Ναι,απλά εσύ είσαι βλάκας και τώρα που το ξέρεις δεν το κάνεις.
Εγώ τότε δεν το ήξερα,όταν όμως το έμαθα το έκανα.Απλά δεν ήξερα,γιατί η κοινωνία μας φλομώνει στο φούμαρο για τις γκόμενες,δε μας λέει την αλήθεια.
Ευτυχώς μια Τσέχα που γάμησα το 2006 μου άνοιξε τα μάτια.
Βασικά πράγματα που μου είπε:
1.Η Τσέχα δε θα πηδηχτεί μαζί σου όσα ραντεβού και να δώσεις,η Τσέχα θα πηδηχτεί μόνο αν μείνει μαζί σου έστω και μία μέρα
2.Η Τσέχα ψάχνει γκόμενο,η Πολωνέζα είναι χαζή και ψάχνει γαμπρό.Η Τσέχα δε θέλει γάμο.
3.Η Τσέχα σε εσένα βλέπει μόνο το εισόδημα,το επάγγελμα,το διαμέρισμα που έχεις και την καταγωγή.Η προσωπικότητά σου της είναι εντελώς αδιάφορη δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για εσένα ως προσωπικότητα.
Και άλλα πολλά.
Γενικά άμα τα ακούς από του αλόγου το στόμα προσανατολίζεσαι δεόντως και μετά τον κάνεις σφεντόνα,κανονικά οι γκόμενες δε δίνουν ποτέ τις δικές τους,δεν αποκαλύπτουν γυναικεία μυστικά λόγω γυναικείας αλληλεγγύης και καλά.Αν όμως τις έχεις πηδήξει και δεν ενδιαφέρονται για εσένα κάπως πέφτει το πέπλο και σου λένε την αλήθεια.Ετσι έμαθα και για τις άλλες Πολωνέζες,Ουκρανέζες,μου τα είπαν όλα οι ίδιες,το know how.Αλλά η γνώση δε μεταφέρεται οπότε ό,τι και να γράφουμε,δε βοηθάει πρακτικά τους νέους πέουλες,πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.
Κάπως έτσι,ο νέος πρέπει να βγει έξω να φάει άπειρες πούτσες και να μάθει μέσω δοκιμής και λάθους γιατί και δίκιο να έχω,δεν μπορεί να αποδειχτεί οπότε πρέπει να περάσει από τα ίδια,να καταβάλει τον ίδιο και διπλάσιο κόπο για να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.
Οι περισσότεροι είναι ψάρακλες έτσι κι αλλιώς οπότε λίγους αφορά τώρα το θέμα ενώ στα 90s,00ς ήταν φλέγον αν πηδάς ευκολότερα Τσέχες,Σλοβάκες ή Πολωνές,Ουκρανές.
Αν έπαιρνες λάθος απόφαση και γειωνόσουν π.χ. Κράκωβ αντί για Λβωφ μπορούσε να πάει στράφι μια ολόκληρη σεξοεδρομή γιατί υπολόγισες λάθος.
Τώρα βέβαια δεν το βλέπουν έτσι με το cost/benefit analysis και τα ίντερνετ,μιλάμε για ελευθέριους πουτσιστές.
Εμεί κάπως τα μάθαμε στο πολύ φτηνό,αυτή η γνώση δε μεταφέρεται,ο πουστόνεος πρέπει να τα σκάσει για να μάθει το παίγνιο σε real time και δίκαιο είναι.