Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Μα διαβασα ρε τυπε, και νομιζα ΟυκρανιαΑλλωστε εγραψα για "πρωην Σοβιετια"
να διαβαζετε καλυτερα πριν σχολιασετε
Μα διαβασα ρε τυπε, και νομιζα ΟυκρανιαΑλλωστε εγραψα για "πρωην Σοβιετια"
να διαβαζετε καλυτερα πριν σχολιασετε
ΟκΜα διαβασα ρε τυπε, και νομιζα Ουκρανια
Eιδα σλαβικη φατσα γιαυτο και υπεθεσα ΟυκρανεζαΟκ
παρεμπιπτοντως να διευκρινισω οτι η γκομενα ειναι ρωσσοφωνη φυσικα
Eιδα σλαβικη φατσα γιαυτο και υπεθεσα Ουκρανεζα
Σλαβα ειναι και αυτη τυπε ,,, σορρυ αλλα το κουρασες πολυEιδα σλαβικη φατσα γιαυτο και υπεθεσα Ουκρανεζα
Οι Μολδαβες που μιλανε ρωσσικα απο το σπιτι ,ειναι απο Ρωσσους γονεις που πηγαν εκει επι Σοβιετ Γιουνιον ,,, βεβαια γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εκει αυτες.είχε μουνάρες στην Μολδαβία που έχουν σλάβικα χαρακτηριστικά, γιατί τώρα όλες οι καλές την έκαναν για τας Ευρώπας λόγο της free βίζας από το 2015
σε μενα ποσες φορες μου την ελεγε ο κμαν?που δεν κανω πλεον οπως αυτος?Σωστός !!!
Κάποιοι εδώ μέσα έχουμε ζήσει και έχουμε παίξει μπάλα σε εποχές που η κύρια πηγή πληροφόρησης ήταν όχι το Internet αλλα οι ταξιτζήδες !!
Και μας τη λένε κιόλας !!!
Δεν πειράζει !! Καλά να είμαστε όλοι και καθένας με τις απόψεις του και τα γούστα του !!
μην μου πεις εχεις και μολδαβια κονε ρε θυριο.τις μοσχοβιτισες και της γκομενες σου απο κιεβείχε μουνάρες στην Μολδαβία που έχουν σλάβικα χαρακτηριστικά, γιατί τώρα όλες οι καλές την έκαναν για τας Ευρώπας λόγο της free βίζας από το 2015
Θα ήθελα να απαντήσω προσωπικά σε αυτό το ποστ, καθώς όπως προείπα δε θέλω να ξαναγράψω στο νήμα αυτό, αλλά όταν όταν έχω έναν σοβαρό συνομιλητή, θα κάνουμε ανταλλαγή know how. Φίλε ΒΠ, επειδή τα έχω δει και εγώ αυτά τα κρούσματα, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα και σε παρακαλώ να σχολιάσεις επί τούτου. Έχει ξεπεταχτεί εδώ και 5 χρόνια περίπου, μία καινούργια γενιά πλουσιόπαιδων (ενίοτε και πολύ εμφανίσιμων μάλιστα), οι οποίοι έχουν μάθει τα πάντα έτοιμα στο πιάτο από μικροί. Τα πάντα όμως.... Οπότε αν αυτοί έχουν μία έτοιμη μπίζνα που παράγει κάθε χρόνο 2-3 μύρια plus, το να δίνουν 6.000 το μήνα για 3 μουνιά επιπέδου 9, είναι σαν να δίνουμε εμείς αναλογικά με τα έσοδα μας 300 ευρώ το μήνα για 3 μουνιά. Οπότε γεννάται το ερώτημα. Κορόιδα? Οι απλά άνετοι και εμφανίσιμοι, που με σπόρια για τα οικονομικά τους, συντρίβουν τον ανταγωνισμό, ναι μεν χαλώντας την πιάτσα, αλλά όχι εις βάρος τους αφού περνάνε ζάχαρη.. Θα ήθελα απόψεις επί τούτου, καθώς το φαινόμενο θα ενταθεί την επόμενη 10ετία με τόσα rising markets.
Αυτό ισχύει.Οπως παγκοσμιοποιήθηκε η αγορά μουνιου και κάθε γκομενα παίζει online στο διεθνές μουνοχρηματιστηριο αξιών,έτσι παγκοσμιοποιηθηκαν και οι πούτσοι.Οποτε ο σικ Νεουερκεζος που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο και ραφιναρισμενο συναντά το μάγκα απο τα Τρίκαλα που του γαμάει το κέρατο.
Αυτοί εξαγριωνονται περισσότερο απο εμάς,δεν πιστεύουν αυτα που βλέπουν,τα Greek καμάκια σκίζουν τον ανταγωνισμό.
Είσαι πολύ "καλος" και σε εκμεταλλεύονται οι γκόμενες. Μην υπεκφεύγεις και δες την πραγματικότητα. Το να λες "δεν είμαι νέος και ώραίος, θέλω νέες και μουνάρες άρα θα χώσω χρήμα" είναι λογικό. Το να χάνεις την αξιοπρέπειά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ και φέρνει και ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.
Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.
Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).
Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.
Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.
Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι για τα παραπάνω; Έτσι έπρεπε να δράσει ο κμαν;
ΥΓ1. Αν θυμάμαι καλά κάπου ανέφερες για εξτρα 500αρικο δώρο στη Σλοβάκα. Ισχύει?
ΥΓ2. Το να λες ¨τζόγος είναι και χάσαμε" δικαιολογείται όταν τα έχεις κάνει γενικά σωστά και χάνεις απο συγκυρία.
κρίμα πάντως για την γενιά μας που πέσαμε σε δύσκολα χρόνια οικονομικής ύφεσης, λίγοι είναι πλέον οι παίκτες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να παίζουν μπάλα στο Μπλοκ. :S :S :S
Αν κάποιος ψάχνει τρόπο να βγάλει το μήνα και τα έξοδα τρέχουν το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί είναι οι εξορμήσεις στα Σλάβικα μουνολίβαδα. Καμιά μπουρδελότσαρκα δυο με τρεις φορές την εβδομάδα και πολύ είναι.
ξέρω μισθωτούς υπαλλήλους σαν τον καιμάνο που τις εποχές πριν την κρίση έκαιγαν αλόγιστα τα χρήματα τους σαν αγάμητοι νομίζοντας ότι κάτι σπουδαίο κάνουν στα διάφορα αρπακτικά που κυλοφορούσαν εκείνη την εποχή και τώρα είναι στην ψάθα και δεν έχουν ούτε μαντίλι να κλάψουν.
Αυτή όντως είναι σημαντική διαφορά.Προ κρίσης ενας μέσος Δ.Υ ή Ι.Υ είχε μισθό 1500-1800 μηνιαιως και δώρο Χριστουγέννων,Πάσχα.Με αυτα μπορούσε να οργανώσει 3 πορνοταξιδια στο μπλοκ το χρόνο και μετρουσε οικονομικά.
Τώρα με μ.ο τα 900 ευρώ δεν τον παίρνει ούτε για ζητω.Και ειναι και κατώτερος οικονομικά απο Πολωνεζες,Τσεχες ενω προ 2009 ήταν ανώτερος.
Τώρα μόνο καμια επαρχία στα backwaters της Ουκρανίας να παίξει μπάλα με φιδιες πουλωντας ελπίδα σε ξοφλημενα εξάρια ΜΙΛΦ
Εγώ εδρασα τέλεια.Αλλος δε θα κατάφερνε καν να γνωρίσει τη γκομενα εγώ για να τη γνωρίσω παραλίγο να χάσω το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο αφου καθόταν σε διαφορετικό gate.Ειδα δηλαδή μια εικοσαχρονη μουναρα με τοπάκι και κολλητό παντελόνι, την ακολούθησα και έκατσα κοντά της στο gate ενω το δικό μου άνοιγε σε 15 λεπτά και ήταν 5 λεπτά μακριά.Συνεπώς είχα 10 λεπτά να πάρω το τηλέφωνο της.
Μετα δεν τη συνάντησα ποτε για 3 χρόνια αφού ήταν συνέχεια απασχολημένη με σπουδές,μοντελινγκ,ταξίδια αναψυχής σε ολα τα δυνατά μέρη και ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα οτι πήρε πτυχίο και εχει χρόνο μια βδομάδα για διακοπές.
Ήταν τρελλη ευκαιρία την άρπαξα απο τα μαλλιά.Φυσικά έπαιξε και δώρο.
Αλλα
1.Κανενας δε θα τη συναντουσε αφου περίμενε άλλη πτήση
2.Και να τη συναντούσε δε θα έπαιρνε τηλέφωνο σε δέκα λεπτά ούτε θα κέντρισε το ενδιαφέρον της
3.Φυσικά δε θα του έλεγε μετα 3 χρόνια,έχω μια βδομάδα για εσενα,ενώ δεν είχαν ξανασυναντηθει απο τότε.Αυτο σημαίνει ότι της έκανα εντύπωση,δηλαδή τα 10 λεπτά γνωριμίας της εντυπωθηκαν και δε με ξέχασε.
Άλλον θα τον είχε ξεχάσει φυσικά
4.Ειχα τα funds να οργανώσω το ταξίδι Σαντορίνη,2000 ευρώ ενω άλλος δε θα μπορούσε καν να ανταπεξέλθει οικονομικά σε τέτοια πρόκληση τελευταία στιγμή
5.Ειχα τη φυσική αντοχή να το κάνω.
Συνεπώς ξεπέρασα πλήθος εμποδίων που κάθε ένα απο αυτα ήταν αρκετό να εξουδετερωσει και να αποθαρρυνει το μέσο παικτη.
Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σου κάτσει καλά μια σειρά πραγματων,ένα να πάει στραβά,την έβαψες.Περπατάς σε τεντωμένο σκοινί ειναι αδρεναλίνη καθώς αγγίζεις τα όρια σου.
Δεν ήταν ψυχρή,είχε τέλεια συμπεριφορά.Εκπληκτική μόρφωση,ομιλητική και μοντελοειδης.Απο τις γκόμενες που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα.Με ταξίδια σε όλο τον κόσμο κτλ.
Συνεπώς πρέπει να δείξεις Balkan powerclass για να πετύχεις attraction,αυτό το άλλο,την ποιότητα του Ελληναρα γιατί ολα τα αλλα τα έχουν ζήσει.