Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Eιδα σλαβικη φατσα γιαυτο και υπεθεσα Ουκρανεζα  :rockon:

είχε μουνάρες στην Μολδαβία που έχουν σλάβικα χαρακτηριστικά, γιατί τώρα όλες οι καλές την έκαναν για τας Ευρώπας λόγο της free βίζας από το 2015

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
είχε μουνάρες στην Μολδαβία που έχουν σλάβικα χαρακτηριστικά, γιατί τώρα όλες οι καλές την έκαναν για τας Ευρώπας λόγο της free βίζας από το 2015
Οι Μολδαβες που μιλανε ρωσσικα απο το σπιτι ,ειναι απο Ρωσσους γονεις που πηγαν εκει επι Σοβιετ Γιουνιον ,,, βεβαια γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εκει αυτες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σωστός !!! :hi:

Κάποιοι εδώ μέσα έχουμε ζήσει και έχουμε παίξει μπάλα σε  εποχές που η κύρια πηγή πληροφόρησης ήταν όχι το Internet αλλα οι ταξιτζήδες !! :grin: :grin:

Και μας τη λένε κιόλας !!!  :grin:

Δεν πειράζει !! Καλά να είμαστε όλοι και καθένας με τις απόψεις του και τα γούστα του !! :hi: :hi:
σε μενα ποσες φορες μου την ελεγε ο κμαν?που δεν κανω πλεον οπως αυτος?
πολλες φορες του εγραψα τα εκανα 20 χρονια πριν απο αυτον στο κιεβο και ουτε ιτερνετ ειχα
ουτε πορνοσαιτ σαν αυτο να με καθοδηγουν.εγραφα πριν 4 χρονια εδω και 15 χρονια ειναι απιαστες ουκρανια.εγραφα τι μου εκαναν μετα απο κερασματα και ψωνισματα και ολοι γελουσαν.
αυτο που επαθε ο κμαν εχει τυχει σε ολους οσους ασχολουντε με παρομειες γκομενες.
πολλες καραπουταναρες που γαμιουνταν με 500 γριβνα ετυχε σε μενα μεχρι και 300 ευρο να ζητησουν
γιατι με εβαλαν στην κατηγορια τουρκος-ξενος.πολλες μετα απο υποσχεσεις και κερασματα,ψωνισματα και συμφωνια για ρευστο μετα τα αθετησαν και εξαφανιστηκαν.
τελευτεα τετεια εμπειρια πριν4 χρονια με 2 19 ετων μικρουλες αλλα γαματες 9-10 βαθμολογια κοντουλες και σικατες ντυμενες.αγορασαν μονες απο την ντιριπασοσκαγια ρουχα guess και μετα πηγαμε για παστα στο μπαφαλο ενα σπορτ μπαρ που μαζευονται ουκρανοι και με λεφτα εκει.
αφου κερασα φαι,ναργιλε προτεινα 300 ευρο την μερα και για της δυο και δεκτηκαν συν εχτρα ρουχα
και κερασματα.αξιζαν τα λεφτα αυτες.
δεκτηκαν αλλα μετα χαθηκαν και εβρισκαν δικαιολογια.οκ μονο φαγητο κερασα αλλα σε αλλες ετυχε με ψωνια να φυγουν ενω ηξερα οτι σπονσαρωνταν και γαμιουνταν.
η μικρη αζερα που λεω οδυσσο που την γαμησε κυπριος φιλος με 20 ευρο σε μενα εκανε το εξεις.
κερασα φαι και συμφωνησε για σπονσορινκ,πρωτη φορα την εβλεπα οδυσσο και δεν ηξερα τι παιζει.
μετα το φαι προτεινα αντι απευθειας σπιτι ψωνια και ηθελε μποτες 10 χιλιαδεσ γριβνα που αρνηθηκα και αντιπροτεινα χιλφινγερ παντελονι 100 ευρο 3000 γριβνα.
δεν ηθελε παντελονι αφου δεν ειχε ιδεα απο μαρκες και ηθελε να της παρω 700 γριβνα ηλεκτρονικο τσιγαρο.απο την συμπεριφορα καταλαβα ηθελε αυτο και να την κανει και ημουν ο τριτος που πηρε εκει
για αυτο εμαθα απο τον πωλητη.ετσι την εκανα.εμενα ηθελε μονο να παρει ενω ο κυπριος που δεν γνωριζε με 500 γριβνα την εσκισε στο χοτελ του.πριν 4 μερες πλισιασε πενηνταρι ξενο και ζητησε 50 δολαρια.στον θειο μου ειδε στο καφε και ζητησε 100 γριβνα.
η κοπελα ειναι κλεφτρωνα,ζητιανα,σπονσορετα,βιζιτα.τετειες εχει στον δρομο για αυτο δεν γνωριζομε
απο καμακι πλεον ουτε πλισιαζω.ο κμαν δεν επαθε κατι που δεν γινετε,δεν εχουν εμπιστοσυνη ουτε
οι πουτανες οτι θα κατσουν μετα τα ξοδεματα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στον δοκτορα λοβ που λεει εχει περασει σε ελλαδα σε ηλικιες 24-29 θα πω να αφοσειωθει εκει
γιατι με την ηλικια του οσο μικροτερος και να φενετε κιεβο δεν θα γνωρισει τποτα εκτος απο
τιντερουδες που ξερετε την αποψη μου για ποιοτιτα.εμενα ο δασκαλος με εκραζε που πηγα παλι
να πεταξω τα λεφτα μου σε χαχολους.παρατα τους λεει και μην πηγαινεις εκει.
ηλικιακα γουσταρουν νεους και να ειναι ουκρανοι!ξενος πρεπει εκτος απο πακετο να εισαι και εκατο
φορες πλουσιοτερος απο αυτους λεει και ο δασκαλος.
μιλωντας με ελληνες οδυσσο που ζουνε μονιμα ενα χρονο και πανε και κιεβ για δουλεια ειχαμε συζητηση.
συμφωνησαμε για οσα λεω για οδυσσο συγκρινωντας με κιεβ και υπηρχαν και ελληνες χρονια που ζουνε εκει.αποψη μου λεω οδυσσο ειναι ποιο τακτοποιημενες και δεν εχει διαθεσιμοτητα.
οι νεοι ελληνες οδυσσο μαλιστα υποστιριζουν οτι οδυσσο ειναι πολυ καλυτερα οικονομικα απο οτι κιεβ και συμφωνουν εδω ειναι ολες τακτοποιημενες μηδεν διαθεσιμοτητα.
κιεβ αρκετος κοσμος με μετρο ενω οδυσσο ολα ποιο τακτοποιημενα κεντρο μικρο.
ολοι μου ειπαν προτιμουν να ζουνε ομως οδυσσο γιατι τους αρεσει που ειναι ολα κοντα τους
αυτο που εγραφα και εγω.κιεβ μπορω να εχω πολλες γκομενες απο ολα τα ειδη και ποικιλια αλλα
δεν αλλαζω την οδυσσο οσο και αν την βαρεθηκα και απο ελλειψη διαθεσιμοτητας σε μουνι νορμαλ.
κιεβ μπορω να κτυπησω μικρουλες που ζουνε σε περιοχες που δεν ειναι οικονομικα ευπορες,οδυσσο αυτες οι μικρες δεν ψαχνοντε γιατι εχουν πολλες επιλογες νεαρων στην ηλικια τους σε μια καλυτερη οικονομικα πολη.ολοι ναυτικοι με λεφτα οι περισοτεροι με 4-12 διαμερισματα που τα νοικιαζουν.
οι τουριστες οδυσσο διερωτουνται απο που βρισκουν λεφτα,τοσα εστιατορια καφε και μαχαζια εχει και ανοιγουν συνεχεια,τοσα αυτοοκινητα πολυτελειας με τι ασχολουνται με ρωτανε.
ανοιξαν τοσα πολλα μερη που ολα ειναι αδεια πλεον.αν εχει 3-4  ατομα εδω αλλα 15 αλλου μοιραστηκαν
ολα τα μερη δεν βρισκεις πουθενα μερος να εχει κοσμο συνεχεια οπως ηταν η ελλαδα στα καφε η τωρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μην μου πεις εχεις και μολδαβια κονε ρε θυριο.τις μοσχοβιτισες και της γκομενες σου απο κιεβ
οτε θα τις γνωρισουμε απο κοντα?ασε που νομιζω οτι ουτε μπουγατσα δεν θα δουμε απο σενα που θα ερθω θεσαλονικη χαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα ήθελα να απαντήσω προσωπικά σε αυτό το ποστ, καθώς όπως προείπα δε θέλω να ξαναγράψω στο νήμα αυτό, αλλά όταν όταν έχω έναν σοβαρό συνομιλητή, θα κάνουμε ανταλλαγή know how. Φίλε ΒΠ, επειδή τα έχω δει και εγώ αυτά τα κρούσματα, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα και σε παρακαλώ να σχολιάσεις επί τούτου. Έχει ξεπεταχτεί εδώ και 5 χρόνια περίπου, μία καινούργια γενιά πλουσιόπαιδων (ενίοτε και πολύ εμφανίσιμων μάλιστα), οι οποίοι έχουν μάθει τα πάντα έτοιμα στο πιάτο από μικροί. Τα πάντα όμως.... Οπότε αν αυτοί έχουν μία έτοιμη μπίζνα που παράγει κάθε χρόνο 2-3 μύρια plus, το να δίνουν 6.000 το μήνα για 3 μουνιά επιπέδου 9, είναι σαν να δίνουμε εμείς αναλογικά με τα έσοδα μας 300 ευρώ το μήνα για 3 μουνιά. Οπότε γεννάται το ερώτημα. Κορόιδα? Οι απλά άνετοι και εμφανίσιμοι, που με σπόρια για τα οικονομικά τους, συντρίβουν τον ανταγωνισμό, ναι μεν χαλώντας την πιάτσα, αλλά όχι εις βάρος τους αφού περνάνε ζάχαρη.. Θα ήθελα απόψεις επί τούτου, καθώς το φαινόμενο θα ενταθεί την επόμενη 10ετία με τόσα rising markets.

Αυτό ισχύει.Οπως παγκοσμιοποιήθηκε η αγορά μουνιου και κάθε γκομενα παίζει online στο διεθνές μουνοχρηματιστηριο αξιών,έτσι παγκοσμιοποιηθηκαν και οι πούτσοι.Οποτε ο σικ Νεουερκεζος που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο και ραφιναρισμενο συναντά το μάγκα απο τα Τρίκαλα που του γαμάει το κέρατο.
Αυτοί εξαγριωνονται περισσότερο απο εμάς,δεν πιστεύουν αυτα που βλέπουν,τα Greek καμάκια σκίζουν τον ανταγωνισμό.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αυτό ισχύει.Οπως παγκοσμιοποιήθηκε η αγορά μουνιου και κάθε γκομενα παίζει online στο διεθνές μουνοχρηματιστηριο αξιών,έτσι παγκοσμιοποιηθηκαν και οι πούτσοι.Οποτε ο σικ Νεουερκεζος που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο και ραφιναρισμενο συναντά το μάγκα απο τα Τρίκαλα που του γαμάει το κέρατο.
Αυτοί εξαγριωνονται περισσότερο απο εμάς,δεν πιστεύουν αυτα που βλέπουν,τα Greek καμάκια σκίζουν τον ανταγωνισμό.

Μακάρι να’χα την τρέλα σου...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είσαι πολύ "καλος" και σε εκμεταλλεύονται οι γκόμενες. Μην υπεκφεύγεις και δες την πραγματικότητα. Το να λες "δεν είμαι νέος και ώραίος, θέλω νέες και μουνάρες άρα θα χώσω χρήμα" είναι λογικό. Το να χάνεις την αξιοπρέπειά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ και φέρνει και ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Το θέμα δεν είναι τι εκανε η γκόμενα αλλά εσύ. Και επειδή λες οτι τα λες με λεπτομέρειες θα στα πω εγώ με λεπτομέρειες.

Η γκόμενα δεν γούσταρε (σε έγραφε 3 χρόνια) αλλά επέλεξες να πας διακοπές πληρώνοντας όλα τα έξοδα. Αν το κάνεις αυτό ξεκινάς με μεγάλο μειονέκτημα και πρέπει να ανατρέψεις.

Το αλφα γκειμ που λες δεν είναι να κανονίσεις τα 5αστερα αλλά να δείξεις χαρακτήρα. Αν είναι ψυχρή:
1. Εννοείται δεν πας παραλία ούτε οπουδήποτε αλλού μαζί της.
2. Της λες "κοίτα είναι εδώ η φίλη μου η τάδε και επειδή βλέπω ότι δεν θες πρέπει να φύγεις το βράδυ από δωμάτιο γιατί θα έρθει αυτή. Θα σου κλείσω ένα άλλο δωμάτιο (σε 2αστερο)". Να δεις κόμπλα τεράστια που θα πάθει. Αν δεν κάτσει και έτσι,τότε δεν γίνεται τίποτα. Και εννοείται την παίζεις την μπλόφα και τη στέλνεις στο 2αστερο. Περνας την υπόλοιπη μέρα ελεύθερος κ ωραίος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου σκάσει τηλέφωνο και να σου ερθει να τη γαμήσεις. Υπάρχει και η πιο σκληρή εκδοχή, να την πετάξεις τελείως εξω (αν στο είχε υποσχεθεί).

Και σε κάθε περίπτωση θα είχες διατηρήσει την αξιοπρέπειά σου έτσι.

Αντιθέτως εσύ εκανες το γκομενοβοσκό και τον διασκεδαστή στη γκόμενα μπας και κάτσει. Αυτό δεν είναι κάτι που ξέφυγε, είναι βασική φιλοσοφία.

Τι γνώμη έχετε οι υπόλοιποι για τα παραπάνω; Έτσι έπρεπε να δράσει ο κμαν;

ΥΓ1. Αν θυμάμαι καλά κάπου ανέφερες για εξτρα 500αρικο δώρο στη Σλοβάκα. Ισχύει?

ΥΓ2. Το να λες ¨τζόγος είναι και χάσαμε" δικαιολογείται όταν τα έχεις κάνει γενικά σωστά και χάνεις απο συγκυρία.

Εγώ εδρασα τέλεια.Αλλος δε θα κατάφερνε καν να γνωρίσει τη γκομενα εγώ για να τη γνωρίσω παραλίγο να χάσω το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο αφου καθόταν σε διαφορετικό gate.Ειδα δηλαδή μια εικοσαχρονη μουναρα με τοπάκι και κολλητό παντελόνι, την ακολούθησα και έκατσα κοντά της στο gate ενω το δικό μου άνοιγε σε 15 λεπτά και ήταν 5 λεπτά μακριά.Συνεπώς είχα 10 λεπτά να πάρω το τηλέφωνο της.
Μετα δεν τη συνάντησα ποτε για 3 χρόνια αφού ήταν συνέχεια απασχολημένη με σπουδές,μοντελινγκ,ταξίδια αναψυχής σε ολα τα δυνατά μέρη και ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα οτι πήρε πτυχίο και εχει χρόνο μια βδομάδα για διακοπές.
Ήταν τρελλη ευκαιρία την άρπαξα απο τα μαλλιά.Φυσικά έπαιξε και δώρο.
Αλλα
1.Κανενας δε θα τη συναντουσε αφου περίμενε άλλη πτήση
2.Και να τη συναντούσε δε θα έπαιρνε τηλέφωνο σε δέκα λεπτά ούτε θα κέντρισε το ενδιαφέρον της
3.Φυσικά δε θα του έλεγε μετα 3 χρόνια,έχω μια βδομάδα για εσενα,ενώ δεν είχαν ξανασυναντηθει απο τότε.Αυτο σημαίνει ότι της έκανα εντύπωση,δηλαδή τα 10 λεπτά γνωριμίας της εντυπωθηκαν και δε με ξέχασε.
Άλλον θα τον είχε ξεχάσει φυσικά
4.Ειχα τα funds  να οργανώσω το ταξίδι Σαντορίνη,2000 ευρώ ενω άλλος δε θα μπορούσε καν να ανταπεξέλθει οικονομικά σε τέτοια πρόκληση τελευταία στιγμή
5.Ειχα τη φυσική αντοχή να το κάνω.
Συνεπώς ξεπέρασα πλήθος εμποδίων που κάθε ένα απο αυτα ήταν αρκετό να εξουδετερωσει και να αποθαρρυνει το μέσο παικτη.
Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σου κάτσει καλά μια σειρά πραγματων,ένα να πάει στραβά,την έβαψες.Περπατάς σε τεντωμένο σκοινί ειναι αδρεναλίνη καθώς αγγίζεις τα όρια σου.

Δεν ήταν ψυχρή,είχε τέλεια συμπεριφορά.Εκπληκτική μόρφωση,ομιλητική και μοντελοειδης.Απο τις γκόμενες που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα.Με ταξίδια σε όλο τον κόσμο κτλ.
Συνεπώς πρέπει να δείξεις Balkan powerclass για να πετύχεις attraction,αυτό το άλλο,την ποιότητα του Ελληναρα γιατί ολα τα αλλα τα έχουν ζήσει.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Πραγματικος Indiana jones!!
Περναει ποταμια κατσαριδες ποντικια φυσικα εμποδια τεχνητα τα παντα!
Εγω γουσταρω να διαβαζω μυθιστορηματα Kman

το κοριτσακι με τα σπιρτα και η φωτο με το σωβρακο

ειχαν σιγουρο νομπελ λογοτεχνιας και πουλιτζερ φωτογραφιας...

Φιλε Kman ασε το μπου και πηγαινε να γραψεις κανενα μπεστ σελλερ

Μετα δικαιωματικα οι s500 σου ανηκουν και για να γαμας πιο ευκολα αλλα και για να μας προστατευεις απο την Τουρκια!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Τωρα που το σκεφτομαι και αν στην θεση της Σλοβακας ηταν η Angelina Jolly στο Lara croft???

Μιλαμε ποιος Λανθιμος και μαλακιες ολο το Hollywood θα υπεκυπτε στους βαλκανικους πυραλους

Κman and the last crusade!!!

TI TAINIA

H η δευτερη της σειρας 

the Raiders of the Lost Slovakian.....

:2funny: :2funny: :2funny:

Κλαιω....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κουρκούτιασε τελείως το μυαλό του καιμάνου και το λίγο που είχε του το εκάψαν οι Γερμανοειδείς με τις αμέτρητες υπερωρίες και τα σκατά που λούζεται καθημερινά από τους Γερμανοειδείς.  :2funny: :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κρίμα πάντως για την γενιά μας που πέσαμε σε δύσκολα χρόνια οικονομικής ύφεσης, λίγοι είναι πλέον οι παίκτες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να παίζουν μπάλα στο Μπλοκ.  :S :S :S
Αν κάποιος ψάχνει τρόπο να βγάλει το μήνα και τα έξοδα τρέχουν το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί είναι οι εξορμήσεις στα Σλάβικα μουνολίβαδα. Καμιά μπουρδελότσαρκα δυο με τρεις φορές την εβδομάδα και πολύ είναι.

ξέρω μισθωτούς υπαλλήλους σαν τον καιμάνο που τις εποχές πριν την κρίση έκαιγαν αλόγιστα τα χρήματα τους σαν αγάμητοι νομίζοντας ότι κάτι σπουδαίο κάνουν στα διάφορα αρπακτικά που κυλοφορούσαν εκείνη την εποχή και τώρα είναι στην ψάθα και δεν έχουν ούτε μαντίλι να κλάψουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά δεν είστε ανταγωνιστικοι.Εγω πήγα τον Ιανουάριο του 2018 Κίεβο και γαμησα 4 γκομενες,2 σε τριολέ,μια μόνιμη και μία που χτύπησα στο κλαμπ.Πήγε και ο άλλος 3 μέρες,είδατε τι έκανε.
Το θέμα είναι να μπορείς να δρασεις σε χωροχρονικούς περιορισμούς και αντιξοες συνθήκες.
Τα γράφω συνέχεια,οποιος θέλει τα ακούει,οι άλλοι ας φανταζονται τεράστιες μουνολεωφορους,ευκολίες,τζάμπα γκομενες που ανοίγουν αυτόματα τα πόδια κτλ.
Θέλει τρέξιμο,θέλει λεφτά δεν είναι παιξον γελασον.
Δηλαδή το θέμα ειναι να γαμησεις όταν δεν έχεις τις προϋποθέσεις υπέρ σου,όταν δεν είσαι μονιμας,είσαι μεγάλος σε ηλικία και έχεις λίγο χρόνο.Εκεί δηλαδή πρέπει με κάποιο τρόπο να ανατρεψεις το σκηνικό που ειναι εναντίον σου και με την κερκίδα επίσης εναντίον σου.Πρέπει να μπεις αποφασισμένος στο τερραιν,να αιφνιδιασεις και να πλακώσεις τους αντιπάλους στα μπαλλακια.
Αλλιώς κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου για τις αδικίες της ζωής,εγώ τέτοιο άξιο παιδί να πάει χαμένο και να γαμανε οι χάλιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κρίμα πάντως για την γενιά μας που πέσαμε σε δύσκολα χρόνια οικονομικής ύφεσης, λίγοι είναι πλέον οι παίκτες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να παίζουν μπάλα στο Μπλοκ.  :S :S :S
Αν κάποιος ψάχνει τρόπο να βγάλει το μήνα και τα έξοδα τρέχουν το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί είναι οι εξορμήσεις στα Σλάβικα μουνολίβαδα. Καμιά μπουρδελότσαρκα δυο με τρεις φορές την εβδομάδα και πολύ είναι.

ξέρω μισθωτούς υπαλλήλους σαν τον καιμάνο που τις εποχές πριν την κρίση έκαιγαν αλόγιστα τα χρήματα τους σαν αγάμητοι νομίζοντας ότι κάτι σπουδαίο κάνουν στα διάφορα αρπακτικά που κυλοφορούσαν εκείνη την εποχή και τώρα είναι στην ψάθα και δεν έχουν ούτε μαντίλι να κλάψουν.

Αυτή όντως είναι σημαντική διαφορά.Προ κρίσης ενας μέσος Δ.Υ ή Ι.Υ είχε μισθό 1500-1800 μηνιαιως και δώρο Χριστουγέννων,Πάσχα.Με αυτα μπορούσε να οργανώσει 3 πορνοταξιδια στο μπλοκ το χρόνο και μετρουσε οικονομικά.
Τώρα με μ.ο τα 900 ευρώ δεν τον παίρνει ούτε για ζητω.Και ειναι και κατώτερος οικονομικά απο Πολωνεζες,Τσεχες ενω προ 2009 ήταν ανώτερος.
Τώρα μόνο καμια επαρχία στα  backwaters της Ουκρανίας να παίξει μπάλα με φιδιες πουλωντας ελπίδα σε ξοφλημενα εξάρια ΜΙΛΦ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτή όντως είναι σημαντική διαφορά.Προ κρίσης ενας μέσος Δ.Υ ή Ι.Υ είχε μισθό 1500-1800 μηνιαιως και δώρο Χριστουγέννων,Πάσχα.Με αυτα μπορούσε να οργανώσει 3 πορνοταξιδια στο μπλοκ το χρόνο και μετρουσε οικονομικά.
Τώρα με μ.ο τα 900 ευρώ δεν τον παίρνει ούτε για ζητω.Και ειναι και κατώτερος οικονομικά απο Πολωνεζες,Τσεχες ενω προ 2009 ήταν ανώτερος.
Τώρα μόνο καμια επαρχία στα  backwaters της Ουκρανίας να παίξει μπάλα με φιδιες πουλωντας ελπίδα σε ξοφλημενα εξάρια ΜΙΛΦ

οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αυτή την εποχή στην Ελλάδα παίρνουν μισθό 600-900 ευρώ μηνιαίως και οι νέο εισερχόμενοι υπάλληλοι στο δημόσιο τομέα γύρω στα 800-950 ευρώ. τα μισθολόγια άλλαξαν κατά πολύ την τελευταία δεκαετία προς το χειρότερο.

εγώ έχω δικιά μου δουλειά και κάθε χρόνος που περνάει, οι πωλήσεις μειώνονται περίπου 5-7% από κάθε προηγούμενη χρονιά.

αν υπολογίσω και τον ΕΜΦΙΑ και λοιπές άλλες φορολογίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν μένει τίποτα απολύτως για διασκέδαση και ταξίδια.

και να θέλω να κάνω μια σταθερή βάση σε κάποια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας και να ρίξω άγκυρα ως ημιμόνημος κάτοικος όπως π.χ. ήταν ο Τάσος στη Μολδαβία δεν γίνεται αν δεν καλυτερεύσουν τα οικονομικά μου.

γιατί στην τελική βαρέθηκα και γέμισα, άγκυρα ψάχνω να ρίξω κάπου να αράξω και δεν μπορώ.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Εγώ εδρασα τέλεια.Αλλος δε θα κατάφερνε καν να γνωρίσει τη γκομενα εγώ για να τη γνωρίσω παραλίγο να χάσω το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο αφου καθόταν σε διαφορετικό gate.Ειδα δηλαδή μια εικοσαχρονη μουναρα με τοπάκι και κολλητό παντελόνι, την ακολούθησα και έκατσα κοντά της στο gate ενω το δικό μου άνοιγε σε 15 λεπτά και ήταν 5 λεπτά μακριά.Συνεπώς είχα 10 λεπτά να πάρω το τηλέφωνο της.
Μετα δεν τη συνάντησα ποτε για 3 χρόνια αφού ήταν συνέχεια απασχολημένη με σπουδές,μοντελινγκ,ταξίδια αναψυχής σε ολα τα δυνατά μέρη και ξαφνικά μου στέλνει μήνυμα οτι πήρε πτυχίο και εχει χρόνο μια βδομάδα για διακοπές.
Ήταν τρελλη ευκαιρία την άρπαξα απο τα μαλλιά.Φυσικά έπαιξε και δώρο.
Αλλα
1.Κανενας δε θα τη συναντουσε αφου περίμενε άλλη πτήση
2.Και να τη συναντούσε δε θα έπαιρνε τηλέφωνο σε δέκα λεπτά ούτε θα κέντρισε το ενδιαφέρον της
3.Φυσικά δε θα του έλεγε μετα 3 χρόνια,έχω μια βδομάδα για εσενα,ενώ δεν είχαν ξανασυναντηθει απο τότε.Αυτο σημαίνει ότι της έκανα εντύπωση,δηλαδή τα 10 λεπτά γνωριμίας της εντυπωθηκαν και δε με ξέχασε.
Άλλον θα τον είχε ξεχάσει φυσικά
4.Ειχα τα funds  να οργανώσω το ταξίδι Σαντορίνη,2000 ευρώ ενω άλλος δε θα μπορούσε καν να ανταπεξέλθει οικονομικά σε τέτοια πρόκληση τελευταία στιγμή
5.Ειχα τη φυσική αντοχή να το κάνω.
Συνεπώς ξεπέρασα πλήθος εμποδίων που κάθε ένα απο αυτα ήταν αρκετό να εξουδετερωσει και να αποθαρρυνει το μέσο παικτη.
Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σου κάτσει καλά μια σειρά πραγματων,ένα να πάει στραβά,την έβαψες.Περπατάς σε τεντωμένο σκοινί ειναι αδρεναλίνη καθώς αγγίζεις τα όρια σου.

Δεν ήταν ψυχρή,είχε τέλεια συμπεριφορά.Εκπληκτική μόρφωση,ομιλητική και μοντελοειδης.Απο τις γκόμενες που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα.Με ταξίδια σε όλο τον κόσμο κτλ.
Συνεπώς πρέπει να δείξεις Balkan powerclass για να πετύχεις attraction,αυτό το άλλο,την ποιότητα του Ελληναρα γιατί ολα τα αλλα τα έχουν ζήσει.

Έχεις δίκιο, με συγχωρείς λάθος.

Μιλαμε για απόλυτη επιτυχία, συντριβή του ανταγωνισμου.... η γκόμενα έμεινε μαλάκας τελείως... κατελήφθει από άπειρο δέος προς στον Άρχηγό. Δυστυχώς όμως η νίκη δεν υπήρξε πλήρης... η δύναμη πυρός ελλιπής... αμα έδινες δώρο 1000,  θα σε άφηνε κάι γλειφομούνι ... θα μιλάγαμε για απόλυτη παράδοση της γκόμενας και πλήρη κατίσχυση του Βαλκάνιου Άρχοντος. Ο δε ανταγωνισμός θα κονιορτοποιήτω. Δυστυχώς χάθηκε αυτή η ευκαιρία.

Προσπάθησε να μου απαντήσεις: Νομίζεις ότι με την αναξιοπρέπή συμπεριφορά αυξάνεις τις πιθανότητες να γαμήσεις?

ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι, όταν είπε την ιστορία στο γκόμενό της, έπαθε κοκομπλόκο και για κάνα μήνα δεν του σηκωνώταν λόγω δέους προς την Βαλκανική ανωτερώτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom