BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεεεεν σε ρωτησαμε βρουτεSiegf μη τους δίνεις θάρρος. Τα αγελαία τους ένστικτα είναι by far κατώτερα των ανδρών
δεεεεν σε ρωτησαμε βρουτεSiegf μη τους δίνεις θάρρος. Τα αγελαία τους ένστικτα είναι by far κατώτερα των ανδρών
Ναι, αυτό θέλω!! Να βγάλουν όλον τον πρωτογονισμό από μέσα τους και να τον αφήσουν να εκφραστεί ελεύθερα....Siegf μη τους δίνεις θάρρος. Τα αγελαία τους ένστικτα είναι by far κατώτερα των ανδρών
Τίνος ειναι τα ποδαράκια στο άβαταρ Μπαϊτούλα; Αν και θα σ' έχουν ξαναρωτήσει...
Ναι, αλλά αποδίδουν μεγαλύτερη σημασία στο μυαλό του άντρα απ' ότι εμείς στο μυαλό της γυναίκας.Και όσο για το intellect. υπάρχουν πολύ έξυπνοι άνδρες και πολύ βλάκες άνδρες. Το ΙQ της γυναίκας είναι γύρω από το μέσο όρο
τετοια υποτιμηση της γυναικας ο βρουτος!!!
της φιλης μου της σβετλανας..
Είναι μέλος μας??της φιλης μου της σβετλανας..
Α, εδώ τα χαλάμε. Το sex θέλει υψηλές διανοητικές ικανότητες (όχι μόρφωση).Έτσι και αλλιώς οι γυναίκες έχουν να κάνουν πολύ χρήσιμα πράγματα που δεν απαιτούν και ιδιαίτερες διανοητικές ικανότητες(νοικοκυριό, sex κλπ)
Εεεε, τώρα μας προκαλείς... Ανάμεσα σε μια που μιλάει πολύ και μια με ωραία πόδια (απ ό,τι φαίνεται)...βλεπει κατα καιρους το σαιτ
αλλα ειναι διακριτικο κοριτσι ησυχο δεν μιλαει πολυ
δεν ειναι σαν εμενα
εχω κ καλυτερα ποδια εγωΕεεε, τώρα μας προκαλείς... Ανάμεσα σε μια που μιλάει πολύ και μια με ωραία πόδια (απ ό,τι φαίνεται)...
Ναι, αλλά αποδίδουν μεγαλύτερη σημασία στο μυαλό του άντρα απ' ότι εμείς στο μυαλό της γυναίκας.
Οπότε στο ερώτημα τι κοιτάτε δεύτερα σε έναν άνδρα πιθανολογώ πως η απάντηση των γυναικών είναι το μυαλό...
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!εχω κ καλυτερα ποδια εγω
Και όσο για το intellect. υπάρχουν πολύ έξυπνοι άνδρες και πολύ βλάκες άνδρες. Το ΙQ της γυναίκας είναι γύρω από το μέσο όρο
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
Και εγώ είμαι σωσίας του Brad Pitt.
Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις από την πολλή προσφορά, εεε...Βρείτε μου ρε παιδια ένα βλάκα να μου κάτσει.
Και εσύ το ίδιο! Είμαι ο Brad Pitt λέμεεε...πιστευε κ μη ερευνα *P
δεν μ αρεσειΚαι εσύ το ίδιο! Είμαι ο Brad Pitt λέμεεε...