Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
ουτε καν..
μογγολο-τουρκο λακοστ κ βαλε..
Πριν χρόνια το προσπάθησα με το εμπόριο στην ουκρανία και έφαγα τα μούτρα μου φυσικά. Στα λέω από πρώτο χέρι τα τουρκικά προϊόντα υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό και θεωρούνται καλής ποιότητας  :jerking: είναι πιο ακριβά από τα κινέζικα που είναι η βασιλιάδες της παραποίησης προϊόντων  

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Πριν χρόνια το προσπάθησα με το εμπόριο στην ουκρανία και έφαγα τα μούτρα μου φυσικά. Στα λέω από πρώτο χέρι τα τουρκικά προϊόντα υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό και θεωρούνται καλής ποιότητας  :jerking: είναι πιο ακριβά από τα κινέζικα που είναι η βασιλιάδες της παραποίησης προϊόντων 
μια απο τα ιδια κ στο Ελλαδισταν..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Πριν χρόνια το προσπάθησα με το εμπόριο στην ουκρανία και έφαγα τα μούτρα μου φυσικά. Στα λέω από πρώτο χέρι τα τουρκικά προϊόντα υπάρχουν σε μεγάλο ποσοστό και θεωρούνται καλής ποιότητας  :jerking: είναι πιο ακριβά από τα κινέζικα που είναι η βασιλιάδες της παραποίησης προϊόντων 
έτσι ακριβώς
Κ Μολδαβία  πρινιστροβιε  το ίδιο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
νταξει..
ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙΣ ΜΩΒ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ,ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ &ΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΠΟΡΝΟΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ ΝΑ ΟΥΜΕ..
εννοείται  τον πορνομεταναστη??
Έχει σχέση πλέον σοβαρή δεν ασχολείται με το θέμα
Τουτέστιν τοκλασε το θρεντ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Καλά τώρα το 99ο% είναι απομίμηση επωνύμων προϊόντων. Στην κυριολεξία Ουκρανία δεν υπάρχει τίποτα γνήσιο.Κινέζικα με το τσουβάλι Ρε πολύ χαζοί άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας   
ριαπεκτ  νυχτερίδα
Παζαλουστα γράφε πιο συχνα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Αδικείς τον εαυτό σου τα γραπτά σου. Κρίμα γιατί είσαι καλό καμάκι.
συγκρούσεις πνεύματος κ καρδιάς
Ξέρει  ότι ο άρχοντας γράφει μλκιες γενικώς
Από την άλλη όμως
Είναι βαθιά θρησκευιμενος κμανιστης
Θα λεγα ανήκει στους νεοκμανιστες
Ρεφορμιζει ελαφρώς αλαά παραμένει πιστός στον διμετρο  αρχηγο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
συγκρούσεις πνεύματος κ καρδιάς
Ξέρει  ότι ο άρχοντας γράφει μλκιες γενικώς
Από την άλλη όμως
Είναι βαθιά θρησκευιμενος κμανιστης
Θα λεγα ανήκει στους νεοκμανιστες
Ρεφορμιζει ελαφρώς αλαά παραμένει πιστός στον διμετρο  αρχηγο

[move] :rockon: Εγέρθητω λέμε  :rockon:[/move]

[move] :uzi: ΚΜΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  :uzi:[/move]

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
:kneel: :kneel: :kneel:

Kmanismo o muerto
Σώστε τα αγγούρια της ουκραινα  τώρα  :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Άντε να προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια λογική βάση,αν και έτσι χάνεται η μαγεία των γραπτών του kman.

Μια από τις στρεβλώσεις του kman όσο αφορά τις γυναίκες, είναι το ύψος τους.
Στο παρελθόν ο ίδιος έχει παραδεχθεί, πως γνώρισε π.χ.Τσέχες 1.85+ που λόγω ύψους δεν είχαν απήχηση στο αντρικό κοινό και πως το
γνώριζαν και οι ίδιες τους αυτό.
Αυτό ισχύει και σήμερα ανεξαρτήτου χώρας.
Αντί λοιπόν να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το δικό του βίτσιο να είναι η γυναίκα 185+,δεν διακρίνει την πλειοψηφία των αντρών,
αυτός κάνει μια υποκειμενική τιμολόγηση του μουνιού, αρκιβοπληρώνοντάς το τελικά, ενώ δε χρειάζεται...
Γκόμενες με τέτοια ύψη,δεν έχουν σουξέ ούτε σαν γκόμενες,ούτε σαν πουτάνες,μιας και απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό.

Επίσης εκτός από τη Σλοβάκα στη Σαντορίνη, δε θυμάμαι καμία άλλη που να εκπληρώνει το προφίλ εκλεπτυσμένη-Louis Vuitton-αφρόκρεμα.
Η κοπέλα για παράδειγμα στην επική φωτό με το σώβρακο,είναι ένα 5άρι καμηλοπάρδαλη με κάτω του μετρίου πρόσωπο.
Η άλλη η Ρωσίδα στο νοσοκομείο,είναι πιο δυνατή,αλλά το χάνει λόγω 1.90+ ύψους.

Κοντολογίς, ο kman θα μπορούσε να δίνει λιγότερα για το βίτσιο του.

Από την άλλη, όσο χαρισματικός τύπος και να είναι κάποιος στα 50+,60+,δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάει κάπου και να βαράει καλά μουνάκια 30+ χρόνια μικρότερα,χωρίς να φλασάρει το παραμικρό.
Νομίζω ότι αυτό που έγραψε ο midas είναι αυτό που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες και αν φτάσω και εγώ σε αυτή την ηλικία,
εκτός από μαύρες που θα τους τα σκάω μέχρι cent, στις γκρίζες ζώνες με μεγάλο age gap, θα κινούμαι με το χέρι στην τσέπη.
΄Όμως τηρώντας τις ισορροπίες ανά περίσταση,να μην μας πάρουν και για μαλάκες τα πιπίνια...

Ωραία και όλα αυτά με τις σπονσορέτες και τις ρουφοκαυλέτες,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κόβω μηνιάτικο σε 5 γκόμενες που δε μένουν στη χώρα που μένω και τις οποίες επισκέπτομαι ένα ΣΚ κάθε τρίμηνο.
Δηλαδή αν μέσα σε εκείνο το ΣΚ της έχω ρίξει 2 πούτσους και 3 καβλιά,ενώ τους προηγούμενους μηνες της έστειλα 300-500 μηνιαίως,συν δώρα,κ.λ.π.

Η σπονσορέτ Κίεβο ζητάει πλέον 300 ευρώ σε μετρητά ή δώρα σε κάθε συνάντηση συν έξοδα dating ήτοι 100 ευρώ μίνιμουμ σε ακριβό ρεστωράν συν 300-500 ευρώ μηνιαίως για έξοδα ενοικίου.Είναι ακριβό σπορ.

ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επί 3 μήνες και συν τοις άλλοις απαντάω επί 3 μήνες σε mail της,τηλέφωνα και άλλες αχρείαστες παπαριές,ποιο το νόημα...

Ο kman θα μπορούσε να πληρώνει λιγότερα αν απλα πλήρωνε ξεκάθαρα για συνοδεία,αλλά τελικά αυτό που καταφερνει
είναι να πληρώνει συνοδεία,σε πιο ακριβές τιμές.
Όμως αυτό που τον εξιτάρει είναι η γκρι ζώνη,η δήθεν επιβεβαίωση της κατάκτησης με βαλκανικούς πυραύλους απέναντι σε τούρκικα γιαταγάνια.

Παρ'όλα αυτά,δε βλέπω να ενοχλεί κανέναν, τα γούστα του τα βγάζει αν και αντικειμενικά τα ακριβοπληρώνει,το ξέρουμε όλοι ακόμη και αυτές που του τα μασάνε,
οπότε δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Άντε να προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια λογική βάση,αν και έτσι χάνεται η μαγεία των γραπτών του kman.

Μια από τις στρεβλώσεις του kman όσο αφορά τις γυναίκες, είναι το ύψος τους.
Στο παρελθόν ο ίδιος έχει παραδεχθεί, πως γνώρισε π.χ.Τσέχες 1.85+ που λόγω ύψους δεν είχαν απήχηση στο αντρικό κοινό και πως το
γνώριζαν και οι ίδιες τους αυτό.
Αυτό ισχύει και σήμερα ανεξαρτήτου χώρας.
Αντί λοιπόν να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το δικό του βίτσιο να είναι η γυναίκα 185+,δεν διακρίνει την πλειοψηφία των αντρών,
αυτός κάνει μια υποκειμενική τιμολόγηση του μουνιού, αρκιβοπληρώνοντάς το τελικά, ενώ δε χρειάζεται...
Γκόμενες με τέτοια ύψη,δεν έχουν σουξέ ούτε σαν γκόμενες,ούτε σαν πουτάνες,μιας και απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό.

Επίσης εκτός από τη Σλοβάκα στη Σαντορίνη, δε θυμάμαι καμία άλλη που να εκπληρώνει το προφίλ εκλεπτυσμένη-Louis Vuitton-αφρόκρεμα.
Η κοπέλα για παράδειγμα στην επική φωτό με το σώβρακο,είναι ένα 5άρι καμηλοπάρδαλη με κάτω του μετρίου πρόσωπο.
Η άλλη η Ρωσίδα στο νοσοκομείο,είναι πιο δυνατή,αλλά το χάνει λόγω 1.90+ ύψους.

Κοντολογίς, ο kman θα μπορούσε να δίνει λιγότερα για το βίτσιο του.

Από την άλλη, όσο χαρισματικός τύπος και να είναι κάποιος στα 50+,60+,δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάει κάπου και να βαράει καλά μουνάκια 30+ χρόνια μικρότερα,χωρίς να φλασάρει το παραμικρό.
Νομίζω ότι αυτό που έγραψε ο midas είναι αυτό που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες και αν φτάσω και εγώ σε αυτή την ηλικία,
εκτός από μαύρες που θα τους τα σκάω μέχρι cent, στις γκρίζες ζώνες με μεγάλο age gap, θα κινούμαι με το χέρι στην τσέπη.
΄Όμως τηρώντας τις ισορροπίες ανά περίσταση,να μην μας πάρουν και για μαλάκες τα πιπίνια...

Ωραία και όλα αυτά με τις σπονσορέτες και τις ρουφοκαυλέτες,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κόβω μηνιάτικο σε 5 γκόμενες που δε μένουν στη χώρα που μένω και τις οποίες επισκέπτομαι ένα ΣΚ κάθε τρίμηνο.
Δηλαδή αν μέσα σε εκείνο το ΣΚ της έχω ρίξει 2 πούτσους και 3 καβλιά,ενώ τους προηγούμενους μηνες της έστειλα 300-500 μηνιαίως,συν δώρα,κ.λ.π.

ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επί 3 μήνες και συν τοις άλλοις απαντάω επί 3 μήνες σε mail της,τηλέφωνα και άλλες αχρείαστες παπαριές,ποιο το νόημα...

Ο kman θα μπορούσε να πληρώνει λιγότερα αν απλα πλήρωνε ξεκάθαρα για συνοδεία,αλλά τελικά αυτό που καταφερνει
είναι να πληρώνει συνοδεία,σε πιο ακριβές τιμές.
Όμως αυτό που τον εξιτάρει είναι η γκρι ζώνη,η δήθεν επιβεβαίωση της κατάκτησης με βαλκανικούς πυραύλους απέναντι σε τούρκικα γιαταγάνια.

Παρ'όλα αυτά,δε βλέπω να ενοχλεί κανέναν, τα γούστα του τα βγάζει αν και αντικειμενικά τα ακριβοπληρώνει,το ξέρουμε όλοι ακόμη και αυτές που του τα μασάνε,
οπότε δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση..

Μπράβο ΒΠ. Από δω κ πέρα τα σωστά ποστ να επιβραβεύονται. Γιατί νήμα μπουρδελο το καναμε μπουρδελο.... (επίτηδες δεν έβαλα νήμα μοντέλο)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Αντε να ασχοληθώ και εγώ...

Εννοείται ότι συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

Σε κάθε δουλειά υπάρχει ή μηνιάτικο ή μεροκάματο όχι και τα 2.

Αυτές που πηδά ο kman είναι ψιλοβίζιτες που το "μεροκάματο" για ένα ταξίδι ή στη χώρα τους πάει στα 200-300.

Επίσης δεν νομίζω ότι είναι τόσο κορόιδο να τους έξτρα κόβει μηνιάτικο 300 στην κάθε μία, απλά από καιρό εις καιρόν ίσως τους στέλνει κάτι... Ο κμαν Θέλει να προκαλέι και τα φουσκώνει κι' άλλο τα νούμερα για να προκαλεί εγκεφαλικά στους ευέξαπτους και αυτούς που τα ονειρεύονται αυτά, αλλά τους λείπει το χρήμα.

Τώρα τα παλιά μέλη (Τασος,mindreader),αυτό που τους εξόργισε με τον kman είναι τα περί υπεροχής που λέει και ότι κάνει κάτι δύσκολο που δεν μπορούν οι άλλοι ... στο παράλληλο σύμπαν. Βέβαια για εμένα ανούσιο να απαντά κανείς στο παράλληλο σύμπαν του κμαν,και μάλιστα επανειλλημένα. Κρατάμε το γλαφυρό ύφος γραφής. Πριν μερικές μέρες γέλασα πολύ με το ποστ για τις Τσέχες και τους Ρώσους στρατιώτες το 1968.

Τέλος, ο κίνδυνος ότι κάποιος αναγνώστης θα παρασυρθεί από τα γραπτά του κμαν θα νομίζει ότι μιλάμε για καμάκι και θα ανέβει έτσι Κίεβο, δεν υπάρχει. Ο εν λόγω θα έχει χάσει τα λεφτά του στους παπατζήδες στην Ομόνοια πολύ πριν ...

Οπότε ας πέσουν οι τόνοι, τώρα που έφυγε και ο ΓΑΒ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφού δεν ασχολείστε με σπονσορινγκ,δεν ξέρετε πώς είναι.Είναι αυτό που ονομάζουν οι Αμερικανοι sugar daddy,sugar girl κτλ.Υπάρχουν μάλιστα και πολλά ειδικά σάιτ για αυτό.

Αυτό είναι περίπου το μοτίβο αλλά είναι πολύ ακριβό.Και Ελλάδα το έχω κάνει με Πολωνεζες,και Τσεχία και Ρωσία,κτλ,εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες.Απλα Δύση είναι πολύ ακριβό και η ποιότητα πιο χαμηλή.
Τα σπονσοριλικια τα ξεκίνησα το 2008,με μια Πολωνεζα που ζητουσε 200 ευρώ μηνιαίως.
Είναι η εύκολη λύση για να γαμας γκομενες 3-4 βαθμίδες ανωτερες εμφανισιακά απο εσένα.Χωρίς σπονσοριλικι άντε να γαμησεις λίγο καλύτερη απο εσένα.
Επίσης παίζει ρολο η προέλευση και η εμφάνιση της γκομενας.Αλλα ζητάει η γκομενα Κιεβου,άλλα η γκομενα επαρχίας.
Για να ξέρει όμως κάποιος τι γίνεται,πρέπει να εχει ασχοληθεί για να ξερει τις αγοραιες τιμές στο μουνοχρηματιστηριο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Sugar daddy είναι αυτός που έχει το πιπινι δίπλα  του
Κ του δίνει  πιπες  κ πισοκολητα  ότι ώρα βρίσκει  ελεύθερο χρόνο από δουλειά  ή σύζυγο
Κ της καλύπτει τα έξοδα από 200ε αν μιλάμε γιανκισιναου μέχρι 10/20000 το μήνα αν μιλάμε για Ζυρίχη
Αυτό που λες εσύ είναι ο
Ουν μπουλαντζιου καρέ μι τριμιτε μπάνι στα ρουμανικα
Δηλ ένας μαλακας  που μου στέλνει  λεφτά  :respect:
Βρες μια πιο τις μολδαβες η πολωνες που γέμισε η Γερμανία  κ κάνε εκεί το σπονδορα
Κ καλύτερη θα βρεις κ θα γαμας όχι με το δελτίο κ την ψυχή  στο στόμα αλλά οπότε σου κάνει κεφι
Υγ θα χρειαστείς  να αγοράσεις δύο καρέκλες ακόμα ένα καναπέ κ καμία κουρτίνα για το ανάκτορο  που διαμενεις

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αφού δεν ασχολείστε με σπονσορινγκ,δεν ξέρετε πώς είναι.Είναι αυτό που ονομάζουν οι Αμερικανοι sugar daddy,sugar girl κτλ.Υπάρχουν μάλιστα και πολλά ειδικά σάιτ για αυτό.

Αυτό είναι περίπου το μοτίβο αλλά είναι πολύ ακριβό.Και Ελλάδα το έχω κάνει με Πολωνεζες,και Τσεχία και Ρωσία,κτλ,εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες.Απλα Δύση είναι πολύ ακριβό και η ποιότητα πιο χαμηλή.
Τα σπονσοριλικια τα ξεκίνησα το 2008,με μια Πολωνεζα που ζητουσε 200 ευρώ μηνιαίως.
Είναι η εύκολη λύση για να γαμας γκομενες 3-4 βαθμίδες ανωτερες εμφανισιακά απο εσένα.Χωρίς σπονσοριλικι άντε να γαμησεις λίγο καλύτερη απο εσένα.
Επίσης παίζει ρολο η προέλευση και η εμφάνιση της γκομενας.Αλλα ζητάει η γκομενα Κιεβου,άλλα η γκομενα επαρχίας.
Για να ξέρει όμως κάποιος τι γίνεται,πρέπει να εχει ασχοληθεί για να ξερει τις αγοραιες τιμές στο μουνοχρηματιστηριο.

Εγώ δεν είμαι κατά του σπόνσορινγκ, αλλά κατά του τρόπου που το κάνεις εσύ.
Στην Πράγα γνώρισα και αλλοδαπούς που το έκαναν,αλλά και κορασίδες που το λάμβαναν.

Στη θέση σου θα πλεύριζα μια από τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ νεοφερμένες Ρωσίδες/Ουκρανέζες που έρχονται Γερμανία και δεν ξέρουν γρι γερμανικά
και θα χωνόμουν εκεί για σπόνσορινγκ.
Θα της ξηγιόμουν διευκολύνσεις με γραφειοκρατία,βοήθεια με γλώσσα,δωράκια,κανά μετρητό και θα την είχα στα 4 μέχρι να ενταχθεί στο σύστημα και να καταλάβει
ότι στη Γερμανία δε χρειάζεται σπόνσορα για να επιζήσει.
Μόλις το καταλάβαινε,θα έβρισκα την επόμενη νεοφερμένη,είναι κυριολεκτικά ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

Έχω αναφέρει ξανά περί 20+ Ουκρανέζας με μικρή κόρη στην Κολωνία, που ξηγιόμουν κανά γεύμα,κανάν περίπατο και γαμήσι.
Νομίζω σου είχα στείλει τότε και φωτογραφία από κάτι γενέθλια που ήταν μόνο ουκρανέζες.

Για μένα στα 50 μου,θα έχει νόημα να βρω καμιά φοιτήτρια Πράγα να την σπονσοράρω,να πηγαίνω minimum 2 ΣΚ εκεί και να έρχεται και αυτή Μόναχο.
Δηλαδή μια συχνότητα και απόσταση που να πιάνουν τα λεφτά τόπο.
Το να στέλνω λεφτά σε Πολωνέζες,Ρωσίδες,κ.λ.π. στου διαόλου τη μάνα, να έχω την γκρίνια τους και τα μηνύματά τους,πηδώντας τες στη χάση και στη φέξη δεν έχει νόημα..

Το θέμα όμως είναι ότι εσύ δεν ψάχνεις μόνο σεξ.
Ψάχνεις την επιβεβαίωση απέναντί τους με τα χρήματά σου.
Τη βρίσκεις με φτωχές Σλάβες που ψάχνουν σωτήρες με δυτική τσέπη και γουστάρεις να παίζεις αυτό τον ρόλο.
Τις δυτικές τις κράζεις γιατί στο ΠΑΙΓΝΙΟ τους δεν υπάρχει ρόλος για εσένα,οπότε είσαι αυτομάτως εκτός ΠΑΙΓΝΙΟΥ.

Στην περίπτωσή σου όμως δε μιλάμε για σεξ,αλλά για εκπλήρωση περισσότερων αναγκών.
Επιβεβαίωση,επίδειξη,ψευτοσχέση και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Εγώ σου έχω αποδώσει πολλές φορές τα εύσημα γιατί πέρα από το ότι εισαι δραστήριος, βγάζεις τα γούστα σου,όποια και αν είναι αυτά.
Όμως ντικειμενικά τα πληρώνεις ακριβά.
Οπότε σαν role model δεν μπορείς να λειτουργήσεις.
Να μας αφυπνίσεις για μουνοεκστρατείες ναι...
Αλλά να μιμηθούμε ότι κάνεις,όχι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Να γράψω και για όσους μένουμε σε δυτικές χώρες, που έβρισκα Σλάβες ότι είχα πάθει μουνόπλακα με το Σλαβικό μουνί..

Αν ψάχνουμε Ουκρανέζες..
Για γενναίους καταδρομείς, προτείνω Ουκρανική εκκλησία.
Κολωνία θυμάμαι είναι στην περιοχή Nippes.
Πηγαίνουμε και σε μερικά δικά τους εστιατόρια ή κάποιες Ουκρανικές βραδιές που διοργανώνουν.

Eγώ μέσω του πανεπιστημίου είχα αναμειχθεί σε αυτό:

Flyer.jpg

και έμαθα ότι έχουν σύλλογο "Rhein-Dnipro"

Ιnternet...
Κάθε δυτική μεγαλούπολη έχει FB γκρουπ τύπου:"Oυκρανοί του Μονάχου".
Όσοι μιλάτε και λίγο μπλιέτ,άνετα βγάζετε άκρη.

Τέσπα, όποιος θέλει βρίσκει.

ΔΕΝ υπάρχει δυτική μεγαλούπολη που να μην έχει τα άνωθεν μέρη/φορείς/συλλόγους.

Επίσης ότι έγραψα ισχύει και για Πολωνέζες,Ρωσίδες,κ.λ.π.

Στη Γερμανία βρίσκεις δυσκολα συγκεντρωμένες σε ένα μέρος Τσέχες ή Σέρβες.
Αλλά Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανεζες,πανεύκολα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ δεν είμαι κατά του σπόνσορινγκ, αλλά κατά του τρόπου που το κάνεις εσύ.
Στην Πράγα γνώρισα και αλλοδαπούς που το έκαναν,αλλά και κορασίδες που το λάμβαναν.

Έχω αναφέρει ξανά περί 20+ Ουκρανέζας με μικρή κόρη στην Κολωνία, που ξηγιόμουν κανά γεύμα,κανάν περίπατο και γαμήσι.
Νομίζω σου είχα στείλει τότε και φωτογραφία από κάτι γενέθλια που ήταν μόνο ουκρανέζες.

Για μένα στα 50 μου,θα έχει νόημα να βρω καμιά φοιτήτρια Πράγα να την σπονσοράρω,να πηγαίνω minimum 2 ΣΚ εκεί και να έρχεται και αυτή Μόναχο.
Δηλαδή μια συχνότητα και απόσταση που να πιάνουν τα λεφτά τόπο.
Το να στέλνω λεφτά σε Πολωνέζες,Ρωσίδες,κ.λ.π. στου διαόλου τη μάνα, να έχω την γκρίνια τους και τα μηνύματά τους,πηδώντας τες στη χάση και στη φέξη δεν έχει νόημα..

Τι διαφορετικό έκαναν οι ξένοι που λες Πράγα απο αυτό που κάνω εγώ?Που σίγουρα θα τους έτρωγαν πενταπλα χρήματα,για απονσοριλικι Πράγα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι λιγότερο απο 1500 ευρώ μηνιαιως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom