Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.092
Πόντοι
2.356
λοιπον απιστευτο μουσειο στο κιεβο για το δευτερο παγκοσμιο πολεμο
και την μαχη εναντιων των γερμανων ...θα βαλω μερικες φωτο εκτος του μουσειου
γιατι μεσα απαγορευαν τις φωτο ...εχουν και μια αιθουσα αφιερωμενη στον πολεμο της κριμαιας
το μνημειο λεγετε της μητερας πατριδας και ειναι αυτο που φαινετε στην φωτο
ολο το μουσειο ειναι στην βαση του αγαλματος και στον εξωτερικο χωρο αυτου
και ειναι τεραστιο
Καλο ειναι ,ειχα περασει και το ειδα
το αντιστοιχο βεβαια στη Μοσχα (Μουσειο του Μεγαλου Πατριωτικου Αγωνα) απλα δεν παιζεται ,αν σου αρεσουν τετοιου ειδους αξιοθετα και βρεθεις καποια φορα εκει μην παραλειψεις να πας να το δεις ... καταπληκτικο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.092
Πόντοι
2.356
Αρκετοι ρωσσοι και μολδαβοι παντως που εχω γνωρισει ειναι αγαπουληδες και ενιοτε πιρφοροι :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αρκετοι ρωσσοι και μολδαβοι παντως που εχω γνωρισει ειναι αγαπουληδες και ενιοτε πιρφοροι :grin:
Και εγώ το ίδιο λέω και κάνω αποκλειστικά με πρώην σοβιετικούς παρέα όταν είμαι έξω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα, η φώτο με τη μινέρβα είναι μία καλτ φώτο που κατά βάθος τη γουστάρουμε όλοι οι old school. Γαμάς δε λέμε, αλλά με δυσθεώρητα ποσά και χωρίς amateur καμάκι. Μαγκιά σου. Δεν είμαστε όμως όλοι σε αυτό το μήκος κύματος. Σχετικά με τον Dirty, ξεβρακώθηκε πολύ κόσμος... Γύρισε μπούμερανγκ... Το μωρό ήταν πρώτο και να σας πω και την αλήθεια... μπροστά σε ένα άλλο που μου έδειξε προχθές... ήταν τ ι π ο τ α ! Ο Dirty, εμένα τουλάχιστον μου έβαλε γυαλιά και έχει  :respect: από εμένα.

Ο dirty έχει όμως μια σοβαρή προυπόθεση που εσύ δεν έχεις,είναι μονιμάς στη χώρα με μη ουκρανικό μισθό.
Το θέμα είναι να ανατρέψεις τη σε βάρος σου κατάσταση όταν στερείσαι των προυποθέσεων.
Δηλαδή όταν δε μένεις εκεί,έχεις λίγο χρόνο και είσαι άνω των 40.
Εκεί πρέπει να χτυπήσεις δυνατά γιατί και το να βγάλεις τα αναγκαία χρήματα δεν είναι εύκολη υπόθεση.Δηλαδή πρέπει να φτύσεις αίμα για να τα βγάλεις οπότε είναι αμφίβολο αν θα τα διαθέσεις για γκόμενες.
Χωρίς λεφτά και προυποθέσεις(δηλαδή αν δεν έχεις ούτε διαθέσιμο χρόνο,καλή εμφάνιση,κατάλληλη ηλικία) η προσπάθεια που απαιτείται είναι τόσο γιγαντιαία που οι πιο πολλοί τα φτύνουνε.
Πρέπει δηλαδή να είσαι κάπως μανιακός και ανθεκτικός εκ φύσεως για να πετύχεις σε αυτό.
Εγώ δίνω τη μανιακή προοπτική τι πρέπει να κάνει ο κωλοπετσωμένος γαμέας,πώς να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και τη φυσική πορεία των πραγμάτων.
Τόσοι Ελληνες ζουν Γερμανία,γιατί δεν ταξιδεύει κανείς Πολωνία ή Τσεχία να γαμήσει αφού είναι τόσο εύκολα?Γιατί το κάνει μόνο ο Β.Π. κτλ?
Αμα είναι τόσο εύκολο το σπονσοριλίκι,γιατί δεν κυκλοφορούν όλοι οι πλούσιοι με μοντέλα αλλά αντίθετα πολλοί είναι με παντόφλες και πατσαβούρες?
Είναι λογικό που άμα πας θα σε σκίσει ο dirty γιατί έχει προυπόθεση που δεν έχεις,τη μονιμότητα.Για να τον κοντράρεις στα ίσα πρέπει να φέρεις κάτι που δε δίνει αυτός,π.χ. μπόλικο παραδάκι.Αλλιώς θα ξεβρακωθείς εννοείται.Γιατί ο dirty κάνει και mass messaging στα dating sites και social media,αφιερώνει τόσο χρόνο που αποκλείεται να τον κοντράρεις με την προσπάθεια αφού οι γκόμενες όλο το χρόνο τον παιρνούν σε αυτά.Μόνο με το χρήμα ως equalizer μπορείς να κάνεις εξισορρόπηση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ποιον παράδεισο?Εσκαγα 30 ετών στο Πλζεν με το τραίνο από Γερμανία στις 18:00 το Σάββατο μετά από 7 ώρες διαδρομή και την Κυριακή το πρωί στις 12:00 .επρεπε να γυρίσω Γερμανία.Συνεπώς είχα ένα απόγευμα και ένα βράδυ να βγάλω γκόμενα.Αλλος σε τέτοιες συνθήκες πίεσης δε θα ασχολούταν καν.
Εγώ δημιουργούσα τα γεγονότα.
Απλά γνώριζα πολλές γκόμενες,έβγαινα μαζί τους αλλά δεν κάθονταν και αναρωτιόμουνα τι συμβαίνει.
Μετά όταν άρχισα να σπρώχνω παραδάκι,να πληρώνω νοίκια και διακοπές κατάλαβα τι θέλανε και το ποσοστό επιτυχίας δεκαπλασιάστηκε.
Πες τώρα στον άλλον που μένει Φρανκφούρτη και στα περίξ να κάνει 7 ώρες διαδρομή για να χτυπήσει γκόμενα στο Πλζεν το Σαββατόβραδο ή να κάνει 10 ώρες για Πόζναν.Κουράζεται και να το σκέφτεται όχι να πάει κιόλας και να ξενυχτάει στα κλαμπ,κυνηγώντας μουνιά για να γυρίσει την επόμενη μέρα.
Δηλαδή αυτά που έκανα εγώ δεν τα κάνει ούτε τα έκανε κανείς γιατί είναι υπερβολικά επίπονα και οι περισσότεροι αν όχι όλοι θεωρούν οτι δεν αξίζει το αποτέλεσμα αλλά αν δε σκιστείς στην προσπάθεια δεν πετυχαίνεις τίποτα.

Εμένα μου έχουν πει πως δεν είσαι ούτε χάλια εμφανησιακά και στροφάρει το μυαλό σου. Για αυτό μου κάνει εντύπωση πως στην ηλικία των 35 και σε μια Ανατολική Ευρωπή που ήταν παράδεισος εκείνη την εποχή ασχολιόσουν αποκλειστικά με χορηγίες. Όπως λές πως κάποιοι υπερτιμουν τον εαυτό τους θα σου πω όμως πως κάποιοι αντίστοιχα υποτιμούν τον εαυτό τους!!. Και το παν στο καμάκι και στην ζωη ειναι ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Αυτό πρέπει να μείνει στα πολλά άκυρα γραφόμενα εδω.

Επίσης θα συμφωνήσω πως Ουκρανες όπως έχω γράψει πολλάκις είναι η χειρότερη φάρα.  Κοιτάνε φουλ το χρήμα και να σε εκμεταλλευτούν. Αλλά σε μια χωρα 40 εκατομμυριων έχει και πολλές νορμαλ. Έχει υλικό να φας χωρις να μπεις σε χορηγίες.

Αντίστοιχα Πολωνια ότι και να έχεις γραψεί εδω άλλη φάση τέλειως. Γκόμενες τρελές που απλά ερωτευόνται πάνω στην τρέλα τους ακόμα και να μην έχεις να φας!Με άδειες τσέπες! Απλά κάηκε η χώρα  μετά την απότομη εισβολή των ξένων και της απότομης Δυτικοποίησης και άνόδου του Βιοτικού επιπέδου. Αλλά η συγκριση Πολωνέζας με Ουκρανεζα είναι αστεία και ειναι απο τις χειρότερες διαστρεβλώσεις που έχεις κάνει εδω στο φόρουμ!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμένα μου έχουν πει πως δεν είσαι ούτε χάλια εμφανησιακά και στροφάρει το μυαλό σου. Για αυτό μου κάνει εντύπωση πως στην ηλικία των 35 και σε μια Ανατολική Ευρωπή που ήταν παράδεισος εκείνη την εποχή ασχολιόσουν αποκλειστικά με χορηγίες.

Μα δεν ασχολούμουνα με χορηγίες.Πάλι δεν καταλαβαίνεις.
Γνώριζα τις γκόμενες,βγαίναμε έξω έπαιζε μπαλαμούτι και ξαφνικά μου πέταγε η άλλη κάτι για δυσκολίες της ζωής στην πόλη,ακριβά νοίκια ή μέρη που ήθελε να επισκεφτεί ή οτι θα πήγαινε την επόμενη μέρα να ψάξει για καλό ζευγάρι παπούτσια γιατί ως ψηλή είχε πρόβλημα με το νούμερο κτλ.
Εγώ δεν έδινα σημασία στα hints και έμενα με το πουλί στο χέρι.
Αργότερα δια της εκπαιδεύσεως κυρίως από Ουκρανές που σου λένε σταράτα αγόρασέ μου κινητό,πλήρωσέ μου το νοίκι κτλ για να μη χωρούν παρερμηνείες,κατάλαβα οτι αν έκανα το ίδιο από νεαρή ηλικία π.χ. από τα 25 θα είχα γαμήσει υπερδεκαπλάσιες από όσες γάμησα.Αυτές που έχασα και απορούσα για ποιο λόγο δεν κάθονται(πίστευα τότε οτι θέλανε περισσότερο χρόνο) ήταν απλά γιατί δεν είχα πιάσει την απαίτηση έτσι πλάγια και έμμεσα,διακριτικά που τα ανέφεραν οι Τσέχες.Δεν ήμουνα δηλαδή αρκετά εκπαιδευμένος από γκόμενες να καταλάβω οτι όταν μια μιλάει για τις δυσκολίες της ζωής της εννοεί οτι θέλει οικονομική βοήθεια.
Σκέψου τώρα πόσες Πολωνέζες σου περιέγραφαν αναλυτικά τα βάσανά τους και τι πιθανόν να περίμεναν.Τρελαίνεται κανείς μόνο με τη σκέψη.
Γενικά οι Ουκρανές είναι σχεδόν πρωτόγονες στις εκφράσεις ενώ οι Τσέχες πάρα πολύ εκλεπτυσμένες και διακριτικές με αποτέλεσμα συχνά να καταμπερδεύεσαι αν δεν πιάνεις τα hints και τα υποννοούμενα.
Οι δε Πολωνέζες είναι τρελοκομείο λόγω υστερίας δηλαδή όλα αυτά τα ντύνουν συναισθηματικά με τρελλές μεταβολές ψυχικής διάθεσης που εξαρτώνται και από το περιβάλλον ενώ Ουκρανές,Τσέχες είναι πολύ πιο ψυχρές,λογικές και εκτελέστριες αποσυνδέουν το σεξ από το συναίσθημα.Οι Πολωνές δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και για αυτό είναι ελεεινές σαν πουτάνες.
Σα να λέμε η Πολωνέζα γκόμενα που κάνει booty call πρέπει να σε αγαπάει λίγο σαν άτομο αλλιώς είναι χάλια εμπειρία,ενώ με τις Ουκρανέζες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα η διάθεσή τους φτιάχνει αυτόματα με το ρευστό και αγαπάνε θαυμάσια όσο κρατάει η θαλπωρή του κασεριού.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
δεν τα χαρίζουν
Στο όνομα τους είναι πέντε έξι αμαξία τα οποία έτσι κι αλλιώς έχουν μηδέν κόστος  χρήσης  στην ουσία
Ε κάποιο  από αυτό το πάραχωρουν  στην εκάστοτε να κυκλοφορεί κ να κάνει το εφέ της
Έτσι κ με τα διαμερίσματα περίπου

Ισχύει. Δεν είναι στο όνομα των γυναικών αλλά των γαμέων.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ξαναπεστο ...

για σενα  ;) επειδη η δεξια ειναι μια απο τις αδυναμιες σου
να σε  :pipa2: και τα δυο μαζι ηταν πραγματι απο τα καλυτερα διπλα που εκανα στο Μολντοβα  :grin:

Τασούλη γιατί το έκανες αυτό?... Με χτυπάς εκεί που πονάω ... Στο τσακ τα έχασα λέμε .... Πιο τσακ πεθαίνει.. απλά τα παραμέθυσα και φοβήθηκαν και την κάναν... Σε μπαράκι δίπλα από το σπίτι... Ενώ ήρθαν κατευθείαν σπίτι μου πρώτα ντυμένα στην καύλα... Σκέφτηκα να πω στα ίσα να μπούμε στο παιχνίδι με δωράκι... αλλά λέω ο πονηρός να τα διαθέσω τα λεφτά για διασκέδαση και μετά να τα σπρώξω.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έφταιξε και την πάτησα.. ίσως να ήταν και η ατυχία μου... Πάντως να φλασάριζα 500ρικο σαν κμαν και να τις έκαιγα για τους επόμενους, δε θα το κανα ποτέ!

υγ: Μου φλασάρεις τι φώτο αυτή, μου πετάς και δίμπαλο (από τύχη όχι τετράμπαλο), βαλτός είσαι σήμερα ???  :grin:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ποιον παράδεισο?Εσκαγα 30 ετών στο Πλζεν με το τραίνο από Γερμανία στις 18:00 το Σάββατο μετά από 7 ώρες διαδρομή και την Κυριακή το πρωί στις 12:00 .επρεπε να γυρίσω Γερμανία.Συνεπώς είχα ένα απόγευμα και ένα βράδυ να βγάλω γκόμενα.Αλλος σε τέτοιες συνθήκες πίεσης δε θα ασχολούταν καν.
Απλά γνώριζα πολλές γκόμενες,έβγαινα μαζί τους αλλά δεν κάθονταν και αναρωτιόμουνα τι συμβαίνει.
Μετά όταν άρχισα να σπρώχνω παραδάκι,να πληρώνω νοίκια και διακοπές κατάλαβα τι θέλανε και το ποσοστό επιτυχίας δεκαπλασιάστηκε.
Πες τώρα στον άλλον που μένει Φρανκφούρτη και στα περίξ να κάνει 7 ώρες διαδρομή για να χτυπήσει γκόμενα στο Πλζεν το Σαββατόβραδο ή να κάνει 10 ώρες για Πόζναν.Κουράζεται και να το σκέφτεται όχι να πάει κιόλας και να ξενυχτάει στα κλαμπ,κυνηγώντας μουνιά για να γυρίσει την επόμενη μέρα.
Δηλαδή αυτά που έκανα εγώ δεν τα κάνει ούτε τα έκανε κανείς γιατί είναι υπερβολικά επίπονα και οι περισσότεροι αν όχι όλοι θεωρούν οτι δεν αξίζει το αποτέλεσμα αλλά αν δε σκιστείς στην προσπάθεια δεν πετυχαίνεις τίποτα.

Αγαπητε κμαν,
Το μουνι κ οι γυναικες γενικοτερα ειναι διασκεδαση, χομπυ.
Γιατι καποιος να ξεσκιστει δηλαδη? Γιατι εγω να ξενυχταω κ να ταξιδεψω 10 ωρες?
Για να πηδηξω? Το κανω κ εδω στα φκκ αυτο.

Το μότο μου ειναι πως δεν κανουμε πανω απο 20 χλμ για μουνι (που το σεξ δεν ειναι σιγουρο)
Και πανω απο 60 χλμ για πουτανες πχ φκκ ή red light district.

Εκανα 22 χλμ για μουνι κ το πηρα βαρεως γιατι πατησα το μότο μου.

Εξαιρουντε περιπτώσεις που πας κ για τουρισμο πχ ταυλανδη ή φιλιπιννες. Το τερπνον μετα του ωφελιμου δλδ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Καταρχάς μπράβο για τις μάχες που έδωσες. Κατά δεύτερον λες μαλακίες γιατί υπάρχουν πολλοί στο φόρουμ που κάναν καταδρομικές υπό αντίξοες συνθήκες, όπως ο υποφαινόμενος. Το Πόζναν ειδικά του είχα πιει το αίμα. Δε διαφώνησε κανείς μαζί σου να πληρώσεις ένα ενοίκιο (100-200 εκείνη την εποχή) ή να πάρεις μια γκόμενα για διακοπές, αλλά να είναι δική σου, να σε γουστάρει, να τη γαμάς ότι ώρα θες, να κοιμάστε μαζί, να έχετε σχέση δηλαδή. Διαφώνησε στα φούμαρα, ότι μπήκα carribean, βαλκανιος ανωτερος, προλαβα 2 πουτάνες πριν τις προλαβουν άλλοι, έσκασα και 300 δολλάρια στην κάθε μία ενώ ζητάνε 100 και το δείτε το βαλκανικό μου χέρι που τις χαιδεύει και τι ανώτερος βαλκάνιος είμαι.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο dirty έχει όμως μια σοβαρή προυπόθεση που εσύ δεν έχεις,είναι μονιμάς στη χώρα με μη ουκρανικό μισθό.
Το θέμα είναι να ανατρέψεις τη σε βάρος σου κατάσταση όταν στερείσαι των προυποθέσεων.
Δηλαδή όταν δε μένεις εκεί,έχεις λίγο χρόνο και είσαι άνω των 40.
Εκεί πρέπει να χτυπήσεις δυνατά γιατί και το να βγάλεις τα αναγκαία χρήματα δεν είναι εύκολη υπόθεση.Δηλαδή πρέπει να φτύσεις αίμα για να τα βγάλεις οπότε είναι αμφίβολο αν θα τα διαθέσεις για γκόμενες.
Χωρίς λεφτά και προυποθέσεις(δηλαδή αν δεν έχεις ούτε διαθέσιμο χρόνο,καλή εμφάνιση,κατάλληλη ηλικία) η προσπάθεια που απαιτείται είναι τόσο γιγαντιαία που οι πιο πολλοί τα φτύνουνε.
Πρέπει δηλαδή να είσαι κάπως μανιακός και ανθεκτικός εκ φύσεως για να πετύχεις σε αυτό.
Εγώ δίνω τη μανιακή προοπτική τι πρέπει να κάνει ο κωλοπετσωμένος γαμέας,πώς να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και τη φυσική πορεία των πραγμάτων.
Τόσοι Ελληνες ζουν Γερμανία,γιατί δεν ταξιδεύει κανείς Πολωνία ή Τσεχία να γαμήσει αφού είναι τόσο εύκολα?Γιατί το κάνει μόνο ο Β.Π. κτλ?
Αμα είναι τόσο εύκολο το σπονσοριλίκι,γιατί δεν κυκλοφορούν όλοι οι πλούσιοι με μοντέλα αλλά αντίθετα πολλοί είναι με παντόφλες και πατσαβούρες?
Είναι λογικό που άμα πας θα σε σκίσει ο dirty γιατί έχει προυπόθεση που δεν έχεις,τη μονιμότητα.Για να τον κοντράρεις στα ίσα πρέπει να φέρεις κάτι που δε δίνει αυτός,π.χ. μπόλικο παραδάκι.Αλλιώς θα ξεβρακωθείς εννοείται.Γιατί ο dirty κάνει και mass messaging στα dating sites και social media,αφιερώνει τόσο χρόνο που αποκλείεται να τον κοντράρεις με την προσπάθεια αφού οι γκόμενες όλο το χρόνο τον παιρνούν σε αυτά.Μόνο με το χρήμα ως equalizer μπορείς να κάνεις εξισορρόπηση.

Τα μισά είναι σωστά, τα άλλα μισά είναι κοτσάνες ως συνήθως. Αν κρατάς κάποια λεφτά και δεν είσαι υπάλληλος, μπορείς να κάνεις long term ταξίδι. Ένα μήνα πχ. με δυτικά λεφτά. Σαν τον dirty δηλαδή. Στο μήνα αυτό λες ότι παραμύθι θες. Διπλωμάτης, επιχειρηματίας, φοιτητής κοκ. Το παίζεις μόνιμος για να πέσεις στα μαλακά. Ειδικά αν ανεβάσεις και όχημα επάνω, το έχουν χάψει και περνάς ζάχαρη. Δεν είμαι της κόντρας, αλλά επειδή το πας έτσι, θα γουστάρω αμα θες Κίεβο ένα 20ημερο και να κάνω μια κόντρα (φιλική) με τον dirty και να σε ξεμπροστιάσει ο ίδιος μετά στο φόρουμ, αν μπορεί ένας μη μόνιμος να έχει επιτυχίες χωρίς πολύ μαρούλι.

Δεν ταξιδέυουν αυτοί που αναφέρεις, είτε γιατί δεν έχουν λεφτά, είτε γιατί είναι τσιγκούνηδες, είτε γιατί δεν τους αρέσει το σπορ, είτε για τη βγάζουν στα φκκ. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Όλα χρειάζονται προσπάθεια, ακόμα και το σπονσοριλίκι. Αλλά το να φορτώνεις πουτάνες απτο carribean και να το παρουσιάζεις κατόρθωμα, ε κάπου υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.. Και άντε, άσε εμένα... Τον Τάσο και τον mindreader που είναι ιερά τέρατα, τι τους κάνεις? Άντε προσγειώσου, δε θα γίνεις ο νέος Δημητράκης εδώ μέσα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταρχάς μπράβο για τις μάχες που έδωσες. Κατά δεύτερον λες μαλακίες γιατί υπάρχουν πολλοί στο φόρουμ που κάναν καταδρομικές υπό αντίξοες συνθήκες, όπως ο υποφαινόμενος. Το Πόζναν ειδικά του είχα πιει το αίμα. Δε διαφώνησε κανείς μαζί σου να πληρώσεις ένα ενοίκιο (100-200 εκείνη την εποχή) ή να πάρεις μια γκόμενα για διακοπές, αλλά να είναι δική σου, να σε γουστάρει, να τη γαμάς ότι ώρα θες, να κοιμάστε μαζί, να έχετε σχέση δηλαδή. Διαφώνησε στα φούμαρα, ότι μπήκα carribean, βαλκανιος ανωτερος, προλαβα 2 πουτάνες πριν τις προλαβουν άλλοι, έσκασα και 300 δολλάρια στην κάθε μία ενώ ζητάνε 100 και το δείτε το βαλκανικό μου χέρι που τις χαιδεύει και τι ανώτερος βαλκάνιος είμαι.

Σιγά,ποιος πάει Πόζναν μόνο για ένα Σαββατόβραδο?Και Βερολίνο να μένει κάποιος,δεν πάει.
Και Carribean που λες για να καταφέρει κάποιος να αποφύγει τις πουτάνες που θα προσπαθήσουν να τον μπλοκάρουν από το να βρει τις λίγες σπονσορέτς που συχνάζουν στο μαγαζί ενώ περιστοιχίζεται από δεκάδες ξένους που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο,δεν είναι εύκολο.
Δεν είναι καθόλου εύκολο για την ακρίβεια,εξού και μία στις πέντε φορές βρίσκω γκόμενα στο Carribean και σε πολύ στενό περιθώριο πρακτικά μόνο Σάββατο και μόνο μεταξύ 23.30-1.00.Αν έχει περάσει από μία,πέταξε το πουλάκι,έχει πλέον μόνο πουτάνες και όλες οι γκόμενες έχουν χτυπηθεί ενώ το μαγαζί γεμίζει ψωλαρία.
Το ίδιο και Πολωνία τα χρονικά περιθώρια στα κλαμπ είναι πολύ στενά εκτός αν μιλάμε για πολύ κυριλέ μαγαζιά και VIP όπου όμως ο ανταγωνισμός από άλλους άντρες είναι πολύ υψηλός καθότι είναι όλοι φραγκάτοι,με οχήματα και κουστουμιές.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εμένα μου έχουν πει πως δεν είσαι ούτε χάλια εμφανησιακά και στροφάρει το μυαλό σου. Για αυτό μου κάνει εντύπωση πως στην ηλικία των 35 και σε μια Ανατολική Ευρωπή που ήταν παράδεισος εκείνη την εποχή ασχολιόσουν αποκλειστικά με χορηγίες. Όπως λές πως κάποιοι υπερτιμουν τον εαυτό τους θα σου πω όμως πως κάποιοι αντίστοιχα υποτιμούν τον εαυτό τους!!. Και το παν στο καμάκι και στην ζωη ειναι ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Αυτό πρέπει να μείνει στα πολλά άκυρα γραφόμενα εδω.

Επίσης θα συμφωνήσω πως Ουκρανες όπως έχω γράψει πολλάκις είναι η χειρότερη φάρα.  Κοιτάνε φουλ το χρήμα και να σε εκμεταλλευτούν. Αλλά σε μια χωρα 40 εκατομμυριων έχει και πολλές νορμαλ. Έχει υλικό να φας χωρις να μπεις σε χορηγίες.

Αντίστοιχα Πολωνια ότι και να έχεις γραψεί εδω άλλη φάση τέλειως. Γκόμενες τρελές που απλά ερωτευόνται πάνω στην τρέλα τους ακόμα και να μην έχεις να φας!Με άδειες τσέπες! Απλά κάηκε η χώρα  μετά την απότομη εισβολή των ξένων και της απότομης Δυτικοποίησης και άνόδου του Βιοτικού επιπέδου. Αλλά η συγκριση Πολωνέζας με Ουκρανεζα είναι αστεία και ειναι απο τις χειρότερες διαστρεβλώσεις που έχεις κάνει εδω στο φόρουμ!!

Πέστα χρυσόστομε. Στα νιάτα του σίγουρα τον υποτίμησε. Πολύ σωστές επισημάνσεις για Ουκρανία και Πολωνία. Το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι πως το καλύτερα γαμήσια της ζωής μου, τα κάνανε Πολωνές και σχεδόν όλες δίνουν κώλο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σιγά,ποιος πάει Πόζναν μόνο για ένα Σαββατόβραδο?Και Βερολίνο να μένει κάποιος,δεν πάει.
Και Carribean που λες για να καταφέρει κάποιος να αποφύγει τις πουτάνες που θα προσπαθήσουν να τον μπλοκάρουν από το να βρει τις λίγες σπονσορέτς που συχνάζουν στο μαγαζί ενώ περιστοιχίζεται από δεκάδες ξένους που ψάχνουν ακριβώς το ίδιο,δεν είναι εύκολο.
Δεν είναι καθόλου εύκολο για την ακρίβεια,εξού και μία στις πέντε φορές βρίσκω γκόμενα στο Carribean και σε πολύ στενό περιθώριο πρακτικά μόνο Σάββατο και μόνο μεταξύ 23.30-1.00.Αν έχει περάσει από μία,πέταξε το πουλάκι,έχει πλέον μόνο πουτάνες και όλες οι γκόμενες έχουν χτυπηθεί ενώ το μαγαζί γεμίζει ψωλαρία.
Το ίδιο και Πολωνία τα χρονικά περιθώρια στα κλαμπ είναι πολύ στενά εκτός αν μιλάμε για πολύ κυριλέ μαγαζιά και VIP όπου όμως ο ανταγωνισμός από άλλους άντρες είναι πολύ σκληρός καθότι είναι όλοι φραγκάτοι,με οχήματα και κουστουμιές.

Για σπονσορέτες θα μιλάς, όταν στο 500ρικο έχεις μισό μήνα σχέση τουλάχιστον. Αλλιώς να λες αρπακτικά ή καρχαρίες. Σύνελθε.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα δεν ασχολούμουνα με χορηγίες.Πάλι δεν καταλαβαίνεις.
Γνώριζα τις γκόμενες,βγαίναμε έξω έπαιζε μπαλαμούτι και ξαφνικά μου πέταγε η άλλη κάτι για δυσκολίες της ζωής στην πόλη,ακριβά νοίκια ή μέρη που ήθελε να επισκεφτεί ή οτι θα πήγαινε την επόμενη μέρα να ψάξει για καλό ζευγάρι παπούτσια γιατί ως ψηλή είχε πρόβλημα με το νούμερο κτλ.
Εγώ δεν έδινα σημασία στα hints και έμενα με το πουλί στο χέρι.
Αργότερα δια της εκπαιδεύσεως κυρίως από Ουκρανές που σου λένε σταράτα αγόρασέ μου κινητό,πλήρωσέ μου το νοίκι κτλ για να μη χωρούν παρερμηνείες,κατάλαβα οτι αν έκανα το ίδιο από νεαρή ηλικία π.χ. από τα 25 θα είχα γαμήσει υπερδεκαπλάσιες από όσες γάμησα.Αυτές που έχασα και απορούσα για ποιο λόγο δεν κάθονται(πίστευα τότε οτι θέλανε περισσότερο χρόνο) ήταν απλά γιατί δεν είχα πιάσει την απαίτηση έτσι πλάγια και έμμεσα,διακριτικά που τα ανέφεραν οι Τσέχες.Δεν ήμουνα δηλαδή αρκετά εκπαιδευμένος από γκόμενες να καταλάβω οτι όταν μια μιλάει για τις δυσκολίες της ζωής της εννοεί οτι θέλει οικονομική βοήθεια.
Σκέψου τώρα πόσες Πολωνέζες σου περιέγραφαν αναλυτικά τα βάσανά τους και τι πιθανόν να περίμεναν.Τρελαίνεται κανείς μόνο με τη σκέψη.
Γενικά οι Ουκρανές είναι σχεδόν πρωτόγονες στις εκφράσεις ενώ οι Τσέχες πάρα πολύ εκλεπτυσμένες και διακριτικές με αποτέλεσμα συχνά να καταμπερδεύεσαι αν δεν πιάνεις τα hints και τα υποννοούμενα.
Οι δε Πολωνέζες είναι τρελοκομείο λόγω υστερίας δηλαδή όλα αυτά τα ντύνουν συναισθηματικά με τρελλές μεταβολές ψυχικής διάθεσης που εξαρτώνται και από το περιβάλλον ενώ Ουκρανές,Τσέχες είναι πολύ πιο ψυχρές,λογικές και εκτελέστριες αποσυνδέουν το σεξ από το συναίσθημα.Οι Πολωνές δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και για αυτό είναι ελεεινές σαν πουτάνες.
Σα να λέμε η Πολωνέζα γκόμενα που κάνει booty call πρέπει να σε αγαπάει λίγο σαν άτομο αλλιώς είναι χάλια εμπειρία,ενώ με τις Ουκρανέζες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα η διάθεσή τους φτιάχνει αυτόματα με το ρευστό και αγαπάνε θαυμάσια όσο κρατάει η θαλπωρή του κασεριού.

εκείνες τις εποχές έπεφτες στα μαλακά και όντως τριπλασίαζες (όχι διπλασίαζες) επιτυχίες. Αν κότσαρες σε αυτό και το ελεύθερο καμάκι, μιλάμε για τρισθεώρητα νούμερα καμακιού και μεγάλες πιένες διασκέδασης. Αν σε αποροφούσε μόνο το σπονσοριλίκι όμως, έχανες το δάσος. Συμφωνώ ως ένα σημείο και στα επίπεδα τον εποχών τότε και όχι τα τώρα, φλασαρίσματα 300άρες κλπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλλά το να φορτώνεις πουτάνες απτο carribean και να το παρουσιάζεις κατόρθωμα, ε κάπου υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.. Και άντε, άσε εμένα... Τον Τάσο και τον mindreader που είναι ιερά τέρατα, τι τους κάνεις? Άντε προσγειώσου, δε θα γίνεις ο νέος Δημητράκης εδώ μέσα...

Εγώ σου λέω πάμε Carribean,να σε ρίξω στην πίστα να δεις τον πραγματικό ανταγωνισμό ποιο είναι το θήραμα και τι είναι διαθέσιμο και πόσο πρέπει να μανουβράρεις και θα τα παίξεις με το βαθμό δυσκολίας.Μπορεί και να πεις δεν ξαναπατάω εδώ μέσα,τόσο δύσκολο πιθανώς να σου φανεί.
Το ίδιο και τα άλλα μαγαζιά που αναφέρω,κάτσε να σε βάλω στο 22 στο Πόζναν ή στο Grey club στο Βρότσλαβ,θα τα παίξεις γιατί είναι πολύ πολύ δύσκολα.
Μόνο που θα ακούσουν οι γκόμενες να μιλάς αγγλικά και όχι πολωνικά σε έχουν φτύσει.
Και Πλζεν να πας έτσι θα σου φανεί.Γενικά θα έχεις την αίσθηση της τρομερής δυσκολίας,δεν είναι εύκολα όπως τα παρουσιάζω,είναι μόνο αν προσπαθήσεις σκληρά.Οπως και τα 5000 ευρώ το μήνα Γερμανία δε βγαίνουν έτσι εύκολα αλλά με σκληρή προσπάθεια.
Για αυτό και οι άλλοι αμφιβάλλουνε γιατί ασχολούνται πάντα με το μέσο όρο ενώ ο μέσος όρος είναι irrelevant.Ο μέσος όρος βγάζει λίγα λεφτά,γαμάει μπάζα εννοείται.Το παιχνίδι παίζεται στο 5-10% των αντρών με τις υψηλές επιδόσεις,εκεί πέφτουν κορμιά από τον ανταγωνισμό γιατί το θήραμα είναι περιορισμένο.Αυτό που τρως εσύ το στερείς από τον άλλον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ταξιδέυουν αυτοί που αναφέρεις, είτε γιατί δεν έχουν λεφτά, είτε γιατί είναι τσιγκούνηδες, είτε γιατί δεν τους αρέσει το σπορ, είτε για τη βγάζουν στα φκκ. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Όλα χρειάζονται προσπάθεια, ακόμα και το σπονσοριλίκι.

Και να βγάζει ο άλλος λεφτά,δεν ταξιδεύει γιατί για να βγάλει αυτά τα λεφτά του βγήκε η πίστη ανάποδα και θεωρεί ηλίθιο να τα σκάσει σε γκόμενες.
Υστερα για να βρει τις γκόμενες θέλει μεγάλο κόπο.Οπότε πρέπει να καταβάλει διπλή προσπάθεια να βγάλει τα λεφτά και να βρει και τις γκόμενες και να μπει στις διαδικασίες dating κτλ και όταν είναι άνω των 40 δηλαδή μη γαμπρός,καταλαβαίνει οτι δεν τον παίρνει,κουράζεται και αράζει.
Αυτά δηλαδή που κάνω εγώ τα κάνουν πολύ λίγοι,σχεδόν κανένας.Οπως και πάντα δηλαδή,δεν έτρεχε ο άλλος το 2005 Πλζεν ή το 2003 Κράκωβ ή το 2002 Μπρατισλάβα για σεξοδιακοπές.Ούτε μάθαινε κανένας τσέχικα ενώ ήταν στο στρατό για να γαμήσει Παραλία Κατερίνης στην άδεια.
Και τώρα ποιος τρέχει Γερμανία για να βγάζει 5000 ευρώ και να τα σκάει σε σπονσοριλίκια σε ανατολικές?Σχεδόν κανένας,γενικά πρέπει να κάνεις αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
.. Τον Τάσο και τον mindreader που είναι ιερά τέρατα, τι τους κάνεις? Άντε προσγειώσου, δε θα γίνεις ο νέος Δημητράκης εδώ μέσα...

Ο τάσος πήγε Κίεβο πέρυσι για λίγες μέρες,είδες εσύ να κάνει καμάκι?
Οχι βέβαια γιατί δεν τον έπαιρνε.
Ο mindreader είδες να πηγαίνει σε οποιοδήποτε σημείο ανατολική Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια?Οχι βέβαια γιατί ξέρει οτι δεν τον παίρνει πια λόγω ηλικίας και επειδή δυσκόλεψε σαν προορισμός.Για μαύρες και Ταυλανδές,Φιλιπιννέζες που γαμάνε ακόμα και εβδομηντάρηδες Δυτικοί είναι ακόμα ικανός βέβαια.
Ολοι αυτοί έχουν τη λογική προσέγγιση,γειώνονται στα κυβικά τους δεν είναι ιερά τέρατα που λες.
Εγώ σπάω τους φυσικούς περιορισμούς,δε σέβομαι νόμους κανόνες κτλ και χτυπάω πολύ πάνω από το βεληνεκές μου.
Αυτό που λέει ο τάσος,ο Mindreader,ο urlauber,o midas κτλ,δεν απέχει πολύ.Είναι η λογική προσέγγιση,γαμάω στα κυβικά μου με βάση τις προυποθέσεις μου στο βέλτιστο δυνατό περιβάλλον.
Αυτό που λέω εγώ απέχει πολύ,πώς ανατρέπω την κατάσταση και γαμάω πολύ πάνω από τα κυβικά μου.
Είναι αυτό το στοιχείο δυναμικότητας και ενέργειας που μας ξεχωρίζει.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ σου λέω πάμε Carribean,να σε ρίξω στην πίστα να δεις τον πραγματικό ανταγωνισμό ποιο είναι το θήραμα και τι είναι διαθέσιμο και πόσο πρέπει να μανουβράρεις και θα τα παίξεις με το βαθμό δυσκολίας.Μπορεί και να πεις δεν ξαναπατάω εδώ μέσα,τόσο δύσκολο πιθανώς να σου φανεί.
Το ίδιο και τα άλλα μαγαζιά που αναφέρω,κάτσε να σε βάλω στο 22 στο Πόζναν ή στο Grey club στο Βρότσλαβ,θα τα παίξεις γιατί είναι πολύ πολύ δύσκολα.
Μόνο που θα ακούσουν οι γκόμενες να μιλάς αγγλικά και όχι πολωνικά σε έχουν φτύσει.
Και Πλζεν να πας έτσι θα σου φανεί.Γενικά θα έχεις την αίσθηση της τρομερής δυσκολίας,δεν είναι εύκολα όπως τα παρουσιάζω,είναι μόνο αν προσπαθήσεις σκληρά.Οπως και τα 5000 ευρώ το μήνα Γερμανία δε βγαίνουν έτσι εύκολα αλλά με σκληρή προσπάθεια.
Για αυτό και οι άλλοι αμφιβάλλουνε γιατί ασχολούνται πάντα με το μέσο όρο ενώ ο μέσος όρος είναι irrelevant.Ο μέσος όρος βγάζει λίγα λεφτά,γαμάει μπάζα εννοείται.Το παιχνίδι παίζεται στο 5-10% των αντρών με τις υψηλές επιδόσεις,εκεί πέφτουν κορμιά από τον ανταγωνισμό γιατί το θήραμα είναι περιορισμένο.Αυτό που τρως εσύ το στερείς από τον άλλον.

Δεν παίζω carribean. Έχω πάει στην παπαριά σου. Μόνο Παρασκευή Σάββατο ίσως, που έχει και μερικές νόρμαλ ή amateur στο νταραβέρι. Μου λες τώρα για τα club στο Πόζναν που καμάκωνα και έβγαζα το 2010 και έχασα και μία παρτούζα στο τσακ από μαλακία μου που τελείωσε η βότκα στο σπίτι. Εποχές που έβγαζα 7 στις 10 μέρες χωρίς να δώσω μία. Τι μας τσαμπουνάς.. άντε πες τα σε κανα χθεσινό.. Μου λες θα κωλώσω σε μέρη που έκανα καμάκι πριν 10 χρόνια.. Και μπορούν να επιβεβαιώσουν άτομα που με είδαν και είδαν και σένα. Chevalier Fidele ακούς?

Τέλος, το καλύτερο καμάκι γινόταν στο Czokolada και στο άλλο το διόροφο, που κάτω ήταν σαν μπαρ και πάνω club, θύμισε μου.. Το θέμα είναι ότι αυτά τα μέρη κάηκαν και έχω να πατήσω από το 14.. εκτός μία από σπόντα που πήγα πρόπερσι, αποκλειστηκά για ένα έτοιμο στημένο. Άντε πες τα αυτά σε κάναν νέωπα. Τα σέβη μου sugar daddy  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom