Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ..
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΤΘΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ Κ ΧΩΝΕ ΚΑΣΕΡΙ ΤΥΠΕ..
Εδω χωνουν 100αρια σε 50αρες πρωην καθαριστριες,ψιλικα-νυχι-πιπα/κωλο που της γαμαγαμε κ τις γαμαμε τσαμπα ή με κανα 100αρικο τον μηνα..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ.
Εδω κονομανε απιστευτα ποσα χιλιαδες ψοφιες μονο κ μονο για να τριβουν(ντεμεκ)το μουνι τους σ ενα στουντιο μπροστα απο μια καμερα της πουτσας η αλλη που θες να την κυκλοφοτησεις-γαμησεις-βγαλεις φωτο με την μαπα της στο καθε μπου,θα στο δωσει τσαμπα?
ΤΙ ΩΡΑ?
Στην επομενη σελιδα παλι θα βγει ο χαζος να ρωτησει,ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ?

ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ?
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ 21 ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ..
Εσυ το ειδες το εργο νωρις,οι λοιποι δεν θα το δουν ποτε οπως κ να τους τα γραψεις

Μεγάλες αλήθειες... και πολύ πικρές... Κυνηγάμε τους τελευταίους κόκκους τύπε... Επίσης μία ξεχνάς και μία παράμετρο.. Επειδή έχουν γίνει αετόπουλα όπως λες, πλέον έχουν κάνει και κατηγοροποιήσεις... Δηλαδή όπως σωστά έχει πει και ο κμαν, κατηγορία γαμέα, κατηγορία σπόνσορα, κατηγορία άραβα, κατηγορία φίλο, κατηγορία γαμπρός. Δηλαδή ακόμα και μία τέτοια, έχει τη βιολογική ανάγκη να έχει ένα φίλο.. ή κάποιον να την φλερτάρει... Οπότε, ή πάμε να βρούμε αυτό το κένο και να μπούμε σε κατηγορία boyfriend/γαμέα/γαμπρό ή να βρούμε την πιτσιρίκα αχάλαστη που έχει κάποια values ακόμα. Φυσικά για να τη βρεις, πρέπει να είσαι σε μέρη εκτός ε.ε., ryanair, visa free κλπ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
δεν υπαρχει τσαμπα..
Φθηνοτερα ναι,τσαμπα οχι..
Προσκαιρα ομως..
Στο τελος του λογαριασμου ΟΛΟΙ τελικα εχουν πληρωσει ακριβα τις εξεις τους..
ΝΟΜΟΣ..

Και πάλι πολύ σωστό ποστ... Δεν μπορούν όμως να μπούνε στην ίδια βάση τα έξοδα ραντεβού (ποτά, φαγητά, καφέ) άντε και ψιλοδωράκια καμιά κρεμούλα της πούτσας, για μία μίνι σχέση σε σύγκριση με ένα αρπακτικό που θα πάρει 200-300-400-500 (ανάλογα πόσο μαλάκας είσαι) για 1-2 γαμήσια... που στο τέλος τις πληρώνεις καπέλο και τα έξοδα της εξόδου ... Οπότε ακριβά δε θα το λεγα.. εκτός αν δουλεύει κάποιος για 700 eur που τότε και 20 ευρώ έξοδος φαντάζει υπέρβαση.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Οντως.Πλέον με μια βόλτα στο διαδίκτυο η γκόμενα έχει μια εκατοντάδα προσφορές.
Ο Ρώσος ολιγάρχης της αγοράζει αμάξι στην ψύχρα.
Ο Αμερικανός υπόσχεται γάμο,ακίνητο στο Μανχάταν,λαγούς με πετραχήλια.
Ο Αραψ τάζει χρυσαφικό,χίλιες και μια νύχτες κι έτσι.
Ο Ιταλός αρχίζει τα παπατζιλίκια.
Πώς θα ξεχωρίσει την ανωτερότητα του Βαλκάνιου?Εκεί χρειάζεται το απόλυτο παίγνιο,να ανταπεξέρχεσαι στους όρους του ανταγωνισμού,να επιβάλεις τη βαλκανική ανωτερότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οπως εύκολα διαπιστώνει ο πέουλας η παγκοσμιοποίηση είναι ευλογία,φέρνει περισσότερα μουνιά στον πούτσο μας,που τις γαμάμε λόγω φυσικής ανωτερότητας.Τι να κλάσει ο Αραβας,ο Αμερικανός,ο γερμανοειδής ή ο Ιταλός μπροστά μας.Τους μασάμε και τους φτύνουμε.Είναι η απόλυτη στάση.
Αν βέβαια είσαι γιωτόμπαλο,ψάρακλας,παπαρίδης φυσικά θα σου γαμήσουν τον κώλο Αράπηδες,έτσι είναι αυτά ή γαμάς ή σε γαμάνε δεν υπάρχει ενδιάμεσο επίπεδο να τον τρως και να γαμάς ταυτόχρονα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι σαν two way.

κοινός παρονομαστής. Κυνηγάτε όλες αρπακτικά. Όποιος δώσει πιο πολλά, θα πάνε σε αυτόν. Και αν γίνεται θα κάνουν και combination με yield management. Το παίγνιο έτσι παίζετε... Απλά από το πολύ παίγνιο, τα έχεις παίξει !!!  :2funny: :2funny: :2funny: (κλεμένο από mindreader)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολύ σωστά.Μπράβο έπιασες το νόημα.Αυτός που νομίζει οτι γαμάει τζάμπα στην ουσία γαμάει ακριβότερα και κάνει περισσότερες θυσίες.
Αντί να κοιτάξει πώς θα βγάλει λεφτά για να γαμήσει,χάνει το χρόνο του με καμάκια.Πολύ σωστή προσέγγιση.
Γενικά πόσο χρόνο πρέπει να τρώνε τα καμάκια και πόσο πρέπει να αφιερώνεις στη δουλειά για να βγάζεις λεφτά και να γαμάς δεν είναι εύκολο να απαντηθεί.

μαλακίες, μαλακίες, μαλακίες... Δουλεύουμε κανονικά .. και μετά κάνουμε καμάκι κανονικό.. As simple, as that... Όλα πρέπει να ναι balanced.. Καλό οικονομικό και αρκετός χρόνος για καμάκι.. Εκτός αν το ρίξεις στη δουλειά όπως εσύ, για να χαλάς 2.000 ευρω για ένα τριήμερο το μήνα, δηλαδή σχεδόν όλο τον μισθό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
.

η μεγαλυτερη μαλακια που εχει γραφτει στο νημα τον τελευταιο καιρο.  φαινετε οτι δεν ξερεις καλα τους Ρωσους  :grin:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δηλαδή η νορμάλ γκόμενα που σου κάθεται γιατί σε γουστάρει και κοιμάστε μαζι ολη την νύχτα - όλη την εβδομάδα θα σου κάνει το ιδιο πήδημα και θα σου δώσει την ιδια ικανοποιήση με μια πουτάνα που κοιτάει το ρολόι για να πάει απλά στον επόμενο πελάτη.
Αν λοιπόν είναι όλα μια τρύπα για εκτόνωση το πιο value for money ειναι τα μπουρδελα στο μεταξουργείο με 10 ευρώ!! Γιατι να πας Ουκρανία και να σκάς 1000αρικα.

Μια προσέγγιση του τύπου γουστάρω να πηδάω γκόμενες επιπέδου 8+ οπότε τα σκάω γιατί μου αρέσει να γαμαω πληρωμένες αλλά μουνάρες την δέχομαι και είμαι μαζί με κμαν σε αυτο.

Μια προσέγγιση όμως που ταυτίζει μια κανονική γκόμενα με μια πουτάνα ειναι τελέιως ακύρη και ανευ συζήτησης καν.

τι ψάχνεις τώρα να εξηγήσεις στον Κμαν... Γιαυτόν όλες είναι ή μπάζα ή πουτάνες μουνάρες. Αυτές που είναι στα στούντιο με 50 ευρω το μισάωρο και υπάρχουν πολύ αξιόλογα κομμάτια, μπορούν με τα λεφτά που δίνει ο κμαν να κάτσουν άνετα μια μέρα ολόκληρη...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
η μεγαλυτερη μαλακια που εχει γραφτει στο νημα τον τελευταιο καιρο.  φαινετε οτι δεν ξερεις καλα τους Ρωσους  :grin:

Ναι μιλάνε όλοι οι εξπέρ της Ρωσσίας στο σάιτ με τα άπταιστα ρωσικά, τους 100 ρώσους φίλους και τα χρόνια ζωής εκεί.

Δηλαδή να υποθέσω οτι τα θεόρατα τζιπ που οδηγάνε κάτι μουνάκια ή και μιλφ στο Κίεβο και στη Μόσχα τους τα πήρε ο μπαμπάς τους γιατί πήρανε το Λόουερ.

Μην πιστεύετε στις μαγικές συνταγές των και καλά σκληρών Ρώσων που γαμούν και δέρνουν και πούτσες μπλε.

Ή μάλλον ας πιστεύετε και ας ονειρεύεστε πως θα κάνετε και σεις το ίδιο.

Άμα γαμήσετε γράψτε μου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οντως.Πλέον με μια βόλτα στο διαδίκτυο η γκόμενα έχει μια εκατοντάδα προσφορές.

Είναι πασίγνωστο ανά την υφήλιο ότι οι ρώσοι είναι οι πλέον ηλίθιοι σπόνσορες του κόσμου. :grin: :grin:

Αυτό οφείλεται στη θεοποίηση του μουνιού εκ μέρους τους λόγω του ότι οι ρωσίδες πρώτον δεν βλέπονται, και δεύτερον γαμιούνται πολύ δύσκολα. :grin: :grin:

Τι να πούν οι αγάμητοι μουνοείλωτες ρωσοι στους Ελληνες σκληρούς γαμιάδες που γαμούν τις παραδοσιακά σεξουαλικά απελευθερωμένες ελληνίδες που είναι και θεόμουνα ?? :grin: :grin:

Πιο συγκεκριμένα, ιδίως οι Ρώσοι ολιγάρχες, που βλέπουν ωραία γυναίκα μόνο με το κυάλι, είναι τρομεροί μουνοείλωτες σπόνσορες. :grin: :grin:

Συνέχισε έτσι !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δηλαδή να υποθέσω οτι τα θεόρατα τζιπ που οδηγάνε κάτι μουνάκια ή και μιλφ στο Κίεβο και στη Μόσχα τους τα πήρε ο μπαμπάς τους γιατί πήρανε το Λόουερ.

Μην πιστεύετε στις μαγικές συνταγές των και καλά σκληρών Ρώσων που γαμούν και δέρνουν και πούτσες μπλε.

Πιο πρίν έγραψε ο whois ένα καλό πόστ περί παγκοσμιοποίησης.
Και είχε στα περισσότερσ σημεία δίκιο.

Οι γκόμενες που κυκλοφορούν με τα θεόρατα τζιπ τόσο στη Μόσχα όσο και σε πολλές άλλες χώρες που έχω δεί τα οδηγούν υπο αυστηρούς και απαράβατους όρους.

Ορους τους οποίους θέτουν αυτοί που παρέχουν τα τζίπ και τα παρελκόμενα, και οι οποίοι είναι απαράβατοι. Διότι αν κάνουν καμμιά εξυπνάδα να παραβούν του όρους θα πάρει πρώτα τις ίδιες και μετά τις οικογένειές τους ο διάολος με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς.

Ολοι πληρώνουν με το δικό τους τρόπο ο καθένας για το μουνί. Το θέμα είναι ποιος θέτει του όρους ???? Και κυρίως το αν μπορεί να επιβάλει τους όρους του βάσει συνεπειών !!!

Οι μαμούχαλοι σπόνσορες, τα αγάμητα μεσήλικα ναυάγια που καταφθάνουν απο τη Δύση στη Ρωσία η την Ουκρανία ποιούς όρους να θέσουν η να επιβάλουν ???

Για αυτό άλλωστε και γίνονται περιζήτητα κορόιδα απο τα τοπικά αρπακτικά που με τους ντόπιους δεν θα είχαν καμμιά ελπίδα βέβαια.

Καλό είναι ότι ακούς να το φιλτράρεις και να το αξιοποιείς με βάση και την δική σου προσωπική εμπειρία αλλά και ανάλυση !!

Αν έχεις εμπειρία... Και αν έχεις δυνατότητα για ανάλυση !!

Οσο και αν σου φαίνεται περίεργο κάποιοι σαν την αφεντιά μου κάποτε γάμαγαν πολύ καλά σε αυτά τα μέρη. Τώρα που τα μέρη κάηκαν γαμάνε αλλού !!!

Για αυτό και σιχαίνονται τα αγάμητα δυτικά μουνόδουλα ναυάγια που χάλασαν την πιάτσα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Οι 30αρηδες Ελλάδα πλέον γαμάνε 40-45 αρες. Δυστυχως είναι απίστευτο πόσες ξέρω 40+ να χτυπάνε 10-15 χρόνια μικρότερους και μάλιστα να τις έχουν για δεσμό όχι απλά για πήδημα. Χτες ήμουν σε ένα παρτυ και ήταν στην παρέα 4 περιπτωσεις τέτοιες. Αγκαλιτσα να τις προσέχουν 10 χρονια νεώτεροι άντρες.

Το θέμα είναι πως στην Ανατολική Ευρωπή θα είχαν τις 100πλάσιες ευκαιρίες. Απλά αυτοι οι 30αρηδες που γαμάνε τα matures ποτέ δεν θα ζήσουν, ποτέ δεν θα μάθουν την Ανατολική Ευρωπη, ποτε δεν θα αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες θα νομιζουν πως ζόυν τον μύθο τους με τα μιλφακια. αυτη ειναι η πραγματικότητα.

Το ηλικιακό που προβάλλουν πολλοί όπως και ο kman είναι απλά δικαιολογιά γιατί δεν πιστευουν στον εαυτό τους.

Πιο πολύ γαμάς Ελλάδα αν εισαι 40 χρονων,κανεις την γυμναστική σου αναπτυξεις τις δεξιότητες του καμακιού και ας μην έχεις και πολύ χρήμα.
Εγω τουλάχιστον που είμαι οριακά στην ηλικια αυτή ποτε δεν είχα τόσες κατακτήσεις Ελλάδα στν ζωή μου. Θυμάμαι στα 30-35 έπαιζα το πουλι μου δεν μου δίναν σημασία οι Ελληνιδες.

Οπότε αφήστε τις ηλικιακες δικαιολογίες βελτιωθείτε και βγείτε στην μάχη. Οι τελευταίοι είμαστε που έχουν μείνει!!

αστες τις ελληνιολες να εχουν μια εξειδανικευμενη εικονα της πραγματικοτητας :2funny: :2funny:

ε ρε δημητρακη που χρειαζονται

D

dude901123

Επισκέπτης
Το βράδυ σήμερα έχει έξοδο σε USSR μαγαζί. Ένα από τα τελευταία μαγαζιά του Κιέβου που οι γυναίκες έρχονται και σε τραβάνε να χορέψεις..
Γενικά στο Κίεβο υπάρχουν τα μαγαζιά για τουρίστες και τα μαγαζιά για τους μόνιμους. Οι μόνιμοι δεν ασχολούνται με το 70-80% των μαγαζιών που αναφέρονται στο Thread. Όταν λες πάμε Caribbean, Arena, Buddha bar κτλ. σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Όσο για τα σχόλια για την εμφάνιση των γυναικών αυτό είναι το πιο προσωπικό θέμα. Ότι γουστάρει ο καθένας. Αρκεί να γαμάς αυτό που πραγματικά γουστάρεις και όχι αυτό που περίσσεψε από τους άλλους. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος τι γουστάρει να γαμάει ο καθένας εδώ μέσα αρκεί να μην είναι επιλογή σαβουροανάγκης και αγαμίας. Χαίρομαι που οι φίλοι όσο γνωριζόμαστε βλέπουν και καταλαβαίνουν που βρίσκεται η αλήθεια και που ο μύθος σχετικά με όσα γράφονται. Όσα παιδιά ανέβουν πάνω με χαρα να τους βοηθήσω σε ότι μπορώ.
Φιλιά πρέπει να ετοιμαστώ.. Έχει έξοδο

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Ναι μιλάνε όλοι οι εξπέρ της Ρωσσίας στο σάιτ με τα άπταιστα ρωσικά, τους 100 ρώσους φίλους και τα χρόνια ζωής εκεί.

Ή μάλλον ας πιστεύετε και ας ονειρεύεστε πως θα κάνετε και σεις το ίδιο.

Άμα γαμήσετε γράψτε μου.

αφηστε τις ελληνουτζες να κοιμουνται τον υπνο του δικαιου :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Επίσης θα βρω ποιοι προωθούν τις φωτογραφίες μου στο Δημητράκη και θα προωθήσω τις δικές τους με γκόμενες ή χωρίς. Γιατί ο Δημητράκης έχει το ακαταλόγιστο, αλλά αυτοί που του τις δίνουν δεν το έχουν. Και έχω πολλές. Μένει να βρω ποιος τις έδωσε επόμενες ημέρες. Δεν είναι δύσκολο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Είναι πασίγνωστο ανά την υφήλιο ότι οι ρώσοι είναι οι πλέον ηλίθιοι σπόνσορες του κόσμου. :grin: :grin:

Αυτό οφείλεται στη θεοποίηση του μουνιού εκ μέρους τους λόγω του ότι οι ρωσίδες πρώτον δεν βλέπονται, και δεύτερον γαμιούνται πολύ δύσκολα. :grin: :grin:

Τι να πούν οι αγάμητοι μουνοείλωτες ρωσοι στους Ελληνες σκληρούς γαμιάδες που γαμούν τις παραδοσιακά σεξουαλικά απελευθερωμένες ελληνίδες που είναι και θεόμουνα ?? :grin: :grin:

Πιο συγκεκριμένα, ιδίως οι Ρώσοι ολιγάρχες, που βλέπουν ωραία γυναίκα μόνο με το κυάλι, είναι τρομεροί μουνοείλωτες σπόνσορες. :grin: :grin:

Συνέχισε έτσι !!! :grin: :grin:

Είσαι απίθανος, κλαίω...  :2funny: :2funny: :2funny:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Επίσης θα βρω ποιοι προωθούν τις φωτογραφίες μου στο Δημητράκη και θα προωθήσω τις δικές τους με γκόμενες ή χωρίς. Γιατί ο Δημητράκης έχει το ακαταλόγιστο, αλλά αυτοί που του τις δίνουν δεν το έχουν. Και έχω πολλές. Μένει να βρω ποιος τις έδωσε επόμενες ημέρες. Δεν είναι δύσκολο.

Δώσε πόνο. Είμαστε μαζί σου και στηρίζουμε.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το βράδυ σήμερα έχει έξοδο σε USSR μαγαζί. Ένα από τα τελευταία μαγαζιά του Κιέβου που οι γυναίκες έρχονται και σε τραβάνε να χορέψεις..
Γενικά στο Κίεβο υπάρχουν τα μαγαζιά για τουρίστες και τα μαγαζιά για τους μόνιμους. Οι μόνιμοι δεν ασχολούνται με το 70-80% των μαγαζιών που αναφέρονται στο Thread. Όταν λες πάμε Caribbean, Arena, Buddha bar κτλ. σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Όσο για τα σχόλια για την εμφάνιση των γυναικών αυτό είναι το πιο προσωπικό θέμα. Ότι γουστάρει ο καθένας. Αρκεί να γαμάς αυτό που πραγματικά γουστάρεις και όχι αυτό που περίσσεψε από τους άλλους. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος τι γουστάρει να γαμάει ο καθένας εδώ μέσα αρκεί να μην είναι επιλογή σαβουροανάγκης και αγαμίας. Χαίρομαι που οι φίλοι όσο γνωριζόμαστε βλέπουν και καταλαβαίνουν που βρίσκεται η αλήθεια και που ο μύθος σχετικά με όσα γράφονται. Όσα παιδιά ανέβουν πάνω με χαρα να τους βοηθήσω σε ότι μπορώ.
Φιλιά πρέπει να ετοιμαστώ.. Έχει έξοδο

Μπράβο Dirty. Μικρή επισήμανση. Το χειρότερο είναι η αγαμία. Ακόμα και αυτό που περίσσεψε ή η σαβουρογαμία για έναν που δυσκολεύεται ή λόγω συγκυριών έχει καιρό, είναι καλύτερο από την αγαμία της Ελλάδος.

υγ: Ζηλεύω με το ussr club .... με χτύπησες εκεί που πονάω...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι 30αρηδες Ελλάδα πλέον γαμάνε 40-45 αρες. Δυστυχως είναι απίστευτο πόσες ξέρω 40+ να χτυπάνε 10-15 χρόνια μικρότερους και μάλιστα να τις έχουν για δεσμό όχι απλά για πήδημα. Χτες ήμουν σε ένα παρτυ και ήταν στην παρέα 4 περιπτωσεις τέτοιες. Αγκαλιτσα να τις προσέχουν 10 χρονια νεώτεροι άντρες.

Στην Αθήνα είναι πιο ανοιχτόμυαλος ο κόσμος γι'αυτό και δεν ντρέπονται οι 40-45 να κυκλοφορούν με πιτσιρικάδες.Θεσσαλονίκη ας πούμε δεν θα το δεις αυτό.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Στην Αθήνα είναι πιο ανοιχτόμυαλος ο κόσμος γι'αυτό και δεν ντρέπονται οι 40-45 να κυκλοφορούν με πιτσιρικάδες.Θεσσαλονίκη ας πούμε δεν θα το δεις αυτό.

μια χαρα γινεται απλως πιο περιορισμενα

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πιο πρίν έγραψε ο whois ένα καλό πόστ περί παγκοσμιοποίησης.
Και είχε στα περισσότερσ σημεία δίκιο.

Οι γκόμενες που κυκλοφορούν με τα θεόρατα τζιπ τόσο στη Μόσχα όσο και σε πολλές άλλες χώρες που έχω δεί τα οδηγούν υπο αυστηρούς και απαράβατους όρους.

Ορους τους οποίους θέτουν αυτοί που παρέχουν τα τζίπ και τα παρελκόμενα, και οι οποίοι είναι απαράβατοι. Διότι αν κάνουν καμμιά εξυπνάδα να παραβούν του όρους θα πάρει πρώτα τις ίδιες και μετά τις οικογένειές τους ο διάολος με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς.

Ολοι πληρώνουν με το δικό τους τρόπο ο καθένας για το μουνί. Το θέμα είναι ποιος θέτει του όρους ???? Και κυρίως το αν μπορεί να επιβάλει τους όρους του βάσει συνεπειών !!!

Οι μαμούχαλοι σπόνσορες, τα αγάμητα μεσήλικα ναυάγια που καταφθάνουν απο τη Δύση στη Ρωσία η την Ουκρανία ποιούς όρους να θέσουν η να επιβάλουν ???

Για αυτό άλλωστε και γίνονται περιζήτητα κορόιδα απο τα τοπικά αρπακτικά που με τους ντόπιους δεν θα είχαν καμμιά ελπίδα βέβαια.

Καλό είναι ότι ακούς να το φιλτράρεις και να το αξιοποιείς με βάση και την δική σου προσωπική εμπειρία αλλά και ανάλυση !!

Αν έχεις εμπειρία... Και αν έχεις δυνατότητα για ανάλυση !!

Οσο και αν σου φαίνεται περίεργο κάποιοι σαν την αφεντιά μου κάποτε γάμαγαν πολύ καλά σε αυτά τα μέρη. Τώρα που τα μέρη κάηκαν γαμάνε αλλού !!!

Για αυτό και σιχαίνονται τα αγάμητα δυτικά μουνόδουλα ναυάγια που χάλασαν την πιάτσα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Τσακίζεις κόκκαλα με τις αλήθειες... Σχετικά με τα τζιπ να επισημάνω πως πλέον τα καλά μουνιά μπορούν να αγοράσουν αν είναι όντως μουνάρες και κάνουν μόντελινγκ ή βίζιτες, επίσης πολλοί άραβες παίρνουν για δώρα. Τώρα ο Ρώσος που θα κάνει τέτοιο δώρο όπως είπε και ο φίλος (ζωντανός θρύλος) mindreader, θέτουν κανόνες πολύ σκληρούς... για πλάκα μοστράρουν το σιδερικό αν κάτι πάει να παρεκλίνει της πορείας. Άκου εκεί σπόνσορες οι Ρώσοι.... Λολ .. Απλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom