Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Αυτά και για το τυπικό του θέματος εγώ κοιτάω ματια.

Πρωτα κοιταζω την ...αυρα τους :) (ναι, φαινεται). Κατοπιν, αν ειναι στη θαλασσα, κοιταζω πρωτα τους κοιλιακους και τα λαγονια. Αν ειναι ντυμενοι κοιταζω τα παπουτσια :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στις γυναικες του φορουμ επι τη ευκαιρια του παροντος τοπικ:Ποια ειναι η γνωμη σας για εκεινο τον ανδρα που τα χανει οταν σας μιλαει και η μια μαλακια διαδεχεται την αλλη?Που ξαφνικα ενω με τους φιλους του ειναι μια χαρα σε λεγειν και χιουμορ ,μαζι σας δεν μπορει να αρθρωσει μια κουβεντα?Που θα ειναι ατσαλος οσο δε λεγεται σε ολα του?Που θα τραυλιζει ενω σας μιλαει,ενω οταν ειναι μονος του τα ωραιοτερα τραγουδια θα σιγοτραγουδα για σας?Αυτος που δεν ειναι καθολου μα καθολου 'τυπας'?

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εγω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στις γυναικες του φορουμ επι τη ευκαιρια του παροντος τοπικ:Ποια ειναι η γνωμη σας για εκεινο τον ανδρα που τα χανει οταν σας μιλαει και η μια μαλακια διαδεχεται την αλλη?Που ξαφνικα ενω με τους φιλους του ειναι μια χαρα σε λεγειν και χιουμορ ,μαζι σας δεν μπορει να αρθρωσει μια κουβεντα?Που θα ειναι ατσαλος οσο δε λεγεται σε ολα του?Που θα τραυλιζει ενω σας μιλαει,ενω οταν ειναι μονος του τα ωραιοτερα τραγουδια θα σιγοτραγουδα για σας?Αυτος που δεν ειναι καθολου μα καθολου 'τυπας'?

μεγάλε βάζεις δύσκολα!  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα θα μ αρεσει
με συγκινει
αλλα αμα δεν μπορει να το ξεπερασει μετα απο ενα λογικο χρονικο περιθωριο εχουμε ενα προβλημα... :P

Επισκέπτης

στον καδο των αχρηστων θα τον ριξουν φυσικα :uglystupid:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και αμαγιες πετα και σε αντρες και σε γινεκες μαλακιες και ντραβλιζη τι θα νε διλαδις,βοθρος σα και μενα

Επισκέπτης
erinal_w για ακομα μια φορα, εγραψες!!! Για αυτο σε παω.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εμενα θα μ αρεσει
με συγκινει
αλλα αμα δεν μπορει να το ξεπερασει μετα απο ενα λογικο χρονικο περιθωριο εχουμε ενα προβλημα... :P
Η απαντηση σου με εκπλησσει Μπαιτ...Ναι κι εγω νομιζω οτι αν του δειξεις οτι δεν εχει λογο να συμπεριφερεται 'σφιγμενα',  θα χαλαρωσει και τα πραγματα θα κυλησουν ομαλα απο κει και περα ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η απαντηση σου με εκπλησσει Μπαιτ...Ναι κι εγω νομιζω οτι αν του δειξεις οτι δεν εχει λογο να συμπεριφερεται 'σφιγμενα',  θα χαλαρωσει και τα πραγματα θα κυλησουν ομαλα απο κει και περα ;)

σ εκπλησσει επειδη δεν με ξερεις προσωπικα :P

ευκωλε ασε μας τους ρομαντικους κ γλυκαναλατους να μεγαλουργησουμε.. χαχα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
σ εκπλησσει επειδη δεν με ξερεις προσωπικα :P
Τοσο γυναικες οσο και ανδρες εχουμε παραγνωρισει σχεδον τελειως αυτον τον ορο... 'προσωπικα'...καθε ατομο ειναι μια μοναδικη προσωπικοτητα...επομενως ειναι λανθασμενες αποψεις που λενε οτι 'οι γυναικες προτιμουν...' η 'οι ανδρες θελουν...'Ειμαστε τοσο προσκολλημενοι σε στερεοτυπα που τα πιστευουμε κι εμεις οι ιδιοι καμμια φορα...Και ο,τι διαφερει εστω και λιγο απο αυτα μας ξενιζει...Το 'κουλ' θα ειναι κουλ για ολες...το 'νοτ κουλ' τα ιδια...ολοι κι εγω δεν αποτελω εξειρεση,ειδικα αν δε γνωριζω καλα η καθολου μια γυναικα,θα ξεκινησω εχοντας στο μυαλο μου αυτα ακριβως τα στερεοτυπα...που θελουν τον ελκυστικο για μια γυναικα ανδρα 'ματσο','μαγκα','τυπα' που δε μασαει πουθενα και με αυτοπεπεοιθηση ατσαλι...ξεχνωντας οτι η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τοσο γυναικες οσο και ανδρες εχουμε παραγνωρισει σχεδον τελειως αυτον τον ορο... 'προσωπικα'...καθε ατομο ειναι μια μοναδικη προσωπικοτητα...επομενως ειναι λανθασμενες αποψεις που λενε οτι 'οι γυναικες προτιμουν...' η 'οι ανδρες θελουν...'Ειμαστε τοσο προσκολλημενοι σε στερεοτυπα που τα πιστευουμε κι εμεις οι ιδιοι καμμια φορα...Και ο,τι διαφερει εστω και λιγο απο αυτα μας ξενιζει...Το 'κουλ' θα ειναι κουλ για ολες...το 'νοτ κουλ' τα ιδια...ολοι κι εγω δεν αποτελω εξειρεση,ειδικα αν δε γνωριζω καλα η καθολου μια γυναικα,θα ξεκινησω εχοντας στο μυαλο μου αυτα ακριβως τα στερεοτυπα...που θελουν τον ελκυστικο για μια γυναικα ανδρα 'ματσο','μαγκα','τυπα' που δε μασαει πουθενα και με αυτοπεπεοιθηση ατσαλι...ξεχνωντας οτι η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη...
συμφωνω φρεντυ
δυστυχως ετσι ειναι
συνηθως ο κοσμος σκεφτεται οτι ολοι ειναι το ιδιο μεχρι αποδειξεως του εναντιου.. αντι το αναποδο :P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το άκρο άωτο της υποκρισίας είναι οι περισσότερες γυναίκες εδώ μέσα!

Σε άλλο thread λέγανε ότι γουστάρουν τον άντρα που έχει μεγάλη απήχηση στις γυναίκες, γιατί αυτός έχει γερά γονίδια! Και τώρα το αλλάζουν...Όπου φυσάει ο άνεμος....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το άκρο άωτο της υποκρισίας είναι οι περισσότερες γυναίκες εδώ μέσα!

Σε άλλο thread λέγανε ότι γουστάρουν τον άντρα που έχει μεγάλη απήχηση στις γυναίκες, γιατί αυτός έχει γερά γονίδια! Και τώρα το αλλάζουν...Όπου φυσάει ο άνεμος....
οι γινεκες οι πραματικες δε εινε ιποκριτριες οι μουφες εινε ομος....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Vothre οι περισσότερες εδώ μέσα είναι μούφα μέχρι την ούγια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom