BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
him, too?(Breathing laboriously)... Do not defy Vader, or else he is gonna bite Bite's butt!!!
no problem.. the force will be with me...
him, too?(Breathing laboriously)... Do not defy Vader, or else he is gonna bite Bite's butt!!!
τερμα τα διφραγκα!!!
οποιος πηρε το πορτοφολι να το φερει πισω αμεσως!!!
καλα χρυση μου
μπορει να ναι ντροπαλος κ να εχει αγχος ο καημενος
κ με τη 2η να σε προκαλεσει εντελως κ τελειως
γιατι εισαι τοσο σκληρη? ε? ε? Ε?
Ευτυχως που δεν γεννιομουν τωρα δηλαδη,ε?οι αντρες-παρλαπιπες-κοκορακια (φυονται καμποσοι και εδω μεσα) ειναι γλοιωδες ειδος και πρεπει να τα πνιγουμε απο μικρα
σκληρη ειμαι χρονια τωρα δε θα ρθεις εσυ να με αλλαξεις κοπελια
Ευτυχως που δεν γεννιομουν τωρα δηλαδη,ε?
Τωρα,οταν Α Υ Τ Η Τ Η Ν Φ Ρ Α Σ Η την ακους απο μια γυναικα...ε μετα...βριζεις τον παλιοςπουεβαλετοβρωμικοβρακιτουαλλιως!!!...αυτο που κατα κανονα ισχυει,ειναι να γαμω την μανα του τυπακου που μου την πεφτει και ειναι μαι χαρα παιδι,να κολλαω με τον σκατοπουστα που με στελνει στον ψυχιατρο,κλπ,κλπ,κλπ...Τι να πω!!!Δοξαζω τον καλο θεο που με φυλαξε απο τετοιες γυναικες!!!Μια χαρα ηταν ολες τους και ευχομαι να'ναι παντα καλα!!!αλλα αυτο που κατα κανονα ισχυει οτι τα καλα παιδια τα φτυνουμε και γενικα δε δινουμε ευκαιριες ειναι γεγονος....
Καλό το κλικ που λέτε παιδιά, αλλά εύκολα ανατρέπεται. Εγώ θα σας ξαναπώ ότι οι αξίες δοκιμάζονται στο χρόνο κι αυτά τα περί 15λεπτων γνωριμίας, δημοσιότητας κλπ. είναι εκ του πονηρού. Τώρα βέβαια περί ορέξεως...
Τωρα,οταν Α Υ Τ Η Τ Η Ν Φ Ρ Α Σ Η την ακους απο μια γυναικα...ε μετα...βριζεις τον παλιοςπουεβαλετοβρωμικοβρακιτουαλλιως!!!...αυτο που κατα κανονα ισχυει,ειναι να γαμω την μανα του τυπακου που μου την πεφτει και ειναι μαι χαρα παιδι,να κολλαω με τον σκατοπουστα που με στελνει στον ψυχιατρο,κλπ,κλπ,κλπ...Τι να πω!!!Δοξαζω τον καλο θεο που με φυλαξε απο τετοιες γυναικες!!!Μια χαρα ηταν ολες τους και ευχομαι να'ναι παντα καλα!!!
οταν ο αλλος εχει μονο μια ευκαιρια (στο δρομο, το αυτοκινητο, ενα μαγαζι) τοτε τα ορια στενευουν δυστυχως....γιαυτο και εχουν τοσο σουξε τα "κακα" παιδια....και γιαυτο τρωνε φολα πολλες φορες αυτοι που αξιζουν....
Όχι, όχι, δεν είναι γι'αυτό. Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα, έχω τάξει να την κάνουμε μόλις βρω λίγο χρόνο
Πάντα έλεγα "κορίτσια μακριά απο τραπεζοϋπάλληλους, γιατρούς και καλλιτέχνες" - μ'αυτή τη σειρά.μαγκες ειμαι μουσικος 12 χρονια νυχτα ...
Το ανησυχητικό βέβαια θα ήταν αν δεν ήθελαν...οι γυναικες θελουν πουτσο ...
Προλαβαίνω δεν προλαβαίνω, αλλά θα το παλέψω φίλεθα δεχτω μονο γυναικες ανω τον 65 70...
...Ενταξει,δεν θα με τρελλανεις!Τρελλαινομαι και μονος μου!Να μη σου πεσει και βαρος!Τη μια<<κολλαμε κατα κανονα με τον μουνοπανο>>την αλλη<<δεν με ξετρελλαναν τα κακα παιδια>>εεεεε...αποφασισε επιτελους!!!Τελος παντων,στατιστικα το εντος νηματος δειγμα ειναι , μαλλον μικρο για εξαγωγη ασφαλων συμπερασματων,ζητω ειλικρινα συγγνωμη για την παρεμβαση σε ενα αποκλειστικα και μονο γυναικειο θεμα και ευελπιστω να παρακολουθησω στο μελλον αναλογες συζητησεις!!!Νανι τωρα,εχω εκδρομουλα αυριο!Καλο βραδυ!και επειδη ποτε δε με ξετρελλαναν τα κακα παιδια δεν εχω αποψη επι του θεματος