Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το θέμα δεν είναι ότι της κέντρισες το ενδιαφέρον, αλλά ως τι, της κέντρισες το ενδιαφέρον.
Ως γαμέας,γαμπρός,χορηγός ή κορόιδο..
Αυτό είναι που έχει σημασία.

Με 2000ευρώ και λίγα κονέ, κάποιος μπορεί να κάνεις παπάδες ακόμη και Ελλάδα.

Της έκανα εντύπωση.Αυτές οι γκόμενες γνωρίζουν 20 άντρες κάθε μέρα,έχουν τεράστιο κύκλο.
Απλά εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο από τον Ιταλό Ρωμαίο 10 χρόνια μικρότερο με βίλλα στη Σαρδηνία και γιωτ και θα πάω να τον χτυπήσω στα ίσα.Αλλοι δε θα άγγιζαν καν θα έλεγαν out of my league.Αλλά εμείς στα αρχίδια μας εντελώς.
Τι να κλάσει ο Ιταλός,ο Γάλλος,ο Αμερικανός το γατάκι μπροστά στο Βαλκάνιο?
Και οι γκόμενες τα γουστάρουν αυτά να σφάζονται παλικάρια για πάρτη τους.Σου λέει στο τέλος εγώ θα βγω κερδισμένη,πρίγκηπες σκοτώνονται στην ποδιά μου.
Στο τέλος Σλοβάκο θα παντρευτεί φυσικά,απλά ο τύπος ξέρει οτι παίρνει μεταχειρισμένο μοντέλο που την έχουν καταγαμήσει Νότιοι αλλά δεν τον χαλάει αφού έτσι κι αλλιώς είναι πάνω από την κλάση του.Είναι και θέμα εθνικής περηφάνειας,ό,τι και να κάνουν οι ωραίες καταλήγουν τελικά στον κλασσικό Σλάβο να διαιωνίσουν τα γούστα μας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα τα λεφτα, και ειδικά τα πολλά λεφτά είναι μια μεγάλη αβάντα και ειδικά αυτοί που έχουν πολλά δεν χρειάζεται καν να τα χώσουν, αν έχουν λίγο μυαλό, μόνο το γεγονώς ότι τα έχουν αρκεί. Βέβαια τα πλουσιόπαιδα που λες δεν έχουν συνήθως πολύ μυαλό αλλά σε κάθε περίπτωση με το να χώνουν πολύ χρήμα σίγουρα τραβάνε γκόμενες από τον ανταγωνισμό.

Αυτό πάντα ίσχυε. Η αλλαγή σήμερα είναι η εξής:

1. Με το instagram και τα συναφή αυτοί οι τύποι ψαρεύουν σε παγκόσμιο περιβάλλον. Για έναν Αμερικάνο του τόπ 10% (~500Κ εισόδημα το χρόνο) δεν είναι τίποτα να πληρώσει αεροπορικό για μια μουνάρα (τι στιγμή που στην Αμερική πέφτει απίστευτη λιγουριά). Και μόνο να δείξει το πως ζει είναι πολύ γερό χαρτί για μία μέση γκόμενα. Ο ίδιος τύπος παλιότερα δεν μπορούσε να ταξιδέψει σε μουνο-μέρος (γιατί δεν είχε χρόνο) για να γνωρίσει γκόμενες .

2. Δυστυχώς η παγκόσμια τάση είναι προς αύξηση της ανισότητας οπότε οι υπερ-πλούσιοι και τα κακομαθημένα παιδιά τους θα αυξάνονται.

Μπα,τώρα δυσκολεύονται πολύ γιατί πέφτει χοντρή παραπληροφόρηση.Ο US κάμακας που λες δεν ξέρει οτι έχει πολύ καλές ευκαιρίες να γαμήσει εννιάρι αν σκάσει κλαμπ Cherry ή Grey club Wroclaw.Αυτό το ξέρω εγώ αλλά δεν έχω λόγο να του το πω οπότε θα φάει παραπληροφόρηση και αντιπληροφόρηση.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Δεν είναι δηλαδή οτι υπάρχει έτοιμη τζάμπα γνώση και τραβάς τον άλλον από το αυτί,έλα εδώ φίλε να γαμήσεις δείχνοντας Californian LA driving licence.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα παρεμβαίνουμε εμείς οι ευρωγαμείς και αλλάζουμε το πεδίο ανάλογα με τα συμφέροντά μας.Ο Αμερικανός δεν ξέρει πού παν τα τέσσερα είναι 5000 μίλια μακρυά,εμείς κάνουμε κουμάντο επί του πεδίου και οι τοπικοί.
Αυτός ψάχνεται αν είναι καλύτερα SEA ή FSU να γαμήσει σαν Asian american,είναι τελείως άσχετος,του ρίχνουμε στα αυτιά οι Βαλκάνιοι.

Πάνε όλοι να γαμήσουν στα σλαβικά μουνολίβαδα μόνο και μόνο για να έρθουν αντιμέτωποι με το Balkan πέος.Τους έχουν ήδη προλάβει άλλοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το νήμα δυστυχώς εχει γίνει απλά νούμερο !!

Να ασχολούμαστε όλοι με την εμονική ψύχωση ενός πυροβολημένου, που μας φλομώνει στο φούμαρο και στη μαλακία.

Οταν ομως συνηθίζεις, πσραβλέπεις και αποδέχεσαι, τη μαλακία ... τελικά γίνεσαι μέρος της.

Αυτό δείχνει και το τελευταίο "τσουβάλιασμα" ολων μας απο το paripapis που σίγουρα δεν απηχεί μόνο δική του άποψη.

Και είναι κρίμα γιατί υπάρχουν και αξιόλογοι άντρες στο thread.

Οπότε ,,,

Καλή συνέχεια από μένα σε όλους !!! :hi:

Εννοείται αν πας με αυτά τα λεφτά Αφρικα και SEA που τρώνε από τα σκουπίδια,μπορείς ακόμα και να γαμήσεις μοντέλα κίτρινες και Αραπίνες σαν ογδοντάρης.Μπορεί και να μυρίζουν λίγο αλλά έτσι είναι αυτά.Είναι vfm.Εδώ οι Αμερικανοί 10 χρόνια πολέμησαν για να μπορούν να γαμάνε Σαιγκόν.
Οι λευκές είναι υπερτιμημένες,την έχουν δει.Τις Σλάβες τις έχουν χαλάσει κάτι μαλάκες που τα χώνουν.Αναπτύξτε yellow fever,γαμήστε αβέρτα κίτρινες και μαύρες και κάντε τον σφεντόνα.White God effect που λένε.Η μόνη λύση είναι Μιτσουμπίσι.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Kman ξαναγράψε για το κοριτσάκι με τα σπίρτα .
Όλη η αλήθεια σε εκείνο το πόστ .....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman ξαναγράψε για το κοριτσάκι με τα σπίρτα .
Όλη η αλήθεια σε εκείνο το πόστ .....

Ναι,ανάβεις το ένα πενηντάρικο μετά το άλλο για να κρατήσεις τη γκόμενα ζεστή.Μόλις το πενηντάρικο εξαντλείται η γκόμενα ψυχραίνεται,παγώνει,δυσανασχετεί και πρέπει να ανάψεις το επόμενο.
Η ευτυχία είναι να έχεις αρκετό καύσιμο,να ξέρεις οτι θα την κρατήσεις γελαστή και ευτυχισμένη,ζεστή για το επόμενο διάστημα.
Το βλέπεις αυτό και με τις γκόμενες εξάλλου.Ερχεται η άλλη στο ραντεβού θεόψυχρη,μη μου άπτου θυμωμένη και μόλις αρχίσεις να ανάβεις το καύσιμο,σταδιακά μεταμορφώνεται,θερμαίνεται γίνεται άλλος άνθρωπος.Τα καταλαβαίνει πλέον όλα,τα συγχωρεί και το μόνο που θέλει είναι να μείνει στη θαλπωρή,το βλέπουν σαν όνειρο οι γκόμενες να καίει κάποιος συνεχώς πενηντάρικα και κατοστάρικα για πάρτη τους να βιώνουν τα χαιλίκια χωρίς περισπασμούς και αρνητικές σκέψεις.
Είναι γυναικεία ψυχολογία,το καταλαβαίνεις αυτό.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οι γκόμενες καταλαβαίνουν αυτή τη φλόγα,σου λέει αυτός ο τύπος εκτός από ελληνόπουτσος είναι και ελληνόψυχος,δε διστάζει να τα χώσει όλα και τους αρέσει αυτό.Δε θέλουν υπολογιστές,βαρετούς,μέσους όρους,μαλθακούς,μπάμιες κτλ,θέλουν excitement,εμπειρίες,συνεχές stimulation,πρέπει να τις διεγείρεις συνέχεια με εκρήξεις πυραύλων.
Θέλουν να ζήσουν πραγματικά,εσύ προσφέρεις το σκηνικό να πρωταγωνιστήσει η άλλη.
Γενικά αν η γκόμενα συνηθίσεις στις συνεχείς διεγέρσεις μετά σε αποζητάει γιατί όλοι οι άλλοι της φαίνονται βαρετοί σαν υποκατάστατα,δε δίνουν το ισχυρό stimulus που δίνεις εσύ,τις γκόμενες τις ενδιαφέρει να νιώθουν ωραία,αν αυτό συμβαίνει όταν είσαι δίπλα αναπτύσσουν αντανακλαστικό Παβλόφ σε συνδέουν με το δικό τους Wohlgefühl και σε αποζητούν.
Γενικά πρέπει να προσφέρεις ισχυρές διεγέρσεις για να καλομαθαίνουν και να μην είναι μετά ικανοποιημένες με τις συνήθεις καταστάσεις,το μέσο πέουλα κτλ,να θέλουν το παραπάνω.
Γενικά δηλαδή πρέπει να τις εθίζεις σε ανώτερο επίπεδο διέγερσης για να κάνεις ισχυρή εντύπωση και να σε αποζητούν.
Είναι όλα θέμα stimulus.

Οι πιο πολλοί δεν χώνονται σε μουνάρες κωλώνουν όντως. Αυτό το κάνεις σωστά και μπράβο.

Ούτε σου λέω γιατί πήρες το ρισκο και εχωσες πληρωμένες διακοπές, έτσι γούσταρες και το πήρες για εσένα ένα γαμήσι με αυτή μπορεί να αξίζει 10Κ. Σου λέω ότι μετά νόμιζες ότι να γαμήσεις μόνο με το πολυτελές περιβάλλον, παρακαλετά. Δεν είναι έτσι.

Τελευταία απόπειρα μπας και καταλάβεις:

Αμα είναι τόσο μουνάρα και μοντέλο κ.οκ. τότε 100αδες υπάρχουν να της προσφέρουν πεντάστερα κτλ.

Πόσοι όμως έχουν τα αρχίδια να την πετάξουν έξω από το δωμάτιο, να δείξουν 10πλάσια αδιαφορία όταν τους δείξει αδιαφορία αυτή? Η να τη γράψουν και να βγουν μόνοι τους αν τους κάνει νερά?

Με ποιον λοιπόν λες να ψαρώσει?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πιο πολλοί δεν χώνονται σε μουνάρες κωλώνουν όντως. Αυτό το κάνεις σωστά και μπράβο.

Ούτε σου λέω γιατί πήρες το ρισκο και εχωσες πληρωμένες διακοπές, έτσι γούσταρες και το πήρες για εσένα ένα γαμήσι με αυτή μπορεί να αξίζει 10Κ. Σου λέω ότι μετά νόμιζες ότι να γαμήσεις μόνο με το πολυτελές περιβάλλον, παρακαλετά. Δεν είναι έτσι.

Τελευταία απόπειρα μπας και καταλάβεις:

Αμα είναι τόσο μουνάρα και μοντέλο κ.οκ. τότε 100αδες υπάρχουν να της προσφέρουν πεντάστερα κτλ.

Πόσοι όμως έχουν τα αρχίδια να την πετάξουν έξω από το δωμάτιο, να δείξουν 10πλάσια αδιαφορία όταν τους δείξει αδιαφορία αυτή? Η να τη γράψουν και να βγουν μόνοι τους αν τους κάνει νερά?

Με ποιον λοιπόν λες να ψαρώσει?

Δεν είναι παρακαλετά.Δεν την παρακάλεσα.
Δεν καταλαβαίνεις τη φάση.Οι γκόμενες αυτές έχουν 1000 προσφορές.Αν την διώξεις από το δωμάτιο,αράζει σε dt στη βίλλα ενός τύπου που παραθερίζει δίπλα με πενταπλάσια εισοδήματα από εσένα.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Σκανάρουν συνεχώς το περιβάλλον για καλύτερους και τα εξετάζουν όλα.Λείπεις πεντάλεπτο να κατουρήσεις και να κονιάσεις άλλες γκόμενες,έχουν ήδη έτοιμη την επόμενη εναλλακτική,
Θέλει όρχεις να τις πας π.χ. Μονακό και να χύσεις στη μάπα του Γάλλου ζιγκολό,του Ιταλού playboy ή του Ρώσσου ολιγάρχη.
Γενικά αυτές θέλουν πολλούς καυλείς να σφάζονται για την πάρτη τους για να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και οι πλειοδοσίες και να βιώνουν τα χαιλίκια,διακοπές Σαντορίνη,μετά Κάπρι,μετά Μαιάμι κτλ,πάντα με όλα πληρωμένα από άντρες στα καλύτερα,εμπειρίες κτλ.Θέλουν αυτό το stimulus,και την προσοχή των αντρών δε γουστάρουν μιζέριες.
Αν τη διώξεις αυτό σημαίνει οτι αντί να κάνει τρεις μέρες διακοπές με το Βαλκάνιο Σαντορίνη και εφτά με τον Ιταλό Ρωμαίο Σαρδηνία,θα κάνει 2 μέρες διακοπές Σαντορίνη και οχτώ μέρες Σαρδηνία.Στο μουνί της που λένε,έχουν γενικώς το πάνω χέρι.
Απλά τους άρχοντες δε μας νοιάζει αφού μια μέρα λιγότερη με τη Σλοβάκα σημαίνει 500 ευρώ εξοικονόμηση οπότε μπορώ να γαμήσω Ρωσίδα εννιάρι εναλλακτικά με τα λεφτά που μένουν.Είναι όλα θέμα ευκαιριών.
Το βασικό είναι δηλαδή να είσαι στο game.Το τι κάνει εκάστη γκόμενα έχει ελάχιστη σημασία αφού έχεις άπειρες εναλλακτικές.Στο κάτω κάτω αν δεν κάτσει μαλακία της,έχασε 500 ευρώ σπόνσορινγκ μηνιαίως τζάμπα που θα πάνε σε άλλη της ίδιας ή καλύτερης εμφάνισης.Δε χάνεις δηλαδή ποτέ αν παίζεις,αφού η μπάνκα είναι γυναίκες,είναι χαζές στην τελική,πάντα χάνουν.Δεν είναι οτι χάνεις 15% όπως στα καζίνο που έχουν φτιάξει άντρες και έχει κανόνες.Στο μουνοπαιχνίδι κερδίζεις σταθερά.
Βασικά οι γυναίκες είναι ηλίθιες δεν μπορούν να βάλουν ή να επιβάλουν κανόνες.Μόνο αν έχουν τη βοήθεια των αντρών όπως στο γερμανικό κόσμο με τους white knights που το κάνουν βέβαια για την τσέπη τους,το πετυχαίνουν αυτό.Αλλιώς είναι lost in space,για τον πούτσο καβάλα και έχεις το πάνω χέρι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν έχεις τη ρεαλιστική προσέγγιση δεν πας μακριά.
Ενας ρεαλιστής θα σκεφτόταν
1.Αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος,
2.Αν ήμουν 10 πόντους ψηλότερους
3.Αν ήμουν 10 κιλά λεπτότερος και είχα περισσότερα μαλλιά
4.Αν ζούσα 10 χρόνια πριν στο μπλοκ
5.Αν είχα περισσότερο χρόνο
6.Αν είχα 10 φορές περισσότερα λεφτά
7.Αν έμενα στο ανατολικό μπλοκ
8.Αν είχα καλά κοννέ μέσω οικογένειας
9.Αν...
τότε θα γαμούσα.
Βεβαίως,και η γιαγιά μου αν είχε αρχίδια θα ήταν παππούς.
Δυστυχώς τυγχάνεις παπάρας όπως ο μέσος όρος,δε μένεις στο μπλοκ,είσαι μεγάλος,ξοφλημένος,φτωχός,χοντρός,καράφλας,άφραγκος και χωρίς προοπτικές.Τι πρέπει να κάνεις?Παίζει να γαμήσεις ή πρέπει να το γυρίσεις?Η να αρχίσεις να γαμάς κίτρινες και μαύρες?
Εκεί αρχίζει το παίγνιο.
Αυτά που λέω είναι για το πώς ανατρέπεις την κατάσταση όταν οι προυποθέσεις είναι εναντίον σου,τι πρέπει να κάνεις για να δείξεις τη δύναμή σου,πώς να αντιδράσεις στον κλοιό που σε βάζουν οι φυσικές συνθήκες και να ανατινάξεις την αντίδραση.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
Αν έχεις τη ρεαλιστική προσέγγιση δεν πας μακριά.
Ενας ρεαλιστής θα σκεφτόταν
1.Αν ήμουν 10 χρόνια μικρότερος,
2.Αν ήμουν 10 πόντους ψηλότερους
3.Αν ήμουν 10 κιλά λεπτότερος και είχα περισσότερα μαλλιά
4.Αν ζούσα 10 χρόνια πριν στο μπλοκ
5.Αν είχα περισσότερο χρόνο
6.Αν είχα 10 φορές περισσότερα λεφτά
7.Αν έμενα στο ανατολικό μπλοκ
8.Αν είχα καλά κοννέ μέσω οικογένειας
9.Αν...
τότε θα γαμούσα.
Βεβαίως,και η γιαγιά μου αν είχε αρχίδια θα ήταν παππούς.
Δυστυχώς τυγχάνεις παπάρας όπως ο μέσος όρος,δε μένεις στο μπλοκ,είσαι μεγάλος,ξοφλημένος,φτωχός,χοντρός,καράφλας,άφραγκος και χωρίς προοπτικές.Τι πρέπει να κάνεις?Παίζει να γαμήσεις ή πρέπει να το γυρίσεις?Η να αρχίσεις να γαμάς κίτρινες και μαύρες?
Εκεί αρχίζει το παίγνιο.
Αυτά που λέω είναι για το πώς ανατρέπεις την κατάσταση όταν οι προυποθέσεις είναι εναντίον σου,τι πρέπει να κάνεις για να δείξεις τη δύναμή σου,πώς να αντιδράσεις στον κλοιό που σε βάζουν οι φυσικές συνθήκες και να ανατινάξεις την αντίδραση.

...παίχτες?...συγνώμη για το άσχετο...αλλά...υπάρχει νήμα: "Τι γίνεται με Καζαν;"...έστω με Μόσχα;...:grin: :grin:..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Της έκανα εντύπωση.Αυτές οι γκόμενες γνωρίζουν 20 άντρες κάθε μέρα,έχουν τεράστιο κύκλο.
Απλά εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο από τον Ιταλό Ρωμαίο 10 χρόνια μικρότερο με βίλλα στη Σαρδηνία και γιωτ και θα πάω να τον χτυπήσω στα ίσα.Αλλοι δε θα άγγιζαν καν θα έλεγαν out of my league.Αλλά εμείς στα αρχίδια μας εντελώς.
Τι να κλάσει ο Ιταλός,ο Γάλλος,ο Αμερικανός το γατάκι μπροστά στο Βαλκάνιο?
Και οι γκόμενες τα γουστάρουν αυτά να σφάζονται παλικάρια για πάρτη τους.Σου λέει στο τέλος εγώ θα βγω κερδισμένη,πρίγκηπες σκοτώνονται στην ποδιά μου.
Στο τέλος Σλοβάκο θα παντρευτεί φυσικά,απλά ο τύπος ξέρει οτι παίρνει μεταχειρισμένο μοντέλο που την έχουν καταγαμήσει Νότιοι αλλά δεν τον χαλάει αφού έτσι κι αλλιώς είναι πάνω από την κλάση του.Είναι και θέμα εθνικής περηφάνειας,ό,τι και να κάνουν οι ωραίες καταλήγουν τελικά στον κλασσικό Σλάβο να διαιωνίσουν τα γούστα μας.
:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

Πες τα αρχηγέ!  :heavymetalbig:

Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν!  :headbaning2:

Μου θύμησες επικές στιγμές να σκάω σε κλαμπάρα  Βαρκελώνη να σκανάρω το χώρο να εντοπίζω τη πιο ψηλή  μουνάρα να τη πλησιάζω και στα 10 δευτερόλεπτα να ξεκινάμε λυσαλαίο φάσωμα για μισή ώρα και το μόνο που ξέρω από αυτή είναι πως ήταν Γαλλίδα από Μονακό!
Πόσες άλλες φορές που άντρες κάνουν κύκλους γύρω από υπέρμουνα και έχω πάει είτε εγώ είτε άτομα της στενής παρέας με στύλ "τώρα ήρθε ο Έλληνας, πάρτε δρόμο"
Το πιο μαγικό πράγμα στο καμάκι είναι να βγάζεις τη γκόμενά με το να εμφανίζεσαι ξαφνικά μπροστά της! Να μην σε έχει δει πιο πριν,να μην σε έχει αντιληφθεί οπτικά, να μην είσαι καν στο ραντάρ της! Και ύστερα από λίγο να τη φασώνεις και να τη φορτώνεις! Δυστυχώς στο ίντερνετ δεν υπάρχει αυτή η μαγεία της πρώτης επαφής!
Αυτά προϋποθέτουν αίσθηση  ανωτερότητας που είναι δοσμένη σε εμάς από τη γέννησή μας ! Είμασταν πλανητάρχες και έχουμε βαριά κληρονομιά θριαμβων που πάντα ως φυλή είχαμε αριθμιτικό μειονέκτημα!
Τώρα αν αριστεροί, λοβοτομημένοι διεθνιστές πείθουν κάποιους πως δεν είμαστε τίποτα σπουδαίο και μας αξίζει η μετριότητα τότε είναι άξιοι της μοίρας τους να κινούνται οικονομικά και γαμηστικά σε μέτριους και συνεχώς φθίνοντες ρυθμούς και να προσαρμόζονται στο Εβραιοχριστιανικό μοντέλο της μονογαμίας,του "ευνουχισμού" του αντρα και της μπαζογαμίας!

Αφήστε τον αρχηγό να εκφράζεται ελεύθερα και μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε από το φόρουμ!
Άλλο ο ιντερνετικός Μέγας Κμαν βαλκάνιος υπεράρχων της εποποιήας  και των θριαμβων στα ανατολικά μουνολίβαδα
και άλλο ο άνθρωπος Κμαν των φωτογραφιών και των χορηγιών!
Τον δεύτερο τον γράφουμε, τον πρώτο τον ακολουθούμε πιστά :rockon: :rockon: :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εννοείται αν πας με αυτά τα λεφτά Αφρικα και SEA που τρώνε από τα σκουπίδια,μπορείς ακόμα και να γαμήσεις μοντέλα κίτρινες και Αραπίνες σαν ογδοντάρης.Μπορεί και να μυρίζουν λίγο αλλά έτσι είναι αυτά.Είναι vfm.Εδώ οι Αμερικανοί 10 χρόνια πολέμησαν για να μπορούν να γαμάνε Σαιγκόν.
Οι λευκές είναι υπερτιμημένες,την έχουν δει.Τις Σλάβες τις έχουν χαλάσει κάτι μαλάκες που τα χώνουν.Αναπτύξτε yellow fever,γαμήστε αβέρτα κίτρινες και μαύρες και κάντε τον σφεντόνα.White God effect που λένε.Η μόνη λύση είναι Μιτσουμπίσι.

Ναι ναί έχεις δίκιο !! :grin:

Ασε την ανάλυση που χάνει απο παντού και αντε σκάσε πάλι 3000 ευρώ στη σλοβάκα να σου τραβήξει ξερομαλακία !! :grin:

Πεσ της να σου φορέσει και το ζουρλομανδύα σου να έχει και σασπένς !!! :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Ασε την ανάλυση που χάνει απο παντού και αντε σκάσε πάλι 3000 ευρώ στη σλοβάκα να σου τραβήξει ξερομαλακία !! :grin:
Η πλακα ειναι οτι μοντελα κανονικα σαν τα κρυα τα νερα απο Ουκρανια κανουν bukkake/gokkun scenes με 60 ατομα :grin:
για αυτο το ποσο και ο αλλος τα ξοδεψε για να του τραβηξουν μια μαλακια :2funny:
Μιλαω με κατι παιδια απο Κιεβο την τελευταια διετια σε ενα γκρουπ που εχουμε στο κοντακτε ,τους ειπα για το συγκεκριμενο περιστατικο και εχουνε πεθανει στα γελια  :grin: :grin: :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε Πάρη, δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από πρώην Σοβιετία, αλλά οι γκρίζες ζώνες δεν είναι πουτάνες. Πουτάνες θα γίνουν με το κάθε ναυάγιο, αλλά άμα τους αρέσει ένα αγοράκι θα ζητήσουν από τίποτα (δηλαδή έξοδα βολτών, φαγητά κλπ.) μέχρι κάτι συμβολικό πχ. ένα δώρο των 20 ευρώ έως το "εξωπραγματικό" ποσό των 100 ευρώ για μια φούστα πχ. και θα ναι μαζί σου κάθε μέρα. Και φυσικά αν ξέρεις να τη χαλιναγωγήσεις με φωνή όταν πάει να ξεφύγει στα ζήτα, πειθαρχεί. Και αν της δώσεις προοπτική, γίνεται και λευκή. Οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι ένα local culture/tradition. Δεν είναι πουτανιά. Δεν είναι επαγγελματισμός. Είναι οι λεγόμενες γκρίζες ζώνες, ένα ποσοστό επί των γυναικών, οι οποίες παλαντζάρουν ανάλογα το πόσο σε γουστάρουν και τι προοπτικές τους δίνεις. Μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω γιατί είσαι σοβαρός.

έτσι ακριβώς φίλε target  :thumbsup:  :respect:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εκτός από την προοπτική που θα δώσεις σε μια γυναίκα είναι και το πώς σε βλέπει μια γυναίκα με τα δικά της μάτια. Ο kman2 για παράδειγμα κάνει λάθος κινήσεις και στραβοτιμονιές προσπαθεί σε ένα τριήμερο που βρίσκεται στο Κίεβο να το παίξει Abramovich ή Ivan Savvidis λόγο ότι αμείβεται με έναν πολύ καλό μισθό στη Γερμανία που εργάζεται. Δεν έχει καταλάβει ότι οι πραγματικοί κρίσοι έχουν δίπλα τους γυναίκες που είναι απλησίαστες για εμάς τους κοινούς θνητούς.

Οι κοπέλες που έχει συναναστροφές ο kman2 και του κάνουν αφαίμαξη οικονομική στο πορτοφόλι του θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος συναγωνιστής με κάποιο μικρό δωράκι και μερικές εξόδους να έχει αποτέλεσμα (αν πρόκειται γκρίζες ζώνες). Αλλά βασικό ρόλο πάντα είπαμε παίζει και η προοπτική που θα δώσεις σε κάποια κοπέλα. Ο kman2 μόνο ως προοπτική δεν φαίνεται στα μάτια αυτών των κοριτσιών (γκρίζες ζώνες). Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση για τον καιμάνο βρίσκει και πουτάνες που γαμιούνται καθαρά για τα χρήματα τις λεγόμενες μαύρες ζώνες όπως αλλιώς τις λέμε αλλά βρίσκει και γκρίζες ζώνες οι οποίες του κάνουν οικονομική αφαίμαξη την τσέπη του διότι οι λάθος χειρισμοί του τον οδηγούν σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Εν μέρη τον δικαιολογώ τον kman2 γιατί όταν βρίσκεται στη Γερμανία όλο το χρόνο χωρίς να κάνει σεξ και στερείται μια από τις βασικές ανάγκες που έχει ο κάθε άντρας και περιμένει να κάνει σεξ μόνο σε 3-4 ήμερα ταξίδια του που θα κάνει στο Κίεβο τότε είναι απολύτως λογικό όταν θα βρεθεί στο Κίεβο για Σ/Κ να τα γαμήσει όλα και να σκορπάει χρήματα αλόγιστα και αβέρτα μόνο και μόνο για να κάνει σεξ διότι απλά είναι στερημένος από σεξ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ρε πούστηδες, τρολλάρετε και ο κμαν με τη ξερομαλακία των 2500 και εσύ... και σπάτε πλάκα... είστε συνενοημένοι ... Εκτός αν σας κόλλησε τρέλα ο ΓΑΒ

Γιατί να τρολάρω ρε τύπε;
Ο συγκεκριμένος δεν άφηνε απλά κολακευτικά σχόλια κάτω από τις φωτό όπως κάνουν άλλοι, αλλά προχώρησε πολύ παραπάνω με dm,κ.λ.π.
Η δικιά μου γράφει στο προφίλ της ότι dm δέχεται μόνο για επαγγελματικές προτάσεις.
Ο άλλος έπρηζε αρχίδια, είναι γνωστός στο Μόναχο,έχει άπειρα λεφτά από γονείς,κ.λ.π.
Εγώ από την άλλη είμαι ξένος, έχω δίπλα μου μια καλή δική τους γκόμενα και όποιος νομίζει ότι μπορεί να το αλλάξει αυτό,
δηλώνω παρών.Εκτός αν η δικιά μου αποφασίσει ότι της τελείωσε ο έρως μαζί μου, οπότε πάσο.

Γενικά επειδή και μέσω pm με ρώτησε μέλος αν όντως πήγα να τον βρω, πραγματικά δε βλέπω τι σας κάνει εντύπωση.

Εν μέρη τον δικαιολογώ τον kman2 γιατί όταν βρίσκεται στη Γερμανία όλο το χρόνο χωρίς να κάνει σεξ και στερείται μια από τις βασικές ανάγκες που έχει ο κάθε άντρας και περιμένει να κάνει σεξ μόνο σε 3-4 ήμερα ταξίδια του που θα κάνει στο Κίεβο τότε είναι απολύτως λογικό όταν θα βρεθεί στο Κίεβο για Σ/Κ να τα γαμήσει όλα και να σκορπάει χρήματα αλόγιστα και αβέρτα μόνο και μόνο για να κάνει σεξ διότι απλά είναι στερημένος από σεξ.

Να μην τον δικαιολογείς ούτε στο ελάχιστο παπά, γιατί αν το θέμα ήταν απλά να κάνει σεξ με Σλάβες στη Γερμανία, με 5000€ καθαρά το μήνα,δηλαδή μισθό που ζήτημα να παίρνει το 1% των αλλοδαπών υπαλλήλων και το 3% των Γερμανών υπαλλήλων,θα μπορούσε να κάνει παπάδες ειδικά με νεοφερμένα Σλαβάκια.

Αυτό που κάνει δεν είναι καν νορμάλ σεξουαλική ζωή.
Δηλαδή να μην κάνει σεξ 2 μήνες και σε ένα ΣΚ να καταπιέζει τον εαυτό του με το χρονόμετρο στο χέρι να ρίξει 3 πούτσους και 2 καβλιά..

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Υπαλληλοι Γερμανίας με 5χιλ καθαρά λίγοι. . Με 5 μεικτά πάρα πολλοί καί σελπστ σταντιγκ άπειροι

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Μια και μιλησες για κιτρινες, για δες εδω μια κιτρινιάρα που πηδούσα πριν μερικα χρόνια και πριν κανει το ..."απονενοημενο διάβημα" και παντρευτει εναν ζαπλουτο κινεζο-βραζιλιανο. Οχι και τοσο ασχημα για κιτρινιαρα, και μαλιστα στο (σχεδον) τσαμπέ... Εεε;  Κι ουτε σπονσοριλίκια, ουτε ακριβα δωρα...
Παντως σχετικα με το αεροδρομιο, μου θυμησες καποιον που μας ανελυε πως πηδησε εν πτηση μια αεροσυνοδο στην τουαλετα, και δεν φτανει αυτο αλλα ητανε και κοντινη πτηση παναθεμα τον.

Συνημμένα

• magky3.jpg
    magky3.jpg
    216,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • magky1.jpg
    magky1.jpg
    240,9 KB · Εμφανίσεις: 46

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκτός από την προοπτική που θα δώσεις σε μια γυναίκα είναι και το πώς σε βλέπει μια γυναίκα με τα δικά της μάτια. Ο kman2 για παράδειγμα κάνει λάθος κινήσεις και στραβοτιμονιές προσπαθεί σε ένα τριήμερο που βρίσκεται στο Κίεβο να το παίξει Abramovich ή Ivan Savvidis λόγο ότι αμείβεται με έναν πολύ καλό μισθό στη Γερμανία που εργάζεται. Δεν έχει καταλάβει ότι οι πραγματικοί κρίσοι έχουν δίπλα τους γυναίκες που είναι απλησίαστες για εμάς τους κοινούς θνητούς.

Οι κοπέλες που έχει συναναστροφές ο kman2 και του κάνουν αφαίμαξη οικονομική στο πορτοφόλι του θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος συναγωνιστής με κάποιο μικρό δωράκι και μερικές εξόδους να έχει αποτέλεσμα (αν πρόκειται γκρίζες ζώνες). Αλλά βασικό ρόλο πάντα είπαμε παίζει και η προοπτική που θα δώσεις σε κάποια κοπέλα. Ο kman2 μόνο ως προοπτική δεν φαίνεται στα μάτια αυτών των κοριτσιών (γκρίζες ζώνες). Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση για τον καιμάνο βρίσκει και πουτάνες που γαμιούνται καθαρά για τα χρήματα τις λεγόμενες μαύρες ζώνες όπως αλλιώς τις λέμε αλλά βρίσκει και γκρίζες ζώνες οι οποίες του κάνουν οικονομική αφαίμαξη την τσέπη του διότι οι λάθος χειρισμοί του τον οδηγούν σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Ίσα ίσα εγώ δίνω προοπτική.Οι Ουκρανέζες του Κιέβου θέλουν προοπτική σταθερού σπόνσορινγκ.Αν δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα δεν κάθονται.
Οι Ρωσίδες της επαρχίας μπορεί να ζητάνε γάμους,παιδιά κτλ αλλά και εκεί πάλι σπόνσορινγκ παίζει με το μήνα.
Εσείς πιστεύετε αυτό το λάθος που έχω γράψει πολλές φορές ότι αν μία θέλει σταθερή σχέση ή σε γουστάρει ζητάει και λιγότερα για σπόνσορινγκ.Αυτο δεν ισχύει εννοείται.
Κατ' αρχάς για να δεχτεί σπόνσορινγκ είναι δεδομένο ότι σε γουστάρει κάπως.
Απλά δεν έχετε κάνει ποτέ σπόνσορινγκ με το μήνα και δεν ξέρετε πώς είναι.
Φαντάζεστε πώς θα πρέπει να είναι ή πώς είναι το σωστό να είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom