Κοίτα, η φώτο με τη μινέρβα είναι μία καλτ φώτο που κατά βάθος τη γουστάρουμε όλοι οι old school. Γαμάς δε λέμε, αλλά με δυσθεώρητα ποσά και χωρίς amateur καμάκι. Μαγκιά σου. Δεν είμαστε όμως όλοι σε αυτό το μήκος κύματος. Σχετικά με τον Dirty, ξεβρακώθηκε πολύ κόσμος... Γύρισε μπούμερανγκ... Το μωρό ήταν πρώτο και να σας πω και την αλήθεια... μπροστά σε ένα άλλο που μου έδειξε προχθές... ήταν τ ι π ο τ α ! Ο Dirty, εμένα τουλάχιστον μου έβαλε γυαλιά και έχει
από εμένα.
Ο dirty έχει όμως μια σοβαρή προυπόθεση που εσύ δεν έχεις,είναι μονιμάς στη χώρα με μη ουκρανικό μισθό.
Το θέμα είναι να ανατρέψεις τη σε βάρος σου κατάσταση όταν στερείσαι των προυποθέσεων.
Δηλαδή όταν δε μένεις εκεί,έχεις λίγο χρόνο και είσαι άνω των 40.
Εκεί πρέπει να χτυπήσεις δυνατά γιατί και το να βγάλεις τα αναγκαία χρήματα δεν είναι εύκολη υπόθεση.Δηλαδή πρέπει να φτύσεις αίμα για να τα βγάλεις οπότε είναι αμφίβολο αν θα τα διαθέσεις για γκόμενες.
Χωρίς λεφτά και προυποθέσεις(δηλαδή αν δεν έχεις ούτε διαθέσιμο χρόνο,καλή εμφάνιση,κατάλληλη ηλικία) η προσπάθεια που απαιτείται είναι τόσο γιγαντιαία που οι πιο πολλοί τα φτύνουνε.
Πρέπει δηλαδή να είσαι κάπως μανιακός και ανθεκτικός εκ φύσεως για να πετύχεις σε αυτό.
Εγώ δίνω τη μανιακή προοπτική τι πρέπει να κάνει ο κωλοπετσωμένος γαμέας,πώς να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και τη φυσική πορεία των πραγμάτων.
Τόσοι Ελληνες ζουν Γερμανία,γιατί δεν ταξιδεύει κανείς Πολωνία ή Τσεχία να γαμήσει αφού είναι τόσο εύκολα?Γιατί το κάνει μόνο ο Β.Π. κτλ?
Αμα είναι τόσο εύκολο το σπονσοριλίκι,γιατί δεν κυκλοφορούν όλοι οι πλούσιοι με μοντέλα αλλά αντίθετα πολλοί είναι με παντόφλες και πατσαβούρες?
Είναι λογικό που άμα πας θα σε σκίσει ο dirty γιατί έχει προυπόθεση που δεν έχεις,τη μονιμότητα.Για να τον κοντράρεις στα ίσα πρέπει να φέρεις κάτι που δε δίνει αυτός,π.χ. μπόλικο παραδάκι.Αλλιώς θα ξεβρακωθείς εννοείται.Γιατί ο dirty κάνει και mass messaging στα dating sites και social media,αφιερώνει τόσο χρόνο που αποκλείεται να τον κοντράρεις με την προσπάθεια αφού οι γκόμενες όλο το χρόνο τον παιρνούν σε αυτά.Μόνο με το χρήμα ως equalizer μπορείς να κάνεις εξισορρόπηση.