Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Εγώ εδρασα τέλεια.Αλλος δε θα κατάφερνε καν να γνωρίσει τη γκομενα εγώ για να τη

Παλιά είχες γράψει κάτι σωστό: ότι είναι καλό να φαίνεσαι αθώος-κορόιδο όχι πονηρός. Σωστό, όμως να φαίνεσαι και να μην είσαι.

Άμα είναι να είσαι και να φαίνεσαι... κλάφτα χαράλαμπε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά δεν είστε ανταγωνιστικοι.Εγω πήγα τον Ιανουάριο του 2018 Κίεβο και γαμησα 4 γκομενες,2 σε τριολέ,μια μόνιμη και μία που χτύπησα στο κλαμπ.Πήγε και ο άλλος 3 μέρες,είδατε τι έκανε.
Το θέμα είναι να μπορείς να δρασεις σε χωροχρονικούς περιορισμούς και αντιξοες συνθήκες.
Τα γράφω συνέχεια,οποιος θέλει τα ακούει,οι άλλοι ας φανταζονται τεράστιες μουνολεωφορους,ευκολίες,τζάμπα γκομενες που ανοίγουν αυτόματα τα πόδια κτλ.
Θέλει τρέξιμο,θέλει λεφτά δεν είναι παιξον γελασον.
Δηλαδή το θέμα ειναι να γαμησεις όταν δεν έχεις τις προϋποθέσεις υπέρ σου,όταν δεν είσαι μονιμας,είσαι μεγάλος σε ηλικία και έχεις λίγο χρόνο.Εκεί δηλαδή πρέπει με κάποιο τρόπο να ανατρεψεις το σκηνικό που ειναι εναντίον σου και με την κερκίδα επίσης εναντίον σου.Πρέπει να μπεις αποφασισμένος στο τερραιν,να αιφνιδιασεις και να πλακώσεις τους αντιπάλους στα μπαλλακια.
Αλλιώς κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου για τις αδικίες της ζωής,εγώ τέτοιο άξιο παιδί να πάει χαμένο και να γαμανε οι χάλιες.

Το θέμα είναι να περάσεις καλά!! Όχι να λιώσει στο άγχος!! Να κάνεις την βόλτιτσα σου ρίχνωντας το κλανιδακι σου στο κρύο (τι ωραία αίσθηση), να χορέψεις στα μαγαζάκια, να φας, να πιεις, να γνωρίσεις τα γκομενακια σου και να τα οδηγήσεις κρεβάτι (η χαρά της κατάκτησης),να δεις και 3 διαφορετικά μέρη κλπ. Ολα μαζί!!
Αν είναι μια εκδρομή να μοιάζει σαν αποστολή των ΟΥΚ για ανακαταληψη βραχονησιδας, πέρα απο το οτι θα περάσεις τελικά Σκατα καλύτερα κάθεσαι Αθήνα δίνεις 50 ευρώ και πας studio. Θέλει να είσαι cool αλλα οχι κοιμισμενος κάθε ευκαιρία να την εκμεταλευεσαι  αλλά όχι να κάνεις σαν παρανοικος τρελός διότι το αποτέλεσμα είναι πάντα το αντίθετο και οι γκομενες οι καριολες έχουν πάντα υψηλό ένστικτο!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι, όταν είπε την ιστορία στο γκόμενό της, έπαθε κοκομπλόκο και για κάνα μήνα δεν του σηκωνώταν λόγω δέους προς την Βαλκανική ανωτερώτητα.
:tooth: :tooth: :tooth:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Απλά δεν είστε ανταγωνιστικοι.Εγω πήγα τον Ιανουάριο του 2018 Κίεβο και γαμησα 4 γκομενες,2 σε τριολέ,μια μόνιμη και μία που χτύπησα στο κλαμπ.Πήγε και ο άλλος 3 μέρες,είδατε τι έκανε.
Το θέμα είναι να μπορείς να δρασεις σε χωροχρονικούς περιορισμούς και αντιξοες συνθήκες.
Τα γράφω συνέχεια,οποιος θέλει τα ακούει,οι άλλοι ας φανταζονται τεράστιες μουνολεωφορους,ευκολίες,τζάμπα γκομενες που ανοίγουν αυτόματα τα πόδια κτλ.
Θέλει τρέξιμο,θέλει λεφτά δεν είναι παιξον γελασον.
Δηλαδή το θέμα ειναι να γαμησεις όταν δεν έχεις τις προϋποθέσεις υπέρ σου,όταν δεν είσαι μονιμας,είσαι μεγάλος σε ηλικία και έχεις λίγο χρόνο.Εκεί δηλαδή πρέπει με κάποιο τρόπο να ανατρεψεις το σκηνικό που ειναι εναντίον σου και με την κερκίδα επίσης εναντίον σου.Πρέπει να μπεις αποφασισμένος στο τερραιν,να αιφνιδιασεις και να πλακώσεις τους αντιπάλους στα μπαλλακια.
Αλλιώς κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου για τις αδικίες της ζωής,εγώ τέτοιο άξιο παιδί να πάει χαμένο και να γαμανε οι χάλιες.
μα κανενας δεν γαμα που παει κιεβο και ειναι ασχετος!ακομα και αυτοι που διαβαζουν εδω δεν
σημαινει οτι θα γαμησουν οταν πανε.ακομα και οι αλλοι που λενε χρυσοπληρωνει ο αρχοντας παω στοιχημα
αυτους ισως τους ζητησουν 300-500 δολαρια αντι για 100.
εμενα η μικρη αζερα οταν καταλαβε δεν ειμαι συνηθισμενος τουριστας δεν ερχοταν ουτε με 1000 γριβνα να την γαμησω ενω με τον κυπριο που περασε τουρκο ξενο πηγε στο χοτελ με 500 γριβνα!
αλλες που γαμησα 500 γριβνα που γνωρισα εξω απο μακτοναλτσ 3 γκομενες μετα μου ζητησαν 1000 και της εδιωξα.τους ειπα με 1000 γαμω νεες γκομενες απλα ηθελα να σας βοηθησω που κλαιγωσασταν.
αν δω εκμεταλευση δρομο,δινω 150 ευρο σε γκομενακια σουπερ αντι 20 σε εσας που θελατε θυμα.
μαλιστα στην μια ειπα σε βρηκα μιστερ χ εδειξα και 500 περνεισ στο σαλον.
επιπεδο αδεσπωτες δεν αξιζουν πανω απο 500-700 αν εισαι της πιατσας.
αλλη που πηρα τηλεφωνο και ζητουσε 500 γριβνα λαιβ που την γνωρησα ντιριπασοσκαγια ηθελε 300 δολαρια
γιατι τοσα ζητουσε απο τους τουρκους τουριστες που κθκλοφωρουσαν και εψαχναν αγαμητοι οτι να ειναι.
οι μονιμοι τουρκοι δεν ειναι στον ανταγωνισμο και ειναι κακομοιρηδες.
λιγα λεφτα εχουν κατι πενηνταρηδες που ερχοντε τουριστες και καταληγουν με οτι να ειναι μπαζα
τα 4-5 γριες που ειναι συνεχεια στο κεντρο.
οι αλλοι σε λενε θυμα αρχοντα,αφου δεν πηγε ποτε ο μιντριτερ και οι υπολιποι ουτε κιεβ ουτε
στα μερη που πας ουτε ξερουν τι παιζει.
σιγουρα αυτες που γαμας δεν ειναι επιπεδο γιατι οπως ειπαμε οι μουναρες και επιπεδο δεχωντε απο
ισταγραμ και σαιτ προσφορες δεν συχναζουν σε μαχαζια οπως ηταν το καραβι και τετεια.
ηταν το βοτκα μπαρ μεχρι το 2012 που πηγαινα καθε μηνα κιεβ κατω στο γλοπους,εκει ειχε πολυ καλα
μεχρι 7 και οχταρια.
στο χρισατικ ολες αφραγγες που 99% ηξερα και με ηξεραν.οδυσσο δεν εχει τετειες ουτε γκομενες που
θα πλισιασεις και θα παρεις καπου για καφε και φαι.ο δασκαλος λεει εχουν χορτασει φαι και καβλι.
εγω δεν νομιζω αυτες που ηξερα το 2012 τωρα να εχουν αλλαξει οικονομικα,αν εκμεταλευονται την εμφανιση τους ισως ζουνε καλυτερα.τωρα αυτες αν τις ξαναδω θα ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι γιατι θα σπρωξω αμεσα χρημα σε αυτες και δεν θα θελω οπως παλια απλα να με γουσταρουν.
βαιβαια ημουν νεαροτερος το 2012 με 12-13 κιλα λιγοτερα και φενωμουν 20.

λες αφραγγες γυρνουσανε και 99% τις ηξερα και με ηξεραν ολες!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το θέμα είναι να περάσεις καλά!! Όχι να λιώσει στο άγχος!! Να κάνεις την βόλτιτσα σου ρίχνωντας το κλανιδακι σου στο κρύο (τι ωραία αίσθηση), να χορέψεις στα μαγαζάκια, να φας, να πιεις, να γνωρίσεις τα γκομενακια σου και να τα οδηγήσεις κρεβάτι (η χαρά της κατάκτησης),να δεις και 3 διαφορετικά μέρη κλπ. Ολα μαζί!!
Αν είναι μια εκδρομή να μοιάζει σαν αποστολή των ΟΥΚ για ανακαταληψη βραχονησιδας, πέρα απο το οτι θα περάσεις τελικά Σκατα καλύτερα κάθεσαι Αθήνα δίνεις 50 ευρώ και πας studio. Θέλει να είσαι cool αλλα οχι κοιμισμενος κάθε ευκαιρία να την εκμεταλευεσαι  αλλά όχι να κάνεις σαν παρανοικος τρελός διότι το αποτέλεσμα είναι πάντα το αντίθετο και οι γκομενες οι καριολες έχουν πάντα υψηλό ένστικτο!!
παλια καθε εξορμηση εμοιαζε οπως τα λες!ουτε υπνο σε 10-12 μερες,πανω κατω βολτα χρισατικ
και μετρο δεν με εφτανε ο χρονος να κυνηγω.στην οδυσσο ειμαι χαλαρος ολα τα εχω διπλα,βλεπω φιλους και
συγγενεις οπως και σταματησα τελευτεα το πανω κατω σαν τρελος.χαλαρωσα λιγο γιατι ξερω δεν αξιζει
οδυσσο να κυνηγας στον δρομο και παντου και οτι νορμαλ ολες στην δουλεια.καπια ωρα ισος πετυχεις καπια στα 7-8 μερη κεντρο που πανε να φανε στο διαλειμα τους απο δουλεια.
αν εισαι τυχερος και εισαι σωστη ωρα και σημειο οπως τωρα που ειδα την γκομενα με την μανα της
που ειδα και πριν 4 μηνες.σιγουρα της φανηκα γνωστος παιζει ρολο να εισαι συνεχεια να σε βλεπουν.
οπως ειπα αλλη αντιμετωπιση εχω σε μαχαζια που με ξερουν και ολες μου γελανε και αλλο να κυνηγας σαν
αγαμητος σεξοτουριστας πανω κατω σαν τρελος.
κιεβο εχει αφραγγες αδεσπωτες ομως οδυσσο δεν εχει και υπαρχει χρημα σε αυτες που πανε για φαι σε αυτα τα
μερη.ζουνε καλυτερα 2-4 φορες καλυτερα αυτες απο την μεση γκομενα στην κυπρο.
κιεβο λογο οτι υπηρχε θυραμα και επαιζα με οτιδηποτε βρεθωταν στον δρομο εφτανα σε οριο εξαντλησης.
δεν αξιζε στο τελος η τοση κουραση για να χαρω οτι βρηκα γκομενα ενω καλυτερες με ποιο απλα μεσα
σιγουρα θα μπορουσα να ειχα και ηλικιες 18-21

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τωρα κιεβο θα ειμαι αγνωστος εκτος αν τυχαια με θυμηθει η θυμηθω καπεια.συνηθως αυτες θυμουντε
το ονομα μου και με εκπλησουν οπως οι 2 μικρες περσι που συναντηθηκαμε  ντιριπασοσκαγια.
ηταν οι δυο που προσφερα 300 ευρο την μερα στην καθε μια και μου εκαναν μαλακια.
η μια παντρευτηκε χωρησε με αλλο μικρο ντοτε που ειχε δεσμο η αλλη εμενε τουρκια οικογενειακα
και ερχετε συνεχεια οδυσσο.εγω δεν τις θυμωμουν και βλεπω 2 μουναρες να πλισιαζουν και να φωναζουν.
αλλαξαν χρωμα μαλι και δεν της καταλαβα.λενε παμε σε ενα εστιατοριο πιο πανω.
δεν προτεινα να παω μαζι τους γιατι δεν ξερω τι παιζει στο μερος αυτο και οτι ηταν ενθουσιασμενες
και μου εκαναν κομπλιμεντα οτι παντα φενωμε νεος και φρεσκος λεω θα φαμε καμια μανικια στο ρεστοραν.
μετα που μπηκα στο ιτερνετ το ειχε για φτηνο ρεστοραν αλλα στα σχολια αλλα εγραφαν.
πηγα την επομενη να ελεξω το μερος και βλεπω μαχαζαρα 3 οροφους,μπραβοι αζεροι στην πορτα και μου αρχισαν χωρις κρατηση δεν μπενεις και μαλακιες.δεν γουσταρψ αν δω εστιατοριο με μπραβους ξερω κατι απατη θα παιζει.το ιδιο με μια πιτσαρια στην εκατερινσκαγια το μιστερ κατ.
μπηκα μεσα και αρχισαν μπραβοι και οι γκομενες ηθελαν να με κατσουν σε οπειο τραπεζι ηθελαν
μην κατσω διπλα απο γκομενες.ο ενας εκει παντως μοιαζει με τον τυπο που με ληστεψε και εκλεψε
μιας και διπλα 10 μετρα μακρια εμενα απο αυτο το ρεστοραν.οι 2 τυποι φωρουσαν μαυρα ρουχα οπως οι στολες τον τυπων εκει.δεν ειμαι σιγουρος και περνω απο διπλα μπας και συμπεριφερθει καπιος περιεργα.
ισως δεν με θυμουντε ηταν και βραδυ η ισως δεν ειναι αυτοι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παλιά είχες γράψει κάτι σωστό: ότι είναι καλό να φαίνεσαι αθώος-κορόιδο όχι πονηρός. Σωστό, όμως να φαίνεσαι και να μην είσαι.

Άμα είναι να είσαι και να φαίνεσαι... κλάφτα χαράλαμπε.
σε μενα κοβουν πονηρος και δεν πλισιαζουν.αντιθετα οι ελληνες μου λενε με τον σαλονικιο μαζι θα κανεις θραυση γιατι αυτον βλεπουν σαν θυραμα χαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έχεις δίκιο, με συγχωρείς λάθος.

Μιλαμε για απόλυτη επιτυχία, συντριβή του ανταγωνισμου.... η γκόμενα έμεινε μαλάκας τελείως... κατελήφθει από άπειρο δέος προς στον Άρχηγό. Δυστυχώς όμως η νίκη δεν υπήρξε πλήρης... η δύναμη πυρός ελλιπής... αμα έδινες δώρο 1000,  θα σε άφηνε κάι γλειφομούνι ... θα μιλάγαμε για απόλυτη παράδοση της γκόμενας και πλήρη κατίσχυση του Βαλκάνιου Άρχοντος. Ο δε ανταγωνισμός θα κονιορτοποιήτω. Δυστυχώς χάθηκε αυτή η ευκαιρία.

Προσπάθησε να μου απαντήσεις: Νομίζεις ότι με την αναξιοπρέπή συμπεριφορά αυξάνεις τις πιθανότητες να γαμήσεις?καπου δεν μας τα λεει καλα ο αρχοντας.ισως δεν λεει ολη την ιστορια.
εγω πιστευω η σλοβακα τον αφησε καγκελο και πηγε να γαμηθει με τον 1.90 αμερικανο και την γκομενα
του που εκανε παιχνιδι!μυριστηκε χρημα εκει και ειχε και το ελευθερο απο την αλλη γκομενα
που δεν ζηλευε.αν εχεις λεφτα σε αφηνουν να γαμας και αλλες!
ασε που αν η ιδια τον οδηγησε στο μαχαζι αυτο να υπηρχε γνωριμια απο πριν με τον αμερικανο και την γκομενα και σκοπιμα τον πηρε εκει.στην μοσχα μου την εκαναν 2 φορες γκομενες παρομοια πραγματα
και ουκρανια τα ιδια.με πηγαν εκει που δουλευε σε κλαμπ ο γκομενος τους.

ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι, όταν είπε την ιστορία στο γκόμενό της, έπαθε κοκομπλόκο και για κάνα μήνα δεν του σηκωνώταν λόγω δέους προς την Βαλκανική ανωτερώτητα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.656
κουρκούτιασε τελείως το μυαλό του καιμάνου και το λίγο που είχε του το εκάψαν οι Γερμανοειδείς με τις αμέτρητες υπερωρίες και τα σκατά που λούζεται καθημερινά από τους Γερμανοειδείς.  :2funny: :2funny: :2funny:
στςιλτους ένα κιλό σαλεπι ν ανέβει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θα ήθελα να απαντήσω προσωπικά σε αυτό το ποστ, καθώς όπως προείπα δε θέλω να ξαναγράψω στο νήμα αυτό, αλλά όταν όταν έχω έναν σοβαρό συνομιλητή, θα κάνουμε ανταλλαγή know how. Φίλε ΒΠ, επειδή τα έχω δει και εγώ αυτά τα κρούσματα, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα και σε παρακαλώ να σχολιάσεις επί τούτου. Έχει ξεπεταχτεί εδώ και 5 χρόνια περίπου, μία καινούργια γενιά πλουσιόπαιδων (ενίοτε και πολύ εμφανίσιμων μάλιστα), οι οποίοι έχουν μάθει τα πάντα έτοιμα στο πιάτο από μικροί. Τα πάντα όμως.... Οπότε αν αυτοί έχουν μία έτοιμη μπίζνα που παράγει κάθε χρόνο 2-3 μύρια plus, το να δίνουν 6.000 το μήνα για 3 μουνιά επιπέδου 9, είναι σαν να δίνουμε εμείς αναλογικά με τα έσοδα μας 300 ευρώ το μήνα για 3 μουνιά. Οπότε γεννάται το ερώτημα. Κορόιδα? Οι απλά άνετοι και εμφανίσιμοι, που με σπόρια για τα οικονομικά τους, συντρίβουν τον ανταγωνισμό, ναι μεν χαλώντας την πιάτσα, αλλά όχι εις βάρος τους αφού περνάνε ζάχαρη.. Θα ήθελα απόψεις επί τούτου, καθώς το φαινόμενο θα ενταθεί την επόμενη 10ετία με τόσα rising markets.

Όντως έχουν ξεχυθεί διάφοροι τέτοιοι ειδικά στο instagram.
Απλά είναι καθένας τους ξεχωριστή περίπτωση και δεν μπορώ να γενικεύσω.
Π.χ.υπάρχουν πλουσιόπαιδα που μπορεί να έχουν άλλες προτεραιότητες από το μουνί και να θέλουν απλά να το αγοράζουν μέσω instagram χωρίς πολλές σάλτσες,
άλλους με συγκεκριμένη αντίληψη για το τι εστί γυναίκα=κρέας βλέπε Μπιλζέριαν,άλλοι που μπορούν να έχουν γυναίκες μόνο λεφτά γιατί σαν άντρες είναι γτπ και δεν εννοώ απαραίτητα την εμφάνιση.

Απο που ειναι αυτος, κοιταξες?

Δεν είχε ανοιχτό το account του, αλλά όταν είδα την φωτό κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ..

Όπως για παράδειγμα αναγκάστηκα να ασχοληθώ με αυτόν

0QFYhcU.jpg

που παρά το γεγονός ότι η δικιά μου του έγραψε ότι είναι σε σχέση(τους διαλόγους τους είδα,μιας και το account της είναι χύμα ανοιχτό στο pc μου) συνέχισε τις παπαριές του.
Οπότε πέρασα από το γυμναστήριο που γυμνάζεται.

Αυτό που δεν ξέρει πολύς κόσμος(ούτε εγώ το ήξερα) περί instagram,είναι τα λεφτά που βγάζει μια κοπέλα.
H δικιά μου με θεματολογία:fitness-διατροφή-στυλ, λιγότερους από 20χιλ followers,με συντηρητικές φωτογραφίες,έβγαλε το Δεκέμβρη(ο πιο δυνατός μήνας) από τοποθετήσεις προϊόντων κοντά στα 10χιλιάδες ευρώ,δηλαδή σχεδόν 5 φορές παραπάνω από το μισθό της στο σχολείο..

Και αν για παράδειγμα μέχρι το γερμανικό Πάσχα φορέσει σταδιακά όλα αυτά

Tiqt1Wr.jpg

θα λάβει 2.200 ευρώ

Οπότε ο κάθε λεφτάς που δεν έχει αντιληφθεί ότι άλλαξαν οι εποχές και οι δυνατές γκόμενες δε χρειάζονται καν να βιζιτάρουν,
θα μείνει με το πουλί στο χέρι..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.656
Mini κουϊζ:
Ποιοι συναγωνιστες θα μπορουσαν να ειναι τα δυο προσωπα της φωτογραφιας ( σβατζενεγκερ- ντε βιτο) σε
πορνοεκδρομη στο κιεβο και καλα
κμαν ο ψηλός  εγώ ο ντε βιτο

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Θα ήθελα να απαντήσω προσωπικά σε αυτό το ποστ, καθώς όπως προείπα δε θέλω να ξαναγράψω στο νήμα αυτό, αλλά όταν όταν έχω έναν σοβαρό συνομιλητή, θα κάνουμε ανταλλαγή know how. Φίλε ΒΠ, επειδή τα έχω δει και εγώ αυτά τα κρούσματα, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα και σε παρακαλώ να σχολιάσεις επί τούτου.

Κοίτα τα λεφτα, και ειδικά τα πολλά λεφτά είναι μια μεγάλη αβάντα και ειδικά αυτοί που έχουν πολλά δεν χρειάζεται καν να τα χώσουν, αν έχουν λίγο μυαλό, μόνο το γεγονώς ότι τα έχουν αρκεί. Βέβαια τα πλουσιόπαιδα που λες δεν έχουν συνήθως πολύ μυαλό αλλά σε κάθε περίπτωση με το να χώνουν πολύ χρήμα σίγουρα τραβάνε γκόμενες από τον ανταγωνισμό.

Αυτό πάντα ίσχυε. Η αλλαγή σήμερα είναι η εξής:

1. Με το instagram και τα συναφή αυτοί οι τύποι ψαρεύουν σε παγκόσμιο περιβάλλον. Για έναν Αμερικάνο του τόπ 10% (~500Κ εισόδημα το χρόνο) δεν είναι τίποτα να πληρώσει αεροπορικό για μια μουνάρα (τι στιγμή που στην Αμερική πέφτει απίστευτη λιγουριά). Και μόνο να δείξει το πως ζει είναι πολύ γερό χαρτί για μία μέση γκόμενα. Ο ίδιος τύπος παλιότερα δεν μπορούσε να ταξιδέψει σε μουνο-μέρος (γιατί δεν είχε χρόνο) για να γνωρίσει γκόμενες .

2. Δυστυχώς η παγκόσμια τάση είναι προς αύξηση της ανισότητας οπότε οι υπερ-πλούσιοι και τα κακομαθημένα παιδιά τους θα αυξάνονται.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ εδρασα τέλεια..

...Φυσικά έπαιξε και δώρο.

Αυτο σημαίνει ότι της έκανα εντύπωση,

Απο τις γκόμενες που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα.

Με ταξίδια σε όλο τον κόσμο κτλ.

Συνεπώς πρέπει να δείξεις Balkan powerclass

Είναι προφανές εκ του αποτελέσματος ότι έπραξες τέλεια. Το αποτέλεσμα ηταν 3000 ευρώ για μια μαλακία !! Συνέχισε έτσι!!! :grin:

Ειναι προφανές οτι επαιξε δώρο. Δεν χρειαζόταν διευκρίνιση !!! :grin:

Είναι προφανές οτι της έκανες εντύπωση. Τα αρπακτικά μυρίζονται τα μουνόδουλα ναυάγια μια ώρα δρόμο.  :grin:

Είναι προφανές οτι εχει κάνει ταξίδια σε όλο το κόσμο. Ενα ναυάγιο το μήνα να αρμέγει οπως έκανε με εσένα σε 2 - 3 χρόνια τον γύρισε τον κόσμο. :grin:

Ειναι προφανές οτι έδειξες balkan powerclass. 3000 ευρώ για μια ξερομαλακία. :grin:

Συνέχισε έτσι !!! Καλά το πας !!! :grin: :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
1.Κανενας δε θα τη συναντουσε αφου περίμενε άλλη πτήση
2.Και να τη συναντούσε δε θα έπαιρνε τηλέφωνο σε δέκα λεπτά ούτε θα κέντρισε το ενδιαφέρον της
3.Φυσικά δε θα του έλεγε μετα 3 χρόνια,έχω μια βδομάδα για εσενα,ενώ δεν είχαν ξανασυναντηθει απο τότε.Αυτο σημαίνει ότι της έκανα εντύπωση,δηλαδή τα 10 λεπτά γνωριμίας της εντυπωθηκαν και δε με ξέχασε.
Άλλον θα τον είχε ξεχάσει φυσικά
4.Ειχα τα funds  να οργανώσω το ταξίδι Σαντορίνη,2000 ευρώ ενω άλλος δε θα μπορούσε καν να ανταπεξέλθει οικονομικά σε τέτοια πρόκληση τελευταία στιγμή
5.Ειχα τη φυσική αντοχή να το κάνω.

Το θέμα δεν είναι ότι της κέντρισες το ενδιαφέρον, αλλά ως τι, της κέντρισες το ενδιαφέρον.
Ως γαμέας,γαμπρός,χορηγός ή κορόιδο..
Αυτό είναι που έχει σημασία.

Με 2000ευρώ και λίγα κονέ, κάποιος μπορεί να κάνεις παπάδες ακόμη και Ελλάδα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το νήμα δυστυχώς εχει γίνει απλά νούμερο !!

Να ασχολούμαστε όλοι με την εμονική ψύχωση ενός πυροβολημένου, που μας φλομώνει στο φούμαρο και στη μαλακία.

Οταν ομως συνηθίζεις, πσραβλέπεις και αποδέχεσαι, τη μαλακία ... τελικά γίνεσαι μέρος της.

Αυτό δείχνει και το τελευταίο "τσουβάλιασμα" ολων μας απο το paripapis που σίγουρα δεν απηχεί μόνο δική του άποψη.

Και είναι κρίμα γιατί υπάρχουν και αξιόλογοι άντρες στο thread.

Οπότε ,,,

Καλή συνέχεια από μένα σε όλους !!! :hi:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αυτό δείχνει και το τελευταίο "τσουβάλιασμα" ολων μας απο το paripapis σίγουρα δεν απηχεί μόνο δική του άποψη.

Μεγάλη ζημιά...

Από τότε που με τσουβάλιασε ο paris-papis έχω μια φαγούρα στο δεξί...

Όπως για παράδειγμα αναγκάστηκα να ασχοληθώ με αυτόν

που παρά το γεγονός ότι η δικιά μου του έγραψε ότι είναι σε σχέση(τους διαλόγους τους είδα,μιας και το account της είναι χύμα ανοιχτό στο pc μου) συνέχισε τις παπαριές του.
Οπότε πέρασα από το γυμναστήριο που γυμνάζεται.

Ρε πούστηδες, τρολλάρετε και ο κμαν με τη ξερομαλακία των 2500 και εσύ... και σπάτε πλάκα... είστε συνενοημένοι ... Εκτός αν σας κόλλησε τρέλα ο ΓΑΒ

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.050
Πόντοι
456
Το νήμα δυστυχώς εχει γίνει απλά νούμερο !!

Να ασχολούμαστε όλοι με την εμονική ψύχωση ενός πυροβολημένου, που μας φλομώνει στο φούμαρο και στη μαλακία.

Οταν ομως συνηθίζεις, πσραβλέπεις και αποδέχεσαι, τη μαλακία ... τελικά γίνεσαι μέρος της.

Αυτό δείχνει και το τελευταίο "τσουβάλιασμα" ολων μας απο το paripapis που σίγουρα δεν απηχεί μόνο δική του άποψη.

Και είναι κρίμα γιατί υπάρχουν και αξιόλογοι άντρες στο thread.

Οπότε ,,,

τυπε δε χρειαζεται να εξηγω τα αυτονοητα,
δεν ειναι δυνατο να βαλω στο ιδιο τσουβαλι χιστες που ξερουνε και λενε απο μονοι τους ποιες ειναι οι γκομενες και ποιες οι πουτανες οπως εσυ, με διαφορους καμενους που θεωρουν οτι μια γκομενα για την οποια αμα δε σκασουνε ταξιδια, δωρα,iphone, γουνες, πενταστερα, αστακους κλπ δε τους βαζει σε κουβεντα, οτι αυτη ειναι ταχα γκομενα που τη ριξανε επειδη ειναι ομορφαντρες και μεγαλοι παικτες. Και εχουνε δημιουργησει φαντασιακες κατηγοριες και ζωνες (πχ γκριζες) που στην ουσια περιγραφουν πουτανες με διαφορετικο κασε αλλα πιστευουν οτι ειναι μεγαλοι εραστες! Ειναι ακριβως αυτοι που περιεγραφε ο Ιωσηφ στα αρχικα του ποστς, αυτοι που πανε και χρυσπληρωνουνε πουτανες αι μετα ερχονται στο σαη και το παιζουνε καμακια  :2funny:

οπως βλεπεις κι εσυ ομως, αυτοι ειναι και οι ιδιοι που κρατανε με νυχια και με δοντια τον βλακα τον Κμαν στο σαη και τον παραμυθιαζουν για να κρυβουν πισω απο τη δικη του μεγαλειωδη μαλακια τη δικη τους ανικανοτητα να σταυρωσουνε γυναικα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
τυπε δε χρειαζεται να εξηγω τα αυτονοητα,
δεν ειναι δυνατο να βαλω στο ιδιο τσουβαλι χιστες που ξερουνε και λενε απο μονοι τους ποιες ειναι οι γκομενες και ποιες οι πουτανες οπως εσυ, με διαφορους καμενους που θεωρουν οτι μια γκομενα για την οποια αμα δε σκασουνε ταξιδια, δωρα,iphone, γουνες, πενταστερα, αστακους κλπ δε τους βαζει σε κουβεντα, οτι αυτη ειναι ταχα γκομενα που τη ριξανε επειδη ειναι ομορφαντρες και μεγαλοι παικτες. Και εχουνε δημιουργησει φαντασιακες κατηγοριες και ζωνες (πχ γκριζες) που στην ουσια περιγραφουν πουτανες με διαφορετικο κασε αλλα πιστευουν οτι ειναι μεγαλοι εραστες! Ειναι ακριβως αυτοι που περιεγραφε ο Ιωσηφ στα αρχικα του ποστς, αυτοι που πανε και χρυσπληρωνουνε πουτανες αι μετα ερχονται στο σαη και το παιζουνε καμακια  :2funny:

οπως βλεπεις κι εσυ ομως, αυτοι ειναι και οι ιδιοι που κρατανε με νυχια και με δοντια τον βλακα τον Κμαν στο σαη και τον παραμυθιαζουν για να κρυβουν πισω απο τη δικη του μεγαλειωδη μαλακια τη δικη τους ανικανοτητα να σταυρωσουνε γυναικα.

Φίλε Πάρη, δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από πρώην Σοβιετία, αλλά οι γκρίζες ζώνες δεν είναι πουτάνες. Πουτάνες θα γίνουν με το κάθε ναυάγιο, αλλά άμα τους αρέσει ένα αγοράκι θα ζητήσουν από τίποτα (δηλαδή έξοδα βολτών, φαγητά κλπ.) μέχρι κάτι συμβολικό πχ. ένα δώρο των 20 ευρώ έως το "εξωπραγματικό" ποσό των 100 ευρώ για μια φούστα πχ. και θα ναι μαζί σου κάθε μέρα. Και φυσικά αν ξέρεις να τη χαλιναγωγήσεις με φωνή όταν πάει να ξεφύγει στα ζήτα, πειθαρχεί. Και αν της δώσεις προοπτική, γίνεται και λευκή. Οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι ένα local culture/tradition. Δεν είναι πουτανιά. Δεν είναι επαγγελματισμός. Είναι οι λεγόμενες γκρίζες ζώνες, ένα ποσοστό επί των γυναικών, οι οποίες παλαντζάρουν ανάλογα το πόσο σε γουστάρουν και τι προοπτικές τους δίνεις. Μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω γιατί είσαι σοβαρός.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Ειναι προφανές οτι έδειξες balkan powerclass. 3000 ευρώ για μια ξερομαλακία. :grin:
Η μουνοδουλιαση στο μεγαλειο της :grin: :grin: :grin:
Που στο Κιεβο αυτο το βρισκεις με λιγα ευρω ,στο δε Βουκουρεστι το ιδιο απο καθαρα 9αρια στα 50 αν θυμαμαι καλα.

Οπότε ,,,

Ολοσωστο ,,, και απο μενα λοιπον  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχεις δίκιο, με συγχωρείς λάθος.

Μιλαμε για απόλυτη επιτυχία, συντριβή του ανταγωνισμου.... η γκόμενα έμεινε μαλάκας τελείως... κατελήφθει από άπειρο δέος προς στον Άρχηγό. Δυστυχώς όμως η νίκη δεν υπήρξε πλήρης... η δύναμη πυρός ελλιπής... αμα έδινες δώρο 1000,  θα σε άφηνε κάι γλειφομούνι ... θα μιλάγαμε για απόλυτη παράδοση της γκόμενας και πλήρη κατίσχυση του Βαλκάνιου Άρχοντος. Ο δε ανταγωνισμός θα κονιορτοποιήτω. Δυστυχώς χάθηκε αυτή η ευκαιρία.

Προσπάθησε να μου απαντήσεις: Νομίζεις ότι με την αναξιοπρέπή συμπεριφορά αυξάνεις τις πιθανότητες να γαμήσεις?

Δεν καταλαβαίνεις τα stakes.Αλλοι δε θα τολμούσαν να αναμετρηθούν επί του πεδίου καν με τέτοια γκόμενα.Αυτές έχουν σπόνσορες και playboy σε όλα τα μήκη και πλάτη(Ιταλούς,Ισπανούς,Αμερικάνους κτλ),σιγά μη χτύπαγες εσύ ή ο Mindreader εικοσάχρονο μοντέλο Μιλάνου από τη Σλοβακία με άπειρες ευκαιρίες,κοννέ,σπουδές,λεφτά κτλ.
Αυτά τα κάνουμε οι Βαλκάνιοι λόγω ανωτερότητας.Χτυπάμε εκεί που οι άλλοι θεωρούν οτι είναι αδύνατο.Απλά χρειάζεται μαζική ισχύς πυρός σε τέτοιες περιπτώσεις,στοιχείο αιφνιδιασμού πρέπει να στείλεις τον ανταγωνισμό στα τάρταρα.Οι Ελληνίδες ντυμένες στην τρίχα Σαντορίνη με τα μακρόχρονα μαυρίσματα,τα μανικιούρ την τέλεια εμφάνιση παραλίας,κοίταζαν με το στόμα ανοιχτό να περιφέρω τη Σλοβάκα.Γενικά είναι το shock value,ψαρώνουν όλοι με τους άρχοντες.
Οι γκόμενες καταλαβαίνουν αυτή τη φλόγα,σου λέει αυτός ο τύπος εκτός από ελληνόπουτσος είναι και ελληνόψυχος,δε διστάζει να τα χώσει όλα και τους αρέσει αυτό.Δε θέλουν υπολογιστές,βαρετούς,μέσους όρους,μαλθακούς,μπάμιες κτλ,θέλουν excitement,εμπειρίες,συνεχές stimulation,πρέπει να τις διεγείρεις συνέχεια με εκρήξεις πυραύλων.
Θέλουν να ζήσουν πραγματικά,εσύ προσφέρεις το σκηνικό να πρωταγωνιστήσει η άλλη.
Γενικά αν η γκόμενα συνηθίσεις στις συνεχείς διεγέρσεις μετά σε αποζητάει γιατί όλοι οι άλλοι της φαίνονται βαρετοί σαν υποκατάστατα,δε δίνουν το ισχυρό stimulus που δίνεις εσύ,τις γκόμενες τις ενδιαφέρει να νιώθουν ωραία,αν αυτό συμβαίνει όταν είσαι δίπλα αναπτύσσουν αντανακλαστικό Παβλόφ σε συνδέουν με το δικό τους Wohlgefühl και σε αποζητούν.
Γενικά πρέπει να προσφέρεις ισχυρές διεγέρσεις για να καλομαθαίνουν και να μην είναι μετά ικανοποιημένες με τις συνήθεις καταστάσεις,το μέσο πέουλα κτλ,να θέλουν το παραπάνω.
Γενικά δηλαδή πρέπει να τις εθίζεις σε ανώτερο επίπεδο διέγερσης για να κάνεις ισχυρή εντύπωση και να σε αποζητούν.
Είναι όλα θέμα stimulus.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom