όχι φίλε
δεν το έγραψα σε πόστ γιατί απλά δεν θέλω κάποιοι να το βάλουν στον μεταφραστή και να καταλάβουν τι γράφω. αυτοί που ξέρουν ρώσικα θα καταλάβουν τι έγραψα ;)
Kanieshna ya ponyl. I ya budu rad yesli eto sluchitsya.
όχι φίλε
δεν το έγραψα σε πόστ γιατί απλά δεν θέλω κάποιοι να το βάλουν στον μεταφραστή και να καταλάβουν τι γράφω. αυτοί που ξέρουν ρώσικα θα καταλάβουν τι έγραψα ;)
Kanieshna ya ponyl. I ya budu rad yesli eto sluchitsya.
δεν βγαζει ακρη αυτο που εγραψες
τον καταχαρηκα σημερα τον καφε που ηπιαμε μετα απο πολυ καιροO γιατρός είπε να σου λέμε σε όλα ναί !!!
τον καταχαρηκα σημερα τον καφε που ηπιαμε μετα απο πολυ καιρο
Ευτυχώς υπάρχουν όλα γραμμένα να βλέπει το πουστόνεο που ψάχνει να βρει άκρη πώς έχουν τα πράγματα και να μη ζητάει δικαιολογίες.
Τους τύπους σαν εμένα δε μας αφήνουν κανονικά να μιλήσουμε πάνω από 2 δευτερόλεπτα σε κοινό,μετά μας κόβουν.
Τώρα με το ίντερνετ έχουν αλλάξει τα πράγματα και ο πουστόνεος μπορεί να μάθει πολλά πράγματα τζάμπα αν έχει τα αυτιά του ανοιχτά στη γνώση και κλειστά στη μαλακία.
Τα άτομα σαν εμένα δεν τα ενδιαφέρει να αποδείξουν τις θέσεις τους,εμείς απλά τα γράφουμε και όποιος δεν τα δέχεται και τα πολεμά,στα αρχίδια μας.
Να αγωνίζεσαι είναι ματαιοπονία,οπότε αν ο άλλος πιστέψει την αντίθετη παπαριά απλά γιατί είναι αντίθετη,τόσο χειρότερο για αυτόν.Εμείς δεν κάνουμε προσπάθεια να διορθώσουμε κάτι τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα,εξού και η αντίδραση.
Οπότε στην Ελλάδα έχουν καταμπερδευτεί,κυριολεκτικά δεν ξέρει κάποιος τι να κάνει,και το τρελλό?Κατηγορούν εμάς που τα γράφουμε οτι δεν είμαστε αρκετά πειστικοί.
Στα αρχίδια μας.Δε θα καταβάλω κόπο να γίνω πειστικός γιατί βαριέμαι.Το ίδιο λέω και στους γερμανοειδείς.
δεν βγαζει ακρη αυτο που εγραψες
μπορει ηρθε στο μινσκ αν εχω εγω λεφτα
χε χε ούτε εσύ δεν ξέρεις ρώσικα??Kanieshna ya ponyl. I ya budu rad yesli eto sluchitsya.
παπά βάζεις ούζο στο σαλεπι???
παπά βάζεις ούζο στο σαλεπι???
Τι είναι αυτές οι φώτο που ποσταρεις δεν καταλαβα
σωστα ειναι μοζετ για πριεντου β μισκ εσλι ου μενυα μπουτετ ντενεγκ
σωστα ειναι μοζετ για πριεντου β μισκ εσλι ου μενυα μπουτετ ντενεγκ
ου μενια εστ ντενγκι επι τις ουσιας σημαινει εχω λεφτα και δεν μπορει το αν μπροστα
μοζετ μπιτ σημαινει μπορει να συμβει- ισως κατι σαν το <παιζει> στην ελλαδα.... πχ ρε φιλε μπορει ο χ να γαμαει την ψ; παιζει - ισως
χε χε ούτε εσύ δεν ξέρεις ρώσικα??
Νόμιζα ήξερες
Αυτό είναι κοπυ από τρανσλςιτορ παντως
τι λες ρε μπουφο δεν υπαρχουν μσυρες ουκρανες; τιγκα ειναι και μια απο τις πιο διασημες τραγουδιστριες στην ουκρανια αραπο-ουκρανη ειναι....τους εχουν δωσει και ονομασια...ΜΟΥΛΑΤΚΑ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΒΛΕ ΣΕ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΜΙΓΑΔΑ....τωρα εσυ στην πιο τσαμπα χωρα του κοσμου για γαμησι το οτι δινεις τρελα λεφτα αυτο ε ξεπερναει χρονια τωρα....και επιμενεις οτι εισαι και μαγκας.....ασε να του πουν αλλοι αυτο για σενα....και επειδη ολοι σε εχουν τον γραφικο του χωριου αυτοθαυμαζεσε.....το πως χαλας και πως διαθετεις τα χρηματα σου μαγκια σου και δικαιωμα σου....μη πας ομως να μας κανεις το ασπρο μαυρο....το να πεις σε ενα σεξοτουριστα πηγαινε μπουντα καριμπιαν να γαμησεις ειναι σαν να λες σε τουριστα να παει να δει την ακροπολη....και στα 2 μερη τα προιοντα ειναι ακριβα.....εκει το μουνι το δινουν σε τιμη παρθενου κωλου στην ακροπολη το βνερο το δινουν 5 φορες πιο ακριβο απο το περιπτερο....αλλα το οτι ουκρανια δεν υπαρχουν μαυρες αυτο ηταν ανεκδοτο.... μαυρες και ουκρανες μαλιστα μουλατκεςΤην πιο πολλή πλάκα την έχει ο Mindreader που ποστάρει φωτός με μαύρες και κίτρινες στο θρεντ του Κιέβου για να πείσει οτι γαμάει μουνάρες.Ανοσιούργημα που λένε.
Οταν Ταυλάνδη η πιο σκατά εμφανισιακά Ρωσίδα πιάνει 5 φορές πάνω από μια ντόπια και που πρακτικά δεν υπάρχουν Αραπίνες Κίεβο αφού δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.
Γενικά τις στρογγυλές,σφαιρικές,στωικές,ψύχραιμες προσεγγίσεις κτλ,τα άτομα σαν εμένα οι ακραίοι πέουλες τις έχουμε γράψει προ πολλού στα αρχίδια μας.Εμείς τα βλέπουμε όλα ανταγωνιστικά με γωνίες,θα σε λιώσω πουσταρά Τούρκε,θα σε τσακίσω κωλοάραβα,χάσου από το διάβα μου Δυτικέ,δεν έχουμε σχέση με τις στρογγυλές προσεγγίσεις των συμβατικών τα βλέπουμε όλα κοφτά με γωνίες και συγκρούσεις στη διαρκή μάχη στο μέτωπο της βαλκανικής υπεροχής.