Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Και να βγάζει ο άλλος λεφτά,δεν ταξιδεύει γιατί για να βγάλει αυτά τα λεφτά του βγήκε η πίστη ανάποδα και θεωρεί ηλίθιο να τα σκάσει σε γκόμενες.
Υστερα για να βρει τις γκόμενες θέλει μεγάλο κόπο.Οπότε πρέπει να καταβάλει διπλή προσπάθεια να βγάλει τα λεφτά και να βρει και τις γκόμενες και να μπει στις διαδικασίες dating κτλ και όταν είναι άνω των 40 δηλαδή μη γαμπρός,καταλαβαίνει οτι δεν τον παίρνει,κουράζεται και αράζει.
Αυτά δηλαδή που κάνω εγώ τα κάνουν πολύ λίγοι,σχεδόν κανένας.Οπως και πάντα δηλαδή,δεν έτρεχε ο άλλος το 2005 Πλζεν ή το 2003 Κράκωβ ή το 2002 Μπρατισλάβα για σεξοδιακοπές.Ούτε μάθαινε κανένας τσέχικα ενώ ήταν στο στρατό για να γαμήσει Παραλία Κατερίνης στην άδεια.
Και τώρα ποιος τρέχει Γερμανία για να βγάζει 5000 ευρώ και να τα σκάει σε σπονσοριλίκια σε ανατολικές?Σχεδόν κανένας,γενικά πρέπει να κάνεις αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι.

αυτά γιατί τα λες σε μένα? Πες τα σε άλλους. Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν παίζω carribean. Έχω πάει στην παπαριά σου. Μόνο Παρασκευή Σάββατο ίσως, που έχει και μερικές νόρμαλ ή amateur στο νταραβέρι. Μου λες τώρα για τα club στο Πόζναν που καμάκωνα και έβγαζα το 2010 και έχασα και μία παρτούζα στο τσακ από μαλακία μου που τελείωσε η βότκα στο σπίτι. Εποχές που έβγαζα 7 στις 10 μέρες χωρίς να δώσω μία. Τι μας τσαμπουνάς.. άντε πες τα σε κανα χθεσινό.. Μου λες θα κωλώσω σε μέρη που έκανα καμάκι πριν 10 χρόνια.. Και μπορούν να επιβεβαιώσουν άτομα που με είδαν και είδαν και σένα. Chevalier Fidele ακούς?

Τέλος, το καλύτερο καμάκι γινόταν στο Czokolada και στο άλλο το διόροφο, που κάτω ήταν σαν μπαρ και πάνω club, θύμισε μου.. Το θέμα είναι ότι αυτά τα μέρη κάηκαν και έχω να πατήσω από το 14.. εκτός μία από σπόντα που πήγα πρόπερσι, αποκλειστηκά για ένα έτοιμο στημένο. Άντε πες τα αυτά σε κάναν νέωπα. Τα σέβη μου sugar daddy  :hi:

Μα αυτό ακριβώς σου λέω.Δεν πας Carribean,22 κτλ τώρα το 2019 γιατί σου φαίνονται πολύ δύσκολα.
Και Grey club Wroclaw να πας θα τα παίξεις.
Το ξέρω οτι σου φαίνονται δύσκολα και το έγραψα πριν το ομολογήσεις.
Γενικά είναι το θέμα του ανταγωνισμού,οι πιο πολλοί δε θέλουν σκληρό ανταγωνισμό με υψηλά stakes,θέλουν εύκολα πράγματα,ανοιχτές λεωφόρους και αυτό δεν υπάρχει.
Για αυτό τώρα Πολωνία,Τσεχία το 99% δε θα πάει για να μη σπάσει τα μούτρα του,οπότε αφήνει ελεύθερο το πεδίο στο Β.Π. να αλωνίζει.Τώρα είναι καλύτερα για τους κορυφαίους μαζεύουν όλο το χαρτί και όλο το μουνί,ο νικητής τα παίρνει όλα που λένε.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ο τάσος πήγε Κίεβο πέρυσι για λίγες μέρες,είδες εσύ να κάνει καμάκι?
Οχι βέβαια γιατί δεν τον έπαιρνε.
Ο mindreader είδες να πηγαίνει σε οποιοδήποτε σημείο ανατολική Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια?Οχι βέβαια γιατί ξέρει οτι δεν τον παίρνει πια λόγω ηλικίας και επειδή δυσκόλεψε σαν προορισμός.Για μαύρες και Ταυλανδές,Φιλιπιννέζες που γαμάνε ακόμα και εβδομηντάρηδες Δυτικοί είναι ακόμα ικανός βέβαια.
Ολοι αυτοί έχουν τη λογική προσέγγιση,γειώνονται στα κυβικά τους δεν είναι ιερά τέρατα που λες.
Εγώ σπάω τους φυσικούς περιορισμούς,δε σέβομαι νόμους κανόνες κτλ και χτυπάω πολύ πάνω από το βεληνεκές μου.
Αυτό που λέει ο τάσος,ο Mindreader,ο urlauber,o midas κτλ,δεν απέχει πολύ.Είναι η λογική προσέγγιση,γαμάω στα κυβικά μου με βάση τις προυποθέσεις μου στο βέλτιστο δυνατό περιβάλλον.
Αυτό που λέω εγώ απέχει πολύ,πώς ανατρέπω την κατάσταση και γαμάω πολύ πάνω από τα κυβικά μου.
Είναι αυτό το στοιχείο δυναμικότητας και ενέργειας που μας ξεχωρίζει.

Καλά μιλάς σοβαρά τώρα ή είσαι παλαβός? Μιλάμε για ένδοξα καμάκια με τρελές εμπειρίες. Ο ένας μόνο έχει φτάσει σε όλα τα σημεία του κόσμου. Ο Τάσος επειδή είμασταν μαζί, όταν βγήκε για τσιγάρο έξω από ένα καφέ που είμασταν σε πληροφορώ του την έπεσε μία μικρή και την καμάκωσε. Παλιά στη Μολδαβία (μόλις λίγα χρόνια πριν) είμασταν παλι μαζί (χωρίς να γνωριζόμαστε τότε) και έκανε φουλ καμάκι. Απλά δεν περιορίζεται σε αυτό μόνο, κάνει κ το πληρωμένο, αλλά όχι με ποσά σαν τα δικά σου. Όχι επειδή δεν τα έχει, τα έχει μια χαρά. Απλά δε χαλάει τις γκόμενες όπως εσύ. Και πίστεψε με γαμάει τα ίδια και καλύτερα από σένα με πολύ λιγότερα λεφτά. Άσε το φόρουμ τώρα να κρίνει ποιος είναι ο έξυπνος και ποιος είναι ο μαλάκας. Ο mindreader, είναι ταξιδευτής/γαμέας. Δεν τον νοιάζει μόνο τα γαμήσει. Όταν τα σοβιετικά μουνολείβαδα ήταν παρθένα, αλώνιζε εκεί. Αν θέλει με λεφτά όπως εσύ, μπορεί να αλωνίσει πάλι. Δεν έχεις το exclusivity στο πληρωμένο. Βαρέθηκα να σε ξετιλίζω άλλο, εκτιμώ την εμπειρία σου και πως μερικές φορές όταν θες γράφεις σωστά, αλλά είσαι πολύ αλλοπαρμένος, θέλεις να είσαι η συζήτηση του φόρουμ, ένας δημητράκης νούμερο 2. Είσαι νάρκισσος απλά. Άσε το φόρουμ να κρίνει αυτά τα 2 άτομα που έθιξες και πολύ περισσότερο αυτους που τους γνωρίζουν και αυτούς και εσένα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα αυτό ακριβώς σου λέω.Δεν πας Carribean,22 κτλ τώρα το 2019 γιατί σου φαίνονται πολύ δύσκολα.
Και Grey club Wroclaw να πας θα τα παίξεις.
Το ξέρω οτι σου φαίνονται δύσκολα και το έγραψα πριν το ομολογήσεις.
Γενικά είναι το θέμα του ανταγωνισμού,οι πιο πολλοί δε θέλουν σκληρό ανταγωνισμό με υψηλά stakes,θέλουν εύκολα πράγματα,ανοιχτές λεωφόρους και αυτό δεν υπάρχει.

Καλά ρε κμαν ... τι να πάω να κάνω όταν στο ίδιο μέρος έκανα φορτωτική συνέχεια και τώρα έχουν μύτη στον ουρανό??? Πολύ μυαλό θέλει? Τι να κάνω όταν στον ίδιο χρόνο και χρήμα, έχω βρει άλλο μποστάνι με φρέσκα φρούτα... Εσύ ο ίδιος τα λες, είναι θέμα stakes, χρήμα, χρόνος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά μιλάς σοβαρά τώρα ή είσαι παλαβός? Μιλάμε για ένδοξα καμάκια με τρελές εμπειρίες. Ο ένας μόνο έχει φτάσει σε όλα τα σημεία του κόσμου. Ο Τάσος επειδή είμασταν μαζί, όταν βγήκε για τσιγάρο έξω από ένα καφέ που είμασταν σε πληροφορώ του την έπεσε μία μικρή και την καμάκωσε. Παλιά στη Μολδαβία (μόλις λίγα χρόνια πριν) είμασταν παλι μαζί (χωρίς να γνωριζόμαστε τότε) και έκανε φουλ καμάκι. Απλά δεν περιορίζεται σε αυτό μόνο, κάνει κ το πληρωμένο, αλλά όχι με ποσά σαν τα δικά σου. Όχι επειδή δεν τα έχει, τα έχει μια χαρά. Απλά δε χαλάει τις γκόμενες όπως εσύ. Και πίστεψε με γαμάει τα ίδια και καλύτερα από σένα με πολύ λιγότερα λεφτά. Άσε το φόρουμ τώρα να κρίνει ποιος είναι ο έξυπνος και ποιος είναι ο μαλάκας. Ο mindreader, είναι ταξιδευτής/γαμέας. Δεν τον νοιάζει μόνο τα γαμήσει. Όταν τα σοβιετικά μουνολείβαδα ήταν παρθένα, αλώνιζε εκεί. Αν θέλει με λεφτά όπως εσύ, μπορεί να αλωνίσει πάλι. Δεν έχεις το exclusivity στο πληρωμένο. Βαρέθηκα να σε ξετιλίζω άλλο, εκτιμώ την εμπειρία σου και πως μερικές φορές όταν θες γράφεις σωστά, αλλά είσαι πολύ αλλοπαρμένος, θέλεις να είσαι η συζήτηση του φόρουμ, ένας δημητράκης νούμερο 2. Είσαι νάρκισσος απλά. Άσε το φόρουμ να κρίνει αυτά τα 2 άτομα που έθιξες και πολύ περισσότερο αυτους που τους γνωρίζουν και αυτούς και εσένα.

Μα επιτέλους αυτό σου λέω.Ο Mindreader,ο τάσος κτλ ΔΕ θα μπουν ποτέ στο Grey club για να μη σπάσουν τα μούτρα τους κάνουν ασφαλείς επιλογές,δεν παίρνουν ρίσκα,δεν ανατρέπουν τα δεδομένα,μα πώς δεν το καταλαβαίνεις?
Αν δεν πάρεις τα ρίσκα και παίζεις εκ του ασφαλούς,θα γαμήσεις στα κυβικά σου τα αναμενόμενα ανάλογα με τις προυποθέσεις και το χώρο,χρόνο.
Τι να προτείνει ο άλλος?Πήγαινε Μαγαδασκάρη να γαμήσεις ή πήγαινε Night Flight Μόσχα να γαμήσεις?Στέκει αυτό σα συμβουλή?
Αν εγώ έγραφα κάτι τέτοιο θα το δεχόσουνα ή θα έλεγες τι μαλακία είναι αυτή?
Αυτά μπορούν να τα κάνουν όλοι.Αν κάποιος πάει στο Night Flight και καταβάλει το αντίστοιχο ποσό θα γαμήσει.
Αυτά που γράφω εγώ δεν μπορούν να τα κάνουν όλοι.Θέλει προσπάθεια.
Επειδή θέλει προσπάθεια και δουλειά,στον άλλο φαίνεται μαλακία.Δε θέλει να προσπαθήσει ούτε να πάρει ρίσκα και να χάσει λεφτά,θέλει να ψωλάρει,να παραμυθιάσει τις γκόμενες κτλ.
Αλλά άμα δεν προσπαθήσεις και δεν πάρεις ρίσκα,γειώνεσαι στα κυβικά σου,εκεί που είσαι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.273
Πόντοι
2.356
Δεν έχεις το exclusivity στο πληρωμένο. Βαρέθηκα να σε ξετιλίζω άλλο, εκτιμώ την εμπειρία σου και πως μερικές φορές όταν θες γράφεις σωστά, αλλά είσαι πολύ αλλοπαρμένος, θέλεις να είσαι η συζήτηση του φόρουμ, ένας δημητράκης νούμερο 2. Είσαι νάρκισσος απλά.
Ακριβως και για αυτο δεν μπαινω καν στην διαδικασια να του απαντω εδω και καποιους μηνες.
δυστυχως ειναι πραγματικα αρρωστος ,εαν δεν γραψει περι βαλκανικης ανωτεροτητας/δυναμης και φανταστικα καμακια/γαμησια μπορει και να τρελλαθει στο τελος ...
Ειδικα τον τελευταιο καιρο εχει πηδηξει δοντι οπως σωστα αναφερε ο μιδας , κριμα παντως και δεν κανω καθολου πλακα γιατι κατα βαθος δεν του αξιζει κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Πέστα χρυσόστομε. Στα νιάτα του σίγουρα τον υποτίμησε. Πολύ σωστές επισημάνσεις για Ουκρανία και Πολωνία. Το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι πως το καλύτερα γαμήσια της ζωής μου, τα κάνανε Πολωνές και σχεδόν όλες δίνουν κώλο.
πιστευω οτι ο κμαν ζει στην σκια του πατερα του

ακομα και το στυλ ντυσιματος απο αυτον πρεπει να το εχει ξεσηκωσει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πιστευω οτι ο κμαν ζει στην σκια του πατερα του

ακομα και το στυλ ντυσιματος απο αυτον πρεπει να το εχει ξεσηκωσει
o καθενας εχει το στυλ του στο ντυσιμο και μην ξεχνας οτι ο κμαν οταν ξεκινησε καπου μεσα στο
2010 νομιζω να πηγαινει ουκρανια ηταν ειδη μεγαλος αντρας.δεν μπορεις να αλλαξεις καπειον σε μεγαλη
ηλικια και ο κμαν ειναι ενας απλος ανθρωπος που δουλευει και ντυνεται απλα.
δεν ειναι τωρα σε ηλικια να παει σε μερη ουκρανια με ανταγωνισμο νεαρωτερων ουκρανων και
για το καριμπιαν που συχναζει μια χαρα ειναι το ντυσυμο του.
το καριμπιαν αν βλεπετε τα ξυλαγγουρα που προβαλει δεν ειναι κανα μερος με επιπεδο για αυτο
δεν χρειαζεται κατι περισοτερο απο την ηλικια και το ντυσυμο που εχει.
οι γκομενες εκει ζητανε απο 100-200 ευρο που για την ουκρανια ειναι εξευτελιστικο ποσο
ενω για τον ελληνα που παει οπως ειδατε και απο τις ιστοριες των δυο πανω φιλων δεν ειναι
και λιγο ποσο και βολευετε με τα σαλον μεχρι και 60 ευρο.
οι μικρουλες που ηξερα κιεβο που τωρα θα ειναι 22-24 αξιζουν τωρα οπως ειναι η κατασταση να
χαλαω 300 ευρο την μερα πανω τους αλλα για το επιπεδο καιμπιαν δεν θα εδινα 200 ευρο!
βαιβαια τις μικρουλες αυτες δεν θα βρειτε ουτε στο ιτερνετ ουτε στα καριμπιαν μιλαω για
μικρουλες εμφανισημες,απλες γκομενες χωρις να εχουν οι ιδιες φραγγα.
αν κατεβω χρισατικ σαβατοκυριακο καπεια απο αυτες θα συναντησω και θα με θυμηθει.
ηταν η μεγαλυτερη μαλακια που εκανα τοσα χρονια που εγκατελειψα το κιεβ για την οδυσσο που πλεον
δεν εχει ουτε δειγμα απο γκομενες.αν δειτε βιντεο απο οδυσσο που βαζουν μπλοκερεσ στα σχολια
απο κατω ρωσοι και ουκρανοι σχολιαζουν γιατι ειναι αδεια η πολη στο κεντρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τα μισά είναι σωστά, τα άλλα μισά είναι κοτσάνες ως συνήθως. Αν κρατάς κάποια λεφτά και δεν είσαι υπάλληλος, μπορείς να κάνεις long term ταξίδι. Ένα μήνα πχ. με δυτικά λεφτά. Σαν τον dirty δηλαδή. Στο μήνα αυτό λες ότι παραμύθι θες. Διπλωμάτης, επιχειρηματίας, φοιτητής κοκ. Το παίζεις μόνιμος για να πέσεις στα μαλακά. Ειδικά αν ανεβάσεις και όχημα επάνω, το έχουν χάψει και περνάς ζάχαρη. Δεν είμαι της κόντρας, αλλά επειδή το πας έτσι, θα γουστάρω αμα θες Κίεβο ένα 20ημερο και να κάνω μια κόντρα (φιλική) με τον dirty και να σε ξεμπροστιάσει ο ίδιος μετά στο φόρουμ, αν μπορεί ένας μη μόνιμος να έχει επιτυχίες χωρίς πολύ μαρούλι.

Δεν ταξιδέυουν αυτοί που αναφέρεις, είτε γιατί δεν έχουν λεφτά, είτε γιατί είναι τσιγκούνηδες, είτε γιατί δεν τους αρέσει το σπορ, είτε για τη βγάζουν στα φκκ. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Όλα χρειάζονται προσπάθεια, ακόμα και το σπονσοριλίκι. Αλλά το να φορτώνεις πουτάνες απτο carribean και να το παρουσιάζεις κατόρθωμα, ε κάπου υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.. Και άντε, άσε εμένα... Τον Τάσο και τον mindreader που είναι ιερά τέρατα, τι τους κάνεις? Άντε προσγειώσου, δε θα γίνεις ο νέος Δημητράκης εδώ μέσα...
συμφωνω σε ολα σχεδον σε ολα οσα γραφεις αλλα δυστυχος ο δυτικος μισθος εμενα με φτανει
για να περασω μια εβδομαδα μονο στο κιεβο.επιδει παιζω και τα παραμυθι μονιμου παλι τα ποσοστα
ιδικα οδυσσο που δεν εχει καθολου  γκομενες και κοσμο ειναι τραγικα.
εφαγα μονο 3-4 με αυτο το παραμυθι μονιμος τις τελευταιες πριν 2-3 χρονια!
οχι κανα επιπεδο ηταν και αυτες γκομενες απο αλλες πολεις που εψαχναν δουλεια οδυσσο και
δεν εκατσαν και πολυ καιρο,γυρισαν στα μερη τους.τις ιδιες γκομενες ο δοκτορας παραδειγμα θα πει
εξαρια  με εφταρια αλλα για μενα ειναι τριαρια εχωντας εμπειριες με πολυ καλυτερες απλες εμφανισιακα
στο κιεβο τα προηγουμενα χρονια.βαιβαια στο κιεβο μεχρι το 2012 που επαιζα ημουνα 10-15 κιλα πιο κατω και εμφανισιακα μεχρι 20-22 με εβαζαν.αυτο το γραφουμε σαν παραμετρο γιατι πεζει λογο
και η ηλικια.αυτες τις γκομενες δεν μπορει να φαει κανενας μονιμος 35-45 ουτε ακομα και με σπονσαρισματα.αυτες γουσταρουν ουκρανο ζαιτζικ και ειναι τρελαμενες με δικους τους μονο.
αν τις πλισιασεις αυτες θα σου πουνε εισαι στην ηλικια του μπαμπα μου.
μεχρι το 2012 μπορουσα να γνωριζω κιεβ μικρουλες,τωρα δεν εχω αποψη αλλα οταν παω ιουνιο η οχτωβριο
θα σας πω καλυτερα οπως εγραψα και για χαρκοβ δεκεβριο.μεθαυριο θα ειμαι οδυσσο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μα δεν ασχολούμουνα με χορηγίες.Πάλι δεν καταλαβαίνεις.
Γνώριζα τις γκόμενες,βγαίναμε έξω έπαιζε μπαλαμούτι και ξαφνικά μου πέταγε η άλλη κάτι για δυσκολίες της ζωής στην πόλη,ακριβά νοίκια ή μέρη που ήθελε να επισκεφτεί ή οτι θα πήγαινε την επόμενη μέρα να ψάξει για καλό ζευγάρι παπούτσια γιατί ως ψηλή είχε πρόβλημα με το νούμερο κτλ.
Εγώ δεν έδινα σημασία στα hints και έμενα με το πουλί στο χέρι.
Αργότερα δια της εκπαιδεύσεως κυρίως από Ουκρανές που σου λένε σταράτα αγόρασέ μου κινητό,πλήρωσέ μου το νοίκι κτλ για να μη χωρούν παρερμηνείες,κατάλαβα οτι αν έκανα το ίδιο από νεαρή ηλικία π.χ. από τα 25 θα είχα γαμήσει υπερδεκαπλάσιες από όσες γάμησα.Αυτές που έχασα και απορούσα για ποιο λόγο δεν κάθονται(πίστευα τότε οτι θέλανε περισσότερο χρόνο) ήταν απλά γιατί δεν είχα πιάσει την απαίτηση έτσι πλάγια και έμμεσα,διακριτικά που τα ανέφεραν οι Τσέχες.Δεν ήμουνα δηλαδή αρκετά εκπαιδευμένος από γκόμενες να καταλάβω οτι όταν μια μιλάει για τις δυσκολίες της ζωής της εννοεί οτι θέλει οικονομική βοήθεια.
Σκέψου τώρα πόσες Πολωνέζες σου περιέγραφαν αναλυτικά τα βάσανά τους και τι πιθανόν να περίμεναν.Τρελαίνεται κανείς μόνο με τη σκέψη.
Γενικά οι Ουκρανές είναι σχεδόν πρωτόγονες στις εκφράσεις ενώ οι Τσέχες πάρα πολύ εκλεπτυσμένες και διακριτικές με αποτέλεσμα συχνά να καταμπερδεύεσαι αν δεν πιάνεις τα hints και τα υποννοούμενα.
Οι δε Πολωνέζες είναι τρελοκομείο λόγω υστερίας δηλαδή όλα αυτά τα ντύνουν συναισθηματικά με τρελλές μεταβολές ψυχικής διάθεσης που εξαρτώνται και από το περιβάλλον ενώ Ουκρανές,Τσέχες είναι πολύ πιο ψυχρές,λογικές και εκτελέστριες αποσυνδέουν το σεξ από το συναίσθημα.Οι Πολωνές δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και για αυτό είναι ελεεινές σαν πουτάνες.
Σα να λέμε η Πολωνέζα γκόμενα που κάνει booty call πρέπει να σε αγαπάει λίγο σαν άτομο αλλιώς είναι χάλια εμπειρία,ενώ με τις Ουκρανέζες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα η διάθεσή τους φτιάχνει αυτόματα με το ρευστό και αγαπάνε θαυμάσια όσο κρατάει η θαλπωρή του κασεριού.
τα ιδια εγραψα παλαιοταιρα αρχοντα κανωντας σας την αυτοκριτικη μου αλλα εφαγα πολλα
λεφτα αδικα και παραμυθι μεχρι να καταλαβω αληθεια τι ειναι αυτες οι μαλακισμενες.
εγω δεν ειχα κανενα να με συμβουλευει και επρεπε απο μονος να παθω και μετα να μαθω.
τωρα τα λεμε καθαρα και ξαστερα και ας γινομαστε αντιπαθεις καμια φορα απο ασχετους
η οσους δεν θελουν να μαθουν.τοτε που ειχα προσβαση και ηλικιακα και οικονομικα ημουν στο σωστο
μερος δεν εκμεταλευτησα οσο θα επρεπε την υπεροχη μου και θα επρεπε αν ειχα το συμερινο μυαλο να
γαμουσα χιλιαδες μικρουλες τοτε που αξιζαν εμφανισιακα και δεν επαιζαν σπονσορες και ιτερνετ.
τωρα μεχρι και πακιδες και γυφτοι εμαθαν την ουκρανια και με τα ιτερνετ μας τα ισιοπεδωσαν ολα.
τωρα οι ιδιες μικρουλες ποζαρουν στα ισταγραμ και δεχωνται πυρα απο παντου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θα το ξαναπω για καριμπιαν και της θειες στα ιτερνετ ειναι η τελευταια γενια πουτανων και πρωην
πουτανων σε συνταξη στο τελος δεν θα βρισκουμε ουτε πουτανα να γαμησουμε με την πληρη δυτικοποιηση
και παγκοσμοιοποιηση.δεν ειναι τυχαιο που με πριζει ο δασκαλος παλι ουκρανια?
τραβα βενεζουελα να εχουν αξια τα λεφτα σου χαχαχααχ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τα ιδια εγραψα παλαιοταιρα αρχοντα κανωντας σας την αυτοκριτικη μου αλλα εφαγα πολλα
λεφτα αδικα και παραμυθι μεχρι να καταλαβω αληθεια τι ειναι αυτες οι μαλακισμενες.
εγω δεν ειχα κανενα να με συμβουλευει και επρεπε απο μονος να παθω και μετα να μαθω.
τωρα τα λεμε καθαρα και ξαστερα και ας γινομαστε αντιπαθεις καμια φορα απο ασχετους
η οσους δεν θελουν να μαθουν.τοτε που ειχα προσβαση και ηλικιακα και οικονομικα ημουν στο σωστο
μερος δεν εκμεταλευτησα οσο θα επρεπε την υπεροχη μου και θα επρεπε αν ειχα το συμερινο μυαλο να
γαμουσα χιλιαδες μικρουλες τοτε που αξιζαν εμφανισιακα και δεν επαιζαν σπονσορες και ιτερνετ.
τωρα μεχρι και πακιδες και γυφτοι εμαθαν την ουκρανια και με τα ιτερνετ μας τα ισιοπεδωσαν ολα.
τωρα οι ιδιες μικρουλες ποζαρουν στα ισταγραμ και δεχωνται πυρα απο παντου.

Ναι,απλά εσύ είσαι βλάκας και τώρα που το ξέρεις δεν το κάνεις.
Εγώ τότε δεν το ήξερα,όταν όμως το έμαθα το έκανα.Απλά δεν ήξερα,γιατί η κοινωνία μας φλομώνει στο φούμαρο για τις γκόμενες,δε μας λέει την αλήθεια.
Ευτυχώς μια Τσέχα που γάμησα το 2006 μου άνοιξε τα μάτια.
Βασικά πράγματα που μου είπε:
1.Η Τσέχα δε θα πηδηχτεί μαζί σου όσα ραντεβού και να δώσεις,η Τσέχα θα πηδηχτεί μόνο αν μείνει μαζί σου έστω και μία μέρα
2.Η Τσέχα ψάχνει γκόμενο,η Πολωνέζα είναι χαζή και ψάχνει γαμπρό.Η Τσέχα δε θέλει γάμο.
3.Η Τσέχα σε εσένα βλέπει μόνο το εισόδημα,το επάγγελμα,το διαμέρισμα που έχεις και την καταγωγή.Η προσωπικότητά σου της είναι εντελώς αδιάφορη δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για εσένα ως προσωπικότητα.
Και άλλα πολλά.
Γενικά άμα τα ακούς από του αλόγου το στόμα προσανατολίζεσαι δεόντως και μετά τον κάνεις σφεντόνα,κανονικά οι γκόμενες δε δίνουν ποτέ τις δικές τους,δεν αποκαλύπτουν γυναικεία μυστικά λόγω γυναικείας αλληλεγγύης και καλά.Αν όμως τις έχεις πηδήξει και δεν ενδιαφέρονται για εσένα κάπως πέφτει το πέπλο και σου λένε την αλήθεια.Ετσι έμαθα και για τις άλλες Πολωνέζες,Ουκρανέζες,μου τα είπαν όλα οι ίδιες,το know how.Αλλά η γνώση δε μεταφέρεται οπότε ό,τι και να γράφουμε,δε βοηθάει πρακτικά τους νέους πέουλες,πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.
Κάπως έτσι,ο νέος πρέπει να βγει έξω να φάει άπειρες πούτσες και να μάθει μέσω δοκιμής και λάθους γιατί και δίκιο να έχω,δεν μπορεί να αποδειχτεί οπότε πρέπει να περάσει από τα ίδια,να καταβάλει τον ίδιο και διπλάσιο κόπο για να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.
Οι περισσότεροι είναι ψάρακλες έτσι κι αλλιώς οπότε λίγους αφορά τώρα το θέμα ενώ στα 90s,00ς ήταν φλέγον αν πηδάς ευκολότερα Τσέχες,Σλοβάκες ή Πολωνές,Ουκρανές.
Αν έπαιρνες λάθος απόφαση και γειωνόσουν π.χ. Κράκωβ αντί για Λβωφ μπορούσε να πάει στράφι μια ολόκληρη σεξοεδρομή γιατί υπολόγισες λάθος.
Τώρα βέβαια δεν το βλέπουν έτσι με το cost/benefit analysis και τα ίντερνετ,μιλάμε για ελευθέριους πουτσιστές.
Εμεί κάπως τα μάθαμε στο πολύ φτηνό,αυτή η γνώση δε μεταφέρεται,ο πουστόνεος πρέπει να τα σκάσει για να μάθει το παίγνιο σε real time και δίκαιο είναι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σε ποιον να το κανω ρε κμαν?οδυσσο που δεν εχει μυγα και λιγες που εχει εχουν και λεφτα και αντρα?
απο ιτερνετ τελειωσε εδω και 4 χρονια οδυσσο.συμερα στο κεντρο νομισες επεσε ατομικη βομβα μεχρι της 2
μεσημερι δεν περασε ψυχη απο το κεντρο,πριν μισγ ωρα αρχισε να περνα λιγος κοσμοσ για να παει να φαει η στην δουλεια του πισω.αλλο το κιεβο,αλλο η οδυσσος και αλλο το χαρκοβο.
οδυσσοδεν εχει ουτε μυγα ολες που ζουνε εδω ειναι τακτοποιημενες σε ολα.
οσες ερχωνταν στο παρελθον απο αλλες πολεις μικρες για να τακτοποιηθουν ειδανε εδω δεν μετρανε και στραφηκαν πισω.ειπα στον θειο μου θα αρχισω να  την κανω απο εκει αν και μου αρεσει πιο πολη και νιωθω σαν το σπιτι μου.αν δεν εχεις μουνι τι να κανω πλεον εκει?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μα επιτέλους αυτό σου λέω.Ο Mindreader,ο τάσος κτλ ΔΕ θα μπουν ποτέ στο Grey club για να μη σπάσουν τα μούτρα τους κάνουν ασφαλείς επιλογές,δεν παίρνουν ρίσκα,δεν ανατρέπουν τα δεδομένα,μα πώς δεν το καταλαβαίνεις?
Αν δεν πάρεις τα ρίσκα και παίζεις εκ του ασφαλούς,θα γαμήσεις στα κυβικά σου τα αναμενόμενα ανάλογα με τις προυποθέσεις και το χώρο,χρόνο.
Τι να προτείνει ο άλλος?Πήγαινε Μαγαδασκάρη να γαμήσεις ή πήγαινε Night Flight Μόσχα να γαμήσεις?Στέκει αυτό σα συμβουλή?

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ άλλο με αποδεδειγμένους ψυχάκηδες αλλά εφόσον προσωπικά προκαλούμαι, και επιπλέον προσβάλεις και τον Τάσο που εκτιμώ,  θα απαντήσω !!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πιο περιβάλλον δυσκόλεψε βρε φουντουκοκέφαλε ???

Το περιβάλλον των μπουρδελομπάρ όπως το caribean όπου συχνάζεις ??? 

Είναι περίπου σαν να λες ότι δυσκόλεψε το περιβάλλον στη Φυλής στην Αθήνα. Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις ένα εικοσάρικο για να γαμήσεις στη Φυλής !!! Δυσκόλεψε πολύ η Φυλής !!!

Άλλο τόσο δύσκολο είναι να σκάσεις το διακοσάρι στο Caribean για να γαμήσεις τα αρπακτικά που εκεί συχνάζουν για να ξεπουπουλιάσουν δυτικά κορόιδα σαν και τη πάρτη σου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Όταν εσύ πρωτοπήγαινες άτομα σαν και εμένα η τον Τάσο  γύριζαν για δέκατη φορά !!!

Και γάμαγα γκόμενες όπως αυτές στις φωτογραφίες !!!

Συνημμένα

• 2011-09-04 20.18.19.jpg
    2011-09-04 20.18.19.jpg
    270,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P11A.jpg
    P11A.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 20140730_230337.jpg
    20140730_230337.jpg
    121,8 KB · Εμφανίσεις: 51

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ξέρεις τι είναι γκόμενα ???

Αυτό το περίεργο γυναικείο πλάσμα που σε γουστάρει και το γαμάς πληρώνοντας κάποια κεράσματα η κάποια δωράκια !!! Παίζει βέβαια να μην έχεις γνωρίσει ποτέ το σχετικό είδος !!

Οι φωτογραφίες είναι απλά ενδεικτικές !! Αν κάτσω και σκανάρω τις πολύ παλιές αναλογικές φωτογραφίες που έχω από όλη την Ανατολική Ευρώπη θα πάθεις σίγκριο.

Συνημμένα

• da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Kyparisia 2007 22.jpg
    Kyparisia 2007 22.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Kyparisia 2007 8.jpg
    Kyparisia 2007 8.jpg
    142,6 KB · Εμφανίσεις: 51
  • MINSK  2006 14.jpg
    MINSK 2006 14.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Εχω ζήσει φοιτητής την εποχή του τσαουσέσκου στην Ρουμανία όταν έκανα σκί στη Μποιάνα στο Μπρασόφ.

Εχω ζήσει καταστάσεις στο Μπέλς στη Μολδαβία που δεν ήξερα πιά να διαλέξω για να γαμήσω. 

Εχω ζήσει για 3 μήνες στη Βουδαπέστη στα τέλη του 80 όπου βαρέθηκα στη κυριολεξία να γαμάω.

Εχω ταξιδέψει από τη Μόσχα μέχρι το Πέτερσμπουργκ και τη Σαμάρα η την Ουφά μοιράζοντας καλσόν, τζίν, και καλλυντικά σε γκομενάρες πραγματικά οκτάρια και εννιάρια !!! Μεχρι το Ταγκεστάν και το Καζακστάν έχω πάει και έχω βρεί γκόμενες

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Κακομοίρογλου ???

ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!! Όχι αρπακτικά !!!

Τι να μου πείς εσύ ξεπουπουλιασμένο δυτικό  ναυάγιο???

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτό το παράδεισο που γνώρισα νέος ξέρεις ποιος τον κατέστρεψε ???

Κάτι αγάμητα δυτικά ηλίθια ναυάγια σαν και του λόγου σου. Που ήρθανε και κατέστρεψαν όλη τη πιάτσα !!

Ναι δεν γουστάρω πια να ταξιδεύω στην ανατολική ευρώπη διότι συγκρίνω τη σημερινή κατάντια με αυτό που κάποτε γνώρισα και με πιάνει κατάθλιψη.

Γιατί κυκλοφορούν πια εκεί ένας σκασμός ναυάγια σαν και του λόγου σου !!! Κατάλαβες τώρα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom