οι ορθοδοξοι βασει της προιστοριας τους ειναι πολυ καλυτεροι απο τους καθολικους οι οποιοι στο ονομα του χριστιανισμου εξολοθρευσαν λαους & πολιτισμους απο την μια εως την αλλη ακρη του πλανητη..
Κατ αρχήν για να προλάβω τυχών αντιδράσεις, να πώ οτι δεν είμαι ούτε εβραίος, ούτε δωδεκαθειστής, ούτε άθεος, ούτε έχω κάτι εναντίων των χριστιανών, ορθοδόξων ή μη. Απλώς γουστάρω να βάζω το μυαλουδάκι μου να δουλεύει και δεν θέλω να τρώω το έτοιμο κουτόχορτο που μου σερβίρουν οι άλλοι (παπάδες και μη...). Επίσης δεν γουστάρω να τσακωθώ με κανέναν για να τον πείσω ποια θρησκεία είναι καλύτερη απο την άλλη γιατί πολύ απλα πιστεύω οτι όλες τα ίδια σκατά είναι.
Πρώτα πρώτα και μόνο η φράση σου "οι ορθοδοξοι βασει της προιστοριας τους ειναι πολυ καλυτεροι απο τους καθολικους" δείχνει αγαπητέ φίλε οτι έχεις επιρρεαστεί απο την προπαγάνδα των "καλών" απέναντι στους "άλλους", τους "κακούς".
Δεύτερον για ποιά προιστορια μιλάς ? Εδώ καλά καλά η ίδια η εκκλησία δεν έχει ακόμα καταλήξει σε ποιά ευαγγέλια πιστεύει και τρέχει κάθε τόσο να λογοκρίνει (ανα τους αιώνες) κάθε τι νέο βγαίνει έτσι ώστε να ταιριάζει με τα "καθώς πρέπει" δόγματα της εποχής. Άρα δεν δέχομαι όσα γράφουν τα ευαγγέλια γιατι είναι προιόν παραποίησης, λογοκρισίας και μέσο προπαγάνδας του παπαδαριού.
Τρίτον οι σφαγές στο Βυζάντιο έγιναν απο τους καθολικούς ? Οι ορθόδοξοι έπαιζαν πρέφα ??
Τέταρτον, σας πειράζουν αυτά που λένε οι εβραίοι, δεν σας πειράζουν π.χ. οι αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων που ψέλονται με με μεγάλη ιεροπρέπεια κάθε Κυριακή της Ορθοδοξίας ??
Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Μπορεί κάποιος να κάτσει να γράφει ώρες ολόκληρες. Και προφανώς δεν θα καταλήξει πουθενά.