whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ασε τα σαπια..σε αμφοτερα με αδικησε η φύση για τέσσερα παλιοσαντιμετρ
η αχαριστια τιμωρειται..
μολογα κ το ποσο πολλαπλα σε ευνοησε στα υπολοιπα για να το σωσεις..
ασε τα σαπια..σε αμφοτερα με αδικησε η φύση για τέσσερα παλιοσαντιμετρ
Αισθανεται και συμπεριφερεται ομως σαν να γυρισε τον κοσμο ολο ,ειναι η λεγομενη βαλκανικη υπεροχηΕίναι προφανές ότι πέρα απο την Ανατολική Ευρώπη δεν έχεις πάει πουθενά για αυτό και λες μαλακίες καραμπινάτες βγάζοντας ηλίθια συμπεράσματα.
Εδω γελανε ...Που προς Θεού δεν είναι κακό, αυτή είναι η θεματολογία του σάιτ, απλώς να μην ωραιοποιούμε και εξιδανικεύουμε την εκμετάλλευση φτωχών και αφελών γυναικών.
Οτι και να κανεις τον big John δεν τον φτανεις ,,, γκαβαριτ μολντο χαχασε αμφοτερα με αδικησε η φύση για τέσσερα παλιοσαντιμετρ
είπαμε μέχρι τέλος Μάιου είμαι αγροτικές
Μετά παίρνω άδεια σαν τον κουφοντινα
Νομίζω για όλους όσους ταξιδεύουμε ισχύει ότι "πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του"
ΥΓ. το "χούι" και στα ρώσσικα να το πάρεις, πάλι νοήμα βγαίνει.....
3 ρωσικες λεξεις γνωριζω,η μια εξ αυτων η συγκεκριμενη..Νομίζω για όλους όσους ταξιδεύουμε ισχύει ότι "πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του"
Γράψε ένα βιβλίο να κονομησεις κ να βγεις από το υπόγειο του καυστηρα
Θυμίζεις μπουκοφσκι στα καλά του
Υγ Δεν κάνω πλάκα
Πάπα,
Είσαι λιγάκι επαγγελματίας στα Ρώσσικα βλέπω.
Μήπως ως Πάπας μιλάς και λατινικά?
Την βλέπεις τη κοπελίτσα στη φωτογραφία μπουνταλάκο ???
Είναι γιαπωνέζα απο την Οσάκα.
Κατά την ανεγκέφαλη λογική σου εγώ πάω σε τριτοκοσμικές φτηνές χώρες για να πληρώνω φτηνές πουτάνες.
Είναι πολύ τριτοκοσμική χώρα η Ιαπωνία ??? Είναι πολύ φτηνή ???
Η μήπως είσαι εσύ πολύ πανίβλακας ???
μπα νομίζω τώρα αρχίζει η απογειωσηΛαλησε τελειως ... κριμα
άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στο χουι δηλαδήΝομίζω για όλους όσους ταξιδεύουμε ισχύει ότι "πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του"
του τα μαθαν στην Μόσχα που πάει συχνάΠάπα,
Είσαι λιγάκι επαγγελματίας στα Ρώσσικα βλέπω.
Μήπως ως Πάπας μιλάς και λατινικά?
post coitum omne animalium triste est
Είσαι τελείως βαρετός,ξεπερασμένος.
Σιγά μην πήγες Ιαπωνία για σεξοτουρ.Για δουλειά πήγες και μπορεί να έκανες και προετοιμασία μέσω ίντερνετ για να γαμήσεις κάτι.
Για καθαρό σεξοτουρισμό πας Νοτιοανατολική Ασία,Αφρική κτλ όπως όλοι οι εξηντάρηδες,εβδομηντάρηδες Δυτικοί.Δεν είναι κάτι νέο.
Δηλαδή Ταυλάνδη δε θα πας για δουλειά,θα πας για να γαμήσεις.
Οπως και εγώ Κίεβο δεν πάω για δουλειά,πάω για να γαμήσω.
Νορβηγία,Σουηδία αν πάω πάω για δουλειά,μπορεί όμως να πάω στα κλαμπ μήπως και γαμήσω αλλά είναι πανάκριβα και έχει υψηλό ανταγωνισμό οπότε δεν έχει νόημα.
Το πλαίσιο είναι αυτό που θέτω εγώ.
Και να μη γαμήσω Σουηδία στα αρχίδια μου αφού γαμάω Πολωνία.Και να μη γαμήσω Πολωνία στα αρχίδια μου αφού γαμάω Ρωσία.Και να μη γαμήσω Ρωσία στα αρχίδια μου αφού γαμάω Ουκρανία.Και να μη γαμήσω Ουκρανία στα αρχίδια μου αφού γαμάω Λευκορρωσία.
Και εκεί να μη γαμήσω θα γαμήσω Ρωσία σίγουρα.
Είναι η βαλκανική υπεροχή,ο παγκοσμιοποιημένος Βαλκάνιος που τρυπάει με την ψώλα του σε παγκόσμιο επίπεδο τον ανταγωνισμό.
Οποιος αντιδρά τον χέζουμε και τον χύνουμε στη μάπα πρέπει η Ευρώπη να συνηθίσει την υπεροχή μας αλλιώς ας αρχίσει να εισάγει αραβοειδείς και καθυστερημένους.
Στον πούτσο μας λουλούδια που λένε.Τεράστια υπεροχή.
Λαλησε τελειως ... κριμα
του τα μαθαν στην Μόσχα που πάει συχνά
μπα νομίζω τώρα αρχίζει η απογειωση