Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:hi: :kneel:
..και ετσι γαμηθηκε το συστημα :'(

Οντως οι Τσέχες σιγά μην τα έδιναν στον Ιβάν που περιπολούσε τη χώρα.Του έλεγαν Ιβάν πάνε σπίτι,σε περιμένει η Σβετλάνα καυλωμένη για μέγκα μπούκια.
Είχα διαβάσει στο βιβλίο του Κούντερα πώς οι Τσέχες για να δείξουν τη δυναμική τους αντίσταση στην εισβολή της Πράγας το 1969 κυκλοφορούσαν με το μίνι ως τον αφαλό μπροστά στους Σοβιετικούς στρατιώτες που έπρεπε να μένουν ακίνητοι,badass,κακεντρεχείς με το δάχτυλο στη σκανδάλη ενώ βασανίζονταν από ουρανομήκεις πριαπισμούς και δεν είχαν τις Σβετλάνες δίπλα να ξεδώσουν.
Μιλάμε για το απόλυτο μαρτύριο πόσο να αντέξει κάποιος?Στο τέλος τα παράτησαν άφησαν τον αδελφό Cech και τον Lech να κάνουν οτι θέλουν,αφού τους έπρηξαν τα αρχιδάκια.
Και Πολωνία τα ίδια.Τα λέει ο Ντοστογιέφσκυ,ερχόταν ο Ρώσος αξιωματικός του στρατού με τις αρειμάνιες μουστάκες Πολωνία να επιβάλει την τάξη του τσάρου και σε λίγο είχε δυο Πολωνέζες στα γόνατά του ποια θα τον τσιμπουκώσει πρώτη.Αντε τώρα να συγκεντρωθεί ο Ρώσος αξιωματικός στα καθήκοντά του.
Γενικά ο Σλάβος αποδίδει μόνο υπό γερμανική κυριαρχία,χρειάζεται αυστηρούς Γερμανούς managers  που τους επαναφέρουν οι Γερμανίδες δυναμικά με δυο χαστούκια και τρία καυλιά στον ίσο δρόμο αλλιώς από μόνοι τους οι Σλάβοι το ρίχνουν στις βότκες,στο χαβαλέ και στα γαμήσια,είναι ψιλοάχρηστοι οικονομικά εκτός γερμανικής διοικήσεως.

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
Αν πάτε με λογική προσέγγιση στο μπλοκ θα πιάσετε τα αρχίδια σας εγγυημένα.
Ας πούμε οτι είμαι λογικός πέουλας και χρησιμοποιώ μόνο τη λογική μέσου εισοδήματος.Οσο χαμηλότερα τόσο καλύτερα.
Εν έτει 2019.
Ουκρανία μέσο εισόδημα 200 ευρώ.
Λευκορρωσία 350 ευρώ.
Ρωσία 450 ευρώ.
Πολωνία 750 ευρώ.
Τσεχία 850 ευρώ.
Βρήκα τη λύση.Θα πάω Ουκρανία να γαμήσω.Γιατί με βάση την αρχή του ελάχιστου εισοδήματος,είναι η καλύτερη χώρα.
Αυτή είναι η λογική που έχουν οι περισσότεροι,η ευθύγραμμη.

Εκεί σκέφτεται κάποιος επεκτείνοντας και γιατί να μην πάω Μολδαβία που είναι ακόμα φτωχότερη ή Γεωργία?Η ακόμα και Τατζικιστάν?Η ακόμη και Βενεζουέλα που έχουν πέσει οι τιμές.Εκεί μπαίνεις σε λογική Χάρη ξεφεύγεις με τη μαλακία.
Και γιατί να μην πάω Νοτιοανατολική Ασία που είναι ακόμα φτωχότεροι και βλέπουν τους Λευκούς σα Θεούς ή ακόμα καλύτερα Αφρική που σα λευκός Θεός απλά γαμάς με το καλημέρα.Γιατί να μην πάω στις φτωχότερες και πλέον εξαθλιωμένες της Αφρικής όπως η Μοζαμβίκη και η Ουγκάντα όπου έχουν εισόδημα 20 ευρώ το μήνα δηλαδή 10 φορές κάτω από Ουκρανία.Εκεί θα γαμήσω σίγουρα καλά απλά θα είναι στο πιο μαυριδερό.
Αυτή είναι η λογική Mindreader.

Δεν έχει σχέση με την πουτσαράδικη επιθετική λογική Βαλκάνιου άρχοντος.Ο άρχων γαμάει τα πάντα και παντού ανεξαρτήτως τοπικής οικονομικής κατάστασης ως ανώτερος.Δεν κάνει συμβιβασμούς ούτε υπολογισμούς.Είναι αυτόβουλος,αυτόνομος,ανεξάρτητος από το περιβάλλον και δημιουργεί ο ίδιος τα γεγονότα,μια κατηγορία μόνος του.
Με τετοια οπτική είναι πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό ο συνήθης αντίπαλος τρώει τη σκόνη του Βαλκάνιου γιατί δεν μπορεί να τον τυποποιήσει αφού δεν έχει τη συνήθη λογική οπότε είναι απρόβλεπτος και επικίνδυνος.
Βορεια Κορεα τυπε θα κανείς παπάδες  :priest:  :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ηταν βαριά ατμόσφαιρα,εθνική,οι νέωπες δεν μπορούν να καταλάβουν.Τότε π.χ. Τσεχία όλες οι μπυραρίες είχαν την τοπική μπύρα δεν ήταν δυνατό παμπ στην Πράγα να σερβίρει Πίλσνερ Urquell,γιατί ήταν μπύρα άλλης πόλης,όλοι είχαν τις Staropramen που ήταν ντόπιες.
Τώρα εχουν όλοι τις Pilsner και τις Budweiser γιατί είναι πιο brand name και πουλάει τους τουρίστες.
Το ίδιο δεν υπήρχαν αμερικάνικες παπαριές τύπου Starbucks κτλ υπήρχαν hardcore τσεχικά καφέ όπως το Slavia κτλ που ήταν γεμάτο μούνες και από παλιά γνωστό ως το μέρος όπου σύχναζαν πόρνες υψηλού επιπέδου κομψές μουνάρες του μπλοκ με τους Δυτικούς στο στόχαστρο.
Εμπαινε ο μέγιστος Δυτικός να απολαύσει τον τσέχικο καφέ του στις όχθες του Βλτάβα με την εξαιρετική μπαρόκ αχριτεκτονική και έβλεπε απέναντι τη σούπερ δίμετρη μούνα να απολαμβάνει τον καφέ της με τη ζαρτιέρα ως το γόνατο και το δαντελωτό εσώρουχο να φαίνεται στα ανοιχτά ή διπλωμένα μπούτια.Ο δυτικός ένιωθε αμέσως σούπερ κάμακας,είχε το θήραμα εξασφαλισμένο και πλησίαζε.Σε τέτοια υψηλού επιπέδου γοητεία μια Τσέχα υχηλού επιπέδου επαγγελματίας ήταν δύσκολο να αντισταθεί οπότε γινόταν το κοννέ και ο Δυτικός περνούσε χίλες και μια νύχτες στην Πράγα ξερνώντας τα μυστικά του Δυτικού μπλοκ στις αδηφάγες Τσέχες.
Τώρα υπάρχει στα ίδια μέρη μόνο καπιταλισμός,οικονομία της αγοράς και εκμετάλευση οι Τσέχοι ξεπούλησαν το κέντρο της πόλης στους ξένους για να κάνουν μπίζνες με άλλο ντεκόρ,οπότε βλέπεις generic φάση με Mc Donalds,Starbucks,Zara,Louis Vouitton,όλες τις φίρμες και πιο πολλούς κακάσχημους κινεζοειδείς και Ιάπωνες ή χοντρές Αγγλίδες,Αμερικανίδες στο κέντρο παρά Τσέχους και Τσέχες.

Ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε...
Καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια...

Θεωρω τον εαυτο μου μετριο καμακι. Οπως το λεω... μετριο...
Ειχα βρεθει στο Α. Βερολινο λιγο πριν την πτωση του τειχους. Ενας Κουβανος αραπης φοιτητης τον οποιο συναντουσα σε ενα καφε που συχναζα, αρχισε να ωριεται που αφησα συξυλη μια γκομενα (10αρι)   με την οποια ειχαμε πιασει την κουβεντα για αρκετη ωρα μεσα στο καφε. Ρε Μπιρμπιλι  (ετσι τον ειχα "βαφτισει") του λεω... Υπαρχει τετοια πληθωρα και απλα υποδειξε μου οποια θελεις εδω στην πλατεια και θα δεις αν την καμακωσω  ή οχι.  Αυτη λοιπον που μου υπεδειξε το  ιδιο βραδυ την πηδησα χωρις να μου στοιχησει τιποτα περα ενος τραπεζωματος 10-15 δολλαριων. Βεβαια τοτε τα 15 δολλαρια χαλασμενα στην μαυρη αντιπροσωπευαν ενα βδομαδιατικο εξιδικευμενου εργατη.
Τι παει να πει αυτο; Οτι εκανα κατι σπουδαιο; Οχι βεβαια... Ας πηγαινα να το κανω με τον ιδιο τροπο 3 χρονια μετα....

Λιγο πριν την πτωση του Ζιφκωφ πηγα Βουλγαρια με 500 δολλαρια και 60 χιλιαδες δραχμες. Εμεινα ενα μηνα ακριβως. Εμενα στα καλυτερα ξενοδοχεια σε Σοφια-Βαρνα-Μπουργκας, και το τι μουνι πηδησα δεν λεγεται. Εννοειτε οτι μουνι δεν πληρωσα και φυσικα δεν ξοδεψα ολα τα λεφτα...
Εκανα τιποτα σπουδαιο; Ασφαλως οχι.

Βρεθηκα πρωτη φορα στην ζωή μου Ρωσσια - Λενινγκραντ το 2004. Βεβαια τοτε δεν υπηρχε η ενημερωση που υπαρχει τωρα, οποτε παλι καλα που δεν πηγα με καλτσον και Τζιν... Στην ντισκο του ξενοδοχειου που εμενα οταν διαπιστωσα οτι δεν πιανει το καμακι, εσκασα 250 δολλαρια  και πηρα νυχτια την ομορφοτερη που υπηρχε στο κλαμπ. Τι παει να πει αυτο; Οτι εκανα τιποτα σπουδαιο; Οχι βεβαια... Δεν μετανοιωσα που πηγα, αλλα ακομα κλαιω τα λεφτα μου γιατι δεν ειμαι συνηθισμενος να πληρωνω και δη αυτα τα ποσα... Οχι δεν ειμαι τσιγκουνης αλλα 250 τοτε δολλαρια  δηλαδη 400 ισως και παραπανω σημερινα τιναι too much....

Σταματα λοιπον να φωνασκεις οτι κανεις κατι σπουδαιο, γιατι δεν ειναι...και το ιδιο πιστευουνε ολοι  πλην ελαχιστων χαϊβανιων εδω μεσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναχαμε να λεγαμε και ναχαμε να πουμε...
Καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια...

Θεωρω τον εαυτο μου μετριο καμακι. Οπως το λεω... μετριο...
Ειχα βρεθει στο Α. Βερολινο λιγο πριν την πτωση του τειχους. Ενας Κουβανος αραπης φοιτητης τον οποιο συναντουσα σε ενα καφε που συχναζα, αρχισε να ωριεται που αφησα συξυλη μια γκομενα (10αρι)   με την οποια ειχαμε πιασει την κουβεντα για αρκετη ωρα μεσα στο καφε. Ρε Μπιρμπιλι  (ετσι τον ειχα "βαφτισει") του λεω... Υπαρχει τετοια πληθωρα και απλα υποδειξε μου οποια θελεις εδω στην πλατεια και θα δεις αν την καμακωσω  ή οχι.  Αυτη λοιπον που μου υπεδειξε το  ιδιο βραδυ την πηδησα χωρις να μου στοιχησει τιποτα περα ενος τραπεζωματος 10-15 δολλαριων. Βεβαια τοτε τα 15 δολλαρια χαλασμενα στην μαυρη αντιπροσωπευαν ενα βδομαδιατικο εξιδικευμενου εργατη.
Τι παει να πει αυτο; Οτι εκανα κατι σπουδαιο; Οχι βεβαια... Ας πηγαινα να το κανω με τον ιδιο τροπο 3 χρονια μετα....

Λιγο πριν την πτωση του Ζιφκωφ πηγα Βουλγαρια με 500 δολλαρια και 60 χιλιαδες δραχμες. Εμεινα ενα μηνα ακριβως. Εμενα στα καλυτερα ξενοδοχεια σε Σοφια-Βαρνα-Μπουργκας, και το τι μουνι πηδησα δεν λεγεται. Εννοειτε οτι μουνι δεν πληρωσα και φυσικα δεν ξοδεψα ολα τα λεφτα...
Εκανα τιποτα σπουδαιο; Ασφαλως οχι.

Βρεθηκα πρωτη φορα στην ζωή μου Ρωσσια - Λενινγκραντ το 2004. Βεβαια τοτε δεν υπηρχε η ενημερωση που υπαρχει τωρα, οποτε παλι καλα που δεν πηγα με καλτσον και Τζιν... Στην ντισκο του ξενοδοχειου που εμενα οταν διαπιστωσα οτι δεν πιανει το καμακι, εσκασα 250 δολλαρια  και πηρα νυχτια την ομορφοτερη που υπηρχε στο κλαμπ. Τι παει να πει αυτο; Οτι εκανα τιποτα σπουδαιο; Οχι βεβαια... Δεν μετανοιωσα που πηγα, αλλα ακομα κλαιω τα λεφτα μου γιατι δεν ειμαι συνηθισμενος να πληρωνω και δη αυτα τα ποσα... Οχι δεν ειμαι τσιγκουνης αλλα 250 τοτε δολλαρια  δηλαδη 400 ισως και παραπανω σημερινα τιναι too much....

Σταματα λοιπον να φωνασκεις οτι κανεις κατι σπουδαιο, γιατι δεν ειναι...και το ιδιο πιστευουνε ολοι  πλην ελαχιστων χαϊβανιων εδω μεσα.

Δεν το κάνανε τότε.Βρες έναν Ελληνα να λέει πήγαινα ντίσκο Λέτνα στην Πράγα το 1997 και είχα ξεσκιστεί στον πούτσο.Απίστευτες μουνάρες.
Η έσκαγα Πίλσεν το 2005 και γνώριζα τα απίστευτα μουνιά.Είχα 10 Τσέχες σε rotation το 2009 με διακοπες σε ελληνικά νησιά.
Η πήγα ντίσκο Avpark Bratislava το 2003 και γνώρισα θεόμουνα.
Και τώρα ακόμα αυτά που γράφω για τώρα που πηγαίνω.
Αυτά δεν τα γράφει κανείς.
Γιατί δεν τα θεωρούνε δυνατά.
Και τώρα ακόμα που σκας με κάμερα,κινητά κτλ και τα ντοκουμεντάρεις όλα,πάλι τα αμφισβητούνε.Οι πιο πολλοί κρίνουνε με μέτρο τον εαυτό τους.Σου λέει αν δεν τα κάνω εγώ απλά δε γίνονται και τέλος.
Και να γίνονται είναι αντιοικονομικό αφού δεν τα κάνει ο μέσος όρος γιατί αν τα έκανε θα το ήξερα άρα δεν αξίζει ως αντιοικονομικό και τέλος.
Είναι η λογική όπερ έδει δείξαι που έχουν οι περισσότεροι.Και να έχεις δίκιο που δεν έχεις δε με αφορά γιατί είναι αντιοικονομικό αφού μόνο εσύ το λες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και γιατί να μην πάω Νοτιοανατολική Ασία που είναι ακόμα φτωχότεροι και βλέπουν τους Λευκούς σα Θεούς ή ακόμα καλύτερα Αφρική που σα λευκός Θεός απλά γαμάς με το καλημέρα.Γιατί να μην πάω στις φτωχότερες και πλέον εξαθλιωμένες της Αφρικής όπως η Μοζαμβίκη και η Ουγκάντα όπου έχουν εισόδημα 20 ευρώ το μήνα δηλαδή 10 φορές κάτω από Ουκρανία.Εκεί θα γαμήσω σίγουρα καλά απλά θα είναι στο πιο μαυριδερό.
Αυτή είναι η λογική Mindreader.

Παρόλο που έχει γύρει ο σβέρκος σου απο τις φάπες, επιμένεις τζανετάκο του site !! :grin: :grin:

Αφου διψάει ο σβέρκος σου για φάπες, έχει και άλλες.

Είναι προφανές ότι πέρα απο την Ανατολική Ευρώπη δεν έχεις πάει πουθενά για αυτό και λες μαλακίες καραμπινάτες βγάζοντας ηλίθια συμπεράσματα.

Ξέρεις πόσο κάνει ένα εισητήριο για να πας στις Αφρικανικές χώρες που ανέφερες μπουνταλάκο ?? Στη Μαδαγασκάρη για παράδειγμα για να πας χρειάζεσαι τουλάχιστον 900 ευρώ το φθηνοτερο.

Ξέρεις πόσο κάνει ένα ξενοδοχείο με δυτικά στάνταρτς στις χώρες που ανέφερες. Τουλάχιστον 120 ευρώ την ημέρα το φθηνότερο για να μη σε φάνε τα ποντίκια και οι κατσαρίδες.

Αρα με το καλημέρα ( εισιτήριο - ξενοδοχείο ) για δέκα μέρες  αν πάς σε τέτοιες χώρες σου έχουν φύγει πάνω απο 2 χιλιάρικα. Το να τρώς και να πίνεις επίσης σε δυτικά στάνταρτς κάνει το συνολικό ταξίδι σε αυτές τις χώρες πολύ πιο ακριβό απο την Ουκρανία για την οποία μιλάμε.

Αρα λες μαλακίες καραμπινάτες διότι το κολημένο κεφάλι σου δεν καταλάβαίνει ότι δεν ταξιδεύουν όλοι με αποκλειστικό στόχο να γαμήσουν πουτάνες όπως εσύ. Υπάρχουν και άνθρωποι που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς η τουριστικούς λόγους και γεύονται και τις ντόπιες γυναίκες σαν κάτι επιπλέον στο ταξίδι τους !!

Αν όμως έχεις κάψει φλάντζα που να σκεφτείς ???

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Σταματα λοιπον να φωνασκεις οτι κανεις κατι σπουδαιο, γιατι δεν ειναι...και το ιδιο πιστευουνε ολοι  πλην ελαχιστων χαϊβανιων εδω μεσα.

Σωστά τα λες φίλε αλλά τι λογοτεχνικό ενδιαφέρον θα είχε ο kman αν τα έγραφε ρεαλιστικά? Ενίοτε είναι βαρετά αλλά ενιότε είναι ξεκαρδιστικά.

Εδώ Kman σε πένθιμο και γλαφυρο στυλ περιγράφει την πραγματικότητα του σπόνσορος:

Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Την βλέπεις τη κοπελίτσα στη φωτογραφία μπουνταλάκο ???

Είναι γιαπωνέζα απο την Οσάκα.

Κατά την ανεγκέφαλη λογική σου εγώ πάω σε τριτοκοσμικές φτηνές χώρες για να πληρώνω φτηνές πουτάνες.

Είναι πολύ τριτοκοσμική χώρα η Ιαπωνία ???  Είναι πολύ φτηνή ???

Η μήπως είσαι εσύ πολύ πανίβλακας ???

Συνημμένα

• 20160727_230321.jpg
    20160727_230321.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 20160727_234315.jpg
    20160727_234315.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 20160727_235321.jpg
    20160727_235321.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης

Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο γιατι εκμεταλλευεστε την κακη οικονομικη κατασταση των χωρων αυτων , τις αναγκες των γυναικων τους.

Οταν βελτιωθηκαν τα πραγματα σε καποιες απο αυτες, απλα δεν μπορειτε πλεον να κανετε το ιδιο.

Ολα τα δηθεν καμακια που κοκορευονται εδω μεσα για το παιχνιδι τους, απλα απογυμνωθηκαν πλεον .

Ειτε σαν κμαν που ανεβαζετε στο υψος το budget για να σας κατσουν, ειτε σαν mind που καταφευγει σε ακομα φτωχοτερες ασιατικες/αφρικανικες χωρες για να εκμεταλλευτει την οικονομικη διαφορα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παρόλο που έχει γύρει ο σβέρκος σου απο τις φάπες, επιμένεις τζανετάκο του site !! :grin: :grin:

Αφου διψάει ο σβέρκος σου για φάπες, έχει και άλλες.

Είναι προφανές ότι πέρα απο την Ανατολική Ευρώπη δεν έχεις πάει πουθενά για αυτό και λες μαλακίες καραμπινάτες βγάζοντας ηλίθια συμπεράσματα.

Ξέρεις πόσο κάνει ένα εισητήριο για να πας στις Αφρικανικές χώρες που ανέφερες μπουνταλάκο ?? Στη Μαδαγασκάρη για παράδειγμα για να πας χρειάζεσαι τουλάχιστον 900 ευρώ το φθηνοτερο.

Ξέρεις πόσο κάνει ένα ξενοδοχείο με δυτικά στάνταρτς στις χώρες που ανέφερες. Τουλάχιστον 120 ευρώ την ημέρα το φθηνότερο για να μη σε φάνε τα ποντίκια και οι κατσαρίδες.

Αρα με το καλημέρα ( εισιτήριο - ξενοδοχείο ) για δέκα μέρες  αν πάς σε τέτοιες χώρες σου έχουν φύγει πάνω απο 2 χιλιάρικα. Το να τρώς και να πίνεις επίσης σε δυτικά στάνταρτς κάνει το συνολικό ταξίδι σε αυτές τις χώρες πολύ πιο ακριβό απο την Ουκρανία για την οποία μιλάμε.

Αρα λες μαλακίες καραμπινάτες διότι το κολημένο κεφάλι σου δεν καταλάβαίνει ότι δεν ταξιδεύουν όλοι με αποκλειστικό στόχο να γαμήσουν πουτάνες όπως εσύ. Υπάρχουν και άνθρωποι που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς η τουριστικούς λόγους και γεύονται και τις ντόπιες γυναίκες σαν κάτι επιπλέον στο ταξίδι τους !!

Αν όμως έχεις κάψει φλάντζα που να σκεφτείς ???

Ναι,γιατί σκέφτεσαι αν πάω Αφρική που είναι ακριβά τα εισιτήρια άρα δεν μπορούν όλοι να πάνε και έχει πολύ AIDS και φοβούνται όλοι να πάνε και έχει μόνο μοαύρες που το 90%των λευκών αντρών σιχαίνονται και είναι μια ήπειρος που μπορεί να σε γαμήσουν,ληστέψουν κτλ όπου όλοι φοβούνται ενώ εγώ ως άνετος πολυταξιδεμένος ξέρω οτι οι Αράπηδες είναι οι καλύτεροι άνθρωποι και δε σε πειράζουνε αν δεν είσαι μουνόπανο,ξέρω οτι τα ποσοστά του AIDS είναι πολύ χαμηλότερα αν πας στη σωστή περιοχή και ασχοληθείς με σωστές γκόμενες και οτι είναι φουσκωμένα έτσι και αλλιώς.
Εχω εδώ στο Αφρικα απόλυτο πλεονέκτημα.Μόνος.λευκός Θεός στη φτωχότερη περιοχή με ελεύθερη μη μούσλιμ κουλτούρα χωρίς ανταγωνισμό.Τι καλύτερο.
Αυτό είναι πώς σκέφτεστε εσείς οι συμβατικοί.Οι βαλκανιοπουτσιστές πάμε να τους πάρουμε τα σκαλπ να τους γαμήσουμε το κέρατο να τους διδάξουμε βαλκανική υπεροχή.Εγώ θα πάω στο καλύτερο κλαμπ του Οσλο για να γαμήσω Νορβηγίδες τρίψω το βαλκανικό πούτσο στη μάπα του πλούσιου Νορβηγού που νομίζει οτι είναι υπεράνω.Θα του δώσω ένα μάθημα.Δε θα κάτσω εγώ να υποταχτώ στην κατώτερη κουλτούρα του κτλ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αλλο παράδειγμα τριτοκοσμικής χώρας κατα τον ΚΜΑΝ2 όπου αποκλειστικά συχνάζω !!!! :grin: :grin: :grin:

Και η κοπελίτσα απο τη σιγκαπούρη επίσης τριτοκοσμική !!!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20150421_225130.jpg
    20150421_225130.jpg
    105,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 20180226_230033.jpg
    20180226_230033.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 20150421_225147.jpg
    20150421_225147.jpg
    106,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 20150421_225138.jpg
    20150421_225138.jpg
    138,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
ναι οκ , καλη η κοπελιτσα απο την σιγκαπούρη, αλλα παραδεξου πως για να την πηδηξεις την πληρωσες.
να λετε ολοκληρη την ιστορια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ναι,γιατί σκέφτεσαι αν πάω Αφρική που είναι ακριβά τα εισιτήρια άρα δεν μπορούν όλοι να πάνε και έχει πολύ AIDS και φοβούνται όλοι να πάνε και έχει μόνο μοαύρες που το 90%των λευκών αντρών σιχαίνονται και είναι μια ήπειρος που μπορεί να σε γαμήσουν,ληστέψουν κτλ όπου όλοι φοβούνται ενώ εγώ ως άνετος πολυταξιδεμένος ξέρω οτι οι Αράπηδες είναι οι καλύτεροι άνθρωποι και δε σε πειράζουνε αν δεν είσαι μουνόπανο,
έχω εδώ στο Αφρικα απόλυτο πλεονέκτημα.Μόνος λευκός Θεός στη φτωχότερη περιοχή με ελεύθερη μη μούσλιμ κουλτούρα χωρίς ανταγωνισμό.Τι καλύτερο.
Αυτό είναι πώς σκέφτεστε εσείς οι συμβατικοί.Οι βαλκανιοπουτσιστές πάμε να τους πάρουμε τα σκαλπ να τους γαμήσουμε το κέρατο να τους διδάξουμε βαλκανική υπεροχή.Εγώ θα πάω στο καλύτερο κλαμπ του Οσλο για να γαμήσω Νορβηγίδες τρίψω το βαλκανικό πούτσο στη μάπα του πλούσιου Νορβηγού που νομίζει οτι είναι υπεράνω.Θα του δώσω ένα μάθημα.Δε θα κάτσω εγώ να υποταχτώ στην κατώτερη κουλτούρα του κτλ.

Ααααα !! Δηλαδή τώρα πηγαίνω εκεί επειδή είναι όλα ακριβά ????

Γιατί λίγα posts πιο πίσω έγραφες με παρεισία ότι πηγαίνω εκεί γιατί είναι όλα φτηνά !!!!

Είναι φανερό ότι εχεις πολύ σαφή άποψη για μέρη που δεν έχεις πάει ποτέ !!! :grin: :grin: :grin:

Σωστά Μπουνταλάκο, Τζανετάκο ???

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.070
Πόντοι
5.646
Ναι,γιατί σκέφτεσαι αν πάω Αφρική που είναι ακριβά τα εισιτήρια άρα δεν μπορούν όλοι να πάνε και έχει πολύ AIDS και φοβούνται όλοι να πάνε και έχει μόνο μοαύρες που το 90%των λευκών αντρών σιχαίνονται και είναι μια ήπειρος που μπορεί να σε γαμήσουν,ληστέψουν κτλ όπου όλοι φοβούνται ενώ εγώ ως άνετος πολυταξιδεμένος ξέρω οτι οι Αράπηδες είναι οι καλύτεροι άνθρωποι και δε σε πειράζουνε αν δεν είσαι μουνόπανο,
έχω εδώ στο Αφρικα απόλυτο πλεονέκτημα.Μόνος λευκός Θεός στη φτωχότερη περιοχή με ελεύθερη μη μούσλιμ κουλτούρα χωρίς ανταγωνισμό.Τι καλύτερο.
:jerking:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ναι οκ , καλη η κοπελιτσα απο την σιγκαπούρη, αλλα παραδεξου πως για να την πηδηξεις την πληρωσες.
να λετε ολοκληρη την ιστορια.

Για να λέμε την αλήθεια. δεν τη λες κοπελίτσα, 29 ετών ήταν όταν τη γνώρισα !!! Δεν ηταν μικρή.

Αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Απο to thai cupid τη γνώρισα. Γκόμενα ήταν.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αλλο παράδειγμα τριτοκοσμικής χώρας κατα τον ΚΜΑΝ2 όπου αποκλειστικά συχνάζω !!!! :grin: :grin: :grin:

Και η κοπελίτσα απο τη σιγκαπούρη επίσης τριτοκοσμική !!!! :grin: :grin: :grin:

Μεγαλε..  Marina Bay - Τερμα επανω ανατολικα.Απο εκει ειναι τραβηγμενη η φωτο. Οταν πρωτανοιξε καπου το 2011 που επιτρεπονταν και τα κοχιμπας πηγαινα που και που. Τωρα τελος.... Ουτε στο δρομο δεν σε αφηνουν... Aκομα κι ολη την Ορτσαντ την κανανε Non Smoking area.....

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μπουνταλάκο Τζανετάκο, κοίτα μερικές μαυρες που απαξιώνεις !!!

Αυτές επαγγελματίες είναι !! Αλλα περνάω καλά μαζί τους και τη κάνω !!!

Δεν τις κόβω μηνιάτικο όλο το χρόνο όπως κόβεις εσύ στα αρπακτικά σποσνορέτες σου !!!

Και υπερηφανέυεσαι για αυτό καψοφλάντζα !!!!

Συνημμένα

• 20150429_150158.jpg
    20150429_150158.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • image-0-02-04-cd6faaca3b2d382cc5c23b6b5565e1f848c9ea34dcee928ae27fc098303e8ac1-V.jpg
    image-0-02-04-cd6faaca3b2d382cc5c23b6b5565e1f848c9ea34dcee928ae27fc098303e8ac1-V.jpg
    226,1 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 20150429_150130.jpg
    20150429_150130.jpg
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μεγαλε..  Marina Bay - Τερμα επανω ανατολικα.Απο εκει ειναι τραβηγμενη η φωτο. Οταν πρωτανοιξε καπου το 2011 που επιτρεπονταν και τα κοχιμπας πηγαινα που και που. Τωρα τελος.... Ουτε στο δρομο δεν σε αφηνουν... Aκομα κι ολη την Ορτσαντ την κανανε Non Smoking area.....

Να και ένας ταξιδευτής !!! :hi: :hi:

Σωστός φίλε !!!  :hi:

Marina SandsBay. Απο το εστιατόριο το Koo De Ta.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο γιατι εκμεταλλευεστε την κακη οικονομικη κατασταση των χωρων αυτων , τις αναγκες των γυναικων τους.

Οταν βελτιωθηκαν τα πραγματα σε καποιες απο αυτες, απλα δεν μπορειτε πλεον να κανετε το ιδιο.

Ολα τα δηθεν καμακια που κοκορευονται εδω μεσα για το παιχνιδι τους, απλα απογυμνωθηκαν πλεον .

Ειτε σαν κμαν που ανεβαζετε στο υψος το budget για να σας κατσουν, ειτε σαν mind που καταφευγει σε ακομα φτωχοτερες ασιατικες/αφρικανικες χωρες για να εκμεταλλευτει την οικονομικη διαφορα.

Πες τα χρυσόστομε.
Τα κοκόρια σεξοτουρίστες μαλώνον σε ξένο αχυρώνα.
Καλά ο κμαν είναι προφανώς φρενοβλαβής ενώ ο άλλος ο mindreader είναι ο καλλιεργημένος φιλόσοφος μπουρδελιάρης που έχει κάνει και κοινό από οπαδούς.

Ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους (στην Μαδαγασκάρη  :2funny: :2funny:) και απλώς γεύεται και κάποιες μαυρογύφτισσες καημένες (συγνώμη project managers ήθελα να πω σε προγράμματα της Παγκόσμιας Τράπεζας που τρέχει σαν subcontractor αυτός.

Τώρα έβαλε και μια καμπαρετζού Γιαπωνέζα για να μας δείξει οτι πάει και Ιαπωνία (εκεί πάει για business development)

Ο έλληνας έχει πάντα ανάγκη από την παπάτζα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ζητάω συγνώμη για τα off topic posts απο τους φίλους του thread.

Εδώ τελειώνω και δεν θα το επαναλάβω διότι πρώτον δεν είναι σωστό, και δεύτερον έχω βαρεθεί να ρίχνω φάπες στον Τζανετάκο του site.

Σας αφήνω στα ηρωικά, πένθιμα και κυριως βλακώδη έπη του καψοφλάντζα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom