Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτες ειναι καλλονες! :hi:

Πρέπει σε κάποια φάση να σκανάρω τις παλιές αναλογικές φωτογραφίες που έχω τόσο Ανατολική ευρώπη όσο και κυρίως απο Κολομβία και Βενεζουέλα !! Τότε θα καταλάβουμε όλοι για ποια κατάσταση μιλάγαμε πιο παλιά !!

Κατάσταση την οποία κατέστρεψαν τα γνωστά αγάμητα δυτικά Ναυάγια !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:

Εχω γαμηθεί στα γέλια απο τις εκφράσεις των αρπακτικών όταν σε φιλάνε !!! :2funny: :2funny:

Οσο για τις δικές σου εκφράσεις !!! Το απόλυτο καρτούν !! :2funny: :2funny:

Να δανιστούμε τις εκφράσεις σου να ντυθούμε ''σλαβογαμιάδες'' τώρα στις απόκριες !!! :2funny: :2funny:

Αστο ρε φίλε !!! Δεν το συνεχίζω γιατί ειλικρινά σε λυπάμαι !!!

Βλέπεις τον καθαρό έρωτα στα μάτια τους.
Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έρχονται μαζί μου για την ψωλή μου,τα ωραία μου μάτια ή τα λεφτά.
Πιστεύω το κάνουν πιο πολύ για τα ωραία μου μάτια αν και οι γκόμενες που το λέω δε συμφωνούνε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έρχονται μαζί μου για την ψωλή μου,τα ωραία μου μάτια ή τα λεφτά.
Πιστεύω το κάνουν πιο πολύ για τα ωραία μου μάτια αν και οι γκόμενες που το λέω δε συμφωνούνε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν μιλάμε για κάψιμο φλάντζας αυτό ακριβώς εννοούμε !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν μιλάμε για κάψιμο φλάντζας αυτό ακριβώς εννοούμε !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδώ και πολλά χρόνια την έκαψε την φλάτζα του ο καιμάνος απλά τώρα η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη  :2funny:

φαίνεται ξεκάθαρα ότι το γερμανικό μοντέλο ζωής τον έκανε εγκεφαλικά ανάπηρο  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εδώ και πολλά χρόνια την έκαψε την φλάτζα του ο καιμάνος απλά τώρα η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη  :2funny:

φαίνεται ξεκάθαρα ότι το γερμανικό μοντέλο ζωής τον έκανε εγκεφαλικά ανάπηρο  :2funny:

Εδώ Γερμανία ακόμα και οι γκόμενες σε ωθούν να προστατέψεις τα συμφέροντά σου.Σου λένε αποταμίευσε μην τα σκας στις καριόλες Ανατολικές που σε εκμεταλεύονται.
Χρειάζεται αποθέματα βαλκανιοπουτσισμού και πίστη γαμέως για να συνεχίσεις να γαμάς στα σλαβικά μουνολίβαδα αφού το σκηνικό σε εμποδίζει.
Γενικά εδώ το βλέπουν σε στυλ διασκέδασης και άσωτου υιού,ξεχαρβάλωσης,άντε ένας φυσιολογικός άντρας να γαμά καμιά πενταετία Σλάβες,Πολωνέζες,Τσέχες,Ρωσίδες για τις καύλες,μετά πρέπει να σοβαρευτεί γιατί αλλιώς τον πήρε ο διάολος.Είναι σα να εθίζεσαι στον τζόγο ή τα ναρκωτικά ο εθισμός στις ανατολικές,ουδέν παραγράφεται.
Είδατε και ο Β.Π, με τα προσόντα και την έξωθεν γνώση άντεξε μόνο δύο χρόνια το κυνήγι,μετά τον επανέφεραν στην τάξη οι γερμανοειδείς γκόμενες και έκοψε τα γούστα.
Είναι σα να σου λένε καλά τα χασισάκια σα φοιτητής,μετά πρέπει να τα κόψεις.Καλό το χαρτάκι μέχρι τριαντάρης μετά πρέπει να το κόψεις.Καλές οι Ανατολικές μέχρι τα 35 μετά πρέπει να κόψεις,αλλιώς έχεις βαριές συνέπειες.Γενικά Δύση παίζουν πολύ οι κανόνες,τι μπορείς να κάνεις ανάλογα με ηλικία και στάτους.

Επισκέπτης
Πρέπει σε κάποια φάση να σκανάρω τις παλιές αναλογικές φωτογραφίες που έχω τόσο Ανατολική ευρώπη όσο και κυρίως απο Κολομβία και Βενεζουέλα !! Τότε θα καταλάβουμε όλοι για ποια κατάσταση μιλάγαμε πιο παλιά !!

Κατάσταση την οποία κατέστρεψαν τα γνωστά αγάμητα δυτικά Ναυάγια !!

Ισως ενα μικρο βιβλιο που να διηγειται πως ηταν παλια αυτες οι χωρες και τις περιπετειες που μπορουσε να ζησει καποιος σε παρθενους τοπους!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
Εχω ζήσει φοιτητής την εποχή του τσαουσέσκου στην Ρουμανία όταν έκανα σκί στη Μποιάνα στο Μπρασόφ.

Εχω ζήσει καταστάσεις στο Μπέλς στη Μολδαβία που δεν ήξερα πιά να διαλέξω για να γαμήσω. 

Εχω ζήσει για 3 μήνες στη Βουδαπέστη στα τέλη του 80 όπου βαρέθηκα στη κυριολεξία να γαμάω.

Εχω ταξιδέψει από τη Μόσχα μέχρι το Πέτερσμπουργκ και τη Σαμάρα η την Ουφά μοιράζοντας καλσόν, τζίν, και καλλυντικά σε γκομενάρες πραγματικά οκτάρια και εννιάρια !!! Μεχρι το Ταγκεστάν και το Καζακστάν έχω πάει και έχω βρεί γκόμενες
Τι να προσθεσει κανεις μετα απο αυτο το post περι εμπειριων στην Ανατολικη Ευρωπη ...

τα σεβη μου φιλε mind  :hi:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.154
Πόντοι
5.646
:jerking:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
θα το ξαναπω για καριμπιαν και της θειες στα ιτερνετ ειναι η τελευταια γενια πουτανων και πρωην
πουτανων σε συνταξη στο τελος δεν θα βρισκουμε ουτε πουτανα να γαμησουμε με την πληρη δυτικοποιηση
και παγκοσμοιοποιηση.
μην γράφεις μλκιες
Ποια δυτικό ποίηση?
Με τι εισόδημα κ τι δουλειά
Ισχύει για ένα 10-15%
Οι λοιπές κ να θέλουν δεν μπορούν
Όπως σωστά έχει πει ο κμαν από τα λίγα σωστά που έχει γράψει
Μόνο στο νιμου τους μπορούν να στηριχτουν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Αυτό το παράδεισο που γνώρισα νέος ξέρεις ποιος τον κατέστρεψε ???

Κάτι αγάμητα δυτικά ηλίθια ναυάγια σαν και του λόγου σου. Που ήρθανε και κατέστρεψαν όλη τη πιάτσα !!

Ναι δεν γουστάρω πια να ταξιδεύω στην ανατολική ευρώπη διότι συγκρίνω τη σημερινή κατάντια με αυτό που κάποτε γνώρισα και με πιάνει κατάθλιψη.

Γιατί κυκλοφορούν πια εκεί ένας σκασμός ναυάγια σαν και του λόγου σου !!! Κατάλαβες τώρα ???
σκληρό  αλλά σωστό ποστ
Παρόλα αυτά  καμένος είναι οι πρωτεύουσες
Οι μεγάλες  επαρχίακες πόλεις είναι ακόμα φιλικές στο χόμπι
Όχι όπως πριν αλλά παλι καλα ειναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Όταν εσύ πρωτοπήγαινες άτομα σαν και εμένα η τον Τάσο  γύριζαν για δέκατη φορά !!!

Και γάμαγα γκόμενες όπως αυτές στις φωτογραφίες !!!
ωραία θέματα
Χώρες???
Η τελευταία μου κάνει Ρουμανα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Έχεις κάνει παρέα με ρώσους ,ουκρανούς,μολδαβούς κτλ η πιθανολογείς?
τι εννοείς
Εκεί εμενα τα ζούσα κάθε μέρα
Κ Ρουμανία τα ίδια  ήταν μέχρι το 2003/2005
Εννοείται  ήξερα πολλούς αφού μιλάω κ τις νλωσσες καλα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μυστες οι περισσοτεροι εδω ειστε πιο εμπειροι στα σλαβικά μουνολιβαδα αλλα νομιζω πως η Ρωσια κραταει ακομη
μπορεις να παιξεις με καμακι ακομα και διαδυκτιακο και να γαμησεις χωρις να πληρώσεις αμεσα τουλαχιστον
ισως απλα να ημουν κωλοφαρδος αλλα αυτο αποκομισα
θα περασω αρκετο καιρο εκει, θα σχηματισω καλύτερη αποψη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Μυστες οι περισσοτεροι εδω ειστε πιο εμπειροι στα σλαβικά μουνολιβαδα αλλα νομιζω πως η Ρωσια κραταει ακομη
μπορεις να παιξεις με καμακι ακομα και διαδυκτιακο και να γαμησεις χωρις να πληρώσεις αμεσα τουλαχιστον
ισως απλα να ημουν κωλοφαρδος αλλα αυτο αποκομισα
θα περασω αρκετο καιρο εκει, θα σχηματισω καλύτερη αποψη
ρωσιδες αν είσαι κάτω των τριάντα πέντε,σαράντα
γαμας άνετα
Δεν υπάρχει  ανταγωνισμός
Εδώ μικρός γαμουσε μέχρι κι ο μιτσος29
Το πρόβλημα είναι η συνεννόηση
Αν μιλαν  κάποια αγγλικά γαμησεις
Εννοείται αλλά για σας είναι σπάνιο
Αν ξέρεις  κ κάποια βασικά  ρώσικα
Μετά τα σαράντα όμως είναι άλλο τοπιο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιδα με την λογικη σου θα μου καθωνταν ολες.εισαι χρονια εκτος παιχνιδιου.
ελα να παμε να καμακωσουμε οδυσσο να δεις αντιδραση απο τετειες οπως λες.
μην με πλισιαζεις,δεν γνωριζομε ,αντε γαμησου,δρομο.μονο ετσι απαντανε.
σκεψου να δουν καναν κακομοιρη τι θα του κανουν.νομιζεις αφηνι καμια τον κμαν να πλισιασει στο δρομο?
ο ιδιοσ σκαναρη να βρει ποια ειναι πουτανα στιλ ψυλαγγουρο επιπεδο καριμπιαν και πλισιαζει.
καμμια εκτος απο αυτες δεν δινοθν σημασια κιεβο ενω οδυσσο ουτε τετειες βλεπεις πλεον.
μερικες που αξιζουν μαδανε ξενους στα πρακτορεια οπως οι 2 που ειδα με ενα μαυρο στο εστιατοριο παγιδα.μετα τον εβαλαν στο καινουργιο μαζστα που ειχε η γκομενα και τον πηραν αλλου βολτα.
οπως βλεπεις μιδα εχουν και το αυτοκινητο τους και λεφτα βρισκουν τι να κανουν τελειωμενους μπαρμπες
που πανε πανω κατω στην πολη.ακομα και γκομενα που δουλευε στο παζαρι σε μαχαζι ειχε καινουργιο
αμαξι και ο γκομενος της οδυγουσε μερσενταρα.αλλη που αφησα στην παραλια γιατι δεν θα καθωταν μετα απο 3 λεπτα που πηρε τηλεφωνο την πηρε ενας με ρειντζ ροβερ και εφυγαν.
αν θες να σου πω και τι εκαναν στο λουγανσκ σε φιλο μου ολες που εψαχναν γνωριμια.
εφευγαν μετα με αυτοκινηταρες χαχαχα τωρα για λουγανσκ καμενο μερος μιλαμε και του εκαναν τα ιδια.
δεν ξαναπατησε ουκρανια ο φιλος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Είδατε και ο Β.Π, με τα προσόντα και την έξωθεν γνώση άντεξε μόνο δύο χρόνια το κυνήγι,μετά τον επανέφεραν στην τάξη οι γερμανοειδείς γκόμενες και έκοψε τα γούστα.

:'( :'( :'(

Γενικά μιλώντας, ο kman έχει δίκιο ότι διαχρονικά το λευκό μουνι είναι ύψιστη κατάκτηση για όλους τους άντρες και ότι π.χ.μια ταιλανδεζα 8αρι είναι εμφανισιακά μικρότερης χρηματιστηριακής αξιας από μια Ουκρανεζα 7αρι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
ρωσιδες αν είσαι κάτω των τριάντα πέντε,σαράντα
γαμας άνετα
Δεν υπάρχει  ανταγωνισμός
Εδώ μικρός γαμουσε μέχρι κι ο μιτσος29