Νέα

Τι καπνίζετε;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι καπνίζετε;;;

• Τσιγάρα

Ψήφοι: 36 23,4%
  • Πίπα

Ψήφοι: 3 1,9%
  • Ναργιλές

Ψήφοι: 1 0,6%
  • Στριφτό

Ψήφοι: 29 18,8%
  • Πούρο

Ψήφοι: 9 5,8%
  • Μαριχουάνα

Ψήφοι: 26 16,9%
  • Κόκα

Ψήφοι: 6 3,9%
  • Δεν καπνίζω

Ψήφοι: 44 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
ρε παιδια και εγω θελω να το κοψω αλλα ειχα χαμο ενος προσωπικου μου ανθρωπου και ενω ημουν στα 5 την μερα..Κυλησα παλι στο πακετο...Καμμια ιδεα???Σοβαρη ομως... Ειναι αληθεια οτι πρεπει απλα να ξυπνησω μια μερα και να πω τελος?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε παιδια και εγω θελω να το κοψω αλλα ειχα χαμο ενος προσωπικου μου ανθρωπου και ενω ημουν στα 5 την μερα..Κυλησα παλι στο πακετο...Καμμια ιδεα???Σοβαρη ομως... Ειναι αληθεια οτι πρεπει απλα να ξυπνησω μια μερα και να πω τελος?

tramountana ανάλαβε...

Συλλυπητήρια φίλε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

θέληση και τσαμπουκά... εγώ κάπνιζα 5 πακέτα την μέρα... δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.. μια απόφαση και οπωσδήποτε μαχαίρι.. όχι μείωση και μαλακίες...

αν δείς ζόρι παραγγέλνεις αυτά

εχουν λίγο καπνό αναμιγμένο με κάτι άλλα χορταρικά που το βάζεις κάτω από τα χείλια και βγάζει ένα ζουμί που έχει μικρή ποσότητα νικοτίνης.. .

εντάξει η γεύση θα σου φανεί σκατά στην αρχή..

Επισκέπτης

Το να καταλάβεις ότι είναι καρκίνος το τσιγάρο,αρκεί για να το κόψεις.......είναι απλά η συνήθεια....αν κόψεις τη συνήθεια μετά ούτε που θα θες να το ακουμπήσεις :-)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Χρειάζεται απόφαση και δύναμη!

Επισκέπτης
Εκτός βέβαια αν νομίζετε ότι το τσιγάρο είναι μαγκιά,γιατί υπάρχουν και τέτοιοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
οχι ρε μαγκια σε καμμια...μια κακη συνηθεια ειναι.. μονο 2 τσιγαρα απολαμβανω πραγματικα την μερα...τωρα που μιλαμε κανω ενα ψοφιο..τι λετε μαγκες??? να ειναι το τελευταιο ( θα δωσω report)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι ρε μαγκια σε καμμια...μια κακη συνηθεια ειναι.. μονο 2 τσιγαρα απολαμβανω πραγματικα την μερα...τωρα που μιλαμε κανω ενα ψοφιο..τι λετε μαγκες??? να ειναι το τελευταιο ( θα δωσω report)

αναψε το τράβα δυο ρουφηξιές και σβήστο.. και πες .. "αει γαμίσου που θα με κάνεις εσύ ότι θέλεις..."

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
θέληση και τσαμπουκά... εγώ κάπνιζα 5 πακέτα την μέρα... δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.. μια απόφαση και οπωσδήποτε μαχαίρι.. όχι μείωση και μαλακίες...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εκτός βέβαια αν νομίζετε ότι το τσιγάρο είναι μαγκιά,γιατί υπάρχουν και τέτοιοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τουλαχιστον αυτοι ξερουν γιατι το κανουν!
Ας μου πει ενας καπνιστης το λογο για τον οποιο καπνιζει! Κανεις δεν ξερει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λογος... το τσιγαρο δε σου προσφερει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!! Καλυτερα να παρεις αλλα ναρκωτικα να νιωσεις γαματα παρα να κανεις κατι που δεν εχει κανενα απολυτως νοημα!  :headbang:
Ο μονος λογος για να καπνισει καποιος ειναι για μαγκια. Τελος!
Ολοι αυτοι που λενε ξερεις με βοηθαει να σκεφτω η το κανω οταν ειμαι στεναχωρημενος η μετα το φαγητο η με τον καφε μου λενε ΑΡΧΙΔΙΕΣ!!  :cussing:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν καπνίζω, δεν πληρωνω  :2on1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια φορα καπνιστης......always καπνιστης.... :grin:

miliokas

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οι καπνιζοντες ειναι αβουλα πλασματα γεματα ανασφαλιες και παιδικα τραυματα
μονο ενας ψυχιατρος μπορει να σας βοηθησει

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οι καπνιζοντες ειναι αβουλα πλασματα γεματα ανασφαλιες και παιδικα τραυματα
μονο ενας ψυχιατρος μπορει να σας βοηθησει
Κανε κινημα κατα των καπνιστων τωρα που ειναι και της μοδας....και αμα δεν βρεις ακρη μην στεναχωρηθεις πηγαινε σε ενα ψυχιατρο να σε  κανει καλα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
4 χρόνια μη καπνιστής. Τσιγάρο fuck off!  :thefinge:  :grin:
και τώρα:
23040271.jpg
%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A3.jpg