You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αναλογως το δωματιο
Επισκέπτης
αναλογως το δωματιο
για κάνε μια περιγραφή ανά περίπτωση τύπε
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εγω τον παιζω σε ρυθμους suzuki hayabusa κανοντας τον τουμπανο κοιτωντας την πορτα περιμενοντας να μπει
με αγωνια,μου αρεσει να με πιανει να τον παιζω και συνεχιζω οταν μπει για λιγα δευτερολεπτα.
Μετα κοβω ταχυτητα για να αναλαβει αυτη.
με αγωνια,μου αρεσει να με πιανει να τον παιζω και συνεχιζω οταν μπει για λιγα δευτερολεπτα.
Επισκέπτης
Εγω τον παιζω σε ρυθμους suzuki hayabusa κανοντας τον τουμπανο κοιτωντας την πορτα περιμενοντας να μπει
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.625
- Πόντοι
- 5.827
Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν η καθυστέρηση μέχρι να επέλθει στύση και ακολούθως εκσπερμάτωση. Γι' αυτό, λοιπόν, έστυψα το μυαλό μου και σκέφτηκα έναν τρόπο ώστε να εκμεταλλευτώ τον άπλετο, αναξιοποίητο χρόνο αναμονής μέσα στο δωμάτιο. Έτσι, ώσπου να ανοίξει η πόρτα, δράττομαι της ευκαιρίας να προθερμάνω το "εργαλείο" με παλινδρομικές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Το πείραμα έδειξε ότι από εκεί που χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε λεπτά για να φτάσω στο κυρίως πιάτο, ο χρόνος μπορεί να μειωθεί δραματικά στα 2 λεπτά.
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για κάνε μια περιγραφή ανά περίπτωση τύπε
αν εχει φλοκια παντου περιμενεις ορθιος σα μαλακας
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Συναγωνιστη δεν εισαι καθολου cult τυπος.Ορμας οπως εισαι πανω στα φλοκια και γαμας αν ελεητα...............................χεχεχεχε.....................αν εχει φλοκια παντου περιμενεις ορθιος σα μαλακας
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1.βλεπεις την τσοντα αν εχει τηλεοραση(και δεν δειχνει γκει οπως ειχε πει καποιος)
2.τον παιζεις για να ζεσταθει
3.κανεις ερευνα στα σεντονια αμα εχουν φλοκια
4.κατουρας στο νιπτηρα(αν εισαι πακιστανος/βρωμιαρης/μαλακας)
5.καθεσαι και ξεπαγιαζεις μεχρι να πεις στην τσατσα οτι εχει το κλιματιστικο πολυ χαμηλα(τους καλοκαιρινους μηνες)
6.τραβας φωτογραφιες το δωματιο για να το ανεβασεις μετα στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα(για φανατικους του σαιτ)
7.δεν προλαβαινεις ουτε το πουκαμισο να βγαλεις γιατι η κοπελα ερχεται πολυ γρηγορα
8.διαβαζεις ενα βιβλιο(για κουλτουριαρηδες η φοιτητες)
9.ξαπλωνεις και κοιτας το ταβανι(αν δεν εχει φλοκια το σεντονι αλλιως ορθιος-κοβεις βολτες στο δωματιο)
10.κρυβεσαι πισω απο κουρτινα(αν εχει) για να τη σπασεις στην κοπελα
2.τον παιζεις για να ζεσταθει
3.κανεις ερευνα στα σεντονια αμα εχουν φλοκια
4.κατουρας στο νιπτηρα(αν εισαι πακιστανος/βρωμιαρης/μαλακας)
5.καθεσαι και ξεπαγιαζεις μεχρι να πεις στην τσατσα οτι εχει το κλιματιστικο πολυ χαμηλα(τους καλοκαιρινους μηνες)
6.τραβας φωτογραφιες το δωματιο για να το ανεβασεις μετα στο ημερησια ενημερωση για μπουρδελα(για φανατικους του σαιτ)
7.δεν προλαβαινεις ουτε το πουκαμισο να βγαλεις γιατι η κοπελα ερχεται πολυ γρηγορα
8.διαβαζεις ενα βιβλιο(για κουλτουριαρηδες η φοιτητες)
9.ξαπλωνεις και κοιτας το ταβανι(αν δεν εχει φλοκια το σεντονι αλλιως ορθιος-κοβεις βολτες στο δωματιο)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Ριχνω μια για να φυγουν τα χοντραδια .....................................
Το καλύτερο που διάβασα..... χα χα χα ΚΑΒΛΑΡΧΕ δεν υπάρχεις.... χα χα χα
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 139
- Πόντοι
- 396
Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν η καθυστέρηση μέχρι να επέλθει στύση και ακολούθως εκσπερμάτωση. Γι' αυτό, λοιπόν, έστυψα το μυαλό μου και σκέφτηκα έναν τρόπο ώστε να εκμεταλλευτώ τον άπλετο, αναξιοποίητο χρόνο αναμονής μέσα στο δωμάτιο. Έτσι, ώσπου να ανοίξει η πόρτα, δράττομαι της ευκαιρίας να προθερμάνω το "εργαλείο" με παλινδρομικές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις. Το πείραμα έδειξε ότι από εκεί που χρειαζόμουν τουλάχιστον πέντε λεπτά για να φτάσω στο κυρίως πιάτο, ο χρόνος μπορεί να μειωθεί δραματικά στα 2 λεπτά.
να πως χρησιμευει η φυσικη στα μπουρδελα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
προετοιμάζουμε το έδαφος...
στα στούντιο καταρχίν κάνω μπανάκι, σκουπίζομαι αρκετή ώρα, και μετά αρχίζω το "ζέσταμα", και πάντα περιμένω όρθιος την κοπέλα μόλις μπεί να την καλοσωρίσω.
στα δέλλα όλα τα παραπάνω εκτός από το μπανάκι
τύπε τον παίζεις δλδ.....καλά δεν φοβάσαι την πρόωρη εκσπερμάτωση
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παιζω psp κ μιλαω με τον ξαδερφο μεσω web skype
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)