Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Ναι,
Εχω εδώ στο Αφρικα απόλυτο πλεονέκτημα.Μόνος.λευκός Θεός στη φτωχότερη περιοχή με ελεύθερη μη μούσλιμ κουλτούρα χωρίς ανταγωνισμό.Τι καλύτερο.
Αυτό είναι πώς σκέφτεστε εσείς οι συμβατικοί.Οι βαλκανιοπουτσιστές πάμε να τους πάρουμε τα σκαλπ να τους γαμήσουμε το κέρατο να τους διδάξουμε βαλκανική υπεροχή.Εγώ θα πάω στο καλύτερο κλαμπ του Οσλο για να γαμήσω Νορβηγίδες τρίψω το βαλκανικό πούτσο στη μάπα του πλούσιου Νορβηγού που νομίζει οτι είναι υπεράνω.Θα του δώσω ένα μάθημα.Δε θα κάτσω εγώ να υποταχτώ στην κατώτερη κουλτούρα του κτλ.
όσον αφορά την Νορβηγία  έχεις δίκιο απλά έχεις ένα μεγάλο ατού που δεν έχουν οι αλλοι
Και θα κάνεις θραύση
Σε βοηθάει πολύ το παραστημα
Θυμίζεις ευζωνα της προεδρικης φρουρας
:worship: :worship:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Γενικά πολλοί πιστεύουν οτι η ρωσική ψυχή είναι μεγάλη γενναιόδωρη κτλ.Οτι οι γκόμενες δίνουν σεξ και θαλπωρή απλόχερα.Αλλά οι Τσέχες έχουν πάντα αυτό το μυστηριακό και αλλόκοτο,το διαβολικό στοιχείο,διαβόλια και κέρατα φάση,μάγισσες κι έτσι είναι τα απόλυτα θεόμουνα του μπλοκ.
Τώρα Τσεχία δεν πάει κανείς για να γαμήσει αφού θα πάρει εγγυημένα τα αρχίδια του εκτός του Β.Π. που παίζει σε άλλο επίπεδο.Και πριν δηλαδή οι Ελληνες ακόμα και αυτοί που έμεναν εκεί τα ψιλοέπαιζαν με τις φάπες που έτρωγαν,αυτά που γράφουμε για τους Βαλκάνιους καουμπόυδες που κατέβαιναν με τα μπατζάκια ανοιχτά αφορούσαν λίγους,οι πιο πολλοί υποτάσσονταν στις dominant Τσέχες με τα μαστίγια.
Και τώρα κάτι έχει μείνει φυσικά από όλα αυτά,εμείς οι παλαιοί τα βλέπουμε σε κάποιες γωνίες τυχαία σα dejavu,μνημεία να θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν,σα να βλέπεις μουσείο κομμουνισμού,παλιά Σκόντα του 1989 κτλ.
Γράψε ένα βιβλίο  να κονομησεις κ να βγεις από το υπόγειο του καυστηρα
Θυμίζεις μπουκοφσκι στα καλά του
Υγ Δεν κάνω πλάκα
:hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πες τα χρυσόστομε.
Τα κοκόρια σεξοτουρίστες μαλώνον σε ξένο αχυρώνα.
Καλά ο κμαν είναι προφανώς φρενοβλαβής ενώ ο άλλος ο mindreader είναι ο καλλιεργημένος φιλόσοφος μπουρδελιάρης που έχει κάνει και κοινό από οπαδούς.

Ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους (στην Μαδαγασκάρη  :2funny: :2funny:) και απλώς γεύεται και κάποιες μαυρογύφτισσες καημένες (συγνώμη project managers ήθελα να πω σε προγράμματα της Παγκόσμιας Τράπεζας που τρέχει σαν subcontractor αυτός.

Τώρα έβαλε και μια καμπαρετζού Γιαπωνέζα για να μας δείξει οτι πάει και Ιαπωνία (εκεί πάει για business development)

Ο έλληνας έχει πάντα ανάγκη από την παπάτζα.
Οταν πάω με πουτάνες, δηλώνω πουτάνες !! Και στα σχετικά threads γράφω και τιμές.

Οταν πάω με γκόμενες δηλώνω γκόμενες !!!

Οσο περίεργο και αν σου φαίνεται τόσο στην Ιαπωνία όσο και στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικούς λόγους πάω. Στην Ιαπωνία έχω μείνει 3 μήνες. Αν έχεις αμφιβολίες ρώτησε ανθρώπους απο εδώ μέσα που με ξέρουν προσωπικά και θα στο επιβεβαιώσουν !!

Στη Μαδαγασκάρη έχω πάει δυο φορές για τουρισμό !!

Είμαι μάλλον περισσότερο τουριστας από ότι σεξοτουρίστας !!

Αλλά μικρόψυχος εξυπνάκιας να πετάω σκατά στον ανεμιστήρα για ανθρώπους που δεν ξέρω όπως τώρα εσύ κάνεις, δεν είμαι !!

Πίστευε ότι θέλεις !!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οταν πάω με πουτάνες, δηλώνω πουτάνες !! Και στα σχετικά threads γράφω και τιμές.

Οταν πάω με γκόμενες δηλώνω γκόμενες !!!

Οσο περίεργο και αν σου φαίνεται τόσο στην Ιαπωνία όσο και στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικούς λόγους πάω. Στην Ιαπωνία έχω μείνει 3 μήνες. Αν έχεις αμφιβολίες ρώτησε ανθρώπους απο εδώ μέσα που με ξέρουν προσωπικά και θα στο επιβεβαιώσουν !!

Σεβαστό.
Επειδή ξέρω και γω από μπίζνες μπορώ να δεχθώ οτι Σιγκαπούρη και Ιαπωνία μπορεί να πάει κάποιος Έλληνας για δουλειά.
Τώρα αν κρίνω από την φωτογραφία σου και τις γυναίκες που βάζεις να είναι μαζι σου και δεδομένου οτι ξέρω οτι το σεξ με πουτάνες μπορεί να γίνει εμμονή (και σε άνδρες πιο νέους και ωραίους από σένα) μήπως να πούμε οτι η αναλογία πουτάνες/μη πουτάνες στην ζωή σου είναι 90/10;

Που προς Θεού δεν είναι κακό, αυτή είναι η θεματολογία του σάιτ, απλώς να μην ωραιοποιούμε και εξιδανικεύουμε την εκμετάλλευση φτωχών και αφελών γυναικών.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σεβαστό.
Επειδή ξέρω και γω από μπίζνες μπορώ να δεχθώ οτι Σιγκαπούρη και Ιαπωνία μπορεί να πάει κάποιος Έλληνας για δουλειά.
Τώρα αν κρίνω από την φωτογραφία σου και τις γυναίκες που βάζεις να είναι μαζι σου και δεδομένου οτι ξέρω οτι το σεξ με πουτάνες μπορεί να γίνει εμμονή (και σε άνδρες πιο νέους και ωραίους από σένα) μήπως να πούμε οτι η αναλογία πουτάνες/μη πουτάνες στην ζωή σου είναι 90/10;

Που προς Θεού δεν είναι κακό, αυτή είναι η θεματολογία του σάιτ, απλώς να μην ωραιοποιούμε και εξιδανικεύουμε την εκμετάλλευση φτωχών και αφελών γυναικών.

Σε ενδιαφέρει τώρα ξαφνικά  η γνώμη του φιλόσοφου μπουρδελιάρη Παπατζή ??? :grin: :grin:

Θα σου απαντήσω παρότι με ειρωνεύτηκες λοιπόν !!

Και 100% πουτάνες να χρησιμοποιεί κάποιος πάλι κατά την γνώμη μου δεν είναι πρόβλημα !! Αυτό μπορεί αυτό κάνει και μαγκιά του. Σε site για επαγγελματίες πουτάνες γράφουμε άλλωστε. Αρκεί να μη τον πίανουν κώτσο και χρυσοπληρώνει σε τιμές δεκαπλάσιες της πιάτσας αρπακτικά σπονσορέτες που τους κόβει μηνιάτικο. Οπως ο καψοφλάντζας τζανετάκος.

Οσο για μένα δεν έχω βάλει κοντέρ να μετράω αλλά χοντρικά θα έλεγα ότι το 70% των γυναικών που πάω και ποστάρω επαγγελματίες είναι. Πιο νέος που ταξίδευα Νότιο Αμερική κυρίως το ποσοστό ήταν πολύ μικρότερο, τώρα τόσο μπορώ τόσο κάνω.

Αυτά απο τον πορνοφιλόσοφο !!! :grin: :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καψοφλάντζας τζανετάκος.

Eδώ έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
Το άτομο είναι η κλασσική απόδειξη της μαλακύνσεως (με την Θουκυδίδεια σημασία) που προκαλεί το άφθονο και εύκολο μουνί σε ανθρώπους με ελλειμματική και ανολοκλήρωτη προσωπικότητα.

Το οτι στην πραγματικότητα είναι ένας μαλακοκάβλης (ο πατέρας μου χρησιμοποιούσε την λέξη μουνίκακας) φαίνεται από τον μαλθακό καθόλου ανδρικό τρόπο που αντιδράει οταν τον κράζουνε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
Σε ενδιαφέρει τώρα ξαφνικά  η γνώμη του φιλόσοφου μπουρδελιάρη Παπατζή ??? :grin: :grin:

Θα σου απαντήσω παρότι με ειρωνεύτηκες λοιπόν !!

Και 100% πουτάνες να χρησιμοποιεί κάποιος πάλι κατά την γνώμη μου δεν είναι πρόβλημα !! Αυτό μπορεί αυτό κάνει και μαγκιά του. Σε site για επαγγελματίες πουτάνες γράφουμε άλλωστε. Αρκεί να μη τον πίανουν κώτσο και χρυσοπληρώνει σε τιμές δεκαπλάσιες της πιάτσας αρπακτικά σπονσορέτες που τους κόβει μηνιάτικο. Οπως ο καψοφλάντζας τζανετάκος.

Οσο για μένα δεν έχω βάλει κοντέρ να μετράω αλλά χοντρικά θα έλεγα ότι το 70% των γυναικών που πάω και ποστάρω επαγγελματίες είναι. Πιο νέος που ταξίδευα Νότιο Αμερική κυρίως το ποσοστό ήταν πολύ μικρότερο, τώρα τόσο μπορώ τόσο κάνω.

Αυτά απο τον πορνοφιλόσοφο !!! :grin: :grin:
πορνοφιλοσοφε λοιπόν μιντ
Όχι
Μανδιαφωνησουμε κ κάπου
Αν γαμας μόνο τανεςπου ευνουχιζεσαι
Χάνεις βτο ένστικτο  του κυνηγίου κ.γινεσαι  μαλθακος
Έχω πέσει βκ εγώ στο τριπακι αυτό νκαποιες  φορές κ μετά  σπαστηκα
Καλή και η βιζιτα κ το τζανκ φουντ ενίοτε
Αλλά όχι σαν μόνιμη  λύση
Όσο κ νάσαι
Όπου κα νάσαι
Ιμοπ παντα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πορνοφιλοσοφε λοιπόν μιντ
Όχι
Μανδιαφωνησουμε κ κάπου
Αν γαμας μόνο τανεςπου ευνουχιζεσαι
Χάνεις βτο ένστικτο  του κυνηγίου κ.γινεσαι  μαλθακος
Έχω πέσει βκ εγώ στο τριπακι αυτό νκαποιες  φορές κ μετά  σπαστηκα
Καλή και η βιζιτα κ το τζανκ φουντ ενίοτε
Αλλά όχι σαν μόνιμη  λύση
Όσο κ νάσαι
Όπου κα νάσαι
Ιμοπ παντα

Μα δεν διαφωνούμε ουσιαστικά.

Πιστεύω ότι πρέπει σαν πρώτο στόχο να έχουμε τις γκόμενες.

Και αν για οποιδήποτε λόγο αποτύχουμε να χρησιμοποιούμε επαγγελματίες.

Κάποιοι λόγω εμφάνισης ηλικίας και ειδικών συνθηκών ( διαθέσιμος χρόνος για παράδειγμα σε μια ξένη χώρα ) καταφεύγουν στις επαγγελματίες σπάνια. Κάποιοι συχνότερα.

Καθένας με τον τρόπο του !!

Προσωπικά το κυνήγι της γκόμενας το απολαμβάνω τόσο όσο και το "κυρίως γεύμα".

Πριν ταξιδέψω κάπου το προετοιμάζω μέσα απο τα social media  αρκετό κσιρό για να έχω εναλλακτικές περιπτώσεις

Κάθε άνθρωπος όμως έχει τις δικες του δυνατότητες και προτιμήσεις. Και αυτό είναι σεβαστό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
[size=12pt]"Εν οίδα, οτι ουδέν οίδα"[/size]
δηλ
Αλλα  νταλα  της Παρασκευής  το γάλα
Γιατί είναι  αφελεις οι συνευρισκομενες με πουρους η νεότερους γαμπρούς?
Αν δεν ήταν αρλουμπα εξήγησε μας έχω όντως περιέργεια

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
8αρι-9αρι σφαχτο 18-24 μαιων που να γαμιεται κ αεροπλανικα,μονο τα μελη του μπου βαρανε παγκοσμιως..
μια στο εκατομμυριο αυτος ο συνδιασμος προσοντων βεβαια αλλα οι παιχτουρες του μπου μονο τετοιες πηδανε..
ΕΥΓΕ τυποι μου..
ΠΡΟΣΚΥΝΩ..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
8αρι-9αρι σφαχτο 18-24 μαιων που να γαμιεται κ αεροπλανικα,μονο τα μελη του μπου βαρανε παγκοσμιως..
μια στο εκατομμυριο αυτος ο συνδιασμος προσοντων βεβαια αλλα οι παιχτουρες του μπου μονο τετοιες πηδανε..
ΕΥΓΕ τυποι μου..
ΠΡΟΣΚΥΝΩ..

Μην ξεχνας πως εχουμε μεσο ορο υψους 1,95
Και μεσο ορο μηκους ψωλης 22 εκατοστα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μην ξεχνας πως εχουμε μεσο ορο υψους 1,95
Και μεσο ορο μηκους ψωλης 22 εκατοστα
δυσκολακια αλλα οχι τοσο σπανια τα παραπανω προσοντα..
Πιτσιρικες θεες,με γνωσεις-τεχνικες-μαστορια ανωτερου επιπεδου για αξιομνημονευτα γαμησια μονο στα κομιξ κ στο μπου.κομ τυπε μου..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom