Αρχηγε γιατί ξενύχτησες δυο βραδιές μέχρι τις 05:00 με το μουνί?Η Σαντορίνι δεν φημίζεται για το κλάμπινγκ και μετα τις 02:00 δεν έχει τίποτα νομίζω!Ποιο το νόημα να μένεις μέχρι τις 05:00 όταν μάλιστα έχεις και μουνί μαζί σου; Ούτε καν αραβότουρκους δεν έχει εκεί για να τη μοστράρεις!Άντε να σπάσεις τον τσαμπουκά των Κινέζων και κανενός αυστραλοκαναδού αλλά μέχρι τις 01:00-02:00...Μετά κουράζει και η φάση και η γκόμενα και εσυ με τη συνεχή παρουσία!
Και όλα αυτά δύο φορές????Μήπως έκανες ψηςτήρι και δεν ?
Καλή ερώτηση.Αυτό έγινε γιατί μπλέξαμε με μια παρέα Αμερικανών από LA όπου ο τύπος ήθελε να μου πασάρει τη δικιά του Αμερικανίδα να γαμήσω για να γαμήσει αυτός τη δικιά μου.Ο τύπος ήταν νταβραντσιμένος 190,μπρατσέτο και με έσπρωχνε να χουφτώνω τη δικιά του 25 ετών,170 ξανθιά και να κάνουμε αυτό το είδος χορού grinding που η γκόμενα κωλοτρίβεται στον πούτσο σου,άλλο που δεν ήθελε η Αμερικανίδα.Η οποία συνεχώς κωλοτριβότνα με τη δικιά μου,την είχαν καταβρεί.
Η τύχη ήταν οτι το μαγαζί αυτό το Koo club είχε εντελώς σκατά κοκταίηλ,μπόμπες που έστειλαν τη γκόμενα ενώ εγώ έπινα μόνο μπύρες όπως πάντα κάνω στα νησιά αφού ξέρω οτι σερβίρουν μπόμπες.
Αλλιώς είμαι σίγουρος οτι δε θα έκανα τίποτα με τη γκόμενα.Οι μπόμπες χτύπησαν και με άφησε το βράδυ να τη δαχτυλιάσω και να χύσω πάνω της.Την επόμενη μέρα δεν άφηνε τίποτα απολύτως,μου έλεγε σε άφησα χτες.
Γενικά για Σαντορίνη πιστεύω Koo club είναι καλό αν θες να μεθύσεις τη γκόμενα και να κάτσει γιατί σερβίρουν μπομποειδή,παίζει όμως να τη χτυπήσουν άλλοι 100 κατσαπλιάδες(πήγα τουαλέτα και τη βρήκα να χαριεντίζεται με άναν τύπο και πριν προλάβω να αντιδράσω με τράβηξαν κάτι Αυστραλές να χορέψω μαζί τους.Γενικά το μαγαζί και τα ποτά στέλνει τους θαμώνες του αλλά η γκόμνα θα σου πει οτι τα κοκταίηλ είναι χάλια και θα αρχίσει να κάνει μαλακίες αν δεν προσέχεις.)Το στάνταρ κόλπο Σαντορίνη και γενικά νησιά είναι αφήνεις τη γκόμενα να λιώνει στις μπόμπες και καθαρίζεις με μπύρα για να έχεις κεφάλι καθαρό και να κάνεις τζόγο αφού Ελλάδα η μπύρα δε νοθεύεται ως φτηνοποτό.
Φυσικά αν πάω με γκόμενα κυριλέ Σαντορίνη θα την πάω σε κοκταιηλάδικο με καθαρά ακριβά ποτά και μετά Koo club να ρίξω κανάν πούτσο.Το πρόβλημα συχνά είναι οτι δεν ξέρεις τι επίδραση θα έχει το αλκοόλ ειδικά το κακής ποιότητας στα γκομενάκια.Αλλά Koo club η φάση είναι σαφής,καυλώνουν ανυπερθέτως.
Γενικά το σύστημα με τους κάμακες είναι οτι τους αφήνεις να καυλώσουν αρκετά τη γκόμενα με τους χορούς και το στυλ και μετά όταν σουρώσει,την τραβάς όπως είναι φτιαγμένη από τους τύπους για να τη γαμήσεις εσύ.Απλά πρέπει να το κάνεις στο σωστό χρόνο αλλιώς ο κάμακας μπορεί να εκμεταλευτεί την κατάσταση και να τη γαμήσει αυτός ενώ εσύ έχεις πληρώσει για τα ποτά και τη διασκέδαση.Είναι λεπτές ισορροπίες πώς ελέγχεις το περιβάλλον.Γενικά τους χρησιμοποιείς για να αυξάνεις τη θερμοκρασία,το excitement της γκόμενας για να πηδηχτεί ευκολότερα μαζί σου.