Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φίλε μιντ επειδή ποσταρεις κ τον εαυτό σου μόνος σου να πω κάτι ουσιαστικό
Όταν περάσεις μια ηλικία πχ 40-45 πρέπει τουλάχιστον νάσαι φιτ όπως ο μιντ
Για να μπορείς να εξασκςις το χομπυ
Δηλ κ να σου σηκώνεται  καλά με την οποία ιατρική βοήθεια κ να είσαι ένας ευχάριστο σύντροφος στις ενίοτε Σεμι προ η κανονικές συντρόφους
Ο μιντ που δείχνει κάποια ηλικία δείχνει παράλληλα κι ένα στυλ πουππρει ναμαι μαχιμος μέχρι όσο μπορεί ο ίδιος βιολογικά
Αν κάποιος τώρα είναι σαν τον καρα  η τον Πασχάλη τερζη πέρα ότι δεν του κάνει κουκου  ούτε με δύο και τρία χάπια
Είναι στην κατηγορία βαρέα ανθυηγειηνα κι οι γκομενςς τον αποφεύγουν όσο ανάγκη κ να χουν για κάτι πιο πολύ από ένα βασανιστικά δεκάλεπτο για αυτές
Οπότε μιντ κ θείο Τάσο δείχνουν το δρόμο στα +50 για ποιοτική Σεμι προ φάση

Σωστός σέ όλα !! :hi:

Απλά τα φάρμακα τα αποφεύγεις και τα καθυστερείς όσο μπορείς περισσότερο!!

Μόνο σαν λύση απόλυτης ανάγκης τα χρησιμοποιείς !!! Και όχι για να το παίξεις πορνοσταρ στα 50 η τα 50+ σου.

Σε κάποιες γυναίκες οι ώριμοι ( για να μην γράψω γηραιοί !!! :grin: ) άντρες αρέσουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Τον λόγο τον ψάχνω πολύ καιρό τώρα, και κάπου έχω καταλήξει αλλά δεν ανήκει στη θεματολογία του thread.

Και οταν γράφω τους αρέσουν εννοώ οι ίδιοι και όχι το πορτοφόλι τους που ούτως η άλλως για τις περισότερες είναι ακαταμάχητο ανεξαρτήτου ηλικίας !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είσαι πολύ "καλος" και σε εκμεταλλεύονται οι γκόμενες. Μην υπεκφεύγεις και δες την πραγματικότητα. Το να λες "δεν είμαι νέος και ώραίος, θέλω νέες και μουνάρες άρα θα χώσω χρήμα" είναι λογικό. Το να χάνεις την αξιοπρέπειά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ και φέρνει και ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.

Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.

Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).

Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.

Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.

Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι για τα παραπάνω; Έτσι έπρεπε να δράσει ο κμαν;

ΥΓ1. Αν θυμάμαι καλά κάπου ανέφερες για εξτρα 500αρικο δώρο στη Σλοβάκα. Ισχύει?

ΥΓ2. Το να λες ¨τζόγος είναι και χάσαμε" δικαιολογείται όταν τα έχεις κάνει γενικά σωστά και χάνεις απο συγκυρία.

Αφού ζητάς άλλες γνώμες θα γράψω τη δική μου.

Πολύ απλά και συνοπτικά.

Οι γκόμενες όταν τις γαμάς σε σέβονται.

Οταν τις "παρασέβεσαι" ( δίνοντας τους υπεραξία ) σε γαμάνε αυτές !!

Αυτό ακριβώς ( το δεύτερο )συνέβει στην περίπτωση του Kman2 παραπάνω.

Με οποιαδήποτε γκόμενα κάνεις όμορφα την πρώτη κίνηση. Αν σε απορρίψει τότε απλά gameover και πάμε για άλλα.
Αν δει οτι εξακολουθείς και επιμένεις τότε σε παίρνει για μαλάκα και σε χειρίζεται ανάλογα.

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΩΝΤΙΑ ΦΙΣΕΡ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ.

Αν κάτι μπορώ να πω στους νεότερους είναι οτι όποιος συμβιβάζεται όσον αφορά την ανδρική του αξιοπρέπεια για να γαμήσει, πρώτον θα χάσει την αξιοπρέπεια του και δεύτερον θα μείνει με το πουλί στο χέρι.

Δεν κάνουμε για καμμιά πριγκηπέσα τη ψυχή μας χαλάκι για να σκουπίσει τα πόδια της. Για καμμία ούτε για την gisele.

Οπως έγραψε και ο Τάσος πιο παλιά μουνάκηδες είμαστε, μουνόδουλοι όμως ποτέ.

Ο άλλος παράτησε τη δουλειά του, πλήρωσε 2500+ για να καταλήξει να μοστράρει τη σλοβάκα οπως ο γύφτος τη αρκούδα στη Σαντορίνη, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ.

Ποτέ δεν μου άρεσε η "στρατηγική" του, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση μόνο για λύπηση είναι.
Κρίμα !!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σωστός σέ όλα !! :hi:

Απλά τα φάρμακα τα αποφεύγεις και τα καθυστερείς όσο μπορείς περισσότερο!!

Μόνο σαν λύση απόλυτης ανάγκης τα χρησιμοποιείς !!! Και όχι για να το παίξεις πορνοσταρ στα 50 η τα 50+ σου.

Σε κάποιες γυναίκες οι ώριμοι ( για να μην γράψω γηραιοί !!! :grin: ) άντρες αρέσουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Τον λόγο τον ψάχνω πολύ καιρό τώρα, και κάπου έχω καταλήξει αλλά δεν ανήκει στη θεματολογία του thread.

Και οταν γράφω τους αρέσουν εννοώ οι ίδιοι και όχι το πορτοφόλι τους που ούτως η άλλως για τις περισότερες είναι ακαταμάχητο ανεξαρτήτου ηλικίας !!! :grin: :grin:

Το Gap 15ετιας επιτυγχάνεται άνετα και Αθήνα δεν θα επιτυγχάνεται Ουκρανία? Παραπάνω όμως ειναι δύσκολο. Εγω στην Αθήνα πάντως (τώρα μπάινω στα 40) αυτό που βιώνω την τελευταίεα διετία ειναι πιο πολύ να ενδιαφέρονται οι γυνάικες σε ηλικία 24-29 γκόμενες παρά οι 34+. Οι 34+ ειναι μπερδεμένες καμμένες δεν ξέρουν τι θέλουν και για αυτό έχουν μείνει μόνες και ανύπαντρες σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτες!!

Μερικές φορές γίνονται και τεράστια Gap αλλά ειναι εξαιρέσεις όμως γίνονται. Πρόσφατα σε βουνο πεζοπορία γνωρισα και εφαγα μια 20 χρονων (20 χρόνια διαφορα). Και όλα αυτα χωρίς να ειμαι ούτε κατι ιδιαίτερο εμφανησιακά ούτε έχωντας πολλά λεφτά. Οπότε ειναι εφικτό απο πάρα πολλούς. Το παλευουν όμως πολλοί ή εχουν απλά παραιτηθεί και αναλωθεί στο πληρωμένο και στα Matures Ελληνίδες?

Το ηλικιακό ειναι ενας μύθος που παρουσιάζουν όσοι ψάχνουν δικαιολογία γιατι βαριούνται να κάνουν καμακι. Τόσο απλά!! ο Kman απο τα 35 θεωρούσε τον άντρα παππού γιατι βαριόταν να καμακώσει!!! Τα διάβαζα και γέλαγα.

Το βασικό ειναι να διατηρείσαι fit και ακομα το κυριότερο με νεανικό στύλ και ντύσιμο. Τα πουλοβεράκια τα ξεχνάς!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το Gap 15ετιας επιτυγχάνεται άνετα και Αθήνα δεν θα επιτυγχάνεται Ουκρανία? Παραπάνω όμως ειναι δύσκολο. Εγω στην Αθήνα πάντως (τώρα μπάινω στα 40) αυτό που βιώνω την τελευταίεα διετία ειναι πιο πολύ να ενδιαφέρονται οι γυνάικες σε ηλικία 24-29 γκόμενες παρά οι 34+. Οι 34+ ειναι μπερδεμένες καμμένες δεν ξέρουν τι θέλουν και για αυτό έχουν μείνει μόνες και ανύπαντρες σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτες!!

Μερικές φορές γίνονται και τεράστια Gap αλλά ειναι εξαιρέσεις όμως γίνονται. Πρόσφατα σε βουνο πεζοπορία γνωρισα και εφαγα μια 20 χρονων (20 χρόνια διαφορα). Και όλα αυτα χωρίς να ειμαι ούτε κατι ιδιαίτερο εμφανησιακά ούτε έχωντας πολλά λεφτά. Οπότε ειναι εφικτό απο πάρα πολλούς. Το παλευουν όμως πολλοί ή εχουν απλά παραιτηθεί και αναλωθεί στο πληρωμένο και στα Matures Ελληνίδες?

Το ηλικιακό ειναι ενας μύθος που παρουσιάζουν όσοι ψάχνουν δικαιολογία γιατι βαριούνται να κάνουν καμακι. Τόσο απλά!! ο Kman απο τα 35 θεωρούσε τον άντρα παππού γιατι βαριόταν να καμακώσει!!! Τα διάβαζα και γέλαγα.

Το βασικό ειναι να διατηρείσαι fit και ακομα το κυριότερο με νεανικό στύλ και ντύσιμο. Τα πουλοβεράκια τα ξεχνάς!!

Ενταξει, άμα λέμε ψέμματα για την ηλικία μας,το επάγγελμά μας,είμαστε το alter ego του πινόκιο και καταπιεσμένοι συνεχώς να μην πέσουμε σε αντιφάσεις,
μπορεί να χτυπήσουμε κανένα αφελές 20χρονο...

Πες μας και λιγάκι η 20χρονη της πεζοπορίας τι εμφάνιση είχε..
Γιατί καλύτερα 30χρονη μουνάρα,παρά 20χρονη "κοπέλα της διπλανής πόρτας"=μπάζο

Ο Mindreader έχει δίκιο ότι υπάρχει και ειδική κατηγορία νέων γυναικών που γουστάρει πολύ μεγαλύτερους.
Αλλά παραμένει ειδική κατηγορία,όπως ειδική κατηγορία είναι και οι 50+,60+ που μπορεί να τις γοητευσουν.

Εκεί που έχεις δίκιο είναι ότι ο kman κακως τα παράτησε από τα 35 και για αυτά που έγραψες χθες περί Carribean

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και μιας και αναφέρθηκε ο όρος sugar daddy και η ηλικία που τα παράτησε ο kman..

Στο instagram της δικιάς μου,πέρα από τα dm  και τα δημόσια σχόλια κάθε τύπου που λαμβάνει, εμφανίστηκε προχθές ένα παράξενο φρούτο..

gBCYlZT.jpg

που όταν τον τσέκαρα να δω αν είναι κανά μπαρμπάδι, εξεπλάγην..

RhCVqtJ.jpg

οπότε χορηγός κορόιδο γεννιέσαι,δε γίνεσαι..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καλημερα σε ολους!

Καταρχην να ευχαριστησω για τα πολυ καλα και ανεβαστικα λογια που χρησιμοποιουν καποιοι κατα καιρους  για εμενα..
Οπως ειχα γραψει και στο πρωτο ποστ ηθελα να γνωρισω καποιους αξιολογους συμπαικτες για να κανω παρεα και το καταφερα.
Θα ηθελα λοιπον να πω οτι με τις κοντρες το μονο που καταφερνετε ειναι ολες οι αξιολογες πληροφοριες να εχουν μεταφερθει πλεον στα πμ
Αυτο για να αλλαξει η πρεπει να υπαρχουν πριβε φορουμ(αυτη ειναι η αποψη μου)η να σταματησει η αντιπαραθεση (η οποια οπως εχουμε δει ειναι πρακτικα αδυνατο)

Θα ηθελα να τονισω μερικα πραγματα

1)ειναι κριμα να εχουν μαζευτει παικτες με τεραστια εμπειρια και γνωση και να μην τους αφηνουμε να πουν αυτα που θελουν
2)ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
3)ο καθενας εχει τους δικους τους στοχους αλλος την ποσοτητα αλλος την ποιοτητα αλλος τις μεγαλες αλλος της μικρες ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
4)Ειναι απαραδεκτος πολλες φορες να γινονται επιθεσεις με απιστευτα ψεματα που ξεροντας πραγματα και καταστασεις τα θεωρω αδιανοητα...
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΑΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Οπως κατα καιρους εχει γινει να ανεβει το επιπεδο και να δινονται πληροφοριες μιας και τα πραγματα στα ανατολικα μουνολιβαδα αλλαζουν με ταχυς ρυθμους και πρεπει να παρακολουθουμε τις εξελιξεις γιατι οπως το 2013 παρουσιαστηκε μια μεγαλη ευκαιρια στο κιεβο λογω της γενικοτερης ασταθειας στην περιοχη μπορει να ξαναδοθει και αλλη τετοια ευκαιρια και καλο ειναι να το μαθουμε ΠΡΩΤΟΙ!οπως εχω πει μπορει να παει καποιος στην κριμεα να μας πει τι γινεται ΤΩΡΑ!εγω εχω παω δυο φορες στο παρελθον αλλα τοτε ηταν Ουκρανια και ηταν αλλα τα δεδομενα..
Στην σημερινη εποχη που ζουμε η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!
Την χωροχρονικη περιοδο που παρακαλανε τα μουνακια οπως το 2013 στο κιεβο αν την μαθεις πρωτος τοτε και ο αναπηρος μπορει να βαρεσει 7+ τζαμπα
Αν μαθεις πια πολη της Λευκορωσια πχ ειναι πανευκολα τα μουνακια αυτο αξιζει πιο πολυ απο τους πυραυλους του κμαν...
Αν μαθεις πιο πουτανιδιο εχει τωρα βγει στο κλαρι και το γαμησεις με 1200 γριβνα και σου κανει gf experience ολοι οι πυραυλοι θα κατσουν στις θεσεις τους

Αρα η να γινει μια προσπαθεια να αναβαθμισθει το περιεχομενο η οι πληροφοριες θα συνεχισουν να δινονται μονο μεσο πμ..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οσο αφορα το θεμα μας να κανω και εγω 2-3 γρηγορα σχολια

Ολα ξεκινησαν απο τα σχολια του kman για το Mindreader Και τον Τασο

Φιλε Kman σου τα ειχα πει και απο κοντα γραφε οτι θες για τους πυραυλους σου για τις μαχες σου αλλα μην ασχολεισαι και κυριως μην σχολιαζεις παικτες αλλους που και χρονια εχουν στα ταξιδια και διαφορετικο προσανατολισμο και στοχο εχουν απο εσενα...Δεν συγκρινονται μηλα με πορτοκαλια αλλο εσυ αλλο αυτοι...Ξερεις πολλα δινε λοιπον τις πληροφοριες σου τις φωτο σου κλπ αλλα μην ασχολεισαι με τους αλλους...Ο καθενας εχει την δικια του ιστορια και ασε τους 3ους να κρινουν το πως και το γιατι.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και για να ειμαστε ακριβοδικαιοι μιας και πηρα λιγο φορα η Σλοβακα που ειχε ο Κμαν στην Σαντορινη ηταν 9+...Εχω δει γερους(Ιταλους Κυπριους και Τουρκοαραβες) με τετοιες γκομενες να τους γραφουν σπιτια αυτοκινητα οπως και φιλος μου εφοπλιστης στην Αθηνα κανει Payroll γκομενα Ουκρανεζα 9+ με 20000ευρω το μηνα....
Τωρα αν τα 20000 ειναι τιποτα για αυτον η απο την αλλη για μια ξεβρακωτη τα 20000 ειναι σαν να εδιναν εμενα σε δουλεια 2000000 μηνιατικο αυτα ειναι διαφορικη εξισωση που δυσκολα καποιος μπορει να βρει απολυτη λυση..Οπως το δει ο καθενας...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και για να ειμαστε ακριβοδικαιοι μιας και πηρα λιγο φορα η Σλοβακα που ειχε ο Κμαν στην Σαντορινη ηταν 9+..

Ισχύει, δηλαδή γκόμενα που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει κάνει ούτε χειραψία.

Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.

Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.

Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).

Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.

Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.

Υπάρχουν γκόμενες τέτοιας κλάσης που ξέρουν εξ'αρχης τι και αν θα κάνουν με κάποιον.

Έχω γνωρίσει αρκετές που έβγαζαν λεφτά από κορόιδα, που το πολύ να τους βαρούσαν καμιά μαλακία και τους έψηναν συνέχεια το ψάρι στα χείλη.

Οι Τσέχες δε, ήταν πολύ κυνικές,κoρόιδευαν στην ψύχρα.
Η μία που κάναμε και πολύ παρέα, μεταπωλούσε μέσω αγγελιών τα ρουχα και πήγαινε στα χρυσοχοΐα τα κοσμήματα που της έκαναν δώρο.

Μόλις έβλεπε ότι δεν μπορεί να αρμέξει άλλο, τους πετούσε μια δικαιολογία τύπου:"Νόμιζα στην αρχή οτι ταιριάζαμε,αλλά νομίζω πως τελικά δεν έχουμε χημεία" :grin:
αφού πρωτα τους είχε πει ότι θέλει σοβαρή σχέση και για σεξ θα πρέπει να περιμένουν. :2funny:

Οι συγκεκριμένοι πορνοτουρίστες μάλιστα, έψαχναν για νύφη  :S

Τώρα θυμήθηκα και το γαμάτο γραφείο συνοικεσίων που έρχονταν Γερμανοί γαμπροί,  μεσήλικες ναυάγια ή ακοινώνητοι 30άρηδες.
Τους πλάσαραν νεαρές Τσέχες οι οποίες πέρα από το δωρεάν εστιατόριο,δωράκια,κ.λ.π. πληρώνονταν κανονικα μεροκάματο από το γραφείο.
Η πιο στενη σωματικη επαφη δε, ήταν να περπατούσαν χεράκι-χεράκι με τον γαμπρο κορόιδο πλάι στο ποτάμι.

Εγώ ήξερα την Τσέχα που ήταν διερμηνέας στο γραφείο.
Μιλάμε να την παίρνουν τηλέφωνο 2 η ώρα το βράδυ, άτομα ηλικίας του μπαμπά της και να της κλαίγονται:"Δε βλέπω πρόοδο με την Kačenka"
Η οποία Kačenka, ήταν στο σπιτάκι της με τον Τσέχο γκόμενο :grin:
Η οποία ήταν τόσο κάφρος που ενώ ήξερε Αγγλικά,έκανε πως δεν ήξερε, για να μην χρειάζεται ούτε καν να μιλάει στο γεύμα.
Και καθόταν ο μπαρμπα Φριτζ και της έκανε νοηματικη και της έπιανε το χεράκι.
Επικά σκηνικά που λάμβαναν χώρα, κυρίως σε εστιατόριο επί της Karlova.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ισχύει, δηλαδή γκόμενα που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει κάνει ούτε χειραψία.

Υπάρχουν γκόμενες τέτοιας κλάσης που ξέρουν εξ'αρχης τι και αν θα κάνουν με κάποιον.

Έχω γνωρίσει αρκετές που έβγαζαν λεφτά από κορόιδα, που το πολύ να τους βαρούσαν καμιά μαλακία και τους έψηναν συνέχεια το ψάρι στα χείλη.

Η μία που κάναμε και πολύ παρέα, μεταπωλούσε μέσω αγγελιών τα ρουχα και πήγαινε στα χρυσοχοΐα τα κοσμήματα που της έκαναν δώρο.

Μόλις έβλεπε ότι δεν μπορεί να αρμέξει άλλο, τους πετούσε μια δικαιολογία τύπου:"Νόμιζα στην αρχή οτι ταιριάζαμε,αλλά νομίζω πως τελικά δεν έχουμε χημεία" :grin:
αφού πρωτα τους είχε πει ότι θέλει σοβαρή σχέση και για σεξ θα πρέπει να περιμένουν. :2funny:

Οι συγκεκριμένοι πορνοτουρίστες μάλιστα, έψαχναν για νύφη  :S

Τώρα θυμήθηκα και το γαμάτο γραφείο συνοικεσίων που έρχονταν Γερμανοί γαμπροί,  μεσήλικες ναυάγια ή ακοινώνητοι 30άρηδες.
Τους πλάσαραν νεαρές Τσέχες οι οποίες πέρα από το δωρεάν εστιατόριο,δωράκια,κ.λ.π. πληρώνονταν κανονικα μεροκάματο από το γραφείο.
Η πιο στενη σωματικη επαφη δε, ήταν να περπατούσαν χεράκι-χεράκι με τον γαμπρο κορόιδο πλάι στο ποτάμι.

Μιλάμε να την παίρνουν τηλέφωνο 2 η ώρα το βράδυ, άτομα ηλικίας του μπαμπά της και να της κλαίγονται:"Δε βλέπω πρόοδο με την Kačenka"
Η οποία ήταν τόσο κάφρος που ενώ ήξερε Αγγλικά,έκανε πως δεν ήξερε, για να μην χρειάζεται ούτε καν να μιλάει στο γεύμα.
ποοοοοοοοοοοοσο αληθεια!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
χαχαχα εριξα και πολυ γελιο σημερα γιατι εμαθα οτι ενας που το επαιζε γαμιας και που με εβριζε πριν μερικες σελιδες πηγε στο Κιεβο μετα απο 25 χρονια απο εμενα για να γαμησει...
χαχαχαχα πως τα φερνει τελικα ο διαβολος να θελουν οι μουτσοι που γαμαγαμε να γινουν καπεταναιοι...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Οι συγκεκριμένοι πορνοτουρίστες μάλιστα, έψαχναν για νύφη  :S

Τώρα θυμήθηκα και το γαμάτο γραφείο συνοικεσίων που έρχονταν Γερμανοί γαμπροί,  μεσήλικες ναυάγια ή ακοινώνητοι 30άρηδες.

Το κοίτασμα των αγάμητων δυτικών μουνόδουλων ναυαγίων είναι απλά αστείρευτο !!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Να γραψω και μια ιστορια προσφατη.Με γκομενα(8+) που την εχω πηδηξει βρισκομαι σε 3η χωρα σε πενταστερο ξενοδοχειο στην Σαντα Σουζανα στην Βαρκελωνη και το βραδυ δεν μου καθετε με αστειες δικαιολογιες ωστε να περασει τους εκβιασμους της για γαμους κλπ
Αφου πιεζω ασφυκτικα και αφηνω μετα και το φιλτρο της μιας μερας(παντα η καθε γκομενα μπορει για χψζ λογους να μην θελει μια μερα)δεν γινεται τιποτα αποτελεσμα μετα απο αλλεπαληλους εκβιασμους να την διωξω και αμμεσως βρηκε αυτους που λεει παραπανω ο BΠ να της στειλουν λεφτα να παει σε αλλο ξενοδοχειο και να γυρισει στην χωρα της...Γιαυτο λεω οτι αλλο το καμακι στα μεχρι 7.5 και αλλο απο εκει και πανω...Η δυναμη που εχουν τετοιες γκομενες ειναι τεραστια δεν φανταζεστε ποσοι ειναι ετοιμοι να σκασουν λεφτα για να τους πει γεια μονο(εχω πει και 2 περιπτωσεις εδω μια που βγηκε για φαγητο με καποιον και της εδωσε 1000 ευρω για να φαει μαζι της ...και μια αλλη που πηγε ντουμπαι για βιζιτα και γυρισε με καινουργιο αμαξι των 15000ευρω....)
Βεβαια το πιο σημαντικο ειναι το τελικο αποτελεσμα
Αφου καποιος μαλακας που δεν την ειχε καν ακουμπησει φροντισε για τα εξοδα της απο αποσταση...μερικους μηνες μετα εβαλε την ξαδερφη της να με παρει τηλ και να μου πει οτι θελουν να ερθουν μαζι στην Αθηνα και αν μπορω να τις φιλοξενησω...
Η απαντηση φυσικα που πηρε ηταν οτι για τις μερες που ηθελε ειχα δουλεια(δηλαδη αλλη γκομενα στο μυαλο της)και φρικαρε...
αφου το προσπαθησε και φετος(2η χρονια)να ερθει με την ξαδερφη της η απαντηση ηταν για εσενα το σπιτι μου ειναι ανοικτο για οποτε θελεις για την αλλη ξεχασε το ΠΟΤΕ!
αποτελεσμα αυτες τις μερες μου εστειλε η ξαδερφη της  φωτο με  2 φιλες τις για το με ποια θελω να ερθει...
Οποιος καταλαβε καταλαβε...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.050
Πόντοι
456
τελικα επρεπε να περασει τοσος καιρος για να καταλαβετε ολοι αυτο που φωναζουμε απο την αρχη, οτι ο Κμαν ειναι ενας αγαμητος , ανασφαλης πιρφορος που κανει το σκατο του παξιμαδι και πληρωνει επι δεκα κατι τελειωμενες ψωμολυσες απο ανασφαλεια επειδη φοβαται οτι ουτε αυτες δε θα του κατσουνε αμα πληρωσει την κανονικη τους ταριφα. Οσον αφορα τη Σλοβακα που κοκορευοτανε τοσο καιρο πριν, αποτελει την υπερτατη καταντια του αντρα να γινεται ο υπηρετης και να χρυσοπληρωνει τις διακοπες μιας οποιασδηποτε πουτανας απλα και μονο για να βγαλει φωτο μαζι της και να το παιξει καμποσος σε ενα φορουμ στο ιντερνετ.....ποσο καταντια θεε μου...

GET A LIFE ρε κακομοιρη ψωμολυσσα υπαλληλακο, κοιτα να παρεις κανα σεντονι για το κεββατι σου μη σε φανε οι ψυλοι κακομοιρη που θες να το παιξεις και σπονσορας, γελοιε  :2funny: :2funny:

εχετε κανει τις πουτανες να το παιζουνε κυριες, εχετε δημιουργησει ενα φανταστικο κοσμο απο γκριζες αι μαυρες και κοκκινες και πρασινες ζωνες που στην ουσια ειναι ολες μαυρες, ολες πουτανες που αμα δε τις πληρωσετε δε σας λενε ουτε γεια για να τονοσετε τον εγωισμο σας και να το παιξετε στα αλλα ναυαγια δηθεν "παιχτες"  :2funny: :2funny: :2funny:   Μιλατε και καλα με οικονομικους ορους για να παριστανετε οτι μιλατε για γκομενες ενω μιλατε για πουτανες. να σας πω ενα μυστικο, σε ολες τις πουτανες υπαρχει VFM, αλλες υπηρεσιες παιρνεις στη φυλης και το μεταξι, αλλες στα CG και αλλες στα σιτυτουρς, και μαντεψτε, στα CG και citytours με το αναλογο κοστος προσφερουνε και GFE, σαν αυτο που πληρωνετε επι πεντε εσεις οι "ειδικοι" πληρωνοντας και ενα καρο περιττα εξοδα, εισητηρια, γευματα, δωρα, ξενοδοχεια, κλπ. αντι να το παρετε στιν κανονικη του τιμη, οσο το πουλανε στα μπανερακια δεξια και αριστερα στο σαη.

και καμαρωνετε κι ολας και απο πανω οτι εσεις ξερετε και οι αλλοι δεν ξερουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειστε για γελια, ευτυχως που μου εδωσε ο θεος τη χαρα να γνωρισω ενα δυο αληθινους διεθνεις γαμιαδες και οχι τους πουτανοχορηγους ή τους εξαγωγεις ελληνικης κακομοιριας που το παιζουνε ειδικοι και παντογνωστες.

αντε γεια, συνεχιστε να αλληλοβαυκαλιζεστε, αλλωστε το ξερουμε οτι ετσι γινεται παντα στο σαη και ο ενας καλυπτει τον αλλο επειδη φοβαται μη βγουνε τα δικα του απλυτα στη φορα.  :2funny: :2funny: :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Άλλο να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε αντίξοες συνθήκες και άλλο να επιδιώκεις να δρας υπό αντίξοες συνθήκες.
Αυτό είναι αποκλειστικά δικό σου φετίχ.

Γιατί δεν σε ικανοποιεί να κάνεις μόνο σεξ.
Θέλεις την αυτοεπιβεβαίωση μέσω χρημάτων και την επίδειξη ισχύος απέναντι σε κατώτερες μορφωτικά/οικονομικά γυναίκες, θες το ταξίδι στα Σλαβικά μουνολίβαδα, θες τους αραβοτουρκους ανταγωνιστές,θες Σλαβικη παρακμή και ρετρό καταστάσεις κ.λ.π.
χαχαχαχ αυτα τα εγραψα τα ιδια πιο πανω στον σλαβιανι και εδω και 2-3 χρονια εγραφα για το
πως ψυχολογησα κμαν απο τις ιστοριες του που εγραφε τοτε για πολωνια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ τότε ήμουνα 30-35 περίπου και χτυπούσα εικοσάρες τζάμπα.Εμενα ξενοδοχείο Λβωφ με 25 ευρώ τη μέρα στα ανακαινισμένα δωμάτια και έτρωγα Mc Donalds.Είχα μπάτζετ ένα χιλιάρικο για 10 μέρες.
Αλλά ήταν υπεραρκετό.Τις γκόμενες τις πήγαινα για φαί στο Zorba το ελληνικό εστιατόριο όπου έσκαγα 20 ευρώ για γεύμα 2 ατόμων με κρασιά.Ηταν άλλες εποχές.

Ισως γίνονται και τώρα τα ίδια αν είσαι 30 ετών αλλά δεν ξέρω.Τα μαγαζιά πάντως και το κέντρο έχουν μείνει τα ίδια.
κμαν στα 30 μου μονο με 15-21 ασχολουμουν στο γιδροπαρκ γιατι τοσο με εβαζαν!
τωρα με βαζουν 27-30 αν χασω τα 7--9 κιλα που εβαλα εδω και 2 χρονια και δεν τα χανω παλι θα εχω
αυτοπεποιθηση να ορμηξω σε  22-25.μεχρι πριν 2 χρονια που εχανα τα εξτρα κιλα με εβαζαν 15 χρονια νεοτερο πολλες.μετα που αρωστησα 7-8 μηνες και επινα κορτιζονες,γθμναστικη δεν εκανα λογο σκονης και
τα συνεχη ταξιδια που τρωω συνεχεια γλυκα με εφεραν πισω σε εμφανιση και αυτοπεποιθηση.
ειναι και ο κυριος λογος πιστευω που εδω και 2 χρονια οδυσσο δεν προσπαθω καν να καμακωσω εκτος
απο τις συμπεριφορες που εχουν αυτες.ενοω αυτες που ειναι αδεσπωτες.
οι γκομενες απο μαχαζια,εστιατορια,καφε που με ξερουν εχουν διαφορετικη αντιμετοπιση σε μενα
απο αυτες που ειναι ελευθερης βοσκης.
ο ιρλανδοσ φιλος μου που κανει βιντεο συνεχεια ουκρανια τωρα ειναι λβιβ.
εκτος ρωσικα μαθεινε και ουκρανικα λβιβ ειναι η αγαπημενη του πολη λεει για γκομενες.
αλλα για βολτα γουσταρει την οδυσσο αν και λεει δεν γουσταρουν ξενους εδω οι γκομενες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom