Νέα

Τί ήταν το πιο περίεργο που σας έχουν προτείνει να κάνετε στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
627
Πόντοι
86
Το πιο τρελλό που έχω κάνει με γυναίκα και τρελαίνονταν στην κάβλα : Ένα δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα και δύο στην μουνότρυπα και να την πηγαινοφέρνω σαν μπάλα του bowling ! Είμαι λίγο θηρίο : 1,98 m - 145 kg και αυτή ήταν κανονική 1,65 m - 55 kg !

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.197
Πόντοι
1.056
Το πιο περίεργο που μου έχουν ζητήσει κ δεν έχω κάνει μια τύπισσα να τη πηδάω μαζί με τον άντρα της κ έφαγε πακέτο,το πιο περίεργο που έχω κάνει να κατουρισω ένα είμαι μέσα στο μουνι

Mikez72

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2024
Like
102
Πόντοι
0
Ωραίο το θεμα!!

Αν και δεν έχει γράψει κανείς το ευχαριστηθηκα...ειχα σχεση με μια κοπέλα στα 21της..εγώ τότε 29.
Γαμησι κανονικό με κολο και κατάποση αλλά τίποτα άλλο.. έως που λόγω δικής μου σχέσης με άλλη χωρίσαμε για 2 χρόνια.
Ξαναβρεθηκαμε και ήταν έτοιμη για γάμο με ένα παλικάρι από τη δουλειάτης.
Ήθελε να την γαμαω όταν μίλαγε στο τηλέφωνο με το μέλλοντα σύζυγο και λίγο πριν χυσει τον έβαζε και στον κολο της.
Μέχρι και για το νυφικό και την τελετή του γάμου που συζητούσαν αυτή στα 4 να γαμιεται με σταθερό ρυθμο και φωνή που δεν το καταλάβαινες με τίποτα.
Συνεχίσαμε για περίπου 1 χρόνο και μια μέρα της είπα..Είσαι μεγάλη πουθενά...πάνω στο γαμησι και αφού είχε κλείσει το τηλέφωνο...αυτό δεν ξέρω πως το εξέλαβε αλλά από την άλλη μέρα εξαφανίστηκε..δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά μάλλον την προσβαλα.
Ακόμα και τώρα 24 χρόνια σχεδόν μετά ακόμα τραβάω μαλάκια με αυτό το σκηνικο

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.425
Πόντοι
456
Πιάνεται να μου το έκανε χωρίς προφανώς να της το ζητήσω ;

Έκανα δώρο σε εμένα μια Βραζιλιάνα για τα γενέθλια μου. Το Airbnb ήταν απέναντι από μια εκκλησία οπότε κάπως με έπιασε κουβέντα για τις θρησκείες. Πως έγινε και μου είπε πως είναι σατανίστρια. Ο σατανισμός γενικά είναι δημοφιλής στη λατινική Αμερική δεν είναι πολύ περίεργο.

Γενικά μου αρέσει να είμαι απο κάτω , να τις έχω από πάνω να τις βλέπω. Αλλά μου λέει η τύπισσα " You've felt nothing if you've never fucked a Brazilian doggy style ". Εγώ είμαι σε φάση οκ κούκλα στα τέσσερα θες , φάε τον τώρα.

Ε μάγκες άμα σας πω ότι ξεκίνησε να με διαβάζει να λέει διάφορα περίεργα. Επικλήσεις μου φάνηκαν. Φρίκαρα , την είπα να μου πάρει τσιμπούκι να τελειώσω και τέλος.

Όχι ότι τα πιστεύω αλλά και πάλι creep ρε φίλε να πούμε.

Xaramofais

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
8.405
Πόντοι
1.056
Πιάνεται να μου το έκανε χωρίς προφανώς να της το ζητήσω ;

Έκανα δώρο σε εμένα μια Βραζιλιάνα για τα γενέθλια μου. Το Airbnb ήταν απέναντι από μια εκκλησία οπότε κάπως με έπιασε κουβέντα για τις θρησκείες. Πως έγινε και μου είπε πως είναι σατανίστρια. Ο σατανισμός γενικά είναι δημοφιλής στη λατινική Αμερική δεν είναι πολύ περίεργο.

Γενικά μου αρέσει να είμαι απο κάτω , να τις έχω από πάνω να τις βλέπω. Αλλά μου λέει η τύπισσα " You've felt nothing if you've never fucked a Brazilian doggy style ". Εγώ είμαι σε φάση οκ κούκλα στα τέσσερα θες , φάε τον τώρα.

Ε μάγκες άμα σας πω ότι ξεκίνησε να με διαβάζει να λέει διάφορα περίεργα. Επικλήσεις μου φάνηκαν. Φρίκαρα , την είπα να μου πάρει τσιμπούκι να τελειώσω και τέλος.

Όχι ότι τα πιστεύω αλλά και πάλι creep ρε φίλε να πούμε.
Αφού δεν έβγαλε καμία κότα από την τσάντα να την σφάξει εκεί μπροστά σου,άγιο ειχες:rockon:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.771
Πόντοι
9.931
Αφού δεν έβγαλε καμία κότα από την τσάντα να την σφάξει εκεί μπροστά σου,άγιο ειχες:rockon:
Η κοτα θα ηταν το λιγοτερο, αφου δεν τον εσφαξε μετα το χυσιμο παλι καλα, είχε αγιο, λογικά θα βοήθησε οτι γαμουσε απέναντι απο την εκκλησιά:grin:

Με την βοήθεια του Θεου έσκισε τον πάτο της σατανιστριας!:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom