Νέα

Τι ηλικίες λέτε πως οι γυναίκες είναι καλύτερες στο γαμήσι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βλέπω οι περισσότεροι θέλετε μιλφ 35+....δηλαδή αν σας καθόταν μια μουνάρα γυναίκα στα 20-25,θα της ρίχνατε άκυρο; :2funny: :headbang: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βλέπω οι περισσότεροι θέλετε μιλφ 35+....δηλαδή αν σας καθόταν μια μουνάρα γυναίκα στα 20-25,θα της ρίχνατε άκυρο; :2funny: :headbang: :think:

οχι φυσικά... και αν είχα να επιλέξω μεταξύ μίας 35+ και μίας 20-25 θα διάλεγα.. και τις δύο...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Σιγουρα μεταξυ 28 και 38. Πιστευω οτι αυτη ειναι η χρυση ερωτικη 10ετια της γυναικας. Μετα εχει αλλα πραγματα στο μυαλο της (παιδια,καριερα, οικογενεια). Πριν δεν ξερει τι θελει (κατουραει και νομιζει οτι χυνει). Βεβαια, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις. Μεγαλυτερης ηλικιας με ερωτικη συμπεριφορα απιστευτη. Νεωτερες με ωριμη ερωτικη αποψη. Αλλα, ειναι εξαιρεσεις.
Και παντα μιλαμε για την πλειονοτητα, δεν αναφερομαστε στις επαγγελματιες του ειδους.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
2.027
ψηλες κοντες αδυνατες χοντρες ξανθιες μελαχροινες ολες καλες (οπως λεει και το τραγουδι)....κολληστε διπλα σε αυτην που γουσταρετε και την ηλικια που θελετε και εχετε τον τελειο συνδιασμο :grin: :grin: :grin:....καλα γαμησια

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.970
Πόντοι
6.955
15-19 και 30-35. Οι μικρές γιατί είναι μες την καύλα και οι μεγάλες γιατί ειναι έμπειρες. Οι 40άρες κουράζονται εύκολα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
35-40. Μακραν.
Και φυσικα οι 40αρες ΔΕΝ κουραζονται.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δεν παιζει ρολο η ηλικια, αλλα η φλογα που εχει η καθε γυναικα μεσα της,γνωμη μου :sunglasses:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
35-40. Μακραν.
Και φυσικα οι 40αρες ΔΕΝ κουραζονται.

Δεν είχα πολλές γυναίκες στη ζωή μου όμως αν δεν είχα σχέση θα θελα να χα ερωτική σχέση με τέτοιας ηλικίας γυναίκα..Πρώτα μια γυναίκα ειδικά μεταξύ 30 και 35 είναι στο ζενίθ της γοητείας της και της σεξουαλικότητας της..Δεν υπάρχουν μη στο σεξ και αν γουστάρει κατάσταση σε τηγανίζει στο λάδι σα καλαμάρι.

Σκέψου ότι φίλος Πειραιώτης τα χε με μια στα 36 αυτός 27 ήταν και έπαθε προστατίτιδα από το πολύ γαμήσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν είχα πολλές γυναίκες στη ζωή μου όμως αν δεν είχα σχέση θα θελα να χα ερωτική σχέση με τέτοιας ηλικίας γυναίκα..Πρώτα μια γυναίκα ειδικά μεταξύ 30 και 35 είναι στο ζενίθ της γοητείας της και της σεξουαλικότητας της..Δεν υπάρχουν μη στο σεξ και αν γουστάρει κατάσταση σε τηγανίζει στο λάδι σα καλαμάρι.

Σκέψου ότι φίλος Πειραιώτης τα χε με μια στα 36 αυτός 27 ήταν και έπαθε προστατίτιδα από το πολύ γαμήσι.
Κι εγω στα 27 φιλε ειχα μια 35αρα για 10 μηνες και κοντεψα να παθω αδενοπαθεια απο το πηδημα.
Αστα. Στο συνιστω. Γαμησα για δεκα χρονια.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κι εγω στα 27 φιλε ειχα μια 35αρα για 10 μηνες και κοντεψα να παθω αδενοπαθεια απο το πηδημα.
Αστα. Στο συνιστω. Γαμησα για δεκα χρονια.

Εμένα η κοπελιά μου είναι στα 27 και δόξα το Θεό καλά επικοινωνούμε στο σεξουαλικό.Αν τυχόν με αφήσει για άλλον για τέτοιες ηλικίες θα την κάνω!!Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενερωμα από το να μπλέξει κανείς με μπέμπα 21 χρονών

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εμένα η κοπελιά μου είναι στα 27 και δόξα το Θεό καλά επικοινωνούμε στο σεξουαλικό.Αν τυχόν με αφήσει για άλλον για τέτοιες ηλικίες θα την κάνω!!Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενερωμα από το να μπλέξει κανείς με μπέμπα 21 χρονών

Δεν ειναι αναγκη να χωρισεις για να κανεις και ενα περασματακι απο αυτην την ηλικια...
Δεν χαλασε ο κοσμος.
Επειδη στα 30 μου τα ειχα κι εγω με μια μπεμπα 21 ετων, μουναρα πραγματικη, θελω να σε διαβεβαιωσω οτι σκυλοβαριομουνα στο κρεβατι μαζι της αφορητα.
Κομοδινο. Αμιλητο ανεκφραστο. Οταν ειδικα μου ειπε "μην χυσεις στο στομα μου, δεν ειναι ερωτικη πραξη αυτο", καταλαβα τι μαλακια εκανα.
Ποτέ ξανα λοιπον μικρες ηλικιες.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Δεν ειναι αναγκη να χωρισεις για να κανεις και ενα περασματακι απο αυτην την ηλικια...
Δεν χαλασε ο κοσμος.
Επειδη στα 30 μου τα ειχα κι εγω με μια μπεμπα 21 ετων, μουναρα πραγματικη, θελω να σε διαβεβαιωσω οτι σκυλοβαριομουνα στο κρεβατι μαζι της αφορητα.
Κομοδινο. Αμιλητο ανεκφραστο. Οταν ειδικα μου ειπε "μην χυσεις στο στομα μου, δεν ειναι ερωτικη πραξη αυτο", καταλαβα τι μαλακια εκανα.
Ποτέ ξανα λοιπον μικρες ηλικιες.

Δεν είμαι μαθημένος ρε γαμώτο να κοροιδευω και να το παίζω σε πολλά ταμπλώ..Άσε αν προκύψει κανα "στιγμιαιο λάθος" θα χω άλλα...Αλλά ποιος ξέρει κάποια μέρα μπορεί να ναι το υχερό μου..Να ξέρεις πάντως γυναίκες 30 και βάλε την βρίσκουν με άντρες 40-50.Βλέπεις θέλουν και αυτές μαέστρο στο πήδημα και να τις καθοδηγούν και όχι να κάνουν τις δασκάλες!!

Αν και πόσοι από μας πιτσιρίκια στο Γμνάσιο και Λύκειο δεν είχαμε τη φαντασίωση να μας ξεπαρθένευε η μουνάρα καθηγήτρια (όσοι είχαμε τέτοιες)..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
32 σε γυναικα..Ειναι τζαμι..Σου κανει την πουτσα.. πυρηνικο υποβρυχιο..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι μαθημένος ρε γαμώτο να κοροιδευω και να το παίζω σε πολλά ταμπλώ..Άσε αν προκύψει κανα "στιγμιαιο λάθος" θα χω άλλα...Αλλά ποιος ξέρει κάποια μέρα μπορεί να ναι το υχερό μου..Να ξέρεις πάντως γυναίκες 30 και βάλε την βρίσκουν με άντρες 40-50.Βλέπεις θέλουν και αυτές μαέστρο στο πήδημα και να τις καθοδηγούν και όχι να κάνουν τις δασκάλες!!

Αν και πόσοι από μας πιτσιρίκια στο Γμνάσιο και Λύκειο δεν είχαμε τη φαντασίωση να μας ξεπαρθένευε η μουνάρα καθηγήτρια (όσοι είχαμε τέτοιες)..
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...
οι γυναίκες 30+ δεν θέλουν άντρες 40-50 για το πήδημα και μαέστρους και τέτοιες παπαριές...
για τα ΦΡΑΓΚΑ τους θέλουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom