Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τέταρτον.Το εκλεπτυσμένο γούστο του που πέραν απο τα ξυλάγγουρα περιλαμβάνει και κοπρολαγνούδες και ποσταρίσματα με τύπισες να μυρηκάζουν σκατά.
Μην ξεχνάς πως αυτό συμβαίνει μόνο όταν αποσπαστούν από το σκύλο τους!  :tickedoff:

Στα περί Ασίας , μαζεψες όλα τα αρνητικά της Ευρώπης, που συναντώνται όλα μαζί  σε ένα πολύ μικρό μέρος που κινήθηκα στη Ταϋλάνδη!  Ένα ένα δεν είναι πρόβλημα , αλλά όλα μαζί ενοχλούν και πρέπει να σε δένουν και άλλα πράγματα με το μέρος πλην του απλού τουρισμού για να τα ανεχτείς..
Ουκρανία που πάμε δεν είναι όλα εύκολα και κυρίως στην επαρχία! Αλλά ξέρουμε τι περιμένουμε! Και βέβαια οι Ουκρανίδες είναι πολύ ωραιότερες από τις Ασιατησες !

Γενικώς το επίπεδο Δυτικών  που γνώρισα 8 μέρες στη περιοχή του Πουκέτ ήταν πολύ χαμηλό σε σχέση ακόμα και με το Βιετνάμ με εξαίρεση μια παρέα Ελλήνων που ήταν μορφωμένα παιδιά!  Ενδεικτικά αναφέρω ,κομμώτρια από Λονδίνο που πήγε για 3 εβδομάδες να καπνίζει χασίς , εσπανιόλες γκαρσόνια που έτρωγαν μόνο από σούπερ μάρκετ , κάτι Βέλγοι που δούλευαν σε εργοστάσιο και κάτι Αλβανοί της Μυκόνου...Ακόμα και η Ουγγαρεζα με δωρεάν εισιτήρια από την αδερφή της ήταν!
Μπαλί φαντάζομαι θα είναι το ίδιο! :rockon: Πιστεύω ο  καλύτερος τρόπος να αποφύγει κάποιος ένα μέρος φούσκα είναι αν ρωτήσει μια Ελληνίδα που θα ήθελε να πάει!!! :rockon:

Όταν γύρισα από λατινική Αμερική είχα 5-10 επαφές στο κινητό μου από ντόπια άτομα που γνωριστήκαμε πέρα από τις απλές  τουριστικές συναλλαγές!  Από Ασία έχω μόνο 1 βιετναμέζα του τίντερ ,που απαντάει μονολεκτικά μόνο αν γράψω κάτι και όσο είμουν εκεί ανέβαλε συνεχώς μια απλή συνάντηση! 

Παρόλα αυτά για μια φορά καλά ήταν και αν δεν πήγαινα δεν θα ήξερα!
Παραπέρα αν κάποιος επιμένει να το βγάζει το μέρος καλό πρέπει  ΝΑ ΤΑ ΛΈΕΙ ΟΛΑ :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδω δεν έχω παρά να συμφωνήσω με κάποια πράγματα!Την αλήθεια δεν την μαθαίνεις μόνο απο τον μικρό και τρελό κουμπάρο μας αλλά και απο προσωπική εμπειρία!
Έχει πει ο Mindreader πως υπάρχουν μπαρμπάδες και μπαρμπάδες για να διαχωρίσει τη θέση του απο τους υπόλοιπους δυτικούς με σκοπό μάλλον να πληρώσει λιγότερα απο τους άλλους και να έχει την αίσθηση πως βγάζει όσο δυνατόν πιο καλυμμένα τη πουτάνα γκόμενα ..(χμμμ τι θυμίζει αυτό με άλλο τιμοκατάλογο...? :think:)
Το κυριότερο όμως για εμένα είναι απο  ποιες προσπαθεί να διαβάσει τη σκέψη ο αξιοσέβαστος Mindreader και να τις κερδίσει έναντι των άλλων μπαρμπάδων(Χμ ..έχουμε κι εδώ θέμα κυριαρχίας και ανταγωνισμού ).. :S
-Κοπέλες που όταν ακούνε Ελλάδα , λένε πως .....πάντα ήθελαν να έρθουν στην Ακρόπολη και τα νησιά? (Λατινική Αμερική μπορεί να στο πει και η τελευταία της φαβέλας!Ταυλάνδη ούτε οι θεωριτικά μορφωμένες δεν ξέρουν τίποτα απο Ευρώπη)
Κοπέλες που θέλουν να φύγουν απο τη φτωχή Ταυλάνδη των εκατομυρίων τουριστών και μιας ανεκτής τροπικής ζωής?
Ή κοπέλες που δεν έχουν συναντήσει ποτέ δυτικό και δεν ξέρουν τι θέλει αυτός που έχουν μπροστά τους όταν η χώρα κατακλύζεται απο πορνοτουρίστες και η μόνη λέξη που ενώνει-γεφυρώνει  τις ηλικίες, τους πολιτισμούς και τα πνεύματα είναι η λέξη ΜΠΑΤ προπορευομένου ενός αγγλικού αριθμού???
Τα αδίστακτα αιμοβόρα ΓΚΟΜΕΝΟΒΑΜΠΙΡ του Κιέβου μπορώ να πω πως έχουν ένα καλύτερο επίπεδο ανταπόκρισης  σε εγγεφαλικά ερεθίςματα απο αντίςτοιχα της Ταϋλάνδης!
Κοινώς Αγαπητε Mindreader σας τρώνε τα πίτουρα εκεί κάτω όταν ασχολείστε με τις τοπικές πουτανίτσες ή έχετε βρεί τρόπο που δεν μας τον λέτε για να ρίχνετε τα 20-30 χρόνια νεότερα κοριτσάκια και είναι διαφορετικός απο αυτόν του Κμαν σε ανώτερο επίπεδο!

Τρόπο πάντως για 15 χρόνια νεότερες μου δεν έχω ούτε εγώ που είμαι  36 και τελευταία παίρνω μόνο 30αρες , ούτε ο ΒΠ για παράδειγμα που πήγε και έσκασε 10.000€ σε καστινγκ για να πάρει περί τα 20 κοριτσάκια 18-20 χρονών!
Ούτε κάποιον άλλο ξέρω που να παίρνει συστηματικά μικρές  20-25 με καμάκι πλήν του ΜΙΔΑ σύμφωνα με τα γραφόμενά του!!! :headbaning2:

Ο μικρός και τρελός κουμπάρος σας είναι επίσης και εξαιρετικά αναιδής, αλλα το αντιπαρέρχομαι και του απαντώ ευγενικά και χιουμοριστικά γιατί το θεωρώ ''ανανδρο'' να αντιπαρατίθεμαι επι ίσοις όροις με ''
ανισους''. Οι αναγνώστες σίγουρα καταλαβαίνουν !! :hi: :hi:

Πάμε στις ερωτήσεις σου !!! Ναι υπάρχουν πράγματι μπαρμπάδες και μπαρπάδες !! Υπάρχουν μπαρπάδες που ξαφνικά ξύπνησαν στα 60 τους και θυμήθηκαν ότι ξέχασαν στη ζωή τους να γαμήσουν, όπως και ξέχασαν να ταξιδέψουν !! Αυτοί πράγματι πηγαίνουν σε πορνοπροορισμούς όπως η Ταιλάνδη η η Ουκρανία, η το Σαντο Ντομίνγκο, η η Κούβα, η Τιχουάνα ( παλιότερα ) όπου τα αρπακτικά γκομενοβαπίρ ( τους θυμάσαι τους όρους μου  :grin:) τους πιάνουν κώτσους και τους μαδάνε κανονικά ενώ γίνονται πράγματι γελοίοι ( οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα η καταστάσεις είναι συμπτωματική )

Υπάρχουν όμως και μπαρμπάδες που κάθε άλλα παρά αγάμητοι είναι. Που έχοντας ταξιδέψει και έχοντας κάνει μια σχετικά πλούσια ζωή, γουστάρουν το αλλιώτικο και το εξωτικό και κυρίως... έχουν τη διεθνή εμπειρία να το αποκτήσουν χωρίς να τους μαδήσουν ακόμη και αν πρέπει να πληρώσουν κάτι.

Στη Ταιλάνδη μετά τη δεύτερη/τρίτη φορά που πήγα δεν ξανασχολήθηκα με επαγγελματίες. Απλά δεν χρειάστηκε. Μέσα απο την κατάληλη προετοιμασία απο διάφορα sites ( thai friendly, thai cupid κλπ ) αλλά και απο το tinder η το τοπικό line δουλεύω σε στατιστική βάση και φτιάχνω καταστάσεις πολύ πριν πάω εκεί. Και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι πρωτότυπο !!! Πολλοί δουλεύουν σε αυτό το μοτίβο παντού. Κάποιους τους παίρνει κάποιους όχι !!! Εχω προσωπικά πάρει πολλές φορές τα αρχίδια μου αλλά έχω βγάλει και εξαιρετικά όμορφες κοπελίτσες.

Οσον αφορά το επίπεδο αυτών των γυναικών. Αν προσπαθήσεις να γνωρίσεις τέτοιες γυναίκες στα μπαρ της Μπανγκόκ που κατακλίζονται απο αστοιχείωτες αμόρφωτες κοπελίτσες άρτι αφιχθείσες απο το Ισάαν ( τη φτωχότερη περιοχή της Ταιλάνδης ) προφανώς και θα βρείς κοπέλες που δεν ξέρουν κατά που πέφτει η ελλάδα και το μόνο που γουστάρουν είναι καμμιά αρπαχτή απο sugardadies.

Πήγαινε μια κυριακή απόγευμα σε μια λαική συνοικία στο μπουρνάζι και μίαλ με νέα κοριτσάκια που δουλεύουν καθαρίστριες η κομώτριες. Ρώτησέ τες κατά που πέφτει η Καμπότζη, η η κόστα Ρίκα. Τι πιστεύεις ότι θα σου απαντήσουν ?? Μπορείς να κάνεις κάποια κουβέντα μαζί τους ???

Αν όμως μιλήσεις με φοιτήτριες απο το Τσιανγκ Μάι τη μεγαλύτερη φοιτητούπολή τους ξέρουν πολύ καλά την ελλάδα και μπορείς να μιλήσεις για πολλά θέματα μαζί τους. Κυρίως εκεί ακριβώς μπορείς να ''εντυπωσιάσεις'' γιατί αυτές την όποια γνώση την εκτιμούν και αυτό σου δίνει στην αρχική αλληλογραφία καποιο ''πάτημα'' και πλεονέκτημα. Δεν αρκεί να έχεις δίχτυα, πρέπει να ξέρεις και που ψαρεύεις !!! :grin:

Αυτό που τώρα κάνω στη Ταιλάνδη πριν δεκαπέντε χρόνια το έκανσ στη Κούβα στο μεξικό κλπ.

Και για να δώσω και κάποιο παραπάνω ''insight'' στο thread !! Οι περισσότερες που ανταποκρίνονται και μου κάθονται δεν είναι οι σχετικά πιο μεγάλες σε ηλικία όπως κάποιοι θα περίμεναν.

Αυτές έχουν το άγχος της ''αποκατάστασης'' και ξέρουν ότι τύποι σαν και εμένα μόνο σεξ και καλοπέραση θέλουν οπότε δεν ασχολούνται. Οι μικρές όμως κοπελίτσες που απλά γουστάρουν διακοπές και καλοζωία μακριά απο το στενό τους οικείο περιβάλλον με κάποιον που εμφανισιακά να ''στέκεται στοιχειωδώς'' και να μην τους δημιουργεί απέχθεια, κάποιες φορές ανταποκρίνονται. Δεν αρκεί να έχεις δίχτυα, πρέπει να ξέρεις και που ψαρεύεις !!! :grin:

Ιδίως αν καταλάβουν μέσα απο την αλληλογραφία ότι δεν είσαι μαλάκας, αγενής, και δουλεύεις γενικά το κεφάλι σου οπότε κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο αρχικά φαίνεται.

Δεν ξέρω αν απάντησα στις ερωτήσεις σου ??? Το να ταξιδέψεις σε μέρη τριτοκοσμικά η πρώην τριτοκοσμικά δεν είναι τόσο εύκολο όσο αρχικά φαίνεται. Ιδίως αν δεν εσε ενδιαφέρει το πληρωμένο. Χωρίς βέβαια να καταφέρομαι εναντίον αυτών που το χρησιμοποιούν. Καθένας με το τρόπο του !! Προσωπικά ακόμη και το κυνήγι με εξιτάρει, καμμιά φορά όσο και το θήραμα !!

Αρα ναι. Υπάρχουν μπάρμπες και μπάρμπες !! ΚΑθένας με το τρόπο του και όλοι είναι σεβαστοί !!! :hi: :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
συνεχισε τα παραμυθια σου πορνοσοφε χαχαχαχαχ ακομα και στην ταιλανδη μεχρι και την νεα υορκη
που πηγε ο τασος ειχε ρωσιδες βιζιτουλες.σιγουρα η πιθηκες και οι πουτανες που ποζαρεις
δεν σου τρωνε φραγγο δεν φενονται καθολου οτι ειναι πουτανες χαχαχαχααχαχ.
ενω ο βλακας ο κμαν της χρυσωπληρωνει εσενα ερχοντε νορμαλ γκομενακια και τζαμπα.
μαυριδερεςμαραπινες,μαροκινες,πιθικια,λατινοαμερικανες γαμουσαμε και ελλαδα και κυπρο και εμεις σε κολαδικα.αντε περαστικα σου και σενα που εισαι πιο αρωστος απο τον κμαν.
τουλαχιστον ο κμαν δεν ερωτευετε της πουτανες αλλα θελει να το παιζει αφεντης.
φιλακια και βαλε την φωτο ξανα με την πιθικα που εβαλες πριν 3 μερες στο κολαδικο χαχαχαχαχαχαχ.
αυτη που σταζει η πιθικα απο ερωτα και εσυ μεσα στην τρελη χαρα.μου θυμιζεις ενα μπαρπα ραφτη που μου
εδειχνε φωτο σε κολαδικα με χορευτριες μπαζα και οταν τον εκραξα νευριασε χαχαχ.
οκ τοτε νομιζαν αυτες ηταν μουναρες αυτοι εδω.σαν αυτη την ρωσιδα πουτανα που ποζαρης στην πισινα
να ηξερες ποσες φορτωνα μοσχα στα μπαρ τσεστερφιλτ με 100--200 δολαρια η σε κολαδικα χαχαχαχαχαχαχαχ.ελπιζω να μην μαλωσατε με τον αλλο τουριστα στο διπλα τραπεζι για τα ματια καμιας πιθηκας.ουτε πριν 20 χρονια καμια απο αυτες που βαζεις δεν θα ερχωταν τζαμπα μαζι σου ερωτυλε χαχαχα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μην ξεχνάς πως αυτό συμβαίνει μόνο όταν αποσπαστούν από το σκύλο τους!  :tickedoff:

Πράγματι αυτή η ειδοποιός λεπτομέρεια, ότι την πολωνέζα την έχεζε μόνο όταν δεν την γάμαγε ο σκύλος της την παρέλειψα !!!

Ευχαριστώ για την επισήμανση !!! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
συνεχισε τα παραμυθια σου πορνοσοφε χαχαχαχαχ ακομα και στην ταιλανδη μεχρι και την νεα υορκη
που πηγε ο τασος ειχε ρωσιδες βιζιτουλες.σιγουρα η πιθηκες και οι πουτανες που ποζαρεις
ενω ο βλακας ο κμαν της χρυσωπληρωνει εσενα ερχοντε νορμαλ γκομενακια και τζαμπα.
μαυριδερεςμαραπινες,μαροκινες,πιθικια,λατινοαμερικανες γαμουσαμε και ελλαδα και κυπρο και εμεις σε κολαδικα.αντε περαστικα σου και σενα που εισαι πιο αρωστος απο τον κμαν.
φιλακια και βαλε την φωτο ξανα με την πιθικα που εβαλες πριν 3 μερες στο κολαδικο χαχαχαχαχαχαχ.
αυτη που σταζει η πιθικα απο ερωτα και εσυ μεσα στην τρελη χαρα.μου θυμιζεις ενα μπαρπα ραφτη που μου
εδειχνε φωτο σε κολαδικα με χορευτριες μπαζα και οταν τον εκραξα νευριασε χαχαχ.
οκ τοτε νομιζαν αυτες ηταν μουναρες αυτοι εδω.σαν αυτη την ρωσιδα πουτανα που ποζαρης στην πισινα
να ηξερες ποσες φορτωνα μοσχα στα μπαρ τσεστερφιλτ με 100--200 δολαρια η σε κολαδικα χαχαχαχαχαχαχαχ.ελπιζω να μην μαλωσατε με τον αλλο τουριστα στο διπλα τραπεζι για τα ματια καμιας πιθηκας.ουτε πριν 20 χρονια καμια απο αυτες που βαζεις δεν θα ερχωταν τζαμπα μαζι σου ερωτυλε χαχαχα

Κουμπάρο !!!!

Τον KMAN2 τον κυνηγάει η KGB, το μάθαμε απο τον ίδιο !!

Στη φωτογραφία πρέπει να είσαι εσύ μαζί με τον ΚΜΑΝ2  :grin: :grin: :grin:

Απο ότι με πληροφορούν πάντως μάλλον περισσότερο στον Ντάνυ ντε βίτο φέρνεις μια και είσαι και καραφλοκόνδορας !!!

Οταν αποκτήσουν όλα τα πόκεμον γκόμενες τότε θα αποκτήσεις και εσύ !!

Μέχρι τότε κάνε τον κολαούζο στον ''αρχηγό'' σου !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • hqdefault (1).jpg
    hqdefault (1).jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 27

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και εγω πλακα σου κανω φιλοσοφε μερες λεω στον τασο οταν μπω θα σε κραξω λιγο να μην την πεφτεις στον κμαν χαχαχαχααχ.ο αρχοντας ειναι μοναδικος και σωστα ολα οσα λεει.δεν μου αρεσει που δωσατε ολοι
πανω του και τον βγαζετε τρελο.αν δεν δεχονται την αληθεια ας μην τραβανε κιεβο,βλεπεις καπιοι φιλοι
ψαχνουν τζαμπα γκομενες και τετεια χωρις να εχουν καπια ηλικια και πακετο για πιτσιρικες ομορφουλες και νορμαλ.ειδα μια παρεα χτες αεροδρομιο 6 τουρκοφατσες κακοντημενοι χωριατες,ανειδεις μαλακες,
εμφανισιακα οτι δεν γουσταρουν οι γκομενες.δεν τους μιλησα καν ουτε εδωσα σημασια μονο ακουγα και ντρεπωμουν.δεν ξερω αν ηταν κιεβ η καμια ολλανδια τρανζιτ οπως πολλοι ταξιδιωτες.
δεν ακουσα παντως να μιλανε τιποτα για ουκρανια και πουτανες η γκομενες ετσι καταλαβα πηραν οτι τους αξιζει.ο κμαν λεει αληθειες για της κατηγοριες που πεζει με ολα τα τρελα που εσεις πιστευετε λεει
ετσι ειναι οι καραπουτανες εκει.αχορταγες για αυτο τον κμαν αν δουνε θα τρεξουν απο μονες.
εμενα αν με δουνε με το υφος και το ντυσιμο μου που ουτε θα της κοιταξω δεν θα με κοιταξουν καν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο !!!!

Τον KMAN2 τον κυνηγάει η KGB, το μάθαμε απο τον ίδιο !!

Στη φωτογραφία πρέπει να είσαι εσύ μαζί με τον ΚΜΑΝ2  :grin: :grin: :grin:

Απο ότι με πληροφορούν πάντως μάλλον περισσότερο στον Ντάνυ ντε βίτο φέρνεις μια και είσαι και καραφλοκόνδορας !!!

Οταν αποκτήσουν όλα τα πόκεμον γκόμενες τότε θα αποκτήσεις και εσύ !!

Μέχρι τότε κάνε τον κολαούζο στον ''αρχηγό'' σου !!! :grin: :grin:
χαχαχαχαχ πολυ καλο φιλε πορνοσοφε

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα πράγματα στο Πληρωμένο ειναι κατά καλή προσέγγιση στο post που έκανε ο συναγωνιστής
Mounokwlaraki.

Όμως στο post αυτό λείπουν οι λεγόμενες semipro που κατ' εμενα ειναι η μόνη κατηγορία πληρωμένου που αξίζει να ασχοληθείς στο Κίεβο και είναι αυτό που δεν βρίσκεις εύκολα Ελλάδα. Οι γκόμενες δηλαδη φοιτήτριες,πωλήτριες κλπ που κάνουν και καμιά αρπαχτη με κανα φιλοδώρημα 40-50 ευρώ ή κανά δωράκι κωλονια ή ρούχο και μπορείς να τις καταφερεις να μένουν πολύ ώρα μαζί σου ή ακόμα και να τις κατεβασεις διακοπές Ελλάδα κλπ.

Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα  Αθήνα για να μην πω για το μεγάλυτερο ποσοστό των αντρων δεν υπάρχει καν!!! Απλά για να τις βρισκεις αυτές θέλει προετοιμασία απο Mamba,Instagram κλπ δίοτι σε ενα τριημερο ειναι πολύ τυχη να τις πετυχεις και να το πας το θέμα εκει που θες εσύ. Σε ένα τριήμερο θα παίξεις αποκλειστικά δυστυχώς μονο με Μαυρη ζώνη.
Και Για μαυρες ζωνες όπως έχουμε πει Πολλάκις Αθήνα ειναι μακράν Ανώτερη. Πας σε ενα studio και με 50 ευρω γαμάς κομματι που στο Κίεβο κοστολογείται στα 100-150 ευρώ.

Θα διαφωνήσω όμως στο post οτι χρειάζεται να αφιερωσεις άπειρες εργατωόρες για να ψησεις γκόμενες διαδικτυακα. Αυτό δεν ισχύει. 10 μέρες πριν πας matchareis Tinder με παρα πολλες διαλέγεις 6-7 τους ξεκινας μια υποτυπώδη συζήτηση με 2-3 μυνηματα (αλλά καθημερινα) ώστε να νομίζουν πως γνωρίζεστε καιρό μόλις πάς εκει, τις βγαζεις 2-3 ραντεβού και τις πηδάς. Τόσο απλά. Αυτό όμως προυποθέτει 10ημερη Παραμονη ώστε να έχεις το χρόνο να πετύχεις τα ραντεβού αυτά όπως έχουμε γραψει Πολλάκις όλοι!! Κάτω απο 10 μέρες λευκες ζώνες θέλει πολύ τύχη. Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό!! Να μπορείς να mathareis με δεκάδες γκόμενες και να βγάζεις όποια θες εσυ. Ειναι απλά επιστημονική φαντασία.

Οπότε συμπερασματικά Μαύρη ζωνη για μένα δεν αξίζει Κίεβο, γκρί ζωνη αξιζει και λευκή ζώνη παρα-αξιζει συγκρινόμενο με Ελλαδα και αρκεί να πάιξεις σωστα το παιχνιδι (2 ραντεβού,δεκαήμερη παραμονη κλπ)!

Απλά ο συναγωνιστής Mounokwlarakis έπαιξε δυστυχως μόνο στην πρώτη κατηγόρια που ειναι όπως τα περιέγραψε χάλια!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σας εγραψα για μια κουκλιτσα αζερα που συχναζει ντιριπασοσκαγια πολυ ομορφη αλλα κλεφτρωνα.
την ειδα καθε μερα μπαινωβγαινει τα εστιατορια για τουαλετα και βλεπει τη παιζει.
ενω εμενα με βλεπει δεν πλισιαζει και την κανει.ασε που περνουσα πηγε εξω απο τουρκικο εστιατοριο
που την ηξεραν ολοι και με εβλεπε λεγωντας πλιροφοριες σε ενα περιεργο εκει.
την επομενη ειχε ενα ξενο 60 ετων καλοντυμενο τον πλισιασε μονη και προτεινε 50 δολαρια σε χοτελ διπλα.δεν το ρισκαρω να την καλεσω σπιτι αυτη σιγουρα θα με στησει να με ληστεψουν και εβαλε σε φιλο
μου στο χοτελ χερι σε λεφτα και κινητο.μακρια παντα απο τετειες προτιμω την ασφαλεια του σαλον.
με ξερουν και ολοι γυρω οι γκομενες απο καφε μαχαζια και δεν θελω να με βλεπουν να μιλω με τετειες.
καπειος φιλος που εγραψε για οδυσσο καλοκαιρι μαλλον αυτην βρηκε στο κεντρο.
οδυσσο ειναι επικθνδυνα μετα 10 βραδυ γεμιζει αρκετους περιεργους στο κεντρο γυρω απο μακτοναλτσ
και γυρω απο το αθηνα μολλ.προχτες βρεθηκε σκελετος σε δασος 18 ετων παιδειου που δολοφονηθηκε και δεν ξερουν ακομα ποιος ειναι.ο αλλος πριν μια εβδομαδα πυροβολησε και σκοτωσε τον κολητο του 26 και την γιαγια του φιλου του γιατι εμαθε ειχαν λεφτα στην καρτα 100 χιλιαδες γριβνα.τον σθνελαβαν οταν
ξοδευε τα λεφτα απο την καρτα.αλλο ουκρανο απο ισραηλ εξω απο κεντρο σε χοτελ βγηκε να δει γιατι αργησε να ερθει το φαγητο που παραγειλε.βγηκε εξω απο χοτελ και δεν ξαναμπηκε βρεθηκε αργοτερα σκοτωμενος αλλου.στο λειλα το τουρκικο που παει ο νεος ελληνας ναυτικος πριν 4 μερες μαχαιρωθηκαν.
του ειπα προχτες που μου ειπε για τα τουρκικα λειλα και τουρκουαζ να μην πατα εκει συνεχεια τετεια
εχει με τουρκους,κουρδους και τσετσενους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι λες για τον παραπάνω φίλο που πήγε Κίεβ, είδε και δεν ακούμπησε? Μήπως δεν διάβασε καλά Κμαν και δρ Λόβ?
Εν τω μεταξί νομίζουν πολλοί πως με Ντέρτι στο κιεβ θα καθαρίσουν(Γενικά μιλάω Και όχι για τον παραπάνω φίλο) ! Ο Ντέρτι είναι πράγματι πρόθυμος να βοηθήσει  αλλά μπορεί περισσότερο στην επαρχία! Οπως  το τανκ στη πόλη δεν κάνει πολλά αλλά σε ανοιχτό χώρο σαρώνει, ετσι και ο Ντέρτι επαρχία φτιάχνει ακόμα και τουρίστες! Στο Κίεβ μόνο τον εαυτό ασχέτως των προθέσεων του!Και βέβαια δεν ξέρει από πληρωμένες!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
επειδη ξερω και τους 2 σε προσωπικο επιπεδο σε πληροφορω οτι ο μαιντριντερ δεν λεει μαιμουδιες
ειναι απο τους πιο καλοντυμενους ανθρωπους που γνωριζω
εχει εργασια στην ελλαδα με αμοιβη γερμανιας

και φιλε χαρη παροτι σου ριχνει πολλα χρονια αν βγεις μαζι του διπλα διπλα για καμακι σε πληροφορω δεν εχεις καμια τυχη ακομα και ο ντερτι που ειναι 2 μετρα παληκαρι γυμνασμενο θα ειχε πολυ μικρη τυχη σε συγκριση μαζι του
ο ανθρωπος ξερει και να μιλαει πως να μιλησει και το κυριοτερο να εκφρασει σωστα τον λογο του

εχεις δικιο σε οτι αφορα ομως την αντιπαραθεση του με τον κμαν αλλα συνεχεια τον προκαλει βαζοντας τον μαιντριντερ σημειο αναφορας....δεν υπαρχει σημειο συγκρισης....ο ενας εχει ταξιδεψει τον μισο πλανητη κι ο αλλος κανει οπως σωστα ειπε ο ΒΠ διαβολοεβδομαδες καταδρομικες σε σλαβικα εδαφη
τωρα ο χαρακτηρισμος σου για πηθικες ειναι αδικος οταν εσυ οπως εχει πει πολλες φορες πηδες βιετναμεζες και φιλλιπινεζες και γενικα πινεζες(αφου σου αρεσουν οι κοντουλς) στη κυπρο
Στο εχω πει εισαι ισως το καλυτερο παιδι απο κοντα αλλα ωρες ωρες σε πιανει αμοκ και γραφεις πραγματα που δεν στεκουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κατέβα καμιά βόλτα Μόναχο να πιούμε καμιά μπύρα, γιατί άμα συνεχίσεις να γράφεις τέτοια post θα έρθω εγώ να σε βρω να σου κάνω κανά ηλεκτροσοκ να συνέλθεις..

Είσαι 45χρονών άνθρωπος, φτασμένος επαγγελματικά, δουλεύεις τόσες ώρες και πηγαίνεις στο κάθε Caribbean για να καταπιέζεις και να ζορίζεις τον εαυτό σου;
Για ποιο λόγο;Μην προλάβουν να φλασάρουν περισσότερα οι αραβότουρκοι και ξεμείνει το μαγαζί από πουτάνες;

Παραδέξου ότι αυτός ο φαντασιακός κόσμος με σπρωξιματα, επικράτηση στο χωροχρόνο, πουτάνες που είναι δήθεν γκόμενες ελευθέρας,κ.λ.π. είναι ένας επίπλαστος κόσμος που έχεις δημιουργήσει
για να φτιάχνεσαι ερωτικά και δεν αφορά κανέναν άλλο πορνοεκδρομέα.

Κανείς εκτός από εσένα δεν πάει τριήμερα υπό συνθήκες αϋπνίας και γενικής κακουχίας.
Να περάσουμε καλά πάμε, δεν πάμε να περάσουμε διαβολοεβδομάδα στα ΟΥΚ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως όλοι αυτοί οι Γερμανοί που περιγράφεις ως ψωλάδες, έχουν επιλέξει να δίνουν διαφορετικές μάχες από τις δικές σου;
Ότι δεν κυνηγάνε υπερωρίες προκειμένου να ζήσουν έστω και για λίγο τη ζωή του επιχειρηματία/εισοδηματία/ποδοσφαιριστή.
Πως έχουν άλλες προτεραιότητες: σταθερή σύντροφο,φίλους,οικογένεια,εκδρομές,χόμπι,κ.λ.π. και απλά εκμεταλλεύονται την ελαστικότητα του συστήματος τρομπάροντας λιγάκι;

Εγώ δουλεύω Δευτέρα - Πέμπτη από επιλογή.Είμαι ψωλάς;
Όχι,απλά δεν έχω πλέον να αποδείξω επαγγελαμτικά σε κανέναν τίποτα.
Εσύ στα 45 ξεσκίζεσαι στη δουλειά προκειμένου να αποδείξεις τι και σε ποιον;

Kανονικά στην ηλικία σου έπρεπε να έχεις ήδη μαζέψει κεφάλαιο και να μην αναλώνεσαι σε ανώριμες συμπεριφορές και φαντασιακές καταστάσεις.
Δε σου λέω ότι έπρεπε να έχεις παντρευτεί την Κούλα και να είχες 3 παιδιά, αλλά να επένδυες στο ατομικό σου κεφάλαιο, υλικά και πνευματικά.

Ας πούμε για να βγάλω τη Σλοβάκα Σαντορίνη κατέφτασα από Γερμανία με έκτακτη άδεια μιας μέρας(επειδή ξαφνικά καύλωσε στη γκόμενα και βρήκε χρόνο για διακοπές)μετά από δουλειά 24 ωρών διαδρομή 2 ωρών,και πτήση συνολικά 8 ώρες μέσω Αθήνας.Εφτασα Σαντορίνη 23.30 και ξενοδοχείο 1.00.Την επόμενη μέρα ήρθε η γκόμενα και ξενυχτήσαμε μέχρι τις 5.00 στα κλαμπ.Την επόμενη μέρα ξύπνησε από τη ζέστη στις 9.30 το πρωί και ήθελε να πάει για μπάνιο.Εγώ είχα κοιμηθεί πρακτικά 8 ώρες σε 3 μέρες,σχεδόν δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Παρόλα αυτά την ακολούθησα παραλία,μετά πήγαμε Οία εσταιτόριο για το ηλιοβασίλεμα και μετά ξανά κλαμπ όπου ξενυχτήσαμε ως τις 5.00.Την επόμενη μέρα πτήση για Αθήνα στις 11.00,Γερμανία στις 15.00,με άφιξη στις 20.00 περίπου στην πόλη και την επόμενη εικοσιτετράωρη δουλειά χωρίς ύπνο.Εξοδο συνολικά κάπου 2000 ευρώ για το τριήμερο(αεροπορικά δικά μου,γκόμενας,ξενοδοχεία,εστιατόρια).
Ποιος θα το έκανε αυτό?Τέτοια σπατάλη πόρων και φυσικών δυνάμεων?Ομως το αποτέλεσμα μετράει,το είδες.
Για αυτό λέω οτι πρέπει να διανύσεις το έξτρα mile,αν θέλεις αποτέλεσμα,να κάνεις τη διαφορά,αλλιώς γειώνεσαι στον απελπιστικό μέσο όρο,δεν ξεχωρίζεις από το σύνολο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά σκεφτείτε και το γεγονός απλά ο kman να μας δουλεύει όλους.
Να μην σκάει αυτά τα ποσά ούτε να δίνει αυτόν τον αγώνα επιβίωσης όπως τον περιγράφει.
Απλα να δίνει ενα 100αρικο να τσιμπάει την πουτανίτσα απο το caribbean και να την πηγαίνει σπίτι και να περνάει καλά.
Όλα αυτα που γράφει εδω απλά να τα φουσκώνει (500αρες κλπ) και να κάνει πλάκα φαντασιώνοντας σκηνικά. Λέει 500 δηλαδή αλλά 100αρικο δινει δεν ειναι κοροιδο όπως μας προβάλλει. Με τις τιμες της αγοράς πάιζει!

Δεν μπορώ να πώ παραπάνω γιατί δεν θέλω να εκθέσω άτομα που μου μεταβιβάζουν πληροφορίες όπως δεν το έχω κάνει και ποτέ εξάλλου!!

Σιγά άμα ήθελα αυτό,θα πήγαινα διαμερίσματα με κανάν ταρίφα(έχει άπειρους που περιμένουν έξω από Sky bar,D Fleur κτλ να φορτώσουν δυτικούς καυλείς που απέτυχαν στο καμάκι),θα φόρτωνα μία ή δύο γκόμενες,θα έσκαγα 50 ευρώ για την καθεμία και τέλος.Σιγά μην έκανα καμάκι στα μωλ ή στα κλαμπ.
Γιατί πάω Πολωνία Vin Diesel Πόζναν,Grey club,Cherry,Mundo Wroclaw κτλ και ξενυχτάω και μου βγαίνει η Παναγία αντί να βρω μια γκόμενα από odloty και να την περιμένω στο ξενοδοχείο?
Γιατί δεν αράζω Κίεβο στο διαμέρισμα να καλώ διαδοχικά γκόμενες από Gia,relaxkiev,mamba κτλ και να έρχονται να τις ξεκωλιάσω?
Γιατί να μην πάω δίπλα εδώ στα FKK που είναι πιο άνετα,τίμια και παίζουν καλύτερες τιμές?
Τα έχω εξηγήσει χίλιες φορές,δεν ξέρω γιατί δε γίνεται αποδεκτό.
Για εμένα είναι χαζό να πας Κίεβο για να γαμήσεις στα διαμερίσματα ή πουτάνες Carribean ή να πας Πολωνία και να κυνηγάς πουτάνες από odloty.Αν θες αυτό,μείνε Ελλάδα καλύτερα.Το Κίεβο λέει πολύ για σπόνσορινγκ και επίσης για σεμιπρος.
Το ίδιο και Πολωνία έχει πολύ σπόνσορινγκ,εγώ πάντα το έγραφα τώρα άρχισαν να το ανακαλύπτουν και οι ξένοι επίδοξοι γαμείς.
Η δική μου μέθοδος είναι αλάνθαστη αν έχετε τη φυσική αντοχή και την ισχύ να την εφαρμόσετε.
Γενικά εγώ τα φέρνω όλα εκεί που είμαι ισχυρός.Ταχύτητα,φυσική αντοχή κτλ,θέλω με ένα δυο θετικά στοιχεία να πετυχαίνω τα πάντα.Rage against the machine.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
επειδη ξερω και τους 2 σε προσωπικο επιπεδο σε πληροφορω οτι ο μαιντριντερ δεν λεει μαιμουδιες
ειναι απο τους πιο καλοντυμενους ανθρωπους που γνωριζω
εχει εργασια στην ελλαδα με αμοιβη γερμανιας

και φιλε χαρη παροτι σου ριχνει πολλα χρονια αν βγεις μαζι του διπλα διπλα για καμακι σε πληροφορω δεν εχεις καμια τυχη ακομα και ο ντερτι που ειναι 2 μετρα παληκαρι γυμνασμενο θα ειχε πολυ μικρη τυχη σε συγκριση μαζι του
ο ανθρωπος ξερει και να μιλαει πως να μιλησει και το κυριοτερο να εκφρασει σωστα τον λογο του

εχεις δικιο σε οτι αφορα ομως την αντιπαραθεση του με τον κμαν αλλα συνεχεια τον προκαλει βαζοντας τον μαιντριντερ σημειο αναφορας....δεν υπαρχει σημειο συγκρισης....ο ενας εχει ταξιδεψει τον μισο πλανητη κι ο αλλος κανει οπως σωστα ειπε ο ΒΠ διαβολοεβδομαδες καταδρομικες σε σλαβικα εδαφη
τωρα ο χαρακτηρισμος σου για πηθικες ειναι αδικος οταν εσυ οπως εχει πει πολλες φορες πηδες βιετναμεζες και φιλλιπινεζες και γενικα πινεζες(αφου σου αρεσουν οι κοντουλς) στη κυπρο
Στο εχω πει εισαι ισως το καλυτερο παιδι απο κοντα αλλα ωρες ωρες σε πιανει αμοκ και γραφεις πραγματα που δεν στεκουν
για πλακα του κανω επιθεσεις να γελουμε ρε σλαβ χαχαχα κανενα πρωσωπικο.
οπως αυτος κραζει κμαν ειπα και εγω να του την μπω λιγο.ασιατισες γαμαω απο καβλα αλλα οχι να την κουλιαντηριζω μαζι μου και να της γυρναω σαν γκομενες.
ο κμαν εχουμε εξηγησει την ψυχολογια του δεν χρειαζετε να τον προσβαλουν συνεχεια και να τον λενε
παρανοικο.ειπαμε ουκρανια 99.9 % οι ξενοι πανε να το παιξουν καπιοι κατι που δεν μπορουν στην χωρα τους.θελουν να νιωθουν λεφταδες,αγαπουληδες,γαμιαδες,σουκαρ νταντι,σπονσορες,γαμπροι.
καθε ενας κανει το κεφι του διαφορετικα ας μην λεμε τρελο τον κμαν επιδει κανει αυτα που γουσταρει στα μερη που εχει περαση και σαν αυτον ψαχνουν οι καραπουτανες.δικαιωμα του να νιωθει οπως θελει.
οπως και τα πρακτορεια γαμου ουκρανια που φενετε πλεον τουλαχιστον οδυσσο δεν παιζουν ολοι ερχονταν
να νιωσουν αγαπητοι και οτι θα ειναι ερωτευσιμοι στις γκομενες.ο κμαν νιωθει οραια σαν αντρας
στο καριμπιαν και νιωθει και σθμπεριφερετε οπως θα εκανε σε μια νορμαλ γκομενα.
οπως εκανες και εσυ με την κοντουλα που ειδα οδυσσο στο διαμερισμα σου.
αν ηθελες θα επερνες και εσυ ξεπετες αψυχες και δεν θα προτιμουσες μινι σχεση σπονσορινκ.
δεν ενιωθες ποιο οραιο οπως σε περιποιουνταν αυτες οι γκομενες?αντι για ξεπετες στο σαλον.
παλαιοτερα ειχε σαιτ οδυσσο τωρα δεν δουλευουν αλλιος ετσι θα εκανα οπως εσενα αντι σαλον ξεπετα.
δεν εχω ορεξη να γαμαω σαλον και δεν περνω πλεον πανω απο μια το ταξιδι.δεν θελω να χανω χρονο
να ψαχνω πουτανες.ο κμαν ετσι και αυτος νιωθει το ιδιο αισθημα με σενα που ειχες τους μινι δεσμους σπονσερετες αλλα νομιζει κρατα μοντελα διμετρες.οπως την βρισκει ο καθενας.
ο πορνοσοφος πολυ του μπηκε τελευτεα και δεν γαμα ουτε ο ιδιος και καμια μη πουτανα απο τις φωτο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:offtopic:

Η πόλη με τις δυο όψεις
Επί τι ευκαιρία μιας εκδήλωσης, βρήκα την αφορμή να επισκεφτώ κι εγώ την πολυτάραχη πόλη για ένα 3ημερο. Σε γενικές γραμμές η πρόσφατη περιγραφή του suncity (σελίδα 1476) είναι πλήρης και προσεγγίζει την κατάσταση κατά 99%.   Γι’ αυτό κι εγώ θα σταθώ σε κάποιες λεπτομέρειες που διέκρινα.

Όπως ξεκάθαρα αναφέρει και ο τίτλος αυτή η πόλη έχει δυο όψεις. Προσπαθεί να ξεπεράσεις το κομουνιστικό παρελθόν της και να εξελιχθεί σε  μια μοντέρνα δυτική πόλη. Όχι με μεγάλη επιτυχία πάντα.
Παρακάτω ίσως η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία της πόλης όπου γίνονται φανερές και οι δυο της όψεις.
Το επιβλητικό κτήριο της γνωστής αλυσίδας με ελάχιστη χρέωση/νύχτα 350€ και δίπλα ακριβώς το σοβιετικού τύπου μπλοκ πολυκατοικιών που μόνο κατάθλιψη μπορούν να προκαλέσουν…

Σε αυτό το μοτίβο κινείται ολόκληρο το Κίεβο.
Και αν πας ως ανέμελος τουρίστας τότε την έχεις βαμμένη. Γιατί τα αρπακτικά καραδοκούν να σε γδάρουν σε κάθε γωνιά.
Ξεκινώντας από το αεροδρόμιο. Το οποίο είναι γεμάτο γραφεία και μηχανήματα συναλλάγματος με ισοτιμία 25 γρίβνα/ευρώ. Αν δεν περπατήσεις πάνω-κάτω ολόκληρη την αίθουσα για να διαπιστώσεις ότι το τελευταίο ανταλλακτήριο έχει λογικές ισοτιμίες κοντά στα 30 τότε με το που πάτησες το πόδι σου είσαι στο -17% μόνο και μόνο λόγω ισοτιμίας.
Τα μαγαζιά του Κιέβου είναι στο ίδιο στυλ. Υπάρχουν μαγαζιά στα οποία τρως, πίνεις, διασκεδάζεις με πολύ χαμηλές τιμές υπάρχουν και τα γνωστά μαγαζιά στυλ Caribbean, chi κλπ που σε γδέρνουν.
Για παράδειγμα, πήγα με παρέα 5 ντόπιων σε ένα μαγαζί πήραμε 2 μπουκάλια κρασί, 10 μπύρες, 10 ουίσκι, και 2-3 πιάτα για μεζέ. Ο λογαριασμός ήταν 400 γρίβνα έκαστος. Τουτέστιν 13 ευρώ.
Πήγα στο Caribbean και ήταν 400 γρίβνα μόνο η είσοδος!  :jerking:
Κατά τα λοιπά ωραίο μαγαζί  δεν λέω. Επειδή όμως πήγα αργά δεν πρόλαβα να μπλοκάρω τους αραβότουρκους στην τουαλέτα και έτσι μου πήραν τις καλές γκόμενες. Και ότι ήμουν έτοιμος να εξαπολύσω πυραύλους εδάφους αερό-μπαλων. :S

Στα του πληρωμένου υπάρχουν 3 επιλογές.
Σαλόν.:
Είναι σαν τα δικά μας μπουρδέλα. Άθλιο περιβάλλον, συνήθως άθλιες γκόμενες. Τιμές από 30 ευρώ.

Callgirl από site (kiev lady, Relaxportal):
Είναι εντελώς fake. Σου στέλνουν άλλες γκόμενες από τις φωτογραφίες. Μην ασχοληθείτε καν, και αν ασχοληθείτε μην την πατήσετε και πληρώσετε το taxi αν σας έρθει άλλη γκόμενα που δεν γουστάρετε να φάτε. Τιμές από 50 ευρώ.

Κατηγορία freelancels σε κλαμπ
Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα από την άποψη ότι ό,τι βλέπεις παίρνεις αλλά οι τιμές είναι αλμυρές. Να δώσει κάποιος 150-200 ευρώ Κίεβο από την στιγμή που στην Ελλάδα αγοράζουμε με 100 το ίδιο προϊόν το οποίο έχει και προσαύξηση λόγω μεταφορικών το θεωρώ τουλάχιστον κοροϊδία, για να μην πω καμία πιο βαριά κουβέντα.

Η μεγάλη διαφορά του Κιέβου σε σχέση με την Ελλάδα είναι το παιχνίδι που γίνεται με τις μη επαγγελματίες. Με απλά λόγια οι γκόμενες εκεί είναι ανοιχτές και δεν έχουν κοστολογήσει το μουνί τους τόσο ακριβά όσο οι ελληνίδες. Όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλα κράτη όχι μόνο στην Ουκρανία.
Εγώ κατάφερα μέσα σε ένα 3ημερο να γνωρίσω  γκόμενα από νυχτερινό μαγαζί, να πάρω τηλέφωνο και να βγούμε την επόμενη, χωρίς βέβαια να την πηδήξω.  Προφανώς επειδή ήμουν τουρίστας και δεν της πούλησα παπά ότι ήρθα για μπίζνες…

Όποιον λοιπόν τον φέρει η τύχη να είναι μόνιμα στο Κίεβο ή όποιος έχει όρεξη να χάσει άπειρες εργατοώρες ώστε να ξεσκαρτάρει γκόμενες από dating sites και να πουλάει παπά είναι σίγουρο ότι θα πηδήξει περισσότερο τουλάχιστον από την Ελλαδίτσα μας.

Συμπερασματικά το Κίεβο δεν ενδείκνυται για πορνοτουρισμό, τουλάχιστον σε ότι αφορά το πληρωμένο, από την έννοια ότι τα Σαλόν είναι άθλια σε φάση να φοβάσαι για την ζωή σου, τα site αναξιόπιστα και οι freelancers πανάκριβες.

Μετά από αρκετά ταξίδια εξωτερικό στα οποία ψάχτηκα και για τον πληρωμένο έρω, καταλήγεις ότι τελικά στην Ελλάδα έχουμε από τις πλέον οργανωμένες σκηνές. Με γραφεία που κατά μέσο όρο έχουν αληθινές φωτογραφίες, με μαζατζίδικα που βρίσκονται σε πολυσύχναστες περιοχές της Πόλης και δεν φοβάσαι να πλησιάσεις, με design και καθαριότητα πολλές φορές εφάμιλλη των ξενοδοχείων, με τιμές χαμηλές και με ένα bou.com το οποίο μπορεί ο κάθε χρήστης να ενημερωθεί για το τι παίζει.

Υ.Γ. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον  Dirty για την πολύτιμη βοήθεια του και τις πληροφορίες που μου έδωσε για την Πόλη. :hi:

Συγνώμη για το offtopic παιδιά. Μπορείτε να συνεχίσετε! :S

Φυσικά την πάτησες.Οπως έχω πει έχεις μόνο 2 ώρες παράθυρο ευκαιρίας να χτυπησεις γκόμενα Carribean μεταξύ 23.30 και 1.00 πριν πλακώσουν οι Αραβότουρκοι.
Και στα άλλα μαγαζιά D flair κτλ το ίδιο.
Φαντάσου ακόμα και εγώ που έχω τεράστια εμπειρία,κόβω το χώρο με μια ματιά κυριολεκτικά,οσμίζομαι το θήραμα κυριολεκτικά όντας μέσα στο κλαμπ ενώ η γκόμενα κατεβαίνει έξω με το ταξί κάνοντας το χαρακτηριστικό κλα κλα με τα τακούνια,ακόμα και εγώ ο πολύπειρος έχω 30% επιτυχία στο καμάκι Carribean δηλαδή γαμάω μία γκόμενα κάθε δύο ΠΣΚ  που είμαι εκεί.Πόσο μάλλον εσύ ο αδαής.
Γενικά θέλει τεράστια εμπειρία και λίγο τύχη,να βρεθείς στον κατάλληλο χώρο την κατάλληλη στιγμή και να κάνεις τη σωστή προσφορά.Οταν παίζεις το παίγνιο επί μακρόν,ελαττώνεις τις πιθανότητες αποτυχίας αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα πετύχεις σίγουρα.Απλά ξέρεις όλα τα πιθανά σενάρια πώς εκτυλίσσονται.
Δηλαδή καταλαβαίνεις πόσα θέλει η γκόμενα για να κάτσει από το πρώτο δίλεπτο της αλληλεπίδρασης κάπως έτσι όπως και αυτή σχηματίζει μια εντύπωση για το πόσα μπορεί να αποσπάσει.
Εσύ απλά δε γάμησες τίποτα λόγω μειωμένης ισχύος πυρός,αν πας Κίεβο on budget π.χ. με 500 ευρώ για τριήμερο και ό,τι κάτσει,θα πιάσεις μαθηματικά τα αρχίδια σου.Αν όμως πας με ικανοποιητική ισχύ πυρός π.χ. 1500 ευρώ για τριήμερο και προς τα πάνω πείθεις τις γκόμενες και γαμάς,βγαίνεις νικητής.
Ο ξοδεύσας την πεντακοσάρα γελάει ευχαριστημένος που δεν του τα έφαγαν τα πιράνχας,ο σκάσας όμως τη χιλιοπεντακοσάρα γελάει ακόμα πιο ευχαριστημένος αφού γάμησε.
Ποιος είναι καλύτερος?Αυτός που σκάει 700 ευρώ για το ταξίδι και μένει αγάμητος ή αυτός που σκάει 2000 ευρώ και γαμάει?Δύσκολο ερώτημα.
Πολλά παίζονται στην ισχύ πυρός πόσα σκας για να συντρίψεις τον ανταγωνισμό.Αν ο πουστοάραβας σκάει 200 και εσύ σκας έστω και 50 παραπάνω δηλαδή 250,τον έχεις ξεσκίσει πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.Η ισχύς πυρός είναι κλειδί για Κίεβο,σλαβικό κόσμο γενικότερα,brutal power που λένε.
Κάνεις τον πουστοάραβα και τον κωλότουρκο να γευτεί βαλκανικό χύσι,τον χτυπάς άμεσα,δυνατά αποφασιστικά και χωρίς ενδοιασμούς και τον αφήνεις να σκούζει.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ας πούμε για να βγάλω τη Σλοβάκα Σαντορίνη κατέφτασα από Γερμανία με έκτακτη άδεια μιας μέρας(επειδή ξαφνικά καύλωσε στη γκόμενα και βρήκε χρόνο για διακοπές)μετά από δουλειά 24 ωρών διαδρομή 2 ωρών,και πτήση συνολικά 8 ώρες μέσω Αθήνας.Εφτασα Σαντορίνη 23.30 και ξενοδοχείο 1.00.Την επόμενη μέρα ήρθε η γκόμενα και ξενυχτήσαμε μέχρι τις 5.00 στα κλαμπ.Την επόμενη μέρα ξύπνησε από τη ζέστη στις 9.30 το πρωί και ήθελε να πάει για μπάνιο.Εγώ είχα κοιμηθεί πρακτικά 8 ώρες σε 3 μέρες,σχεδόν δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Παρόλα αυτά την ακολούθησα παραλία,μετά πήγαμε Οία εσταιτόριο για το ηλιοβασίλεμα και μετά ξανά κλαμπ όπου ξενυχτήσαμε ως τις 5.00.Την επόμενη μέρα πτήση για Αθήνα στις 11.00,Γερμανία στις 15.00,με άφιξη στις 20.00 περίπου στην πόλη και την επόμενη εικοσιτετράωρη δουλειά χωρίς ύπνο.Εξοδο συνολικά κάπου 2000 ευρώ για το τριήμερο(αεροπορικά δικά μου,γκόμενας,ξενοδοχεία,εστιατόρια).
Ποιος θα το έκανε αυτό?Τέτοια σπατάλη πόρων και φυσικών δυνάμεων?Ομως το αποτέλεσμα μετράει,το είδες.
Για αυτό λέω οτι πρέπει να διανύσεις το έξτρα mile,αν θέλεις αποτέλεσμα,να κάνεις τη διαφορά,αλλιώς γειώνεσαι στον απελπιστικό μέσο όρο,δεν ξεχωρίζεις από το σύνολο.
Αρχηγε γιατί ξενύχτησες δυο βραδιές μέχρι τις 05:00 με το μουνί?Η Σαντορίνι δεν φημίζεται για το κλάμπινγκ και μετα τις 02:00 δεν έχει τίποτα νομίζω!Ποιο το νόημα να μένεις μέχρι τις 05:00 όταν μάλιστα έχεις και μουνί μαζί σου; Ούτε καν αραβότουρκους δεν έχει εκεί για να τη μοστράρεις!Άντε να σπάσεις τον τσαμπουκά των Κινέζων και κανενός αυστραλοκαναδού αλλά μέχρι τις 01:00-02:00...Μετά κουράζει και η φάση και η γκόμενα και εσυ με τη συνεχή παρουσία!
Και όλα αυτά δύο φορές????Μήπως έκανες ψηςτήρι και δεν  :knockinb:? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι λες για τον παραπάνω φίλο που πήγε Κίεβ, είδε και δεν ακούμπησε? Μήπως δεν διάβασε καλά Κμαν?

Ακριβώς.Δεν πιστεύουν αυτά που γράφω μέχρι που τα βρίσκουν μπροστά τους.Μετά λένε,ναι είχε δίκιο αλλά δε με έπεισε,νόμιζα οτι έλεγε μαλακίες,τελικά είδα την πραγματική κατάσταση,έτσι είναι όντως,αλλά έτσι που τα γράφει,δεν μπορούσα να τα πιστέψω.
Εγώ τους προσκαλώ να πάμε Carribean,που συχνάζουν πολλές γκόμενες για αρπαχτές και σπόνσορινγκ,να δούμε τι θα πιάσουν αλλά πού...Λέει ο άλλος εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία,δε λειτουργώ με χωροχρονικούς περιορισμούς,δεν το βλέπω έτσι,ναι γαμάει ο μαύρος,ο αραβότουρκος,τι να κάνουμε τώρα,δεν τα βλέπω ανταγωνιστικά κτλ.Δεν οχλούνται που λένε αν ο Αραβας ή ο Τούρκος τους τρίβει τη δίμετρη στη μούρη τους και τους χύνει στη μάπα.Δεν το βλέπουν σαν πρόκληση.
Λένε,δικαιούται και αυτός να γαμήσει γιατί όχι κτλ.Γιατί είμαι εγώ καλύτερος,ας γαμήσει και ο Αράπης,ποιο είναι το πρόβλημα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα εγω σε 7 μερες τωρα εφαγα 40 ευρο στης πουτανες,αλλα 40 -50 ευρο καφε και φαι την μερα και τουλαχιστον αλλα 800-900 ευρο σε μαχαζια.παλι γαμησα,αν εδινα αλλα 500 στην πουτανα θα ημουν πιο ευχαριστημενος?δεν πανε ολοι κιεβ για σπονσορετες,αλλοι ειναι παντρεμενοι και πανε να ριξουν στο ταξιδι κανα πουτσο στο σαλον με 40-50 ευρο.τι να κανουν τις καριμπιαν γκομενες?
εγω αντι να δωσω 200-300 σ γκομενα περνω σε εκπτωσεις ενα γαματο σακακι ποιο πολυ ευχαριστημενο με κανει απο την πουτανα χαχαχαχαχ.
πλεον αρχοντα μεχρι 10 το αργοτερο δεν κυκλοφορω και 10 παω με συνοδεια ακομα στο σπιτι μερικες φορες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom