Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Συνημμένα

• DSCN0082.JPG
    DSCN0082.JPG
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 53

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τον καταχαρηκα σημερα τον καφε που ηπιαμε μετα απο πολυ καιρο

Και εγώ το ίδιο φίλε !!

Να είμαστε καλά να τα λέμε πιο συχνά οταν "δραπετεύουμε" από τη δουλειά !! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ευτυχώς υπάρχουν όλα γραμμένα να βλέπει το πουστόνεο που ψάχνει να βρει άκρη πώς έχουν τα πράγματα και να μη ζητάει δικαιολογίες.
Τους τύπους σαν εμένα δε μας αφήνουν κανονικά να μιλήσουμε πάνω από 2 δευτερόλεπτα σε κοινό,μετά μας κόβουν.
Τώρα με το ίντερνετ έχουν αλλάξει τα πράγματα και ο πουστόνεος μπορεί να μάθει πολλά πράγματα τζάμπα αν έχει τα αυτιά του ανοιχτά στη γνώση και κλειστά στη μαλακία.
Τα άτομα σαν εμένα δεν τα ενδιαφέρει να αποδείξουν τις θέσεις τους,εμείς απλά τα γράφουμε και όποιος δεν τα δέχεται και τα πολεμά,στα αρχίδια μας.
Να αγωνίζεσαι είναι ματαιοπονία,οπότε αν ο άλλος πιστέψει την αντίθετη παπαριά απλά γιατί είναι αντίθετη,τόσο χειρότερο για αυτόν.Εμείς δεν κάνουμε προσπάθεια να διορθώσουμε κάτι τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα,εξού και η αντίδραση.
Οπότε στην Ελλάδα έχουν καταμπερδευτεί,κυριολεκτικά δεν ξέρει κάποιος τι να κάνει,και το τρελλό?Κατηγορούν εμάς που τα γράφουμε οτι δεν είμαστε αρκετά πειστικοί.
Στα αρχίδια μας.Δε θα καταβάλω κόπο να γίνω πειστικός γιατί βαριέμαι.Το ίδιο λέω και στους γερμανοειδείς.
:2funny: :2funny: :2funny:
Ναι φίλε !!!! Ναι !!!!

Συνημμένα

• FB_IMG_1551861821958.jpg
    FB_IMG_1551861821958.jpg
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
δεν βγαζει ακρη αυτο που εγραψες
μπορει ηρθε στο μινσκ αν εχω εγω λεφτα

αντε για να λυθει η απορια εγραψα

''μπορει να ερθω στο Μινσκ εαν εχω χρηματα''

τα οποια λαθη μπορει να εγιναν συντακτικα  λογικο να υπαρχουν, αν καποιος ξερει λιγο μπορει να καταλαβει τι θελω να πω  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παπά βάζεις ούζο  στο σαλεπι???
Τι είναι αυτές οι φώτο  που ποσταρεις  δεν καταλαβα

δεν χρειάζεται φίλτατε... :grin:

έχουμε τα συνθηματικά μας.... ;)

όλα πρέπει να τα μαθαίνεις.... :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
σωστα ειναι μοζετ για πριεντου β μισκ εσλι ου μενυα μπουτετ ντενεγκ
ου μενια εστ ντενγκι επι τις ουσιας σημαινει εχω λεφτα και δεν μπορει το αν μπροστα

μοζετ μπιτ σημαινει μπορει να συμβει- ισως  κατι σαν το <παιζει> στην ελλαδα.... πχ ρε φιλε μπορει ο χ να γαμαει την ψ; παιζει - ισως

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
σωστα ειναι μοζετ για πριεντου β μισκ εσλι ου μενυα μπουτετ ντενεγκ
ου μενια εστ ντενγκι επι τις ουσιας σημαινει εχω λεφτα και δεν μπορει το αν μπροστα

μοζετ μπιτ σημαινει μπορει να συμβει- ισως  κατι σαν το <παιζει> στην ελλαδα.... πχ ρε φιλε μπορει ο χ να γαμαει την ψ; παιζει - ισως

ευχαριστώ για την επισήμανση/διόρθωση φίλε Σλαβιάνι  :hi:

έχεις δίκιο αυτό είναι το σωστό  :thumbsup:, λάθη θα κάνω διότι δεν έχω την ευχέρεια να μιλάω σε καθημερινή βάση ρώσικα με κάποια γκόμενα και να διορθώνω τις αδυναμίες μου, λόγο ότι η ρώσικη γλώσσα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
χε χε ούτε εσύ δεν ξέρεις  ρώσικα??
Νόμιζα ήξερες
Αυτό είναι κοπυ από τρανσλςιτορ  παντως

Οχι, εγώ το έγραψα. Αλλά δεν ξέρω καλά Ρώσικα. Αυτό όμως ήταν απλό. Αξίζει πάντως να μάθει κανείς καλά (δηλ. να μπορεί να μιλά ανετα, όχι να γράψει βιβλίο) οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται. Μου έκανε εντύπωση, ακόμα και σήμερα, ένα 15-20% των νεών μπορεί να συνενοηθεί αποκλειστικά στα Αγγλικά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Να συνεισφερω και εγω λιγακι στην εκμαθηση/προφορα της ρωσικης γλωσσας για να μην υπαρχουν κενα :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσοι έχουν γκόμενες Ρωσίδες ή πάνε συχνά Ρωσία,Ουκρανία να γαμήσουνε ή μένουν Ρωσία Ουκρανία πάνω από τρίμηνο,μαθαίνουνε όλοι ρωσικά.
Πρέπει να είσαι τελείως στόκος για να μη μάθεις επικοινωνιακά ρωσικά αφού όλοι σου μιλάνε στα ρωσικά και σε βοηθάνε.
Ρωσικά και 200 ορθογραφικά και γραμματικά λάθη να κάνεις,πάλι θα συνεννοηθείς αφού χρησιμοποιούνε πολύ το απαρέμφατο.
Σα να λέει ο Ελληνας το πίνειν κακό πράγμα,εγώ αρέσει Ρωσίδες,πολύ όμορφες κοπέλες,σε εσένα ωραία μάτια,οι Ρωσίδες τα πιάνουν τα πάντα όλα.Γιατί είναι πάντα τα απαρέμφατα ,δεν έχεις να νοιάζεσαι για κλήσεις,καταλήξεις,πτώσεις κτλ όπως στα τσέχικα,πολωνικά κτλ.
Για αυτό και βλέπεις Τουρκαλάδες εμπόρους χαλιών της Ανατολίας να μιλάνε πολύ καλά επικοινωνιακά ρωσικά.Ακόμα δηλαδή και οι πλέον χαζοί τα καταφέρνουν δεν είναι μεγάλη υπόθεση να μάθεις στοιχειώδη ρωσικά.Κωνσταντινούπολη που ήμουνα άπειροι Τούρκοι καμάκωναν τη γκόμενά μου στα ρωσικά,ήξεραν σχεδόν όλοι στα μαγαζιά.
Στα παραθεριστικά μέρη ξέρουν σίγουρα όλοι.Σα Βαλκάνιος πρέπει να τους σκίσεις όλους να τους πάρεις το σκαλπ τους πανάθλιους Τουρκαλάδες.
Με βαλκανικούς πυραύλους,γνώση της γλώσσας,νοοτροπίας,επιθετική προσέγγιση και αιφνιδιασμό βάζεις τα μεχμέτια στη θέση τους.Ξεχωρίζουμε σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την πιο πολλή πλάκα την έχει ο Mindreader που ποστάρει φωτός με μαύρες και κίτρινες στο θρεντ του Κιέβου για να πείσει οτι γαμάει μουνάρες.Ανοσιούργημα που λένε.
Οταν Ταυλάνδη η πιο σκατά εμφανισιακά Ρωσίδα πιάνει 5 φορές πάνω από μια ντόπια και που πρακτικά δεν υπάρχουν Αραπίνες Κίεβο αφού δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.
Γενικά τις στρογγυλές,σφαιρικές,στωικές,ψύχραιμες προσεγγίσεις κτλ,τα άτομα σαν εμένα οι ακραίοι πέουλες τις έχουμε γράψει προ πολλού στα αρχίδια μας.Εμείς τα βλέπουμε όλα ανταγωνιστικά με γωνίες,θα σε λιώσω πουσταρά Τούρκε,θα σε τσακίσω κωλοάραβα,χάσου από το διάβα μου Δυτικέ,δεν έχουμε σχέση με τις στρογγυλές προσεγγίσεις των συμβατικών τα βλέπουμε όλα κοφτά με γωνίες και συγκρούσεις στη διαρκή μάχη στο μέτωπο της βαλκανικής υπεροχής.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Την πιο πολλή πλάκα την έχει ο Mindreader που ποστάρει φωτός με μαύρες και κίτρινες στο θρεντ του Κιέβου για να πείσει οτι γαμάει μουνάρες.Ανοσιούργημα που λένε.
Οταν Ταυλάνδη η πιο σκατά εμφανισιακά Ρωσίδα πιάνει 5 φορές πάνω από μια ντόπια και που πρακτικά δεν υπάρχουν Αραπίνες Κίεβο αφού δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.
Γενικά τις στρογγυλές,σφαιρικές,στωικές,ψύχραιμες προσεγγίσεις κτλ,τα άτομα σαν εμένα οι ακραίοι πέουλες τις έχουμε γράψει προ πολλού στα αρχίδια μας.Εμείς τα βλέπουμε όλα ανταγωνιστικά με γωνίες,θα σε λιώσω πουσταρά Τούρκε,θα σε τσακίσω κωλοάραβα,χάσου από το διάβα μου Δυτικέ,δεν έχουμε σχέση με τις στρογγυλές προσεγγίσεις των συμβατικών τα βλέπουμε όλα κοφτά με γωνίες και συγκρούσεις στη διαρκή μάχη στο μέτωπο της βαλκανικής υπεροχής.
τι λες ρε μπουφο δεν υπαρχουν μσυρες ουκρανες; τιγκα ειναι και μια απο τις πιο διασημες τραγουδιστριες στην ουκρανια αραπο-ουκρανη ειναι....τους εχουν δωσει και ονομασια...ΜΟΥΛΑΤΚΑ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΒΛΕ ΣΕ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΜΙΓΑΔΑ....τωρα εσυ στην πιο τσαμπα χωρα του κοσμου για γαμησι το οτι δινεις τρελα λεφτα αυτο ε ξεπερναει χρονια τωρα....και επιμενεις οτι εισαι και μαγκας.....ασε να του πουν αλλοι αυτο για σενα....και επειδη ολοι σε εχουν τον γραφικο του χωριου αυτοθαυμαζεσε.....το πως χαλας και πως διαθετεις τα χρηματα σου μαγκια σου και δικαιωμα σου....μη πας ομως να μας κανεις το ασπρο μαυρο....το να πεις σε ενα σεξοτουριστα πηγαινε μπουντα καριμπιαν να γαμησεις ειναι σαν να λες σε τουριστα να παει να δει την ακροπολη....και στα 2 μερη τα προιοντα ειναι ακριβα.....εκει το μουνι το δινουν σε τιμη παρθενου κωλου στην ακροπολη το βνερο το δινουν 5 φορες πιο ακριβο απο το περιπτερο....αλλα το οτι ουκρανια δεν υπαρχουν μαυρες αυτο ηταν ανεκδοτο.... μαυρες και ουκρανες μαλιστα μουλατκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom