ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα!...
Ερωτηση προς τις κυριες: Πιστευετε οτι μεσα σε 10-15 λεπτα απο το πρωτο ραντεβου μπορειτε να καταλαβετε το επιπεδο μυαλου κ προσωπικοτητας ενος αντρα, με βαση αυτα που κοιτατε στην αρχη και με τις πρωτες κουβεντες στο χρονο αυτο?
Νομίζω ότι όταν κάτι τέτοιο υπάρχει στον άντρα σε μέγιστο βαθμό (μυαλό και έντονη προσωπικότητα), βγάζει μάτι από την αρχή.
Παρόλα αυτά, δε θα πω - και ούτε πιστεύω ότι ισχύει πάντα - ότι μέσα σε 15 λεπτά μπορείς να τα καταλάβεις όλα αυτά τα σημαντικά για τον άλλο.
Άσε που όταν λες "εγώ μέσα σε 15' μπορώ να καταλάβω... μπλαμπαλμπλα... για τον άντρα" μου φαίνεται πολύ υποτιμητικό για τους άντρες, και δε μ' αρέσει.
εχω μια απορια εχς δει τη συζητηση που ανοιξατε περι παπουτσιων και ρουχων, δλδ κοριτσια πες οτι βλεπατε εναν ομορφο γυμνασμενο κλπ ετσι οπως τους θελετε εσεις να φοραει ωραια ακριβα και επωνυμα ρουχα, και βλεπατε ακομα εναν πιο ομορφο που η οικονομικες του δυνατοτητες δεν του επιτρεπουν να αγοραζει ακριβα ρουχα και παπουτσια των 200-300ε ποιον 8α προτιμουσατε? ααα και κατι ακομα ο καλοντυμενος εχει μια μερσεντες ενω ο φτηνιαρης εχει ενα Σεατ ιμπιζα Π.Χ. ποιον 8α διαλεγατε τον επιτυχημενο η τον φτηνο ?
αν τα πιστεύεις μπράβο!ενας αντρας ο οποιος δινει τοσα λεφτα για ρουχα ή παπουτσια εφοσον δεν του περισσευουν μου φαινεται γελοιος....εγω δε δινω μια περιουσια για τα ρουχα μου γιατι να δινει ο γκομενος μου? δε βρισκω καμια λογικη σε αυτο....το να εχεις στυλ δεν εχει σχεση με τις μαρκες....
επισης το θεμα δεν ειναι να ειναι ομορφος και γυμνασμενος....ισως καταλαβα λαθος αλλα ο τροπος που το παρουσιαζεις ειναι οτι το μονο που μας νοιαζει ειναι να ειναι εμφανισημος-με κοιλιακους-και πανακριβα ρουχα....
το θεμα του αυτοκινητου δε με αφορα ιδιαιτερα....και καθολου να μην εχει σκασιλα μου...αυτο που δε μου αρεσει ειναι να ειναι ο αντρας κατωτερος μου....ή γυφτος
μου αρεσει να τον θαυμαζω και να εχει κυρος....καποια πραγματα παντως μου καθονται ασχημα το ομολογω....
Brainman εγω το μονο που μπορω να σου πω με αρκετη αυτοπεποιηθηση ειναι οτι σε ενα 10-15λεπτο μπορω να αντιληφθω κατα ποσον με ερεθιζει και με προκαλλει εγκεφαλικα καποιος.....εαν υπαρχει προκληση και με βαζει σε διαδικασια διεγερσης εχει καλως....αλλιως ο πιο ωραιος αντρας να ειναι μου ειναι αδιαφορος σαφως το πρωτο που θα δεις ειναι το φαινεσθαι αλλα οταν αρχισεις και μιλας ειναι που ή ξενερωνεις ή συνεχιζεις
Ερωτηση προς τις κυριες: Πιστευετε οτι μεσα σε 10-15 λεπτα απο το πρωτο ραντεβου μπορειτε να καταλαβετε το επιπεδο μυαλου κ προσωπικοτητας ενος αντρα, με βαση αυτα που κοιτατε στην αρχη και με τις πρωτες κουβεντες στο χρονο αυτο?
΄Μπορεί να στενοχωρήσω τις φιλενάδες μου, αλλά εγώ πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι που δεν τους φαίνεται έχουν πολλά να πουν και να δώσουν, αρκεί να τους δοθεί ο χρόνος. Αντιθέτως, αν κάποιος είναι μπιτ μαλάκας τον κόβεις πιο εύκολα - αρκεί να θέλεις να το δεις.
Παραδόξως, εμείς οι γυναίκες συχνά φερόμαστε ανάποδα: φτύνουμε τον τύπο που όντως χρειάζεται χρόνο και δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στο μαλάκα. Το γιατί θα σας το εξηγήσω σε άλλο ποστ, απόψε δεν είμαι για τέτοιες αναλύσεις.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Ευχάριστη έκπληξησια συμφωνω
γενικα πιστευω οτι πρεπει να δινεις ευκαιριες στους ανθρωπους κ να μην τους κρινεις κ κατακρινεις απ την αρχη αρχη
σια συμφωνω
γενικα πιστευω οτι πρεπει να δινεις ευκαιριες στους ανθρωπους κ να μην τους κρινεις κ κατακρινεις απ την αρχη αρχη
σια συμφωνω
Μεγάάάάάλη κουβέντα είπε η Bite
Τι λες καλε; Καμμία ευκαιρία στην πυρα αμέσως...
Μεγάάάάάλη κουβέντα είπε η Bite
βεβαια αν ο αλλος ειναι ο νταρθ βεηντερ
ποσες ευκαιριες πια να δωσεις? χαχαχα