Όσο για τον Κμαν, δεν με νοιάζει καθόλου το πραγματικό του προφίλ αλλά το ιντερνετικό του! Πριν κάτι μέρες πήγαν δυο πολύ καλοί φίλοι μου Πολωνία (ένας ο δηκηγόρος που έχει αναφερθεί στο σάιτ) και άλλος ένας που είναι πολύ δυνατός στη Ρόδο σε όλα τα επίπεδα και ξεσκίστικάν στη πούτσα σε 7 μέρες στη Βαρςοβία! Τρια μουνιά ο ένας και άλλες δυο ο άλλος ! Όλες 7,5-9!
Μου έδειξαν μέχρι και μοντέλο της πασαρέλας !Τη μια μάλιστα που έγραψε και για τους δύο την πήραν μαζί παρτούζα!!Και αν ο άλλος δεν ήταν αρχάριος εκτός Ελλάδος θα έτρωγε και άλλες!Και όλα αυτά σε day game στο δρόμο σταθμούς mall κτλ!!!!!
Αυτά όμως δεν θα σας τα πει ούτε ο Dr Love ούτε ο Mindreader ούτε ο Fidele (αυτός έχει πει το λογικό πως αυτά που θα κάνεις Ελλάδα θα τα κάνεις σε μεγαλύτερο βαθμό Πολωνία) ούτε κάποιος απο τους συμβατικούς παρά μόνο ο ένας και μοναδικός αρχηγός του ΒΑΛΚΑΝΙΙΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΥ Μέγας ΚΜΑΝ!!!
Αρχηγέ συνέχισε να δείχνεις το δρόμο έστω και σε εμάς τους λίγους ακόλουθους!!!
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ.Οτι Πολωνία,Τσεχία γαμάς ακόμα πολύ εύκολα αν έχεις τα κατάλληλα προσόντα,εμφανίσιμος,γυμνασμένος,νέος ή κασεράτος.
Ειδικά Βαρσοβία είναι γεμάτη ευκαιρίες,Zlote Terasy δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό να πάει ένας καυλέας θα πάθει πλάκα με την ποιότητα,ποσότητα του μουνιού και έχει άλλα 2 τέτοια μωλ η πόλη.Αλλά Zlote Terasy αρκεί,είναι πρακτικά αδύνατο να μη γαμήσεις εκεί αν σουλατσάρεις κανά διήμερο.
Και έχει και άπειρες Ουκρανέζες η πόλη που ψάχνονται για Δυτικούς αφού δεν πολυχωνεύουν τους ντόπιους.
Παράδεισος από κάθε άποψη.Οπως και κλαμπς στο Βρότσλαβ όπως το Grey club.
Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.
Δυστυχώς όλοι προτιμούν τη φωνή της δήθεν λογικής,άσε τώρα δε με παίρνει η χώρα ανέβηκε,καλύτερα να πάω SEA που μετράω σα λευκός παππούς,Ταυλάνδη και Φιλιπίννες να γαμήσω κίτρινες ή Αφρικα να τον ρίξω σε μαύρες που πεινάνε.
Δεν ακούνε,και εσύ δεν ακούς και τρέχεις στα SEA κτλ.
Απλά βαριέμαι να τα αποδεικνύω όλα και φωτουλικό να βάλω,αμφισβητείται.
Το μουνί που είδα τον Αύγουστο Βαρσοβία σε 2 ώρες δεν το έχω δει ποτέ των ποτών Κίεβο ακόμα και σε εφταήμερα ταξίδια και το Grey club ρίχνει σε οποιοδήποτε κλαμπ στην Ουκρανία στα αυτιά σε ό,τι αφορά ποιότητα από γκόμενες.
Εγώ δεν τα βλέπω τα πράγματα in concreto,δηλαδή από τη σκοπιά του συγκεκριμένης ηλικίας,εμφάνισης,εισοδήματος Ελληνα που μένει Γερμανία αλλά τα βλέπω in abstracto,στην αφηρημένη τους μορφή.Εκεί είναι η δυναμική.
Σε αφηρημένο επίπεδο μπορείς να σκιστείς στον πούτσο Πολωνία άσχετα πώς είναι η ρεαλιστική κατάσταση.Το αφηρημένο και νοητό επικρατεί πάντοτε του συγκεκριμένου και πρακτικού.
Αν πας να ρεαλιστικοποιήσεις την κατάσταση και να βάλεις τον ελεεινό εαυτό σου στη θέση του παρατηρητή σα μέτρο,χάνεις το νόημα.Τη σωστή οπτική έχει μόνο η υπέρτατη αφηρημένη μορφή του Βαλκάνιου τσομπάνη.