oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
σκέτος να ναι...
.
καλύτερο και απο το σέξ!!
εσπρεσσο στρετο ο πιο υγειινος.δηλαδή ο φραπέ δεν είναι καλός καφές?Ποιός θεωρείτε ο καλύτερος απο άποψης υγείας πάντα?
Α εγώ είμαι τέρμα σταθερός σε αυτήν τη συνήθειαΠοτε δυο μερες συνεχομενες ακριβως τον ιδιο.Μπορει την μια μερα να εχει γαλα την επομενη οχι ...οπως δεν ασχολουμαστε με τις ιδιες γυναικες παντα ,ετσι και ο καφες δεν ειναι παντα ακριβως ο ιδιος.
Εγώ λάτρης του εσπρέσο.Ελληνικο ή γαλλικο στο σπιτι το χειμωνα,εσπρεσο φρεντο το καλοκαιρι ή εξω γενικα και προσφατα δοκιμασα ενα ροφημα απο τα Εβερεστ με γευση τιραμισου που μου αρεσει και το προτιμω στη βολτα εξω.
Illy κορυφαιος,εγω στο σπιτι προτιμω νεσπρεσσο με γευση βανιλια.Αν ομως ζουσα στη γαλλικη ριβιερα θα επινα ζεστο καπουτσινο?Εγώ λάτρης του εσπρέσο.
Αγαπημένες μάρκες Lavazza Oro,Illy ενώ πρόσφατα δοκίμασα και Dimello.
Στο έφτιαξα λίγοIlly κορυφαιος,εγω στο σπιτι προτιμω νεσπρεσσο με γευση βανιλια.Αν ομως ζουσα στη γαλλικη ριβιερα θα επινα πράσινο τσάι με μαύρη σοκολάτα ?
Που το ξέθαψες αυτό το θρεντ ρε φίλε???Έχω δει διάφορα ''ανάλαφρα'' θέματα στην κατηγορία της ''Γενικής συζήτησης'',για φαγητά,γλυκά,ποτά κλπ,αλλά για καφέ δεν είχα δει κάτι.
Πείτε τι καφέ πίνετε και αγαπημένη μάρκα.
Άνοιξα νήμα προ μίας ώρας που συγχωνεύθηκε με αυτό εδώΠου το ξέθαψες αυτό το θρεντ ρε φίλε???
Είδα CHEYENNE λίγο πιο πάνω
2009...
Άνοιξα νήμα προ μίας ώρας που συγχωνεύθηκε με αυτό εδώ