Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πολύ καλή συναντηση στην άλλη άκρη της γης και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον φίλο Glock. Το παιχνίδι με τις γκόμενες παίχτηκε ισάξια και από τους δύο μας, εγώ απλά μια αρχική ώθηση έκανα. Εαν δεν ήταν και νεκρό το μέρος την ώρα που συναντηθήκαμε (αν θυμάμαι καλά δεν είδαμε άλλες να κυκλοφορούν εκτός από αυτές) θα είχαμε και κάνα καλό αποτέλεσμα.
Και μια φώτο απο τη "δικιά μου" της διάδας για να ξέρουμε για τι μιλάμε! ;) Αν και η "δικιά σου" όταν σήκωσε το φόρεμα και είδαμε τα tattoo ήταν απίστευτη !!

Συνημμένα

• IMG_5951.JPG
    IMG_5951.JPG
    106,3 KB · Εμφανίσεις: 44

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
πραγματικά, κάτι τέτοιοι τύποι χαλάσαν το καμάκι στην ανατολική ευρώπη.. κ πάμε εμείς κυριλέ μετά.. και μας συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια... όχι γιατί μίσησαν το χρήμα, αλλά γιατί μίσησαν τη συμπεριφορά, σαν να ναι φτηνές πουτάνες. Καμία ανατολική (ειδικά πρώην ΕΣΣΔ) δε λέει όχι στο δώρο.. όταν όμως είναι με τρόπο... πρώτα μίλα σαν άνθρωπος.. κέρδισε την εμπιστοσύνη.. και το δώρο θα επισπεύσει τη διαδικασία.. δηλαδή αντί να γαμήσεις σε λίγες μέρες μετά από 2-3 ραντεβού, θα γίνει άμεσα... αυτή είναι η διαφορά... αλλά επουδενί υπεραξίες, γιατί χαλάς την πιάτσα. Ο κμαν εφαρμόζει αραβικές πρακτικές, οι οποίες μας ξέσκισαν το ανατολικό μπλοκ. Τουλάχιστον πάλι καλά που είμαστε ορθόδοξοι και Ευρωπαίοι, αλλιώς θα είχαμε την ίδια μοίρα των Τούρκων...

Να συμπληρώσω αν φερθέις σαν κύριος και διατηρούνται κάποιες ισσσοροπίες (εμφανησιακές,ηλικιακές κλπ)  ύπαρχει περίπτωση να μετατρέψεις στην Ουκρανία ακόμα και μερικές απο γκρι ζώνη σε λευκή (μάυρη να την αλλάξεις σε λευκή ποτέ).

Δεν γίνεται συχνά αλλά συμβαίνει. Εμένα που ασχολούμαι ελαχιστα με το πληρωμένο έχει συμβεί 3 φορες. Μια που έιχα γνωρίσει στο shooters που μετα την βρήκα να γράφει στο mamba (i am looking for a sponsor), μια μικρή 23αρα που την γνώρισα στο topface βγαίναμε δεν μου ζήτησε λεφτά και μετα την βρήκα απο ένα χρόνο στο mamba να γράφει (I am looking for a sponsor) και μια τρίτη παρόμοια περίπτωση που μου είχε πει πως παίρνει δωράκια αλλά τελικά και αυτή αν την έψηνες καλά και πούλαγες έρωτα δεν πλήρωνες.

Το κοινό που έιχαν όλες ειναι πως δεν ήταν επαγγελματίες ήταν φοιτήτριες οι δύο και η τρίτη δουλευε σε μια εταιρία τηλεπικοινωνιων.

Αν χρησιμοποιειείς τους Βαλκανικούς πυράυλους και τις Αραβικές συμπεριφορές του kman πότε δεν πρόκειτε να περάσεις καλά με μια γκρί ζώνη. Μόνο με μάυρη για αυτό και σας δηλώνω (το γνωρίζω δεν το υποθέτω) πως kman παίζει μόνο σε ΜΑΥΡΗ ζώνη. Ο μάγκας ειναι αυτός που θα πάρει την γκρί ζώνη με το μικρότερο δυνατό κόστος (μια κολωνια,ένα φόρεμα ή σε κάποιες περιπτωσεις υποσχέσεις απλά χωρίς να πληρώσει) και θα την κρατήσει 2-3 μέρες όχι 1-2 ώρες!! Εγω αυτούς θαυμάζω και αυτοί έχουν την υπεροχή!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν χρησιμοποιειείς τους Βαλκανικούς πυράυλους και τις Αραβικές συμπεριφορές του kman πότε δεν πρόκειτε να περάσεις καλά με μια γκρί ζώνη. Μόνο με μάυρη για αυτό και σας δηλώνω (το γνωρίζω δεν το υποθέτω) πως kman παίζει μόνο σε ΜΑΥΡΗ ζώνη. Ο μάγκας ειναι αυτός που θα πάρει την γκρί ζώνη με το μικρότερο δυνατό κόστος (μια κολωνια,ένα φόρεμα ή σε κάποιες περιπτωσεις υποσχέσεις απλά χωρίς να πληρώσει) και θα την κρατήσει 2-3 μέρες όχι 1-2 ώρες!! Εγω αυτούς θαυμάζω και αυτοί έχουν την υπεροχή!!

Να στο θέσω απλά.Οι σπονσορέτες οι δικές μου αποκλείεται να πάνε ποτέ με κανέναν και για οιονδήποτε λόγο τζάμπα.
Δεν είναι φοιτήτριες,πωλήτριες,σεμιπρο που κάνουν αρπαχτές.Είναι γυναίκες με ακριβά γούστα,πανάκριβες τσάντες,παπούτσια,γκαρνταρόμπες,πολυταξιδεμένες κτλ.
Βαριέμαι να τα γράφω 100 φορές.
Αφού και εσύ το έγραψες με τις γκόμενες του Chi με τα ακριβά φορέματα ψάρωσα,δε θα πήγαινα ποτέ γιατί και παραμύθια να πούλαγα,δεν είμαι σε θέση να καλύψω τις απαιτήσεις τους.
Είναι όπερ έδει δείξαι η κατάσταση.
Δε μιλάμε για απλές φοιτήτριες,πωλήτριες κτλ,συνηθισμένα ντυμένες σεμιπρος που κάνουν αρπαχτές εδώ κι εκεί και μπορεί να πάνε και με κάποιον τζάμπα αν τον γουστάρουν εμφανισιακά.
Μιλάμε για hardcore σπονσορέτς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.409
Πόντοι
3.656
Και μια φώτο απο τη "δικιά μου" της διάδας για να ξέρουμε για τι μιλάμε! ;) Αν και η "δικιά σου" όταν σήκωσε το φόρεμα και είδαμε τα tattoo ήταν απίστευτη !!
@ρολογας
αυτό είναι μουνι καλό
Όχι τα ξυλαγκουρα  του άρχοντα  που τα πληρώνει και σαν θύμα από πάνω .
άξιος γκλοκ
:worship: :worship:
Αν και  Ασία πάμε για ασιατικές γεύσεις ιμοπ

@ κμαν μια εικόνα χίλιες λέξεις όσον αφορά τις μπούρδες που ανέφερες πριν παίρνεις  απάντηση από γκλοκ
Υγ έχεις ποσταρει κι εσύ  δύο καλές από λβοβ δύο φορές
Κι άλλη μια από πόλεν πουρη επίσης καλη
Κατά τ αλλά.   Αγουροσαλατες με αντιδια
Ότο φόρεμα κ να βάλουν τα ίδια χάλια παραμένουν

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Και στο κάτω κάτω εδώ γκρίζες υπάρχουν ανατολική ευρώπη, δε θα υπάρχουν εκεί που έχει μεγαλύτερη φτώχεια?
Εδώ έχω μια διαφορετική άποψη για τη φτώχεια και τη πουτανιά σε επίπεδο γκρίζας ζώνης  σε τέτοιες χώρες αλλά και στη Δύση ..
Η Ταυλάνδη δεν είναι φτωχή χώρα!Μόνο το πουκετ που είναι ένα νησί επι της ουσίας και μικρότερο απο τη Ρόδο δέχεται 30εκατομύρια τουρίστες όταν η Ρόδος μετά βίας έφτασε πρόπερσι σε μια καλή σεζόν τα 2εκ και φέτος 2,5εκ!
Ο λόγος που μια Ταυλανδή στρέφεται στη πορνεία είναι διότι είναι ΤΕΜΠΕΛΑ!
Είτε να δουλέψει είτε να αποκτήσει τα εφόδια που θα βρει δουλεια!
Το ίδιο μου έλεγε ένας Έλληνας στη Βραζιλία που είχε κομμωτήριο !Έδινε 2000 δολάρια το μήνα μισθό  και γκρίνιαζε πως δεν μπορεί να βρεί προσωπικό διότι οι Βραζιλιάνες θέλουν να κάθονται και όχι να δουλεύουν ! Στη Δύση έχει λιγότερη γκρι ζώνη όχι λόγο πλούτου αλλά διότι οι κοπέλες απο μικρές μαθαίνουν πως θα πρέπει να δουλέψουν!Στις Σλαβικές χώρες πάλι τα ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ψάχνονται για σπόνσορες  και χορηγούς και αυτό το ξέρετε όλοι όσοι ασχολείστε με το σπορ!

Όσο για τον Κμαν, δεν με νοιάζει καθόλου το πραγματικό του προφίλ αλλά το ιντερνετικό του! Πριν κάτι μέρες πήγαν δυο πολύ καλοί φίλοι μου Πολωνία  (ένας ο δηκηγόρος που έχει αναφερθεί στο σάιτ) και άλλος ένας που είναι πολύ δυνατός στη Ρόδο σε όλα τα επίπεδα και ξεσκίστικάν στη πούτσα σε 7 μέρες στη Βαρςοβία! Τρια μουνιά ο ένας και άλλες δυο ο άλλος ! Όλες 7,5-9!
Μου έδειξαν μέχρι και μοντέλο της πασαρέλας !Τη μια μάλιστα που έγραψε και για τους δύο την πήραν μαζί παρτούζα!!Και αν ο άλλος δεν ήταν αρχάριος εκτός Ελλάδος θα έτρωγε και άλλες!Και όλα αυτά σε day game στο δρόμο σταθμούς mall κτλ!!!!! :heavymetalbig:

Αυτά όμως δεν θα σας τα πει ούτε ο Dr Love ούτε ο Mindreader ούτε ο Fidele (αυτός έχει πει το λογικό πως αυτά που θα κάνεις Ελλάδα θα τα κάνεις σε μεγαλύτερο βαθμό Πολωνία) ούτε κάποιος απο τους συμβατικούς παρά μόνο ο ένας και μοναδικός αρχηγός του ΒΑΛΚΑΝΙΙΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΥ Μέγας ΚΜΑΝ!!!
Αρχηγέ συνέχισε να δείχνεις το δρόμο έστω και σε εμάς τους λίγους ακόλουθους!!! :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.409
Πόντοι
3.656
Γκλοκ  μην τρολλαρεις  τον φουκαρα βαλκανικό αρχων των πυραύλων
θα αποχσζεψει
Γράφεις για άτομα καμάκι με εμφάνιση Ηληκια ντει γκειμ κλπ
Ο κμαν που κολλάει??? :respect: :respect: :respect:
Είναι σαν να λες είπε ένας κουτσος  στον Γοιυσειν Μπολτ πως να τρέχει   :respect:
Υγ η τεμπςλια  είναι πολλές φορές αποτέλεσμα κ τον χρημάτων που αποδίδει η εργασία
Μην το ξεχνάς
Πάντως οι σλαυες προτιμούν πουτανες κ να κάθονται πάρα να δουλεύουν
Αυτό είναι το καλό  για μας ειδικά όσο πλησιάζουμε σε τριαντάρια γκαπ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν και  Ασία πάμε για ασιατικές γεύσεις ιμοπ
Φίλε Ρεντ

να μου λείπει το ρίζι με σάλτσες και τα νερόβραστα noodles σε τιμές υπερεκτιμημένες!
Προτιμώ ευρωπαϊκή κουζίνα ακόμα κι εκει!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όσο για τον Κμαν, δεν με νοιάζει καθόλου το πραγματικό του προφίλ αλλά το ιντερνετικό του! Πριν κάτι μέρες πήγαν δυο πολύ καλοί φίλοι μου Πολωνία  (ένας ο δηκηγόρος που έχει αναφερθεί στο σάιτ) και άλλος ένας που είναι πολύ δυνατός στη Ρόδο σε όλα τα επίπεδα και ξεσκίστικάν στη πούτσα σε 7 μέρες στη Βαρςοβία! Τρια μουνιά ο ένας και άλλες δυο ο άλλος ! Όλες 7,5-9!
Μου έδειξαν μέχρι και μοντέλο της πασαρέλας !Τη μια μάλιστα που έγραψε και για τους δύο την πήραν μαζί παρτούζα!!Και αν ο άλλος δεν ήταν αρχάριος εκτός Ελλάδος θα έτρωγε και άλλες!Και όλα αυτά σε day game στο δρόμο σταθμούς mall κτλ!!!!! :heavymetalbig:

Αυτά όμως δεν θα σας τα πει ούτε ο Dr Love ούτε ο Mindreader ούτε ο Fidele (αυτός έχει πει το λογικό πως αυτά που θα κάνεις Ελλάδα θα τα κάνεις σε μεγαλύτερο βαθμό Πολωνία) ούτε κάποιος απο τους συμβατικούς παρά μόνο ο ένας και μοναδικός αρχηγός του ΒΑΛΚΑΝΙΙΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΥ Μέγας ΚΜΑΝ!!!
Αρχηγέ συνέχισε να δείχνεις το δρόμο έστω και σε εμάς τους λίγους ακόλουθους!!! :heavymetalbig:

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ.Οτι Πολωνία,Τσεχία γαμάς ακόμα πολύ εύκολα αν έχεις τα κατάλληλα προσόντα,εμφανίσιμος,γυμνασμένος,νέος ή κασεράτος.
Ειδικά Βαρσοβία είναι γεμάτη ευκαιρίες,Zlote Terasy δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό να πάει ένας καυλέας θα πάθει πλάκα με την ποιότητα,ποσότητα του μουνιού και έχει άλλα 2 τέτοια μωλ η πόλη.Αλλά Zlote Terasy αρκεί,είναι πρακτικά αδύνατο να μη γαμήσεις εκεί αν σουλατσάρεις κανά διήμερο.
Και έχει και άπειρες Ουκρανέζες η πόλη που ψάχνονται για Δυτικούς αφού δεν πολυχωνεύουν τους ντόπιους.
Παράδεισος από κάθε άποψη.Οπως και κλαμπς στο Βρότσλαβ όπως το Grey club.
Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.
Δυστυχώς όλοι προτιμούν τη φωνή της δήθεν λογικής,άσε τώρα δε με παίρνει η χώρα ανέβηκε,καλύτερα να πάω SEA που μετράω σα λευκός παππούς,Ταυλάνδη και Φιλιπίννες να γαμήσω κίτρινες ή Αφρικα να τον ρίξω σε μαύρες που πεινάνε.
Δεν ακούνε,και εσύ δεν ακούς και τρέχεις στα SEA κτλ.
Απλά βαριέμαι να τα αποδεικνύω όλα και φωτουλικό να βάλω,αμφισβητείται.
Το μουνί που είδα τον Αύγουστο Βαρσοβία σε 2 ώρες δεν το έχω δει ποτέ των ποτών Κίεβο ακόμα και σε εφταήμερα ταξίδια και το Grey club ρίχνει σε οποιοδήποτε κλαμπ στην Ουκρανία στα αυτιά σε ό,τι αφορά ποιότητα από γκόμενες.
Εγώ δεν τα βλέπω τα πράγματα in concreto,δηλαδή από τη σκοπιά του συγκεκριμένης ηλικίας,εμφάνισης,εισοδήματος Ελληνα που μένει Γερμανία αλλά τα βλέπω in abstracto,στην αφηρημένη τους μορφή.Εκεί είναι η δυναμική.
Σε αφηρημένο επίπεδο μπορείς να σκιστείς στον πούτσο Πολωνία άσχετα πώς είναι η ρεαλιστική κατάσταση.Το αφηρημένο και νοητό επικρατεί πάντοτε του συγκεκριμένου και πρακτικού.
Αν πας να ρεαλιστικοποιήσεις την κατάσταση και να βάλεις τον ελεεινό εαυτό σου στη θέση του παρατηρητή σα μέτρο,χάνεις το νόημα.Τη σωστή οπτική έχει μόνο η υπέρτατη αφηρημένη μορφή του Βαλκάνιου τσομπάνη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.409
Πόντοι
3.656
Φίλε Ρεντ

να μου λείπει το ρίζι με σάλτσες και τα νερόβραστα noodles σε τιμές υπερεκτιμημένες!
Προτιμώ ευρωπαϊκή κουζίνα ακόμα κι εκει!!!
υπερτιμημενα δεν παίρνουμε ποτέ
Αλλά ο αρχηγός μόνο τριπλουοερτιμημενα ψωνίζει τα αγγούρια του
Αυτές ζητάνε ένα αν προλάβουν να μιλησουν
αυτός δίνει  πεντε γιατί μιλάει πρώτος... :respect:
Άρα?
Που συμφωνείτε???  :respect:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γκλοκ  μην τρολλαρεις  τον φουκαρα βαλκανικό αρχων των πυραύλων
θα αποχσζεψει
Γράφεις για άτομα καμάκι με εμφάνιση Ηληκια ντει γκειμ κλπ
Ο κμαν που κολλάει??? :respect: :respect: :respect:
Είναι σαν να λες είπε ένας κουτσος  στον Γοιυσειν Μπολτ πως να τρέχει   :respect:
Υγ η τεμπςλια  είναι πολλές φορές αποτέλεσμα κ τον χρημάτων που αποδίδει η εργασία
Μην το ξεχνάς
Πάντως οι σλαυες προτιμούν πουτανες κ να κάθονται πάρα να δουλεύουν
Αυτό είναι το καλό  για μας ειδικά όσο πλησιάζουμε σε τριαντάρια γκαπ
Επαναλαμβάνω πως με ενδιαφέρει το ιντερνετικό προφίλ του Κμαν!
Αν ο κουτσός έκανε πρωταθλητισμό πριν κουτςαθει και ξέρει απο τεχνικές μπορεί να συμβουλέψει καλύτερα τον Μπόλτ απο έναν τόπ ποδοσφαιριστή πχ...
Δεν με νοιάζει τι κάνει στη ζωη του , ούτε καν η εικόνα του!Κρίνω τα κατα καιρούς εύστοχα και ξεσηκωτικά γραπτά του!
Τέλος , ευτυχώς που οι σλαυες είναι οι μόνες βόρειες τεμπέλες και θα μπορούμε πάντα να γαμάμε καλά μουνιά ακόμα και στα γεράματά μας!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.409
Πόντοι
3.656
Επαναλαμβάνω πως με ενδιαφέρει το ιντερνετικό προφίλ του Κμαν!
Αν ο κουτσός έκανε πρωταθλητισμό πριν κουτςαθει και ξέρει απο τεχνικές μπορεί να συμβουλέψει καλύτερα τον Μπόλτ απο έναν τόπ ποδοσφαιριστή πχ...
Δεν με νοιάζει τι κάνει στη ζωη του , ούτε καν η εικόνα του!Κρίνω τα κατα καιρούς εύστοχα και ξεσηκωτικά γραπτά του!
Τέλος , ευτυχώς που οι σλαυες είναι οι μόνες βόρειες τεμπέλες και θα μπορούμε πάντα να γαμάμε καλά μουνιά ακόμα και στα γεράματά μας!!!
τα γραπτά είναι ωραία το χω επισημάνει πολλάκις
Πρωταθλήτρια ο σε καμάκι ο αρχηγός λόγω φυζικ δεν έκανε ποτέ
Ίσως να ναι με πολλά ένσημα αλλά όλα σε μαύρη ζώνη αντε και γκρι να μην  τον αδικω
Αλλά αυτά που περιγράφεις για τους φίλους σου ο αρχηγός γενικώς δεν ήταν ποτέ το στυλ του
Τι ε γράψει  κ μόνος του
Ανεξάρτητα από τους λόγους  έχει συνηθίσει από νέος να περνάει πρώτα από τον γκισε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.124
Πόντοι
2.356
Να στο θέσω απλά.Οι σπονσορέτες οι δικές μου αποκλείεται να πάνε ποτέ με κανέναν και για οιονδήποτε λόγο τζάμπα.
Δεν είναι φοιτήτριες,πωλήτριες,σεμιπρο που κάνουν αρπαχτές.Είναι γυναίκες με ακριβά γούστα,πανάκριβες τσάντες,παπούτσια,γκαρνταρόμπες,πολυταξιδεμένες κτλ.
Ναι δεν πανε ,και αν πανε θα σου το πουνε αμεσως να εισαι σιγουρος ...
αλλωστε δεν θελουν και πολυ γαμησι για να μην πονανε κατα δικια σου δηλωση  :grin:
πραγματικα δεν πιστευα οτι μπορει να υπαρχουν αντρες τοσο μεγαλα ΘΥΜΑΤΑ

Μου αρεσει παντως που μας την λες και για το καμακι  :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
υπερτιμημενα δεν παίρνουμε ποτέ
Αλλά ο αρχηγός μόνο τριπλουοερτιμημενα ψωνίζει τα αγγούρια του
Άρα?
Που συμφωνείτε???  :respect:
Συμφωνώ εκεί που λέει σήκω πήγαινε ταξίδι και γάμα τους όλους!
Be the best and fuck the rest!
Με τη νοοτροπία συμφωνώ !
Αντίθετα το πάω τουριστικά κι αν κάτσει κάτι ή μείνε σπίτι και πάρε μια call girl το ίδιο θα κοστίσει είναι νοοτροπίες που δεν με βρίσκουν σύμφωνο !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν είναι μόνο τεμπελιά.Εχει σχέση με πάρα πολλά ιστορικά και εθνογραφικά στοιχεία.
Π.χ. κάποτε οι Γερμανοί που αμύνονταν περί πάτρης τα έχασαν με τη θέα των Ρωμαίων λεγεωνάριων με τις σπάθες και τα gladius και έτρεξαν πίσω στα χωριά τους να κρυφτούν.Εκεί όμως τους περίμεναν οι Γερμανίδες με άγριες διαθέσεις.Τους είπαν εσείς δεν είστε άντρες είστε ψοφίμια,παπάρες, γυρίστε πίσω να πολεμήσετε τους Ρωμαίους πριν σας γαμήσουμε ομαδικώς,ντροπή της Γερμανίας.Οι Γερμανοί υπάκουσαν,γύρισαν πίσω,πολέμησαν και τελικά κατάφεραν να νικήσουν τους Ρωμαίους.
Οι Σλάβες θα έκαναν κάτι τέτοιο?Πιο πιθανόν να τις πλάκωναν οι Σλάβοι στη φάπα έτσι και άνοιγαν το στόμα και μετά να πιπίλιζαν τον πούτσο του Ρωμαίου κατακτητή.Είναι τελείως διαφορετικές παραδόσεις.Τα γυναικεία προνόμια οι διευκολύνσεις κτλ δεν προωθούνται στο σλαβικό κόσμο γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί white knights μεταξύ των Σλάβων αντρών αλλά συχνότερα πολεμιστές της βότκας οπότε οι προοπτικές της γκόμενας να ευδοκιμήσει οικονομικά μέσω καριέρας χωρίς γενναία οικονομική βοήθεια ανδρός δηλαδή γάμο ή σπόνσορινγκ είναι μηδαμινές έως γελοίες.
Και οι Σλάβες εξάλλου γονιδιακά προτιμούν να εξασφαλίζουν ένα ποσό μέσω αντρός μέσω πίπας 5 λεπτών αντί να δουλέψουν 3 μέρες για το ίδιο αποτέλεσμα.Με τις γερμανοειδείς ισχύει το αντίθετο.Είναι τελείως διαφορετικές νοοτροπίες,οι Σλάβες απορούν με την ηλιθιότητα των Δυτικών γυναικών που δεν τα παίρνουν από τους άντρες τους αντί να λιώνουν στη δουλειά,να γίνονται σκατά ψυχολογικά και εμφανισιακά και να τους σπάνε τα αρχίδια.
Να πάει μια γκόμενα να το παίξει αντράκι το θεωρούν ψιλογελοίο στο σλαβικό κόσμο αφού θα μπει στα σκατά και θα την τρελάνουν στη φάπα ενώ Δύση η ανδροπρεπής bitch απαιτεί και επιβάλει σεβασμό που οι Δυτικοί άντρες δίνουν απλόχερα αφού ξέρουν οτι συμφέρει στην τελική την τσέπη τους όχι βέβαια την ψώλα τους.
Οι Ρώσσοι,Πολωνοί κτλ αντιμετωπίζουν τις γκόμενες σα σκυλάκια ή γατάκια,λένε πάρε μου πίπα,φάε αυτό ή εκείνο κτλ και οι γκόμενες υπακούουν.Αμα είσαι με Πολωνό,Τσέχο κτλ και φέρει γκόμενα στο τραπέζι,δεν τραβάει ζόρι αν αρχίσεις να τη χουφτώνεις αφού έτσι θα γαμήσει τη δικιά σου.Γενικά η αξία από τις γκόμενες είναι αρκετά χαμηλά στις σλαβικές χώρες,είναι ψιλοκουφό πώς τις φέρονται,ο Ελλην φαντάζει απόλυτος μουνόδουλος μαμάκιας,με σεβασμό στις γυναίκες,τεράστιο κελεπούρι στα μάτια τους σε σχέση με τον κάφρο,γουρουνοειδή,αδιάφορο Σλάβο που δεν ξέρει να εκτιμήσει το θησαυρό που έχει δίπλα του σε θηλυκή μορφή.

• Like
Αντιδράσεις: wasabi

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τα γραπτά είναι ωραία το χω επισημάνει πολλάκις
Πρωταθλήτρια ο σε καμάκι ο αρχηγός λόγω φυζικ δεν έκανε ποτέ
Ίσως να ναι με πολλά ένσημα αλλά όλα σε μαύρη ζώνη αντε και γκρι να μην  τον αδικω
Αλλά αυτά που περιγράφεις για τους φίλους σου ο αρχηγός γενικώς δεν ήταν ποτέ το στυλ του
Τι ε γράψει  κ μόνος του
Ανεξάρτητα από τους λόγους  έχει συνηθίσει από νέος να περνάει πρώτα από τον γκισε
Οι προπονητές του ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχουν παίξει μπάλα! Ο αρχηγός έχει ταξιδέψει και έχει αντίληψη!
Ο ΒΠ άνοιξε τα μάτια του!Εγώ τα τελευταία 6-7 χρόνια που τον διαβάζω έχω πάει σχεδόν παντού στο πρώην μπλόκ ! Και πολύς κόσμος εμπνέεται (ακόμα και υποσυνείδητα)  απο τα ΕΠΗ  του Κμαν και ταξιδεύει !

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.124
Πόντοι
2.356
Μπορει να δινει και χωρις να το ζητησουν καν  :grin:
δηλ να ταξιδευεις, να ξεπαραδιαζεσαι ,να μην τις γαμας πολυ και ολα αυτα για να εχεις την ψευδαισθηση οτι εχεις γκομενα.
γαμω τα κομπλεξ που εχουν μερικοι

Χιλιες φορες καλυτερα να παρεις μια πουτανα αφου μιλαμε για πληρωμενο και να ξεσχιστεις να το ευχαριστηθεις.
αλλα βεβαια οταν ψαχνεις απεγνωσμενα να παρεις την αποδοχη που δεν εχεις βρει ποτε σου απο γυναικα ,λογικο ειναι να ενεργεις αναποδα και εντελως λανθασμενα.

Τελικα αν εισαι πυροβολημενος δεν καταλαβαινεις πραγματι τιποτα ,ο καθενας οτι γουσταρει λοιπον ,δεκτον :grin:
απλα καθε φορα που θα γραφονται μλκ θα πεφτουν και φαπες οπως λεει και ο mind

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.124
Πόντοι
2.356
Εγώ τα τελευταία 6-7 χρόνια που τον διαβάζω έχω πάει σχεδόν παντού στο πρώην μπλόκ !
Αν δεν τον διαβαζες δεν θα πηγαινες δηλ? αυτο λες τωρα?
και αντε να το δεχτω για σενα αν και δεν το πιστευω γιατι ψιλοτρολαρεις στο συγκεκριμενο θεμα ...

Εμεις οι υπολοιποι τι ζορι τραβαμε να διαβαζουμε ξανα και ξανα τις παπαριες περι βαλκανικης υπεροχης επι των σλαβικων πουτανιδιων  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα τις μαλακίες τις γράφει ο mindreader.Εγώ τους ξεμπροστιάζω τους παλαιούς δε με νοιάζει για τις συνέπειες.
Ομολόγησε ρε φίλε,δε με παίρνει να πάω Κίεβο ή Μόχσα γιατί με χύνουν στη μάπα οι Αραβες και οι Τούρκοι και πάω SEA να γαμήσω με τους εβδομηντάρηδες Δυτικούς που έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Μη μας το παίζεις μαχίμι.
Εγώ λέω νέε,πουτσαρά,Βαλκάνιε,δειξ τους τη δύναμή σου,σπάσε τα μούτρα των Τουρκοαράβων,των Δυτικών και του ανταγωνισμού εν συνόλω.Δειξ τους τα αρχίδια σου και ένα μεγάλο ψώλο.Κάνε αυτό που δεν μπορούν αυτοί να κάνουν.Μπουρλότιασε τον ανταγωνισμό.
Και του λέω πώς να το κάνουν.Με απεριόριστη εργασία,φυσική αντοχή,υπεροπλία,αιφνιδιασμό,υπεροχή σε όλα τα επίπεδα.Πρέπει αν τους φέρεις προ τετελεσμένων καταστάσεων τους πούστηδες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.124
Πόντοι
2.356
οκ συνεχισε το ιδιο βιολι ... θα τρελλαθεις ειδαλως ,το εμπεδωσαμε καλα.

παω πασο  :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν δεν τον διαβαζες δεν θα πηγαινες δηλ? αυτο λες τωρα?
και αντε να το δεχτω για σενα αν και δεν το πιστευω γιατι ψιλοτρολαρεις στο συγκεκριμενο θεμα ...

Εμεις οι υπολοιποι τι ζορι τραβαμε να διαβαζουμε ξανα και ξανα τις παπαριες περι βαλκανικης υπεροχης επι των σλαβικων πουτανιδιων  :grin:
Εσύ τον κρίνεις σε πραγματική βάση και τον γειώνεις όταν πάει να μπλέξει την φυσική του παρουσία με το ιντερνετικό προφίλ που έχει χτίσει!
Η αλήθεια είναι πως η θεωρία της σπονσορετ που λέει τα τελευταία χρόνια μπάζει κάπως!

Αλλά κατά τα υπόλοιπα αν και δεν το παραδέχεσαι, όταν είσουν Κισινάου στα πάνω σου με το διαμέρισμα , τις εξόδους σου και τις κοπέλες που κατά καιρούς ποσταρες,  είσουν πραγματικός Βαλκάνιος υπεραρχων των κμανικών ΕΠΏΝ!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom