Νέα

Τι καπνίζετε;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι καπνίζετε;;;

• Τσιγάρα

Ψήφοι: 36 23,4%
  • Πίπα

Ψήφοι: 3 1,9%
  • Ναργιλές

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Στριφτό

Ψήφοι: 29 18,8%
  • Πούρο

Ψήφοι: 9 5,8%
  • Μαριχουάνα

Ψήφοι: 26 16,9%
  • Κόκα

Ψήφοι: 6 3,9%
  • Δεν καπνίζω

Ψήφοι: 44 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ερωτα μου οχι δεν τα εχω δοκιμασει :grin: ... τα θελω πολυ λεπτα γτ αυτα που ειναι σαν χαρτοπετσετα μ την βαρανε   :cussing:

(απλα ηθελα να πω οτι ολα τα αλλα ριζλα ειναι γτπ κ τα ντραμ και αυτα με γευσεις  :cussing: )
Εχει και τετοια...Αυτα που σου ποσταρα ειναι τα μεσαια εχει και αυτα τα εξτρα σλιμ

www.e-smoke.gr/p.CHartaki-Ellinikon-Sigarocharton-100-Oikologiko-Asimi.443508.html]http://www.e-smoke.gr/p.CHartaki-Ellinikon-Sigarocharton-100-Oikologiko-Asimi.443508.html[/url]

Τα προτεινα γιατι τα εχω δοκιμασει και ειδα μεγαλη διαφορα :rockon:

Και μενα μου την σπανε τα χοντρα χαρτακια, μονο που αντι για χαρτοπετσετες τα λεω ακουαρελες :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εχει και τετοια...Αυτα που σου ποσταρα ειναι τα μεσαια εχει και αυτα τα εξτρα σλιμ

www.e-smoke.gr/p.CHartaki-Ellinikon-Sigarocharton-100-Oikologiko-Asimi.443508.html]http://www.e-smoke.gr/p.CHartaki-Ellinikon-Sigarocharton-100-Oikologiko-Asimi.443508.html[/url]

Τα προτεινα γιατι τα εχω δοκιμασει και ειδα μεγαλη διαφορα :rockon:

Και μενα μου την σπανε τα χοντρα χαρτακια, μονο που αντι για χαρτοπετσετες τα λεω ακουαρελες :grin:

Μα και στα χαρτακια να ταιριαζουμε  :smitten:

Φορα την καυλενια μποτα σου καβαλα την μηχανη κ ελλα να παμε σε μερη εξωτικα  :tits2: :tits2:

Θα τα δοκιμασω παντως  :think: , και πιο φθηνα ειναι  :tooth:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Θα τα δοκιμασω παντως  :think: , και πιο φθηνα ειναι  :tooth:

Στο περιπτερι εχουν 70λ :sunglasses:

Φορα την καυλενια μποτα σου καβαλα την μηχανη κ ελλα να παμε σε μερη εξωτικα  :tits2: :tits2:

Αυτη την εποχη γουσταρω decadance...Θα γουσταρα να ταξιδευω σε εγκαταλειμενη βιομηχανικη περιοχη σε στυλ μαντ μαξ με τον ηλιο απο πανω να καιει. Κατι περιπετειωδες τελος παντων και οχι χλιδατο...

Τωρα για την μηχανη θα σε απογοητευσω...Ε αν δεν εχει στροφες θα σε παω (φανταζομαι)

Αντε να εχω οδηγησει δυο φορες μηχανη :2funny:

Εντιτ: Αλογο το παω καλυτερα, γουσταρεις? :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Στο περιπτερι εχουν 70λ :sunglasses:

Αυτη την εποχη γουσταρω decadance...Θα γουσταρα να ταξιδευω σε εγκαταλειμενη βιομηχανικη περιοχη σε στυλ μαντ μαξ με τον ηλιο απο πανω να καιει. Κατι περιπετειωδες τελος παντων και οχι χλιδατο...

Τωρα για την μηχανη θα σε απογοητευσω...Ε αν δεν εχει στροφες θα σε παω (φανταζομαι)

Αντε να εχω οδηγησει δυο φορες μηχανη :2funny:

Εντιτ: Αλογο το παω καλυτερα, γουσταρεις? :sunglasses:

Μου χαλασες λιγο την φαντασιωση αλλα δεν πειραζει βολευομαι κ με τουτου :2funny:

Route66CarCultureCorb4.jpg

Καλυτερα αμαξι να μ βαζεις καυλενια μουσικη να φτιαχνομαι  :smitten: :smitten:

(τετοιο θελω για να ανεμιζουν τα μαλλακια μου  :cheesy: ^^ )

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μου χαλασες λιγο την φαντασιωση αλλα δεν πειραζει βολευομαι κ με τουτου :2funny:

Route66CarCultureCorb4.jpg

Καλυτερα αμαξι να μ βαζεις καυλενια μουσικη να φτιαχνομαι  :smitten: :smitten:

(τετοιο θελω για να ανεμιζουν τα μαλλακια μου  :cheesy: ^^ )

Το χεις το χεις! Στο μυαλο μου μεσα εισαι, τετοιο σκηνικο θελω :bounce-glasses:

θα παρουμε και τετοιο αυτοκινητο, θα σου παιζω και μουσικη που θα ταξιδευεις και χωρις αμαξι :sunglasses:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δεν καπνίζω, βρωμάει και είναι σκατάαααα
ούτε και εγώ καπνίζω τσιγάρα που και που κανένα πουράκι σε καμιά σύναξη με κανένα ποτάκι μαζί

Το Ολντ Χόλμπορν όπως μου είπαν φίλοι καπνιστές και συγκεκριμένα το κίτρινο άκουσα ότι δεν κυκλοφορεί στο εξωτερικό επειδή λένε πως είναι καπνός αναμεμειγμένος με ουσίες για να προκαλεί επιπλέον εθισμό (όχι πως οι άλλες μάρκες δεν το έχουν) και να λές ότι λέει η βλίμα απο κάτω....  :cheesy:

Και καλα  :birdman:

Old holborn κιτρινο , γαλαζια ριζλα γαλαζια ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ !!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ούτε και εγώ καπνίζω τσιγάρα που και που κανένα πουράκι σε καμιά σύναξη με κανένα ποτάκι μαζί

Το Ολντ Χόλμπορν όπως μου είπαν φίλοι καπνιστές και συγκεκριμένα το κίτρινο άκουσα ότι δεν κυκλοφορεί στο εξωτερικό επειδή λένε πως είναι καπνός αναμεμειγμένος με ουσίες για να προκαλεί επιπλέον εθισμό (όχι πως οι άλλες μάρκες δεν το έχουν) και να λές ότι λέει η βλίμα απο κάτω....  :cheesy:

μονο οι βλακες καπνιζουν την σημερον ημερα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Το χεις το χεις! Στο μυαλο μου μεσα εισαι, τετοιο σκηνικο θελω :bounce-glasses:

θα παρουμε και τετοιο αυτοκινητο, θα σου παιζω και μουσικη που θα ταξιδευεις και χωρις αμαξι :sunglasses:

Ω στο μπρουρδελοσαιτ βρηκα το αλλο μου μισο  :smitten:

Αχχχχ αυτο το γυαλι στο τελος  :cheesy: :cheesy:

tumblr_ljh9y4UHtG1qbbuybo1_500.jpg
<---- ετσι θα ντυθω  :cheesy:

Το Ολντ Χόλμπορν όπως μου είπαν φίλοι καπνιστές και συγκεκριμένα το κίτρινο άκουσα ότι δεν κυκλοφορεί στο εξωτερικό επειδή λένε πως είναι καπνός αναμεμειγμένος με ουσίες για να προκαλεί επιπλέον εθισμό (όχι πως οι άλλες μάρκες δεν το έχουν) και να λές ότι λέει η βλίμα απο κάτω....  :cheesy:

Για τα χαρτακια μιλησα οχι για τν καπνο  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάτσε ρε μπολτ....εσύ πριν από λίγους μήνες δεν είχες πει ότι κάπνισες πούρο;;;;; :S

το κοψα και αυτο... απο τοτε εχω να καπνισω....

μια φορα την βδομαδα εκανα πουρακια ρε... αμα ηθελα να κανω κεφαλι.

Σε εισαγωγικα... να βαλω τσιγαρο στο στομα μου εχω 2 χρονια!

Και πουρο κανα 3 μηνες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μετα την μπουρδελοτσαρκα καναμε κανα πουρακι...

μια φορα ειχα αναψει και επι της φυλης  :2funny: :2funny: :2funny:

στον πεζοδρομο προς διδυμου χαχαχαα ειχα αραξει να βαρεσω μερικες τζουρες για να μπω μεσα να

:knockinb: :knockinb: :knockinb:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ω στο μπρουρδελοσαιτ βρηκα το αλλο μου μισο  :smitten:

Αχχχχ αυτο το γυαλι στο τελος  :cheesy: :cheesy:

Eιναι που χαρηκα :grin:

Εγω θα ειμαι ετσι, χωρις την μηχανη ( :cheesy: ) και αξυριστος

benjamin-button-motorcycle-ii.jpg

Θα παρουμε και αυτο to αμαξι

18196162_1.jpg

Και θα ακουμε και τετοια

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Eιναι που χαρηκα :grin:

Εγω θα ειμαι ετσι, χωρις την μηχανη ( :cheesy: ) και αξυριστος

benjamin-button-motorcycle-ii.jpg

Θα παρουμε και αυτο to αμαξι

18196162_1.jpg

Και θα ακουμε και τετοια

Αυτο ακριβως φανταζομουν για σενα γαμω  :rockon: :rockon: :rockon: :smitten: :smitten:

Φτερουγαει η καδια μ  :2funny:

______

<----  :smitten:

Edit ...
  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μ αρεσε το τσιγαρακι δεν λεω... και τωρα καμια φορα το σκεφτομαι

και μου ερχεται ψευδο-επιθυμια οχι επιθυμια.... αλλα απο τοτε που εγινα αλλος ανθρωπος

δεν προκειται να το ξαναξεκινησω..... ανεβαινω σκαλες ... τρεχω... περπαταω... κοιμαμαι καλα

δεν ροχαλιζω πια ... δεν βαριανασαινω ( ω ναι στα 5 χρονια που καπνιζα ειχαν αρχισει σιγα σιγα οι δυσπνοιες κτλπ) .. τρωω με ορεξη.... γενικα ειναι αλλη ζωη... και ειναι πραγματικα μαλακια να μην ζεις αυτη την αλλη ζωη με τα τοσα πλεονεκτηματα....μονο και μονο για μιση ωρα απολαυσης την ημερα (τοση ειναι περιπου... ολα τα αλλα τσιγαρα ειναι μηχανικα)... τα 10 να απολαμβανεις απο τα 20 και αν!

Τωρα πηγαινω για μπασκετ..... παλια? Ουτε καν. Πως να πας για μπασκετ? Να πας και να γινεις ρεζιλι??? ασε που ειναι και επικυνδινο για την καρδια να καπνιζεις και να αθλησαι δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom