αφου δεν θελεις να καταλαβεις αστο δεν θα βγαλει πουθενα η συζητηση.
για να κλεισω την συζητηση μου θα σου πω μονο αυτο, δεν σημαινει επειδη εσυ τα εσκαγες για να
οτι και άλλοι τα σκαγαν σαν εσενα για να
υπαρχουν και ατομα που γαμουσαν με απλα κερασματα κατι το οποιο εσυ δεν μπορουσες να το κανεις και πληρωνες. δεν εχω λογο να σε κρινω απλα βρηκες αλλη οδο $$$$ (την γνωστή και πεπατημένη) για να γαμησεις ενω άλλοι δεν χρειαστηκε καν να το κανουν
Πανω σε αυτο εχω να προσθεσω το εξης:
Οταν ενας αντρας (με σλαβικη καταγωγη εστω κατα το ημισυ) βγει για εξοδο (πρωτο ραντεβου) με μια σλαβα και αυτη του κανει τη δυσκολη και το παιζει καληνυχτα (δεν εκδηλωνει ερωτισμο-ερωτικο ενδιαφερον δεν του καθεται) τοτε ο τυπος αυτοματα το λαμβανει ως προσβολη οτι βγηκε μαζι του να του φαει λεφτα σε κερασματα, οτι τον εχει κοψει για μαλακα καληνυχτακια, οτι τον εχει κοψει κοροιδο για να αρχισει να τον χειριζεται κτλπ κτλπ...για ολα αυτα λοιπον ο τυπος οφειλει να τη πλακωσει στα χαστουκια λογω της προσβολης που του εριξε η γκομενα και θελει να παιξει με τον αντρισμο του και τον εγωισμο του.
Σε περιπτωση που το κανει, ολα οκ. Μια χαρα. Θα πειστει οτι ναι, ειναι αντρας. Και ολα οκ. Αρκετες φορες μαλιστα ισως το κανει επιτηδες να δει αν ειναι αντρας, αν εχει αντρισμο πανω του.
Σε περιπτωση που δεν το κανει, ή τον γραφει στο μουνι της ή θα τον αρμεξει για τα καλα. Θα τον στιψει γενικοτερα. Ψυχικα και οικονομικα. Γιατι; Γιατι απλα αφου το δεχτηκε αυτο σημαινει οτι δεν ειναι αντρας αρα εχει δικαωμα να το κανει, βγαζει πανω του ολα της τα απωθημενα.
Τωρα αυτο με τους λεφταδες που τους αγοραζουν τα διαφορα, δεν εχουν καμια σχεση με τους χορηγους της δυσης. Καμια απολυτως σχεση σε κανενα επιπεδο. Ειναι εντελως διαφορετικη φαση. Δεν τον χειριζεται αυτη, δεν τον αρμεγει αυτη. Αυτος εχει καθε εξουσια πανω της και αυτος γουσταρει να περναει η γυναικα-γκομενα του τουμπανο στα παντα. Πουλαει τη μουρη του, ειναι σημαδι δυναμης και προς τα αρσενικα και προς τις αλλες γκομενες που βλεπουν πως εχει τη δικη του. Ο ανθρωπος απλα ανεβαζει τη σεξουαλικη του αξια στη πιατσα ετσι, το ονομα του, τη φημη του.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι το κλασικο δυτικο θυμα της. Αυτος ειναι που κανει στη κυριολεξια οτι θελει, στα παντα, οτι γουσταρει. Του ανηκει, απλα. Και οχι μονο αυτη.
Οποιος ξερει καταστασεις και τα εχει βιωσει, μπορει να καταλαβει τι θελω να πω.