Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι προπονητές του ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχουν παίξει μπάλα! Ο αρχηγός έχει ταξιδέψει και έχει αντίληψη!
Ο ΒΠ άνοιξε τα μάτια του!Εγώ τα τελευταία 6-7 χρόνια που τον διαβάζω έχω πάει σχεδόν παντού στο πρώην μπλόκ ! Και πολύς κόσμος εμπνέεται (ακόμα και υποσυνείδητα)  απο τα ΕΠΗ  του Κμαν και ταξιδεύει !

Ετσι είναι.Εμπνέονται.Αν ακούσουν Dr. Love,Mindreader κτλ,θα πρέπει να απόσχουν εκ της ΕΕ σα να ήταν υγειονομική ζώνη.Ενετάχθη η Τσεχία και η Πολωνία εις τας Ευρώπας,ετελείωσε σα σεξοτουρισμός,κάπως έτσι.
Μπήκε η Ουκρανία στη φρι βίζα,άντε γεια κοκ.
Δε μεταδίδουν ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης γιατί είναι πολύ ορθολογικοί.
Ο επίδοξος γαμέας σκέφτεται με βάση τις ανάγκες του πούτσου του,δεν είναι εκ των πραγμάτων ορθολογικός.Αν ήταν θα πήδαγε στα μπορδέλα και θα παντρευόταν μια χοντρή που είναι πιο οικονομικό.
Εμείς απευθυνόμαστε στους καυλείς με τα πουτσικά ένστικτα.
Ποιος θέλει να γαμήσει κίτρινες ή Αραπίνες?Τι κατάντια είναι αυτή?
Εκεί Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,πρώην ΕΣΣΔ κτλ θα δώσει και ο νέος πέουλας τη μάχη μέχρις εσχάτων στα σλαβικά μουνολίβαδα.Η ταν η επι τας.Την τιμή σου πρέπει να την κερδίσεις εκεί που την έχασες.Οχι να τρέχεις σα δειλός Αφρικές και Νοτιοανατολικές Ασίες που γαμάει και ο λευκός πίθηκος.
Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου να τους τρυπήσεις όλους,μιλούνια τουρκοάραβες Leonidas,300 κι έτσι τέτοια φάση.Αλλιώς τον πούλο,πάνε να νοθέψεις τη φυλή με κιτρινόμαυρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
δεν πρόλαβα να διαβάσω τα σημερινά ποστ του νήματος αλλά βλέπω να επικρατεί ένα κλίμα αντιπαράθεσης.  :woldman:

θα τα διαβάσω αργότερα που θα έχω χρόνο στην διαθεσή μου.  :coffee:

εύχομαι σε όλους τους συναγωνιστές καλή αποκριά και χρόνια πολλά.  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Διαβάζοντας τα πάντα αυτό το το διάστημα και κυρίως το νήμα της εργασίας στο εξωτερικό και επειδή απαγορεύεται κάποιο μέλος των νημάτων μας να έχει λεφτά, να ταξιδεύει,  να πετυχαίνει και να γαμάει θα σας πω μια φανταστική ιστορία που είδα στον ύπνο μου.... :coffee:

...καπου στα τέλη Ιανουαρίου μπήκα σε ένα αεροπλάνο που με πήγε στη νοτιοανατολική Ασία! 10 μέρες στο Βιετνάμ και άλλες 10 στη Ταϋλάνδη!  
Σαν μια γρήγορη περίληψη θα σας πω πως το Βιετνάμ ήταν πιο αυθεντικό και αγνό μέρος από τη Ταϋλάνδη και αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση! Η πρωτεύουσα ήταν γεμάτη πορνεία στη walking street όπου παπουληδες δυτικοί χαριεντίζονταν με νεαρά κοριτσάκια!  Η ομορφιά τους ήταν αδιάφορη σε εμένα! Μετά πήγαμε σε άλλες τρεις πόλεις από τρεις μέρες! Χαρακτηριστικό στις δύο πρώτες ήταν πως αποτελούσαν ουσιαστικά Ρώσικες αποικίες με σχεδόν μόνο  Ρώσους επισκέπτες από τη Σιβηρία!
Όποιος έχει πρόγραμμα να πάει μπορώ να του δώσω πληροφορίες μέσω πμ και ίσως τα γράψω στο αντίστοιχο νήμα!
Ταϋλάνδη δύο μέρες Μπανγκόγκ που δεν μου άρεσε καθόλου και οι ασιατησες εκεί είναι τελείως τυποποιημένη κατάσταση!Άλλες  8 μέρες νησάκια πίπι που ουσιαστικά εκεί έκανα ευρωπαϊκές διακοπές κακής έκδοσης!
Στο ...όνειρο συνάντησα και μια μέρα στο Πουκέτ τον φίλο xexe που είναι πολύ δυνατός παίκτης και έχει πολύ ωραίο στυλ  με τις ρωσιδούλες και με δική του προσπάθεια παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με δύο ρωσιδάκια που δεν ήμασταν τυχεροί!
Ο μεγάλος κοινός παρανομαστής στις γυναίκες στην Ασία είναι πως είναι όλες μέτριας εμφάνισης και ότι από τον δυτικό δεν περιμένουν τίποτα πλην άμεσου χρηματισμού!  Στο Βιετνάμ που ήταν λιγότερο τουριστικό 2-3 κοπέλες που μιλούσα με τίντερ ήταν πολύ αργές να αποφασίσουν έστω και μια βόλτα!
Υπό αυτές τις συνθήκες αποθυθοποιώ ακόμα και τον Mindreader που δείχνει να μας παρουσιάζει φτηνότερες ή ακριβότερες γκρι ζώνης κοπέλες που δίνουν την ψευδαίσθηση της ...γκόμενας! Προσωπικά η προσκώληση των κοριτσιών στους ώριμους κυρίους σε όλη την Ασία που πήγα αδιαφορώντας για το νέο παραδίπλα από ένα πλυθισμό  που δεν ξέρει  που είναι η Ελλάδα στο χάρτη και ποιας χώρας πρωτεύουσα είναι η Αθήνα , μου μυρίζει  μόνο τουριστική αφαίμαξη φτηνού τύπου...Τώρα αν αυτοί το διασκεδάζουν , μαζί τους είμαι και ίσως κάποτε βρεθώ στη θέση τους αλλά κάπου προς Ουκρανία και όχι Ασία!  

Ξυπνώντας από το όνειρο και μέσα στο 19 έχω ήδη γράψει δύο  Ουγγαρέζες(Αυτή του ονείρου στο πουκέτ ήταν μουνάρα) όσες δεν είχα όλη μου τη ζωή!

Όσο για το νήμα μας η μόνη σταθερά που βλέπω είναι ο αρχηγός που εδώ και 10+ χρόνια με επιχειρηματα και κυνισμό  λέει αυτά που πιστεύει χωρίς κυβισθήσεις,  εκπτώσεις και χάιδευα αυτιών!
Ακόμα και ο κομπλέ την ύστατη στιγμή που του ζήτησα συνάντηση στην Αθήνα έκανε πίσω...

Τέλος εύχομαι αυτή τη σεζόν όλα να σας πάνε όσο πιο ΔΕΞΙΆ ;) γίνεται ! :rockon:

Φίλε δεν χρειάζεται να με απομυθοποιήσεις διότι ποτέ δεν μυθοποιήθηκα καν !!! :grin: :grin:
Ευχαριστώ για την πρόθεση και την προσπάθεια πάντως !!! :hi: :hi:

Ποτέ δεν πρότεινα σε κανέναν την Ταιλάνδη σαν σεξοπροορισμό !!!

Πάντα όμως την πρότεινα ώς πολύ καλό τουριστικό προορισμό !!

Οι τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται απο τη χώρα είναι πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου από όλες τια απόψεις.

Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες καθένας με τα γούστα του.

Η προσκόληση των γυναικών σε γηραιούς κυρίους έναντι χρηματισμού δεν είναι ταιλανδέζικο  φαινόμενο αλλά μάλλον παγκόσμιο !!!

Αυτό όμως που ίσως δεν έχεις καταλάβει είναι ότι δεν είναι όλοι οι ''γηραιοί κύριοι'' ίδιοι !!! :grin: :grin:

Προσωπικά πιστεύω ότι αν ψάξεις βρίσκεις όμορφες γυναίκες παντού !!
Και δεν εννοώ ασφαλώς μόνο πουτάνες.

Εύχομαι να συνεχίσεις τις ταξιδιωτικές σου αναζητήσεις !!! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια και με προκαλεί ο σχιζοειδής βλαμένος ας αφήσουμε τις δικές μου μαλακίες και ας θυμηθούμε λίγο το internet profil του που πρότεινε και ο φίλος glock.

Εγώ πήγα στο Carribean το Σαββατο,έβγαλα γκομενα και τη γαμησα τη Δευτέρα.Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?Αυτό είναι το θέμα.
Πας δηλαδή Κίεβο μόνο για τριήμερο επειδή είσαι σίγουρος οτι θα γαμησεις?
Υπάρχουν φωτο τα λένε ολα.Τα αλλα είναι πίπες.
Τους αμφισβητιες τους χύνω στη μάπα,είδες τι έπαθε ο Dr. Love όταν προσπάθησε να με αφισβητησει.Απλά τον διελυσα.
Είναι παντελώς αδύνατο να με νικησουν άτομα των οποίων ξέρω τις δυνατότητες.
Και τότε στη Λευκορωσία ο μεμοσαν ισχυριστηκε ότι δεν έχω πάει ποτε και έδειξα τη βίζα και την απόδειξη του ξενοδοχείου και τον ξεφτιλησα.(μάλιστα τον άφησα να το ισχυρίζεται έντονα για κάμποσο για να εκτεθεί περισσότερο).

Βασικές αρχές:
1.Απόκρυψη,παραλλαγή.Δεν πρέπει να καταλάβουν τι πας να κανεις
2.Συγκέντρωση των μέσων και δύναμη πυρός
3.Εκτίμηση του χώρου,σχέδιο,εντοπισμός των στόχων
4.Παραπλανηση του αντίπαλου με διασπορά
5.Αιφνιδιασμος με μαζικό ξαφνικό πυρ
6.Αποκρουση εχθρικων αντεπιθεσεων
7.Ταχεία απομάκρυνση του θηραματος και γρήγορη απαγκιστρωση
Rinse and repeat.
Με την τακτική του σοκ μπορείτε να πετυχετε μέγιστο αποτέλεσμα πριν προλάβουν να συνελθουν και απαντήσουν.

Είπα για χέσιμο της Πολωνέζας όταν δεν τη γαμαει ο σκύλος της. Προφανως αδυνατείς να συλλάβεις τη λεπτή αυτή διάκριση.

Αν είσαι συνηθισμένος στα χαιλικια και τα σπονσοριλικια και ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις είναι τελικά αρκετά εύκολο να γαμησεις οχταρια με λίγα κεράσματα.
Είναι η διαφορα στην επίδοση,απλά αυτό που σε εμένα φαίνεται εύκολο και φυσικό λόγω εμπειρίας,στον άλλο φαίνεται δύσκολο.
Εγω είμαι συνηθισμένος να ενεργω γρήγορα κάτω απο συνθήκες χρονικης πίεσης,δεν το μπορούν όλοι αυτό.
Με μια ματια στο κλαμπ εντόπισα αμέσως τις διαθέσιμες γκομενες σλλα μέχρι να φτάσω στις μοντελες πρόλαβε ο κλασσικός Σουηδος δάσκαλος χορού και τις πήρε να χορέψουμε. Περιμενα,περίμενα,δε με άφηνε ο τύπος να προσσεγγισω γιατί ήθελε να χουφτώνει αυτός.
Μόλις ξεμοναχιασε λίγο τη μία έφαγα επί τόπου την αλλη και όταν πήρε ξανά τη δικια μου να χορέψουνε,έφαγα και τη δικια του.Γυρισε η γκομενα,με είδε να φιλιέμαι με τη φίλη της και είπε ζηλεύω αφόρητα οποτε άρχισα να φιλάω και τις δύο εναλλαξ. Οι γύρω είχαν κουφαθει,περίμεναν να φύγει η μία για να κάνουν κίνηση.
Ο,τι και να έκαναν όμως οι γκομενες γυρνουσαν πάντα σε εμενα αφου είχαν hookariστει στο δοκανο του τσομπάνη.
Δηλαδή η ισχύς μου ήταν τόσο τεράστια που οποιος και να την έπεφτε μετα δεν είχε καμία τύχη,είχα διαλύσει τον ανταγωνισμό.
Το μόνο ήταν ότι περιμένοντας τες να γυρίσουν μετα τα excavations, δεν μπορούσα να χτυπήσω άλλες γύρω εξίσου ωραίες που μου άρεσαν,που σιγα σιγα τις έτρωγαν άθλιοι τύποι.

.
Ο Βαλκάνιος Αρχοντας, Αρχηγός, και Βαλκάνιος Τσοπάνης ... όπως φαίνεται από την παραπάνω παράθεση δικών του γραφομένων,

ΧΥΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ η ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ όποιον διαφωνεί μαζί του.

Οταν,

δεν ηδονίζεται  χέζοντας  Πολωνές ( κατά τα δικά του γραφόμενα ) ,

και όταν δεν δακτυλιάζει γκόμενες στα τραμ – εδώ γελάνε, ( επίσης κατά τα δικά του γραφόμενα ),

και όταν δεν χρυσοπληρώνει ψυχαναγκαστικά καραπουτάνες αρπακτικά, που τις αποκαλεί σπονσορέτες η γκόμενες χαλώντας τη πιάτσα,

και όταν δεν  ρίχνει δυο πούτσους το πρωί, ένα καβλί το μεσημέρι, και ένα τριολέ το βράδυ σε ηλικία περίπου 45 ετών ( κατά τα δικά του πρόσφατα γραφόμενα υπονοώντας ότι έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα όταν ήταν μικρός και η επίδραση είναι μόνιμη),

και όταν δεν γράφει ποιητικές ΠουτσοΑνθολογίες για Ηρωικά και πένθιμα βαλκανικά πέη Τσοπάνηδες και λοιπές άλλες ‘’σουρεαλιστικές’’ καραμαλακίες του κερατά,

και όταν δεν αντιγράφει μεταφράζοντας τις παπαριές του Πακιστανού Rooshv  από το σχετικό thread όπου έγραφε ως greek kakmaki  μέχρι που από την πολύ μαλακία που τους φλόμωσε τον Μπάναραν. Το ότι  μισεί τους ΤουρκοΑραβοΕγχρωμους  με κανένα τρόπο δεν σχετίζεται με την ενθουσιώδη συμμετοχή του σε thread πακιστανού ( αμερικανικής υπηκοότητας.

και όταν δεν περιγράφει επιτελικά σχέδια μάχης με οδοφράγματα στις τουαλέτες και σχέδια ‘’τανάλια’’ προκειμένου να υφαρπάξει από τους ΤουρκοΑραβες, πουτάνες χρυσοπληρώνοντας τες σε κλασικά Ουκρανικά Πουτανομπάρ, θέλοντας να μας πείσει ότι πρόκειται για γκόμενες.

και όταν δεν περιγράφει τις παραπάνω Εποποιίες με όρους μάχης και πάλι, με μπαζούκας, πολυβόλα, βόμβες, πύραυλους και λοιπές Παραληρηματικές  Καραμαλακίες του κερατά.

Και όταν δεν ποστάρει γυναίκες ξόανα - ξυλάγγουρα  που του ρίχνουν 20 πόντους η καθεμιά και επαίρεται κιόλας που τις χρυσοπληρώνει όλο το χρόνο για να τις γαμήσει 2 εβδομάδες. Σε συνδυασμό με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις όποτε έβγαινε έξω στην Αθήνα μαζί τους σίγουρα γέλαγε ο κάθε πικραμένος !!

Και όταν δεν Αυτοεπαίρεται σαν γύφτικο σκεπάρνι όπως στην παραπάνω παράθεση όπου ζήλεψε η μια πουτάνα την άλλη, εδώ επίσης γελάνε !!

Και όταν δεν ποστάρει γυναίκες κοπρολαγνούδες με τα σκατά στο στόμα για να μας πείσει για πιο πράγμα ?? Για την ποιοτική υπεροχή των γυναικών στις οποίες απευθύνεται. Εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια

Και όταν δεν τον κυνηγάει η KGB στην Λευκορωσία, εδώ  επίσης  γαμιούνται όλοι στα γέλια,

κλπ κλπ κλπ

Τότε χύνει η κατουράει  στη μάπα τους συμφορουμίτες που τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του.

Και βέβαια θα ήταν αφύσικο κάποιος να μην συμφωνήσει με όλες τις ‘’έγκριτες΄΄ παραπάνω ενέργειες και ''στρατηγικές΄΄ !!

Βλέπεις είναι πολύ δύσκολο να βρεί κάποιος πουτάνες πληρώνοντάς τες τριπλή ταρίφα σε όλες τις χώρες του κόσμου της Ουκρανίας συμπεριλαμβανομένης.

Στο αποκορύφωμα των παραληρημάτων του προσπαθεί – ανεπιτυχώς βέβαια - να απομειώσει ανθρώπους πασιφανούς αξίας και προσφοράς  σαν τον Σίφη Μπλιάσκο η τον Τάσο που έχουν φάει όλη τη ζωή τους στην Ανατολική Ευρώπη.

Ολοι οι ''θαυμαστές'' του που τον βρίσκεται απλά εκκεντρικό, η ‘’σουρεαλιστικό’’ και σας αρέσουν τα παραληρήματά του, ετοιμαστείτε να σας χύσει η  να σας κατουρήσει στη μάπα μόλις διαφωνήσετε μαζί του. Είναι στη φύση του !!!

Τελικά από τα γραφόμενά του, και μόνο από αυτά,  γίνεται φανερό ότι από όλους τους παραπάνω ''τίτλους'' μόνο ένας του ταιριάζει που του αρέσει κιόλας, ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ. Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ όπως σωστά κάποιοι φίλοι παραπάνω συμπλήρωσαν.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!

ΑΡΧΙΚΑ !!!

ΜΕΤΑ  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Εχει πολύ υψηλά standards στις πουτάνες που αποκαλεί γκόμενες. Αυτό έγινε προφανές από το γεγονός ότι την  Πολωνέζα  ( κατά πρόσφατη διευκρίνισή του που εδώ παρατίθεται  ) την έχεζε μόνο όταν δεν τη γάμαγε ο σκύλος της.!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Και βέβαια το γεγονός ότι το 60% του site τον θεωρεί βασει ψηφοφορίας  φρενοβλαβή δεν είναι τυχαίο !!!!

δεν τα διαβαζεις τα στατιστικα καλα κε μαιντριντερ ή μαλλον πολυ επιεικα, και απο εσενα δεν το περιμενα-----
το 72,2% για ξανα δες τα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δεν τα διαβαζεις τα στατιστικα καλα κε μαιντριντερ ή μαλλον πολυ επιεικα, και απο εσενα δεν το περιμενα-----
το 72,2% για ξανα δες τα
:hi: :hi:
Ναι αν βαλεις και το επιπλέον ποσοστό αυτών που τον θεωρούν και ψυχοπαθή και διάνοια.

Πράγματι επιεικής ήμουν.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
πολύ σωστό ποιντ Ταργκετ
Αυτός είναι ιμοπ ο τρόπος για μεγιατοποιηαη του απουελεσματος χωρίς να αυτοθυματοποιεισαι κι ούτε να δείχνεις  και καρμιτης από την άλλη
Βέβαια το δώρο δικαιολοηειται  κατ εμε για γκαπ 15ετιας πλας
Η για γκαπ τεράστιο  εμφάνισης
Αλλιώς αν μιλάμε για παρεμφςρη Ηληκια η εμφάνιση λόγος για έξτρα μπόνους δεν υφίσταται εκτός αν θες από μόνος σου χωρίς να προβάλλεται ως απαίτηση 

Συμφωνώ για το γκαπ. Θα προσθέσω και τη λεγόμενη τακτική enhance στόχων, την οποία δεν την εφάρμοζα για ιδεολογικούς λόγους, μέχρι που κατάλαβα τα τελευταία 3 χρόνια ότι έκανα λάθος.

Έστω ότι σε ένα ταξίδι 2 εβδομάδων, έχεις θέσει στόχο μίνιμουμ 4 (2 ανά εβδομάδα) και best case scenario 7+ δηλαδή 2 την εβδομάδα. Μιλάμε για κανονικές γκόμενες, κανονικά καμάκια. Εάν δεν πάει στο best case και έχεις μέρες κενές, δεν είναι κακό ένα αματούρι ή μία γκρίζα ζώνη με ένα δωράκι και ons ολη μερα και την επομενη, γιατί αν έκανες πχ. μία επίδοση 6 στις 14 μέρες, αμέσως ανέβαινε στο 8 (αν ήταν 2 γκρίζες), στην οποία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να σου πει για 2 έξτρα ότι πήγες με πουταναριό και επίσης τα έξοδα είναι μικρά σε σχέση με την απολαβή, συν ότι πρέπει και να σε γουστάρουν λίγο για να έρθουν.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τι μας λες τώρα ρε συ?Εσύ πήγες Κίεβο και δεν τόλμησες να κάνεις καμάκι καν,στα διαμερίσματα την έβγαλες με πουτάνες των 50 ευρώ.Αφού ξέρεις οτι δε σε παίρνει αν δεν έχεις ειδικά πλεονεκτήματα όπως μόνιμος κάτοικος κτλ.
Ο dirty σας ξεκώλιασε χαλαρά.Αυτός γαμούσε και με καταδρομικές,πόσο δε μάλλων όταν έγινε μονιμάς.
Ο άλλος πάει Ταυλάνδη να γαμήσει με τους εβδομηντάρηδες αφού ομολογεί οτι δεν τον παίρνει πια ανατολική Ευρώπη και τον έχετε κάνει ίνδαλμα.
Και τα μαχίμια,τους πολεμιστές πρώτης γραμμής,αυτούς που όντως φέρνουν αποτέλεσμα και τινάζουν τον ανταγωνισμό στον αέρα,τους βγάζετε άχρηστους.
Μιλάμε για πλήρη αναστροφή λογικής.Αυτός που προσπαθεί περισσότερο και έχει αποτέλεσμα να αναγορεύεται σε ντροπή και ο άλλος που ψωλάρει και πάει για τα εύκολα,να επαινείται και να εκθειάζεται.

Είσαι γελοίος, αγενέστατος και ανίδεος. Ο Τάσος επειδή τον γνωρίζω προσωπικά, δεν είναι μπατίρης σαν εσένα και αν θέλει να παίξει σε overvalue το κάνει. Δεν είναι όμως μαλάκας σαν εσένα να το κάνει. Γαμάει μόνο αματούρια ή καθαρές πουτάνες. Πάντα είναι και στο καμάκι μέσα, αν και περισσότερο στα ντουζένια του όταν ήταν. Δεν έχει θέμα οικονομικό πάντως να πάρει και μία πουτάνα πολυτελείας.

Ο mindreader γελοίε, άρχισε αυτά τα ταξίδια όταν είχε ξεκοκκαλίσει την πρώην ΕΣΣΔ όταν εσύ έπινες γάλα ακόμη. Ο λόγος που πηγαίνει σε αυτές τις χώρες εκτός από δουλειά, είναι διότι είναι ταξιδευτής. Φυσικά δε λέει όχι στην τοπική σπεσιαλιτέ. Δε βγήκε να πει βουρ όλοι τώρα Κίνα, η Αφρική. Ούτε βάφτισε τις πουτάνες γκόμενες.

Άχρηστο δε βγάζουμε κανένα μαχίμι. Βγάζουμε μόνο εσένα για το φούμο που πετάς. Σχετικά με τον dirty, όλοι επικρότησαν την απόφασή του, αλλά τι εννοείς μας ξέσκισε? Εμείς τι κάνουμε Κίεβο? Τα κορόιδα είμαστε? Δεν παίζουμε μπάλα? Πολλοί εδώ μέσα έχουν πάει πριν τον dirty και πριν εσένα, βλάκα!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ποτέ δεν πρότεινα σε κανέναν την Ταιλάνδη σαν σεξοπροορισμό !!!

Πάντα όμως την πρότεινα ώς πολύ καλό τουριστικό προορισμό !!

Οι τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται απο τη χώρα είναι πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου από όλες τια απόψεις.
Εδώ έχουμε σοβαρότατο θέμα αντίληψης των πραγμάτων...
Η Ταϋλάνδη για εμένα ήταν πλήρως απογοητευτική σαν τουριστικός προορισμός!  Το Βιετνάμ το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό!
Το βασικό πρόβλημα της Ταϊλάνδης όσο μπροστά κι αν είναι σε αεροδρόμια και κεντρικούς οδικούς άξονες είναι οι υπέργιοι ΥΠΟΝΟΜΟΙ!
Δεν νοείται ένας τουριστικός προορισμός να είναι καλός όταν σε συνοδεύει μια μπόχα υπονόμων μέσα στις πόλεις!
Επίσης η θάλασσα στη κεντρική παραλία στα πιπι ήταν ...βόθρος που ούτε τα πόδια μου δεν καταδεχτικα να βάλω μέσα! Για εμένα αυτό είναι Χ για τουριστικό προορισμό αναψυχής!
Και πάμε στις υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες...Πέρα από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που εκεί πράγματι ήταν καλό το επίπεδο (αλλά για να πας παραλία περπατούσες 10 λεπτά δίπλα από ένα ρυάκι με βοθρολύματα) ,  οπουδήποτε αλλού είχαμε να αντιμετωπίσουμε κόσμο που μίλαγε με το ζόρι κάτι Αγγλικά της πλάκας και κυρίως αγέλαστους και βαρεμένους έως κάποιες φορές θρασύτατους!
Και τιμές που ήταν κάτι μεταξί Αθήνας και Λονδίνου!  
Μπορώ να πω και άλλα πολλά ! Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως το μέρος έχει αποκτήσει brand name και ο κόσμος συρρεει μόνο από μόδα και για να μοστράρει φωτογραφίες στο ινστα χαμογελώντας κάτω από ένα φοίνικα μιας και οι οσμές των υπονόμων δεν αποτυπώνονται σε αυτή αλλά δημιουργούν μια συνεχή δυσάρεστη αίσθηση!
Νομίζω πως όσοι πάνε εκεί ακολουθούν ένα μαζικό ρεύμα και όχι γιατί είναι αντικειμενικά ωραία!
Η λατινική Αμερική σαν τουριστικός προορισμός είναι πολύ πιο καλός σε σχέση με Ασία σύμφωνα με τα μέρη που έχω πάει(Βραζιλία,Αργεντινή, Ουρουγουάη σε σχέση με Βιετνάμ, Ταϋλάνδη)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
μιλωντας ψιλοκαλουτσικα την γλωσσα πραγματικα κανει δουλεια....σε πολυεπιπεδο πλαισιο
και το πιο απολεσματικο απο ολα ειναι οτι μπορεις να χτυπησεις καλυτερα μουνια με το 1/3 της αξιας ενος αγγλοφωνου τουριστα....σε βλεπουν σαν δικο τους ανθρωπο τροπο τινα και ριχνουν τις απαιτησεις τους και τις αμυνες τους πολυ πιο ευκολα

Έτσι. Γιαυτό τα καλά καμάκια της πρωην ΕΣΣΔ μιλάνε απαραιτήτως έστω τα βασικα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εδώ έχουμε σοβαρότατο θέμα αντίληψης των πραγμάτων...
Η Ταϋλάνδη για εμένα ήταν πλήρως απογοητευτική σαν τουριστικός προορισμός!  Το Βιετνάμ το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό!
Το βασικό πρόβλημα της Ταϊλάνδης όσο μπροστά κι αν είναι σε αεροδρόμια και κεντρικούς οδικούς άξονες είναι οι υπέργιοι ΥΠΟΝΟΜΟΙ!
Δεν νοείται ένας τουριστικός προορισμός να είναι καλός όταν σε συνοδεύει μια μπόχα υπονόμων μέσα στις πόλεις!
Επίσης η θάλασσα στη κεντρική παραλία στα πιπι ήταν ...βόθρος που ούτε τα πόδια μου δεν καταδεχτικα να βάλω μέσα! Για εμένα αυτό είναι Χ για τουριστικό προορισμό αναψυχής!
Και πάμε στις υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες...Πέρα από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που εκεί πράγματι ήταν καλό το επίπεδο (αλλά για να πας παραλία περπατούσες 10 λεπτά δίπλα από ένα ρυάκι με βοθρολύματα) ,  οπουδήποτε αλλού είχαμε να αντιμετωπίσουμε κόσμο που μίλαγε με το ζόρι κάτι Αγγλικά της πλάκας και κυρίως αγέλαστους και βαρεμένους έως κάποιες φορές θρασύτατους!
Και τιμές που ήταν κάτι μεταξί Αθήνας και Λονδίνου! 
Μπορώ να πω και άλλα πολλά ! Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως το μέρος έχει αποκτήσει brand name και ο κόσμος συρρεει μόνο από μόδα και για να μοστράρει φωτογραφίες στο ινστα χαμογελώντας κάτω από ένα φοίνικα μιας και οι οσμές των υπονόμων δεν αποτυπώνονται σε αυτή αλλά δημιουργούν μια συνεχή δυσάρεστη αίσθηση!
Νομίζω πως όσοι πάνε εκεί ακολουθούν ένα μαζικό ρεύμα και όχι γιατί είναι αντικειμενικά ωραία!
Η λατινική Αμερική σαν τουριστικός προορισμός είναι πολύ πιο καλός σε σχέση με Ασία σύμφωνα με τα μέρη που έχω πάει(Βραζιλία,Αργεντινή, Ουρουγουάη σε σχέση με Βιετνάμ, Ταϋλάνδη)

Κοίτα, συγκρίνοντας με την Ελλάδα, δύσκολο να βρεις ποιότητα. Πας για το διαφορετικό, για το μακρινό, για την εμπειρία, για το εξωτικό. Και επειδή έχει κ εύκολο γαμήσι, κάπου εκεί δένει το γλυκό. Περί ορεξέως λοιπόν... Μην κάνεις το λάθος και σκέφτεσαι Ελληνοκεντρικά. Ελλάδα είναι μία και άλλη δεν υπάρχει. Αλλά δεν γίνεται να είμαστε Ελληνάρες και να μην ταξιδεύουμε. Είμεθα διεθνείς γαμηστές. International Καμάκια, international Τύποι. Έτσι συστηνόμαστε! ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ! Όχι βλάχοι βαλκάνιοι...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τι χαλάσαμε ρε συ?Το έχουμε γράψει πολλές φορές.Αυτές που περιμένουν σπόνσορινγκ,ζητάνε στάνταρντ ποσά και δεν πάνε κάτω από αυτά.Οι γκόμενες με τις ακριβές τσάντες,τα ακριβά φορέματα,τα επώνυμα παπούτσια,τα κοσμήματα,το προσεγμένο μέικ απ κτλ που είναι συνήθως και οι πιο εμφανίσιμες.
Την εμπιστοσύνη την κερδίζεις σκάζοντας προκαταβολή σε κασέρι και φαινόμενος αξιόπιστος οτι μπορείς να χώσεις και άλλο στο μέλλον.
Μιλάμε πάντα για τις σπονσορέτς,γκόμενες οχτάρια και άνω,εντυπωσιακές και πολύ προσεγμένες.
Για άνω των 30 ετών,εφτάρια και κάτω,με συνηθισμένα ρούχα κτλ φυσικά και δε χρειάζεται να δώσεις λεφτά πέραν από τα έξοδα ραντεβού αλλά εγώ δεν πάω για αυτές,δε με ενδιαφέρουν τα εφτάρια στο Κίεβο αφού μπορώ να χτυπάω οχτάρια.
Αυτό λέμε συνέχεια.
Μιλάμε για άλλο πληθυσμό.Οι γκόμενες στις οποίες πάτε εσείς δεν είναι καν στο ραντάρ μου,δεν ασχολούμαι και δεν ψάχνω να τις βρω.

Είσαι ψεύτης. Καμία από τις γκόμενες που έδειξες δεν ήταν μοντελέ, σαν αυτές που βλέπεις ίνσταγκραμ που είναι πραγματικά μοντέλα, με μεγάλο crowd και με luxury lifestyle πληρωμένο από υπερπαραγωγούς οι οποίοι και λεφτάδες είναι και όμορφοι. Για πείραμα έχω γράψει σε τέτοιες γκόμενες, έχω μιλήσει, έχω πει και στα ίσα σου δίνω 500 και καμιά δεν έδωσε σημασία. Βγάζουν λεφτά από το ίνσταγκραμ και από χοντρούς σπόνσορες. Δεν παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Είσαι πολύ λίγος. Και εμφανισιακά και οικονομικά. Οι γκόμενες που μας έδειξες, πολλοί από εμάς έχουν πάρει τέτοιο επίπεδο τζάμπα και αν δίναμε κάτι, θα ήταν μέχρι ένα φόρεμα 100 ευρώ για 2 μέρες παρέα μίνιμουμ. Σταμάτα να παραποληροφορείς το φόρουμ. Και αν σε αυτές δίνεις 300 το ραντεβου συν 100 τραπέζωμα συν 300-500 το μήνα, ποιά είναι η χρησιμη πληροφορία στο φόρουμ? Συν ότι λες ψέμματα γιατί είσαι ένας μισθωτός και δε βγάινουν τα κουκιά. Άντε νούμερο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σεμιπρο είναι αυτές που βάζουν στο μάμπα αγγελία chotsiu naiti sponsora.Εκεί γίνεται διαπραγμάτευση για τα ποσά αφού είναι συνήθως πιο ελαστικές στην τιμή από τις αυστηρά προ.
Οι σπονσορέτς δεν υπάρχουν στο ίντερνετ,τις βρίσκω στο δρόμο,στα εμπορικά μαγαζιά και τα κλαμπ.
Κάθε φορά παίρνω και δυο,τρεις σεμιπρο για ποικιλία αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός που ταξιδεύω Κίεβο.Εγώ πάω για τις σπονσορέτς.Αλλοι δηλαδή το 95% αρκούνται στις σεμιπρο και τις επαγγελματίες,δεν κοιτάνε πιο μακρυά ή πάνε με τζαμπέ κανονικές κοπελίτσες.

Αν πάρω κατά τα λεγόμενά σου σπονσορέτα, δηλαδή πραγματικό 9άρι plus, θα πληρώσω πχ. κάτι ακριβό, σαν μία γούνα των 2-3 χιλιάδων, αλλά θα απαιτήσω ένα μήνα τουλάχιστον να μαστε μαζί! Ένα μήνα! Ούτε μέρα λιγότερη! Κατάλαβες κορόιδο? Η θα την πάω εναλλακτικά διακοπές 10 μέρες να τη γαμαω από το πρωι ως το βράδυ! Το κάθε ποσό έχει διαφορετική υπηρεσία! Δε γίνεται να πληρώνεις overvalue και να κάνεις τον καμπόσο! Σε φτύνουν όλοι δε βρέχει!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αλλαξε πλευρο ... καμακι καναμε στο chi(εκει που εφαγες πορτα) και ηρθαν γκομενες στο τραπεζι.
πραγματι δεν τολμησα να κανω στο carribean  :grin:

Ρε συ carribean που πήγαμε, ήταν όλες οι βλάχες που τις κάναν μάγκες οι αγάμητοι κουασιμόδοι κια ξεκινούσαν 150 δολλάρια και στα παζάρια τις πήγαινες 100. Δηλαδή τι τεχνογνωσία να θες ... Όλες αραγμένες ήταν, πήγαινες και μιλούσες. Ο πιο γρήγορος φόρτωνε. Απλά. Τι σπονσορέτες και παπαριές????

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κοίτα, συγκρίνοντας με την Ελλάδα, δύσκολο να βρεις ποιότητα. Πας για το διαφορετικό, για το μακρινό, για την εμπειρία, για το εξωτικό. Και επειδή έχει κ εύκολο γαμήσι, κάπου εκεί δένει το γλυκό. Περί ορεξέως λοιπόν... Μην κάνεις το λάθος και σκέφτεσαι Ελληνοκεντρικά. Ελλάδα είναι μία και άλλη δεν υπάρχει. Αλλά δεν γίνεται να είμαστε Ελληνάρες και να μην ταξιδεύουμε. Είμεθα διεθνείς γαμηστές. International Καμάκια, international Τύποι. Έτσι συστηνόμαστε! ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ! Όχι βλάχοι βαλκάνιοι...
Αν διαβάσεις μέχρι τέλους με λατινική Αμερική συγκρίνω!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Γιατί αρνήθηκα να πληρώσω 300 ευρώ για τραπέζι ενώ εσείς πήγατε δύο και μοιράσατε το έξοδο και γιατί χρειαζόμουνα τα λεφτά να τα δώσω σε άλλες γκόμενες.
Σου είπα αν πας σε μέρος με τις προυποθέσεις εναντίον σου,δε δύνασαι να ανατρέψεις την κατάσταση γιατί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κόψεις το μέρος και να κινηθείς αστραπιαία.Αν δεν κάτσει το κλαμπ,βγαίνεις στο δρόμο,αν δεν κάτσει ο δρόμος,χώνεσαι στα καφέ,αν δεν κάτσει γκόμενα στα καφέ,μπαίνεις στα σάιτς στο ίντερνετ να βρεις κάτι αν και εκεί δε βρεις παίρνεις λεωφορείο και αλλάζεις πόλη.Θέλει μεγάλη ευελιξία και αντοχή να οργανώνεις αλλεπάλληλα dates,να παίρνεις αποφάσεις σε dt υπό πίεση χρόνου,ποια γαμάω,ποια πετάω,τρέχεις γενικώς και ψοφάς από την κούραση.Οι πιο πολλοί δεν αντέχουν τους ξέφρενους ρυθμούς,την αδρεναλίνη και την οικονομική αιμορραγία,θέλουν χαλαρά ελεγχόμενα πράγματα,δεν είναι τόσο μανιακοί.

Τι λες ρε πανίβλακα, που δεν έχουμε αφήσει χωριό για χωριό στην ανατολική ευρώπη για ελεύθερο καμάκι? Θα σε πάω πίπα κώλο μα το Θεό μέχρι να σκάσεις. Ηλίθιε, όλα αυτά που λες τα κάνουμε 20 χρόνια τώρα !!! Και όντως έτσι έπρεπε να κινηθούμε στο ελεύθερο καμάκι. Στο πληρωμένο που παίζεις εσύ, ούτε καν να φύγεις από Γερμανία χρειάζεται. Τίγκα στις ανατολικές που ψάχνουν σπονσορινγκ είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom