Νέα

Τι γράφουν τα Ταλμούδ για εμάς, τους μη-Εβραίους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Οι περισσότερες θρησκείες διδάσκουν την μισαλλοδοξία και οι περισσότεροι πόλεμοι - σφαγές - καταστροφές - γενοκτονίες έχουν γίνει για θρησκευτικούς λόγους...

Τι ψάχνετε να βρείτε τώρα ? Μήπως εμείς οι "Χριστιανοί" είμαστε καλύτεροι ??

Επισκέπτης
ο καθενας κανει οτι θελει και οτι νομιζει σωστο.....εσυ αν θες κανε "δηλαδη τι πρεπει να κανουμε??
αποβαση στο ισραηλ??
μηπως στην πολη??
να σφαξουμε τους αλβανους & καθε αλλο μαλακα?? "

και εγω θα κανω οτι νομιζω....

ετσι ακριβως..
οταν ομως ατομα σαν τον lakis πρεσβεευουν τετοιες ιδεες & πλαγιως προτρεπουν για κατι αναλογο,λογικο ειναι να τρωνε κραξιμο & μαλιστα πολυ χοντρο..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οι περισσότερες θρησκείες διδάσκουν την μισαλλοδοξία και οι περισσότεροι πόλεμοι - σφαγές - καταστροφές - γενοκτονίες έχουν γίνει για θρησκευτικούς λόγους...

H διαφορα ειναι οτι η αγια γραφη δεν λεει πουθενα "σφαξε σκοτωσε κλεψε εσυ εισαι καλυτερος απο τον αλλον.." αυτα φροντισαν να τα κανουν οι "εκφραστες της".....

Επισκέπτης

οι ορθοδοξοι βασει της προιστοριας τους ειναι πολυ καλυτεροι απο τους καθολικους οι οποιοι στο ονομα του χριστιανισμου εξολοθρευσαν λαους & πολιτισμους απο την μια εως την αλλη ακρη του πλανητη..

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ο άνθρωπος είναι τόσο διεστραμμένος και συσχετίζει τους Βούλγαρους που πριν τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο ασπαζόταν τις ίδιες φασιστικές ιδέες όπως ο τσου ρε Λάκη με τους Βούλγαρους που μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο περνώντας στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο ήταν αυτοί που πρώτοι στάθηκαν δίπλα μας το 74 με το Κυπριακό.  

Ναι , πολιτικα παιχνιδια...............
Αλλα Βουλγαροι και Τουρκοι (εξ`ου και το γνωστον συνθημα....)συνεχιζουν μεχρι σημερα να διδασκουν στα σχολικα βιβλια τους , οτι απωτερος σκοπος ειναι να παρουν πισω (? ) την Θεσσαλονικη "τους" , αφανιζοντας τους απιστους Ελληνες !

Τα δικα μας σχολικα βιβλια , επιδιωκουν πιπες στους καλους γειτονες !

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
οι ορθοδοξοι βασει της προιστοριας τους ειναι πολυ καλυτεροι απο τους καθολικους οι οποιοι στο ονομα του χριστιανισμου εξολοθρευσαν λαους & πολιτισμους απο την μια εως την αλλη ακρη του πλανητη..

Κατ αρχήν για να προλάβω τυχών αντιδράσεις, να πώ οτι δεν είμαι ούτε εβραίος, ούτε δωδεκαθειστής, ούτε άθεος, ούτε έχω κάτι εναντίων των χριστιανών, ορθοδόξων ή μη. Απλώς γουστάρω να βάζω το μυαλουδάκι μου να δουλεύει και δεν θέλω να τρώω το έτοιμο κουτόχορτο που μου σερβίρουν οι άλλοι (παπάδες και μη...). Επίσης δεν γουστάρω να τσακωθώ με κανέναν για να τον πείσω ποια θρησκεία είναι καλύτερη απο την άλλη γιατί πολύ απλα πιστεύω οτι όλες τα ίδια σκατά είναι.

Πρώτα πρώτα και μόνο η φράση σου "οι ορθοδοξοι βασει της προιστοριας τους ειναι πολυ καλυτεροι απο τους καθολικους" δείχνει αγαπητέ φίλε οτι έχεις επιρρεαστεί απο την προπαγάνδα των "καλών" απέναντι στους "άλλους", τους "κακούς".

Δεύτερον για ποιά  προιστορια μιλάς ? Εδώ καλά καλά η ίδια η εκκλησία δεν έχει ακόμα καταλήξει σε ποιά ευαγγέλια πιστεύει και τρέχει κάθε τόσο να λογοκρίνει (ανα τους αιώνες) κάθε τι νέο βγαίνει έτσι ώστε να ταιριάζει με τα "καθώς πρέπει" δόγματα της εποχής. Άρα δεν δέχομαι όσα γράφουν τα ευαγγέλια γιατι είναι προιόν παραποίησης, λογοκρισίας και μέσο προπαγάνδας του παπαδαριού.

Τρίτον οι σφαγές στο Βυζάντιο έγιναν απο τους καθολικούς ? Οι ορθόδοξοι έπαιζαν πρέφα ??

Τέταρτον, σας πειράζουν αυτά που λένε οι εβραίοι, δεν σας πειράζουν π.χ. οι αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων που ψέλονται με με μεγάλη ιεροπρέπεια κάθε Κυριακή της Ορθοδοξίας ??

Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Μπορεί κάποιος να κάτσει να γράφει ώρες ολόκληρες. Και προφανώς δεν θα καταλήξει πουθενά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom