Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Την πάτησα άσχημα γιατί μου υποσχέθηκε οτι θα τη γαμούσα την επόμενη μέρα και το πρωί την έκανε για πρωινό και μετά έκανε τον Κινέζο.Μα της έλεγα άλλα μου έλεγες.
Αλλιώς θα την είχα γαμήσει το βράδυ εννοείται.

Ωραία,ας πούμε ότι έπαιξες και έχασες...

Στο σενάριο να την πηδούσες μέσα στο ΣΚ, ας πούμε μια φορά κάθε μέρα..

Πόσο θα σου έβγαινε το γαμήσι έκαστο,έχεις υπολογίσει;
Tώρα θα μου πεις,εσύ την καταέβρισκες και που την είχες δίπλα σου και έκαιγες τα μυαλά των υπόλοιπων αντρών με το μις ματς.
Οπότε όπως σου έγραψα και πριν, εσύ πληρώνεις πολλαπλά βίτσια σου με τον τρόπο που εξασκείς το σπορ.

Αλλά vfm δεν το λες με τίποτα...

Εγώ τότε ήμουνα 30 περίπου και χτυπούσα εικοσάρες τζάμπα.Εμενα ξενοδοχείο Λβωφ με 25 ευρώ τη μέρα στα ανακαινισμένα δωμάτια και έτρωγα Mc Donalds.Είχα μπάτζετ ένα χιλιάρικο για 10 μέρες.
Αλλά ήταν υπεραρκετό.Τις γκόμενες τις πήγαινα για φαί στο Zorba το ελληνικό εστιατόριο όπου έσκαγα 20 ευρώ για γεύμα 2 ατόμων με κρασιά.Ηταν άλλες εποχές.

Δεν το λέω για σένα και ας αφήσουμε τι γινόταν πριν 20χρόνια.

Εγώ με εμπειρία από το 2015 και μετά, δεν είδα κανέναν μέσο 50+, που δεν είναι μόνιμος ή δεν μιλάει τη γλώσσα,
που να φόρτωσε πάνω από 6άρι 20-25 ελευθέρας βοσκής.
Βασικά έναν Έλληνα τουρίστα εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα γνώρισα στην Πράγα,αλλά αυτός γαμούσε και έδερνε γενικώς

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
και πρέπει να τρέχει κάποιος στο Καμένιτς Ποντόλσκι
Που το βρήκες το παράδειγμα?Σε αυτή ακριβώς τη πόλη βλέπαμε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που πηγαίναν δυο μουνάκια και αναρωτιόμασταν με τον dirty τι ελπίδες μπορεί να είχε ο μίδας αν ήταν στημένος απ´ έξω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραία,ας πούμε ότι έπαιξες και έχασες...

Στο σενάριο να την πηδούσες μέσα στο ΣΚ, ας πούμε μια φορά κάθε μέρα..

Πόσο θα σου έβγαινε το γαμήσι έκαστο,έχεις υπολογίσει;
Tώρα θα μου πεις,εσύ την καταέβρισκες και που την είχες δίπλα σου και έκαιγες τα μυαλά των υπόλοιπων αντρών με το μις ματς.
Οπότε όπως σου έγραψα και πριν, εσύ πληρώνεις πολλαπλά βίτσια σου με τον τρόπο που εξασκείς το σπορ.

Αλλά vfm δεν το λες με τίποτα...

Εγώ με εμπειρία από το 2015 και μετά, δεν είδα κανέναν μέσο 50+, που δεν είναι μόνιμος ή δεν μιλάει τη γλώσσα,
που να φόρτωσε πάνω από 6άρι 20+ ελευθέρας βοσκής.
Βασικά έναν Έλληνα τουρίστα εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα γνώρισα στην Πράγα,αλλά αυτός γαμούσε και έδερνε γενικώς

Από αυτά μαθαίνεις.Μπορεί αργότερα να τη γαμήσεις.
Γενικά είναι όπως ο τζόγος,άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις,δεν υπάρχει παίχτης που να κερδίζει συνέχεια.Ακόμα και οι έμπειροι κάμακες δεν μπορούν να προδικάσουν το αποτέλεσμα οι γκόμενες συχνά ξεγλιστράνε και σε εκπλήσσουν.Λες αύριο θα γαμήσω σίγουρα και μένεις με το πουλί στο χέρι,είναι πολύ ασταθείς και δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους.
Εγώ γενικά δεν κολλάω με τις γκόμενες,έχω αφήσει να φύγουν γκόμενες που άλλοι άντρες θα έκοβαν φλέβες,θα γίνονταν κολλαούζοι και μουνοπροσκυνητές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Που το βρήκες το παράδειγμα?Σε αυτή ακριβώς τη πόλη βλέπαμε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που πηγαίναν δυο μουνάκια και αναρωτιόμασταν με τον dirty τι ελπίδες μπορεί να είχε ο μίδας αν ήταν στημένος απ´ έξω..

Πήγα ρε συ,για τη Γιούλια..

Ήταν τότε που ταξίδευα αλλοπαρμένος υπό των ήχο των βάρδων που εξιστορούσαν τα έπη του kman στα Σλαβικα μουνολίβαδα :S

Αν δεν έγραφε ο kman σιγά που θα ήξερα τη Wizz Air ή τα Polski Bus.

Σκεψου πως τη χρονιά που το είχα κάψει τελείως,είχα μόνο με RyanAir 42 πτήσεις,μιας και 3 στα 4 Σαββατοκύριακα την είχα δει πορνοεκστρατευτικό σώμα. :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εγώ λέω οτι ίσως ένας σημερινός τριαντάρης να πετύχαινε στο Λβωφ ό,τι πετύχαινα εγώ 10-15 χρόνια πριν με ένα χιλιάρικο budget το δεκαήμερο,αν πήγαινε με τα ίδια λεφτά για το ίδιο διάστημα.Δεν το θεωρώ εντελώς απίθανο αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν θα το κατάφερνε.
Οικονομικά η πόλη είναι στα ίδια με το 2005,χάλια δηλαδή αλλά έχει αλλάξει η νοοτροπία έχουν γίνει πολύ σωβινιστές και εθνίκια και οι γκόμενες πιο μη μου άπτου,περήφανες σε σχέση με τότε.
Επίσης δε βλέπεις τόσο μουνί έξω όπως τότε,πολλές την έχουνε κάνει για τη γείτονα Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πήγα ρε συ,για τη Γιούλια..

Ήταν τότε που ταξίδευα αλλοπαρμένος υπό των ήχο των βάρδων που εξιστορούσαν τα έπη του kman στα Σλαβικα μουνολίβαδα :S

Αν δεν έγραφε ο kman σιγά που θα ήξερα τη Wizz Air ή τα Polski Bus.

Σκεψου πως τη χρονιά που το είχα κάψει τελείως,είχα μόνο με RyanAir 42 πτήσεις,μιας και 3 στα 4 Σαββατοκύριακα την είχα δει πορνοεκστρατευτικό σώμα. :S

Ετσι είναι,λίγοι καταφέρνουν να κόψουν τον εθισμό και να απεξαρτητοποιηθούν από το σλαβικό μουνί.Είναι ισχυρό ναρκωτικό,παγώνει τις αισθήσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.267
Πόντοι
2.356
Όμως στο post αυτό λείπουν οι λεγόμενες semipro που κατ' εμενα ειναι η μόνη κατηγορία πληρωμένου που αξίζει να ασχοληθείς στο Κίεβο και είναι αυτό που δεν βρίσκεις εύκολα Ελλάδα. Οι γκόμενες δηλαδη φοιτήτριες,πωλήτριες κλπ που κάνουν και καμιά αρπαχτη με κανα φιλοδώρημα 40-50 ευρώ ή κανά δωράκι κωλονια ή ρούχο και μπορείς να τις καταφερεις να μένουν πολύ ώρα μαζί σου ή ακόμα και να τις κατεβασεις διακοπές Ελλάδα κλπ.
Semipro ειναι η καλυτερη λυση για πολυγαμικους στην Α.Ευρωπη ,ειδικα οταν ειναι ανω των 40 δεν το συζηταω καν.
για μεχρι 25αρες μπορεις να βρεις ανετα 7αρια και καποιες φορες αν εισαι τυχερος και 8αρι(σπανιο ομως αυτο).
Δεν σου κοστιζει ο κουκος αηδονι , βεβαια πρεπει να σε ψιλογουσταρουν και λιγο. Κισιναου ειχα μια τετοια φοιτητρια ιατρικης , μου εδειχνε και φωτο στο κοντακτε της απο τις εγχειρησεις που ενιοτε παρακολουθουσε  :grin:
Φυσικα να ανεβαινεις minimum πεντε εξι φορες τον χρονο και τουλαχιστον για δεκαημερο.
Κιεβο ειναι αστειρευτη πηγη αν μπλεξεις με τετοια κυκλωματα ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ τους προσκαλώ να πάμε Carribean,που συχνάζουν πολλές γκόμενες για αρπαχτές και σπόνσορινγκ,να δούμε τι θα πιάσουν αλλά πού..

Την τελευταία φορά που ήμουν caribbean με πλησιάσαν μέσα σε μία ώρα απο μονες τους όπως μπαίνεις αριστερα στο μπαρ 3 πουτάνες και μου μίλησαν. Στο ένα λεπτό οταν μίλησαμε μου είπαν με 100$ πάμε. Δεν δόθηκε καμιά μάχη με Αραβότουρκους!!:) Μόνες έρχονται και σε κοιτάνε στα μάτια. Θυμάμαι Τασος γέλαγε με το σκηνικό που σκάγαν δίπλα του και τον κοίταζαν και περίμεναν!!

Επίσης με μάρτυρες 10 άτομα εκεί είχα κονέ με την λουλουδου του μαγαζιού που της την είχα πέσει την προηγούμενη νυχτα και είχαμε ήδη βγεί το μεσημέρι ραντεβου. Ενα κοριτσακι 25 χρονο καλής εμφάνισης και αξιοπρεπέστατο. Αν ήταν πουτάνα δεν θα πούλαγε λουλουδια εκει θα το έσπρωγναν οι Τούρκοι με 100$!! Επιπλέον σε 20 λεπτά όρμηξα στην πίστα και ήμουν αγκαλία με μια άλλη να χορέυουμε μαζι που μου ζάλισε τα αρχιδια την επόμενη μέρα να βγούμε αλλά είχα μπλέξει με γκόμενα απο το Tinder που ήταν το τρίτο ραντεβού σπίτι οποτε προτιμησα το σιγουρο σπρωξιμο όπως και εγινε.

Με ελάχιστο κόπο δηλαδλη 3 πουτάνες (που ασφαλώς δεν ασχολήθηκα), 1 κοπελίτσα που δουλεύει εκει και μια καινούρια που μου έγινε κολιτσίδα. Τώρα όλες τις θεωρίες του τύπου δίνω μάχη με Τούρκους, 300 του Λεωνίδα και δεν ακουμπάς Κίεβο εύκολα τα ακούω βερεσε. Φυσικά αυτα τα αναφέρω ως σημείο αναφοράς επειδη ηταν μπροστα αρκετά μέλη του φόρουμ εδω. Άλλες νύχτες ασφαλώς ήταν μακράν καλύτερες και χωρις να προτείνω για νύχτα Κίεβο αλλα να επιμένω στο διαδικτυακό!!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Την πάτησα άσχημα γιατί μου υποσχέθηκε οτι θα τη γαμούσα την επόμενη μέρα και το πρωί την έκανε για πρωινό και μετά έκανε τον Κινέζο.Μα της έλεγα άλλα μου έλεγες.

Είσαι πολύ "καλος" και σε εκμεταλλεύονται οι γκόμενες. Μην υπεκφεύγεις και δες την πραγματικότητα. Το να λες "δεν είμαι νέος και ώραίος, θέλω νέες και μουνάρες άρα θα χώσω χρήμα" είναι λογικό. Το να χάνεις την αξιοπρέπειά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ και φέρνει και ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.

Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.

Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).

Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.

Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.

Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι για τα παραπάνω; Έτσι έπρεπε να δράσει ο κμαν;

ΥΓ1. Αν θυμάμαι καλά κάπου ανέφερες για εξτρα 500αρικο δώρο στη Σλοβάκα. Ισχύει?

ΥΓ2. Το να λες ¨τζόγος είναι και χάσαμε" δικαιολογείται όταν τα έχεις κάνει γενικά σωστά και χάνεις απο συγκυρία.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Πρέπει να αναφέρω ότι πολύ καλός στα age gaps είναι ο dragx και παίζει σε κατηγορία 7+.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Είσαι πολύ "καλος" και σε εκμεταλλεύονται οι γκόμενες. Μην υπεκφεύγεις και δες την πραγματικότητα. Το να λες "δεν είμαι νέος και ώραίος, θέλω νέες και μουνάρες άρα θα χώσω χρήμα" είναι λογικό. Το να χάνεις την αξιοπρέπειά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ και φέρνει και ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.

Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.

Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).

Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.

Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.

Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι για τα παραπάνω; Έτσι έπρεπε να δράσει ο κμαν;

ΥΓ1. Αν θυμάμαι καλά κάπου ανέφερες για εξτρα 500αρικο δώρο στη Σλοβάκα. Ισχύει?

ΥΓ2. Το να λες ¨τζόγος είναι και χάσαμε" δικαιολογείται όταν τα έχεις κάνει γενικά σωστά και χάνεις απο συγκυρία.

συμφωνώ ότι κατά αυτό τον τρόπο έπρεπε να κινηθεί όπως σωστά περιγράφεις.

το θέμα είναι αλλού όμως από την στιγμή που η κορασίδα τον είχε γαμμμένο για 3 χρόνια στο μουνί της δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει και να πάει διακοπές μαζί της με τα έξοδα όλα πληρωμένα από τον καιμάνο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Πλέον μόνο διαδθκτικα εκεί
Αν και στρητ φαιτερ εκεί είναι αναγκαστικο λόγω μικρής πόλης κ κακής για καμάκι  ρημοτομιας συν ότι δεν ειμαι καιι οχτώ δέκα χρόνια μικρότερος να πέφτουν οι ντεβουσκες άμα τη εμφανίσει
Είμαι στοχευμενο  καμάκι σε ακτίνα από κισιναου μέχρι ντνιπροπετροφσκ οπότε είναι μες στο ρειντζ
Μετά τα 35 έκοψα κ την Ρουμανία  για αντίστοιχους λόγους
αν και σποτ Οραντεα κ Τιμισοαρα ενίοτε κάτι παρουσιάζω
:respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Εγώ λέω οτι ίσως ένας σημερινός τριαντάρης να πετύχαινε στο Λβωφ ό,τι πετύχαινα εγώ 10-15 χρόνια πριν με ένα χιλιάρικο budget το δεκαήμερο,αν πήγαινε με τα ίδια λεφτά για το ίδιο διάστημα.Δεν το θεωρώ εντελώς απίθανο αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν θα το κατάφερνε.
Οικονομικά η πόλη είναι στα ίδια με το 2005,χάλια δηλαδή αλλά έχει αλλάξει η νοοτροπία έχουν γίνει πολύ σωβινιστές και εθνίκια και οι γκόμενες πιο μη μου άπτου,περήφανες σε σχέση με τότε.
Επίσης δε βλέπεις τόσο μουνί έξω όπως τότε,πολλές την έχουνε κάνει για τη γείτονα Πολωνία.
ότι είναι πολλές Πολωνία είναι το θέμα οπότε ο Κούβας έχει αδειάσει
Για όποιον μιλάει την γλώσσα η προσέγγιση είναι το ίδιο απλή όπως κ το 2005
Το καλο με το λβωβ είναι ότι ανταγωνιζεσαι πολωνους δηλ για το πουτσο Καβάλα
Άνετα παίζουν γκαπ όσο να ναι αρκεί να είσαι κ να φαίνεται ανώτερος δυτικός  που λέει κι ο αρχών
Εθνικισμος κ περηφάνια κ μλκιες τέτοιες υπάρχουν όντως αλλά βασικά στους άντρες
Οι ντεβουσκες δεν ασχολούνται

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Semipro ειναι η καλυτερη λυση για πολυγαμικους στην Α.Ευρωπη ,ειδικα οταν ειναι ανω των 40 δεν το συζηταω καν.
για μεχρι 25αρες μπορεις να βρεις ανετα 7αρια και καποιες φορες αν εισαι τυχερος και 8αρι(σπανιο ομως αυτο).
Δεν σου κοστιζει ο κουκος αηδονι , βεβαια πρεπει να σε ψιλογουσταρουν και λιγο. Κισιναου ειχα μια τετοια φοιτητρια ιατρικης , μου εδειχνε και φωτο στο κοντακτε της απο τις εγχειρησεις που ενιοτε παρακολουθουσε  :grin:
Φυσικα να ανεβαινεις minimum πεντε εξι φορες τον χρονο και τουλαχιστον για δεκαημερο.
Κιεβο ειναι αστειρευτη πηγη αν μπλεξεις με τετοια κυκλωματα ...
γιατρός...
Τον γιαντη  και τον παναγιώταρο τους ήξερε??
Κι αυτοί έξω από την ιατρική περασαν  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Απο τις παραπάνω φωτογραφιες όπως και απο αυτές σε αυτό το post φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για κωλάδικα με πισίνες !!!! :grin: :grin: :grin:

Επίσης είναι ολοφάνερο πλέον ότι δεν έχω μαλλιά  όπως γράφεις !!! :grin: :grin:
Είναι φανερό ότι είμαι εντελώς καραφλός !!! :grin:

Επίσης εκτός απο καραφλός είμαι χοντρός, μαύρος, και τάπας. :grin: :grin:

Αλλα το καλύτερο όλων είναι ότι είμαι αμόρφωτος, ανεπάγγελτος, αταξίδευτος, και αστοιχείωτος αφού δεν μπορώ να γράψω μια πρόταση.

Τώρα λοιπόν μετά απο όλα αυτά ήρθα στα δικά σου κυβικά και μπορείς να μου τη πέσεις !! :grin: :grin:
φίλε μιντ επειδή ποσταρεις κ τον εαυτό σου μόνος σου να πω κάτι ουσιαστικό
Όταν περάσεις μια ηλικία πχ 40-45 πρέπει τουλάχιστον νάσαι φιτ όπως ο μιντ
Για να μπορείς να εξασκςις το χομπυ
Δηλ κ να σου σηκώνεται  καλά με την οποία ιατρική βοήθεια κ να είσαι ένας ευχάριστο σύντροφος στις ενίοτε Σεμι προ η κανονικές συντρόφους
Ο μιντ που δείχνει κάποια ηλικία δείχνει παράλληλα κι ένα στυλ πουππρει ναμαι μαχιμος μέχρι όσο μπορεί ο ίδιος βιολογικά
Αν κάποιος τώρα είναι σαν τον καρα  η τον Πασχάλη τερζη πέρα ότι δεν του κάνει κουκου  ούτε με δύο και τρία χάπια
Είναι στην κατηγορία βαρέα ανθυηγειηνα κι οι γκομενςς τον αποφεύγουν όσο ανάγκη κ να χουν για κάτι πιο πολύ από ένα βασανιστικά δεκάλεπτο για αυτές
Οπότε μιντ κ θείο Τάσο δείχνουν το δρόμο στα +50 για ποιοτική Σεμι προ φάση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.110
Πόντοι
3.656
Φυσικά την πάτησες.Οπως έχω πει έχεις μόνο 2 ώρες παράθυρο ευκαιρίας να χτυπησεις γκόμενα Carribean μεταξύ 23.30 και 1.00 πριν πλακώσουν οι Αραβότουρκοι.
Και στα άλλα μαγαζιά D flair κτλ το ίδιο.
Φαντάσου ακόμα και εγώ που έχω τεράστια εμπειρία,κόβω το χώρο με μια ματιά κυριολεκτικά,οσμίζομαι το θήραμα κυριολεκτικά όντας μέσα στο κλαμπ ενώ η γκόμενα κατεβαίνει έξω με το ταξί κάνοντας το χαρακτηριστικό κλα κλα με τα τακούνια,ακόμα και εγώ ο πολύπειρος έχω 30% επιτυχία στο καμάκι Carribean δηλαδή γαμάω μία γκόμενα κάθε δύο ΠΣΚ  που είμαι εκεί.Πόσο μάλλον εσύ ο αδαής.
Γενικά θέλει τεράστια εμπειρία και λίγο τύχη,να βρεθείς στον κατάλληλο χώρο την κατάλληλη στιγμή και να κάνεις τη σωστή προσφορά.Οταν παίζεις το παίγνιο επί μακρόν,ελαττώνεις τις πιθανότητες αποτυχίας αυτό όμως δε σημαίνει οτι θα πετύχεις σίγουρα.Απλά ξέρεις όλα τα πιθανά σενάρια πώς εκτυλίσσονται.
Δηλαδή καταλαβαίνεις πόσα θέλει η γκόμενα για να κάτσει από το πρώτο δίλεπτο της αλληλεπίδρασης κάπως έτσι όπως και αυτή σχηματίζει μια εντύπωση για το πόσα μπορεί να αποσπάσει.
Εσύ απλά δε γάμησες τίποτα λόγω μειωμένης ισχύος πυρός,αν πας Κίεβο on budget π.χ. με 500 ευρώ για τριήμερο και ό,τι κάτσει,θα πιάσεις μαθηματικά τα αρχίδια σου.Αν όμως πας με ικανοποιητική ισχύ πυρός π.χ. 1500 ευρώ για τριήμερο και προς τα πάνω πείθεις τις γκόμενες και γαμάς,βγαίνεις νικητής.
Ο ξοδεύσας την πεντακοσάρα γελάει ευχαριστημένος που δεν του τα έφαγαν τα πιράνχας,ο σκάσας όμως τη χιλιοπεντακοσάρα γελάει ακόμα πιο ευχαριστημένος αφού γάμησε.
Ποιος είναι καλύτερος?Αυτός που σκάει 700 ευρώ για το ταξίδι και μένει αγάμητος ή αυτός που σκάει 2000 ευρώ και γαμάει?Δύσκολο ερώτημα.
Πολλά παίζονται στην ισχύ πυρός πόσα σκας για να συντρίψεις τον ανταγωνισμό.Αν ο πουστοάραβας σκάει 200 και εσύ σκας έστω και 50 παραπάνω δηλαδή 250,τον έχεις ξεσκίσει πιάνει τα αρχίδια του σε ασημένιο πιάτο.Η ισχύς πυρός είναι κλειδί για Κίεβο,σλαβικό κόσμο γενικότερα,brutal power που λένε.
Κάνεις τον πουστοάραβα και τον κωλότουρκο να γευτεί βαλκανικό χύσι,τον χτυπάς άμεσα,δυνατά αποφασιστικά και χωρίς ενδοιασμούς και τον αφήνεις να σκούζει.
αρχηγε αν δεν τρολλαρεις  όπως ελπίζω
Ποιο χαζός πεθαίνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom