Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
αρχηγε αν δεν τρολλαρεις όπως ελπίζω
Ποιο χαζός πεθαίνεις
Μα γιατί το λές αυτό ???
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο !!!
Ποιο χαζός πεθαίνεις
φίλε μιντ επειδή ποσταρεις κ τον εαυτό σου μόνος σου να πω κάτι ουσιαστικό
Όταν περάσεις μια ηλικία πχ 40-45 πρέπει τουλάχιστον νάσαι φιτ όπως ο μιντ
Για να μπορείς να εξασκςις το χομπυ
Δηλ κ να σου σηκώνεται καλά με την οποία ιατρική βοήθεια κ να είσαι ένας ευχάριστο σύντροφος στις ενίοτε Σεμι προ η κανονικές συντρόφους
Ο μιντ που δείχνει κάποια ηλικία δείχνει παράλληλα κι ένα στυλ πουππρει ναμαι μαχιμος μέχρι όσο μπορεί ο ίδιος βιολογικά
Αν κάποιος τώρα είναι σαν τον καρα η τον Πασχάλη τερζη πέρα ότι δεν του κάνει κουκου ούτε με δύο και τρία χάπια
Είναι στην κατηγορία βαρέα ανθυηγειηνα κι οι γκομενςς τον αποφεύγουν όσο ανάγκη κ να χουν για κάτι πιο πολύ από ένα βασανιστικά δεκάλεπτο για αυτές
Οπότε μιντ κ θείο Τάσο δείχνουν το δρόμο στα +50 για ποιοτική Σεμι προ φάση
Είσαι πολύ "καλος" και σε εκμεταλλεύονται οι γκόμενες. Μην υπεκφεύγεις και δες την πραγματικότητα. Το να λες "δεν είμαι νέος και ώραίος, θέλω νέες και μουνάρες άρα θα χώσω χρήμα" είναι λογικό. Το να χάνεις την αξιοπρέπειά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ και φέρνει και ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.
Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.
Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).
Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.
Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.
Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι για τα παραπάνω; Έτσι έπρεπε να δράσει ο κμαν;
ΥΓ1. Αν θυμάμαι καλά κάπου ανέφερες για εξτρα 500αρικο δώρο στη Σλοβάκα. Ισχύει?
ΥΓ2. Το να λες ¨τζόγος είναι και χάσαμε" δικαιολογείται όταν τα έχεις κάνει γενικά σωστά και χάνεις απο συγκυρία.
Σωστός σέ όλα !!
Απλά τα φάρμακα τα αποφεύγεις και τα καθυστερείς όσο μπορείς περισσότερο!!
Μόνο σαν λύση απόλυτης ανάγκης τα χρησιμοποιείς !!! Και όχι για να το παίξεις πορνοσταρ στα 50 η τα 50+ σου.
Σε κάποιες γυναίκες οι ώριμοι ( για να μην γράψω γηραιοί !!! ) άντρες αρέσουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Τον λόγο τον ψάχνω πολύ καιρό τώρα, και κάπου έχω καταλήξει αλλά δεν ανήκει στη θεματολογία του thread.
Και οταν γράφω τους αρέσουν εννοώ οι ίδιοι και όχι το πορτοφόλι τους που ούτως η άλλως για τις περισότερες είναι ακαταμάχητο ανεξαρτήτου ηλικίας !!!
Το Gap 15ετιας επιτυγχάνεται άνετα και Αθήνα δεν θα επιτυγχάνεται Ουκρανία? Παραπάνω όμως ειναι δύσκολο. Εγω στην Αθήνα πάντως (τώρα μπάινω στα 40) αυτό που βιώνω την τελευταίεα διετία ειναι πιο πολύ να ενδιαφέρονται οι γυνάικες σε ηλικία 24-29 γκόμενες παρά οι 34+. Οι 34+ ειναι μπερδεμένες καμμένες δεν ξέρουν τι θέλουν και για αυτό έχουν μείνει μόνες και ανύπαντρες σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτες!!
Μερικές φορές γίνονται και τεράστια Gap αλλά ειναι εξαιρέσεις όμως γίνονται. Πρόσφατα σε βουνο πεζοπορία γνωρισα και εφαγα μια 20 χρονων (20 χρόνια διαφορα). Και όλα αυτα χωρίς να ειμαι ούτε κατι ιδιαίτερο εμφανησιακά ούτε έχωντας πολλά λεφτά. Οπότε ειναι εφικτό απο πάρα πολλούς. Το παλευουν όμως πολλοί ή εχουν απλά παραιτηθεί και αναλωθεί στο πληρωμένο και στα Matures Ελληνίδες?
Το ηλικιακό ειναι ενας μύθος που παρουσιάζουν όσοι ψάχνουν δικαιολογία γιατι βαριούνται να κάνουν καμακι. Τόσο απλά!! ο Kman απο τα 35 θεωρούσε τον άντρα παππού γιατι βαριόταν να καμακώσει!!! Τα διάβαζα και γέλαγα.
Το βασικό ειναι να διατηρείσαι fit και ακομα το κυριότερο με νεανικό στύλ και ντύσιμο. Τα πουλοβεράκια τα ξεχνάς!!
θέλω να πιστεύω ότι κάνει καλαμπουρι και δεν είναι καμένος ςντελως
Μα γιατί το λές αυτό ???
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο !!!
Και για να ειμαστε ακριβοδικαιοι μιας και πηρα λιγο φορα η Σλοβακα που ειχε ο Κμαν στην Σαντορινη ηταν 9+..
Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.
Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.
Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).
Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.
Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.
ποοοοοοοοοοοοσο αληθεια!Ισχύει, δηλαδή γκόμενα που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει κάνει ούτε χειραψία.
Υπάρχουν γκόμενες τέτοιας κλάσης που ξέρουν εξ'αρχης τι και αν θα κάνουν με κάποιον.
Έχω γνωρίσει αρκετές που έβγαζαν λεφτά από κορόιδα, που το πολύ να τους βαρούσαν καμιά μαλακία και τους έψηναν συνέχεια το ψάρι στα χείλη.
Οι Τσέχες δε, ήταν πολύ κυνικές,κoρόιδευαν στην ψύχρα.
Η μία που κάναμε και πολύ παρέα, μεταπωλούσε μέσω αγγελιών τα ρουχα και πήγαινε στα χρυσοχοΐα τα κοσμήματα που της έκαναν δώρο.
Μόλις έβλεπε ότι δεν μπορεί να αρμέξει άλλο, τους πετούσε μια δικαιολογία τύπου:"Νόμιζα στην αρχή οτι ταιριάζαμε,αλλά νομίζω πως τελικά δεν έχουμε χημεία"
αφού πρωτα τους είχε πει ότι θέλει σοβαρή σχέση και για σεξ θα πρέπει να περιμένουν.
Οι συγκεκριμένοι πορνοτουρίστες μάλιστα, έψαχναν για νύφη :S
Τώρα θυμήθηκα και το γαμάτο γραφείο συνοικεσίων που έρχονταν Γερμανοί γαμπροί, μεσήλικες ναυάγια ή ακοινώνητοι 30άρηδες.
Τους πλάσαραν νεαρές Τσέχες οι οποίες πέρα από το δωρεάν εστιατόριο,δωράκια,κ.λ.π. πληρώνονταν κανονικα μεροκάματο από το γραφείο.
Η πιο στενη σωματικη επαφη δε, ήταν να περπατούσαν χεράκι-χεράκι με τονγαμπροκορόιδο πλάι στο ποτάμι.
Εγώ ήξερα την Τσέχα που ήταν διερμηνέας στο γραφείο.
Μιλάμε να την παίρνουν τηλέφωνο 2 η ώρα το βράδυ, άτομα ηλικίας του μπαμπά της και να της κλαίγονται:"Δε βλέπω πρόοδο με την Kačenka"
Η οποία Kačenka, ήταν στο σπιτάκι της με τον Τσέχο γκόμενο
Η οποία ήταν τόσο κάφρος που ενώ ήξερε Αγγλικά,έκανε πως δεν ήξερε, για να μην χρειάζεται ούτε καν να μιλάει στο γεύμα.
Και καθόταν ο μπαρμπα Φριτζ και της έκανε νοηματικη και της έπιανε το χεράκι.
Επικά σκηνικά που λάμβαναν χώρα, κυρίως σε εστιατόριο επί της Karlova.
Το κοίτασμα των αγάμητων δυτικών μουνόδουλων ναυαγίων είναι απλά αστείρευτο !!!Ισχύει, δηλαδή γκόμενα που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει κάνει ούτε χειραψία.
Υπάρχουν γκόμενες τέτοιας κλάσης που ξέρουν εξ'αρχης τι και αν θα κάνουν με κάποιον.
Έχω γνωρίσει αρκετές που έβγαζαν λεφτά από κορόιδα, που το πολύ να τους βαρούσαν καμιά μαλακία και τους έψηναν συνέχεια το ψάρι στα χείλη.
Οι Τσέχες δε, ήταν πολύ κυνικές,κoρόιδευαν στην ψύχρα.
Η μία που κάναμε και πολύ παρέα, μεταπωλούσε μέσω αγγελιών τα ρουχα και πήγαινε στα χρυσοχοΐα τα κοσμήματα που της έκαναν δώρο.
Μόλις έβλεπε ότι δεν μπορεί να αρμέξει άλλο, τους πετούσε μια δικαιολογία τύπου:"Νόμιζα στην αρχή οτι ταιριάζαμε,αλλά νομίζω πως τελικά δεν έχουμε χημεία"
αφού πρωτα τους είχε πει ότι θέλει σοβαρή σχέση και για σεξ θα πρέπει να περιμένουν.
Οι συγκεκριμένοι πορνοτουρίστες μάλιστα, έψαχναν για νύφη :S
Τώρα θυμήθηκα και το γαμάτο γραφείο συνοικεσίων που έρχονταν Γερμανοί γαμπροί, μεσήλικες ναυάγια ή ακοινώνητοι 30άρηδες.
Τους πλάσαραν νεαρές Τσέχες οι οποίες πέρα από το δωρεάν εστιατόριο,δωράκια,κ.λ.π. πληρώνονταν κανονικα μεροκάματο από το γραφείο.
Η πιο στενη σωματικη επαφη δε, ήταν να περπατούσαν χεράκι-χεράκι με τονγαμπροκορόιδο πλάι στο ποτάμι.
Εγώ ήξερα την Τσέχα που ήταν διερμηνέας στο γραφείο.
Μιλάμε να την παίρνουν τηλέφωνο 2 η ώρα το βράδυ, άτομα ηλικίας του μπαμπά της και να της κλαίγονται:"Δε βλέπω πρόοδο με την Kačenka"
Η οποία Kačenka, ήταν στο σπιτάκι της με τον Τσέχο γκόμενο
Η οποία ήταν τόσο κάφρος που ενώ ήξερε Αγγλικά,έκανε πως δεν ήξερε, για να μην χρειάζεται ούτε καν να μιλάει στο γεύμα.
Και καθόταν ο μπαρμπα Φριτζ και της έκανε νοηματικη και της έπιανε το χεράκι.
Επικά σκηνικά που λάμβαναν χώρα, κυρίως σε εστιατόριο επί της Karlova.
χαχαχαχ αυτα τα εγραψα τα ιδια πιο πανω στον σλαβιανι και εδω και 2-3 χρονια εγραφα για τοΆλλο να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε αντίξοες συνθήκες και άλλο να επιδιώκεις να δρας υπό αντίξοες συνθήκες.
Αυτό είναι αποκλειστικά δικό σου φετίχ.
Γιατί δεν σε ικανοποιεί να κάνεις μόνο σεξ.
Θέλεις την αυτοεπιβεβαίωση μέσω χρημάτων και την επίδειξη ισχύος απέναντι σε κατώτερες μορφωτικά/οικονομικά γυναίκες, θες το ταξίδι στα Σλαβικά μουνολίβαδα, θες τους αραβοτουρκους ανταγωνιστές,θες Σλαβικη παρακμή και ρετρό καταστάσεις κ.λ.π.
κμαν στα 30 μου μονο με 15-21 ασχολουμουν στο γιδροπαρκ γιατι τοσο με εβαζαν!Εγώ τότε ήμουνα 30-35 περίπου και χτυπούσα εικοσάρες τζάμπα.Εμενα ξενοδοχείο Λβωφ με 25 ευρώ τη μέρα στα ανακαινισμένα δωμάτια και έτρωγα Mc Donalds.Είχα μπάτζετ ένα χιλιάρικο για 10 μέρες.
Αλλά ήταν υπεραρκετό.Τις γκόμενες τις πήγαινα για φαί στο Zorba το ελληνικό εστιατόριο όπου έσκαγα 20 ευρώ για γεύμα 2 ατόμων με κρασιά.Ηταν άλλες εποχές.
Ισως γίνονται και τώρα τα ίδια αν είσαι 30 ετών αλλά δεν ξέρω.Τα μαγαζιά πάντως και το κέντρο έχουν μείνει τα ίδια.