Νέα

Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το ζητημα δεν ειναι το τί μπορει να λενε οι γυναικες στις συζητησεις τους...λιγο εως πολυ ειναι γνωστα σε ολους μας...το ζητημα ειναι το ποσο γατος ειναι κανεις να τις αποφευγει...διοτι για να την παλεψεις σε αυτο το μπουρδελοχανιο που ζουμε δεν πρεπει να σχετιζεσαι με ελληνιδα φασολα ακομη και αν την γουσταρουμε εμφανισιακα!Πρεπει να ειμαστε ελευθερα πουλια και αυτες να πανε να βρουνε αλλου κοροιδα....ας παντρευτουν τις παραξενιες τους και τις μιζερες αντιληψεις τους αλλοδαποι αντρες που στο κατω κατω ειναι και της οικογενειας.....Οι ελληνες για σπιτι πεθαναν!Η γενια των σημερινων 30αρηδων δεν ειναι σε θεση να πραγματοποιησουν τις πολλες φορες αλογιστες επιθυμιες τους γιατι απλα δεν την παλευουν!Ετσι απλα!

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
σωστοοοοοος φιλε vaso.μαζι σου :rockon:

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους????

Απλά, μονολεκτικά και συνοπτικά: Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
να ειμαστε ελευθερα πουλια και αυτες να πανε να βρουνε αλλου κοροιδα....ας παντρευτουν τις παραξενιες τους και τις μιζερες αντιληψεις τους αλλοδαποι αντρες που στο κατω κατω ειναι και της οικογενειας.....Οι ελληνες για σπιτι πεθαναν!Η γενια των σημερινων 30αρηδων δεν ειναι σε θεση να πραγματοποιησουν τις πολλες φορες αλογιστες επιθυμιες τους γιατι απλα δεν την παλευουν!Ετσι απλα!
τι εγραψε το ατομο!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους????

Απλά, μονολεκτικά και συνοπτικά: Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ.

Συνγωνιστή Speer εγώ κάνω ένα περίεργο και εκκεντρικό χόμπι καμιά φορά. Ίσως λίγο μαλακία. Βγένω καμιά φορά με γυναικοπαρέα για καφέ , γνωστές διάφορες. Όχι επειδή τις γουστάρω ή θέλω να κάνω κάτι μαζί τους κλπ. Ούτε για να συζητήσουμε κλπ . ( αν και είναι και ωραίες πολλές από αυτές). Βγαίνω, εγώ αράζω με καμιά εφημερίδα, πίνω το καφεδάκι μου, χαζεύω τον κόσμο τριγύρω, έεστριβα κάνα τσιγαράκι παλιά οταν κάπνιζα και απολαμβάνω το να τις ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! Μιλάμε για απίστευτες μαλακίες. Εντωμεταξύ προσπαθώ να περάσω απαρατήρητος, ώστε να με αγνοήσουν και να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι μαλακίες λένε. Δε το κάνω για να "καταλάβω τι σκέψη τους" ή από "περιέργεια για το τι λένε". Απλά ακούω πράγματα που δε θα άκουγα στην καλύτερη χιουμοριστική εκπομπή. Ακούω απίστευτα πράγματα!!! Μιλάμε εκεί που κάθομαι αδιάφορος με πιάνει νευρικό γέλιο.
Και άμα τα ακούς αυτά χωρίς να συμμετέχεις στη συζήτηση, και ακούς τη ροή της συζήτησης, μιλάμε είναι απίστευτο. Ειλικρινά δε μπορείς με τίποτα να φανταστείς ή να προβλέψεις το τι μπορείς να ακούσεις. Το όλο θέμα όμως πιάνει και γίνεται πράγματι διασκεδαστικό άμα καταλάβουν ότι δε πρόκειται να τις παρεξηγήσεις και σε αγνοήσουν και δε μιλάνε στημένα, σκεφτόμενες "τι θα πούνε για μένα'. Γιατί συνήθως σε παρέες με άντρες και γυναίκες αυτό συμβαίνει.

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα 
παιδια αν θελετε να μαθετε θα προτεινα να παρετε ενα βιονικο  αυτι που ακουει μεχρτι και 30 μετρα  .
η  καλυτερη λυση 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε προσωπικό επίπεδο μου είναι παντελώς αδιάφορο(...). Σε επιστημονικό έχει ενδιαφέρον

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια....ποια η διαφορα του να μιλαει καποιος για αμαξια-μπαλα-γκομενες-μπουρδελα-γυμναστηρια και του να μιλαει για ρουχα-γκομενους-καλλυντικα-κουτσομπολια.....θεωρειτε οτι το ενα ειναι σημαντικοτερο του αλλου? εκτος αν ειστε ολοι ζουραριδες, αρβελεριδες και δε συμμαζευεται....η διαφορα ειναι οτι οι αντρες θα μιλησουν για ολες αυτες τις μπουρδες αλλα θα κανουν και καμια σοβαρη συζητηση για πολιτικη-θρησκεια-κοινωνια-ειδησεις-επιστημη κατι αλλο τελος παντων....οι περισσοτερες γυναικες δυστυχως θα συνεχισουν να μιλανε για ρουχα-γκομενους-καλλυντικα-κουτσομπολια.... :)

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ο Ζουράρης δηλαδή είναι διανοούμενος;Πρέπει να τον ζηλεύω;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο Ζουράρης δηλαδή είναι διανοούμενος;Πρέπει να τον ζηλεύω;

Μην προσβαλλεις το ινδαλμα....ειναι ΖουραρΙς....οπως ΧατζηδακΙς.... :2funny:

εγω παντως τον ζηλευω για τον τροπο που χειριζεται την ελληνικη γλωσσα και ας λεει αμπελοφιλοσοφιες :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν ειδα απο που προερχεται το αρθρο για να ειμαι ειλικρινης....παντως οι ατακες ειναι εντελως κωστοοπουλεϊκες στα προτυπα του αμερικανικου φερεσθαι και γιγνεσθαι που προσπαθουν να μας βαλουν ολα τα εντυπα...[size=12pt]πως στο κοσμοπολιταν μεταφραζουν αρθρα απο το αντιστοιχο αμερικανικο και τα πλασαρουν ως "ελληνικη πραγματικοτητα"?[/size] ε το ενα και το αυτο.... :)

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Γίνονται τέτοια πράματα!!!

το ζητημα δεν ειναι το τί μπορει να λενε οι γυναικες στις συζητησεις τους...λιγο εως πολυ ειναι γνωστα σε ολους μας...το ζητημα ειναι το ποσο γατος ειναι κανεις να τις αποφευγει...διοτι για να την παλεψεις σε αυτο το μπουρδελοχανιο που ζουμε δεν πρεπει να σχετιζεσαι με ελληνιδα φασολα ακομη και αν την γουσταρουμε εμφανισιακα!Πρεπει να ειμαστε ελευθερα πουλια και αυτες να πανε να βρουνε αλλου κοροιδα....ας παντρευτουν τις παραξενιες τους και τις μιζερες αντιληψεις τους αλλοδαποι αντρες που στο κατω κατω ειναι και της οικογενειας.....Οι ελληνες για σπιτι πεθαναν!Η γενια των σημερινων 30αρηδων δεν ειναι σε θεση να πραγματοποιησουν τις πολλες φορες αλογιστες επιθυμιες τους γιατι απλα δεν την παλευουν!Ετσι απλα!

Σε κάποιο άλλο thread, άλλα βλέπουμε, κύριοι mods και τιμημένοι

:tickedoff:

Μην προσβαλλεις το ινδαλμα....ειναι ΖουραρΙς....οπως ΧατζηδακΙς.... :2funny:

εγω παντως τον ζηλευω για τον τροπο που χειριζεται την ελληνικη γλωσσα και ας λεει αμπελοφιλοσοφιες :)

Ρίχνει καμιά γκόμενα με αυτά; :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φυσικα και γινονται....οπως και στα Μενς Χελθ, FHM κτλ κτλ κτλ...τι νομιζες ολα απο το κεφαλι τους τα βγαζουν? συγκεκριμενα παρε απο το Μεγκα ΑΒ περιοδικο ξενης εκδοσης του μηνα και θα δεις οτι τον επομενο μηνα η ελληνικη εκδοση θα εχει το ιδιο αρθρο μεταφρασμενο (Χωρις φυσικα να το λενε)
μα δεν εχεις προσεξει οτι αυτα που γραφονται στα αρθα ειναι λες και συμβαινουν σε καποιο παραλληλο συμπαν?? καπου αλλου....και αναρωτιεσαι που διαολο ζεις εσυ.... :P

O Ζουραρις γκομενα? δε γνωριζω...εμενα παντως μια φορα με ειχε ριξει αντρας σχεδον μονο με τα ελληνικα του :2funny: (μιλαμε οτι τον ελεγες λιαν επιοικως μετριοτατο....)
η διαφορα βεβαια ηταν οτι δεν συνοδευοταν απο παπαριες (οπως του Ζουραρι...)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Απο το "τι λενε οι γυναίκες" πήγαμε στο "τι λέει ο ζουράρης". τεσπα και τα 2 μλκίες μου φαίνονται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απ ότι μου έχει τύχει να ακούσω από κάτι καλές γκόμενες σε μια συζήτησή τους όλο για τους γκόμενους τους λέγαν και κάτι τέτοιες μλκίες δλδ πότε το κάνουν. Απ' ότι θυμάμαι της μιας ο γκόμενος ήταν φανταρος και έλεγε  ότι της λείπει ενώ η άλλη περιφανεύοταν ότι πηγαίνει ακόμη σχολείο και τον έχει δίπλα της και κάτι τέτοια. Εγώ από την άλλη να έχω πεθάνει στα γέλια με ta περίεργα που έλεγαν... δε λέω λέμε και εμείς βλακείες αλλά όχι και έτσι. Καταρχήν το κουτσομπολιό έπεφτε σαν το χαλάζι και το θάψιμο είχε την τιμητική του. εεε μετά από τέτοια μόρφωση δεν μπορούσα να μην κεράσω τους καφέδες και να τους ξαναζητήσω να ξαναβγούμε . Δε λέω λέμε και μεις κάτι τέτοιες μλκίες αλλά όχι και στυλ στεφανίδου ή της άλλης στο star.
Eκείνο που με τσαντίζει περισσότερο ειναι αυτά που λένε όταν την πέυτεις σε μια και αυτή πηγαίνει και το λέει σε όλες τις φίλες της. μετά σε κοιτάν όλεσ με ένα βλέμα λες και είσαι ανώμαλος ή εξωγήινος. πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό δεν λέγεται... μάλλον εδώ κολάει και το τοπικ "φαινόμενο παρέα" που εκεί τις λένε αυτές τις μλκίες, αλλά εκεί σε κοιτάνε έτσι και τα αρσενικά της παρέας. λες και πας να τους κλέψεις κάτι που τους ανήκει...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ένα πλούσιο λεξιλόγιο μια σωστή χρήση γραμματικής και σύνταξης στο λόγο είναι χρήσιμα,αλλά όταν έχεις να πεις κάτι ουσιώδες και απευθύνεσαι σε άτομο που καταλαβαίνει.Αν ο συνομιλητής σου είναι των 10 λέξεων,και 1500 να χρησιμοποιήσεις,θα καταλάβει τις 10.Τις υπόλοιπες θα τις θεωρήσει ως περιτές και δε θα δώσει σημασία.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eκείνο που με τσαντίζει περισσότερο ειναι αυτά που λένε όταν την πέυτεις σε μια και αυτή πηγαίνει και το λέει σε όλες τις φίλες της. μετά σε κοιτάν όλεσ με ένα βλέμα λες και είσαι ανώμαλος ή εξωγήινος. πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό δεν λέγεται... μάλλον εδώ κολάει και το τοπικ "φαινόμενο παρέα" που εκεί τις λένε αυτές τις μλκίες, αλλά εκεί σε κοιτάνε έτσι και τα αρσενικά της παρέας. λες και πας να τους κλέψεις κάτι που τους ανήκει...

Πολύ σωστή τοποθέτηση.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι λένε μεταξύ τους αλλά ξέρω τι λένε και πως
απαντάνε στο καμάκι.
Οι περισσότερες είναι απίστευτα προβλέψιμες.
Αν έχεις φτάσει και έναν αξιόλογο αριθμό <ξερών καμακιών> τότε
τις παίζεις στα δάχτυλα.
Ειδικά αν είναι αρκετά όμορφες και θεωρούν τον εαυτό τους απλησίαστο,
μένουν σα χαζές μετά από ένα καλό ξερό.
Δηλαδή και να μη γαμήσεις θα διασκεδάσεις.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Πολύ σωστή τοποθέτηση.
θα συμφωνησω και θα προσθεσω ενα πολυ ωραιο γεγονος που ελαβε χωρα στη νησο της ιου.ενα παιδι απο την παρεα ο πιο κομματια απο τα ξυδια εκεινο το βραδυ την επεσε σε μια ξεκωλη η οποια αρχιζε να κοιταζει με το γνωστο υφος ''α να χαθεις κρυε κλπ..'' το τυπακι εφαγε το ακυρο και γυρισε ξανα στο τραπεζι μας.ομως οι γκομενες ηταν ατομα και αρχισαν να τον κοροιδευουν παριστανοντας η μια στην αλλη το τροπο που της την επεσε.αυτο που ακολουθησε με εκανε να του πω ενα μεγαλο μπραβο και να χαρω που ειναι φιλαρακι.ο μιχαλης λοιπον φιλτατοι παερι κοντα της και της λεει δεν ειναι σωστο να με κοροιδευεις διοτι εχω πολυ ωραια ματια.την ιδια ακριβως στιγμη που η γκομενα χαζοκοιταει τα ματια του την πεταει εξω και αρχιζει να την κατουραει.respect κυριοι.για αλλη μια φορα μπραβο ρε μικε!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  βασικα αν ακολουθησετε τα links σας βγαζει σε ενα Αμερικανικο site που απο εκει τα εχει αντλησει ο κος Γιουπις απλα λιγο τα μετεφερε στο Ελλαδα (το Κουηνς εγινε Μαρουσι κλπ.

edit το αμερικλανικο δεν ειναι τι λενε οι γυναικες μεταξυ αλλα "κοτσανες" που ακουστηκαν στο δρομο απλα το 90% τα λενε γυναικες

ΥΓ Ωραιος ο Μιχαλης αλλα το παρακανε ας ελεγε αυτο που ειπε ο Τσωρσιλ
"εγω αυριο θα ειμαι ξεμεθυστος και συ ακομα ασχημη/ηλιθια/μπαζο κλπ'

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Tι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους;

"για να σε προσέξουν οι αντρες που ΘΕΣ, πρέπει να αλλάξεις το όλο στιλ σου. Εισαι ντυμένη, κομψά μεν απλά δε. Βγάλε έξω στήθος, ή μπουτι. Φόρεσε σορτσ, ανοιχτά ντεκολτέ κτλ. Βάψιμο, με έμφαση στα μάτια, μεικαπ ρουζ κραγιόν μάσκαρα απαραίτητα από το πρωι μέχρι το βράδυ. Το ύφος όμως πρέπει να είναι απροσιτο. Είσαι πολύ κοινωνική (μειονέκτημα!),κοινωνική όχι κάτι αλλο, μην παρεξηγόμαστε. Γιατι δηλαδή όσους γνωστούς ξέρεις να τους χαιρετάς όλους; Έτσι αποκτάς μυστήριο. Εγώ, τόσο καιρό, και τους φίλους του δικού μου, ούτε γεια δεν τους λέω, ακόμη και όταν είμαστε παρέα. Φυσικά δεν πιάνω κουβέντα με κανέναν τους, και αν με ρωτήσουν κάτι συμπληρώνω τα όσα είπε ο δικός μου. Αλλά και μαζί του, αποφεύγω να του πω πολλά πολλά για μένα, έτσι έχω μυστήριο! Ξέρεις πόσοι με έχουν πλησιάσει έτσι; Ξέρεις πως τον έχω; Εσυ, που είσαι χαρούμενη, φιλική, απλή, όμορφη μεν, αλλά όχι μοιραία, οι άλλοι δεν βλέπουν την "γυναίκα" πάνω σου, αλλά μόνο ένα καλό κορίτσι μόνο για οικογένεια, για αυτό και σε πλησιάζουν ξενέρωτοι και όχι παίδαροι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom