Καλησπέρα φίλε !!!
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στα δικά μου posts οπότε θα σου απαντήσω αρχικά θεωρόντας ότι το σχόλιο είναι δικό σου και όχι ''καθ' υπόδειξιν'' του KMAN2.
Η συγκεκριμένη μοντελοποίηση που αφορά στη ''χρηματιστηριακή΄΄ αξία μιας γυναικείας φυλής μπορεί να αφορά σε προαγωγούς η σε νταβάδες και γενικότερα σε όσους εμπορεύονται το asset γυναίκα.
Τους περισσότερους όμως ''χρήστες'' μάλλον δεν τους αφορά. Διότι απλά ''Περί ορέξεως...!!!''
Προσωπικά λοιπόν και μετά απο μια τριανταπεντάχρονη σχεδόν υποχρεωτική λόγω της δουλειάς μου ''καριέρας'' σε όλο το κόσμο έχω μια άλλη ''μοντελοποίηση'' για το θέμα γυναικείες φυλές. Αυτή που προσομοιάζει τις γυναικείες φυλές σαν εδέσματα σε ένα τεράστιο παγκόσμιο τραπέζι.
Σε αυτό το τεράστιο παγκόσμιο τραπέζι μπορεί οι Σλάβες να έχουν τη θέση του Αστακού ( θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό ). Ομως όση αναμφισβήτητη αξία και να έχει ο αστακός φίλε αν τον τρώς κάθε μέρα πίστεψέ με θα τον βαρεθείς !!! Είναι στην ανθρώπινη φύση αυτό, και κανείς δεν το γλυτώνει. Η δική μου λοιπόν προσέγγιση μια και τα τελευταία χρόνια παλεύω με το θηρίο που λέγεται κορεσμός είναι να δοκιμάζω περιοδικά οτιδήποτε υπάρχει στο παγκόσμιο τραπέζι των ''εδεσμάτων''.
Στο πλαίσιο λοιπόν τόσο της δουλειάς μου όσο και του ακόρεστου τουριστικού μου ενδιαφέροντος που με οδηγούν στις εσχατιές του κόσμου, έχω την ''πολυτέλεια'' να δοκιμάζω πολλά και εξωτικά ''εδέσματα''. Πίστεψέ με ο τρόπος που κουνάνε τους γοφούς τους οι κοπέλες στη Μαδαγασκάρη δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Πίστεψέ με ο τρόπος που σου δίνονται οι κολομπιάνες όταν πραγματικά σε γουστάρουν είναι κάτι το εξαιρετικά ιδιαίτερο. Πίστεψέ με ο τρόπος που σε ''προγραμματίζουν'' εγκεφαλικά οι γιαπωνέζες πρίν απο το σεξ, για το σεξ, είναι κάτι που ο μέσος δυτικός δεν το φαντάζεται καν.Κλπ Κλπ Κλπ
Με την εμπειρία μου λοιπόν θα θεωρούσα ιδιαίτερα μεροληπτικό ''γευσιγνωστικά'' απο το παγκόσμιο τραπέζι των γυναικείων εδεσμάτων να μην δοκιμάσω τις αποχρώσεις της ''σοκολάτας''. Είτε αυτές προέρχονται απο τη Μαδαγασκάρη, είτε απο τη Βραζιλία, είτε απο το Capo Verde είτε απο τη Ναμίμπια ( πιστεύω οι καλύτερες ) κλπ.
Πέραν του εκτενούς μου παρελθόντος στην Ανατολική Ευρώπη σε νεωτερες ηλικίες που έδωσα δείγματα του, στην Ελλάδα έχω μια ''μόνιμη'' Ρωσίδα, και διάφορες ''επιλαχούσες''.
Οι περισσότερες ''επιλαχούσες'' πάλι Σλάβες είναι Ρουμάνες η Πολωνές κυρίως. Τελευταία ανακάλυψα και την ''αξία'' μιας Τάτάρας με πολύ ''ιδιαίτερη'' γεύση.
Επιπλέον όταν θέλω να σπάω το τοπικό μου σερί, στα citytours της Αθήνας πάλι Σλάβες και μάλιστα οκτάρια εννιάρια βρίσκω με 120 -150 ευρώ την ώρα. Εχω γράψει αρκετές κριτικές ρίξε μια ματιά. Και πάλι όμως δεν βλέπω την ώρα στις διακοπές μου να ξαμοληθώ στις εσχατιές του κόσμου αναζητώντας αυτό το ελιξήριο που λέγεται ανανεωση του οποίου ένα βασικό του συστατικό είναι οι ''εξωτικές'' τοπικές γυναίκες.
Αρα με βάση το παραπάνω ''ιστορικό'' είμαι μάλλον απο τους λίγους που μπορώ να έχω μια βάσιμη άποψη επι του θέματος ''γυναικείες φυλές''.
Να είσαι καλά !!!
Και να συνεχίζεις να αυτοβελτιώνεσαι !!!!
Ενας τρόπος είναι η ποικιλία !!!
Σε όλα !!!