Νέα

Tί καφέ πίνουν οι μπουρδελιάρηδες/σες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rory6gal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tί καφέ πίνουν οι μπουρδελιάρηδες/σες;

• φραπέ

Ψήφοι: 7 16,7%
  • ελληνικό

Ψήφοι: 6 14,3%
  • εσπρέσσο

Ψήφοι: 10 23,8%
  • καπουτσίνο

Ψήφοι: 5 11,9%
  • φρέντο

Ψήφοι: 10 23,8%
  • φίλτρου

Ψήφοι: 3 7,1%
  • φρεντοτσινο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • άλλο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν πινω καφε

Ψήφοι: 2 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ελάχιστα μαγαζιά στην Ελλάδα έχουν καλό Βarrista (κι επιπλέον χρεώνουν τον καφέ πανάκριβα)...

Πράγματι - έχεις απόλυτο δίκιο

Αρκετές φορές έχω επιστρέψει νερόπλυμα χρώματος καφέ που το πάσσαραν για εσπρέσσο

Δεν κάνουμε καμμια άσπρη λίστα με προτεινόμενα μαγαζιά που κάνουν καλό espresso;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΠΟΤΕ καφες το πρωι!
Ενα μηλο κανει καλητερη δουλεια.
Μια φορα δοκιμασα καφε το πρωι και νυσταξα περισσοτερο μετα.

ούτε και εγώ πίνω πλέον καφέ...
στέκομαι στα πόδια μου και χωρίς αυτόν.

ένα μήλο θα συμφωνήσω ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, εγώ προτιμώ μία με 2 κουταλιές μέλι.
βοηθάει πάρα πολύ το στομάχι(οξύτητα κτλ) και έχει κα ζάκχαρα που βοηθούν τους μυς της καρδιάς(ενέργεια).

κάπνιζα επίης για μισό μήνα λόγο ελλεεινίδας(όχι μωρέ καλή κοπέλα είναι) που σε συνδιασμό με τον καφέ με γονάτιζε.
έτρεμαν τα πόδια μου, δύναμη στις γάμπες καθόλου, ψιλο-ζάλισμα, έτρεμαν τα πόδια μου όταν κατέβαινα τις σκάλες.

δεν ξέρω αν γινόταν αυτά σε μένα μόνο ή είμαι τόσο αδύναμος οργανισμός, ένα ξέρω όμως όταν έκοψα τα βρώμικα ,ξεκ'ίνησα γυμναστήριο καθάρισα.

για όσους τρώνε δημιτριακά το πρωί, φιλική συμβουλή: καταναλώστε τα δημιτριακά κανονικά όμως προσθέστε σε αυτά μία κουταλιά ανθόμελο. γιατί ανθόμελο: επειδή περιέχει ουσίες από πάρα πολλά λουλούδια, συνεπώς περισσότερα θρεπτικά στοιχεία.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δε νομιζω οτι ο καφες το πρωι ευθυνεται γενικα για κοπωση,το αντιθετο μαλιστα.
Αντιθετως,η μη υπραξη πληρες πρωινου και η αντικατασταση του μονο απο καφε και τσιγαρο ευθυνεται και με το παραπανω για τα αισθηματα κοπωσης τα πρωινα..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πράγματι - έχεις απόλυτο δίκιο

Αρκετές φορές έχω επιστρέψει νερόπλυμα χρώματος καφέ που το πάσσαραν για εσπρέσσο

Δεν κάνουμε καμμια άσπρη λίστα με προτεινόμενα μαγαζιά που κάνουν καλό espresso;

1)Da Capo,
2)Clemente (παληό Μπραζίλιαν)
3)Αυτά.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτά όλη μέρα.

αλλά και ο καφές εξασθαινεί τον οργανισμό. αν σκεφτείς ότι το μόνο που σου κάνει είναι να σε έχει σε εγρηγορση, και δν σου προσφέρει τίποτα(ανέργεια και τέτοια). πάντα πολύ καλό πρωινό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις την υπόλοιπη μέρα. και κανένας ελληνικός για την χόνεψη το μεσημεράκι προς απόγευμα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εσπρέσσο Φρέντο . Δαγκωτό

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτά όλη μέρα.

αλλά και ο καφές εξασθαινεί τον οργανισμό. αν σκεφτείς ότι το μόνο που σου κάνει είναι να σε έχει σε εγρηγορση, και δν σου προσφέρει τίποτα(ανέργεια και τέτοια). πάντα πολύ καλό πρωινό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις την υπόλοιπη μέρα. και κανένας ελληνικός για την χόνεψη το μεσημεράκι προς απόγευμα
για τα ατομα που εχουν ομαδα αιματος Α ειναι παρα πολυ καλος ο καφες ανεξαρτητα απο την εγρηγορση που λες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για τα ατομα που εχουν ομαδα αιματος Α ειναι παρα πολυ καλος ο καφες ανεξαρτητα απο την εγρηγορση που λες
αυτό δεν το γνωρίζω... ένας απλός πληροφορικάριος είμαι.

είναι καλός λόγο της καφεΐνης?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ελληνικός με δύο ζάχαρη και μία καφέ μόλις ξυπνήσω... Και φραπέ με τρεις ζάχαρη μιάμιση καφέ μετά το μεσημεριανό φαγητό...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτό δεν το γνωρίζω... ένας απλός πληροφορικάριος είμαι.

είναι καλός λόγο της καφεΐνης?

ειναι καλος για το στομαχι, ναι κι ας ακουγεται κουλο. επειδη τα ατομα της ομαδας Α δεν εχουν πολλα οξεα, και γι αυτο βοηθαει. και γενικως κανει καλο, οποτε το εκμεταλευωμαι.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΝΕς καφε ......οτι χειροτερο.....
μονο ελλαδα πουλιεται το σκουπιδι...
με πειραζει στα νευρα ..
εχω να πιω φραπε απο 20 χρονων
πινω ιταλικο τα ρεστα χρονια μου
καλα κανενας δεν απανταει,ΠΟΙΟΣ ΚΑΦΕΣ τον πειραζει,ποιος ειναι βαρυς κ ποιος δεν πειραζει το στομαχι κ τα νευρα?

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μάγκες ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε για το ιερο θεμα:ΚΑΦΕΣ..

τι καφε πινετε και ποιος καφες ειναι ο πιο ελαφρυς για το στομαχι?
ωραια ταινια το i.d...
εγω παλια επινα φραπε αλλα τωρα φρεντο...
τελικα δεν ειναι τυχαιο...
αφου οι πιο πολλοι αυτον πινουν... :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πήρα και εγώ μηχανή για espresso στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι ο illy καφές δε μου αρέσει.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον καλύτερο?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εχω κλασει στο γελιο με κατι καφεδες τελευταια μοδα "φραποτσινο",που ειναι σαν ζουμερο προφιτερολ και πουλιουνται και πανακριβα :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ο πιο ελαφρυς και υγειινος(και ας φενεται βαρυς) ειναι ο espresso.ειδικα οσο περισσοτερο ποσοστο ποικιλιας arabica εχει το χαρμανι τοσο πιο καλος ειναι.μετα ειναι ο φιλτρου(χοντροκομμενος φτηνος εσπρεσσο που γινεται υπεραποσταξη...) ,μετα ο στιγμιαιος(nescafe).για ελληνικο δε ξερω καλα , αλλα για να εχει τοσο καιμακι,εχει πολυ robusta μεσα και αρα ειναι κακη ποιοτητα. ο φιλος που εχει προβλημα με τον illy ασ μου στειλει pm να τον βοηθησω αν μπορω.αποφευγετε τουσ decaffeine και το διιθητικο χαρτι οσοι ενδιαφερεστε παραπανω για την υγεια σας

Επισκέπτης
φραπεδακι με γαλα παντα απο ποιοτικα και ελενγμενα καφεκοπτια τισ μπουρδελιαρασ αθινασ.... :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ο φιλος που εχει προβλημα με τον illy ασ μου στειλει pm να τον βοηθησω αν μπορω
Δεν έχω πρόβλημα με τον illy. Από τα Everest που παίρνω καφέ, illy έχουν και μου φαίνεται πολύ καλός.
Αυτόν χρησιμοποιούν (νομίζω) και οι περισσότερες καφετέριες. Στο σπίτι, έχω δοκιμάσει τον κόκκινο και το μαύρο και δε μου αρέσουν στη γεύση. Πιστεύω πως τους φτιάχνω σωστά.
Να μου προτείνουν κάποια άλλη μάρκα θέλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom