Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mindreader, σε διάβασα που με παρεθεσες με σεντόνια δύο φορές, αλλά είμαι ακόμη εκτός έδρας και γράφω με το κιν :jerking:

Αν έπρεπε να γράψω όμως μόνο μια πρόταση αυτή θα ήταν: Πάντοτε είχα την εντύπωση πως όταν μεγαλώσω θα γίνω λιγότερο ευερέθιστος και περισσότερο διαλεκτικός.
Αλλά κρίνοντας από δω μέσα,χλωμό το κόβω :grin:

Ειδικά εκεί που έγραψες ότι το post μου ήηταν καθ'υπόδειξη kman,αναρωτήθηκα μήπως κάποιος χακαρε το προφίλ σου

Οσο μεγαλώνεις η όρασή σου και τα νεύρα σου εξασθενούν με όλα τα επακόλουθα !!!

Τους παπάρες όμως για κάποιο περίεργο λόγο τους αντιλαμβάνεσαι απο μια ώρα δρόμο.  :grin: :grin:

Και δεν αναφερομαι σε εσένα φυσικά, διότι το ξέρεις ότι σε εκτιμώ μια και μου θυμίζεις τη διαδρομή μου στα νειάτα μου.

Οι απαντήσεις ''καθ' υπόδειξην ΚΜΑΝ2''  η ''ανευ υπόδειξης ΚΜΑΝ2'' ήταν σε δυνητική βάση. Και βέβαια χρειάζεται λίγο και η πλάκα. Δεν γράφουμε συνέχεια σοβαρά !! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ισλανδία έχω κάτι φηντ μπακ τρελά
Αν πας βλέπω να μην ξαναγυριζεις
Ιούνη έχω σκοπό να πάω κι εγώ ένα τετραήμερο
Πήγαινε πριν ν ανοίξεις το δρομο
Δεν ξέρω αν είναι φίδια αλλά περιγράφεται  σαν τονκαπιταλ του one night Stand
Vikings rule

Μόνο απο μέσα Μαίου μέχρι αρχές Ιουλίου !! Τοτε είναι πραγματικά greenland, όλο τον υπόλοιπο χρόνο είναι Iceland και σε τρώει το κρύο και το σκοτάδι ( η το ημίφως για την ακρίβεια ).

Τη συγκεκριμένη όμως εποχή είναι πολυ όμορφη χώρα ( αν όχι ήπειρος ), και αν είσαι τυχερός και πετύχεις το Σέλας είναι ωραία εμπειρία.

Τιμές ( και όχι μόνο ) Δανίας. Πάρα πολύ ακριβή χώρα. Μόνο η θέρμανση είναι δωρεάν λόγω γεωθερμίας Μικρός ο πληθυσμός και τάσεις ''μυστικοπάθειας'' σε μικρές κοινωνίες που όλα μαθαίνονται. Λίγο πολύ κατάσταση Σκανδιναβίας στο ''άθλημά'' μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι φάσεις ανάμεσα σε τουριστες που βρίσκονται εκεί !!
Οσες πετύχεις εκεί απο ακόμη πιο μικρά ( πληθυσμιακά ) κοντινά μέρη όπως τα Φερόες Islands η το Σβάλμπαρντ ψάχνονται για ''φάση'' !!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Πολυ καλες αναλυσεις απο ολους ,ναι τα γνωριζουμε λιγο πολυ αλλα οταν επαναλαμβανονται (χωρις κουραστικες εμμονες) ειναι πραγματικα διαμαντια αυτα τα post.

Κορυφαιο! :respect:
μουνακηδες ειμαστε ,οχι μουνοδουλοι ...
μιντ κ Σπύρος είναι οι γκουρού του θρεντ
Ο κμαν ο τρελός του χωριού
κι ο μιτσος ο κλουζω του σαιτ γενικως
Υγ Εσυ είσαι προς απόσυρση συντόμως δηλ σε δέκα χρόνια δεν ξαναπερνας κτεο
Μάλλον κι εγώ  :respect:
Από δόλωματα  κατεχεις??  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Δε φαντάζεσαι τι ατμόσφαιρα επικρατούσε τότε.Γνώριζα π.χ. τη Μαρκέτα 183 και τη δίδυμη αδερφή της στο κλαμπ που οι Τουρκαλάδες προσπαθούσαν να αρπάξουν ρίχνοντας λάσο στο κλαμπ για να μου πει η Μαρκέτα,συγγνώμη εγώ πάω μόνο με μαύρους,η αδερφή μου όμως σε γουστάρει,έλα όμως που η αδερφή χόρευε κολλητά με ένα σπιθαμιαίο Πορτογάλο.
Εβγαινα με την Κατρίν 189 που γνώρισα στο κλαμπ και έβρισκε χίλια δυο προσχήματα να μην έρθει ξενοδοχείο,όταν όμως της αγόραζα παπούτσια 100 ευρώ,έσκαγε με τη φίλη της 190 ξελιγωμένες και οι δύο.
Εβγαινα με την Ολγα σούπερ μούνα 21 ετών,180 στο καφέ,ηθοποιό σε γνωστές ταινίες των διασημότερων σκηνοθετών της χώρας,παίκτρια του βιολιού και του βιολοντσέλου,δυσκολευόταν να με κεράσει φιλάκι στο τέλος του ραντεβού.Οταν όμως της πλήρωσα διακοπές Ελλάδα Σκιάθο το 2006(όχι τίποτα ιδιαίτερο κάπου 800 ευρώ έσκασα),έκανε τα πάντα όλα.
Μετά έμαθα βέβαια το σύστημα και είχα καμιά δεκαριά Τσέχες μοντελοειδείς σε rotation,που πλήρωνα απλά διακοπές σε ελληνικές νήσους ή στη μαγευτική Αθήνα και δη στο υπέροχο διαμέρισμά μου.Η πιο κοντή ήταν 186.
Αλλά ήταν άλλες εποχές μιλάμε μια δεκαετία και πλέον πριν οπότε ο νέος δεν μπορεί να καταλάβει.
Τώρα αν πας στα ίδια μέρη είναι σα να επισκέφτεσαι μια άλλη πόλη της νότιας Γερμανίας με ψιλοχοντρές,ψηλές με βυζάκια και σλαβικά τσιμπουκόχειλα.
μην απαξιωνουμε όμως και τον αρχηγό
Ωραίο ποστ.
Ρομαντικο και
με σωστό επιλογο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
:2funny: :2funny:
Ναί βέβαια τώρα με τις δημοτικές, θα κατέβω για πορνοδήμαρχος !!!
:2funny: :2funny:

ρίξε λίγο μια ματιά στο νήμα των παπούλιδων (τελυταια σελιδα  ;)). θέλω το σχολιο σου επι του θεματος  :cheesy:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μόνο απο μέσα Μαίου μέχρι αρχές Ιουλίου !! Τοτε είναι πραγματικά greenland, όλο τον υπόλοιπο χρόνο είναι Iceland και σε τρώει το κρύο και το σκοτάδι ( η το ημίφως για την ακρίβεια ).

Τη συγκεκριμένη όμως εποχή είναι πολυ όμορφη χώρα ( αν όχι ήπειρος ), και αν είσαι τυχερός και πετύχεις το Σέλας είναι ωραία εμπειρία.

Τιμές ( και όχι μόνο ) Δανίας. Πάρα πολύ ακριβή χώρα. Μόνο η θέρμανση είναι δωρεάν λόγω γεωθερμίας Μικρός ο πληθυσμός και τάσεις ''μυστικοπάθειας'' σε μικρές κοινωνίες που όλα μαθαίνονται. Λίγο πολύ κατάσταση Σκανδιναβίας στο ''άθλημά'' μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι φάσεις ανάμεσα σε τουριστες που βρίσκονται εκεί !!
Οσες πετύχεις εκεί απο ακόμη πιο μικρά ( πληθυσμιακά ) κοντινά μέρη όπως τα Φερόες Islands η το Σβάλμπαρντ ψάχνονται για ''φάση'' !!

Εχει παει φιλος μου χειμωνα με -20 κι 1,5 μετρο χιονι  :kenny:
Παντως γενικα ειχε καλες εντυπωσεις

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μην απαξιωνουμε όμως και τον αρχηγό
Ωραίο ποστ.
Ρομαντικο και
με σωστό επιλογο

Τότε ήταν άλλες εποχές.Φαντάσου να αγκαλιάζεις ταυτόχρονα  δυο δίδυμες ξανθές μουνάρες 183 στο κλαμπ με τα χέρια στα μπούτια τους και ξαφνικά μια παρέα από καμιά δεκαριά Τουρκαλάδες να ανεμίζουν μια τουρκική σημαία σα λάσο και να γραπώνουν τη μία από το λαιμό με τη σημαία για να τη φέρουν κοντά τους και μετά από λίγο να κινδυνεύεις να χάσεις και την άλλη.
Ηταν τρελλά τα σκηνικά τότε Τσεχία,πολύ σουρεαλλιστικά.Μιλάμε για 15 χρόνια πριν.
Να χουφτώνω τη γκόμενα 185 με το χέρι στον κώλο κάτω από το παντελόνι της και δίπλα ο αδερφός της να με κερνάει μπύρες.Μετά να τον κοιτάζει αυτή με αποτροπιασμό.Πάλι μεθυσμένος είναι ο αδερφός μου να λέει.
Κατέφτανες τότε στο σιδηροδρομικό σταθμό της άγνωστης πόλης σα Βαλκάνιος καουμπόυ και ήσουν σίγουρος οτι την ίδια μέρα θα γαμούσες,υπήρχε απίστευτη καύλα στην ατμόσφαιρα.Ανατολική Ευρώπη στα καλύτερά της,βαριά βοημική ατμόσφαιρα και καυλάκια παντού να χαμογελάνε.
Οχι οτι οι συναγωνιστές βορειότερα στις πολωνικές πεδιάδες περνούσαν χειρότερα αλλά η Τσεχία ήταν σταθερή αξία πορνοκάπιταλ κι έτσι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τότε ήταν άλλες εποχές.Φαντάσου να αγκαλιάζεις ταυτόχρονα  δυο δίδυμες ξανθές μουνάρες 183 στο κλαμπ και ξαφνικά μια παρέα από καμιά δεκαριά Τουρκαλάδες να ανεμίζουν μια τουρκική σημαία σα λάσο και να γραπώνουν τη μία από το λαιμό με τη σημαία για να τη φέρουν κοντά τους και μετά από λίγο να κινδυνεύεις να χάσεις και την άλλη.
Ηταν τρελλά τα σκηνικά τότε Τσεχία,πολύ σουρεαλλιστικά.Μιλάμε για 15 χρόνια πριν.
Να χουφτώνω τη γκόμενα 185 με το χέρι στον κώλο κάτω από το παντελόνι της και δίπλα ο αδερφός της να με κερνάει μπύρες.Μετά να τον κοιτάζει αυτή με αποτροπιασμό.Πάλι μεθυσμένος είναι ο αδερφός μου να λέει.
Κατέφτανες τότε στο σιδηροδρομικό σταθμό της άγνωστης πόλης σα Βαλκάνιος καουμπόυ και ήσουν σίγουρος οτι την ίδια μέρα θα γαμούσες,υπήρχε απίστευτη καύλα στην ατμόσφαιρα.Ανατολική Ευρώπη στα καλύτερά της,βαριά βοημική ατμόσφαιρα και καυλάκια παντού να χαμογελάνε.
Οχι οτι οι συναγωνιστές βορειότερα στις πολωνικές πεδιάδες περνούσαν χειρότερα αλλά η Τσεχία ήταν σταθερή αξία πορνοκάπιταλ κι έτσι.

:jerking: :jerking: και με τα δυο  :jerking2: :jerking2:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε όπως τα λέει ο k ηταν,ειδικα αυτο που λέει για την ατμοσφαιρα και την αισθηση του κυνηγου,τωρα αν δεν τα εζησες εσυ οκ,ισως και καλυτερα για να μη στεναχωριεσαι και για να μη προσπαθεις ματαια να τα επαναφερεις οπως κανει ο k

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά πολλοί πιστεύουν οτι η ρωσική ψυχή είναι μεγάλη γενναιόδωρη κτλ.Οτι οι γκόμενες δίνουν σεξ και θαλπωρή απλόχερα.Αλλά οι Τσέχες έχουν πάντα αυτό το μυστηριακό και αλλόκοτο,το διαβολικό στοιχείο,διαβόλια και κέρατα φάση,μάγισσες κι έτσι είναι τα απόλυτα θεόμουνα του μπλοκ.
Τώρα Τσεχία δεν πάει κανείς για να γαμήσει αφού θα πάρει εγγυημένα τα αρχίδια του εκτός του Β.Π. που παίζει σε άλλο επίπεδο.Και πριν δηλαδή οι Ελληνες ακόμα και αυτοί που έμεναν εκεί τα ψιλοέπαιζαν με τις φάπες που έτρωγαν,αυτά που γράφουμε για τους Βαλκάνιους καουμπόυδες που κατέβαιναν με τα μπατζάκια ανοιχτά αφορούσαν λίγους,οι πιο πολλοί υποτάσσονταν στις dominant Τσέχες με τα μαστίγια.
Και τώρα κάτι έχει μείνει φυσικά από όλα αυτά,εμείς οι παλαιοί τα βλέπουμε σε κάποιες γωνίες τυχαία σα dejavu,μνημεία να θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν,σα να βλέπεις μουσείο κομμουνισμού,παλιά Σκόντα του 1989 κτλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τύπε όπως τα λέει ο k ηταν,ειδικα αυτο που λέει για την ατμοσφαιρα και την αισθηση του κυνηγου,τωρα αν δεν τα εζησες εσυ οκ,ισως και καλυτερα για να μη στεναχωριεσαι και για να μη προσπαθεις ματαια να τα επαναφερεις οπως κανει ο k

στον ύπνο του μπορεί να τα έκανε στο ξύπνιο του όμως δύσκολα  :tooth:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γενικά πολλοί πιστεύουν οτι η ρωσική ψυχή είναι μεγάλη γενναιόδωρη κτλ.Οτι οι γκόμενες δίνουν σεξ και θαλπωρή απλόχερα.Αλλά οι Τσέχες έχουν πάντα αυτό το μυστηριακό και αλλόκοτο,το διαβολικό στοιχείο,διαβόλια και κέρατα φάση,μάγισσες κι έτσι είναι τα απόλυτα θεόμουνα του μπλοκ.
Τώρα Τσεχία δεν πάει κανείς για να γαμήσει αφού θα πάρει εγγυημένα τα αρχίδια του εκτός του Β.Π. που παίζει σε άλλο επίπεδο.Και πριν δηλαδή οι Ελληνες ακόμα και αυτοί που έμεναν εκεί τα ψιλοέπαιζαν με τις φάπες που έτρωγαν,αυτά που γράφουμε για τους Βαλκάνιους καουμπόυδες που κατέβαιναν με τα μπατζάκια ανοιχτά αφορούσαν λίγους,οι πιο πολλοί υποτάσσονταν στις dominant Τσέχες με τα μαστίγια.
Και τώρα κάτι έχει μείνει φυσικά από όλα αυτά.

τον ψυχίατρο γρήγορα να φωνάξει κάποιος, να του βάλει ζουρλομανδύα.... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ηταν βαριά ατμόσφαιρα,εθνική,οι νέωπες δεν μπορούν να καταλάβουν.Τότε π.χ. Τσεχία όλες οι μπυραρίες είχαν την τοπική μπύρα δεν ήταν δυνατό παμπ στην Πράγα να σερβίρει Πίλσνερ Urquell,γιατί ήταν μπύρα άλλης πόλης,όλοι είχαν τις Staropramen που ήταν ντόπιες.
Τώρα εχουν όλοι τις Pilsner και τις Budweiser γιατί είναι πιο brand name και πουλάει τους τουρίστες.
Το ίδιο δεν υπήρχαν αμερικάνικες παπαριές τύπου Starbucks κτλ υπήρχαν hardcore τσεχικά καφέ όπως το Slavia κτλ που ήταν γεμάτο μούνες και από παλιά γνωστό ως το μέρος όπου σύχναζαν πόρνες υψηλού επιπέδου κομψές μουνάρες του μπλοκ με τους Δυτικούς στο στόχαστρο.
Εμπαινε ο μέγιστος Δυτικός να απολαύσει τον τσέχικο καφέ του στις όχθες του Βλτάβα με την εξαιρετική μπαρόκ αχριτεκτονική και έβλεπε απέναντι τη σούπερ δίμετρη μούνα να απολαμβάνει τον καφέ της με τη ζαρτιέρα ως το γόνατο και το δαντελωτό εσώρουχο να φαίνεται στα ανοιχτά ή διπλωμένα μπούτια.Ο δυτικός ένιωθε αμέσως σούπερ κάμακας,είχε το θήραμα εξασφαλισμένο και πλησίαζε.Σε τέτοια υψηλού επιπέδου γοητεία μια Τσέχα υχηλού επιπέδου επαγγελματίας ήταν δύσκολο να αντισταθεί οπότε γινόταν το κοννέ και ο Δυτικός περνούσε χίλες και μια νύχτες στην Πράγα ξερνώντας τα μυστικά του Δυτικού μπλοκ στις αδηφάγες Τσέχες.
Τώρα υπάρχει στα ίδια μέρη μόνο καπιταλισμός,οικονομία της αγοράς και εκμετάλευση οι Τσέχοι ξεπούλησαν το κέντρο της πόλης στους ξένους για να κάνουν μπίζνες με άλλο ντεκόρ,οπότε βλέπεις generic φάση με Mc Donalds,Starbucks,Zara,Louis Vouitton,όλες τις φίρμες και πιο πολλούς κακάσχημους κινεζοειδείς και Ιάπωνες ή χοντρές Αγγλίδες,Αμερικανίδες στο κέντρο παρά Τσέχους και Τσέχες.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να ξεφωνίζω καψοφλάντζες σαν και του λόγου σου !!

Αλλά όταν προκαλείς ανθρώπους σαν τον Τάσο η εμένα θα παίρνεις απάντηση, και θα γέρνει ο σβέρκος σου από τη φάπα όπως τώρα. 

ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ !!!!

Αει γεια σου...Αει γεια σου...
Αντε γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...
Οπως ξαναγραψα πριν καμποσο καιρο, την διαπραγματευση με την τανα την εχουμε βαφτισει καμακι..
Ελεος ρε... ημαρτον...

ΥΓ (ασχετο) Μπραβο σου για τον αριστο χειρισμο της γλωσσας...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πάτε με λογική προσέγγιση στο μπλοκ θα πιάσετε τα αρχίδια σας εγγυημένα.
Ας πούμε οτι είμαι λογικός πέουλας και χρησιμοποιώ μόνο τη λογική μέσου εισοδήματος.Οσο χαμηλότερα τόσο καλύτερα.
Εν έτει 2019.
Ουκρανία μέσο εισόδημα 200 ευρώ.
Λευκορρωσία 350 ευρώ.
Ρωσία 450 ευρώ.
Πολωνία 750 ευρώ.
Τσεχία 850 ευρώ.
Βρήκα τη λύση.Θα πάω Ουκρανία να γαμήσω.Γιατί με βάση την αρχή του ελάχιστου εισοδήματος,είναι η καλύτερη χώρα.
Αυτή είναι η λογική που έχουν οι περισσότεροι,η ευθύγραμμη.

Εκεί σκέφτεται κάποιος επεκτείνοντας και γιατί να μην πάω Μολδαβία που είναι ακόμα φτωχότερη ή Γεωργία?Η ακόμα και Τατζικιστάν?Η ακόμη και Βενεζουέλα που έχουν πέσει οι τιμές.Εκεί μπαίνεις σε λογική Χάρη ξεφεύγεις με τη μαλακία.
Και γιατί να μην πάω Νοτιοανατολική Ασία που είναι ακόμα φτωχότεροι και βλέπουν τους Λευκούς σα Θεούς ή ακόμα καλύτερα Αφρική που σα λευκός Θεός απλά γαμάς με το καλημέρα.Γιατί να μην πάω στις φτωχότερες και πλέον εξαθλιωμένες της Αφρικής όπως η Μοζαμβίκη και η Ουγκάντα όπου έχουν εισόδημα 20 ευρώ το μήνα δηλαδή 10 φορές κάτω από Ουκρανία.Εκεί θα γαμήσω σίγουρα καλά απλά θα είναι στο πιο μαυριδερό.
Αυτή είναι η λογική Mindreader.

Δεν έχει σχέση με την πουτσαράδικη επιθετική λογική Βαλκάνιου άρχοντος.Ο άρχων γαμάει τα πάντα και παντού ανεξαρτήτως τοπικής οικονομικής κατάστασης ως ανώτερος.Δεν κάνει συμβιβασμούς ούτε υπολογισμούς.Είναι αυτόβουλος,αυτόνομος,ανεξάρτητος από το περιβάλλον και δημιουργεί ο ίδιος τα γεγονότα,μια κατηγορία μόνος του.
Με τετοια οπτική είναι πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό ο συνήθης αντίπαλος τρώει τη σκόνη του Βαλκάνιου γιατί δεν μπορεί να τον τυποποιήσει αφού δεν έχει τη συνήθη λογική οπότε είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom