Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παλι ομως δεν το επιασες υπαρχουν και πολλοι αλλοι τοτε που οι σλαβες δεν ειχαν ξυπνησει και δεν ειχαν τετοιες απαιτησεις που εχουν σημερα και πηδουσαν με λιγα κερασματα στα ραντεβου και τιποτα περισσοτερο.

Δεν υπήρχε αυτό που λες.
Υπήρχε αυτό που λέω εγώ.
Πρώτα από όλα κανένας Τσεχογαμιάς δεν πήγαινε Ουκρανία.Αντε μερικοί Πολωνογαμιάδες να πήγαιναν Ουκρανία δίπλα όταν Πολωνία σκούρηναν τα πράγματα.Αντε μερικοί που γαμούσαν Ρωσίδες στη Μόσχα να την έκαναν για Ουκρανία όταν ανέβηκε οικονομικά η Ρωσία λόγω Πούτιν.
Αυτό που περιγράφω είναι το συνήθως συμβαίνον.Γενικά ο συνήθης παπάρας,βαρετός μέσος όρος υφίσταται το συνήθως συμβαίνον και πιστεύει μετά οτι είναι σοφός επειδή χρησιμοποιεί για όλα τους μέσους όρους.
Ο βαλκανιοπουτσιστής αλλάζει ενεργητικά το περιβάλλον,δηλαδή τις εξελίξεις Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία,Ελλάδα κτλ τις καθορίζουμε και εμείς λόγω δυναμικής δράσεως.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν υπήρχε αυτό που λες.
Υπήρχε αυτό που λέω εγώ.
Πρώτα από όλα κανένας Τσεχογαμιάς δεν πήγαινε Ουκρανία.Αντε μερικοί Πολωνογαμιάδες να πήγαιναν Ουκρανία δίπλα όταν Πολωνία σκούρηναν τα πράγματα.Αντε μερικοί που γαμούσαν Ρωσίδες στη Μόσχα να την έκαναν για Ουκρανία όταν ανέβηκε οικονομικά η Ρωσία λόγω Πούτιν.
Αυτό που περιγράφω είναι το συνήθως συμβαίνον.Γενικά ο συνήθης παπάρας,βαρετός μέσος όρος υφίσταται το συνήθως συμβαίνον και πιστεύει μετά οτι είναι σοφός επειδή χρησιμοποιεί για όλα τους μέσους όρους.
Ο βαλκανιοπουτσιστής αλλάζει ενεργητικά το περιβάλλον,δηλαδή τις εξελίξεις Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία,Ελλάδα κτλ τις καθορίζουμε και εμείς λόγω δυναμικής δράσεως.

αφου δεν θελεις να καταλαβεις αστο δεν θα βγαλει πουθενα η συζητηση.

για να κλεισω την συζητηση μου θα σου πω μονο αυτο, δεν σημαινει επειδη εσυ τα εσκαγες για να  :fuck2:  οτι και άλλοι τα σκαγαν σαν εσενα για να  :fuck2: υπαρχουν και ατομα που γαμουσαν με απλα κερασματα κατι το οποιο εσυ δεν μπορουσες να το κανεις και πληρωνες. δεν εχω λογο να σε κρινω απλα βρηκες αλλη οδο $$$$ (την γνωστή και πεπατημένη) για να γαμησεις ενω άλλοι δεν χρειαστηκε καν να το κανουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πάρουμε μια υποθετική περίπτωση.
Ενας Ελληνας 30άρης ΔΥ των 1800 ευρώ την περίοδο των παχιών αγελάδων ρωτάει το 2008 έναν Τσεχογαμιά,έναν Πολωνογαμιά,έναν Ρωσογαμιά και έναν Ουκρανογαμιά πού είναι καλύτερα να πάει.
Είναι καλύτερα να πάω Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία ή Ουκρανία για να γαμήσω από άποψη vfm,δυνατοτήτων κτλ?
Ο Τσεχογαμιάς του λέει θα πας Τσεχία γιατί εδώ έχει πολύ πουταναριό και δυτική συνείδηση,δικαιοσύνη,δηλαδή οι γκόμενες ανταποκρίνονται αν τους παρέχεις τα αναμενόμενα δεν είναι σαν τις Ουκρανές που έχουν μάθει αλλιώς και σε κλέβουν.
Ο Πολωνογαμιάς θα του πει θα έρθεις Πολωνία γιατί εδώ δεν είναι καραπουτανάρες όπως Τσεχία ή ανατολικά αλλά έχουν ρομαντικά αισθήματα,ερωτεύονται και κάνουν τρελό μπούκι.Γαμάς τζαμπέ.
Ο Ουκρανογαμιάς θα του πει να έρθεις Ουκρανία,γιατί είναι η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης όλες κάνουν αμάν για ένα πενηντάρικο,οι άλλες έχουν δυτικοποιηθεί πλήρως.Ουκρανία είναι ο τελευταίος παράδεισος.
Ο Ρωσογαμιάς θα του πει οι Ουκρανές είναι πουτάνες τετάρτης κατηγορίας που τραβιούνται με αραβοπάκια και Τούρκους,οι Ρωσίδες είναι high class.Αμα είσαι αξιόλογος και θες όντως μουνάρες,μόνο Ρωσία.
Ποιος έχει δίκιο?

Ο Ρωσογαμιάς,ο Ουκρανογαμιάς ή ο Πολωνογαμιάς?Η μήπως ο Τσεχογαμιάς?
Μιλάμε πάντα για 2008.
Κάπως έτσι είναι τα διλήμματα και οι απαντήσεις όταν μιλάμε για το στάδιο του ανώτερου βαλκανιοπουτσισμού.Γιατί αν κάποιος τραβήξει Ρωσία,δε θα απολαύσει πολωνικό τσιμπούκι.Και αν πάει Πολωνία θα χάσει πορνσταρικές φάσεις,χαιλίκια και πολλά άλλα.
Αυτό είναι το περίεργο.Δεν καταλαβαίνετε το κόστος επιλογών και τη βαλκανική ανωτερότητα.
Γιατί όταν γαμάς την πανύψηλη Μαρκέτα από το Usti nad Labem με την κωλάρα,χάνεις ταυτόχρονα την πουτανίτσα Ανια από το Leszno με το θεικό μπούκι.
Οσο και να γουστάρεις το πήδημα με τη Μαρκέτα σου τριβελίζει το μυαλό οτι ίσως 200 χλμ μόνο μακρυά βρίσκεται το περίφημο μουνοελντοράντο που κάτι μια ατυχία σε εμποδίζει συνεχώς να προσεγγίσεις.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ας πάρουμε μια υποθετική περίπτωση.
Ενας Ελληνας 30άρης ΔΥ των 1800 ευρώ την περίοδο των παχιών αγελάδων ρωτάει το 2008 έναν Τσεχογαμιά,έναν Πολωνογαμιά,έναν Ρωσογαμιά και έναν Ουκρανογαμιά πού είναι καλύτερα να πάει.
Είναι καλύτερα να πάω Τσεχία,Πολωνία,Ρωσία ή Ουκρανία για να γαμήσω από άποψη vfm,δυνατοτήτων κτλ?
Ο Τσεχογαμιάς του λέει θα πας Τσεχία γιατί εδώ έχει πολύ πουταναριό και δυτική συνείδηση,δικαιοσύνη,δηλαδή οι γκόμενες ανταποκρίνονται αν τους παρέχεις τα αναμενόμενα δεν είναι σαν τις Ουκρανές που έχουν μάθει αλλιώς και σε κλέβουν.
Ο Πολωνογαμιάς θα του πει θα έρθεις Πολωνία γιατί εδώ δεν είναι καραπουτανάρες όπως Τσεχία ή ανατολικά αλλά έχουν ρομαντικά αισθήματα,ερωτεύονται και κάνουν τρελό μπούκι.Γαμάς τζαμπέ.
Ο Ουκρανογαμιάς θα του πει να έρθεις Ουκρανία,γιατί είναι η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης όλες κάνουν αμάν για ένα πενηντάρικο,οι άλλες έχουν δυτικοποιηθεί πλήρως.Ουκρανία είναι ο τελευταίος παράδεισος.
Ο Ρωσογαμιάς θα του πει οι Ουκρανές είναι πουτάνες τετάρτης κατηγορίας που τραβιούνται με αραβοπάκια και Τούρκους,οι Ρωσίδες είναι high class.Αμα είσαι αξιόλογος και θες όντως μουνάρες,μόνο Ρωσία.
Ποιος έχει δίκιο?

Ο Ρωσογαμιάς,ο Ουκρανογαμιάς ή ο Πολωνογαμιάς?Η μήπως ο Τσεχογαμιάς?
Μιλάμε πάντα για 2008.
Κάπως έτσι είναι τα διλήμματα και οι απαντήσεις όταν μιλάμε για το στάδιο του ανώτερου βαλκανιοπουτσισμού.Γιατί αν κάποιος τραβήξει Ρωσία,δε θα απολαύσει πολωνικό τσιμπούκι.Και αν πάει Πολωνία θα χάσει πορνσταρικές φάσεις,χαιλίκια και πολλά άλλα.
Αυτό είναι το περίεργο.Δεν καταλαβαίνετε το κόστος επιλογών και τη βαλκανική ανωτερότητα.
Γιατί όταν γαμάς την πανύψηλη Μαρκέτα από το Usti nad Labem με την κωλάρα,χάνεις ταυτόχρονα την πουτανίτσα Ανια από το Leszno με το θεικό μπούκι.
Οσο και να γουστάρεις το πήδημα με τη Μαρκέτα σου τριβελίζει το μυαλό οτι ίσως 200 χλμ μόνο μακρυά βρίσκεται το περίφημο μουνοελντοράντο που κάτι μια ατυχία σε εμποδίζει συνεχώς να προσεγγίσεις.

παλι λαθος εισαι η πιο φτωχη χωρα το 2008 δεν ηταν η ουκρανια αλλά η Μολδαβια.

ειδες οτι παλι δεν το θετεις στην σωστη βαση το θεμα και μπαζει απο παντου

δευτερο λαθος δεν κανουν για εμενα το καλυτερο τσιμπουκι οι πολωνες αλλά οι Ρωσιδες

το αφηγημα σου ειναι τελειως ακυρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παλι λαθος εισαι η πιο φτωχη χωρα το 2008 δεν ηταν η ουκρανια αλλά η Μολδαβια.

ειδες οτι παλι δεν το θετεις στην σωστη βαση το θεμα και μπαζει απο παντου

δευτερο λαθος δεν κανουν για εμενα το καλυτερο τσιμπουκι οι πολωνες αλλά οι Ρωσιδες

το αφηγημα σου ειναι τελειως ακυρο

Δεν μπορείς να καταλάβεις τη λογική.
Παίρνω ένα τελείως άκυρο δεδομένο.
2008,10 χρόνια από τώρα.
Ελληνας στα ντουζένια του προ κρίσης.
Νέος,ωραίος,30 ετών,καλοπληρωμένος ΔΥ με 2 ακίνητα.
Οι χώρες του ανατολικού μπλοκ σε τροχιά ανάπτυξης αλλά με μεγάλες ανισότητες.
Και τα ρεαλιστικά δεδομένα επί του εδάφους.
Είναι καλύτερα Τσεχία επειδή είναι χύμα οι γκόμενες και έχει καλύτερο daygame ή Πολωνία που έχει φοβερά κλαμπ και νυχτερινή ζωή ακόμα κσι σε μικρές πόλεις?
Γενικά όλα τα ερωτήματα που ατιμετώπιζε ο τότε γαμέας.
Τι γαμάω μια βδομάδα Πλζεν,σε σχέση με μια βδομάδα Πόζναν,σε σχέση με μια βδομάδα Wawa,σε σχέση με μια βδομάδα Λβωφ,σε σχέση με μια βδομάδα Κίεβο,σε σχέση με μια βδομάδα Μόσχα σε σχέση με μια βδομάδα Εκατερίνενμπουργκ,εγώ ο ίδιος,τον ίδιο χρόνο με το ίδιο μπάτζετ.
Εκεί ήταν το παίγνιο,η ανάλυση της καταστάσεως που κάνουμε δηλαδή χωρίς απλές παραδοχές,χωρίς αρχές κτλ,χύμα στο κύμα,χωρίς εμπειρισμό καν.
Δηλαδή από την ανάλυση του φανταστικού βγαίνει η πραγματικότητα του πραγματικού,δια της διπλής αρνήσεως.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν μπορείς να καταλάβεις τη λογική.
Παίρνω ένα τελείως άκυρο δεδομένο.
2008,10 χρόνια απόπ τώρα.
Ελληνας στα ντυζένια του προ κρίσης.
Νέος,ωραίος,30 ετών.
Οι χώρες του ανατολικού μπλοκ σε τροχιά ανάπτυξης αλλά με μεγάλες ανισότητες.
Και τα ρεαλιστικά δεδομένα επί του εδάφους.
Είναι καλύτερα Τσεχία επειδή είναι χύμα οι γκόμενες και έχει καλύτερο daygame ή Πολωνία που έχει φοβερά κλαμπ και νυχτερινή ζωή ακόμα κσι σε μικρές πόλεις?
Γενικά όλα τα ερωτήματα που ατιμετώπιζε ο τότε γαμέας.
Τι γαμάω μια βδομάδα Πλζεν,σε σχέση με μια βδομάδα Πόζναν,σε σχέση με μια βδομάδα Wawa,σε σχέση με μια βδομάδα Λβωφ,σε σχέση με μια βδομάδα Κίεβο,σε σχέση με μια βδομάδα Μόσχα σε σχέση με μια βδομάδα Εκατερίνενμπουργκ εγώ ο ίδιος τον ίδιο χρόνο με το ίδιο μπάτζετ.
Εκεί ήταν το παίγνιο,η ανάλυση της καταστάσεως που κάνουμε δηλαδή χωρίς απλές παραδοχές,χωρίς αρχές κτλ,χύμα στο κύμα,χωρίς εμπειρισμό καν.

μα ειναι τελειως ακυρο αυτο που εγραψες πριν απο ολες τις πλευρες.

λες οτι στην πολωνια το 2008 γαμας τζαμπα και οι κοπελες γουσταρουν ροματζο και ερωτα.

και εγω αντιπαρερχομαι σ' αυτο που εγραψες και λεω οτι και στην ρωσια γαμας τζαμπα αλλά οχι στα κωλομπαρα τυπου night flight  :grin:

οι ρωσιδες κατα την αποψη μου παντα εχουν μεσα στην σχεση περισσοτερο ροματζο και ερωτα απο οτι οι πολωνες ειδικα το 2008 που αναφερεσαι εσυ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εσυ κμαν θεωρεις ειναι χωρα η ουκρανια να επισκεφτωμαστε?αν ειναι να γαμας θειες,καμενες,προβληματικες,τρελες και ξυλαγγουρα απο καριμπιαν μια χαρα ειναι και η αθηνα.
ο θειος μου στην αθηνα παει απο ουκρανια για πουτανες και γαμα οπως αυτες που βαζει ο βαλκανιος
τσεχες με 60-80 ευρο απο ενα σαιτ.θα του πω να μου το δωσει να το μελετησω.
τα παιδεια πηγαν σε σαλον και εγραψαν βρηκαν 3-4  εξαρια  εφταρια ισως και πενταρια να ηταν.
τα μουνια που βλεπω σε ρωσικα σαιτ ολες εχουν ισταγραμ αυτες που αξιζουν και οι μουναρες απο οδυσσο
μαλιστα τωρα μουναρα που βρηκα τυχαια και μπηκα να δω φωτο της 20-22 θα ειναι ολο ταξιδια απο μοντε καρλο και οπου σκεφτεις.μπηκα και για πλακα μια εξερευνηση στο μπαντου μονο τελειωμενες θειες εχει
πρωην πουτανες σε συνταξη που κρυβουν και 10-15 χρονια.αν νομιζεις αξιζει το κιεβο για να γαμας
αυτες που ποζαρεις απο καριμπιαν τι να πω.μου ερχετε να αηδιασω και να κανω εμετο με αυτες που ασχολειστε.η μονη χωρα που φενετε να αξιζει ειναι η τσεχια με αυτες που βαζει ο βαλκανιος.
ολες οι διαστημικες και υπερμουνες μονο στο ισταγραμ ειναι και αν δειτε πως ειναι εμφανισιακα,πως ντυνονται,πωσ ειναι με μαγιο και που ταξιδευουν θα διαπιστωσετε οτι τζαμπα γαματε με 200 ευρο
τα ψηλαγγουρα του καριμπιαν.ουτε τζαμπα δεν γαμω τετειες,δεν περνω στις εκπτωσεις με 200 ευρο ενα επονυμο σακακι ?χαχαχαχ.α ρε πουστη μου να ηξερα να βαζω φωτο απο γκομενες απο κοντακτε που εχουν ισταγραμ υπερμουνες να δειτε τι βγαζει η ουκρανια και τι σκουπιδια απομενουν για τους υπολειπους.
μου αρεσει ρε αρχοντα που λες ενιαρια και οχταρια αυτες του καριμπιαν,τι να πουνε οι υπερμουνες σε μοντεκαρλο,πανακριβα ουκρανικα εστιατορια και αλλες χωρες υπερμουνες σπονσορετες.
γιατι αυτες που βλεπω δεν τα εχουν οι ιδιες τα φραγκα αλλα ολοι αυτοι που της γαμανε.
να γαμας τετειες αξιζε πριν 30 χρονια να πας,τωρα φατε θειες,προβληματικες και τρελες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο νεος οραιος 30 ελληνας θα τρωει ποιοτικα καλυτερα ελληνιδες μουναρες αν εχει και χρημα.
δεν χρειαχζετε και πολυ χρημα για ελληνιδα αντε 200 ευρο την εξοδο που στην ουκρανια 200 τα περνουν
για πασατεμπο ακομα και οι θειες και αθλιες.
πως να παιξει ενας πρεμιερ λινκ στην ουκρανια?τα υπολειπα τα γραφουμε να διαβαζουμε εμεις και
να πληροφορουμε τι κατηγοριες παιζουν για τους ξενους μονιμους η μη που δεν ανηκουν
στην οικονομικη ελιτ η ειναι οι ιδιοι πολυ πετυχημενοι επιχειρηματιες διασημοι.
ολα τα αλλα τα ακουω βερεσιε ακου μαλακιες θα παει ο 30 νεος και οραιος ε και?
αντε να γαμησει την ιδια γκομενα που γαμα ο ντερτυ και ο φιλος του διμητρακη.
ως εκει παιζετε το παιγνιο,στα σαλον και κανα καριμπιαν.ολοι γαμανε τις ιδιες προβληματικες και τρελες.ποιοτητα,κλαση μηδεν.ε τι να κανω την ουκρανια οταν ακουω ειναι χωρα με μουναρες αλλα δεν μπορω
ουτε να τις δω ουτε να τις αγγιξω και ουτε να τις εχω.κανουμε την βολτα μας αφου μαθαμε τωσα χρονια και μας αρεσει η πολη χωρις να εχουμε απαιτησεις αλλα ρεαλιστικους στοχους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εβγαινα με την Κατρίν 189 που γνώρισα στο κλαμπ και έβρισκε χίλια δυο προσχήματα να μην έρθει ξενοδοχείο,όταν όμως της αγόραζα παπούτσια 100 ευρώ,έσκαγε με τη φίλη της 190 ξελιγωμένες και οι δύο.
Εβγαινα με την Ολγα σούπερ μούνα 21 ετών,180 στο καφέ,ηθοποιό σε γνωστές ταινίες των διασημότερων σκηνοθετών της χώρας,παίκτρια του βιολιού και του βιολοντσέλου,δυσκολευόταν να με κεράσει φιλάκι στο τέλος του ραντεβού.Οταν όμως της πλήρωσα διακοπές Ελλάδα Σκιάθο το 2006(όχι τίποτα ιδιαίτερο κάπου 800 ευρώ έσκασα),έκανε τα πάντα όλα.
Μετά έμαθα βέβαια το σύστημα και είχα καμιά δεκαριά Τσέχες μοντελοειδείς σε rotation,που πλήρωνα απλά διακοπές σε ελληνικές νήσους ή στη μαγευτική Αθήνα και δη στο υπέροχο διαμέρισμά μου.Η πιο κοντή ήταν 186.
Αλλά ήταν άλλες εποχές μιλάμε μια δεκαετία και πλέον πριν οπότε ο νέος δεν μπορεί να καταλάβει.
Τώρα αν πας στα ίδια μέρη είναι σα να επισκέφτεσαι μια άλλη πόλη της νότιας Γερμανίας με ψιλοχοντρές,ψηλές με βυζάκια και σλαβικά τσιμπουκόχειλα.

Μετάφραση έβγαινες απλά με πουτάνες που ψαχναν χορηγίες και ταυτόχρονα έιχαν απο πίσω άλλους 10 χορηγούς. Ήσουν νέος στην καλύτερη εποχή της Ανατολικής Ευρώπης σε εποχές που δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω και πλήρωνες σπονσορέτες.
Εγω γουστάρω αυτό που κανεις τώρα αλλά αναλογίσου ότι έπρεπε πριν αρκετά χρονια να κάνεις και το άλλο!! Τότε που ήσουν στον παράδεισο και είχες όλα τα εφόδια!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ο νεος οραιος 30 ελληνας θα τρωει ποιοτικα καλυτερα ελληνιδες μουναρες αν εχει και χρημα.

Οι 30αρηδες Ελλάδα πλέον γαμάνε 40-45 αρες. Δυστυχως είναι απίστευτο πόσες ξέρω 40+ να χτυπάνε 10-15 χρόνια μικρότερους και μάλιστα να τις έχουν για δεσμό όχι απλά για πήδημα. Χτες ήμουν σε ένα παρτυ και ήταν στην παρέα 4 περιπτωσεις τέτοιες. Αγκαλιτσα να τις προσέχουν 10 χρονια νεώτεροι άντρες.

Το θέμα είναι πως στην Ανατολική Ευρωπή θα είχαν τις 100πλάσιες ευκαιρίες. Απλά αυτοι οι 30αρηδες που γαμάνε τα matures ποτέ δεν θα ζήσουν, ποτέ δεν θα μάθουν την Ανατολική Ευρωπη, ποτε δεν θα αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες θα νομιζουν πως ζόυν τον μύθο τους με τα μιλφακια. αυτη ειναι η πραγματικότητα.

Το ηλικιακό που προβάλλουν πολλοί όπως και ο kman είναι απλά δικαιολογιά γιατί δεν πιστευουν στον εαυτό τους.

Πιο πολύ γαμάς Ελλάδα αν εισαι 40 χρονων,κανεις την γυμναστική σου αναπτυξεις τις δεξιότητες του καμακιού και ας μην έχεις και πολύ χρήμα.
Εγω τουλάχιστον που είμαι οριακά στην ηλικια αυτή ποτε δεν είχα τόσες κατακτήσεις Ελλάδα στν ζωή μου. Θυμάμαι στα 30-35 έπαιζα το πουλι μου δεν μου δίναν σημασία οι Ελληνιδες.

Οπότε αφήστε τις ηλικιακες δικαιολογίες βελτιωθείτε και βγείτε στην μάχη. Οι τελευταίοι είμαστε που έχουν μείνει!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι 30αρηδες Ελλάδα πλέον γαμάνε 40-45 αρες. Δυστυχως είναι απίστευτο πόσες ξέρω 40+ να χτυπάνε 10-15 χρόνια μικρότερους και μάλιστα να τις έχουν για δεσμό όχι απλά για πήδημα. Χτες ήμουν σε ένα παρτυ και ήταν στην παρέα 4 περιπτωσεις τέτοιες. Αγκαλιτσα να τις προσέχουν 10 χρονια νεώτεροι άντρες.

Το θέμα είναι πως στην Ανατολική Ευρωπή θα είχαν τις 100πλάσιες ευκαιρίες. Απλά αυτοι οι 30αρηδες που γαμάνε τα matures ποτέ δεν θα ζήσουν, ποτέ δεν θα μάθουν την Ανατολική Ευρωπη, ποτε δεν θα αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες θα νομιζουν πως ζόυν τον μύθο τους με τα μιλφακια. αυτη ειναι η πραγματικότητα.

Το ηλικιακό που προβάλλουν πολλοί όπως και ο kman είναι απλά δικαιολογιά γιατί δεν πιστευουν στον εαυτό τους.

Πιο πολύ γαμάς Ελλάδα αν εισαι 40 χρονων,κανεις την γυμναστική σου αναπτυξεις τις δεξιότητες του καμακιού και ας μην έχεις και πολύ χρήμα.
Εγω τουλάχιστον που είμαι οριακά στην ηλικια αυτή ποτε δεν είχα τόσες κατακτήσεις Ελλάδα στν ζωή μου. Θυμάμαι στα 30-35 έπαιζα το πουλι μου δεν μου δίναν σημασία οι Ελληνιδες.

Οπότε αφήστε τις ηλικιακες δικαιολογίες βελτιωθείτε και βγείτε στην μάχη. Οι τελευταίοι είμαστε που έχουν μείνει!!

έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να αλλάξεις τόπο παιχνιδιού; και αντί για Ουκρανία να αρχίσεις να παίζεις μπάλα στην Ρωσία;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

πολυ σωστα τα γραφομενα σου. οι 30αριδες αντρες παιζουν ευκολα μπαλα με γυναικες +40 διοτι πλεον δεν εχουν την ιδια αξια με μια γυναικα 25 χρονων. συν το οτι ειναι σε σταδιο που πανε για το ραφι κατευθειαν και θελουν να τεσταρουν την αυτοπεπιθηση τους το ποσο μετρανε ακομα ως γυναικες.

συμφωνω επισης οτι για να γαμαει καποιος ελληνιδες αβερτα πρεπει και ομορφος να ειναι και νεος και φραγκα να εχει αν λειπει κατι απο αυτα το παζλ χαλαει.

αν οι ελληνιδες ξερουν οτι καποιος αντρας εχει φραγκα δεν χρειαζεται να τις πλησιασει τον πλησιαζουν αυτες πρωτες  ;)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ετσι είναι.Εξάλλου αν γράψουν τα καμάκια εδώ διαλόγους με γκόμενες θα ξεραθείς στα γέλια.Παίρνεις μια γεύση αν δεις τι μηνύματα στέλνουν στο τίντερ και στα dating sites.
Και αν δεις πώς είναι εμφανισιακά είναι πολύ πιο κάτω από όσο νομίζουνε.
Αν βάλεις τον άλλον σε δοκιμασία να πάει να μιλήσει επί τόπου σε γκόμενα live θα ψαρώσει αμέσως.Γιατί στερείται των προυποθέσεων,δεν έχει εμφάνιση,δεν ξέρει τι να πει και δεν έχει λεφτά.Και αν πάει δηλαδή τα αρχίδια του θα πιάσει.
Γενικά οι Ελληνες κάπως υπερτιμούν τον εαυτό τους και θεωρούν οτι έχουν δικαιώματα,δεν ξέρω γιατί.

μαλακίες είς τον κύβον. Ποιός σου είπε ρε ότι δεν κάνουμε live? Ποιός σου είπε ότι δεν παίζουμε σε όλα τα distribution channels? Internet, πάρκα, club, δρόμο, καφέ? Ποιός δεν έχει προυποθέσεις? Άντε νούμερο, νομίζεις πως είσαι κάποιος, ενώ στην ουσία είσαι η ρεζέρβα του δημητράκη με ανταγωνισμό από τον ουκ να σου πάρει τη θέση.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο άλλος έβγαλε προσωπικά στοιχεία με γκόμενες νομίζοντας οτι θα βλάψει αυτόν που γάμησε τη γκόμενα.
Αυτή είναι η λούμπα που πέφτουν οι βλακικοί.
Π.χ. δημοσιεύουν συνέχεια τη δική μου φωτό με το ελληνικό σώβρακο δίπλα καλώντας το θεατή να δει εμένα ενώ αυτός βλέπει τη γκόμενα ή το ζευγάρι.Οπότε η φωτό έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που νομίζουν οι μαλάκες.Και φυσικό είναι αφού την πόσταρα εγώ πρώτος.
Εγώ μια φορά την έβγαλα,αυτοί θα τη βγάλουν 100 φορές,δε με χαλάει να μείνει στο συλλογικό ασυνείδητο.
Γενικώς οι ανώτεροι βαριόμαστε να επαναλαμβανόμαστε,ας αναλάβουν το ρόλο αυτό οι επικριτές.

Κοίτα, η φώτο με τη μινέρβα είναι μία καλτ φώτο που κατά βάθος τη γουστάρουμε όλοι οι old school. Γαμάς δε λέμε, αλλά με δυσθεώρητα ποσά και χωρίς amateur καμάκι. Μαγκιά σου. Δεν είμαστε όμως όλοι σε αυτό το μήκος κύματος. Σχετικά με τον Dirty, ξεβρακώθηκε πολύ κόσμος... Γύρισε μπούμερανγκ... Το μωρό ήταν πρώτο και να σας πω και την αλήθεια... μπροστά σε ένα άλλο που μου έδειξε προχθές... ήταν τ ι π ο τ α ! Ο Dirty, εμένα τουλάχιστον μου έβαλε γυαλιά και έχει  :respect: από εμένα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πόσταρε φωτό μιας γκόμενας μάλλον που γάμησε τζάμπα ο Dirty και που ένας Ροδίτης μπάμιας δικηγόρος κολλητός του δημητράκη τη χρύσωνε,τσαντίστηκε που τη γάμησε τζαμπέ ο Dirty και τον κάρφωσε στο δημητράκη.Ο δημητράκης νομίζοντας οτι είναι κατώτερη από τη Μογγόλα του την πόσταρε προφανώς για να δουν όλοι τι γαμάει ο Dirty αλλά όπως πάντα προκάλεσε το αντίθετο αποτέλεσμα ως βλάκας αφού όλοι γούσταραν τη γκόμενα.(δεν ήταν επιπέδου σπονσορέτ αλλά εδώ έχουν χαμηλά στάνταρτς).
Οπότε κάρφωσαν το δημητράκη οτι καρφώνει μέλη και τον ήπιε κλαρίνο.
Γενικώς έτσι είναι οι γόνοι.Αν τους αφαιρέσεις το περίβλημα,την πανοπλία προστασίας από το περιβάλλον,τους εξαερώνεις τελείως γιατί τα άτομα αυτά έχουν μηδενική αξία σα χαρτί τουαλέτας κι έτσι.
Ο Dirty δηλαδή τον γάμησε χαλαρά,αλλά είναι λογικό έτσι είναι αυτοί,για τον πούτσο εντελώς.

καλύτερα μία χαμηλότερων στάνταρ, παρά ένα αρπακτικό δικό σου.... Γιατί η γκόμενα αυτή θα σου δωθεί για πάρτη σου, όχι για τα λεφτά... Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα αρπακτικό για αλλαγή όπως εσύ ανεβάζοντας τα στάνταρ, δεκτό.. μην κάνουμε όμως την πουτανιά τον κανόνα και το καμάκι την εξαίρεση. Και πίστεψέ με, η τελευταία του Dirty είναι πολύ καλύτερα από τα ξυλάγκουρα που χρυσοπλήρωσες... Και όσοι κάνουμε ελεύθερο καμάκι, προφανώς δεν μπορούμε να βγάζουμε 8 plus συχνά, αλλά το κάνουμε γιατί δεν είμαστε ούτε 1.60 ούτε παππούδες ούτε άφραγκοι.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
λογω παγκοσμιοποιησης κ μεσων κοινωνικης δικτυωσης τυπε..
ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ..
Νo money,no honey παιχτη..
ΕΠΙΣΗΣ..
Ουτε η μαμα στον μπαμπα,τσαμπα..
ΑΚΟΜΗ..
Ο τσαμπας ειναι το τυρακι,αμα εσυ δεν βλεπεις την φακα τι να κανει κ ο γαμημενος ο ποιητης?
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ..
Γιατι μπαμπα?
Αμα ακομη πιστευετε τα δικα σας,οτι κ να απανταει η φωνη απεναντι,τελικα θα βοα εν τη ερημω..
ΘΕΣ κ αλλα?
Μπορω να σου παραθεσω απειρες διαφορετικες(λιτα κ περιεκτικα οπως τα εγραψαν οι αρχαιοι δηλαδη)προτασεις-λεξεις που ουσιαστικα οδηγουν στο ιδιο ακριβως συμπερασμα-αξιωμα-θεσφατο..
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ Κ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ..
Ξαναρωτα σε λιγο τα ιδια..
Απο το νηπιο τα ιδια σου λενε μεχρι κ να πεθανεις αλλα ο ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ  επιμενει πως ο Αγαμεμνων εσφαξε την κορη του κ τραβηχτηκε 10 χρονια στις ακτες της Μικρας Ασιας γιατι η ψωλου γαμηθηκε με τον χλιμιντζουρα..
Ρε καραγκιοζη για τον ελεγχο των στενων εγιναν κ γινονται τα παντα..
Οχι..Δεν ξερεις εσυ..
Βρε εγω δεν ξερω αλλα μηπως ηξεραν οι υπολοιποι?
Ηξεραν οι Βυζαντινοι γι αυτο κ εστησαν το δικο τους(αρχικα ρωμαικο)παραμαγαζο κ εφτυσαν την Ρωμη..
Ηξεραν κ οι Μογγολοι γι αυτο κ εφαγαν τους πριν..
Ηξερε κ ο Τσωρτσιλ με τους υπολοιπους της Ανταντ αλλα σαν αναρχιδοι εστειλαν τους λακεδες τους Ελληνες να φανε την πουτσα απο τους Γερμανους κ τους Τουρκους στην αποβαση της Καλλιπολης..
Ξερει κ ο Ερντογαν γκιοζη γι αυτο ενω εχει ριξει μεχρι κ μιγκ ο κοντος του την εχει χαρισει μεχρι τωρα..
Η Κριμαια ηταν ευκολακι..
Τα στενα?
Οι Ουκρανοι τσιμπησαν το τυρακι που τους εριξαν οι Γερμανοι κ οι Αμερικανοι..
Την φακα δεν την εβλεπαν τα ζωα..
Τα ιδια μ εσενα ρωταγαν..
Γιατι οι Πολωνοι κ οχι εμεις?
Γιατι ρε νουμερο οι Πολωνοι πληρωνουν το γκαζι στην τιμη που τους ζηταει ο κοντος κ δεν τα γραφουν ολα στο χιονι που τα γραφεις εσυ..
Γιατι ρε νουμερο ο κοντος αφησε να τους Γερμανους να πεσουν στον ιδιο τους τον λακο με τον διαμελισμο της Γιουγκοσλαβιας..
Μπαμ φτιαχνουμε μια Υπερδνειστερια αρχικα.
Μπουμ τρωμε τους Γεωργιανους..
Φαααπ τρωμε την μιση Ουκρανια αφου νταηλικι περνουμε την Κριμαια πισω που ηταν ετσι κ αλλοιως Ρωσικη μεχρι κ πριν απο την συνθηκη της Γιαλτας κ το υπολοιπο μισο της πρωην Ουκρανιας αυτοδιατιθεται οπως ο καθε τρυπιος στα Βαλκανια..
ΤΣΙΜΠΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ,ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ..
Κροατιες κλπ πουστηδες εσεις?
Κ εγω Δημοκρατια του Ντονετσκ..
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ?
Η ωραια Ελενη πηγε για μεγαλυτερη πορτοφολα κ πηρε τ αρχιδια μου..
Ο Παρης την ειδε γαμιας,τσιμπησε το αυτον..
Ο Αγαμεμνων πηγε για τα στενα,τα πηρε λογω Οδυσσεα αλλα η αλλη τον περιμενε για μπανακι που της εφαγε την κορη..
Ο Αχιλλεας λες να πεθανε απο το βελος στην φτερνα ή απο το μαραζι που του εφαγαν τον γκομενο?
Απο το βελος μωρε..
Οι Αρχαιοι Ελληνες δεν αλληλογαμιοντουσαν αβερτα..
Οι ανθελληνες τα ισχυριζονται αυτα..
Ναι?
Ε γι αυτο σε γαμαει μεχρι κ ο Ζαεφ ρε νουμερο..
Οπως γι αυτα κ πολλα ακομη εισαι για σφαλιαρες μονο κ μονο που ακομη ρωτας γιατι ο ωραιος,μικρος,κλπ καλα Ελληναρας δεν χρειαζεται να πληρωσει οπως ο πλας αντα Ελληναρας..
Οι Ουκρανες πρωτη φορα θα δουν γυμνασμενο κλπ καλα μπροστα τους..
Πρωτη φορα θα φανε το σωτο νουμερο 100.000.000.000..
Κλπ,κλπ,κλπ..
ΤΙ ΩΡΑ?
Ελα..
Οκ..
Συνεχιστε τωρα το ματριξ..
Ο κουασιμοδος γαμαει τσαμπα 10αρια κ ο kman ειναι βλαξ που χωνει κασερι..
ΝΑΙ..

ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ..
Σας ζηλευω..

Τρελό ποστ!  :respect:

Τρομερή γεωπολιτική ανάλυση, 100% αληθής και κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος. Δεν μπορούμε να πέσουμε αμαχητί όμως! Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθε περί κορασίδων !

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ετσι είναι ακριβώς.Ειδικά όταν μιλάμε για Ουκρανές.Που έχουν εμπειρία δεκάδων αντρών εκάστη και ξέρουν τα πάντα όλα για κάθε φυλή.Αυτή με μια ματιά ξέρει αμέσως πόσα πιάνεις στο παγκόσμιο πουτσοχρηματιστήριο και αναλόγως ανταποκρίνεται.

η αλήθεια να λέγεται. Οι Ουκρανές είναι ότι χειρότερη φάρα έχω γνωρίσει! Ιδανικά πάντως για όσους πάνε στο πληρωμένο όπως εσύ, καθώς σχεδόν όλες είναι εν δυνάμει πουτάνες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom