Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οταν ημουν φανταρος δλδ καπου στα 18 μου ειχα μιλησει με μια γυναικα καλη της ωρα οπου και αν ειναι για το τι θελουν οι γυναικες.Η κοπελα ηταν γυρω στα 45..Τεσπα γυρισε και μου ειπε οτι "εμεις οι γυναικες ειμαστε τα ποιο ανωμαλα πλασματα στον πλανητη,τα θελουμε ολα και δεν τα θελουμε.Οταν εισαι με μια γυναικα πρεπει συνεχως να τραβας τα σχοινια και να την εχεις σε μια ισσοροπια"..Τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε..
καλα σου ειπε ναρουτος :P

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε παιδια συμφωνω οτι οι κοπελες ειναι γαμα τα και δεν ξερουν τι θελουν,στο χερι μας ειναι ομως να τις "πλασουμε" οπως εμεις θελουμε και να συμβιβαστουν σε αυτα που μπορουμε να τους προσφερουμε!Στο φιναλε αν ζητησει κατι παραπανω που δεν ειναι στις δυνατοτητες μας και επιμενει..ε τοτε τον πουλο και να παει στα τσακιδια!Δεν θα γινουμε σκυλακια τους ουτε θα γαμιομαστε να τα προσφερουμε ολα χωρις ανταποκριση!Αν υπαρχει ανταποκριση βεβαιως και να γαμηθω να προσφερω,μεχρι εκει που μπορω παντα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν έχουν ιδέα τι κοιτάνε.
Δεν ξέρουν

Οι απαντήσεις είναι όλες στημένες, και σκοπό έχουν να τις βγάλουν από την αμηχανία και να τις κάνουν να νιώσουν «κάπως».
Για αυτό θα ακούσεις ένα σωρό παπαριές που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Τύπου, «ο κώλος». Κλασική απάντηση. Δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση πρώτων να μιμηθούν τους άντρες (οι γυναίκες ανέκαθεν μιμούνταν τους άντρες προσπαθώντας να νιώσουν «κάπως»), δεύτερον, να φάνουν «χάι», «μοντέρνες», «κυνηγοί», απελευθερωμένες, και άλλα τέτοια επιφανειακά.
Μετά θα ακούσεις τα χέρια, το πιγούνι, το βλέμμα, τα μπράτσα, το ύψος, τα μαλλιά, το ύφος, το στυλ, η ομιλία, και άλλα πολλά. Άλλα περίεργα, και άλλα αναμενόμενα.

Η αλήθεια είναι πως αν φτιάξεις έναν άντρα έτσι όπως λένε ότι τον θέλουν, στο τέλος δεν θα τους αρέσει.
Και αυτό διότι η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχουν  την παραμικρή ιδέα για το τι τους αρέσει. Απλά μιλάνε.

Για αυτό αφήστε το τι λένε, μην τους δίνετε σημασία, κοιτάξτε να είστε ευπρεπείς, ισορροπημένα αρρενωποί, και σχετικά εμφανίσιμοι, και όλα είναι εφικτά.

Οι γυναίκες είναι θελκτικές, ευχάριστες, και γοητευτικές για πολλούς λόγους, σίγουρα όχι για το ότι «ξέρουν τι θέλουν».

ΥΣ: Κάποιος είχε πει: Όταν βρίζεις τις γυναίκες γενικά, τότε είναι όλες εναντίον σου. Όταν τις βρίζεις μία-μία, τότε όλες συμφωνούν μαζί σου.
Σε αυτό το ποστ βλακωδώς δεν ακολουθώ την συμβουλή του.
σωστος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:(αν και ξεχασες την στανταρ απαντηση πλεον:κοιτανε τα παπουτσια του :headbang:)

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια συμφωνω οτι οι κοπελες ειναι γαμα τα και δεν ξερουν τι θελουν,στο χερι μας ειναι ομως να τις "πλασουμε" οπως εμεις θελουμε και να συμβιβαστουν σε αυτα που μπορουμε να τους προσφερουμε!Στο φιναλε αν ζητησει κατι παραπανω που δεν ειναι στις δυνατοτητες μας και επιμενει..ε τοτε τον πουλο και να παει στα τσακιδια!Δεν θα γινουμε σκυλακια τους ουτε θα γαμιομαστε να τα προσφερουμε ολα χωρις ανταποκριση!Αν υπαρχει ανταποκριση βεβαιως και να γαμηθω να προσφερω,μεχρι εκει που μπορω παντα.

Λιβερπουλαρα φιλε μου,τα θηλυκα (γενικοτερα στην φυση) ξερουν πολυ καλα τι θελουν
 Δεν γινεται αλλιως
 Απλα δεν μπορουν να το εκφρασουν ακριβω με τα λογια οπως εμεις
 Αυτες ειναι η πηγη της ζωης,αυτες εχουν το βαρος να διαιωνισουν το ειδος
 φυσικα με την συμβολη μας(προσωρινο ειναι και αυτο,η επιστημη θα το ξεπερασει..)
 οποτε να εισαι και σιγουρος οτι ξερουν τι θελουν
 Δουλευουν περισσοτερο με το ενστικτο απο εμας να ξερεις
 Ειναι οι ιδιες που οταν νοιωσουν κατι για εναν αρσενικο,μπορει να γινουν και τσολια
 χαλια και να χασουν μεχρι και την αξιοπρεπεια τους,οταν ο αλλος που αγαπανε τους φερεται
 ταπεινωτικα
 Λιγα εχουμε δει;
 Ειναι και οι ιδιες ομως που θα διεκδικησουν μεχρι θανατου τον "αρσενικο" που τους
 αναλογει,απο καποια αλλη επιδοξη θηλυκια
 Απλως εμεις δεν μπορουμε να τις καταλαβουμε
 Ειναι πιο συνθετα οντα απο εμας
 Οποιος το εχει συνειδητοποιησει αυτο,τοτε μπορει να περναει καλα μαζι τους
 Οποιος νομιζει οτι ειναι γαμω τα αντρακια(σε σχεση με τις γυναικες παντα),πληρωνει για
 να γαμει...

mprostaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πακετωμενο σε κοβω η μου φαινεται?? :think:

Πακετωμένοι λίγο πολύ είμαστε οι περισσότεροι  ;)
Ο φίλος φαίνεται ΦΡΕΣΚΟ-πακετωμένος οπότε... καλά κουράγια...

Βλέπω να λέτε για χέρια, πωπούς, πλάτες, ύψος... Για μαλλιά τίποτα; Η καραφλίτσα δε σας χαλάει; Όχι τίποτα άλλο να φάνε σκόνη κάτι DHI κλπ  :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πακετωμένοι λίγο πολύ είμαστε οι περισσότεροι  ;)
Ο φίλος φαίνεται ΦΡΕΣΚΟ-πακετωμένος οπότε... καλά κουράγια...

Βλέπω να λέτε για χέρια, πωπούς, πλάτες, ύψος... Για μαλλιά τίποτα; Η καραφλίτσα δε σας χαλάει; Όχι τίποτα άλλο να φάνε σκόνη κάτι DHI κλπ  :2funny:

Να φάνε γιατί είναι αμφίβολο και το αν κάνουν τίποτα στην τελική.
Όποιον τον χαλάει η καράφλα, μπορεί να τα ξυρίσει τελείως :uglystupid:
Είναι καλό τρικ και το λουκ γίνεται πιο νεανικό :uglystupid:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
   Οποιος νομιζει οτι ειναι γαμω τα αντρακια(σε σχεση με τις γυναικες παντα),πληρωνει για
 να γαμει...

όλοι πληρώνουμε...
άλλοι μετρητά κι άλλοι σε είδος!  :2funny:

mprostaris

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να φάνε γιατί είναι αμφίβολο και το αν κάνουν τίποτα στην τελική.
Όποιον τον χαλάει η καράφλα, μπορεί να τα ξυρίσει τελείως :uglystupid:
Είναι καλό τρικ και το λουκ γίνεται πιο νεανικό :uglystupid:

Δε ρώτησα αν χαλάει τους άντρες, αλλά τις γυναίκες.. Τα περισσότερα "πρότυπα" αν όχι όλα έχουν πλούσια την κόμη  ;)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γενικα δεν εχω κανενα κολλημα με τις γυναικες,σαν πλασματα τις γουσταρω τρελα και χεστηκα τι θα πουν ορισμενοι εδω μεσα!Μισογυνης εγω δεν ημουν ουτε προκειται να γινω.Αν σε καποια ποστ μου κραζω καμμια το κανω μονο και μονο για χαβαλε.Αν ορισμενοι κραζουν τοσο πολυ τις γυναικες ειναι για  διαφορες περιπτωσεις..Οπως ειναι αγαμιτοι και δεν τους καθεται κουνουπι (τι κανουν λαθος δεν αναρωτιουνται ομως),εχουν φαει πακετο απο κανα τσουλακι (οπως και εγω μια φορα),η βλεπουν τις γυναικες κατωτερα οντα.

Επισκέπτης
Είμαι τυχερός άνθρωπος. Διαβάζοντας εδω μέσα απόψεις περι γυναικών και αντρών συχνά αντιλαμβάνομαι ότι οι αφορισμοί είναι η εύκολη λύση. (σε όλα βέβαια τα θέματα είναι.) Ζούμε σε ένα κόσμο άθλιο, αλλά φυσικά ποέ εμείς δεν τον κάναμε άθλιο αναγκαστήκαμε απο τις συνθήκες.  Μας έτυχαν πολλά, περάσαμε και ζήσαμε περισσότερα και γίναμε σκληροί για να ανταποκριθούμε. Οι αλλοι φταινε. Εμείς είμασταν πάντα ακέραιοι σωστοί και με καλή τη πίστη. Αλλά μας πλήγωσαν.. μάθαμε αφού πάθαμε. Και γίναμε ίδιοι. Και έχουμε άλλοθι. Σκασίλα μας. Αυτή ειναι η ζωή. Τέλος. και μετά βρίζουμε. Μας φταίει ο κόσμος όλος. Οι γυναίκες, η φύση τους. Οι άντρες, η φύση τους οι συμπεριφορές τους. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι θέλαμε. Ημασταν κύριοι/ες. Ολα κι ολα. Το άλλοθι το έχουμε. Αν μας πει κάποιος ρε συ τι σου φταιξε η αλλη; Θα μπορούμε να πουμε με ευκολία πια "ασε με μωρε με την καριόλα/μαλακα". Και μετά είμαστε και περήφανοι. Που μάθαμε και γίναμε οι αλήτες / οι καριες που θέλουν.
Μεγάλη υπόθεση η δικαιολογία. Κατευνάζει τις τύψεις. Σε κάνει α κοιμάσαι το βράδυ. Σου δίνει την ανάσα που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Και μετά φαύλος κύκλος. Κάποιος βιώνει απο εμάς ότι αηδία ζήσαμε και του πασσάρουμε.. και πάει λέγοντας. Εμπιστοσύνη; Ποια εμπιστοσύνη; ΑΝ ήταν δυνατόν θα τρώγαμε τα σπλάχνα των άλλων για να επιβιώσουμε..
"Εγώ ήμουν κάποτε καλός και άγιος" και τώρα; Τι έμαθες απο αυτα; Να γίνεις λαμόγιο σκληρός και κακός; Αυτά σε μαθαίνουν οι κακοτοπίες;
Είμαι τυχερός άνθρωπος.. γιατί δεν έχω πέσει ακόμα σε αυτό το τρυπάκι. Οχι γιατι είμαι καλή η έξυπνη η σωστή. Αλλά γιατί επι της ουσίας, δηλαδή στην πράξη σκέφτομαι και τον αλλον. Βάζω λιγάκι τον εαυτό μου στην θέση του. Και ποτε δεν το μετάνοιωσα μέχρι σήμερα. Γιατί αν και γνώρισα άντρες άνανδρους και ίσως θα γνωρίσω κι άλλους, δεν έκρινα κανέναν στην πράξη απο την αναδρία του προηγούμενου . Δεν ξέρω πως το κατάφερα. Αναρωτιέμαι και εγώ. Το λογικό ήταν να βρω δικαιολογία. Μάλλον επειδή ξέρω ότι όλοι είμαστε ιδιοι. Κοιτάμε τα ίδια και ψάχνουμε τα ίδια. Κι έτσι κατάλαβα.
Άλλά δύσκολο να κατανοήσει κανείς και να αποδεχτεί τα λάθη του. Και εγώ μαζί με εσάς.
Ειπε ένα παλικάρι δεν ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες. Ποιος ξέρει εδω μέσα. Εγώ το ομολογώ δεν ξέρω. Γιατί οι σχέσεις με τους ανθρώπους δεν μπορεί να ειναι προδιαγεγγραμμένες. Δεν γίνονται με πλάνα. Γίνονται με πράξεις. Πράξεις όμως που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι δεν θα ειναι οι ίδιες με τις αντίστοιχες δικές μας. Γιατί ο καθένας έχει αλλο τρόπο λειτουργίας συμπεριφοράς και έκρασης.
Αυτά και για το τυπικό του θέματος εγώ κοιτάω ματια.

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Γενικα δεν εχω κανενα κολλημα με τις γυναικες,σαν πλασματα τις γουσταρω τρελα και χεστηκα τι θα πουν ορισμενοι εδω μεσα!Μισογυνης εγω δεν ημουν ουτε προκειται να γινω.Αν σε καποια ποστ μου κραζω καμμια το κανω μονο και μονο για χαβαλε.Αν ορισμενοι κραζουν τοσο πολυ τις γυναικες ειναι για  διαφορες περιπτωσεις..Οπως ειναι αγαμιτοι και δεν τους καθεται κουνουπι (τι κανουν λαθος δεν αναρωτιουνται ομως),εχουν φαει πακετο απο κανα τσουλακι (οπως και εγω μια φορα),η βλεπουν τις γυναικες κατωτερα οντα.
αν έτσι πας να βγάλεις γκόμενα σ'το λέω:
δεν τσιμπάνε... ;) :2funny:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Είμαι τυχερός άνθρωπος. Διαβάζοντας εδω μέσα απόψεις περι γυναικών και αντρών συχνά αντιλαμβάνομαι ότι οι αφορισμοί είναι η εύκολη λύση. (σε όλα βέβαια τα θέματα είναι.) Ζούμε σε ένα κόσμο άθλιο, αλλά φυσικά ποέ εμείς δεν τον κάναμε άθλιο αναγκαστήκαμε απο τις συνθήκες.  Μας έτυχαν πολλά, περάσαμε και ζήσαμε περισσότερα και γίναμε σκληροί για να ανταποκριθούμε. Οι αλλοι φταινε. Εμείς είμασταν πάντα ακέραιοι σωστοί και με καλή τη πίστη. Αλλά μας πλήγωσαν.. μάθαμε αφού πάθαμε. Και γίναμε ίδιοι. Και έχουμε άλλοθι. Σκασίλα μας. Αυτή ειναι η ζωή. Τέλος. και μετά βρίζουμε. Μας φταίει ο κόσμος όλος. Οι γυναίκες, η φύση τους. Οι άντρες, η φύση τους οι συμπεριφορές τους. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι θέλαμε. Ημασταν κύριοι/ες. Ολα κι ολα. Το άλλοθι το έχουμε. Αν μας πει κάποιος ρε συ τι σου φταιξε η αλλη; Θα μπορούμε να πουμε με ευκολία πια "ασε με μωρε με την καριόλα/μαλακα". Και μετά είμαστε και περήφανοι. Που μάθαμε και γίναμε οι αλήτες / οι καριες που θέλουν.
Μεγάλη υπόθεση η δικαιολογία. Κατευνάζει τις τύψεις. Σε κάνει α κοιμάσαι το βράδυ. Σου δίνει την ανάσα που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Και μετά φαύλος κύκλος. Κάποιος βιώνει απο εμάς ότι αηδία ζήσαμε και του πασσάρουμε.. και πάει λέγοντας. Εμπιστοσύνη; Ποια εμπιστοσύνη; ΑΝ ήταν δυνατόν θα τρώγαμε τα σπλάχνα των άλλων για να επιβιώσουμε..
"Εγώ ήμουν κάποτε καλός και άγιος" και τώρα; Τι έμαθες απο αυτα; Να γίνεις λαμόγιο σκληρός και κακός; Αυτά σε μαθαίνουν οι κακοτοπίες;
Είμαι τυχερός άνθρωπος.. γιατί δεν έχω πέσει ακόμα σε αυτό το τρυπάκι. Οχι γιατι είμαι καλή η έξυπνη η σωστή. Αλλά γιατί επι της ουσίας, δηλαδή στην πράξη σκέφτομαι και τον αλλον. Βάζω λιγάκι τον εαυτό μου στην θέση του. Και ποτε δεν το μετάνοιωσα μέχρι σήμερα. Γιατί αν και γνώρισα άντρες άνανδρους και ίσως θα γνωρίσω κι άλλους, δεν έκρινα κανέναν στην πράξη απο την αναδρία του προηγούμενου . Δεν ξέρω πως το κατάφερα. Αναρωτιέμαι και εγώ. Το λογικό ήταν να βρω δικαιολογία. Μάλλον επειδή ξέρω ότι όλοι είμαστε ιδιοι. Κοιτάμε τα ίδια και ψάχνουμε τα ίδια. Κι έτσι κατάλαβα.
Άλλά δύσκολο να κατανοήσει κανείς και να αποδεχτεί τα λάθη του. Και εγώ μαζί με εσάς.
Ειπε ένα παλικάρι δεν ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες. Ποιος ξέρει εδω μέσα. Εγώ το ομολογώ δεν ξέρω. Γιατί οι σχέσεις με τους ανθρώπους δεν μπορεί να ειναι προδιαγεγγραμμένες. Δεν γίνονται με πλάνα. Γίνονται με πράξεις. Πράξεις όμως που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι δεν θα ειναι οι ίδιες με τις αντίστοιχες δικές μας. Γιατί ο καθένας έχει αλλο τρόπο λειτουργίας συμπεριφοράς και έκρασης.
Αυτά και για το τυπικό του θέματος εγώ κοιτάω ματια.

:thumbsup:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Πρωτα κοιταζω την ...αυρα τους :) (ναι, φαινεται). Κατοπιν, αν ειναι στη θαλασσα, κοιταζω πρωτα τους κοιλιακους και τα λαγονια. Αν ειναι ντυμενοι κοιταζω τα παπουτσια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom