ελα στιν παρεα τον χαμιλοεπιπεδατον!!!!!!!!!!!Βόθρε απογοητεύτηκα.
Θα ξαναγυρίσω στα στριπ θρεντς, περνάω καλύτερα...
που αγαμε τι διασκεδασι
ελα στιν παρεα τον χαμιλοεπιπεδατον!!!!!!!!!!!Βόθρε απογοητεύτηκα.
Θα ξαναγυρίσω στα στριπ θρεντς, περνάω καλύτερα...
Vothre οι περισσότερες εδώ μέσα είναι μούφα μέχρι την ούγια!
Δεν έχουν ιδέα τι κοιτάνε.
Δεν ξέρουν
Οι απαντήσεις είναι όλες στημένες, και σκοπό έχουν να τις βγάλουν από την αμηχανία και να τις κάνουν να νιώσουν «κάπως».
Για αυτό θα ακούσεις ένα σωρό παπαριές που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Τύπου, «ο κώλος». Κλασική απάντηση. Δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση πρώτων να μιμηθούν τους άντρες (οι γυναίκες ανέκαθεν μιμούνταν τους άντρες προσπαθώντας να νιώσουν «κάπως»), δεύτερον, να φάνουν «χάι», «μοντέρνες», «κυνηγοί», απελευθερωμένες, και άλλα τέτοια επιφανειακά.
Μετά θα ακούσεις τα χέρια, το πιγούνι, το βλέμμα, τα μπράτσα, το ύψος, τα μαλλιά, το ύφος, το στυλ, η ομιλία, και άλλα πολλά. Άλλα περίεργα, και άλλα αναμενόμενα.
Η αλήθεια είναι πως αν φτιάξεις έναν άντρα έτσι όπως λένε ότι τον θέλουν, στο τέλος δεν θα τους αρέσει.
Και αυτό διότι η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι τους αρέσει. Απλά μιλάνε.
Για αυτό αφήστε το τι λένε, μην τους δίνετε σημασία, κοιτάξτε να είστε ευπρεπείς, ισορροπημένα αρρενωποί, και σχετικά εμφανίσιμοι, και όλα είναι εφικτά.
Οι γυναίκες είναι θελκτικές, ευχάριστες, και γοητευτικές για πολλούς λόγους, σίγουρα όχι για το ότι «ξέρουν τι θέλουν».
ΥΣ: Κάποιος είχε πει: Όταν βρίζεις τις γυναίκες γενικά, τότε είναι όλες εναντίον σου. Όταν τις βρίζεις μία-μία, τότε όλες συμφωνούν μαζί σου.
Σε αυτό το ποστ βλακωδώς δεν ακολουθώ την συμβουλή του.
τα είπες όλα μαν!
ρεσπέκτ....
Δεν έχουν ιδέα τι κοιτάνε.
Δεν ξέρουν
Οι απαντήσεις είναι όλες στημένες, και σκοπό έχουν να τις βγάλουν από την αμηχανία και να τις κάνουν να νιώσουν «κάπως».
Για αυτό θα ακούσεις ένα σωρό παπαριές που καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Τύπου, «ο κώλος». Κλασική απάντηση. Δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεση πρώτων να μιμηθούν τους άντρες (οι γυναίκες ανέκαθεν μιμούνταν τους άντρες προσπαθώντας να νιώσουν «κάπως»), δεύτερον, να φάνουν «χάι», «μοντέρνες», «κυνηγοί», απελευθερωμένες, και άλλα τέτοια επιφανειακά.
Μετά θα ακούσεις τα χέρια, το πιγούνι, το βλέμμα, τα μπράτσα, το ύψος, τα μαλλιά, το ύφος, το στυλ, η ομιλία, και άλλα πολλά. Άλλα περίεργα, και άλλα αναμενόμενα.
Η αλήθεια είναι πως αν φτιάξεις έναν άντρα έτσι όπως λένε ότι τον θέλουν, στο τέλος δεν θα τους αρέσει.
Και αυτό διότι η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι τους αρέσει. Απλά μιλάνε.
Για αυτό αφήστε το τι λένε, μην τους δίνετε σημασία, κοιτάξτε να είστε ευπρεπείς, ισορροπημένα αρρενωποί, και σχετικά εμφανίσιμοι, και όλα είναι εφικτά.
Οι γυναίκες είναι θελκτικές, ευχάριστες, και γοητευτικές για πολλούς λόγους, σίγουρα όχι για το ότι «ξέρουν τι θέλουν».
ΥΣ: Κάποιος είχε πει: Όταν βρίζεις τις γυναίκες γενικά, τότε είναι όλες εναντίον σου. Όταν τις βρίζεις μία-μία, τότε όλες συμφωνούν μαζί σου.
Σε αυτό το ποστ βλακωδώς δεν ακολουθώ την συμβουλή του.
Είμαι τυχερός άνθρωπος. Διαβάζοντας εδω μέσα απόψεις περι γυναικών και αντρών συχνά αντιλαμβάνομαι ότι οι αφορισμοί είναι η εύκολη λύση. (σε όλα βέβαια τα θέματα είναι.) Ζούμε σε ένα κόσμο άθλιο, αλλά φυσικά ποέ εμείς δεν τον κάναμε άθλιο αναγκαστήκαμε απο τις συνθήκες. Μας έτυχαν πολλά, περάσαμε και ζήσαμε περισσότερα και γίναμε σκληροί για να ανταποκριθούμε. Οι αλλοι φταινε. Εμείς είμασταν πάντα ακέραιοι σωστοί και με καλή τη πίστη. Αλλά μας πλήγωσαν.. μάθαμε αφού πάθαμε. Και γίναμε ίδιοι. Και έχουμε άλλοθι. Σκασίλα μας. Αυτή ειναι η ζωή. Τέλος. και μετά βρίζουμε. Μας φταίει ο κόσμος όλος. Οι γυναίκες, η φύση τους. Οι άντρες, η φύση τους οι συμπεριφορές τους. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι θέλαμε. Ημασταν κύριοι/ες. Ολα κι ολα. Το άλλοθι το έχουμε. Αν μας πει κάποιος ρε συ τι σου φταιξε η αλλη; Θα μπορούμε να πουμε με ευκολία πια "ασε με μωρε με την καριόλα/μαλακα". Και μετά είμαστε και περήφανοι. Που μάθαμε και γίναμε οι αλήτες / οι καριες που θέλουν.
Μεγάλη υπόθεση η δικαιολογία. Κατευνάζει τις τύψεις. Σε κάνει α κοιμάσαι το βράδυ. Σου δίνει την ανάσα που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Και μετά φαύλος κύκλος. Κάποιος βιώνει απο εμάς ότι αηδία ζήσαμε και του πασσάρουμε.. και πάει λέγοντας. Εμπιστοσύνη; Ποια εμπιστοσύνη; ΑΝ ήταν δυνατόν θα τρώγαμε τα σπλάχνα των άλλων για να επιβιώσουμε..
"Εγώ ήμουν κάποτε καλός και άγιος" και τώρα; Τι έμαθες απο αυτα; Να γίνεις λαμόγιο σκληρός και κακός; Αυτά σε μαθαίνουν οι κακοτοπίες;
Είμαι τυχερός άνθρωπος.. γιατί δεν έχω πέσει ακόμα σε αυτό το τρυπάκι. Οχι γιατι είμαι καλή η έξυπνη η σωστή. Αλλά γιατί επι της ουσίας, δηλαδή στην πράξη σκέφτομαι και τον αλλον. Βάζω λιγάκι τον εαυτό μου στην θέση του. Και ποτε δεν το μετάνοιωσα μέχρι σήμερα. Γιατί αν και γνώρισα άντρες άνανδρους και ίσως θα γνωρίσω κι άλλους, δεν έκρινα κανέναν στην πράξη απο την αναδρία του προηγούμενου . Δεν ξέρω πως το κατάφερα. Αναρωτιέμαι και εγώ. Το λογικό ήταν να βρω δικαιολογία. Μάλλον επειδή ξέρω ότι όλοι είμαστε ιδιοι. Κοιτάμε τα ίδια και ψάχνουμε τα ίδια. Κι έτσι κατάλαβα.
Άλλά δύσκολο να κατανοήσει κανείς και να αποδεχτεί τα λάθη του. Και εγώ μαζί με εσάς.
Ειπε ένα παλικάρι δεν ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες. Ποιος ξέρει εδω μέσα. Εγώ το ομολογώ δεν ξέρω. Γιατί οι σχέσεις με τους ανθρώπους δεν μπορεί να ειναι προδιαγεγγραμμένες. Δεν γίνονται με πλάνα. Γίνονται με πράξεις. Πράξεις όμως που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι δεν θα ειναι οι ίδιες με τις αντίστοιχες δικές μας. Γιατί ο καθένας έχει αλλο τρόπο λειτουργίας συμπεριφοράς και έκρασης.
Αυτά και για το τυπικό του θέματος εγώ κοιτάω ματια.
οσες και να ρωτήσεις για το τι θέλουν θα σου πουν τελειως διαφορετικά πράγματα.
οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα....
Δεν ξέρουν και αυτές τι θέλουν!!!!!!
Οπότε συνάδελφοι μην σκάτε.
Θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Απλά ζήστε τη στιγμή και μην ακούτε πολύ Χατζηγιάννη
αλλωστε στο ερωτημα μας πρεπει να λαβουμε υποψιν μας παραμετρους.
οπως
οικονομικη κατασταση
παιδικα της χρονια.
αδυναμια οργασμου.
και όμως ζητάτε το ίδιο πράγμαξερουμε τι θελουμε σε γενικες γραμμες ομως ολα ειναι ρευστα σε μας αναλογως την φαση που περναμε, την ηλικια μας κλπ
απλα δεν θελουμε ολες ακριβως τα ιδια πραγματα εκτος απο μερικα στανταρ
δεν ειμαστε καρμπον σταματηστε να μας αντιμετωπιζετε ως τετοιο κ ισως να καταλαβετε κ ελαχιστα πως σκεφτομαστε
ξερουμε τι θελουμε σε γενικες γραμμες ομως ολα ειναι ρευστα σε μας αναλογως την φαση που περναμε, την ηλικια μας κλπ
απλα δεν θελουμε ολες ακριβως τα ιδια πραγματα εκτος απο μερικα στανταρ
δεν ειμαστε καρμπον σταματηστε να μας αντιμετωπιζετε ως τετοιο κ ισως να καταλαβετε κ ελαχιστα πως σκεφτομαστε
τα σέβη μου δεσποινίςεχω γνωρισει
αν σας ενδιαφερουν τετοια κοριτσακια τοτε εχει καλως...
οι υπολοιπες κ δεν ειναι ουτε αυτες λιγες δεν ειναι ετσι..
τσολια.. εχεις ξεφυγει
Μπορεί, αλλά το πρόβλημα δεν είναι ούτε τι κοιτάμε, ούτε τι λέμε ότι κοιτάμε, το πρόβλημα είναι τι βλέπουμε έτσι και κοιτάξουμεη σωστη ερωτηση ειναι τι λενε οτι κοιτανε
Μπορεί, αλλά το πρόβλημα δεν είναι ούτε τι κοιτάμε, ούτε τι λέμε ότι κοιτάμε, το πρόβλημα είναι τι βλέπουμε έτσι και κοιτάξουμε
Μάλλον κοιτάνε την αμφιεσή του και την κοστολογούν και κατά δεύτερο το αυτοκινητό του.