Βρείτε μου ρε παιδια ένα βλάκα να μου κάτσει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μέσα!δεν μ αρεσει
μπορεις να γινεις ο λατινλοβερ μπαντερας?
κ θα γινω εγω 5 σβετλανες οχι 1 χαχαα
Πίσω από το πληκτρολόγιο είμαι όποιος φαντασιώνεσαι... Δεν χαλάω χατίρι. Καλή καρδιά.
Ελπίζω μόνο να μη με θέλεις ως banderas στο ρόλο του γάτου στο Shrek...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οχι σε θελω σαν ζορρο... ο υπερασπιστης των φτωχων χαχαχαα
Επισκέπτης
Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις από την πολλή προσφορά, εεε...
By the way, το "_w" ως τσουτσουνάκι στο τέλος του νικ σου, τι σημειολογική ή άλλη ερμηνεία επιδέχεται?
Υπάρχουν φαλικά σύμβολα. Ε αυτό είναι κολικό.
Επειδή οι άντρες ως γνωστόν είναι έξυπνοι - κατανοούν την φύση μου γρήγορα και φευγουν. (και εγω το ίδιο θα έκανα βέβαια) Συνεπώς ίσως ένας χαζός μπορεί να με ανεχτεί.
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Να καθαρίσουμε τους κακομουτσουνους ----- Οι βλάκες είναι ανίκητοι ---- !!!
Το πρώτο είναι τιτλος αγαπημένου βιβλίου και το δεύτερο χρυσόν αποφθεγμα !!!
Ετσι μουρθαν και τα παραθέτω..
Το πρώτο είναι τιτλος αγαπημένου βιβλίου και το δεύτερο χρυσόν αποφθεγμα !!!
Ετσι μουρθαν και τα παραθέτω..
Ωωωχ, ρώτα τη Ρούλι... Δεν συνεχίζω...Υπάρχουν φαλικά σύμβολα. Ε αυτό είναι κολικό.
Επειδή οι άντρες ως γνωστόν είναι έξυπνοι - κατανοούν την φύση μου γρήγορα και φευγουν. (και εγω το ίδιο θα έκανα βέβαια) Συνεπώς ίσως ένας χαζός μπορεί να με ανεχτεί.
Κοίτα, έχω μια φίλη έξυπνη που όποτε οδηγεί και τη βρίζει κάποιος συνέλληνας λέγοντας "άει μωρή πλύνε κανένα πιάτο", απαντάει: "δεν χρειάζεται, έχω σπίτι ένα μαλάκα σαν και σένα που μου τα πλένει". Βέβαια, έχει κοντέψει να τις φάει ουκ ολίγες φορές .
Πες μας τώρα και τι είναι πριν το κωλικό σύμβολο: αυτό το erinal...
Και εγώ ετοιμαόζομουν για γάτος. Κοίτα, το Zorro είναι καλή φάση διότι ο Banderas συμπρωταγωνιστούσε με την Catherine Zeta-Jones, δική μου φαντασίωση.οχι σε θελω σαν ζορρο... ο υπερασπιστης των φτωχων χαχαχαα
Οπότε με δεμένα μάτια μπορούμε να ικανοποιηθούμε αμφότεροι...
Συνημμένα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αχ τι καλαΚαι εγώ ετοιμαόζομουν για γάτος. Κοίτα, το Zorro είναι καλή φάση διότι ο Banderas συμπρωταγωνιστούσε με την Catherine Zeta-Jones, δική μου φαντασίωση.
Οπότε με δεμένα μάτια μπορούμε να ικανοποιηθούμε αμφότεροι...
μαι νεημ ις ζετα.. καθριν ζετα.. ονλυ φορ γιου ζορρο...
Επισκέπτης
Ωωωχ, ρώτα τη Ρούλι... Δεν συνεχίζω...
Κοίτα, έχω μια φίλη έξυπνη που όποτε οδηγεί και τη βρίζει κάποιος συνέλληνας λέγοντας "άει μωρή πλύνε κανένα πιάτο", απαντάει: "δεν χρειάζεται, έχω σπίτι ένα μαλάκα σαν και σένα που μου τα πλένει". Βέβαια, έχει κοντέψει να τις φάει ουκ ολίγες φορές .
Πες μας τώρα και τι είναι πριν το κωλικό σύμβολο: αυτό το erinal...
Πρώτον στην μη εικονική μου ζωή ειμαι ευγενέστατη και γλυκυτατη. Διότι βέβαια κανένας δεν τολμάει να έρθει να μου πει όσα μου λένε εδω μέσα με ευκολία.
Δεύτερον στην μη εικονική μου ζωη δεν βρίζω ποτε. Είμαι τέρας υπομονής και ηρεμίας.
Τρίτον μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι ενίοτε.
Τέταρτον το εριναλ ειναι το ονομα μου στο στριπτιζαδικο που εργάζομαι τα βράδια απο βίτσιο... ;)
Τέταρτον το εριναλ ειναι το ονομα μου στο στριπτιζαδικο που εργάζομαι τα βράδια απο βίτσιο... ;)
1 - 0!
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τελευταία στιγμή εσωσες την παρτίδα... κατι είναι και αυτο..!!!
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι οι γυναίκες φοβούνται να τα ''φτιάξουν'' με ωραίους άντρες...Είναι κοινή διαπίστωση,από συζητήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς με διάφορες φίλες μου,ότι οι γυναίκες αισθάνονται ανασφαλείς απέναντι σε ωραίους άντρες,πράγμα που αναμφίβολα πηγάζει από την ενδόμυχη υποψία της γυναίκας ότι,κάποια στιγμή,θα της την ''κάνει''.Η στερεότυπη απάντηση που έπαιρνα κάθε φορά που έδειχνα κάποιον ωραίο είτε σε περιοδικό,είτε σε τηλεόραση,είτε ακόμη και ''live'' ήταν:''Δεν μου αρέσει,είναι πολύ ωραίος,προτιμώ κάτι πιο γήινο!''Γι' αυτό και βλέπουμε παντού σήμερα ζευγάρια που αποτελούνται από αταίριαστους εμφανισιακά ανθρώπους μεταξύ τους.Κατά συνέπεια οι γυναίκες επιλέγουν κοιτώντας μακροπρόθεσμα και πάντα συνδυάζοντας την εικόνα ενός άντρα ως πατέρα αφοσιωμένου στην οικογένεια,εργατικού και,οπωσδήποτε,μη διεκδικήσιμου από άλλες γυναίκες.Ηλικιακά βέβαια,η πεποίθηση αυτή παγιώνεται όταν η γυναίκα αισθανθεί ότι πρέπει να κάνει οικογένεια,επιλέγοντας κάποιον που,εμφανισιακά,είναι πολύ κατώτερος των προσδοκιών που είχε μερικά χρόνια πριν...
Βρείτε μου ρε παιδια ένα βλάκα να μου κάτσει.
Μάλλον σου χρειάζεται ένας έξυπνος. Ο βλάκας θα ασφυκτιά κάποια στιγμή(... ) και θα φύγει
Επισκέπτης
Βρειτε μου καποια που να χει αισθηματα.
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Χαρης Κωστοπουλος
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Χαρης Κωστοπουλος
Επισκέπτης
Πες τους ρε μουνίτσα τι κοίταξες πρώτα πάνω μου...άντε να τελειώνει κ αυτό το θρεντ....Πολυ βαρια η συζητηση και μολις σχολασα....που την βρισκετε την ορεξη???
υ.γ. μπαικ νο χαρντ φιλινγκς μια παρεξηγηση ηταν και τελειωσε ;)
Επισκέπτης
Μάλλον σου χρειάζεται ένας έξυπνος. Ο βλάκας θα ασφυκτιά κάποια στιγμή(... ) και θα φύγει
Απο τα βυζά μου; χμ..
Σήμερα βρήκες να μου το πεις αυτό ; :'(
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι οι γυναίκες φοβούνται να τα ''φτιάξουν'' με ωραίους άντρες...
Σαν ωραίος άντρας που είμαι, έχω εικόνα απο πρώτο χέρι
Πρέπει να σου πω οτι η παρατήρησή σου ειναι σωστή
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Να υποθεσω οτι ο χρονος σου ειναι περιορισμενος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 124
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις