Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αστο! Δεν χρειαζόταν καν να ανοίξεις θρεντ! Την τσέπη, την τσέπη και την τσέπη κοιτάνε! Τ'άλλα που θα πούνε είναι μαλακίες τούμπανα! Αν έχει και ότι πούνε, καλό είναι, αλλά προαιρετικό

Εκτος απο τσεπη κοιτανε και αλλα μην εισαι αδικος..Κοιτανε αν εχεις το "six pack",αν εχεις απο jaguar και πανω,αν εισαι "τουμπανο",αν μπαινεις στο κλαμπ και σε ξερει μεχρι και η κοπελα που ειναι στις τουαλετες,αν εισαι "μαγκας",αν εχεις καμια μεγαλη μηχαναρα...Γιατι εισαι αδικος τωρα βρε παιδι? :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σορρυ ταλε μου
μετα ειδα το πακετο σου
υπηρξαν εκτος απο σενα κ ορισμενες (1-2) αλλες φωτεινες εξαιρεσεις σε εκεινο το τοπικ :P
τι κολλημα ειναι αυτο που εχετε με τα χερια???θα με τρελανετε πρωτη φορα το ακουω... :idiot:

αληθεια?
τοτε δεν σου λεγαν αληθεια οσες ειχες ρωτησει ή απλα δεν θυμασαι :P

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οπότε, ανακεφαλαιώνουμε: κώλο, χέρια και "κάτι".

:think:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
evilplasma είναι όνομα και πράμα! :2funny:
Έχει πάντως ένα δίκιο. :rolleyes:
Αυτό είναι άδικο για τους άντρες, όμως αν πω ότι και πάλι η γυναίκα που το κάνει αυτό, οδηγείται εκεί από το ένστικτο, που της αποπνέει ασφάλεια, θα χαρακτηριστώ γραφική;

Κουκλα μου, έγινα καθήκι, δε γεννήθηκα και πίστεψέ με διστυχώς έπαθα πολύ και έμαθα. Ασφάλεια αποπνέει ο άντρας που ναι πάντα εκεί για σένα σε καλό και κακό, που σε σέβεται, που είναι μαζί σου όχι γιατί ΔΕΝ μπορεί να είναι με άλλη ΚΑΛΥΤΕΡΗ αλλά γιατί γουστάρει εσένα, που ενώ δεν έχει ΤΑ ΛΕΦΤΑ σου δίνει οτι έχει. Καργιόλες που θα μου πείτε εμένα! Τον ουρανό με τ'άστρα να σας δώσουν και να ξεχάσουν να σας δώσουν ένα αστέρι ξυνίζετε τα μούτρα και φεύγετε. Δεν είπα ο άλλος να μην έχει στον ήλιο μοίρα αλλα είστε πουλημένες! ΤΕΛΟΣ. Καλά κάνω εγώ που δε δίνω τ'αγγέλου νερό!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κουκλα μου, έγινα καθήκι, δε γεννήθηκα και πίστεψέ με διστυχώς έπαθα πολύ και έμαθα. Ασφάλεια αποπνέει ο άντρας που ναι πάντα εκεί για σένα σε καλό και κακό, που σε σέβεται, που είναι μαζί σου όχι γιατί ΔΕΝ μπορεί να είναι με άλλη ΚΑΛΥΤΕΡΗ αλλά γιατί γουστάρει εσένα, που ενώ δεν έχει ΤΑ ΛΕΦΤΑ σου δίνει οτι έχει. Καργιόλες που θα μου πείτε εμένα! Τον ουρανό με τ'άστρα να σας δώσουν και να ξεχάσουν να σας δώσουν ένα αστέρι ξυνίζετε τα μούτρα και φεύγετε. Δεν είπα ο άλλος να μην έχει στον ήλιο μοίρα αλλα είστε πουλημένες! ΤΕΛΟΣ. Καλά κάνω εγώ που δε δίνω τ'αγγέλου νερό!

Πακετωμενο σε κοβω η μου φαινεται?? :think:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δεν έχουν ιδέα τι κοιτάνε.
Δεν ξέρουν

Οι απαντήσεις είναι όλες στημένες, και σκοπό έχουν να τις βγάλουν από την αμηχανία και να τις κάνουν να νιώσουν «κάπως».
Για αυτό θα ακούσεις ένα σωρό παπαριές που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Τύπου, «ο κώλος». Κλασική απάντηση. Δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση πρώτων να μιμηθούν τους άντρες (οι γυναίκες ανέκαθεν μιμούνταν τους άντρες προσπαθώντας να νιώσουν «κάπως»), δεύτερον, να φάνουν «χάι», «μοντέρνες», «κυνηγοί», απελευθερωμένες, και άλλα τέτοια επιφανειακά.
Μετά θα ακούσεις τα χέρια, το πιγούνι, το βλέμμα, τα μπράτσα, το ύψος, τα μαλλιά, το ύφος, το στυλ, η ομιλία, και άλλα πολλά. Άλλα περίεργα, και άλλα αναμενόμενα.

Η αλήθεια είναι πως αν φτιάξεις έναν άντρα έτσι όπως λένε ότι τον θέλουν, στο τέλος δεν θα τους αρέσει.
Και αυτό διότι η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχουν  την παραμικρή ιδέα για το τι τους αρέσει. Απλά μιλάνε.

Για αυτό αφήστε το τι λένε, μην τους δίνετε σημασία, κοιτάξτε να είστε ευπρεπείς, ισορροπημένα αρρενωποί, και σχετικά εμφανίσιμοι, και όλα είναι εφικτά.

Οι γυναίκες είναι θελκτικές, ευχάριστες, και γοητευτικές για πολλούς λόγους, σίγουρα όχι για το ότι «ξέρουν τι θέλουν».

ΥΣ: Κάποιος είχε πει: Όταν βρίζεις τις γυναίκες γενικά, τότε είναι όλες εναντίον σου. Όταν τις βρίζεις μία-μία, τότε όλες συμφωνούν μαζί σου.
Σε αυτό το ποστ βλακωδώς δεν ακολουθώ την συμβουλή του.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οπότε, ανακεφαλαιώνουμε: κώλο, χέρια και "κάτι".

:think:
πωπο? μπα
αυτο μετα χαχα

τις πλατες που τις αφησες???? το υψος?
το ντυσιμο? το στυλ?

εχει σημασια? η καθε γυναικα θα πει τα δικα της..  κ τα ιδια αυτα αναιρουνται οταν αυτος που τα χει δεν εχει τπτις αλλο κ ανοιγει κ το στομα του κ πεταει μπαρουφες

α ναι υπαρχουν κ αυτες που ενδιαφερονται μονο για τη τσεπη.. αυτες εχουν πιο απλη κ υπολογιστικη σκεψη.. :P

η ερωτηση ειναι τι κοιταμε πρωτα πανω σ εναν ανδρα... τα περι χαρακτηρος κλπ κλπ θελοντας κ μη μετα τα προσεχουμε... πως αλλιως?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Πακετωμενο σε κοβω η μου φαινεται?? :think:

Αν είμουν μόνο πακετωμένος θα ταν καλά! Γάμα το, αν ποτέ σου λεγα τι έχω ζήσει (και Σιγουρα άλλοι θα χουν δει περισσότερα) θα νομίζεις ότι σου πουλάω φούμαρα.
Αλλά έτσι είναι, είναι πουλημένες σε ψυχή και σώμα, καργιόλες εν τη γενέσσει. Αστα μωρέ γάματα, ότι πιεις οτι φας και οτι αρπάξει ο κώλος σου ρε αδερφέ

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Καταλαβαίνω ότι έχεις ζήσει άσχημα πράγματα.
Δεν πρόκειται να σου φέρω αντίρρηση σε κάτι. Ούτε και να υπερασπιστώ τέτοιες συμπεριφορές.
Κι εγώ αν ήμουν άντρας τα ίδια θα έλεγα.
Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι κάποιος, κάποτε, ίσως βρεθεί, που εκτιμήσει αυτά που του προσφέρει ο άλλος - όσο αυτό γίνεται.

Όσο γι' αυτό που λες, με τον ουρανό και τ'άστρα, έχει όνομα και λέγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Και μπορεί να μη συμπεριλαμβάνεται στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχει άνετα θέση...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ξέρουν

Οι απαντήσεις είναι όλες στημένες, και σκοπό έχουν να τις βγάλουν από την αμηχανία και να τις κάνουν να νιώσουν «κάπως».
Για αυτό θα ακούσεις ένα σωρό παπαριές που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Τύπου, «ο κώλος». Κλασική απάντηση. Δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση πρώτων να μιμηθούν τους άντρες (οι γυναίκες ανέκαθεν μιμούνταν τους άντρες προσπαθώντας να νιώσουν «κάπως»), δεύτερον, να φάνουν «χάι», «μοντέρνες», «κυνηγοί», απελευθερωμένες, και άλλα τέτοια επιφανειακά.
Μετά θα ακούσεις τα χέρια, το πιγούνι, το βλέμμα, τα μπράτσα, το ύψος, τα μαλλιά, το ύφος, το στυλ, η ομιλία, και άλλα πολλά. Άλλα περίεργα, και άλλα αναμενόμενα.

Η αλήθεια είναι πως αν φτιάξεις έναν άντρα έτσι όπως λένε ότι τον θέλουν, στο τέλος δεν θα τους αρέσει.
Και αυτό διότι η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχουν  την παραμικρή ιδέα για το τι τους αρέσει. Απλά μιλάνε.

Για αυτό αφήστε το τι λένε, μην τους δίνετε σημασία, κοιτάξτε να είστε ευπρεπείς, ισορροπημένα αρρενωποί, και σχετικά εμφανίσιμοι, και όλα είναι εφικτά.

Οι γυναίκες είναι θελκτικές, ευχάριστες, και γοητευτικές για πολλούς λόγους, [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]σίγουρα όχι για το ότι «ξέρουν τι θέλουν».[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

ΥΣ: Κάποιος είχε πει: Όταν βρίζεις τις γυναίκες γενικά, τότε είναι όλες εναντίον σου. Όταν τις βρίζεις μία-μία, τότε όλες συμφωνούν μαζί σου.

Παρόλα αυτά εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου νέαρχε στο ότι δεν ξέρουν τι θέλουν. :uglystupid:
Ή μάλλον ότι πολλές φορές το προβάλλουν ως επιχείρημα για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Καταλαβαίνω ότι έχεις ζήσει άσχημα πράγματα.
Δεν πρόκειται να σου φέρω αντίρρηση σε κάτι. Ούτε και να υπερασπιστώ τέτοιες συμπεριφορές.
Κι εγώ αν ήμουν άντρας τα ίδια θα έλεγα.
Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι κάποιος, κάποτε, ίσως βρεθεί, που εκτιμήσει αυτά που του προσφέρει ο άλλος - όσο αυτό γίνεται.

Όσο γι' αυτό που λες, με τον ουρανό και τ'άστρα, έχει όνομα και λέγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Και μπορεί να μη συμπεριλαμβάνεται στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχει άνετα θέση...

Κοίτα εγώ ούτε σε ξέρω ούτε τίποτα, σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στις γυναίκες που υπάρχουν απλά για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. το 1 στις 20-40 δε λέει τίποτα, άσε που τις περισσότερες φορές δεν κοιτάζεται και καθόλου

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Οπως έχει γραφτεί στο παρελθόν (οχι εδω αλλά σε περιοδικό)αυτό που κοιτάνε πρώτα οι γυναίκες σε ένα άνδρα είναι ο κώλος και τα παπούτσια!!!!

Τι λέτε εσείς κοπελιές?

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρουν

Οι γυναίκες είναι θελκτικές, ευχάριστες, και γοητευτικές για πολλούς λόγους, σίγουρα όχι για το ότι «ξέρουν τι θέλουν».

Ακριβως....

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρουν

υποκλίνομαι!

Επισκέπτης
Εκτος απο τσεπη κοιτανε και αλλα μην εισαι αδικος..Κοιτανε αν εχεις το "six pack",αν εχεις απο jaguar και πανω,αν εισαι "τουμπανο",αν μπαινεις στο κλαμπ και σε ξερει μεχρι και η κοπελα που ειναι στις τουαλετες,αν εισαι "μαγκας",αν εχεις καμια μεγαλη μηχαναρα...Γιατι εισαι αδικος τωρα βρε παιδι? :2funny: :2funny: :2funny:

"Τουμπανο" τι εννοεις ? Αμα εχεις μηχανες, οχι μηχανη, αλλα δεν ξερουν στα clubs μετραει ?

Mr. Nice Guy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
0
ο νεαρχος το εθεσε ευστοχα.
και θα προσθεσω : γυναικες = πεταμενα λεφτα ( και δεν αναφερομαι στις πουτανες )
ειναι η γνωμη μου και δεν με νοιαζει αν δεν αρεσει σε καποιες,  σορρυ κοριτσια.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Οταν ημουν φανταρος δλδ καπου στα 18 μου ειχα μιλησει με μια γυναικα καλη της ωρα οπου και αν ειναι για το τι θελουν οι γυναικες.Η κοπελα ηταν γυρω στα 45..Τεσπα γυρισε και μου ειπε οτι "εμεις οι γυναικες ειμαστε τα ποιο ανωμαλα πλασματα στον πλανητη,τα θελουμε ολα και δεν τα θελουμε.Οταν εισαι με μια γυναικα πρεπει συνεχως να τραβας τα σχοινια και να την εχεις σε μια ισσοροπια"..Τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom