Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε γιατί ξενύχτησες δυο βραδιές μέχρι τις 05:00 με το μουνί?Η Σαντορίνι δεν φημίζεται για το κλάμπινγκ και μετα τις 02:00 δεν έχει τίποτα νομίζω!Ποιο το νόημα να μένεις μέχρι τις 05:00 όταν μάλιστα έχεις και μουνί μαζί σου; Ούτε καν αραβότουρκους δεν έχει εκεί για να τη μοστράρεις!Άντε να σπάσεις τον τσαμπουκά των Κινέζων και κανενός αυστραλοκαναδού αλλά μέχρι τις 01:00-02:00...Μετά κουράζει και η φάση και η γκόμενα και εσυ με τη συνεχή παρουσία!
Και όλα αυτά δύο φορές????Μήπως έκανες ψηςτήρι και δεν  :knockinb:? :think:

Καλή ερώτηση.Αυτό έγινε γιατί μπλέξαμε με μια παρέα Αμερικανών από LA όπου ο τύπος ήθελε να μου πασάρει τη δικιά του Αμερικανίδα να γαμήσω για να γαμήσει αυτός τη δικιά μου.Ο τύπος ήταν νταβραντσιμένος 190,μπρατσέτο και με έσπρωχνε να χουφτώνω τη δικιά του 25 ετών,170 ξανθιά και να κάνουμε αυτό το είδος χορού grinding που η γκόμενα κωλοτρίβεται στον πούτσο σου,άλλο που δεν ήθελε η Αμερικανίδα.Η οποία συνεχώς κωλοτριβότνα με τη δικιά μου,την είχαν καταβρεί.

Η τύχη ήταν οτι το μαγαζί αυτό το Koo club είχε εντελώς σκατά κοκταίηλ,μπόμπες που έστειλαν τη γκόμενα ενώ εγώ έπινα μόνο μπύρες όπως πάντα κάνω στα νησιά αφού ξέρω οτι σερβίρουν μπόμπες.
Αλλιώς είμαι σίγουρος οτι δε θα έκανα τίποτα με τη γκόμενα.Οι μπόμπες χτύπησαν και με άφησε το βράδυ να τη δαχτυλιάσω και να χύσω πάνω της.Την επόμενη μέρα δεν άφηνε τίποτα απολύτως,μου έλεγε σε άφησα χτες.
Γενικά για Σαντορίνη πιστεύω Koo club είναι καλό αν θες να μεθύσεις τη γκόμενα και να κάτσει γιατί σερβίρουν μπομποειδή,παίζει όμως να τη χτυπήσουν άλλοι 100 κατσαπλιάδες(πήγα τουαλέτα και τη βρήκα να χαριεντίζεται με άναν τύπο και πριν προλάβω να αντιδράσω με τράβηξαν κάτι Αυστραλές να χορέψω μαζί τους.Γενικά το μαγαζί και τα ποτά στέλνει τους θαμώνες του αλλά η γκόμνα θα σου πει οτι τα κοκταίηλ είναι χάλια και θα αρχίσει να κάνει μαλακίες αν δεν προσέχεις.)Το στάνταρ κόλπο Σαντορίνη και γενικά νησιά είναι αφήνεις τη γκόμενα να λιώνει στις μπόμπες και καθαρίζεις με μπύρα για να έχεις κεφάλι καθαρό και να κάνεις τζόγο αφού Ελλάδα η μπύρα δε νοθεύεται ως φτηνοποτό.
Φυσικά αν πάω με γκόμενα κυριλέ Σαντορίνη θα την πάω σε κοκταιηλάδικο με καθαρά ακριβά ποτά και μετά Koo club να ρίξω κανάν πούτσο.Το πρόβλημα συχνά είναι οτι δεν ξέρεις τι επίδραση θα έχει το αλκοόλ ειδικά το κακής ποιότητας στα γκομενάκια.Αλλά Koo club η φάση είναι σαφής,καυλώνουν ανυπερθέτως.
Γενικά το σύστημα με τους κάμακες είναι οτι τους αφήνεις να καυλώσουν αρκετά τη γκόμενα με τους χορούς και το στυλ και μετά όταν σουρώσει,την τραβάς όπως είναι φτιαγμένη από τους τύπους για να τη γαμήσεις εσύ.Απλά πρέπει να το κάνεις στο σωστό χρόνο αλλιώς ο κάμακας μπορεί να εκμεταλευτεί την κατάσταση και να τη γαμήσει αυτός ενώ εσύ έχεις πληρώσει για τα ποτά και τη διασκέδαση.Είναι λεπτές ισορροπίες πώς ελέγχεις το περιβάλλον.Γενικά τους χρησιμοποιείς για να αυξάνεις τη θερμοκρασία,το excitement της γκόμενας για να πηδηχτεί ευκολότερα μαζί σου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Καλή ερώτηση.Αυτό έγινε γιατί μπλέξαμε με μια παρέα Αμερικανών από LA όπου ο τύπος ήθελε να μου πασάρει τη δικιά του Αμερικανίδα να γαμήσω για να γαμήσει αυτός τη δικιά μου.Ο τύπος ήταν νταβραντσιμένος 190,μπρατσέτο και με έσπρωχνε να χουφτώνω τη δικιά του 25 ετών,170 και να κάνουμε αυτό το είδος χορού grinding που η γκόμενα κωλοτρίβεται στον πούτσο σου,άλλο που δεν ήθελε η Αμερικανίδα.
Η τύχη ήταν οτι το μαγαζί αυτό το Koo club είχε εντελώς σκατά κοκταίηλ,μπόμπες που έστειλαν τη γκόμενα ενώ εγώ έπινα μόνο μπύρες όπως πάντα κάνω στα νησιά αφού ξέρω οτι σερβίρουν μπόμπες.
Αλλιώς είμαι σίγουρος οτι δε θα έκανα τίποτα με τη γκόμενα.Οι μπόμπες χτύπησαν και με άφησε το βράδυ να τη δαχτυλιάσω και να χύσω πάνω της.Την επόμενη μέρα δεν άφηνε τίποτα απολύτως,μου έλεγε σε άφησα χτες.
Γενικά για Σαντορίνη πιστεύω Koo club είναι καλό αν θες να μεθύσεις τη γκόμενα και να κάτσει γιατί σερβίρουν μπομποειδή,παίζει όμως να τη χτυπήσουν άλλοι 100 κατσαπλιάδες(πήγα τουαλέτα και τη βρήκα να χαριεντίζεται με άναν τύπο και πριν προλάβω να αντιδράσω με τράβηξαν κάτι Αυστραλές να χορέψω μαζί τους.Γενικά το μαγαζί και τα ποτά στέλνει τους θαμώνες του αλλά η γκόμνα θα σου πει οτι τα κοκταίηλ είναι χάλια και θα αρχίσει να κάνει μαλακίες αν δεν προσέχεις.)Το στάνταρ κόλπο Σαντορίνη και γενικά νησιά είναι αφήνεις τη γκόμενα να λιώνει στις μπόμπες και καθαρίζεις με μπύρα για να έχεις κεφάλι καθαρό και να κάνεις τζόγο αφού Ελλάδα η μπύρα δε νοθεύεται.
Πάλι κάτι δεν με πείθει...Είσουν με Μουνάρα Σλοβάκα και άντε έπαιξες2-3 ώρες με τους Αμερικάνους...05:00 να φύγεις απο κλάμπ όταν μάλιστα είσαι με αμφίβολο μουνί είναι αχρείαστο! Γενικώς όταν είσαι με γκόμενα δεν κλείνεις ένα μαγαζί...Μάταιο τελείως ..
Στα νησιά  μάλιστα κυκλοφορούν και κάτι Λιβανέζοι και Εβραίοι κατσαπλιάδες που προτείνουν σε γκόμενες να τους ακολουθήσουν σε θαλαμηγούς όπως έχει συμβεί σε δικές μας στη Ρόδο και απειλήθηκαν συρράξεις...Προς τι τόσο ρίσκο...?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάλι κάτι δεν με πείθει...Είσουν με Μουνάρα Σλοβάκα και άντε έπαιξες2-3 ώρες με τους Αμερικάνους...05:00 να φύγεις απο κλάμπ όταν μάλιστα είσαι με αμφίβολο μουνί είναι αχρείαστο! Γενικώς όταν είσαι με γκόμενα δεν κλείνεις ένα μαγαζί...Μάταιο τελείως ..
Στα νησιά  μάλιστα κυκλοφορούν και κάτι Λιβανέζοι και Εβραίοι κατσαπλιάδες που προτείνουν σε γκόμενες να τους ακολουθήσουν σε θαλαμηγούς όπως έχει συμβεί σε δικές μας στη Ρόδο και απειλήθηκαν συρράξεις...Προς τι τόσο ρίσκο...?

Εφυγα γιατί μέναμε Περίσσα που είναι μισή ώρα από Φυρά που είναι το κλαμπ και δεν ήξερα πώς θα γυρίσουμε πίσω.Σαντορίνη έχει μεγάλη μαφία με τα ταξί.Εχει κάπου 20 ταξί ολόκληρο το νησί νομίζω οπότε πρέπει να περιμένεις κανά μεσάωρο να βρεις ταξί το βράδυ.Δεν είναι όπως στη Ρόδο.
Ηταν αργά,είχα εξαντληθεί και φύγαμε.Οι Αμερικανοί είπαν να πάμε κάπου αλλού σε άλλο κλαμπ.Τώρα δε θυμάμαι ακριβώς γιατί φύγαμε αλλά 5.00 το πρωί φύγαμε και μετά πήγαμε στη στάση λεωφορείων να πάρουμε ταξί.Εκεί ήταν μια ουρά 30 ατόμων που περίμεναν και αυτοί ταξί.
Τους την έκανα αλά ελληνικά και συνεπιβιβαστήκαμε με τη γκόμενα στο επόμενο.Οι τουρίστριες μας έβριζαν θυμάμαι,αν είναι δυνατόν,τον άρχοντα στην πατρίδα του.Τους λέω δε γαμιέστε να απρίσετε εδώ είναι πατρίδα μου είμαι άρχων.Και ο ταξιτζής δηλαδή μας έβαλε μέσα για διπλή διαδρομή στα αρχίδια του.Λέω στη γκόμενα πάνε να μου κάνουν μάθημα τι παίζει Ελλάδα,αν είναι δυνατόν.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Ωωωωωπα, μας έστειλες στον Αρη τώρα.

Πλήρωσες 2Κ για να πας διακοπες με τη γκόμενα, να την πας παντού ενώ είσαι κομμάτια και να σε αφήσει μόνο να τη δαχτυλιάσεις και χύσεις πάνω της, και αυτό ενώ είναι λιώμα?????

Η γκόμενα εντάξει, δεν ήταν πουτάνα, αλλά δεν σε γούσταρε κιόλας. Κατανοητό. Εσύ το ευχαρηστήκες αυτό???? Το θεωρείς ικανοποιητικό αποτέλεσμα????? Ασε τι θα πει ο ένας και ο άλλος... ΕΣΥ είσαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα???? Θα το ξαναέκανες????

Νομίζω ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα έριχνε χριστοπαναγίες σε όλη την πτήση της επιστροφής.

ΥΓ1. Αν τον πάρεις με το καλό, τα λέει όπως συνέβησαν ο κμαν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν οχλούνται που λένε αν ο Αραβας ή ο Τούρκος τους τρίβει τη δίμετρη στη μούρη τους και τους χύνει στη μάπα.Δεν το βλέπουν σαν πρόκληση.
Λένε,δικαιούται και αυτός να γαμήσει γιατί όχι κτλ.Γιατί είμαι εγώ καλύτερος,ας γαμήσει και ο Αράπης,ποιο είναι το πρόβλημα?
Είναι μπουνιά στο στομάχι όταν ωραία γκόμενα νταλαβερίζεται με Μαύρο ή τριτοκοσμικό! Στα μέρη όμως που δεν είναι πληρωτές οι γκόμενες , τα βάζω με τις ίδιες και τη γαμημένη global αριστερά που τους έχει κάψει το μυαλό και πιστεύουν πως αυτοί είναι και άνθρωποι ...Είναι φορές που όταν βλέπω αυτούς που επιλέγουν οι γκόμενες  θα ήθελα να είμαι λιγδιάρης, καχεκτικός , μαυρωπός και άφραγκος...
Τώρα για το Caribbean που γίνεται πλειστηριασμός , είναι να απορείς πως η Δύση  και οι Σλάυοι επιτρέπουν  στους αραβότουρκους να παίζουν το παιχνίδι επι ίσοις όροις...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωωωωωπα, μας έστειλες στον Αρη τώρα.

Πλήρωσες 2Κ για να πας διακοπες με τη γκόμενα, να την πας παντού ενώ είσαι κομμάτια και να σε αφήσει μόνο να τη δαχτυλιάσεις και χύσεις πάνω της, και αυτό ενώ είναι λιώμα?????

Η γκόμενα εντάξει, δεν ήταν πουτάνα, αλλά δεν σε γούσταρε κιόλας. Κατανοητό. Εσύ το ευχαρηστήκες αυτό???? Το θεωρείς ικανοποιητικό αποτέλεσμα????? Ασε τι θα πει ο ένας και ο άλλος... ΕΣΥ είσαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα???? Θα το ξαναέκανες????

Νομίζω ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα έριχνε χριστοπαναγίες σε όλη την πτήση της επιστροφής.

ΥΓ1. Αν τον πάρεις με το καλό, τα λέει όπως συνέβησαν ο κμαν.

Αυτές οι ευκαιρίες σου δίνονται μια φορά τα πέντε χρόνια.Γνωρίζεις ένα μοντέλο,σούπερ μούνα στο αεροδρόμιο,την ψήνεις 3 χρόνια και σε γράφει και ξαφνικά σου λέει οτι τώρα και μόνο τώρα έχει ένα τριήμερο να κάνει διακοπές μαζί σου.
Εκεί πρέπει να πιάσεις την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Είναι όλα εναντίον σου.Δεν έχεις άδεια,είσαι πνιγμένος στη δουλειά,γιατί το λέει ξαφνικά,τα αεροπορικά είναι πανάκριβα γιατί θα τα κλείσεις στη σαιζόν την τελευταία στιγμή και πρέπει να την πας σε πεντάστερο ξενοδοχείο για να έχεις πιθανότητες στο καλύτερο μέρος της Ελλάδας που φυσικά θα είναι πανάκριβο.Αλλά είναι μία ευκαιρία και μόνο,δεν έχεις άλλη για αυτό το επίπεδο.
Και μιλάμε για Σλοβάκες που είναι γνωστές cock teasers,δεν κάθονται εύκολα όπως οι Τσέχες,πρήζουν αρχίδια κτλ.
Αλλά είναι μοναδική ευκαιρία οπότε τα δίνεις όλα.Παίζεις τη ζαριά που λένε με τις πιθανότητες εναντίον σου και πας να ανατρέψεις την κατάσταση.Γκόμενα 20 χρόνια μικρότερη,12 πόντους ψηλότερη,επαγγελματίας μοντέλο στο Μιλάνο και μορφωμένη με ισχυρό πτυχίο από χώρα της ΕΕ με ευρώ και καλύτερη οικονομική κατάσταση από Ελλάδα.Εκεί φέρνεις το άλφα game που λένε,δε σε παίρνει για το παραμικρό λάθος πρέπει να τα κάνεις όλα σωστά και να κυνηγήσεις την τύχη σου γιατί τέτοιες ευκαιρίες δίνονται μία κάθε πέντε δέκα χρόνια είναι εντελώς out of your league το σκηνικό.Εκεί μιλάει η αθάνατη ελληνική ψυχή,το ένστικτο γαμέως.Τα δίνεις όλα για το μουνί.
Ενα μικρό πράγμα να πάει στραβά,κλώτσησες την τύχη σου,πρέπει να ελέγχεις όλο το σκηνικό μέχρι κεραίας παρά την κούραση,τη στέρηση ύπνου,την οικονομική αιμορραγία κτλ.
Γενικά όμως πολλοί την πατάνε με τις Σλοβάκες.Ενώ οι Τσέχες αν συμφωνήσουν να έρθουν είναι δεδομένο οτι θα ανοίξουν τα μπουτάκια τους,οι Σλοβάκες παίζουν περίεργα παιχνίδια και πρέπει κάπως να τις φέρεις σε διάθεση.Είναι πιο mental φάση,όχι θεοπάλαβες όπως οι Πολωνές αλλά παίζουν παιχνίδια.
Για σίγουρα γαμήσια λεωφόρους,αξιοπιστία ενδείκνυνται φυσικά οι Τσέχες δεν το συζητάω.Αλλά Τσέχα μοντελέ χλωμό εκτός αν έχει περάσει τα 30.Ενώ οι Σλοβάκες φαίνονται διαθέσιμες και σε μικρότερη ηλικία και μοντελέ αλλά εξαπατούν εύκολα,είναι αλλιώς.
Τέλος πάντων τα έχω αναλύσει πολλές φορές.Πολωνέζα δεν έρχεται ποτέ να τη γαμήσεις με αντάλλαγμα μόνο διακοπές,θέλει κάτι παραπάνω.Τσέχα έρχεται χαλαρά.Σλοβάκα πρέπει να παίξεις παίγνιο,δεν είναι καθαρή συμφωνία,έχει πολλά γκρίζα σημεία και στις γκόμενες αρέσει αυτή η ακαθοριστία.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Mini κουϊζ:
Ποιοι συναγωνιστες θα μπορουσαν να ειναι τα δυο προσωπα της φωτογραφιας ( σβατζενεγκερ- ντε βιτο) σε
πορνοεκδρομη στο κιεβο και καλα

Συνημμένα

• uai-imp_00009966.jpg
    uai-imp_00009966.jpg
    143,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Προκύπτει απο  το ποστ σου!Εκτός αν πήγες σε κάποια/ες απο τις τρεις εκδοχές του πληρωμένου που περιγράφεις..
Απο το πόστ μου προκύπτει η προσωπική μου άποψη για το πώς είδα με τα δικά μου μάτια το Κίεβο.
Δεν προκύπτει αν ακούμπησα ή όχι.
Για να σου λυθεί η απορία πάντως ναι ακούμπησα προφανώς πληρωμένο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ας πούμε για να βγάλω τη Σλοβάκα Σαντορίνη κατέφτασα από Γερμανία με έκτακτη άδεια μιας μέρας(επειδή ξαφνικά καύλωσε στη γκόμενα και βρήκε χρόνο για διακοπές)μετά από δουλειά 24 ωρών διαδρομή 2 ωρών,και πτήση συνολικά 8 ώρες μέσω Αθήνας.Εφτασα Σαντορίνη 23.30 και ξενοδοχείο 1.00.Την επόμενη μέρα ήρθε η γκόμενα και ξενυχτήσαμε μέχρι τις 5.00 στα κλαμπ.Την επόμενη μέρα ξύπνησε από τη ζέστη στις 9.30 το πρωί και ήθελε να πάει για μπάνιο.Εγώ είχα κοιμηθεί πρακτικά 8 ώρες σε 3 μέρες,σχεδόν δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.Παρόλα αυτά την ακολούθησα παραλία,μετά πήγαμε Οία εσταιτόριο για το ηλιοβασίλεμα και μετά ξανά κλαμπ όπου ξενυχτήσαμε ως τις 5.00.Την επόμενη μέρα πτήση για Αθήνα στις 11.00,Γερμανία στις 15.00,με άφιξη στις 20.00 περίπου στην πόλη και την επόμενη εικοσιτετράωρη δουλειά χωρίς ύπνο.Εξοδο συνολικά κάπου 2000 ευρώ για το τριήμερο(αεροπορικά δικά μου,γκόμενας,ξενοδοχεία,εστιατόρια).
Ποιος θα το έκανε αυτό?Τέτοια σπατάλη πόρων και φυσικών δυνάμεων?Ομως το αποτέλεσμα μετράει,το είδες.
Για αυτό λέω οτι πρέπει να διανύσεις το έξτρα mile,αν θέλεις αποτέλεσμα,να κάνεις τη διαφορά,αλλιώς γειώνεσαι στον απελπιστικό μέσο όρο,δεν ξεχωρίζεις από το σύνολο.

Άλλο να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε αντίξοες συνθήκες και άλλο να επιδιώκεις να δρας υπό αντίξοες συνθήκες.
Αυτό είναι αποκλειστικά δικό σου φετίχ.

Σιγά άμα ήθελα αυτό,θα πήγαινα διαμερίσματα με κανάν ταρίφα(έχει άπειρους που περιμένουν έξω από Sky bar,D Fleur κτλ να φορτώσουν δυτικούς καυλείς που απέτυχαν στο καμάκι),θα φόρτωνα μία ή δύο γκόμενες,θα έσκαγα 50 ευρώ για την καθεμία και τέλος.Σιγά μην έκανα καμάκι στα μωλ ή στα κλαμπ.
Γιατί πάω Πολωνία Vin Diesel Πόζναν,Grey club,Cherry,Mundo Wroclaw κτλ και ξενυχτάω και μου βγαίνει η Παναγία αντί να βρω μια γκόμενα από odloty και να την περιμένω στο ξενοδοχείο?
Γιατί δεν αράζω Κίεβο στο διαμέρισμα να καλώ διαδοχικά γκόμενες από Gia,relaxkiev,mamba κτλ και να έρχονται να τις ξεκωλιάσω?
Γιατί να μην πάω δίπλα εδώ στα FKK που είναι πιο άνετα,τίμια και παίζουν καλύτερες τιμές?

Γιατί δεν σε ικανοποιεί να κάνεις μόνο σεξ.
Θέλεις την αυτοεπιβεβαίωση μέσω χρημάτων και την επίδειξη ισχύος απέναντι σε κατώτερες μορφωτικά/οικονομικά γυναίκες, θες το ταξίδι στα Σλαβικά μουνολίβαδα, θες τους αραβοτουρκους ανταγωνιστές,θες Σλαβικη παρακμή και ρετρό καταστάσεις κ.λ.π.

yacs

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
20
Πόντοι
0
δεν μπορω να σου στειλω ακομα πμ γιατι δεν εχω συμπληρωσει τα ποστ που πρεπει.
στειλε μου mail να σου απαντησω!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Τρόπο πάντως για 15 χρόνια νεότερες μου δεν έχω ούτε εγώ που είμαι  36 και τελευταία παίρνω μόνο 30αρες , ούτε ο ΒΠ για παράδειγμα που πήγε και έσκασε 10.000€ σε καστινγκ για να πάρει περί τα 20 κοριτσάκια 18-20 χρονών!
Ούτε κάποιον άλλο ξέρω που να παίρνει συστηματικά μικρές  20-25 με καμάκι πλήν του ΜΙΔΑ σύμφωνα με τα γραφόμενά του!!! :headbaning2:
Μιδα θεε παρε την παε :rockon:

Οταν λεμε γκομενα με καμακι εννοειται οτι δεν αναφερεις καν χρηματικο ποσο (ουτε ενα ευρω) και φυσικα ουτε καν ενα απλο δωρακι ΠΡΙΝ την γαμησεις. Αλλιως λεγεται συνδιαλλαγη και οχι καμακι ...
Αυτο τωρα για να το πετυχεις με gap 20 χρονια και βαλε ειναι σχεδον απιθανο για ενα τουριστα ,μονο σαν μονιμος εχεις ελπιδες και αυτο βεβαια υπο προυποθεσεις. Το πετυχα μερικες φορες οταν ημουν ημιμονιμα πανω με αποκορυφωμα τα 27 χρονια gap που ειναι και το "ρεκορ" μου.

Για τον αρχηγο σου θα παραθεσω το παρακατω και δεν ξανασχολουμαι :
greek kamaki (κατα φαντασια)
sugar daddy (ονειδος για αυτη την ηλικια)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άλλο να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε αντίξοες συνθήκες και άλλο να επιδιώκεις να δρας υπό αντίξοες συνθήκες.
Αυτό είναι αποκλειστικά δικό σου φετίχ.

Γιατί δεν σε ικανοποιεί να κάνεις μόνο σεξ.
Θέλεις την αυτοεπιβεβαίωση μέσω χρημάτων και την επίδειξη ισχύος απέναντι σε κατώτερες μορφωτικά/οικονομικά γυναίκες, θες το ταξίδι στα Σλαβικά μουνολίβαδα, θες τους αραβοτουρκους ανταγωνιστές,θες Σλαβικη παρακμή και ρετρό καταστάσεις κ.λ.π.

Οντως μου αρέσει η σλαβική ατμόσφαιρα.Θυμάμαι πόσο καύλωνα στα σλαβικά χωριά που με είχαν πάει γκόμενες το 2003 και το 2012,βαθιά Πολωνία φάση.Ξεφεύγεις τελείως εκεί,γαμήσι μόνο και φαί όλη μέρα και αλλόκοτα σκηνικά.
Και να πάω Πολωνία ή Τσεχία και να μη γαμήσω με εξιτάρει πάντα το ταξίδι,γιατί η ατμόσφαιρα είναι καυλωτική.
Γενικά σλαβικές χώρες νιώθεις πολύ ωραία,ποτέ δε μιζεριάζεις.Βρότσλαβ κέντρο,Πόζναν,Στεττίν,Πίλσεν,Οστράβα,Λβωφ κτλ είναι πόλεις που στάζουν από καύλα έχουν αυτή τη σπέσιαλ ατμόσφαιρα.Και τι να πούμε για τα σλαβικά κέντρα Πράγα,Κίεβο,Βαρσοβία κτλ εκεί οι πότσοι απογειώνονται.
Αυτά δεν τα βρίσκεις Ελλάδα και φυσικά ποτέ Γερμανία,με το που περνάς τα σύνορα αρχίζει το παράλληλο σλαβικό σύμπαν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μιδα θεε παρε την παε :rockon:

Οταν λεμε γκομενα με καμακι εννοειται οτι δεν αναφερεις καν χρηματικο ποσο (ουτε ενα ευρω) και φυσικα ουτε καν ενα απλο δωρακι ΠΡΙΝ την γαμησεις. Αλλιως λεγεται συνδιαλλαγη και οχι καμακι ...
Αυτο τωρα για να το πετυχεις με gap 20 χρονια και βαλε ειναι σχεδον απιθανο για ενα τουριστα ,μονο σαν μονιμος εχεις ελπιδες και αυτο βεβαια υπο προυποθεσεις. Το πετυχα μερικες φορες οταν ημουν ημιμονιμα πανω με αποκορυφωμα τα 27 χρονια gap που ειναι και το "ρεκορ" μου.

Για τον αρχηγο σου θα παραθεσω το παρακατω και δεν ξανασχολουμαι :
greek kamaki (κατα φαντασια)
sugar daddy (ονειδος για αυτη την ηλικια)
Έθεσες τον όρο "καμάκι" όσο πιο σωστά γίνεται!! :hi:Είπαμε τότε στη στη Μολδαβία είσουν Βαλκάνιος Υπεράρχων και επέβαλες κυριαρχία!!! :rockon:Μην αρχίσεις τις μετριοφροσύνες τώρα ! :headbaning2:

Ο Μίδας όπως μας λεει με το αυτοκίνητο στη χρυσή γραμμή νικολαεφ ντνιεπρ και μια άλλη πόλη που δεν θυμάμαι την έστηνε έξω απο πανεπιστήμια και σχολές για καμάκι!Ηλικίες 20-25 γιατί παραπάνω όπως λέει δεν αξίζει ! Εγώ αυτά σε Μουκάτσεβο , βιννιτσα ,Χμελινσκι και Λβιβ που πήγα δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να γίνουν...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,με έκαψες... :S

Δηλαδή πήγες τη Σλοβάκα κούτρα διακοπές Σαντορίνη στα καλύτερα και απλά σε άφησε να χύσεις πάνω της;
Και δεν εφάρμοσες ούτε ψυχολογικό πόλεμο,εκβιαστικες τακτικες,κ.λ.π.;

Eγώ είχα πάει εκδρομή ένα ΣΚ με Λιθουανή στο Σαλτσμπουργκ,έπαιξε μπαλαμούτι αλλά όχι γαμήσι το πρώτο βράδυ γιατί δήθεν την είχε πειράξει το ποτό και την πονούσε η κοιλιά.
Ξημερώνει,πάω να κάνω ηρωική είσοδο,τρώω πόρτα,πάμε για πρωινό γυρνάμε ξανατρώω πόρτα και όπως μπαίνουμε στο αμάξι να πάμε να δούμε δήθεν κάτι παλάτια,
την πήγα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό να γυρίσει μόνη της Μόναχο.

Μιλάμε για γκόμενα που την είχα χαμουρέψει μέσα στη βδομάδα με κάθε τρόπο και εκείνη πρότεινε να κάνουμε μια μικρή απόδραση το ΣΚ και να γαμηθούμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και Λβιβ που πήγα δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να γίνουν...

Επρεπε να έρθεις Λβωφ το 2005 να μπουκάρουμε Μιλένιουμ Ladies night.Τότε γίνονταν τα απίστευτα.Και να τα λες δηλαδή δεν τα πιστεύει ο άλλος.Να είσαι μόνος με 100 γκόμενες στο μαγαζί άντε και 2 ακόμα άντρες.Απίστευτη γκάμα επιλογών,όλες κάτω των 25 και πολλές οχτάρια και πάνω.Η πίστα χορού να έχει καμιά τριανταριά γκόμενες να λικνίζονται μόνες.Τρελλές εποχές για κάμακες.
Καμία σχέση με τώρα φυσικά.Τώρα λένε έχει γίνει ένα καινούργιο μαγαζί Λβωφ το Malevich,τεράστιο κλαμπ και καλά το μεγαλύτερο στην πρώην Αυστροουγγαρία.Αυτό αξίζει να το επισκεφτεί κανείς έστω και μία φορά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω,με έκαψες... :S

Δηλαδή πήγες τη Σλοβάκα κούτρα διακοπές Σαντορίνη στα καλύτερα και απλά σε άφησε να χύσεις πάνω της;
Και δεν εφάρμοσες ούτε ψυχολογικό πόλεμο,εκβιαστικες τακτικες,κ.λ.π.;

Την πάτησα άσχημα γιατί μου υποσχέθηκε οτι θα τη γαμούσα την επόμενη μέρα και το πρωί την έκανε για πρωινό και μετά έκανε τον Κινέζο.Μα της έλεγα άλλα μου έλεγες.
Αλλιώς θα την είχα γαμήσει το βράδυ εννοείται.
Αλλά ήμουν και εγώ κάπως χάλια από τα ξύδια και πήρα στα σοβαρά τις μαλακίες που μου έλεγε.Μου έγινε και μάθημα να μην εμπιστεύομαι Σλοβάκες.
Με Τσέχες μόνο μια φορά μου έτυχε αυτό μου λέει η άλλη στο ξενοδοχείο κέντρο budou tebe zitra pokracovat(θα σε ευχαριστήσω αύριο),έχυσα και εγώ μετά από μαλακία στην κοιλιά της και την άλλη μέρα ούτε με άφηνε να τον χώσω.Αυτές είναι αρχιδοπρήχτρες,πολλές Τσέχες βέβαια σε ανακουφίζουν χειρωνακτικώς αν έχουν γκόμενο και δε θέλουν κατ ανάγκη πούτσο αλλά είναι ενοχλητικό.
Την Τσέχα αυτή τελικά την έστειλα πίσω αεροπορικώς την τρίτη φορά αν και δεν περάσαμε άσχημα Ρόδο,Σαντορίνη το 2008.Σε κάποια φάση τη δαχτύλιαζα δημοσίως στην παραλία Ελλη της Ρόδου μπροστά από το Ενυδρείο και κάτι Αγγλίδες σηκώθηκαν και μας έβγαζαν φωτό.Στα exhibionist οι Τσέχες είναι μανούλες,γουστάρουν πολύ.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Επρεπε να έρθεις Λβωφ το 2005 να μπουκάρουμε Μιλένιουμ Ladies night.Τότε γίνονταν τα απίστευτα.Και να τα λες δηλαδή δεν τα πιστεύει ο άλλος.Να είσαι μόνος με 100 γκόμενες στο μαγαζί άντε και 2 ακόμα άντρες.Απίστευτη γκάμα επιλογών,όλες κάτω των 25 και πολλές οχτάρια και πάνω.Η πίστα χορού να έχει καμιά τριανταριά γκόμενες να λικνίζονται μόνες.Τρελλές εποχές για κάμακες.
Καμία σχέση με τώρα φυσικά.Τώρα λένε έχει γίνει ένα καινούργιο μαγαζί Λβωφ το Malevich,τεράστιο κλαμπ και καλά το μεγαλύτερο στην πρώην Αυστροουγγαρία.Αυτό αξίζει να το επισκεφτεί κανείς έστω και μία φορά.
το βλέπω για "εξωτικό" νοβοσιμπίρσκ για μπανάκια  , Περμ , Irkousk κτλ με τη πρώτη ευκαιρία τον ερχόμενο Δεκέμβριο !!!

Συνημμένα

• 6662e710-ff36-482c-b38c-2bd69f2473c5.jpg
    6662e710-ff36-482c-b38c-2bd69f2473c5.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 7515b151-7b43-44b0-8a9a-fb4161474673.jpg
    7515b151-7b43-44b0-8a9a-fb4161474673.jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Αυτό που λέει ο Γκλοκ είναι πως ένας μέσος πορνοτουρίστας 50+, που δεν είναι μόνιμος ή δεν ξέρει την τοπική γλώσσα,
δεν μπορεί να χτυπήσει αξιόλογη φοιτήτρια κάτω από τα μισά του χρόνια χωρίς λεφτά.

Επίσης η λέξη φοιτήτρια ηχει ωραία, αλλά άμα είναι 4άρι-5άρι η φοιτήτρια και πρέπει να τρέχει κάποιος στο Καμένιτς Ποντόλσκι,
καλύτερα ας βαρέσουμε καμιά παχιά..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που λέει ο Γκλοκ είναι πως ένας μέσος πορνοτουρίστας 50+, που δεν είναι μόνιμος ή δεν ξέρει την τοπική γλώσσα,
δεν μπορεί να χτυπήσει αξιόλογη φοιτήτρια κάτω από τα μισά του χρόνια χωρίς λεφτά.

Επίσης η λέξη φοιτήτρια ηχει ωραία, αλλά άμα είναι 4άρι-5άρι η φοιτήτρια και πρέπει να τρέχει κάποιος στο Καμένιτς Ποντόλσκι,
καλύτερα ας βαρέσουμε καμιά παχιά..

Εγώ τότε ήμουνα 30-35 περίπου και χτυπούσα εικοσάρες τζάμπα.Εμενα ξενοδοχείο Λβωφ με 25 ευρώ τη μέρα στα ανακαινισμένα δωμάτια και έτρωγα Mc Donalds.Είχα μπάτζετ ένα χιλιάρικο για 10 μέρες.
Αλλά ήταν υπεραρκετό.Τις γκόμενες τις πήγαινα για φαί στο Zorba το ελληνικό εστιατόριο όπου έσκαγα 20 ευρώ για γεύμα 2 ατόμων με κρασιά.Ηταν άλλες εποχές.

Ισως γίνονται και τώρα τα ίδια αν είσαι 30 ετών αλλά δεν ξέρω.Τα μαγαζιά πάντως και το κέντρο έχουν μείνει τα ίδια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Ο Μίδας όπως μας λεει με το αυτοκίνητο στη χρυσή γραμμή νικολαεφ ντνιεπρ και μια άλλη πόλη που δεν θυμάμαι την έστηνε έξω απο πανεπιστήμια και σχολές για καμάκι!Ηλικίες 20-25 γιατί παραπάνω όπως λέει δεν αξίζει ! Εγώ αυτά σε Μουκάτσεβο , βιννιτσα ,Χμελινσκι και Λβιβ που πήγα δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να γίνουν...
Τα εκανε ομως πριν χρονια ,τουλαχιστον δεκαετια.
μετα ειναι πιο λαικος(με την καλη εννοια) και μιλαει πολυ καλα ρωσσικα ,εσυ εισαι πιο κοσμοπολιτης και χρειαζεσαι ενα "κυριλε" περιβαλλον για να αποδωσεις, ετσι πιστευω τουλαχιστον.
Ο μιδας ειναι σκυλι του πολεμου ... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom