Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τερμα τα διφραγκα!!!
οποιος πηρε το πορτοφολι να το φερει πισω αμεσως!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τερμα τα διφραγκα!!!
οποιος πηρε το πορτοφολι να το φερει πισω αμεσως!!!
571716-28015112.jpg

Brainman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H siasia ειπε κατι που ναι συμβαινει...και δη περισσοτερο στις γυναικειες 'ιστοριες'. Απο φοιτητης ακομα ακουγα πολλες ιστοριεςς πληγωμενων κοριτσιων που επεφταν στο λαθος ατομο κ κολλουσαν...σαυτον ενω τα 'καλα' παιδια τα φτυνανε. Τελος παντων πιστευω οτι μεσα στο 15 λεπτο (σχετικη η εννοια του χρονου, κααθως εννοω το πρωτο ραντεβου γενικοτερα) μπορει να βγει δυνατη χημεια ελξης και μυαλων, ενω μπορει να συμβει και το αντιθετο.
Σιγουρα δεν πρεπει να κατακρινουμε κ να προκαταλαμβοναστε εξ αρχης...αλλα η αρχη ειναι ημισυ του παντος

Και σε μενα προσωπικα το κινητρο, το αρχικο κλικ...παιζει μεγαλο ρολο στην εμπνευση που θα εχω για τη συνεχεια...

Τι πιστευετε?

καλο σαββατοβραδο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σια - εριν - μπαιτ.....σας αγαπω σας εκτιμω αλλα εδω διαφωνω λιγο....χαχαχα

εχετε απολυτο δικιο οτι ειμαστε ανωμαλαρεθθθθθ και οτι δε δινουμε πολλες φορες ευκαιριες σε ανθρωπους που την αξιζουν...(αυτο βεβαια υποπιπτει στο φαινομενο "παρεα" που εχει σχολιαστει πολυ εδω μεσα...γιατι μονο μεσα απο μια "παρεα" μπορεις να εκτιμησεις τετοιους ανθρωπους σταδιακα)

απο την αλλη ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου και λεω οτι ενας ανθρωπος ο οποιος δε θα με κερδισει στην αρχη της κουβεντας εγκεφαλικα σπανιως θα μου κανει αυτο το κλικ....και αυτο το λεω γιατι για μενα προσωπικα ενας αντρας θα μου κινησει το ενδιαφερον οταν με προκαλλεσει λεκτικα και εγκεφαλικα και με βαλει σε διαδικασια να σκεφτω....ειμαι ανωμαλαρα τι να κανω :2funny:

αλλα αυτο που κατα κανονα ισχυει οτι τα καλα παιδια τα φτυνουμε και γενικα δε δινουμε ευκαιριες ειναι γεγονος....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα χρυση μου
μπορει να ναι ντροπαλος κ να εχει αγχος ο καημενος
κ με τη 2η να σε προκαλεσει εντελως κ τελειως
γιατι εισαι τοσο σκληρη? ε? ε? Ε? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα χρυση μου
μπορει να ναι ντροπαλος κ να εχει αγχος ο καημενος
κ με τη 2η να σε προκαλεσει εντελως κ τελειως
γιατι εισαι τοσο σκληρη? ε? ε? Ε? :P

δεν ειναι θεμα ντροπης αυτο που λεω....ειναι θεμα χημειας δεν ξερω αλλη λεξη για να το περιγραψω.....μπορει να πει 2 κουβεντες ολες κι ολες αλλα να ειναι τοσο ενδιαφερουσες που να σε στειλει κανονικα.....δε λεω οτι πρεπει να ειναι παρλαπιπας....οι αντρες-παρλαπιπες-κοκορακια (φυονται καμποσοι και εδω μεσα) ειναι γλοιωδες ειδος και πρεπει να τα πνιγουμε απο μικρα :2funny: :2funny:

σκληρη ειμαι χρονια τωρα δε θα ρθεις εσυ να με αλλαξεις κοπελια :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
οι αντρες-παρλαπιπες-κοκορακια (φυονται καμποσοι και εδω μεσα) ειναι γλοιωδες ειδος και πρεπει να τα πνιγουμε απο μικρα :2funny: :2funny:

σκληρη ειμαι χρονια τωρα δε θα ρθεις εσυ να με αλλαξεις κοπελια :2funny:
Ευτυχως που δεν γεννιομουν τωρα δηλαδη,ε? :tooth: :tooth: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλό το κλικ που λέτε παιδιά, αλλά εύκολα ανατρέπεται. Εγώ θα σας ξαναπώ ότι οι αξίες δοκιμάζονται στο χρόνο κι αυτά τα περί 15λεπτων γνωριμίας, δημοσιότητας κλπ. είναι εκ του πονηρού. Τώρα βέβαια περί ορέξεως...

Επισκέπτης
αλλα αυτο που κατα κανονα ισχυει οτι τα καλα παιδια τα φτυνουμε και γενικα δε δινουμε ευκαιριες ειναι γεγονος....
Τωρα,οταν Α Υ Τ Η   Τ Η Ν   Φ Ρ Α Σ Η την ακους απο μια γυναικα...ε μετα...βριζεις τον παλιοςπουεβαλετοβρωμικοβρακιτουαλλιως!!!...αυτο που κατα κανονα ισχυει,ειναι να γαμω την μανα του τυπακου που μου την πεφτει και ειναι μαι χαρα παιδι,να κολλαω με τον σκατοπουστα που με στελνει στον ψυχιατρο,κλπ,κλπ,κλπ...Τι να πω!!!Δοξαζω τον καλο θεο που με φυλαξε απο τετοιες γυναικες!!!Μια χαρα ηταν ολες τους και ευχομαι να'ναι παντα καλα!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλό το κλικ που λέτε παιδιά, αλλά εύκολα ανατρέπεται. Εγώ θα σας ξαναπώ ότι οι αξίες δοκιμάζονται στο χρόνο κι αυτά τα περί 15λεπτων γνωριμίας, δημοσιότητας κλπ. είναι εκ του πονηρού. Τώρα βέβαια περί ορέξεως...

οτι ανατρεπονται ανατρεπονται αλλα μονο οταν εχεις την ευκαιρια να γνωρισεις τον αλλον καλυτερα.....οταν ο αλλος εχει μονο μια ευκαιρια (στο δρομο, το αυτοκινητο, ενα μαγαζι) τοτε τα ορια στενευουν δυστυχως....γιαυτο και εχουν τοσο σουξε τα "κακα" παιδια....και γιαυτο τρωνε φολα πολλες φορες αυτοι που αξιζουν....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τωρα,οταν Α Υ Τ Η   Τ Η Ν   Φ Ρ Α Σ Η την ακους απο μια γυναικα...ε μετα...βριζεις τον παλιοςπουεβαλετοβρωμικοβρακιτουαλλιως!!!...αυτο που κατα κανονα ισχυει,ειναι να γαμω την μανα του τυπακου που μου την πεφτει και ειναι μαι χαρα παιδι,να κολλαω με τον σκατοπουστα που με στελνει στον ψυχιατρο,κλπ,κλπ,κλπ...Τι να πω!!!Δοξαζω τον καλο θεο που με φυλαξε απο τετοιες γυναικες!!!Μια χαρα ηταν ολες τους και ευχομαι να'ναι παντα καλα!!!

μα αφου ετσι ειναι βρε μπαικερ τι θες να κανουμε? να το αρνηθουμε και να θεωρησουμε οτι ζουμε στο μικρο σπιτι στο λιβαδι?
καποια πραγματα ειναι αναλλοιωτα....

οι ωραιες γκομενες με τα στητα βυζια-κωλο θα κινησουν σαφως περισσοτερο ενδιαφερον απο μια μετρια πολυ πιο ενδιαφερουσα γκομενα...
αντιστοιχως ενας αντρας που ειναι λιγο "κακο" παιδι θα μποκαρει-κολλησει μια γυναικα πιο ευκολα απο εναν αλλο που ειναι δειλος ή "καλος"....

το θεμα δεν ειναι να τα αναγνωριζουμε αυτα αλλα (εφοσον τα θεωρουμε λαθος) τι μπορουμε να κανουμε για να τα καταπολεμησουμε απο μονοι μας χωρις να αναλωνομαστε σε αμπελοφιλοσοφιες....

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εγω βασικα εχω να παραθεσω οτι ολες ειναι καριολες..μα ολες...δνε υπαρχει μια που να εξαιρειται.μαγκες ειμαι μουσικος 12 χρονια νυχτα  και αυτο που βλεπω ειναι οτι η πουτανια και η πονηρια τους δεν εχει οριο....εκει που σταματαει η πονηρια η ανωμαλια και η πουτανια του αντρα εκει αρχιζει η λογικη της γυναικας.προσεξτε η λογικη γιατι αμα το γυρισει στην πονηρια εχει φυγει ετη μπροστα μαγκες.αφηστε το δεν πιανονται και αμα τουσ τι λες σε λενε και πουστη...το ξερω οτι θα πεσουνε ολες σαν κορακια πανω μου αλλα στα αρχιδια μου...σας εχω δει ολες τι βλεμμα εχετε.......μα ολες...και ειδικα οι πιο επικινδυνες μαγκες μου ειναι αυτες που ρο παιζουνε καλες ερωτευμενες και οτι και καλα θελουν σχεση...τελειωνοντας θα σας παραθεσω το παρακατω ντοκουμεντο που συνεβει στην γειτονια μου...ηταν ενας γειτονας και μια γυναικα που εχει φροντιστηριο αγγλικων μεγαλη σε ηλικια γυρω στα 65 αλλα καλοδιατηρημενη.λοιπον γυριζει ο γειτονας καθως ποτιζε και της λεει:ειδες μαρια μου.οι γυναικες ειναι σαν τα δεντρα θελουν αγαπη να τους μιλας γλυκα να τις ποτιζεις να τις ταιζεις να εισαι καλος μαζι τους να τις σεβεσαι μπλα μπλα μπλα και τι γυριζει και του λεει ι κυρα μαρια?κυρ γιαννη μου μαλακιες λες...οι γυναικες θελουν πουτσο και μονο αυτο...εγω πρωσοπικα σεβομαι και υποστιριζω την αποψη της.αμα καποια θελει να την ανατρεψει αυτη την θεωρια θα δεχτω μονο γυναικες ανω τον 65 70.γιατι ολες οι αλλες πρεπει να σεβαστουνε την σοφια την εμπειρια και τις γνωσεις που αποκομισε η κυρια μαρια απο την ζωη για να βγαλει αυτο το συμπερασμα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε νομιζω οτι διαφωνει κανεις οτι η γυναικα θελει πουτσο....η κακογαμημενη γυναικα θα παει αλλου....η κακογαμημενη γυναικα το βγαζει αυτο σε ολες τις εκφανσεις της ζωης της.....η κακογαμημενη γυναικα το παιζει καλογαμημενη και φερεται κομπλεξικα....ωραια ειναι να την αγαπανε και να της φερονται τρυφερα αλλα η γυναικα οταν καταλαβει οτι ο αντρας της την κακογαμαει (ειτε επειδη βαριεται ειτε επειδη απλως ξενογαμει) θα σηκωθει να ξενοπηδηχτει οσο κι ωραια κι αν της φερονται....

απο την αλλη εχω μια απορια ομως...12 χρονια στη νυχτα ησουν σε συγκεκριμενους χωρους διασκεδασης? ή εισαι σε θεση να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη?

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
οταν ο αλλος εχει μονο μια ευκαιρια (στο δρομο, το αυτοκινητο, ενα μαγαζι) τοτε τα ορια στενευουν δυστυχως....γιαυτο και εχουν τοσο σουξε τα "κακα" παιδια....και γιαυτο τρωνε φολα πολλες φορες αυτοι που αξιζουν....

Όχι, όχι, δεν είναι γι'αυτό. Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα, έχω τάξει να την κάνουμε μόλις βρω λίγο χρόνο  :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όχι, όχι, δεν είναι γι'αυτό. Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα, έχω τάξει να την κάνουμε μόλις βρω λίγο χρόνο  :)

να ειμαι ειλικρινης δεν εχω κατσει ιδιαιτερα να ασχοληθω με το γιατι καποιες γυναικες συμπεριφερονται οπως συμπεριφερονται...αυτο που με ενδιαφερει βασικα ειναι να ψαχνω το ποτε εγω δε συμπεριφερομαι σωστα και γιατι....και οσο μπορω να το αλλαζω....

και επειδη ποτε δε με ξετρελλαναν τα κακα παιδια δεν εχω αποψη επι του θεματος :2funny:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
καταρχην εγω δεν μιλαω για γαμησια αλλα για πουτανια.πρωτον.δευτερον η εμπειρια η εργασιακη μου δεν σταματαει συνεχιζει και επαυξανεται και εχω αηδιασει με αυτα που βλεπω και θα βλεπω.τριτον εχω δουλεψει απο ταβερνες μεζεδοπολεια ρεμπεταδικα μουσικες σκηνες σκυλαδικα πιστες συναυλιες πανυγηρια κυριλε εστιατορια σε ολη την ελλαδα και σε ολα τα ωραρια.τεταρτον η γυναικα εχει χασει την θυληκοτητα της..ειναι απειροελαχιστες οι γυναικες που θα δω στον δρομο και θα πω τι ωραια γυναικα ειναι αυτη και οχι πωπωπω ενας μουναρος.εγω τα λεω και τα δυο...αλλα βλεπω οτι δυστυχως υπερισχυει το δευτερο.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες ειμαι μουσικος 12 χρονια νυχτα  ...
Πάντα έλεγα "κορίτσια μακριά απο τραπεζοϋπάλληλους, γιατρούς και καλλιτέχνες" - μ'αυτή τη σειρά.

οι γυναικες θελουν πουτσο ...
Το ανησυχητικό βέβαια θα ήταν αν δεν ήθελαν...

θα δεχτω μονο γυναικες ανω τον 65 70...
Προλαβαίνω δεν προλαβαίνω, αλλά θα το παλέψω φίλε  :grin:

Επισκέπτης
και επειδη ποτε δε με ξετρελλαναν τα κακα παιδια δεν εχω αποψη επι του θεματος :2funny:
...Ενταξει,δεν θα με τρελλανεις!Τρελλαινομαι και μονος μου!Να μη σου πεσει και βαρος!Τη μια<<κολλαμε κατα κανονα με τον μουνοπανο>>την αλλη<<δεν με ξετρελλαναν τα κακα παιδια>>εεεεε...αποφασισε επιτελους!!!Τελος παντων,στατιστικα το εντος νηματος δειγμα ειναι , μαλλον μικρο για εξαγωγη ασφαλων συμπερασματων,ζητω ειλικρινα συγγνωμη για την παρεμβαση σε ενα αποκλειστικα και μονο γυναικειο θεμα και ευελπιστω να παρακολουθησω στο μελλον αναλογες συζητησεις!!!Νανι τωρα,εχω εκδρομουλα αυριο!Καλο βραδυ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom