Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν θα το έλεγα... απλά πλέον έχω άποψη  :-* Και θέλω έναν άντρα με άποψη... όχι απλά ένα αρσενικό. Σε κάλυψα?
Eγώ νομίζω οτι είμαι αρσενικό...βέβαια δε γαμάω....αλλά δεν μου αρέσουν τα ρολόγια....τελικά μήπως είμαι πούστης ρε παιδιά ????

είμαι μεσα στο τάργκετ γκρουπ!......  :sunglasses:  :sunglasses:
Η γκόμενα που παραθέτεις είναι εκτός του τάργκετ γκρούπ ΣΟΥ....;) ;)

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Η κτήση της ..αποψης.. προυποθετει πορεια μεσα στο χρονο... εφ οσον ομως εχεις θεσει καποια στανταρτς μπραβο σου και σωστη εισαι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Την ευστροφία του ...
και μετά όλα τα άλλα (πρόσωπο, χαμόγελο, χέρια, οπίσθια, παπούτσια και [size=14pt]φυσικά ρολόι[/size]) ;)
:-*

χαχαχα θέλω ΑΝΑΛΥΣΗ γι' αυτό... πως το εννοείς! Γιατί π.χ. εγώ που φοράω κάθε μέρα κι άλλο... τι συμπέρασμα να βγάλεις? Τι μια μπορεί να με πετύχαινες μ' ένα απλό swatch κ μια άλλη μ' ένα άκρως συλλεκτικό που δεν θα είχες ξανακούσει ούτε την μάρκα!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εσένα ποιο είναι το τάργκετ γκρουπ ΣΟΥ μακ?..
η εν λόγω κυρία βρίσκεται σε αυτό?..

Επισκέπτης
Η κτήση της ..αποψης.. προυποθετει πορεια μεσα στο χρονο... εφ οσον ομως εχεις θεσει καποια στανταρτς μπραβο σου και σωστη εισαι.
Τα στανταρ ποια είναι ???? Να φοραει ρολοι ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γι'αυτό είστε αγάμητοι κ αγάμητες γαμώ τις πουτάνες μου.....ελλέηνες του κερατά...μαλάκες καταπιεσμένοι....

Σας είπε μια φόλα οτι κρίνει απ'το ρολόι...κ σεις θα τρέξετε να αγοράσετε μέχρι κ τοίχου για εντυπωσιασμό.....

Γαλότσες.....ευτυχώς εγώ γλύτωσα.....

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Αγαπητέ Ντουρ, εσύ μου βάζεις δύσκολα. Θα με μπέρδευες κάπως... Δεν έχω συναντήση τέτοιο άντρα.

Σημασία έχει να είναι άντρας με άποψη και να ξεχωρίζει βάσει των προσωπικών του επιλογών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να είναι extreme οι επιλογές αυτές.  :-*

Α...
και να μην ξεχάσω να προσθέσω.. ότι το πορτοφόλι του δεν παίζει ρόλο. Αντίθετα με το τί πιστεύουν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Όπως λέει και το τραγούδι " Περνάω και μόνη μου καλά...τα καταφέρνω μια χαρά ".

:-* :-*

McLein μην ανησυχείς... δεν είσαι μέσα στο target group μου.

Επισκέπτης
εσένα ποιο είναι το τάργκετ γκρουπ ΣΟΥ μακ?..
η εν λόγω κυρία βρίσκεται σε αυτό?..

Πλάκα κάνεις.....?????

Το τάργκετ γκρούπ μου είναι πολύ χαμηλό....

Μια προσωπάρα με γλυκά κ συνάμα άγρια χαρακτηριστικά,2 ωραία στρογγυλά βυζιά που να κοιτούν οι ρώγες προς τον ουρανό....ένας στητός πάτος....κ ένα στοματάκι που να μην λέει πολλά....αρκούν για να ενδώσω σε μια ξεπέτα.....

Κατά τ'άλλα βολεύομαι με την Ιταλιδούλα μου....που παρέχει τα παραπάνω...μαζί με την κλάση της...;)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Τα στανταρ ποια είναι ???? Να φοραει ρολοι ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γι'αυτό είστε αγάμητοι κ αγάμητες γαμώ τις πουτάνες μου.....ελλέηνες του κερατά...μαλάκες καταπιεσμένοι....

Σας είπε μια φόλα οτι κρίνει απ'το ρολόι...κ σεις θα τρέξετε να αγοράσετε μέχρι κ τοίχου για εντυπωσιασμό.....

Γαλότσες.....ευτυχώς εγώ γλύτωσα.....
:2funny:  :2funny:  :2funny:
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon: 

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ειπα και εγω... δεν θα το διαβασω ?? που θα παει ...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πλάκα κάνεις.....?????

Το τάργκετ γκρούπ μου είναι πολύ χαμηλό....

Μια προσωπάρα με γλυκά κ συνάμα άγρια χαρακτηριστικά,2 ωραία στρογγυλά βυζιά που να κοιτούν οι ρώγες προς τον ουρανό....ένας στητός πάτος....κ ένα στοματάκι που να μην λέει πολλά....αρκούν για να ενδώσω σε μια ξεπέτα.....

Κατά τ'άλλα βολεύομαι με την Ιταλιδούλα μου....που παρέχει τα παραπάνω...μαζί με την κλάση της...;)
1.εννοείται....  :sunglasses:  :sunglasses:
2.αρχίζω να σε συμπαθώ επικινδύνως!..  :rockon:  :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αγαπητέ Ντουρ, εσύ μου βάζεις δύσκολα. Θα με μπέρδευες κάπως... Δεν έχω συναντήση τέτοιο άντρα.
Σημασία έχει να είναι άντρας με άποψη και να ξεχωρίζει βάσει των προσωπικών του επιλογών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να είναι extreme οι επιλογές αυτές.  :-*

χαχα σ΄ευχαριστώ για την απάντηση, ΑΛΛΑ δεν με κάλυψες. Εννοώ, στο θέμα του ωρολογίου! Είπες ότι ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ το ρολόϊ που φοράει ένας άντρας. ΔΗΛΑΔΗ? Εννοώ, ΤΙ παρατηρείς κ τι συμπεράσματα βγάζεις από αυτό...

Επίσης το ίδιο ερώτημα απευθύνεται κ στο αγαπητό Αγρίμι, που έκανε παρόμοιο σχόλιο ότι της αρέσουν τα ρολόγια...

Για πείτε μας λοιπόν κορίτσια... :think:

(μήπως όμως βγαίνουμε off-topic κ πρέπει να συνεχίσουμε την συζήτηση στο σχετικό thread για τα ρολόγια?) :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πιστεύω πως ο αγαπητός ντούρασελλ
βάζει δύσκολα ερωτήματα που το πιθανότερο
είναι να μην απαντηθούν ή να απαντηθούν ελλιπώς!..

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
πιστεύω πως ο αγαπητός ντούρασελλ
βάζει δύσκολα ερωτήματα που το πιθανότερο
είναι να μην απαντηθούν ή να απαντηθούν ελλιπώς!..

Θα απαντηθεί άμεσα στο ανάλογο θρεντ... και όχι εδώ. Θα βγούμε οφ τόπικ εδώ :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom