Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω το Βαλκανιος που τόσο διαφημιζετε στο φορουμ το θεωρώ προσβλητικό,. Για να πηδας πρέπει να σε βλέπουν πολιτισμενο ΕΥΡΩΠΑΙΟ και οχι Βαλκανιο Βουλγαρο,Ρουμανο κλπ. Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει τόσο πολύ στην προβολή του όρου Βαλκανιος.

Ποιος αλλος το λεει περα απο τον κμαν? :grin:

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Εγω το Βαλκανιος που τόσο διαφημιζετε στο φορουμ το θεωρώ προσβλητικό,. Για να πηδας πρέπει να σε βλέπουν πολιτισμενο ΕΥΡΩΠΑΙΟ και οχι Βαλκανιο Βουλγαρο,Ρουμανο κλπ. Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει τόσο πολύ στην προβολή του όρου Βαλκανιος.
Αλβανοί,σκοπιανοί,κοσοβάροι τούρκοι και αυτοί βαλκάνιοι είναι

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Μαθαινω δε οτι υπαρχουν συναγωνιστες τωρα στο Μινσκ και στο Κιεβο.Τους ευχομαι καλη επιτυχια...
Τωρα αν εκει θα ειναι Κμαν η Mindreader η Drlove το αφηνω στην δικια τους ιδιοσυγκρασια

Φιλια σε ολους

Ps που ειναι ο Paris Papis και ο koble?????
εδω τυπε, θαυμαζουμε τον περιστερωνα 2χ2 χωρις επιπλα και χωρις ενα σεντονι που ζει ο μπρουκλης μπαζογαμιας Κμαν  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΜΑΝ ΤΡΑΒΑΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ρε αποτυχημενε μπατιρη  :2funny: :2funny:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οσοι έχουν γκόμενες Ρωσίδες ή πάνε συχνά Ρωσία,Ουκρανία να γαμήσουνε ή μένουν Ρωσία Ουκρανία πάνω από τρίμηνο,μαθαίνουνε όλοι ρωσικά.
Πρέπει να είσαι τελείως στόκος για να μη μάθεις επικοινωνιακά ρωσικά αφού όλοι σου μιλάνε στα ρωσικά και σε βοηθάνε.
Ρωσικά και 200 ορθογραφικά και γραμματικά λάθη να κάνεις,πάλι θα συνεννοηθείς αφού χρησιμοποιούνε πολύ το απαρέμφατο.
Σα να λέει ο Ελληνας το πίνειν κακό πράγμα,εγώ αρέσει Ρωσίδες,πολύ όμορφες κοπέλες,σε εσένα ωραία μάτια,οι Ρωσίδες τα πιάνουν τα πάντα όλα.Γιατί είναι πάντα τα απαρέμφατα ,δεν έχεις να νοιάζεσαι για κλήσεις,καταλήξεις,πτώσεις κτλ όπως στα τσέχικα,πολωνικά κτλ.

Φυσικά δεν είναι όλα απαρέμφατα κανονικά έχουν κλίσεις όπως τα Ελληνικά, βέβαια υπάρχει και απαρέμφατο. Έτσι μιλάς σαν Αλβανός το 1990. Ναι θα σε καταλάβουν γιατί και εμείς καταλαβαίναμε τους Αλβανούς και ας μίλαγαν σάτρα πάτρα. Όταν θα σου μιλήσει αυτή σωστά που έχει λεξιλόγιο 300.000 λέξεων και εσύ έχεις το πολύ 1000 λέξεις πως θα την καταλάβεις? Πχ θα μπορείς να πεις αστείο έτσι? Αναγκαστικά περιορίζεσαι στα πολύ βασικά και για τη γκόμενα είναι σα να μιλάει με χαζό.

Αυτά τα ρώσσικα που λες είναι αρκετά για να κάνει διαπραγμάτευση με ταρίφες (ή με πουτάνες) όχι για να ρίξεις γκόμενα.

Έτσι που λες ναι, νομίζω οι περισσότεροι εδώ μπορούνν να μιλήσουν. ¨Ετσι όμως δεν κάνεις κανονική κουβέντα με γκόμενα με που δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά. Μπορείς να τη ρίξεις α) αν σε γουστάρει με το που σε δει ή β) αν τα σκάσεις ή γ) με πολύ μύνημα και google translate

Και δεν μιλαώ θεωρητικά.

Όταν όμως φθάσεις στο επίπεδο να κάνεις ανεμπόδιστο διάλογο (αντε και κανα translate για καμιά πολύ δύσκολη λέξη) ανοίγονται άλλες ευκαιρίες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Όταν θα σου μιλήσει αυτή σωστά που έχει λεξιλόγιο 300.000 λέξεων και εσύ έχεις το πολύ 1000 λέξεις πως θα την καταλάβεις? Πχ θα μπορείς να πεις αστείο έτσι? Αναγκαστικά περιορίζεσαι στα πολύ βασικά και για τη γκόμενα είναι σα να μιλάει με χαζό.

Το ότι έχει να κάνει με χαζό το έχει καταλάβει πολύ πιο πρίν δεν χρειάζεται το στάδιο της συνομιλίας.  :grin: :grin:

Η εμφάνιση, το ντύσιμο, τα οδοφράγματα στις τουαλέτες η επίδειξη του βαλκανικού "οπλισμού" εχει προ πολλού κάνει εμφανές με τι έχουν να κάνουν !!!  :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτά τα ρώσσικα που λες είναι αρκετά για να κάνει διαπραγμάτευση με ταρίφες (ή με πουτάνες) όχι για να ρίξεις γκόμενα.

Μά αυτό είναι το ζητούμενο για τους βαλκάνιους άρχοντες!!! Οι πουτάνες, συγνώμη οι σπονσορέτες, και άντε και κανένας ταξιτζής. :grin: :grin:

Τα υπόλοιπα είναι απλά περιτά !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
¨Ετσι όμως δεν κάνεις κανονική κουβέντα με γκόμενα με που δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά. Μπορείς να τη ρίξεις α) αν σε γουστάρει με το που σε δει ή β) αν τα σκάσεις ή γ) με πολύ μύνημα και google translate

Και δεν μιλαώ θεωρητικά.
:2funny: :2funny:
Για τους βαλκάνιους άρχοντες και όσον αφορά το β.

Πράγματι δεν μιλάς θεωρητικά !!! :grin: :grin:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Η εμφάνιση, το ντύσιμο, τα οδοφράγματα στις τουαλέτες η επίδειξη του βαλκανικού "οπλισμού" εχει προ πολλού κάνει εμφανές με τι έχουν να κάνουν !!!  :grin: :grin:

Πάντως τη γνωριμία στις τουαλέτες η στο διάδρομο πριν, μην την κοροΐδεύεις, είναι καλή τακτική και στο κανονικό καμάκι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αλβανοί,σκοπιανοί,κοσοβάροι τούρκοι και αυτοί βαλκάνιοι είναι

Όλοι οι βρωμεροί και υποανάπτυκτοι δηλαδή.. Εγω σαν Έλληνας δεν θέλω να ανήκω σε αυτούς. οπότε το Βαλκάνιος που το ταυτίζουν κάποιοι με το brutal καταφέρνουν το ακριβώς ανάποδο!! Να μας ταυτίζουν με τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους. Εγω στις γκόμενες στο εξωτερικό πάντα λέω για την Ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής , τις ομορφίες της Ελλάδας, την ιστόρια της κλπ και ποσο καταραμένοι είμαστε να συνορεύουμε με υποονάπτυκτους λαούς όπως του Τούρκους,τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους!! Και πάνε άτομα έξω και λένε είμαι Βαλκάνιος και έχω Βαλκανική υπεροχή. Μην βάζετε και αποσμητικό να μυρίσετε να δέιτε πόσο θα καβλώσει τις γκόμενες η Βαρβατίλα!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φυσικά δεν είναι όλα απαρέμφατα κανονικά έχουν κλίσεις όπως τα Ελληνικά, βέβαια υπάρχει και απαρέμφατο. Έτσι μιλάς σαν Αλβανός το 1990. Ναι θα σε καταλάβουν γιατί και εμείς καταλαβαίναμε τους Αλβανούς και ας μίλαγαν σάτρα πάτρα. Όταν θα σου μιλήσει αυτή σωστά που έχει λεξιλόγιο 300.000 λέξεων και εσύ έχεις το πολύ 1000 λέξεις πως θα την καταλάβεις? Πχ θα μπορείς να πεις αστείο έτσι? Αναγκαστικά περιορίζεσαι στα πολύ βασικά και για τη γκόμενα είναι σα να μιλάει με χαζό.

Έτσι που λες ναι, νομίζω οι περισσότεροι εδώ μπορούνν να μιλήσουν. ¨Ετσι όμως δεν κάνεις κανονική κουβέντα με γκόμενα με που δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά. Μπορείς να τη ρίξεις α) αν σε γουστάρει με το που σε δει ή β) αν τα σκάσεις ή γ) με πολύ μύνημα και google translate

Και δεν μιλαώ θεωρητικά.

Όταν όμως φθάσεις στο επίπεδο να κάνεις ανεμπόδιστο διάλογο (αντε και κανα translate για καμιά πολύ δύσκολη λέξη) ανοίγονται άλλες ευκαιρίες.

Οι Ελληνες δε μιλάνε με απαρέμφατα.Δε λένε το οδηγείν,το πίνειν,το τρώειν κτλ όπως οι Σλάβοι.
Στα ρωσικά αυτή είναι η ευκολία.Πετάς το απρέμφατο και η άλλη πιάνει αμέσως τι εννοείς.
Επίσης αν ξέρεις άλλη σλαβική γλώσσα βοηθάει.Γιατί οι ρίζες των λέξεων είναι περίπου οι ίδιες.Οπότε αν πεις τη λέξη όπως είναι στα τσέχικα ή στα πολωνικά,περίπου θα καταλάβει τι εννοείς.
Οι Ρωσίδες που έχω και είχα δε μιλούν λέξη αγγλικά.Και μερικές Ουκρανέζες δε μιλούσαν βέβαια αγγλικά.Βέβαια είναι αρκετά κουραστικό να μιλάς συνέχεια ρωσικά αφού ξέρεις λίγες σχετικά λέξεις αλλά σε βοηθάνε οι γκόμενες σημαντικά,μιλάνε απλά στα ραντεβού.
Αν μείνεις λίγο διάστημα Ρωσία βελτιώνεσαι εντυπωσιακά στα ρωσικά γιατί σε βοηθάνε όλοι να τα μάθεις.Γερμανία δε σε βοηθάει κανένας,για αυτό και βλέπεις Ελληνες 30 χρόνια στη Γερμανία μιλάνε εάχιστα έως καθόλου γερμανικά ενώ όσοι μένουν Ρωσία ξέρουν όλοι ρωσικά.
Αν δε μένεις Ρωσία,είναι αρκετά πιο δύσκολο να μάθεις τη γλώσσα,πρέπει κάπως να στροφάρεις και να έχεις αυτί για τους ήχους.Το 99% αποκλείεται να μάθει ρωσικά αν δε μείνει Ρωσία πάνω από δύο μήνες.

Δηλαδή το να μάθεις ρωσικά χωρίς να μένεις Ρωσία πολύ δύσκολο,ακατόρθωτο για το μέσο όρο.Το να μάθεις ρωσικά μένοντας Ρωσία έστω ένα εξάμηνο,αρκετά εύκολο για το μέσο όρο.
Πολωνία,Τσεχία δεν είναι έτσι.Ο dr. Love π.χ. ήταν ένα χρόνο Πολωνία και δεν έμαθε φυσικά λέξη πολωνικά.Ο Β.Π. ήταν ένα εξάμηνο Τσεχία και φυσικά δεν έμαθε καθόλου τσέχικα.Ετσι συμβαίνει με όλους.Για πολωνικά,τσέχικα ο μέσος όρος πρέπει να μείνει πάνω από διετία για να αρχίσει να ψελλίζει κάτι.
Εγώ τα έμαθα με συστημιές και μέσα από γκόμενες αλλά είμαι σβέλτος και μου αρέσουν οι σλαβικές γλώσσες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δηλαδή το να μάθεις ρωσικά χωρίς να μένεις Ρωσία πολύ δύσκολο,ακατόρθωτο για το μέσο όρο.Το να μάθεις ρωσικά μένοντας Ρωσία έστω ένα εξάμηνο,αρκετά εύκολο για το μέσο όρο.

ειπα και εγω δεν θα την ελεγες την μαλακια σου σημερα.  :jerking:

Συνημμένα

• DSCN0086.JPG
    DSCN0086.JPG
    6,1 MB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCN0087.JPG
    DSCN0087.JPG
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 21
  • DSCN0088.JPG
    DSCN0088.JPG
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 41

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εσύ είσαι πολύ έξυπνος ρε φίλε.Δεν ανήκεις στο μέσο όρο.Θα τα μάθεις αμέσως.
Οι άλλοι πρέπει να πάνε Ρωσία.

:jerking: και με τα δυο  :jerking2:

δλδ για να μαθει καποιος ρωσικα πρεπει απαραιτητως κατα τα λεγομενα σου να μεινει ρωσια αλλιως δεν θα μαθει.

και τα φροντιστηρια στην ελλαδα που διδασκουν ρωσικα κλεφτες θα γινουν;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όλοι οι βρωμεροί και υποανάπτυκτοι δηλαδή.. Εγω σαν Έλληνας δεν θέλω να ανήκω σε αυτούς. οπότε το Βαλκάνιος που το ταυτίζουν κάποιοι με το brutal καταφέρνουν το ακριβώς ανάποδο!! Να μας ταυτίζουν με τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους. Εγω στις γκόμενες στο εξωτερικό πάντα λέω για την Ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής , τις ομορφίες της Ελλάδας, την ιστόρια της κλπ και ποσο καταραμένοι είμαστε να συνορεύουμε με υποονάπτυκτους λαούς όπως του Τούρκους,τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους!! Και πάνε άτομα έξω και λένε είμαι Βαλκάνιος και έχω Βαλκανική υπεροχή. Μην βάζετε και αποσμητικό να μυρίσετε να δέιτε πόσο θα καβλώσει τις γκόμενες η Βαρβατίλα!!

Ποια ανωτερότητα της ελληνικής φυλής?Ελληνας σημαίνει μπατίρης στο εξωτερικό.Εκτός αν προέρχεσαι από ισχυρή δυτική χώρα Γερμανία,Σουηδία κτλ.Καλύτερα δηλαδή να παραλείπει κάποιος εντελώς να πει στην αρχή οτι είναι Ελληνας και να αρκεστεί στο έρχομαι από Γερμανία.
Οι Ουκρανές δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά Ελλάδας,Τουρκίας,για αυτές είναι δυο χώρες με θέρετρα που έχουν θάλασσα και ήλιο.Να μην πω οτι ενδομύχως προτιμάνε Τουρκία που λέει ο λόγος.
Για τους Δυτικούς όμως θεωρούν οτι έχουν λεφτά,τους βάζουν σε άλλη κατηγορία.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
:jerking: και με τα δυο  :jerking2:

δλδ για να μαθει καποιος ρωσικα πρεπει απαραιτητως κατα τα λεγομενα σου να μεινει ρωσια αλλιως δεν θα μαθει.

Όχι μόνο πρέπει να πάει Ρωσία αλλά να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό και να δώσει αιματηρές μάχες με Τούρκους... έτσι μόνο μαθαίνεις Ρώσικα, βιωματικά...

Πάντως συστηματικό σε βλέπω, κάνεις φροντιστήριο ή μόνος μαθαίνεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:jerking: και με τα δυο  :jerking2:

Γιατί έχεις πάει φροντιστήριο ρωσικά?Εγώ έχω πάει.Με το φροντιστήριο θα μάθεις εντελώς στοιχειώδη,πολύ δύσκολα θα συνεννοείσαι.
Αν είσαι εκεί στη Ρωσία ή στην Ουκρανία μαθαίνεις πάρα πολύ γρήγορα.Αφού σου μιλάνε όλοι ρωσικά,αρχίζεις να πιάνεις όλες τις εκφράσεις της καθομιλουμένης.
Αυτό το παρατήρησε ακόμα και ο δημητράκης που εκφράζει το μέσο όρο.Αυτός είναι εντελώς σίγουρος οτι όσοι δε μένουν ή δεν έχουν ζήσει Ρωσία είναι παντελώς άσχετοι με τα ρωσικά.
Γιατί παίρνει σα μέτρο τον εαυτό του που εκφράζει το μέσο όρο.
Στο φροντιστήριο μαθαίνεις πολλή γραμματική και λίγο λεξιλόγιο ενώ με τις γκόμενες μαθαίνεις πολύ λεξιλόγιο και λίγη γραμματική.Ρωσικά και σκατά να τα κάνεις στη γραμματική,καταλαβαίνουν τι θες να πεις,αν όμως δεν έχεις αρκετό λεξιλόγιο,δεν καταλαβαίνουν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όχι μόνο πρέπει να πάει Ρωσία αλλά να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό και να δώσει αιματηρές μάχες με Τούρκους... έτσι μόνο μαθαίνεις Ρώσικα, βιωματικά...

Πάντως συστηματικό σε βλέπω, κάνεις φροντιστήριο ή μόνος μαθαίνεις?

εκανα, τωρα εχω σταματησει εδω και ενα χρονο απλα θελει να κανω αρκετες επαναληψεις για να τα φρεσκαρω στην μνημη μου διοτι δεν εχω την ευχερεια να μιλαω ρωσικα σε τακτικη βαση.

αν γινει καποιο ταξιδι στο εξωτερικο θα στρωθω στο διαβασμα παλι ωστε να μπορω να εχω καποια μετρια συνενοηση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γιατί έχεις πάει φροντιστήριο ρωσικά?Εγώ έχω πάει.Με το φροντιστήριο θα μάθεις εντελώς στοιχειώδη,πολύ δύσκολα θα συνεννοείσαι.
Αν είσαι εκεί στη Ρωσία ή στην Ουκρανία μαθαίνεις πάρα πολύ γρήγορα.Αφού σου μιλάνε όλοι ρωσικά,αρχίζεις να πιάνεις όλες τις εκφράσεις της καθομιλουμένης.
Αυτό το παρατήρησε ακόμα και ο δημητράκης που εκφράζει το μέσο όρο.Αυτός είναι εντελώς σίγουρος οτι όσοι δε μένουν ή δεν έχουν ζήσει Ρωσία είναι παντελώς άσχετοι με τα ρωσικά.
Γιατί παίρνει σα μέτρο τον εαυτό του που εκφράζει το μέσο όρο.

:jerking:  :headbang:

φτυσε τα μπουτια σου ρε τσοπανη

τζαλεψες εντελως και το λιγο μυαλο που ειχες το εχασες και αυτο  :jerking:

Συνημμένα

• DSCN0089.JPG
    DSCN0089.JPG
    4,3 MB · Εμφανίσεις: 25

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό το λάθος κάνετε όλοι.Υπερτιμάτε τον εαυτό σας.Νομίζετε οτι είστε έξυπνοι ενώ δεν είστε,καπάτσοι ή εργατικοί ενώ δεν είστε κτλ.
Εγώ σας τα λέω χύμα,ποσοτικά καθαρά τι θα πει έξυπνος.Εξυπνος θα πει να μπορείς να αποστηθίζεις 20 λέξεις τη μέρα για να μάθεις 2500 λέξεις το εξάμηνο και να μιλάς στοιχειωδώς τη γλώσσα.
Εργατικός θα πει να μπορείς να δουλεύεις 80-100 ώρες την εβδομάδα κτλ.Είναι όλα θέμα ποσότητας.Η διαφορά στην ποσότητα κάνει την ποιοτική διαφορά.
Επειδή τα γράφουμε καθαρά,οι άλλοι αντιδρούν δεν πιστεύουν καν οτι γράφεται κάτι τέτοιο.Ενώ είναι η αλήθεια επί του πρακτέου.
Ο Ελληνας που θα μάθει ρωσικά χωρίς να πάει Ρωσία είναι ο πολύ έξυπνος Ελληνας που ανήκει στο 5% του πληθυσμού από άποψη ικανοντήτων και αυτό το άτομο συνήθως δε χάνει χρόνο να κυνηγάει γκόμενες,για την ακρίβεια δεν έχει καν χρόνο για γκόμενες.
Είναι η ανάστροφη λογική που χρησιμοποιεί ο δημητράκης,αν ήταν κάποιος σοβαρός δε θα έγραφε στα μπορδέλα άρα άφραγκος είναι κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom