Διαβάζοντας τα πάντα αυτό το το διάστημα και κυρίως το νήμα της εργασίας στο εξωτερικό και επειδή απαγορεύεται κάποιο μέλος των νημάτων μας να έχει λεφτά, να ταξιδεύει, να πετυχαίνει και να γαμάει θα σας πω μια φανταστική ιστορία που είδα στον ύπνο μου....
...καπου στα τέλη Ιανουαρίου μπήκα σε ένα αεροπλάνο που με πήγε στη νοτιοανατολική Ασία! 10 μέρες στο Βιετνάμ και άλλες 10 στη Ταϋλάνδη!
Σαν μια γρήγορη περίληψη θα σας πω πως το Βιετνάμ ήταν πιο αυθεντικό και αγνό μέρος από τη Ταϋλάνδη και αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση! Η πρωτεύουσα ήταν γεμάτη πορνεία στη walking street όπου παπουληδες δυτικοί χαριεντίζονταν με νεαρά κοριτσάκια! Η ομορφιά τους ήταν αδιάφορη σε εμένα! Μετά πήγαμε σε άλλες τρεις πόλεις από τρεις μέρες! Χαρακτηριστικό στις δύο πρώτες ήταν πως αποτελούσαν ουσιαστικά Ρώσικες αποικίες με σχεδόν μόνο Ρώσους επισκέπτες από τη Σιβηρία!
Όποιος έχει πρόγραμμα να πάει μπορώ να του δώσω πληροφορίες μέσω πμ και ίσως τα γράψω στο αντίστοιχο νήμα!
Ταϋλάνδη δύο μέρες Μπανγκόγκ που δεν μου άρεσε καθόλου και οι ασιατησες εκεί είναι τελείως τυποποιημένη κατάσταση!Άλλες 8 μέρες νησάκια πίπι που ουσιαστικά εκεί έκανα ευρωπαϊκές διακοπές κακής έκδοσης!
Στο ...όνειρο συνάντησα και μια μέρα στο Πουκέτ τον φίλο xexe που είναι πολύ δυνατός παίκτης και έχει πολύ ωραίο στυλ με τις ρωσιδούλες και με δική του προσπάθεια παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με δύο ρωσιδάκια που δεν ήμασταν τυχεροί!
Ο μεγάλος κοινός παρανομαστής στις γυναίκες στην Ασία είναι πως είναι όλες μέτριας εμφάνισης και ότι από τον δυτικό δεν περιμένουν τίποτα πλην άμεσου χρηματισμού! Στο Βιετνάμ που ήταν λιγότερο τουριστικό 2-3 κοπέλες που μιλούσα με τίντερ ήταν πολύ αργές να αποφασίσουν έστω και μια βόλτα!
Υπό αυτές τις συνθήκες αποθυθοποιώ ακόμα και τον Mindreader που δείχνει να μας παρουσιάζει φτηνότερες ή ακριβότερες γκρι ζώνης κοπέλες που δίνουν την ψευδαίσθηση της ...γκόμενας! Προσωπικά η προσκώληση των κοριτσιών στους ώριμους κυρίους σε όλη την Ασία που πήγα αδιαφορώντας για το νέο παραδίπλα από ένα πλυθισμό που δεν ξέρει που είναι η Ελλάδα στο χάρτη και ποιας χώρας πρωτεύουσα είναι η Αθήνα , μου μυρίζει μόνο τουριστική αφαίμαξη φτηνού τύπου...Τώρα αν αυτοί το διασκεδάζουν , μαζί τους είμαι και ίσως κάποτε βρεθώ στη θέση τους αλλά κάπου προς Ουκρανία και όχι Ασία!
Ξυπνώντας από το όνειρο και μέσα στο 19 έχω ήδη γράψει δύο Ουγγαρέζες(Αυτή του ονείρου στο πουκέτ ήταν μουνάρα) όσες δεν είχα όλη μου τη ζωή!
Όσο για το νήμα μας η μόνη σταθερά που βλέπω είναι ο αρχηγός που εδώ και 10+ χρόνια με επιχειρηματα και κυνισμό λέει αυτά που πιστεύει χωρίς κυβισθήσεις, εκπτώσεις και χάιδευα αυτιών!
Ακόμα και ο κομπλέ την ύστατη στιγμή που του ζήτησα συνάντηση στην Αθήνα έκανε πίσω...
Τέλος εύχομαι αυτή τη σεζόν όλα να σας πάνε όσο πιο ΔΕΞΙΆ ;) γίνεται !