Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Την πιο πολλή πλάκα την έχει ο Mindreader που ποστάρει φωτός με μαύρες και κίτρινες στο θρεντ του Κιέβου για να πείσει οτι γαμάει μουνάρες.Ανοσιούργημα που λένε.

Διψάει ό σβέρκος σου για περισσότερες φάπες μπουνταλάκο τζανετάκο !!
Θα τις έχεις λοιπόν τις φάπες !!

Ναι ναι !!  :grin: Ανοσιούργημα !! Μόνο που δεν πόσταρα μόνο μαύρες η κίτρινες, πόσταρα και πολωνές, ρουμάνες, ρωσίδες και μια λευκορωσιδα !!!

Αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα ακόμη και τις μαύρες η κίτρινες κοπελίτσες που πόσταρα τις προτιμούν κατά πολύ από τα ξυλαγγουρα ξόανα, η τις κοπρολαγνούδες που πόσταρες.

Επιπλέον τις περισσότερες απο αυτές τις έχω με κεράσματα η ακομη και τις επαγγελματίες με μικρά ποσά. Ενώ εσύ στα ξόανα και τις κοπρολαγνούδες κατά δήλωσή σου έχεις κόψει μηνιάτικο, κακομοίρογλου !!!

Ναι έχω πολυ πλάκα τελικά.  :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Οταν Ταυλάνδη η πιο σκατά εμφανισιακά Ρωσίδα πιάνει 5 φορές πάνω από μια ντόπια και που πρακτικά δεν υπάρχουν Αραπίνες Κίεβο αφού δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.
Στο Rasputin(Παταγια) ειχα πετυχει ταυλανδες πολυ καλες και ψηλες(οχι τραβελια) που κοστιζαν 5000 μπατ δηλ περιπου 120 ευρω , "Ρωσσιδες" που οι περισσοτερες ειναι ουκρανομολδαβες εβρισκες και με 200 ευρω,εντελως ακυρο αυτο που λες.

Γενικα γραφεις οτι ναναι οπως εδω
Εγώ δεν πάω στα εύκολα.Πάω εκεί όπου βρίσκονται οι πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη οι Ανατολικοευρωπαίες και μεταδίδω ζωντανά από το μέτωπο.
Φυσικα και πας στα ευκολα και για αυτο και εισαι συνεχεια Κιεβο ,ουτε καν στη Μοσχα δεν πας γιατι ξερεις οτι εκει δεν σε παιρνει.
και αν θες πιο δυσκολα πηγαινε Λονδινο που εχει μουναρες αγγλιδες που τις βλεπεις και ζαλιζεσαι ,μπορεις? οχι βεβαια γιατι στα καλα κλαμπ δεν μπορεις να πλησιασεις ...θα μου πεις εδω εφαγες πορτα στο chi ,τι λεμε τωρα.

Τις δικές μου θα τις έψαχναν με το κυάλι στα citytours να σκάσουν καμιά πεντακοσάρα και δε θα τις έβρισκαν αφού έτσι κι αλλιώς δεν υφίστανται εκεί.
Σε αυτο εχεις απολυτο δικαιο ,υφιστανται μονο στο μυαλο σου.
Οι δικες σου δεν πιανουν πχ ουτε 150$ στην χωρα του Uncle Sam ,σε αντιθεση με την πιο φτηνη λευκη αμερικανα πουτανα που κοστιζει κοντα στα 600 στα ραντζα ,στην δε Αθηνα με 250 ευρω βρισκεις απιστευτα σιτιτουρια

δεν ηθελα να σου ξανακανω παραθεση  αλλα μας εχεις φλομωσει στις πιπες.
η τελευταια ειναι παντως ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γενικά τις στρογγυλές,σφαιρικές,στωικές,ψύχραιμες προσεγγίσεις κτλ,τα άτομα σαν εμένα οι ακραίοι πέουλες τις έχουμε γράψει προ πολλού στα αρχίδια μας.Εμείς τα βλέπουμε όλα ανταγωνιστικά με γωνίες,θα σε λιώσω πουσταρά Τούρκε,θα σε τσακίσω κωλοάραβα,χάσου από το διάβα μου Δυτικέ,δεν έχουμε σχέση με τις στρογγυλές προσεγγίσεις των συμβατικών τα βλέπουμε όλα κοφτά με γωνίες και συγκρούσεις στη διαρκή μάχη στο μέτωπο της βαλκανικής υπεροχής.

Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας φαίνεται η υπεροχή που νομίζεις ότι έχεις !!!

Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας φαίνεται η υπεροχή που πραγματικά έχεις, και που τα αρπακτικά που πληρώνεις βλέπουν !!! :grin: :grin:

Και γαμιούνται πρώτα στα γέλια, και μετά στα λεφτά που βγάζουν απο ναυάγια σαν εσένα !!

Συνημμένα

• FB_IMG_1547929983694.jpg
    FB_IMG_1547929983694.jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 26

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Στο Rasputin(Παταγια) ειχα πετυχει ταυλανδες πολυ καλες και ψηλες(οχι τραβελια) που κοστιζαν 5000 μπατ δηλ περιπου 120 ευρω , "Ρωσσιδες" που οι περισσοτερες ειναι ουκρανομολδαβες εβρισκες και με 200 ευρω,εντελως ακυρο αυτο που λες.

Γενικα γραφεις οτι ναναι οπως εδωΦυσικα και πας στα ευκολα και για αυτο και εισαι συνεχεια Κιεβο ,ουτε καν στη Μοσχα δεν πας γιατι ξερεις οτι εκει δεν σε παιρνει.
και αν θες πιο δυσκολα πηγαινε Λονδινο που εχει μουναρες αγγλιδες που τις βλεπεις και ζαλιζεσαι ,μπορεις? οχι βεβαια γιατι στα καλα κλαμπ δεν μπορεις να πλησιασεις ...θα μου πεις εδω εφαγες πορτα στο chi ,τι λεμε τωρα.
Σε αυτο εχεις απολυτο δικαιο ,υφιστανται μονο στο μυαλο σου.
Οι δικες σου δεν πιανουν πχ ουτε 150$ στην χωρα του Uncle Sam ,σε αντιθεση με την πιο φτηνη λευκη αμερικανα πουτανα που κοστιζει κοντα στα 600 στα ραντζα ,στην δε Αθηνα με 250 ευρω βρισκεις απιστευτα σιτιτουρια

δεν ηθελα να σου ξανακανω παραθεση  αλλα μας εχεις φλομωσει στις πιπες.
η τελευταια ειναι παντως ...
Πολλά λες με 140 βρίσκεις σιτιτουρια αστέρια Αθηνα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γενικά τις στρογγυλές,σφαιρικές,στωικές,ψύχραιμες προσεγγίσεις κτλ,τα άτομα σαν εμένα οι ακραίοι πέουλες τις έχουμε γράψει προ πολλού στα αρχίδια μας.Εμείς τα βλέπουμε όλα ανταγωνιστικά με γωνίες,θα σε λιώσω πουσταρά Τούρκε,θα σε τσακίσω κωλοάραβα,χάσου από το διάβα μου Δυτικέ,δεν έχουμε σχέση με τις στρογγυλές προσεγγίσεις των συμβατικών τα βλέπουμε όλα κοφτά με γωνίες και συγκρούσεις στη διαρκή μάχη στο μέτωπο της βαλκανικής υπεροχής.

Γενικά ΕΣΕΙΣ έχετε το σύνδρομο της φωτογραφίας !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1547709888662.jpg
    FB_IMG_1547709888662.jpg
    86 KB · Εμφανίσεις: 22

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πολλά λες με 140 βρίσκεις σιτιτουρια αστέρια Αθηνα

Ναι αλλά δεν είναι σπονσορέτες που έχουν πέσει μετά απο επίθεση με πύραυλους, χαρακώματα στις τουαλέτες, και εξόντωση του ''εχθρού'' !!! :grin: :grin: :grin:

Τι να τις κάνεις έτσι σκέτες ??? :grin: :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Την πιο πολλή πλάκα την έχει ο Mindreader που ποστάρει φωτός με μαύρες και κίτρινες στο θρεντ του Κιέβου για να πείσει οτι γαμάει μουνάρες.Ανοσιούργημα που λένε.
Οταν Ταυλάνδη η πιο σκατά εμφανισιακά Ρωσίδα πιάνει 5 φορές πάνω από μια ντόπια και που πρακτικά δεν υπάρχουν Αραπίνες Κίεβο αφού δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.

Γενικά παρόλο που έχει γύρει ο σβέρκος σου απο τις φάπες επιμένεις.

Το θεωρώ τελικά όμως όχι μόνο ανούσιο, αλλά και ''άνανδρο'' να ρίχνω φάπες σε σχιζοειδείς κακομοίρηδες σαν και σένα !!!

Και άν το έκανα το έκανα πρώτον γιατί με προκαλούσες και δεύτερον γιατί αν αν ακούσει κανένας αβγαλτος τις παπαριές σου θα πάει στο Κίεβο και θα αρχίσει να μοιράζει πεντακοσάρια στα αρπακτικά.

Στο εξής η μόνη απάντηση στις κατά κόρον και συρροήν σχιζοειδείς παπαριές σου θα έιναι από μένα η απάντηση της φωτογραφίας !!!

Συνημμένα

• FB_IMG_1547709748273.jpg
    FB_IMG_1547709748273.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 24

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά δεν είναι σπονσορέτες που έχουν πέσει μετά απο επίθεση με πύραυλους, χαρακώματα στις τουαλέτες, και εξόντωση του ''εχθρού'' !!! :grin: :grin: :grin:

Πρεπει η πουτανα να σου εχει κανει λιγακι την δυσκολη πρωτα για να το ευχαριστηθεις καλυτερα στο τελος :grin:

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726

την διαφορά την κάνουν οι ψεύδεσθήσεις και η φαντασία του καθενός

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυποι κανει παρτυ ο Αμπελαλες για να γνωριστουμε καλυτερα :hi: :S :S :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ο Tζανετάκος των ανατολικών νημάτων (kman2) νομίζει μέσα στο κλουβιο του μυαλο οτι κανει κατι το εξωπραγματικο και οτι ολοι οι υπολοιποι δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο που κανει αυτος.

Λαλησες Τζανετακο απο γερμανικο μοντελο και το μυαλο σου εχει γινει κιμας   :grin:

ειναι δυσκολο να παρουμε μια βιζιτα που κοστιζει 60 ευρω και να την πληρωσουμε 500 ευρω. σαφως και δεν μπορουμε να το κανουμε ολοι οι υπολοιποι διοτι δεν ειμαστε κοροιδα σαν εσενα Τζανετακο. εμεις την βιζιτα θα την πληρωσουμε στην τιμη της τοπικης αγορας και οχι σε υπεραξια οπως κανεις εσυ.

και αφου εισαι τοσο απλας και σκορπας αβετα χρηματα γιατι εφαγες πορτα στο Chi ρε Τζανετακο;  :idiot:

γιατι δεν πας στην Μοσχα να κανεις το παιχνιδι σου αυτο;  :idiot:

στην τελικη μας τα εχεις πρηξει ρε Τζανετακο, πας και τα βαζεις με εναν αξιολογο παικτη τον mind που δινει ρεαλιστικες πληροφοριες για ολους τους παγκοσμιους προορισμους.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ρε συ Πάπα, δε βλέπεις τώρα που έφυγε ο άλλος πως πάει να πιάσει τη θέση του; Ηδονίζεται με το να ασχολούνται με αυτόν. Γιαυτο με τον Δημητρακη ήταν στην κόντρα κ τώρα που έφυγε πήρε τα πάνω του, σου λέει η ευκαιρία μου!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ατυχεστατος ο χαρακτηρισμος του κατα φαντασια  jeune premier σε Τζανετακο. Σωστος μονο ως προς τις φαπες και την εμφανιση, μιας και ο μακαριτης εμφανισιακα ητανε κι αυτος σαν αναποδο γαμωτο.
Ο Τζανετακος ομως οπως πολλοι θα γνωριζετε υπηρξε μεγας γυναικοκατακτητης με καμια 20αρια αρραβωνες στο ενεργητικο του....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ατυχεστατος ο χαρακτηρισμος του κατα φαντασια  jeune premier σε Τζανετακο. Σωστος μονο ως προς τις φαπες και την εμφανιση, μιας και ο μακαριτης εμφανισιακα ητανε κι αυτος σαν αναποδο γαμωτο.
Ο Τζανετακος ομως οπως πολλοι θα γνωριζετε υπηρξε μεγας γυναικοκατακτητης με καμια 20αρια αρραβωνες στο ενεργητικο του....
Δεν ήξερα για τις επιδόσεις του στις γυναίκες.
Αλλά εντάξει ως καραπαζοεισπράχτορας έγινε ευρύτερα γνωστός στο σινεμά.

Και με αυτή την ιδιότητα ταιριάζει γάντι στον συγκεκριμένο ώς παρατσούκλι !!

Οσον αφορά τη δεύτερη ιδιότητα που ανέφερες έχεις δίκιο είναι όντως ατυχής !!! :grin: :grin: :grin:

Τέλος πάντων, και πολύ ασχοληθήκαμε !!! :hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Επειδη υπαρχουν καποιοι που παρακολουθουν και ενδιαφερονται σιωπηρα τις πιο πολλες φορες σας επισυναπτω δυο αρθρα που κατα την γνωμη μου δειχνουν το παρελθον και το μελλον που θελουν να μας πανε...Για μας τους τελευταιους ρομαντικους που θελουμε ΓΥΝΑΙΚΑ με Γ κεφαλαιο εχουν πολυ ενδιαφερον αλλα και για τους υπολοιπους.
Καλους προβληματισμους ευχομαι

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μαθαινω δε οτι υπαρχουν συναγωνιστες τωρα στο Μινσκ και στο Κιεβο.Τους ευχομαι καλη επιτυχια...
Τωρα αν εκει θα ειναι Κμαν η Mindreader η Drlove το αφηνω στην δικια τους ιδιοσυγκρασια

Φιλια σε ολους

Ps που ειναι ο Paris Papis και ο koble?????

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Με βαλκανικούς πυραύλους,γνώση της γλώσσας,νοοτροπίας,επιθετική προσέγγιση και αιφνιδιασμό βάζεις τα μεχμέτια στη θέση τους.Ξεχωρίζουμε σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Εγω το Βαλκανιος που τόσο διαφημιζετε στο φορουμ το θεωρώ προσβλητικό,. Για να πηδας πρέπει να σε βλέπουν πολιτισμενο ΕΥΡΩΠΑΙΟ και οχι Βαλκανιο Βουλγαρο,Ρουμανο κλπ. Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει τόσο πολύ στην προβολή του όρου Βαλκανιος.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγω το Βαλκανιος που τόσο διαφημιζετε στο φορουμ το θεωρώ προσβλητικό,. Για να πηδας πρέπει να σε βλέπουν πολιτισμενο ΕΥΡΩΠΑΙΟ και οχι Βαλκανιο Βουλγαρο,Ρουμανο κλπ. Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει τόσο πολύ στην προβολή του όρου Βαλκανιος.

έλα ντε γιατί  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom