LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Eπισης παιρνουν και καψουλες καφεινης ;)Ο καφες δεν ειναι κακος αλλα πρεπει να πινεται σκετος γιατι η ζαχαρη σου βαζει λιπος.
Και οι bodybuilders πινουν.
Eπισης παιρνουν και καψουλες καφεινης ;)Ο καφες δεν ειναι κακος αλλα πρεπει να πινεται σκετος γιατι η ζαχαρη σου βαζει λιπος.
Και οι bodybuilders πινουν.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ελάχιστα μαγαζιά στην Ελλάδα έχουν καλό Βarrista (κι επιπλέον χρεώνουν τον καφέ πανάκριβα)...
ΠΟΤΕ καφες το πρωι!
Ενα μηλο κανει καλητερη δουλεια.
Μια φορα δοκιμασα καφε το πρωι και νυσταξα περισσοτερο μετα.
Πράγματι - έχεις απόλυτο δίκιο
Αρκετές φορές έχω επιστρέψει νερόπλυμα χρώματος καφέ που το πάσσαραν για εσπρέσσο
Δεν κάνουμε καμμια άσπρη λίστα με προτεινόμενα μαγαζιά που κάνουν καλό espresso;
1)Da Capo,
2)Clemente (παληό Μπραζίλιαν)
3)Αυτά.....
για τα ατομα που εχουν ομαδα αιματος Α ειναι παρα πολυ καλος ο καφες ανεξαρτητα απο την εγρηγορση που λεςαυτά όλη μέρα.
αλλά και ο καφές εξασθαινεί τον οργανισμό. αν σκεφτείς ότι το μόνο που σου κάνει είναι να σε έχει σε εγρηγορση, και δν σου προσφέρει τίποτα(ανέργεια και τέτοια). πάντα πολύ καλό πρωινό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις την υπόλοιπη μέρα. και κανένας ελληνικός για την χόνεψη το μεσημεράκι προς απόγευμα
αυτό δεν το γνωρίζω... ένας απλός πληροφορικάριος είμαι.για τα ατομα που εχουν ομαδα αιματος Α ειναι παρα πολυ καλος ο καφες ανεξαρτητα απο την εγρηγορση που λες
αυτό δεν το γνωρίζω... ένας απλός πληροφορικάριος είμαι.
είναι καλός λόγο της καφεΐνης?
καλα κανενας δεν απανταει,ΠΟΙΟΣ ΚΑΦΕΣ τον πειραζει,ποιος ειναι βαρυς κ ποιος δεν πειραζει το στομαχι κ τα νευρα?
ωραια ταινια το i.d...μάγκες ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε για το ιερο θεμα:ΚΑΦΕΣ..
τι καφε πινετε και ποιος καφες ειναι ο πιο ελαφρυς για το στομαχι?
Δεν έχω πρόβλημα με τον illy. Από τα Everest που παίρνω καφέ, illy έχουν και μου φαίνεται πολύ καλός.ο φιλος που εχει προβλημα με τον illy ασ μου στειλει pm να τον βοηθησω αν μπορω