Απλά δεν είστε ανταγωνιστικοι.Εγω πήγα τον Ιανουάριο του 2018 Κίεβο και γαμησα 4 γκομενες,2 σε τριολέ,μια μόνιμη και μία που χτύπησα στο κλαμπ.Πήγε και ο άλλος 3 μέρες,είδατε τι έκανε.
Το θέμα είναι να μπορείς να δρασεις σε χωροχρονικούς περιορισμούς και αντιξοες συνθήκες.
Τα γράφω συνέχεια,οποιος θέλει τα ακούει,οι άλλοι ας φανταζονται τεράστιες μουνολεωφορους,ευκολίες,τζάμπα γκομενες που ανοίγουν αυτόματα τα πόδια κτλ.
Θέλει τρέξιμο,θέλει λεφτά δεν είναι παιξον γελασον.
Δηλαδή το θέμα ειναι να γαμησεις όταν δεν έχεις τις προϋποθέσεις υπέρ σου,όταν δεν είσαι μονιμας,είσαι μεγάλος σε ηλικία και έχεις λίγο χρόνο.Εκεί δηλαδή πρέπει με κάποιο τρόπο να ανατρεψεις το σκηνικό που ειναι εναντίον σου και με την κερκίδα επίσης εναντίον σου.Πρέπει να μπεις αποφασισμένος στο τερραιν,να αιφνιδιασεις και να πλακώσεις τους αντιπάλους στα μπαλλακια.
Αλλιώς κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου για τις αδικίες της ζωής,εγώ τέτοιο άξιο παιδί να πάει χαμένο και να γαμανε οι χάλιες.
μα κανενας δεν γαμα που παει κιεβο και ειναι ασχετος!ακομα και αυτοι που διαβαζουν εδω δεν
σημαινει οτι θα γαμησουν οταν πανε.ακομα και οι αλλοι που λενε χρυσοπληρωνει ο αρχοντας παω στοιχημα
αυτους ισως τους ζητησουν 300-500 δολαρια αντι για 100.
εμενα η μικρη αζερα οταν καταλαβε δεν ειμαι συνηθισμενος τουριστας δεν ερχοταν ουτε με 1000 γριβνα να την γαμησω ενω με τον κυπριο που περασε τουρκο ξενο πηγε στο χοτελ με 500 γριβνα!
αλλες που γαμησα 500 γριβνα που γνωρισα εξω απο μακτοναλτσ 3 γκομενες μετα μου ζητησαν 1000 και της εδιωξα.τους ειπα με 1000 γαμω νεες γκομενες απλα ηθελα να σας βοηθησω που κλαιγωσασταν.
αν δω εκμεταλευση δρομο,δινω 150 ευρο σε γκομενακια σουπερ αντι 20 σε εσας που θελατε θυμα.
μαλιστα στην μια ειπα σε βρηκα μιστερ χ εδειξα και 500 περνεισ στο σαλον.
επιπεδο αδεσπωτες δεν αξιζουν πανω απο 500-700 αν εισαι της πιατσας.
αλλη που πηρα τηλεφωνο και ζητουσε 500 γριβνα λαιβ που την γνωρησα ντιριπασοσκαγια ηθελε 300 δολαρια
γιατι τοσα ζητουσε απο τους τουρκους τουριστες που κθκλοφωρουσαν και εψαχναν αγαμητοι οτι να ειναι.
οι μονιμοι τουρκοι δεν ειναι στον ανταγωνισμο και ειναι κακομοιρηδες.
λιγα λεφτα εχουν κατι πενηνταρηδες που ερχοντε τουριστες και καταληγουν με οτι να ειναι μπαζα
τα 4-5 γριες που ειναι συνεχεια στο κεντρο.
οι αλλοι σε λενε θυμα αρχοντα,αφου δεν πηγε ποτε ο μιντριτερ και οι υπολιποι ουτε κιεβ ουτε
στα μερη που πας ουτε ξερουν τι παιζει.
σιγουρα αυτες που γαμας δεν ειναι επιπεδο γιατι οπως ειπαμε οι μουναρες και επιπεδο δεχωντε απο
ισταγραμ και σαιτ προσφορες δεν συχναζουν σε μαχαζια οπως ηταν το καραβι και τετεια.
ηταν το βοτκα μπαρ μεχρι το 2012 που πηγαινα καθε μηνα κιεβ κατω στο γλοπους,εκει ειχε πολυ καλα
μεχρι 7 και οχταρια.
στο χρισατικ ολες αφραγγες που 99% ηξερα και με ηξεραν.οδυσσο δεν εχει τετειες ουτε γκομενες που
θα πλισιασεις και θα παρεις καπου για καφε και φαι.ο δασκαλος λεει εχουν χορτασει φαι και καβλι.
εγω δεν νομιζω αυτες που ηξερα το 2012 τωρα να εχουν αλλαξει οικονομικα,αν εκμεταλευονται την εμφανιση τους ισως ζουνε καλυτερα.τωρα αυτες αν τις ξαναδω θα ειναι πιο ευκολο το παιχνιδι γιατι θα σπρωξω αμεσα χρημα σε αυτες και δεν θα θελω οπως παλια απλα να με γουσταρουν.
βαιβαια ημουν νεαροτερος το 2012 με 12-13 κιλα λιγοτερα και φενωμουν 20.
λες αφραγγες γυρνουσανε και 99% τις ηξερα και με ηξεραν ολες!