Νέα

Τί κάνετε στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η κορασίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Εγω τον παιζω σε ρυθμους suzuki hayabusa κανοντας τον τουμπανο κοιτωντας την πορτα περιμενοντας να μπει
με αγωνια,μου αρεσει να με πιανει να τον παιζω και συνεχιζω οταν μπει για λιγα δευτερολεπτα.

Μετα κοβω ταχυτητα για να αναλαβει αυτη. :grin:

Επισκέπτης
Εγω τον παιζω σε ρυθμους suzuki hayabusa κανοντας τον τουμπανο κοιτωντας την πορτα περιμενοντας να μπει
με αγωνια,μου αρεσει να με πιανει να τον παιζω και συνεχιζω οταν μπει για λιγα δευτερολεπτα.

Μετα κοβω ταχυτητα για να αναλαβει αυτη. :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ριχνω μια για να φυγουν τα χοντραδια .....................................

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν η καθυστέρηση μέχρι να επέλθει στύση και ακολούθως εκσπερμάτωση. Γι' αυτό, λοιπόν, έστυψα το μυαλό μου και σκέφτηκα έναν τρόπο ώστε να εκμεταλλευτώ τον άπλετο, αναξιοποίητο χρόνο αναμονής μέσα στο δωμάτιο. Έτσι, ώσπου να ανοίξει η πόρτα, δράττομαι της ευκαιρίας να προθερμάνω το "εργαλείο" με παλινδρομικές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Το πείραμα έδειξε ότι από εκεί που χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε λεπτά για να φτάσω στο κυρίως πιάτο, ο χρόνος μπορεί να μειωθεί δραματικά στα 2 λεπτά.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
αν εχει φλοκια παντου περιμενεις ορθιος σα μαλακας :grin:
Συναγωνιστη δεν εισαι καθολου cult τυπος.Ορμας οπως εισαι πανω στα φλοκια και γαμας αν ελεητα...............................χεχεχεχε.....................

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω σκεφτομαι συνεχεια........."Που πηγα ο μαλακαs κι αφησα τ αμαξι??Να το σπασουν αραγε?"
Η σκεψη βοηθαει στην αργη εξπερματωση ;) ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
1.βλεπεις την τσοντα αν εχει τηλεοραση(και δεν δειχνει γκει  οπως ειχε πει καποιος)

2.τον παιζεις για να ζεσταθει

3.κανεις ερευνα στα σεντονια αμα εχουν φλοκια

4.κατουρας στο νιπτηρα(αν εισαι πακιστανος/βρωμιαρης/μαλακας)

5.καθεσαι και ξεπαγιαζεις μεχρι να πεις στην τσατσα οτι εχει το κλιματιστικο πολυ χαμηλα(τους καλοκαιρινους μηνες)

6.τραβας φωτογραφιες το δωματιο για να το ανεβασεις μετα στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα(για φανατικους του σαιτ)

7.δεν προλαβαινεις ουτε το πουκαμισο να βγαλεις γιατι η κοπελα ερχεται πολυ γρηγορα

8.διαβαζεις ενα βιβλιο(για κουλτουριαρηδες η φοιτητες)

9.ξαπλωνεις και κοιτας το ταβανι(αν δεν εχει φλοκια το σεντονι αλλιως ορθιος-κοβεις βολτες στο δωματιο)

10.κρυβεσαι πισω απο κουρτινα(αν εχει)  για να τη σπασεις στην κοπελα

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν η καθυστέρηση μέχρι να επέλθει στύση και ακολούθως εκσπερμάτωση. Γι' αυτό, λοιπόν, έστυψα το μυαλό μου και σκέφτηκα έναν τρόπο ώστε να εκμεταλλευτώ τον άπλετο, αναξιοποίητο χρόνο αναμονής μέσα στο δωμάτιο. Έτσι, ώσπου να ανοίξει η πόρτα, δράττομαι της ευκαιρίας να προθερμάνω το "εργαλείο" με παλινδρομικές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Το πείραμα έδειξε ότι από εκεί που χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε λεπτά για να φτάσω στο κυρίως πιάτο, ο χρόνος μπορεί να μειωθεί δραματικά στα 2 λεπτά.

να πως χρησιμευει η φυσικη στα μπουρδελα  :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάντως,δεν στρώνω το δικό μου σεντόνι..................... :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
στα στούντιο καταρχίν κάνω μπανάκι, σκουπίζομαι αρκετή ώρα, και μετά αρχίζω το "ζέσταμα", και πάντα περιμένω όρθιος την κοπέλα μόλις μπεί να την καλοσωρίσω.  :dancing:

στα δέλλα όλα τα παραπάνω εκτός από το μπανάκι  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
στα στούντιο καταρχίν κάνω μπανάκι, σκουπίζομαι αρκετή ώρα, και μετά αρχίζω το "ζέσταμα", και πάντα περιμένω όρθιος την κοπέλα μόλις μπεί να την καλοσωρίσω.  :dancing:

στα δέλλα όλα τα παραπάνω εκτός από το μπανάκι  :2funny:

τύπε τον παίζεις δλδ.....καλά δεν φοβάσαι την πρόωρη εκσπερμάτωση :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom