Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εμεις συνηθως κοιταμε αν φοραει παντελονι,αν φαινετε η σχισμη αναμεσα στα σκελη της,και οι γυναικες την τσεπη μας αν ειναι ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ οχι βεβαια ολες αλα μεγαλο ποσοστο

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σωστος ο πανω φιλος...

Και να συμπληρωσω οτι τα γουστα των κοριτσιων αλλαζουν απο μερα σε μερα...
Τη μια κοιτανε την εμφανιση ας πουμε και την αλλη να προσφερουν ασφαλεια και ας ειναι και μπαζο. :grin:
+1 και απο μενα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
Πρεπη να μας γδυσουνε για να δουνεεεεεεεεεεεεεεεε.

dRunK

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω παιδια εχω δει κοπελα που ειναι πανεμορφη,να τις την πευτουν τοσοι και τοσοι που ειναι ομορφοι,γυμνασμενοι,κλπ και να τους δινει ενα 80% ακυρο ολους , και πριν λιγο καιρο την εχω δει με εναν γυφτο πραγματικο γυφτο, που και δεν ειναι εμφανισημος, εχει και ενα πρησμενο ματι εκ γεννετης, πρησμενο τουμπανο μιλαμε λες και παει να του βγει εξω και λιγο πολι ολοι ξερουμε πως ντινονται οι γυφτοι και τα παπουτσια που φορανε. αλλα αυτοσ ο γυφτος εχει Πορσε καγιεν και μια Μερσεντεζ ΣΛΚ καμπριο, εσεις τι συμπερασμα βγαζετε ;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
εγω παιδια εχω δει κοπελα που ειναι πανεμορφη,να τις την πευτουν τοσοι και τοσοι που ειναι ομορφοι,γυμνασμενοι,κλπ και να τους δινει ενα 80% ακυρο ολους , και πριν λιγο καιρο την εχω δει με εναν γυφτο πραγματικο γυφτο, που και δεν ειναι εμφανισημος, εχει και ενα πρησμενο ματι εκ γεννετης, πρησμενο τουμπανο μιλαμε λες και παει να του βγει εξω και λιγο πολι ολοι ξερουμε πως ντινονται οι γυφτοι και τα παπουτσια που φορανε. αλλα αυτοσ ο γυφτος εχει Πορσε καγιεν και μια Μερσεντεζ ΣΛΚ καμπριο, εσεις τι συμπερασμα βγαζετε ;

Οτι θα την γλεντήσουν πολλοί (με αυτά τα μυαλά που κουβαλάει) και θα καταλήξει να γίνει άλλη μία που την περιμένει το ράφι και θα κοιτάζει λίγο πριν περάσει η μπογιά της να αναζητάει εναγωνίως χορηγό-μαλάκα να την παντρευτεί.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εσένα έτσι σε ψώνισαν;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι τον φουκαρα.

και  εσυ φουκαριαρα που ψωνιζει στις εκπτωσεις?

η συνηδειτοποιημενη και φιλοσοφημενη ρεαλιστρια  που απεχει απο τα κοινα ?
και δεν ψωνιζεις τιποτα ........

Επισκέπτης
ναι τον φουκαρα.

και  εσυ φουκαριαρα που ψωνιζει στις εκπτωσεις?

η συνηδειτοποιημενη και φιλοσοφημενη ρεαλιστρια  που απεχει απο τα κοινα ?
και δεν ψωνιζεις τιποτα ........

Ψωνίζω ότι γουστάρω  και τα υπόλοιπα τα πετάω στα σκουπίδια όπου και ανήκουν. Μένουν με το πουλί στο χέρι και την πίκρα και το ρίχνουν στις πουτάνες απο έλλειψη και πόνο μπας και τους καλύψει το κενό. Κατάλαβες; Και εγώ το δίνω αλλού. Πράγμα το οποίο ξέρουν και τους γαμεί τον εγωισμό.  Αυτό είναι γνωστό. Είμαι μεγάλο κολοπαίδι. :birdman:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ψωνίζω ότι γουστάρω  και τα υπόλοιπα τα πετάω στα σκουπίδια όπου και ανήκουν. Μένουν με το πουλί στο χέρι και την πίκρα και το ρίχνουν στις πουτάνες απο έλλειψη και πόνο μπας και τους καλύψει το κενό. Κατάλαβες; Και εγώ το δίνω αλλού. Πράγμα το οποίο ξέρουν και τους γαμεί τον εγωισμό.  Αυτό είναι γνωστό. Είμαι μεγάλο κολοπαίδι. :birdman:

Τσ τσ τσ...γιατι βριζεις κουκλα μου?...ερινα επιπεδο... :2funny: :2funny:

anemona

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω το πρωτο πραγμα που κοιταζω σε εναν αντρα είναι τα μάτια του.Μέσα στο βλέμμα του άλλου βλέπω πολλά.
επίσης μου αρέσουν πολύ τα ωραία χέρια, να μην φοράει άθλια παπούτσια, και να μην είναι καραφλός,αυτά απο εξωτερική εμφάνιση.

αυτό ομως που θα κάνει την διαφορά είναι να με αγγίξει εγκεφαλικά,που αυτο είναι και το σπάνιο με τόσα ζαβά γύρω μας.
τώρα αυτα που λετε για αμάξια λεφτα πορσε βίλες ποσώς με νοιάζουν, αυτά τα κοιταζουν τα κοριτσάκια που προβάλουν μονο βυζί και ποπο γιατί αυτά κιόλας έχουν τα καημένα να δείξουν,ακατοίκητα με λίγα λόγια τα κεφάλια τους.

αν είναι για σχεση,σιγουρα να ειναι καλος άνθρωπος,να μην είναι δηθεν και ψεύτης,και να εχει χιουμορ.(βασικότατο κριτήριο το χιούμορ)
αυτα απο εμενα!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω το πρωτο πραγμα που κοιταζω σε εναν αντρα είναι τα μάτια του.Μέσα στο βλέμμα του άλλου βλέπω πολλά.
επίσης μου αρέσουν πολύ τα ωραία χέρια, να μην φοράει άθλια παπούτσια, και να μην είναι καραφλός,αυτά απο εξωτερική εμφάνιση.

αυτό ομως που θα κάνει την διαφορά είναι να με αγγίξει εγκεφαλικά,που αυτο είναι και το σπάνιο με τόσα ζαβά γύρω μας.
τώρα αυτα που λετε για αμάξια λεφτα πορσε βίλες ποσώς με νοιάζουν, αυτά τα κοιταζουν τα κοριτσάκια που προβάλουν μονο βυζί και ποπο γιατί αυτά κιόλας έχουν τα καημένα να δείξουν,ακατοίκητα με λίγα λόγια τα κεφάλια τους.

αν είναι για σχεση,σιγουρα να ειναι καλος άνθρωπος,να μην είναι δηθεν και ψεύτης,και να εχει χιουμορ.(βασικότατο κριτήριο το χιούμορ)
αυτα απο εμενα!
Very Sensitive...

anemona

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
george μου, αυτή είναι η αλήθεια που έγραψα,όσον αφορά εμένα και τα γούστα μου.
ίσως γιατί παραμένω ακόμα ρομαντική μεσα μου,και σιγουρα πάντα ενα μικρό τρελό κορίτσι παρα τα 30 φεύγα χρόνια μου.
να είσαι καλά!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ξερω τον ανθρωπο σου.....
ΒΟΘΡΟ τον λενε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε μη λες ψεματα στι κοπελα εγο ειμε στα ζαβα
αμα θελη να μαθη ποκα κοκαλα μια χαρα αλα τιποτα αλο δε ξερο
ΤΑ ΛΕΜΕ παο σπιτι,θα τα πουμε αβριο φιλι μπυ που με δουλεβετε αλα δε πιραζι,σας αγαπο ολους

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
καταλαβα
πικρα............

Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

πολυ κομπλεξ και απωθημενο,να χαιρεσε την μιζερια σου..

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
πολυ κομπλεξ και απωθημενο,να χαιρεσε την μιζερια σου..
απωθημενο ναι.
κομπλεξ ισως εξ αιτιας του απωθημενου (δικαια ομως )
μιζερια ομως καθετα  οχι .
εχει αρκετα απλωμενο μυαλο για να ειναι μιζερη

Επισκέπτης
απωθημενο ναι.

Σου απάντησα με τον τρόπο που ρώτησες.
Ιδιο ύφος ίδια τακτική ίδιο περιεχόμενο απο την πλευρά μιας γυναίκας. Χαρακτήρισες την αντίστοιχη απάντησή μου συνεπως και την δική σου .Κατάλαβες λοιπόν τι είπες;
Σκέψου το λίγο και θα καταλάβεις.Εξυπνος φαίνεσαι.Το πιασες;  ;)
Χαρακτήρισες τον εαυτό σου.

Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απωθημενο ναι.

αυτο πισυευεις εσυ και ειναι γνωμη σου σεβαστη.Εγω πιστευω οτι το κομπλεξ και το απωθημενο ειναι συνηφασμενο με την μιζερια.
Και δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν ειναι μιζερη ΄΄βλεπωντας΄΄ τις σχεσεις των δυο φυλων τοσο ανταγωνιστικα.γνωμη μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom