Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μα εγώ είμαι ο μόνος που γράφει σωστά πράγματα.Απλά δεν αρέσει στους άλλους το ζόρι.
Λέω μπουκάρεις Carribean και έχεις μια ώρα στη διάθεσή σου,με 150 ευρώ στην τσέπη τι θα γαμήσεις?Μπουκάρεις Κίεβο γενικά και έχεις 300 ευρώ για ένα Σαββατόβραδο και μετά γυρνάς πίσω,πώς θα δράσεις?
Δηλαδή με βάση περιορισμούς χρονικούς,τοπικούς,οικονομικούς.Ζορίζω τον άλλον υπέρ το δέον να βρεθεί στην κατάσταση τσομπάνη να πάρει αποφάσεις σε dt υπό περιορισμούς,χρόνου χώρου,χρήματος σε περιβάλλον ανταγωνισμού και με μεγάλο ρίσκο και ποσοστό αποτυχίας.
Και μάλιστα υπό συνθήκες στέρησης ύπνου,συχνά και τροφής.
Συνεπώς με όλα τα στοιχεία εναντίον σου να καταφέρεις να επιβιώσεις.Είναι η άγρια προσέγγιση,βλέπω και εδώ τους ψωλάδες ξένους και ντόπιους Γερμανία και μου έρχεται να τους καταβροχθίσω.Το 95% δεν μπορούν απλά να ανταποκριθούν στις συνθήκες πίεσης χωροχρονικών περιορισμών και υπό συνθήκες στέρησης ύπνου και τροφής,πρόκειται καθαρά για γιωτάδες,καμία σχέση με στρατιώτες του καμακιού.
Αλλά οι πιο πολλοί θέλουν τα εύκολα,τις φαρδιές λεωφόρους και τα έτοιμα,δε θέλουν να κοπιάσουν για αυτό και είναι επιφυλακτικοί,δε θέλουν να ξοδέψουν,να προσπαθήσουν κτλ.Θέλουν έτοιμη κατάσταση,έτοιμη φάση,μασημένη τροφή,πώς το λένε?Δε θέλουν να δημιουργούν τζόγο.
Τα άτομα σαν εμένα παίρνουν σα δεδομένο οτι θα βρεθούν σε αυτές τις συνθήκες,οτι εφαρμόζονται διαφορετικοί κανόνες στην περίπτωσή μας κτλ.

Ρε αρχηγε τοσα σλαβακια εχουν ερθει γερμανια
γιατι δεν τα βοηθας και αυτα ωστε να σου το ανταποδιδουν σε πιο τακτική βαση?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ξεκιναω με την αδικη επιθεση που δεχετε ο κμαν απο ολους.ο αρχοντας μιλαει σωστα και αποδεικτηκε
οταν πηγαν οι δυο αλλοι τυποι καριμπιαν και εφυγαν τρεχωντας.
τωρα γιατι δεχετε επιθεση απο ολους δεν καταλαβω.νομιζετε αν ηθελε ο κμαν δεν θα πηγαινε στα σαλον να
γαμα καλυτερες με 1500 γριβνα απο αυτες?σας εξηγησε τοσες φορες ο ανθρωπος οτι δεν γουσταρει σαλον
να γαμα πεθαμενες αλλα γουσταρει την φαση σπονσορινκ και καριμπιαν γιατι ετσι νιωθει οραια και γαμεας.
νιωθει οτι ειναι αρχοντας και μεγιστανας και οι γκομενες του προσφερουν πιο καλη σεξουαλικη φαση
απο το να παει σε σαλον.ο αρχοντας σας εγραψα πριν χρονια που τον ψυχολογησα ειναι οτι ετσι θελει να νιωθει κυριαρχος,σαν να γαμα κανονικες γκομενες και με το χρημα τις κανει δουλες του.
αν γουσταρει αυτο εσας ποιο ειναι το προβλημα?εσεις ας γαματε στα σαλον η γκομενες οπως αυτες που γαμα
ο ντερτυ.ιδικα ο πορνοσοφος mindwriter που την λεει στον κμαν δεν νομιζω να εχει και καμια διαφορα με τον κμαν μονο που αυτος γαμα πουτανες σε κολαδικα πιθικες.
οι φωτο του τον προδιδουν παντα αγγαλια με πιθικια και ουκρανιδες σε κολαδικα και διπλα αλλοι
παπουδες αγγκαζε με πιθικια χαχαχαχαχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν έφαγες σήμερα τις φάπες σου και διψάει ο σβέρκος σου !!

Εντάξει τώρα σου έρχετε !!!
σημερα ειναι η μερα να φας εσυ της φαπες σου ποροφιλοσοφε χαχαχαχα.
που ειναι η φωτο με την πιθικα αγγαζε που εβαλες?την κατεβασες ειδη?την εβλεπα ουκρανια και γελουσα.
πολυ ρομαντικο το κολαδικο που πηγες αφου κανουν μπαμ οι φωτο σου οτι σε κολαδικα με πουτανες πας.
τι αισθηματα και ιστοριες μας γραφεις και την λες και απο πανω στο κμαν ενω ποζαρεις χαρουμενος σαν χαχας αγγκαζε με πιθικια πουτανες.ξαναβαλε την φωτο να δουνε διπλα και τον αλλο μπαρπα διπλα στο τραπεζι με πιθικια και αυτος οπως και την αλλη φωτο με τους παπουδες και της ουκρανιδες σε κολαδικο.
πολυ ρομαντικα τα κολαδικα που πας σε λιγο θα μας πεις σου χαιδευοθνε και τα μαλια που δεν εχεις χαχααχ.βαλε μας φωτο να γελασουμε,σαν εσενα ποσους συναντουσα σε κολαδικα οπως το μαιαμι λευκωσια.
διαφορα ναυαγια και μπαρπες να χαιρεντιζουντε με πιθικια.
σε φανταζομε σε παρομειο κολαδικο με την πιθηκα που ποζαρες στο κολαδικο να ακουτε σινατρα
και το strangers in the nicht και να ερωτευεστε χαχαχαχαχ
αντε παρατα μας και εσυ πορνοσοφε σαν τους ναυτικους παραμυθαδες και εσυ εισαι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ασε τα ταξιδια στην ασια πορνοφιλοσφε και ελα κυπρο.εχουμε πολλα τετεια κολαδικα
με μαιμουνες που ερωτευονται οι παπουδες και εχει και καρακε και βγαινουν οι μπαρπες
και τραγουδανε στις πιθηκες τον ερωτα τους!αντε φτανει με τον κμαν λυσαξες ενω εσυ ερωτευεσε με πουτανες πιθικια των δεκα ευρο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά σκεφτείτε και το γεγονός απλά ο kman να μας δουλεύει όλους.
Να μην σκάει αυτά τα ποσά ούτε να δίνει αυτόν τον αγώνα επιβίωσης όπως τον περιγράφει.
Απλα να δίνει ενα 100αρικο να τσιμπάει την πουτανίτσα απο το caribbean και να την πηγαίνει σπίτι και να περνάει καλά.
Όλα αυτα που γράφει εδω απλά να τα φουσκώνει (500αρες κλπ) και να κάνει πλάκα φαντασιώνοντας σκηνικά. Λέει 500 δηλαδή αλλά 100αρικο δινει δεν ειναι κοροιδο όπως μας προβάλλει. Με τις τιμες της αγοράς πάιζει!

Δεν μπορώ να πώ παραπάνω γιατί δεν θέλω να εκθέσω άτομα που μου μεταβιβάζουν πληροφορίες όπως δεν το έχω κάνει και ποτέ εξάλλου!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Απλά σκεφτείτε και το γεγονός απλά ο kman να μας δουλεύει όλους.
Να μην σκάει αυτά τα ποσά ούτε να δίνει αυτόν τον αγώνα επιβίωσης όπως τον περιγράφει.
Απλα να δίνει ενα 100αρικο να τσιμπάει την πουτανίτσα απο το caribbean και να την πηγαίνει σπίτι και να περνάει καλά.
Όλα αυτα που γράφει εδω απλά να τα φουσκώνει (500αρες κλπ) και να κάνει πλάκα φαντασιώνοντας σκηνικά. Λέει 500 δηλαδή αλλά 100αρικο δινει δεν ειναι κοροιδο όπως μας προβάλλει. Με τις τιμες της αγοράς πάιζει!

Δεν μπορώ να πώ παραπάνω γιατί δεν θέλω να εκθέσω άτομα που μου μεταβιβάζουν πληροφορίες όπως δεν το έχω κάνει και ποτέ εξάλλου!!
η μαλακια που κανει ειναι να στελει μηνιατικα για να τον θυμουνται.με την λογικη κμαν ειμαι μαλακας για αυτον που δεν τα σκαω σε σπονσορετες για μινιατικα ενω τα χαλαω πανω  μου σε ρουχα χαχαχαχ.αληθεια λεει αλλα αν ο ιδιος τα δινει δεν γνωριζω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
επεστρεαψα χτες απο οδυσσο και ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα απο οτι ητην τον τελευταιο καιρο.
στην πολη κυκλοφωρανε ομορφες μικρουλες που καταλαβεις ειναι τις δουλειας και σπονσορινκ ενω εδω και
καιρο ηταν εξαφανισμενες.πολλες νεες φατσες και πολυ καλες εμφανισιακα αλλα οχι ψηλες,κοντουλες λεπτουλες μεχρι 28 ετων.πολλες μικρουλες στο κεντρο αλλα δεν γνωριζονται στον δρομο ουτε η βιζιτουλες
ουτε αυτες.πρωτη μερα εφτασα αργα.δευτερη μερα πηγα σε μαγαζι 30 λεπτα με τα ποδια απο κεντρο και βρηκα πολλα ρουχα μαρκες για ψωνισμα.στο tsym οπως αυτο του κιεβου,πρωτη φορα πηγα εκει τυχαια που πηγαινα βολτα μεχρι τον σταθμο τρενου 9 το πρωι.μετα συναντησα τον θειο μου και διαφορους φιλους
ετσι πηγε και η δευτερη μερα.τριτη μερα 10 πρωι παλι για ψωνια και το μεσημερι πηγα σε σαλον για ψωνισμα.εχει πολλες μικρες που βολταρουν που σιγουρα δουλευουν σε σαλον διπλα η σπονσαρωντε αλλα στον δρομο δεν μου αρεσει να πλισιαζω.εκτος οτι ειναι δυσκολο να τισ σταματισεις οταν περπατανε με βλεπουν και νορμαλ κοσμος και ντρεπομε.στο σαλον πιο ασφαλησμενα μην παθεις και κανα κακο απο αυτες.
πηγα σε ενα σαλον διπλα μου αρχικα και ειχε 6 χοντρα μπαζα.μου ειπαν ελα αργοτερα απογευμα.
πηγα σε αλλο σαλον και ειχε μονο μια γκομενα!αλλα ηταν μουναρα 27 που φενωταν 18 χρονων.
την πηρα για 1000 γριβνα απο νικολαεβ ηταν και ερχετε την μερα με λεωφορειο οδυσσο δουλεια.
εδω και πολλα χρονια ηταν η καλυτερη εμφανισιακα γκομενα που ειδα οδυσσο!αλλα στο κρεβατι δεν γουσταρω οπως και ο κμαν τις ξεπετες και δεν περασα καλα.απλα ηθελα να γαμησω μια πουτανα
και μετα να εχω ολο τον υπολειπο χρονο για ψωνια και καμακι αν προκειψει.
στο κεντρο δεν ειδα κατι εκτος απο βιζιτες για αυτο δεν μιλησα σε καμια γκομενα.
απογευμα βρεθηκα με θειο και φιλους αλλα νορμαλ γκομενες δεν ειδα και δεν ενδιαφερωμε για τις αλλες
αδεσποτες που πανε πανω κατω.9 το βραδυ ημουνα σπιτι γιατι μονο στο μακτοναλτσ εχει κοσμο και γυρω
πολλους περιεργους και πιτσιρικες.την μερα της γυναικας παλι δεν μιλησα με γκομενα μονο πιτσιρικια
κυκλοφορουσαν.σαβατο ειχε κοσμο αλλα οικογενειες και πολλες βιζιτες να βολταρουν.
ειχε πολλες μονες να καθωντε στα παρκακια αλλα παλι δεν πλισιαζω οσες καθωντε εκει αν και μερικες εδειχναν να ψαχνωντε.πλισιασα μονο μια νορμαλ με την μανα της εξω απο καφε και προσκαλεσα για καφε.
χαμογελασαν αλλα αρνηθηκαν ειχαν να πανε καπου.πηγα απογευμα 7 στο μπαρ ρεστοραν που εχει νορμαλ γκομενες.δεν ειχε θεση ολες 6-7 παρεα σε τραπεζια με κρασι και ψαρια ενω στο μπαρ μερικα πιτσιρικια.
ημουν σκασμενος απο φαι και γλυκα ετσι ενα ποτο που πηρα δεν μπορουσα να πιω και εφυγα.
αργοτερα βαρεθηκα να παω εκει ξανα πονεσανε τα ποδια και πτωμα ημουνα.ξυπνουσα απο 5 πρωι καθε μερα και απο 8 πρωι βολταρα.μετα πηγα κεντρο στο καφε που παω διπλα εχουνε και ενα μικρο μπαρακι που μαζευοντε νορμαλ φιλες 2-3 παρεα και πινουν γλικο βυσινο οπως στο λβιβ.εκει με 2 ποτα ειναι φεσι και γελανε και ειναι ιδανικο μεροσ για γνωριμιες αφου εξω στον δρομο σε τραπεζακια ενωμενα πινουν ολοι.
εκανα την μαλακια και ειχα ειδη παρει 2 ποτα αλλου και εσκασα με φαι.ετσι δεν τραβουσα να κατσω ενω ηταν τιγκα στα μουνια νορμαλ ευδιαθετα!αλλη φορα που πηρα αυτο το ποτο με 2 ροφηματα ηθελα να πεσω στο πατωμα.πολυ γλυκο και σε πιανει αμεσως.εφυγα σαν μαλακας απο εκει και 9 βραδι ημουν σπιτι ειδη πτωμα.κυριακη αδεια ηταν η πολη και ολα τα μαχαζια.γενικα δεν εχει καπου που θα εχει κοσμο συνεχεια
ειναι καπεια ρεστοραν καπια ωρα και μερα μονο για οσους ψαχνουν νορμαλ γκομενες οπως εγω.
αν δεν γνωριζω σε αυτα τα μερη δεν ασχολουμε με τις υπολειπες αδεσπωτες.
δευτερα τελευτεα μερα ως απο θαυμα απο 12-4 το απογεθμα μονο νορμαλ κοριτσακια κυκλοφορουσαν.
αλλα παλι δεν πλισιασα κανενα εκτος απο βλεματα.αλλες πολυ μικρουλες η αλλες δεν ειχαμε κοντακτ απο πριν.αν δεν σε δουνε και αυτες και δωσουν μυνημα δεν πλισιαζω.
ανοιξε το αθηνα τωρα η νεες καφετεριες και εστιατορια.τωρα εχει πολυ καλο φαι,πιτσα,μπεργερ αλλα λιγο κοσμο.εκει τωρα 12-3 θα ερχοντε λιγες νορμαλ στο διαλειμα απο δουλεια και ετσι εκει θα ειμαι αλλες φορες.στα καφε που παμε με θειο εχω βλεματα αλλα δεν συκωνωμε να μιλησω ενω παλαιοτερα το εκανα.στο αθηνα τωρα δεν μαζευετε καθε γυφτοε στην καφετερια σου δινουν καρτα και την χρισημοπειας οπου πας.σε αναγκαζουν να φασ αν μπεις η για καφε δεν μπορει καθενας απλα να παει να κατσει οπως πριν που ηταν ανοιχτα.το καλο εκει με εμαθαν ολες σε 5 μερες και ξερουν απο που ειμαι και εδειξα
και λεφτα ετσι μολις πηγαινα ολες με επιαναν κουβεντα και χαμογελουσαν.αν σε βλεπουν πανω κατω σαν τρελο στον δρομο καμια δεν σου δινεισημασια.εκανα μαλακια που δεκεβριο πηγα χαρκοβο ενω θα ειχα κανει κονε οδυσσο με τις νεες κοπελες στα νεα στεκια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο θειος μου στο καφε ελεγε σε βλεπει μια πανω της αλλα εγω δεν νιωθω καλα μεσα στο καφε αυτο.
μια μερα μας περνει ελληνας της οδυσσου και λεει μια κοπελα με μπλε πουλοβερ καθετε εκει με την μανα της.του λεμε ναι την ειδαμε.ρωτα για σενα λεει ο φιλος,ακουσε ελληνικα και της αρεσες.
μου εδωσε το κινητο της ο ελληνας φιλος αλλα δεν την πηρα δεν γουσταρω τετειες γκομενες.
ισως γουσταρε οτι εκτος απο καλοντυμενος ειχα και ψωνια μαζι μου απο επονυμα μαχαζια για αυτο εδωσα ακυρο.ηταν πολυ λιγες οι μερες που πηγα ενω βαρεθηκα και δεν ειχα ορεξη βολτες πανω κατω.
δεν ειχε ενδιαφερων το ταξιδι γιατι δεν υπαρχουν μερη πλεον που ξερεις εχει συνεχεια κοσμο και γνωριζεις γκομενες.στον δρομο καμια δεν θα σου μιλησει και αυτο με κανει να μην θελω να πλισιασω καμια.στα καφε που παω και μαχαζια με ξερουν και ολες χαμογελανε και ειναι διαφορετικες μαζι μου με τις υπολειπες.απλα εγω δεν κανω πλεον κινησεις.μονο στοαθηνα με 3 κοπελες που συνεχεια με κοιτανε και χαμογελανε επιασα κουβεντα μια μερα πριν φυγω και την τελευταια μερα.
ο θειος μου λεει ειχες καλυτερη διαθεση παρα την προηγουμενη φορα που ηρθες αλλα πρεπει να αρχισεις να μιλασ στις γκομενες που σε βλεπουν.δεν μου αρεσει απλα ο χωρος στο μικρο αυτο καφε για αυτο δεν μιλω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχει και 2 νεους ελληνες 40 ετων τωρα οδυσσο μονιμα με ναυτιλιακα ασχολουντε ενας 6 μηνες αλλος 8.
ο ενας εχει γκομενα τιντερ απο αυτες που εχουν ολοι τιποτα σπουδαιο.
λενε μεχρι να δουμε τι παιζει εφυγε το καλοκαιρι δεν εχουν και ιδεα που να πανε και τι να κανουν
ουτε λεξη δεν μιλανε ρωσικα.την βγαζουν με αλλους ελληνες που δουλευουν εκει οι ερχωνται συχνα
οδυσσο και στο ελληνικο εστιατοριο αν δεν ειναι δουλεια.
βαρεθηκα την οδυσσο αλλα τωρα που εκανα μερικα κονε στα νεα εστιατορια που μεχρι η καθαριστρια και η μαγειρισα με πηραν κουβεντα για πλιροφοριες ειναι καλυτερα παρα να παω κιεβ που πλεον θα ειμαι αγνωστος

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
σημερα ειναι η μερα να φας εσυ της φαπες σου ποροφιλοσοφε χαχαχαχα.
που ειναι η φωτο με την πιθικα αγγαζε που εβαλες?την κατεβασες ειδη?την εβλεπα ουκρανια και γελουσα.
πολυ ρομαντικο το κολαδικο που πηγες αφου κανουν μπαμ οι φωτο σου οτι σε κολαδικα με πουτανες πας.
τι αισθηματα και ιστοριες μας γραφεις και την λες και απο πανω στο κμαν ενω ποζαρεις χαρουμενος σαν χαχας αγγκαζε με πιθικια πουτανες.ξαναβαλε την φωτο να δουνε διπλα και τον αλλο μπαρπα διπλα στο τραπεζι με πιθικια και αυτος οπως και την αλλη φωτο με τους παπουδες και της ουκρανιδες σε κολαδικο.
πολυ ρομαντικα τα κολαδικα που πας σε λιγο θα μας πεις σου χαιδευοθνε και τα μαλια που δεν εχεις χαχααχ.βαλε μας φωτο να γελασουμε,σαν εσενα ποσους συναντουσα σε κολαδικα οπως το μαιαμι λευκωσια.
διαφορα ναυαγια και μπαρπες να χαιρεντιζουντε με πιθικια.
σε φανταζομε σε παρομειο κολαδικο με την πιθηκα που ποζαρες στο κολαδικο να ακουτε σινατρα
και το strangers in the nicht και να ερωτευεστε χαχαχαχαχ
αντε παρατα μας και εσυ πορνοσοφε σαν τους ναυτικους παραμυθαδες και εσυ εισαι.
Εδω δεν έχω παρά να συμφωνήσω με κάποια πράγματα!Την αλήθεια δεν την μαθαίνεις μόνο απο τον μικρό και τρελό κουμπάρο μας αλλά και απο προσωπική εμπειρία!
Έχει πει ο Mindreader πως υπάρχουν μπαρμπάδες και μπαρμπάδες για να διαχωρίσει τη θέση του απο τους υπόλοιπους δυτικούς με σκοπό μάλλον να πληρώσει λιγότερα απο τους άλλους και να έχει την αίσθηση πως βγάζει όσο δυνατόν πιο καλυμμένα τη πουτάνα γκόμενα ..(χμμμ τι θυμίζει αυτό με άλλο τιμοκατάλογο...? :think:)
Το κυριότερο όμως για εμένα είναι απο  ποιες προσπαθεί να διαβάσει τη σκέψη ο αξιοσέβαστος Mindreader και να τις κερδίσει έναντι των άλλων μπαρμπάδων(Χμ ..έχουμε κι εδώ θέμα κυριαρχίας και ανταγωνισμού ).. :S
-Κοπέλες που όταν ακούνε Ελλάδα , λένε πως .....πάντα ήθελαν να έρθουν στην Ακρόπολη και τα νησιά? (Λατινική Αμερική μπορεί να στο πει και η τελευταία της φαβέλας!Ταυλάνδη ούτε οι θεωριτικά μορφωμένες δεν ξέρουν τίποτα απο Ευρώπη)
Κοπέλες που θέλουν να φύγουν απο τη φτωχή Ταυλάνδη των εκατομυρίων τουριστών και μιας ανεκτής τροπικής ζωής?
Ή κοπέλες που δεν έχουν συναντήσει ποτέ δυτικό και δεν ξέρουν τι θέλει αυτός που έχουν μπροστά τους όταν η χώρα κατακλύζεται απο πορνοτουρίστες και η μόνη λέξη που ενώνει-γεφυρώνει  τις ηλικίες, τους πολιτισμούς και τα πνεύματα είναι η λέξη ΜΠΑΤ προπορευομένου ενός αγγλικού αριθμού???
Τα αδίστακτα αιμοβόρα ΓΚΟΜΕΝΟΒΑΜΠΙΡ του Κιέβου μπορώ να πω πως έχουν ένα καλύτερο επίπεδο ανταπόκρισης  σε εγγεφαλικά ερεθίςματα απο αντίςτοιχα της Ταϋλάνδης!
Κοινώς Αγαπητε Mindreader σας τρώνε τα πίτουρα εκεί κάτω όταν ασχολείστε με τις τοπικές πουτανίτσες ή έχετε βρεί τρόπο που δεν μας τον λέτε για να ρίχνετε τα 20-30 χρόνια νεότερα κοριτσάκια και είναι διαφορετικός απο αυτόν του Κμαν σε ανώτερο επίπεδο!

Τρόπο πάντως για 15 χρόνια νεότερες μου δεν έχω ούτε εγώ που είμαι  36 και τελευταία παίρνω μόνο 30αρες , ούτε ο ΒΠ για παράδειγμα που πήγε και έσκασε 10.000€ σε καστινγκ για να πάρει περί τα 20 κοριτσάκια 18-20 χρονών!
Ούτε κάποιον άλλο ξέρω που να παίρνει συστηματικά μικρές  20-25 με καμάκι πλήν του ΜΙΔΑ σύμφωνα με τα γραφόμενά του!!! :headbaning2:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ασε τι λεει ο μιδας για επιπεδο μαρκα με εκαψες χωριατισες πριν 15-20 χρονια πολλες ειχε χερσον και στα χωρια που πηγαινε με αυτοκινητο.τωρα αν ειδες γραφω βλεπω μικρουλες και δεν πλισιαζω
οδυσσο δεν πιανονται αυτεσ.ακομα καιαυτες που χαμογελανε ειναι γιατι με βαζοθν 28-30 αν τους πω ειμαι 39 αλλαζουν διαθεση αμεσως.χτες ειδα κλασατη γκομενα στο αθηνα με την μανα της να καυετε καφε με οραιο μαρκε πουκαμισακι γυρω στα 26-27.ηταν πρωτο πραγμα η γκομενα αυτη θα αξιζε να ασχοληθω και να της μιλησω ακομα και μπροστα στην μανα της!οι νορμαλ επιπεδο σαν αυτη με την μανα της κυκλοφορανε.
μετα την θυμηθηκα ειχα δει ξανα στο καφε που συχναζω φορουσε το ιδιο πουκαμισακι.
οι καλες νορμαλ ξεχωριζουν αμεσως,πρωσωπικα ρολογα προτιμω να μην γνωριζω καμια αν δεν ειναι οπως η γκομενα αυτη και να ξοδευομαι μονο για μενα.αν δεις αυτες που λεει ο μιδασ ειναι επιπεδο κολαδικων
απο αυτες που παντρευτηκαν στην κυπρο και ελλαδα φτηνοπουτανες κολαδικων που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δε θα μπω στον κόπο να απαντήσω στις μαλακιες του Χάρη. Τέλος για μένα το νήμα Κιέβο, το παραδίδω στον κμαν, τον χάρη και τους αβανταδόρους τους να δίνουν «χρήσιμες» πληροφορίες.

Κλείνω λέγοντας πως ο κάθε άντρας είναι διαφορετικός και το τι κατακτήσεις έχει ο ένας δεν είναι απαραίτητο πως τις έχει ο άλλος. Απαραίτητο όμως είναι να μην επιβάλει ότι ο δρόμος του μόνο υπάρχει και πως είναι ο σωστός.

Τέλος, επειδή ο dr. Love δε θέλει να εκθέσει, αλλά ούτε κ εγώ, επιβεβαιώνω την πληροφορία πως μας δουλεύει καθώς δεν πληρώνει τόσα αλλά πολύ λιγότερα. Το γνωρίζω. Εξάλλου και ο ίδιος όταν έκανε ανάλυση του μισθού του δε βγαίνουν τα κουκιά για αυτά που λέει εκτός αν είναι με μια αλλαξιά ρούχα και χωρίς θέρμανση τους χειμώνες. Γεια σας!

Υγ: οποίος εξακολουθεί να πιάνει στο στόμα του άνθρωπο που έχει απλά πάει σε σχεδόν 100 χώρες σε όλον τον κόσμο, ακόμα και με πουτάνες να πήγαινε, απλ γελοιοποιείται.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδώ έχουμε σοβαρότατο θέμα αντίληψης των πραγμάτων...
Η Ταϋλάνδη για εμένα ήταν πλήρως απογοητευτική σαν τουριστικός προορισμός!  Το Βιετνάμ το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό!
Το βασικό πρόβλημα της Ταϊλάνδης όσο μπροστά κι αν είναι σε αεροδρόμια και κεντρικούς οδικούς άξονες είναι οι υπέργιοι ΥΠΟΝΟΜΟΙ!
Δεν νοείται ένας τουριστικός προορισμός να είναι καλός όταν σε συνοδεύει μια μπόχα υπονόμων μέσα στις πόλεις!
Επίσης η θάλασσα στη κεντρική παραλία στα πιπι ήταν ...βόθρος που ούτε τα πόδια μου δεν καταδεχτικα να βάλω μέσα! Για εμένα αυτό είναι Χ για τουριστικό προορισμό αναψυχής!
Και πάμε στις υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες...Πέρα από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που εκεί πράγματι ήταν καλό το επίπεδο (αλλά για να πας παραλία περπατούσες 10 λεπτά δίπλα από ένα ρυάκι με βοθρολύματα) ,  οπουδήποτε αλλού είχαμε να αντιμετωπίσουμε κόσμο που μίλαγε με το ζόρι κάτι Αγγλικά της πλάκας και κυρίως αγέλαστους και βαρεμένους έως κάποιες φορές θρασύτατους!
Και τιμές που ήταν κάτι μεταξί Αθήνας και Λονδίνου!  
Μπορώ να πω και άλλα πολλά ! Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως το μέρος έχει αποκτήσει brand name και ο κόσμος συρρεει μόνο από μόδα και για να μοστράρει φωτογραφίες στο ινστα χαμογελώντας κάτω από ένα φοίνικα μιας και οι οσμές των υπονόμων δεν αποτυπώνονται σε αυτή αλλά δημιουργούν μια συνεχή δυσάρεστη αίσθηση!
Νομίζω πως όσοι πάνε εκεί ακολουθούν ένα μαζικό ρεύμα και όχι γιατί είναι αντικειμενικά ωραία!
Η λατινική Αμερική σαν τουριστικός προορισμός είναι πολύ πιο καλός σε σχέση με Ασία σύμφωνα με τα μέρη που έχω πάει(Βραζιλία,Αργεντινή, Ουρουγουάη σε σχέση με Βιετνάμ, Ταϋλάνδη)

Δεν είναι εδώ το κατάληλο thread για να το συζητήσουμε αλλά θα σου απαντήσω συνοπτικά.

Πρώτον. Και το παρίσι δεν είναι καθαρή πόλη. Το μετρό του έχει ανακηρυχθεί το πιο βρώμικο στον κόσμο. Αυτο σημαίνει οτι δεν είναι ενδιαφέρον τουριστικός προορισμός ??

Δεύτερον. Και στην Ιταλία είναι καθολικά σκράπες απο Αγγλικά. Είναι η Ιταλία αδιάφορη τουριστικά ??

Και στην Ελλάδα αν πας να κολυμπήσεις στην ακτή Τσελέπη βούρκος θα είναι. Αν πας όμως στην Σίφνο η στην Ανάφη θα είναι παράδεισος !! Μια και ανέφερες την Βραζιλία, στην copa cambana, η στην Flamengo η θάλασσα ήταν καθαρή ??

Στο σχόλιό σου για την Μάγια Bay στα phi phi islands είναι σωστό. Αν όμως πας στο σαμούι, η σε κάποια λιγότερο τουριστικά νησάκια έξω απο το Κράμπι οι παραλίες είναι θαυμάσιες, ο δε βυθός αν κάνεις μπουκάλες απλά καταπληκτικός.

Στο πούκετ αν πας στη Πατόνγκ μπορεί σε κάποια φάση ( όχι πάντα ) να μυρίζουν οι υπόνομοι. Αν πάς όμως στη Λαγκούνα η στην Κάρον κλπ οι παραλίες και ο βυθός τους είναι καταπληκτικός το δε περιβάλον ιδανικό.

Οσο και να έχει προμοταριστεί το μέρος  σίγουρα ο αριθμός των τουριστών που συρέει εκεί δεν μπορεί να αποδωθεί ούτε στην διαφήμιση ούτε στον προνοτουρισμό που δεν αποτελεί ούτε το 15% του συνολου των τουριστών.

Το να πας σε ένα νέο ( για ΄σενα ) μέρος και να περάσεις καλά απαιτεί πολύ καλή προετοιμασία. Με 30 χρόνια εμπειρία στη πλάτη μου ακόμη και σήμερα πρν πάω κάπου για πρώτη φορά διαβάζω και προετοιμάζομαι για μήνες αντλώντας πληροφορίες απο πολαπλές πηγές.

Θα συμφωνήσω στο οτι η χώρα έχει τελευταία ακριβήνει πολύ, και αυτό αφορά τα πάντα ακόμη και τις πουτάνες. Επίσης πολύ σωστά κατάλαβες ότι οι μη πληρωμένες εκεί γυναίκες κάθε άλλο παρά εύκολες είναι. Εξήγησέ το στον φίλο σου ΚΜΑΝ2 που θαυμάζεις κιόλας μήπως και ξυπνήσει απο τα παραληρήματά του !!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τέλος, επειδή ο dr. Love δε θέλει να εκθέσει, αλλά ούτε κ εγώ, επιβεβαιώνω την πληροφορία πως μας δουλεύει καθώς δεν πληρώνει τόσα αλλά πολύ λιγότερα. Το γνωρίζω.

Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί είναι πως είναι λόγια του ίδιου του kman όχι θεωρησεις άλλων μελων. Απλές πουτανίτσες παίρνει με 100-150 ευρω  μαξ και απλά κάνει πλάκα μετά στο φόρουμ.
Ούτε λεφτά στέλνει, ουτε τις χρυσοππληρώνει δεν ειναι κοροιδο.
Ωραία η πλάκα αλλά υπάρχουν πολλοί που τον έχουν πιστέψει όπως τον Αρτεμη Σώρα και θα βρεί κανένας τον μπελά του!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Άντε να προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια λογική βάση,αν και έτσι χάνεται η μαγεία των γραπτών του kman.

Μια από τις στρεβλώσεις του kman όσο αφορά τις γυναίκες, είναι το ύψος τους.
Στο παρελθόν ο ίδιος έχει παραδεχθεί, πως γνώρισε π.χ.Τσέχες 1.85+ που λόγω ύψους δεν είχαν απήχηση στο αντρικό κοινό και πως το
γνώριζαν και οι ίδιες τους αυτό.
Αυτό ισχύει και σήμερα ανεξαρτήτου χώρας.
Αντί λοιπόν να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το δικό του βίτσιο να είναι η γυναίκα 185+,δεν διακρίνει την πλειοψηφία των αντρών,
αυτός κάνει μια υποκειμενική τιμολόγηση του μουνιού, αρκιβοπληρώνοντάς το τελικά, ενώ δε χρειάζεται...
Γκόμενες με τέτοια ύψη,δεν έχουν σουξέ ούτε σαν γκόμενες,ούτε σαν πουτάνες,μιας και απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό.

Επίσης εκτός από τη Σλοβάκα στη Σαντορίνη, δε θυμάμαι καμία άλλη που να εκπληρώνει το προφίλ εκλεπτυσμένη-Louis Vuitton-αφρόκρεμα.
Η κοπέλα για παράδειγμα στην επική φωτό με το σώβρακο,είναι ένα 5άρι καμηλοπάρδαλη με κάτω του μετρίου πρόσωπο.
Η άλλη η Ρωσίδα στο νοσοκομείο,είναι πιο δυνατή,αλλά το χάνει λόγω 1.90+ ύψους.

Κοντολογίς, ο kman θα μπορούσε να δίνει λιγότερα για το βίτσιο του.

Από την άλλη, όσο χαρισματικός τύπος και να είναι κάποιος στα 50+,60+,δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάει κάπου και να βαράει καλά μουνάκια 30+ χρόνια μικρότερα,χωρίς να φλασάρει το παραμικρό.
Νομίζω ότι αυτό που έγραψε ο midas είναι αυτό που γίνεται σε αυτές τις ηλικίες και αν φτάσω και εγώ σε αυτή την ηλικία,
εκτός από μαύρες που θα τους τα σκάω μέχρι cent, στις γκρίζες ζώνες με μεγάλο age gap, θα κινούμαι με το χέρι στην τσέπη.
΄Όμως τηρώντας τις ισορροπίες ανά περίσταση,να μην μας πάρουν και για μαλάκες τα πιπίνια...

Ωραία και όλα αυτά με τις σπονσορέτες και τις ρουφοκαυλέτες,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κόβω μηνιάτικο σε 5 γκόμενες που δε μένουν στη χώρα που μένω και τις οποίες επισκέπτομαι ένα ΣΚ κάθε τρίμηνο.
Δηλαδή αν μέσα σε εκείνο το ΣΚ της έχω ρίξει 2 πούτσους και 3 καβλιά,ενώ τους προηγούμενους μηνες της έστειλα 300-500 μηνιαίως,συν δώρα,κ.λ.π.

ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επί 3 μήνες και συν τοις άλλοις απαντάω επί 3 μήνες σε mail της,τηλέφωνα και άλλες αχρείαστες παπαριές,ποιο το νόημα...

Ο kman θα μπορούσε να πληρώνει λιγότερα αν απλα πλήρωνε ξεκάθαρα για συνοδεία,αλλά τελικά αυτό που καταφερνει
είναι να πληρώνει συνοδεία,σε πιο ακριβές τιμές.
Όμως αυτό που τον εξιτάρει είναι η γκρι ζώνη,η δήθεν επιβεβαίωση της κατάκτησης με βαλκανικούς πυραύλους απέναντι σε τούρκικα γιαταγάνια.

Παρ'όλα αυτά,δε βλέπω να ενοχλεί κανέναν, τα γούστα του τα βγάζει αν και αντικειμενικά τα ακριβοπληρώνει,το ξέρουμε όλοι ακόμη και αυτές που του τα μασάνε,
οπότε δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση..

Σωστή και ακριβής η ανάλυση αλλά παρέλειψε κάποιους ''πυλώνες'' της φιλοσοφάια KMAN2
Ενδεικτικά αναφέρω

Πρώτον. Το ανηλεές κυνήγι του απο την KGB στην Λυκορωσία ( Κατά τα δικά του γραφόμενα )

Δεύτερον. Την ''ευγενική'' παρουσία του στο φόρουμ όπου ΧΕΖΕΙ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ στη μάπα όποιον διαφωνεί με τα παραληρήματά του

Τρίτον. Την πρωτοπωριακή στρατηγική του με τα κωλόχερα και τα μουνόχερα στα μέζα μαζικής μεταφοράς.

Τέταρτον.Το εκλεπτυσμένο γούστο του που πέραν απο τα ξυλάγγουρα περιλαμβάνει και κοπρολαγνούδες και ποσταρίσματα με τύπισες να μυρηκάζουν σκατά.

κλπ κλπ κλπ

Δεν διαφωνώ με την ανάλυσή σου !!! Αλλά για να είναι πλήρης πρέπει να περιλαμβανει όλα τα στοιχεία της σχετικής ... φιλοσοφίας !!!! :grin: :grin:

Περιμένω τοποθέτηση/συμπλήρωση της τοποθέτησής σου επι των παραπάνω ''πυλώνων'' !!!! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ιδικα ο πορνοσοφος mindwriter που την λεει στον κμαν δεν νομιζω να εχει και καμια διαφορα με τον κμαν μονο που αυτος γαμα πουτανες σε κολαδικα πιθικες.
οι φωτο του τον προδιδουν παντα αγγαλια με πιθικια και ουκρανιδες σε κολαδικα και διπλα αλλοι
παπουδες αγγκαζε με πιθικια χαχαχαχαχ.

Στις φωτογραφίες μερικές απο τις ''πιθίκες'' των κωλάδικων !! :grin: :grin:

Κατά ένα περίεργο τρόπο βέβαια οι ''πιθίκες'' αμέσως μετά τα κολάδικα με ακολουθούν στις πισίνες στις παραλίες κλπ. Ετσι κάνουν σε όλα τα κολάδικα του κόσμου άλλωστε !!!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• P11A.jpg
    P11A.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Kyparisia 2007 22.jpg
    Kyparisia 2007 22.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Kyparisia 2007 8.jpg
    Kyparisia 2007 8.jpg
    142,6 KB · Εμφανίσεις: 42

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ασε τα ταξιδια στην ασια πορνοφιλοσφε και ελα κυπρο.εχουμε πολλα τετεια κολαδικα
με μαιμουνες που ερωτευονται οι παπουδες και εχει και καρακε και βγαινουν οι μπαρπες
και τραγουδανε στις πιθηκες τον ερωτα τους!αντε φτανει με τον κμαν λυσαξες ενω εσυ ερωτευεσε με πουτανες πιθικια των δεκα ευρο.

Επίσης στις φωτογραφίες μερικές ''μαιμούνες'' απο την Ασία !!! :grin: :grin:

Οι οποίες με ακολουθούνε μετά απο κατάληλη βέβαια προετοιμασία με 0 ευρώ !!!

Εγώ σίγουρα δεν τις ερωτεύομαι. Η εποχή αυτή έχει περάσει για μένα !!
Το τι κάνουν αυτές είναι άλλη ιστορία !!

Αν σε παίρνει τράβα να τις βγάλεις με 0 ευρώ !!!

Συνημμένα

• 11034622_1574234559520484_146945958_o (2).jpg
    11034622_1574234559520484_146945958_o (2).jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 20150502_100209.jpg
    20150502_100209.jpg
    189,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 20160802_094151.jpg
    20160802_094151.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 20150502_114010.jpg
    20150502_114010.jpg
    272,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πολυ ρομαντικα τα κολαδικα που πας σε λιγο θα μας πεις σου χαιδευοθνε και τα μαλια που δεν εχεις χαχααχ.

Απο τις παραπάνω φωτογραφιες όπως και απο αυτές σε αυτό το post φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για κωλάδικα με πισίνες !!!! :grin: :grin: :grin:

Επίσης είναι ολοφάνερο πλέον ότι δεν έχω μαλλιά  όπως γράφεις !!! :grin: :grin:
Είναι φανερό ότι είμαι εντελώς καραφλός !!! :grin:

Επίσης εκτός απο καραφλός είμαι χοντρός, μαύρος, και τάπας. :grin: :grin:

Αλλα το καλύτερο όλων είναι ότι είμαι αμόρφωτος, ανεπάγγελτος, αταξίδευτος, και αστοιχείωτος αφού δεν μπορώ να γράψω μια πρόταση.

Τώρα λοιπόν μετά απο όλα αυτά ήρθα στα δικά σου κυβικά και μπορείς να μου τη πέσεις !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20180728_141647.jpg
    20180728_141647.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 20180728_140105.jpg
    20180728_140105.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 47
  • 20140813_112523.jpg
    20140813_112523.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 45
  • 20140812_160946.jpg
    20140812_160946.jpg
    769,9 KB · Εμφανίσεις: 57

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
:offtopic:

Η πόλη με τις δυο όψεις
Επί τι ευκαιρία μιας εκδήλωσης, βρήκα την αφορμή να επισκεφτώ κι εγώ την πολυτάραχη πόλη για ένα 3ημερο. Σε γενικές γραμμές η πρόσφατη περιγραφή του suncity (σελίδα 1476) είναι πλήρης και προσεγγίζει την κατάσταση κατά 99%.   Γι’ αυτό κι εγώ θα σταθώ σε κάποιες λεπτομέρειες που διέκρινα.

Όπως ξεκάθαρα αναφέρει και ο τίτλος αυτή η πόλη έχει δυο όψεις. Προσπαθεί να ξεπεράσεις το κομουνιστικό παρελθόν της και να εξελιχθεί σε  μια μοντέρνα δυτική πόλη. Όχι με μεγάλη επιτυχία πάντα.
Παρακάτω ίσως η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία της πόλης όπου γίνονται φανερές και οι δυο της όψεις.
Το επιβλητικό κτήριο της γνωστής αλυσίδας με ελάχιστη χρέωση/νύχτα 350€ και δίπλα ακριβώς το σοβιετικού τύπου μπλοκ πολυκατοικιών που μόνο κατάθλιψη μπορούν να προκαλέσουν…

Σε αυτό το μοτίβο κινείται ολόκληρο το Κίεβο.
Και αν πας ως ανέμελος τουρίστας τότε την έχεις βαμμένη. Γιατί τα αρπακτικά καραδοκούν να σε γδάρουν σε κάθε γωνιά.
Ξεκινώντας από το αεροδρόμιο. Το οποίο είναι γεμάτο γραφεία και μηχανήματα συναλλάγματος με ισοτιμία 25 γρίβνα/ευρώ. Αν δεν περπατήσεις πάνω-κάτω ολόκληρη την αίθουσα για να διαπιστώσεις ότι το τελευταίο ανταλλακτήριο έχει λογικές ισοτιμίες κοντά στα 30 τότε με το που πάτησες το πόδι σου είσαι στο -17% μόνο και μόνο λόγω ισοτιμίας.
Τα μαγαζιά του Κιέβου είναι στο ίδιο στυλ. Υπάρχουν μαγαζιά στα οποία τρως, πίνεις, διασκεδάζεις με πολύ χαμηλές τιμές υπάρχουν και τα γνωστά μαγαζιά στυλ Caribbean, chi κλπ που σε γδέρνουν.
Για παράδειγμα, πήγα με παρέα 5 ντόπιων σε ένα μαγαζί πήραμε 2 μπουκάλια κρασί, 10 μπύρες, 10 ουίσκι, και 2-3 πιάτα για μεζέ. Ο λογαριασμός ήταν 400 γρίβνα έκαστος. Τουτέστιν 13 ευρώ.
Πήγα στο Caribbean και ήταν 400 γρίβνα μόνο η είσοδος!  :jerking:
Κατά τα λοιπά ωραίο μαγαζί  δεν λέω. Επειδή όμως πήγα αργά δεν πρόλαβα να μπλοκάρω τους αραβότουρκους στην τουαλέτα και έτσι μου πήραν τις καλές γκόμενες. Και ότι ήμουν έτοιμος να εξαπολύσω πυραύλους εδάφους αερό-μπαλων. :S

Στα του πληρωμένου υπάρχουν 3 επιλογές.
Σαλόν.:
Είναι σαν τα δικά μας μπουρδέλα. Άθλιο περιβάλλον, συνήθως άθλιες γκόμενες. Τιμές από 30 ευρώ.

Callgirl από site (kiev lady, Relaxportal):
Είναι εντελώς fake. Σου στέλνουν άλλες γκόμενες από τις φωτογραφίες. Μην ασχοληθείτε καν, και αν ασχοληθείτε μην την πατήσετε και πληρώσετε το taxi αν σας έρθει άλλη γκόμενα που δεν γουστάρετε να φάτε. Τιμές από 50 ευρώ.

Κατηγορία freelancels σε κλαμπ
Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα από την άποψη ότι ό,τι βλέπεις παίρνεις αλλά οι τιμές είναι αλμυρές. Να δώσει κάποιος 150-200 ευρώ Κίεβο από την στιγμή που στην Ελλάδα αγοράζουμε με 100 το ίδιο προϊόν το οποίο έχει και προσαύξηση λόγω μεταφορικών το θεωρώ τουλάχιστον κοροϊδία, για να μην πω καμία πιο βαριά κουβέντα.

Η μεγάλη διαφορά του Κιέβου σε σχέση με την Ελλάδα είναι το παιχνίδι που γίνεται με τις μη επαγγελματίες. Με απλά λόγια οι γκόμενες εκεί είναι ανοιχτές και δεν έχουν κοστολογήσει το μουνί τους τόσο ακριβά όσο οι ελληνίδες. Όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλα κράτη όχι μόνο στην Ουκρανία.
Εγώ κατάφερα μέσα σε ένα 3ημερο να γνωρίσω  γκόμενα από νυχτερινό μαγαζί, να πάρω τηλέφωνο και να βγούμε την επόμενη, χωρίς βέβαια να την πηδήξω.  Προφανώς επειδή ήμουν τουρίστας και δεν της πούλησα παπά ότι ήρθα για μπίζνες…

Όποιον λοιπόν τον φέρει η τύχη να είναι μόνιμα στο Κίεβο ή όποιος έχει όρεξη να χάσει άπειρες εργατοώρες ώστε να ξεσκαρτάρει γκόμενες από dating sites και να πουλάει παπά είναι σίγουρο ότι θα πηδήξει περισσότερο τουλάχιστον από την Ελλαδίτσα μας.

Συμπερασματικά το Κίεβο δεν ενδείκνυται για πορνοτουρισμό, τουλάχιστον σε ότι αφορά το πληρωμένο, από την έννοια ότι τα Σαλόν είναι άθλια σε φάση να φοβάσαι για την ζωή σου, τα site αναξιόπιστα και οι freelancers πανάκριβες.

Μετά από αρκετά ταξίδια εξωτερικό στα οποία ψάχτηκα και για τον πληρωμένο έρω, καταλήγεις ότι τελικά στην Ελλάδα έχουμε από τις πλέον οργανωμένες σκηνές. Με γραφεία που κατά μέσο όρο έχουν αληθινές φωτογραφίες, με μαζατζίδικα που βρίσκονται σε πολυσύχναστες περιοχές της Πόλης και δεν φοβάσαι να πλησιάσεις, με design και καθαριότητα πολλές φορές εφάμιλλη των ξενοδοχείων, με τιμές χαμηλές και με ένα bou.com το οποίο μπορεί ο κάθε χρήστης να ενημερωθεί για το τι παίζει.

Υ.Γ. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον  Dirty για την πολύτιμη βοήθεια του και τις πληροφορίες που μου έδωσε για την Πόλη. :hi:

Συγνώμη για το offtopic παιδιά. Μπορείτε να συνεχίσετε! :S

Συνημμένα

• IMG_20190309_111334.jpg
    IMG_20190309_111334.jpg
    558,6 KB · Εμφανίσεις: 59

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom