Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
...Ενταξει,δεν θα με τρελλανεις!Τρελλαινομαι και μονος μου!Να μη σου πεσει και βαρος!Τη μια<<κολλαμε κατα κανονα με τον μουνοπανο>>την αλλη<<δεν με ξετρελλαναν τα κακα παιδια>>εεεεε...αποφασισε επιτελους!!!Τελος παντων,στατιστικα το εντος νηματος δειγμα ειναι , μαλλον μικρο για εξαγωγη ασφαλων συμπερασματων,ζητω ειλικρινα συγγνωμη για την παρεμβαση σε ενα αποκλειστικα και μονο γυναικειο θεμα και ευελπιστω να παρακολουθησω στο μελλον αναλογες συζητησεις!!!Νανι τωρα,εχω εκδρομουλα αυριο!Καλο βραδυ!

το οτι αποδεχομαι την υπαρξη ενος γεγονοτος δε σημαινει οτι την ασπαζομαι κι ολας ε?

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
το οτι αποδεχομαι την υπαρξη ενος γεγονοτος δε σημαινει οτι την ασπαζομαι κι ολας ε?

Ρε συ, δεν σου έχω πει να μην τους βάζεις δύσκολα; Τι νομίζεις ότι μπορούν ΟΛΟΙ να έχουν ολόκληρο διψήφιο ΔΝ;

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
μμμ, είναι ενδιαφέρον πάντως ότι το τι κοιτάνε οι γυναίκες στους άνδρες διαφέρει ανάλογα με το ηλικιακό προφιλ της γυναικός.  Σε μικρότερες ηλικίες οι απαντήσεις τους ταυτίζονται με κακογραμμένα άρθρα του Cosmopolitan.  Σε μεγαλύτερες ηλικίες οι απαντήσεις είναι ποιο κατασταλαγμένες και με βάθος.  Εγώ πιστέυω πάντως ότι κυρίως κοιτάνε τι αυτοπεποίθεση εκπέμπει ένας άνδρας και αυτό είναι που κυρίως τον κάνει ελκυστικό.  Τώρα από κει και πέρα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μμμ, είναι ενδιαφέρον πάντως ότι το τι κοιτάνε οι γυναίκες στους άνδρες διαφέρει ανάλογα με το ηλικιακό προφιλ της γυναικός.  Σε μικρότερες ηλικίες οι απαντήσεις τους ταυτίζονται με κακογραμμένα άρθρα του Cosmopolitan.  Σε μεγαλύτερες ηλικίες οι απαντήσεις είναι ποιο κατασταλαγμένες και με βάθος.  Εγώ πιστέυω πάντως ότι κυρίως κοιτάνε τι αυτοπεποίθεση εκπέμπει ένας άνδρας και αυτό είναι που κυρίως τον κάνει ελκυστικό.  Τώρα από κει και πέρα...

ε οποιος καει με το χυλο φυσαει και το γιαουρτι δεν το χεις ακουσει? :2funny:
μεγαλωνεις και αλλαζεις αποψεις....χαχαχαχα

Επισκέπτης
καταρχην εγω δεν μιλαω για γαμησια αλλα για πουτανια.πρωτον.δευτερον η εμπειρια η εργασιακη μου δεν σταματαει συνεχιζει και επαυξανεται και εχω αηδιασει με αυτα που βλεπω και θα βλεπω.τριτον εχω δουλεψει απο ταβερνες μεζεδοπολεια ρεμπεταδικα μουσικες σκηνες σκυλαδικα πιστες συναυλιες πανυγηρια κυριλε εστιατορια σε ολη την ελλαδα και σε ολα τα ωραρια.τεταρτον η γυναικα εχει χασει την θυληκοτητα της..ειναι απειροελαχιστες οι γυναικες που θα δω στον δρομο και θα πω τι ωραια γυναικα ειναι αυτη και οχι πωπωπω ενας μουναρος.εγω τα λεω και τα δυο...αλλα βλεπω οτι δυστυχως υπερισχυει το δευτερο.

Απαξία, απογοήτευση, απεχθεια...χμ... αυτό κάνει η νύχτα αλλοτριώνει..
Παλικάρι μου κουράγιο τι άλλο να σου ευχηθώ. Κουράγιο και να βρεθεί καμιά κοπέλα να σου ανατρέψει τις θεωρίες, αν και πιστεύω οτι θα είναι κάπως δύσκολο γιατί έχεις χάσει την δυνατότητα σου να βλέπεις στους αλλους το καλό. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή για τον ανθρώπινο ψυχισμό κατα την ταπεινή μου άποψη.

Επισκέπτης
Σια - εριν - μπαιτ.....σας αγαπω σας εκτιμω αλλα εδω διαφωνω λιγο....χαχαχα

εχετε απολυτο δικιο οτι ειμαστε ανωμαλαρεθθθθθ και οτι δε δινουμε πολλες φορες ευκαιριες σε ανθρωπους που την αξιζουν...(αυτο βεβαια υποπιπτει στο φαινομενο "παρεα" που εχει σχολιαστει πολυ εδω μεσα...γιατι μονο μεσα απο μια "παρεα" μπορεις να εκτιμησεις τετοιους ανθρωπους σταδιακα)

απο την αλλη ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου και λεω οτι ενας ανθρωπος ο οποιος δε θα με κερδισει στην αρχη της κουβεντας εγκεφαλικα σπανιως θα μου κανει αυτο το κλικ....και αυτο το λεω γιατι για μενα προσωπικα ενας αντρας θα μου κινησει το ενδιαφερον οταν με προκαλλεσει λεκτικα και εγκεφαλικα και με βαλει σε διαδικασια να σκεφτω....ειμαι ανωμαλαρα τι να κανω :2funny:

αλλα αυτο που κατα κανονα ισχυει οτι τα καλα παιδια τα φτυνουμε και γενικα δε δινουμε ευκαιριες ειναι γεγονος....

μουνιθα μου,
εμένα πρέπει ναμου θπάσει ο αλλοθ στο κεφάλι κανένα πιάτο για να τον προθέξω οπότε θε θυγχωρώ που θέλειθ να θου κάνει κλίκ και κλακ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οθο για τα "κακα παιδια" μόλιθ τα αντιληφθώ..γιατι έχω και πρόβλημα μιας και δίνω ευκαιρίεθ οπότε το εκμεταλεύονται οι αλητεθ, ε φεύγω με ελαφρά, γρήγορα και σε απροσθιροριθτη κατεύθυνθη ;)

Επισκέπτης
Ρε συ, δεν σου έχω πει να μην τους βάζεις δύσκολα; Τι νομίζεις ότι μπορούν ΟΛΟΙ να έχουν ολόκληρο διψήφιο ΔΝ;
Μια και...scripta manet,αν ριξετε μια ματια στα μηνυματα,θα διαπιστωσετε οτι χρησιμοποιησε α'πληθυντικο,που σημαινει οτι,βαζει ΚΑΙ τον εαυτο της μεσα!Τωρα,σε οτι αφορα το I.Q. μου...τι να σας πω,ευγενεστατη μου???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μια και...scripta manet,αν ριξετε μια ματια στα μηνυματα,θα διαπιστωσετε οτι χρησιμοποιησε α'πληθυντικο,που σημαινει οτι,βαζει ΚΑΙ τον εαυτο της μεσα!Τωρα,σε οτι αφορα το I.Q. μου...τι να σας πω,ευγενεστατη μου???

ε τι θες να πω βρε αγορακι μου γλυκο? οι ΑΛΛΕΣ γυναικες κανουν αυτο αλλα ΕΓΩ κανω το αλλο?

μερικα πραγματα μου φαινοντα αυτονοητα...αλλα λυπαμαι οταν πρεπει να τα εξηγω δις....

Επισκέπτης

Α ολα κι ολα έχει δικιο ο ανθρωπος. Να μυρίσει τα νύχια του για να καταλάβει ; Μουνιθα παρακαλώ να είθαι πιο σαφηθ γιατι δεν είμεθα ολοι διάνοιεθ εδω μεθα. ευχαριθτω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α ολα κι ολα έχει δικιο ο ανθρωπος. Να μυρίσει τα νύχια του για να καταλάβει ; Μουνιθα παρακαλώ να είθαι πιο σαφηθ γιατι δεν είμεθα ολοι διάνοιεθ εδω μεθα. ευχαριθτω.

ναι ναι εχειθ δικιο...το προανεφερε και η θιαθια και ζητω ταπεινα θυγγνωμη.... :P

Επισκέπτης
Ε δεν πειραζει ρε μουνιθα μου, συμβαίνουν αυτά. Αλλά δεν είναι σωθτό να λέμε ηλίθιο ενα άνθρωπο επειδή έπρεπε να εννοήσει ότι εσύ είσαι αλλοιώθ ενώ δεν θε κθερει..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε δεν πειραζει ρε μουνιθα μου, συμβαίνουν αυτά. Αλλά δεν είναι σωθτό να λέμε ηλίθιο ενα άνθρωπο επειδή έπρεπε να εννοήσει ότι εσύ είσαι αλλοιώθ ενώ δεν θε κθερει..

εγω δεν τον ειπα ηλιθιο..... :P
απλα μου φανηκε φυθιολογικο εφοθον καταδικαζω κατι να ειναι αυτονοητο οτι δεν ανηκω θε αυτο το γκρουπ ατομων....το οτι χρηθιμοποιω πρωτο πληθυντικο ειναι γιατι ειμαι και εγω γυναικα....το θεωρω φυθιολογικο :P

Επισκέπτης
Συνοψιζοντας,λοιπον...και μετα τα,οπως φαινονται απο τον τροπο γραφης τους,ειλικρινη θθθυγγνωμη,καταληγουμε στο συμπερασμα,οτι οι ευγενεστατες κυριες του ανωτερω νηματος,συμφωνουν στο ο,τι ,κατα το μαλλον,οι  γυναικες,μπορει να μην ξερουν τι θελουν,η,να θελουν αυτα που δεν πρεπει,αλλα σιγουρα δεν θελουν εναν  :uglystupid:βλακα :uglystupid:(οπως εγω) :uglystupid:να εμπλεκεται σε τετοιου ειδους συζητησεις!Τα δικα μου συγγνωμη,παντως,ειναι ειλικρινεστατα,οπως και οι ευχαριστιες μου!Υ.Γ.1)Θεωρω ο,τι ,δια ζωσης,η συζητηση θα ηταν απειρως αποτελεσματικοτερη και τα συμπερασματα διαυγεστερα,λογω αποφυγης των οποιων παρεξηγησεων!Υ.Γ.2)Μην αισθανεστε ασχημα,παντως,που με ειπατε βλακα...και ενας απο τους καθηγητες μου στην PAVIA,οταν εκανα το διδακτορικο μου και προσπαθουσα(ανεπιτυχως)να τον πεισω για την εξελιξη του ειδους...ολο stupido και stupido με φωναζε(εβλεπε,λογω εμπειριας φαινεται,ο,τι θα κατεληγα στα μπουρδελα)!Υ.Γ.3)Δεν χρειαζοταν να μου ζητησετε συγγνωμη,δεν συνεβη κατι αξιολογο. Καλο βραδυ κυριες!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απλώς ο εγκέφαλος της γυναίκας μας φαίνεται πως λειτουργεί λίγο πιο πολύπλοκα από το δικό μας.
Κάνουμε όμως λάθος... Ίσως ο δικός μας λειτουργεί πιο πρωτόγονα..

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
εγω παντα σε ενα αντρα κοιταω πρωτα την γυναικα του!!! ή την γκομενα του!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Απλώς ο εγκέφαλος της γυναίκας μας φαίνεται πως λειτουργεί λίγο πιο πολύπλοκα από το δικό μας.
Κάνουμε όμως λάθος... Ίσως ο δικός μας λειτουργεί πιο πρωτόγονα..
πιθανοτατα
εχετε μεινει στην εποχη των σπηλαιων :tooth:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Αχχχχχ μικρα μου παιδακια.... γιατι βγαζετε τα εσωψυχα σας τοσο ατσαλα???
Τόσο μισος για το γυναικειο φυλο??? μα τοσο ???? ειναι δυνατον ???
Τα πάντα ειναι ενα παιχνιδι του εγκεφαλου.... ηρεμήστε επομενως...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπραβο σιγμουνδιε (χαχα)
η παραδοχη αυτη ειναι πραξις γενναιου ανδρος :tooth:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Siegf μη τους δίνεις θάρρος. Τα αγελαία τους ένστικτα είναι by far κατώτερα των ανδρών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom