Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
τελικα επρεπε να περασει τοσος καιρος για να καταλαβετε ολοι αυτο που φωναζουμε απο την αρχη, οτι ο Κμαν ειναι ενας αγαμητος , ανασφαλης πιρφορος που κανει το σκατο του παξιμαδι και πληρωνει επι δεκα κατι τελειωμενες ψωμολυσες απο ανασφαλεια επειδη φοβαται οτι ουτε αυτες δε θα του κατσουνε αμα πληρωσει την κανονικη τους ταριφα. Οσον αφορα τη Σλοβακα που κοκορευοτανε τοσο καιρο πριν, αποτελει την υπερτατη καταντια του αντρα να γινεται ο υπηρετης και να χρυσοπληρωνει τις διακοπες μιας οποιασδηποτε πουτανας απλα και μονο για να βγαλει φωτο μαζι της και να το παιξει καμποσος σε ενα φορουμ στο ιντερνετ.....ποσο καταντια θεε μου...

GET A LIFE ρε κακομοιρη ψωμολυσσα υπαλληλακο, κοιτα να παρεις κανα σεντονι για το κεββατι σου μη σε φανε οι ψυλοι κακομοιρη που θες να το παιξεις και σπονσορας, γελοιε  :2funny: :2funny:

εχετε κανει τις πουτανες να το παιζουνε κυριες, εχετε δημιουργησει ενα φανταστικο κοσμο απο γκριζες αι μαυρες και κοκκινες και πρασινες ζωνες που στην ουσια ειναι ολες μαυρες, ολες πουτανες που αμα δε τις πληρωσετε δε σας λενε ουτε γεια για να τονοσετε τον εγωισμο σας και να το παιξετε στα αλλα ναυαγια δηθεν "παιχτες"  :2funny: :2funny: :2funny:   Μιλατε και καλα με οικονομικους ορους για να παριστανετε οτι μιλατε για γκομενες ενω μιλατε για πουτανες. να σας πω ενα μυστικο, σε ολες τις πουτανες υπαρχει VFM, αλλες υπηρεσιες παιρνεις στη φυλης και το μεταξι, αλλες στα CG και αλλες στα σιτυτουρς, και μαντεψτε, στα CG και citytours με το αναλογο κοστος προσφερουνε και GFE, σαν αυτο που πληρωνετε επι πεντε εσεις οι "ειδικοι" πληρωνοντας και ενα καρο περιττα εξοδα, εισητηρια, γευματα, δωρα, ξενοδοχεια, κλπ. αντι να το παρετε στιν κανονικη του τιμη, οσο το πουλανε στα μπανερακια δεξια και αριστερα στο σαη.

και καμαρωνετε κι ολας και απο πανω οτι εσεις ξερετε και οι αλλοι δεν ξερουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειστε για γελια, ευτυχως που μου εδωσε ο θεος τη χαρα να γνωρισω ενα δυο αληθινους διεθνεις γαμιαδες και οχι τους πουτανοχορηγους ή τους εξαγωγεις ελληνικης κακομοιριας που το παιζουνε ειδικοι και παντογνωστες.

αντε γεια, συνεχιστε να αλληλοβαυκαλιζεστε, αλλωστε το ξερουμε οτι ετσι γινεται παντα στο σαη και ο ενας καλυπτει τον αλλο επειδη φοβαται μη βγουνε τα δικα του απλυτα στη φορα.  :2funny: :2funny: :2funny:
:respect:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Και για να ειμαστε ακριβοδικαιοι μιας και πηρα λιγο φορα η Σλοβακα που ειχε ο Κμαν στην Σαντορινη ηταν 9+...Εχω δει γερους(Ιταλους Κυπριους και Τουρκοαραβες) με τετοιες γκομενες να τους γραφουν σπιτια αυτοκινητα οπως και φιλος μου εφοπλιστης στην Αθηνα κανει Payroll γκομενα Ουκρανεζα 9+ με 20000ευρω το μηνα....
Τωρα αν τα 20000 ειναι τιποτα για αυτον η απο την αλλη για μια ξεβρακωτη τα 20000 ειναι σαν να εδιναν εμενα σε δουλεια 2000000 μηνιατικο αυτα ειναι διαφορικη εξισωση που δυσκολα καποιος μπορει να βρει απολυτη λυση..Οπως το δει ο καθενας...

θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: είμουν λίγο αιχμηρός με τον κμαν όχι όμως για να το παίξω μάγκας, αλλά ως φιλική συμβουλή. Και ήμουν αιχμηρός, γιατί νομίζω ότι είναι μια πολύ βασική αλήθεια αυτή που δεν την έχει κατανοήσει.

Η δική μου γνώμη είναι ότι 3 χρόνια ψήσιμο και τόσα φράγκα, δεν αξίζει καμία γκόμενα.

Σωστό αλλά εμένα δεν μου αρέσει να αποθαρρύνω όταν δίνω συμβουλές αλλά να λέω τη γνώμη μου για το πως θα μπορούσε να κινηθεί καλύτερα. Δεν μου αρέσει το "δεν γίνεται" αλλά το "πως μπορεί να γίνει".

Η στρατηγική του ήταν λαθεμένη,αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουμε κάνει ακόμη και μικρά στρατηγικά λάθη και χύσαμε τελευταία στιγμή την καρδάρα με το γάλα,όπως κάναμε και κινήσεις κλειδιά και καταφέραμε όσα θέλαμε..
Όλα τα παραπάνω χτίζουν χαρακτήρα και μας κάνουν σοφότερους.
Το γενικό πλαίσιο που κινήθηκε ο kman ήταν σωστό,αλλά η στρατηγική λάθος.

Όχι και για αυτό απάντησα. Έχει μια τελείως λάθος οπτική που τον οδηγεί σε αυτά. Δηλ  ο κμαν νομίζει ότι μια γκόμενα που δεν σε πολυ-γουστάρει ότι ο σωστός τρόπος είναι να είσαι καλός και να της κάνεις τα χατήρια, δώρα κτλ.. Φαίνεται από πολλά από αυτά που γράφει. Το ίδιο πιστεύει ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών. Είναι όμως τελείως λάθος, όπως καλά ξέρεις.

Επισκέπτης
Καλή ερώτηση.Αυτό έγινε γιατί μπλέξαμε με μια παρέα Αμερικανών από LA όπου ο τύπος ήθελε να μου πασάρει τη δικιά του Αμερικανίδα να γαμήσω για να γαμήσει αυτός τη δικιά μου.Ο τύπος ήταν νταβραντσιμένος 190,μπρατσέτο και με έσπρωχνε να χουφτώνω τη δικιά του 25 ετών,170 ξανθιά και να κάνουμε αυτό το είδος χορού grinding που η γκόμενα κωλοτρίβεται στον πούτσο σου,άλλο που δεν ήθελε η Αμερικανίδα.Η οποία συνεχώς κωλοτριβότνα με τη δικιά μου,την είχαν καταβρεί.

Η τύχη ήταν οτι το μαγαζί αυτό το Koo club είχε εντελώς σκατά κοκταίηλ,μπόμπες που έστειλαν τη γκόμενα ενώ εγώ έπινα μόνο μπύρες όπως πάντα κάνω στα νησιά αφού ξέρω οτι σερβίρουν μπόμπες.
Αλλιώς είμαι σίγουρος οτι δε θα έκανα τίποτα με τη γκόμενα.Οι μπόμπες χτύπησαν και με άφησε το βράδυ να τη δαχτυλιάσω και να χύσω πάνω της.Την επόμενη μέρα δεν άφηνε τίποτα απολύτως,μου έλεγε σε άφησα χτες.
Γενικά για Σαντορίνη πιστεύω Koo club είναι καλό αν θες να μεθύσεις τη γκόμενα και να κάτσει γιατί σερβίρουν μπομποειδή,παίζει όμως να τη χτυπήσουν άλλοι 100 κατσαπλιάδες(πήγα τουαλέτα και τη βρήκα να χαριεντίζεται με άναν τύπο και πριν προλάβω να αντιδράσω με τράβηξαν κάτι Αυστραλές να χορέψω μαζί τους.Γενικά το μαγαζί και τα ποτά στέλνει τους θαμώνες του αλλά η γκόμνα θα σου πει οτι τα κοκταίηλ είναι χάλια και θα αρχίσει να κάνει μαλακίες αν δεν προσέχεις.)Το στάνταρ κόλπο Σαντορίνη και γενικά νησιά είναι αφήνεις τη γκόμενα να λιώνει στις μπόμπες και καθαρίζεις με μπύρα για να έχεις κεφάλι καθαρό και να κάνεις τζόγο αφού Ελλάδα η μπύρα δε νοθεύεται ως φτηνοποτό.
Φυσικά αν πάω με γκόμενα κυριλέ Σαντορίνη θα την πάω σε κοκταιηλάδικο με καθαρά ακριβά ποτά και μετά Koo club να ρίξω κανάν πούτσο.Το πρόβλημα συχνά είναι οτι δεν ξέρεις τι επίδραση θα έχει το αλκοόλ ειδικά το κακής ποιότητας στα γκομενάκια.Αλλά Koo club η φάση είναι σαφής,καυλώνουν ανυπερθέτως.
Γενικά το σύστημα με τους κάμακες είναι οτι τους αφήνεις να καυλώσουν αρκετά τη γκόμενα με τους χορούς και το στυλ και μετά όταν σουρώσει,την τραβάς όπως είναι φτιαγμένη από τους τύπους για να τη γαμήσεις εσύ.Απλά πρέπει να το κάνεις στο σωστό χρόνο αλλιώς ο κάμακας μπορεί να εκμεταλευτεί την κατάσταση και να τη γαμήσει αυτός ενώ εσύ έχεις πληρώσει για τα ποτά και τη διασκέδαση.Είναι λεπτές ισορροπίες πώς ελέγχεις το περιβάλλον.Γενικά τους χρησιμοποιείς για να αυξάνεις τη θερμοκρασία,το excitement της γκόμενας για να πηδηχτεί ευκολότερα μαζί σου.
γιατι να μην τους βαλεις να την παρτουζωσετε παρεα; και γαμας και κανεις ματι αναμεσα στους γυρους.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τελικα επρεπε να περασει τοσος καιρος για να καταλαβετε ολοι αυτο που φωναζουμε απο την αρχη, οτι ο Κμαν ειναι ενας αγαμητος , ανασφαλης πιρφορος που κανει το σκατο του παξιμαδι και πληρωνει επι δεκα κατι τελειωμενες ψωμολυσες απο ανασφαλεια επειδη φοβαται οτι ουτε αυτες δε θα του κατσουνε αμα πληρωσει την κανονικη τους ταριφα. Οσον αφορα τη Σλοβακα που κοκορευοτανε τοσο καιρο πριν, αποτελει την υπερτατη καταντια του αντρα να γινεται ο υπηρετης και να χρυσοπληρωνει τις διακοπες μιας οποιασδηποτε πουτανας απλα και μονο για να βγαλει φωτο μαζι της και να το παιξει καμποσος σε ενα φορουμ στο ιντερνετ.....ποσο καταντια θεε μου...

GET A LIFE ρε κακομοιρη ψωμολυσσα υπαλληλακο, κοιτα να παρεις κανα σεντονι για το κεββατι σου μη σε φανε οι ψυλοι κακομοιρη που θες να το παιξεις και σπονσορας, γελοιε  :2funny: :2funny:

εχετε κανει τις πουτανες να το παιζουνε κυριες, εχετε δημιουργησει ενα φανταστικο κοσμο απο γκριζες αι μαυρες και κοκκινες και πρασινες ζωνες που στην ουσια ειναι ολες μαυρες, ολες πουτανες που αμα δε τις πληρωσετε δε σας λενε ουτε γεια για να τονοσετε τον εγωισμο σας και να το παιξετε στα αλλα ναυαγια δηθεν "παιχτες"  :2funny: :2funny: :2funny:   Μιλατε και καλα με οικονομικους ορους για να παριστανετε οτι μιλατε για γκομενες ενω μιλατε για πουτανες. να σας πω ενα μυστικο, σε ολες τις πουτανες υπαρχει VFM, αλλες υπηρεσιες παιρνεις στη φυλης και το μεταξι, αλλες στα CG και αλλες στα σιτυτουρς, και μαντεψτε, στα CG και citytours με το αναλογο κοστος προσφερουνε και GFE, σαν αυτο που πληρωνετε επι πεντε εσεις οι "ειδικοι" πληρωνοντας και ενα καρο περιττα εξοδα, εισητηρια, γευματα, δωρα, ξενοδοχεια, κλπ. αντι να το παρετε στιν κανονικη του τιμη, οσο το πουλανε στα μπανερακια δεξια και αριστερα στο σαη.

και καμαρωνετε κι ολας και απο πανω οτι εσεις ξερετε και οι αλλοι δεν ξερουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειστε για γελια, ευτυχως που μου εδωσε ο θεος τη χαρα να γνωρισω ενα δυο αληθινους διεθνεις γαμιαδες και οχι τους πουτανοχορηγους ή τους εξαγωγεις ελληνικης κακομοιριας που το παιζουνε ειδικοι και παντογνωστες.

αντε γεια, συνεχιστε να αλληλοβαυκαλιζεστε, αλλωστε το ξερουμε οτι ετσι γινεται παντα στο σαη και ο ενας καλυπτει τον αλλο επειδη φοβαται μη βγουνε τα δικα του απλυτα στη φορα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε πολλά απο αυτά που γράφεις θα συμφωνήσω.

Το να μας τσουβαλιάζεις όμως όλους σε ένα τσουβάλι είναι προφανώς άδικο.

Ιδίως αν το τσουβάλι περιέχει τον ΚΜΑΝ2 που είναι μια κατηγορία μόνος του. :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές τις γνωρίζεις εδω κι εκεί.Μπορει να γνωρίσεις μια σούπερ μουνα στο αεροδρόμιο να μην έχεις καμία επαφή,να της γράψεις μετα απο ένα χρόνο και να έρθει να σε δει.Μου έχει τύχει αρκετές φορές.
Περιμένεις απλώς μέχρι να χωρίσει απο το γκόμενο,να βρει χρόνο απο τους ξένους Ρωμαίους και κάνεις την κρούση.Στις γκόμενες αρέσει αυτό το  no strings attached,να μην είσαι κολλημένος.Μια Τσέχα που γνώρισα το 2004 ήρθε έτσι Ελλάδα το 2007 και την πήγα Σκιαθο.
Και τώρα ακόμα έχω Πολωνεζες,Ρωσίδες κτλ σε standby.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σωστός σέ όλα !! :hi:

Απλά τα φάρμακα τα αποφεύγεις και τα καθυστερείς όσο μπορείς περισσότερο!!

Μόνο σαν λύση απόλυτης ανάγκης τα χρησιμοποιείς !!! Και όχι για να το παίξεις πορνοσταρ στα 50 η τα 50+ σου.

Σε κάποιες γυναίκες οι ώριμοι ( για να μην γράψω γηραιοί !!! :grin: ) άντρες αρέσουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Τον λόγο τον ψάχνω πολύ καιρό τώρα, και κάπου έχω καταλήξει αλλά δεν ανήκει στη θεματολογία του thread.

Και οταν γράφω τους αρέσουν εννοώ οι ίδιοι και όχι το πορτοφόλι τους που ούτως η άλλως για τις περισότερες είναι ακαταμάχητο ανεξαρτήτου ηλικίας !!! :grin: :grin:

Σε παρακαλώ, ανάπτυξε το θέμα, για να είμαι έτοιμος σε μια δεκαετία plus.... Με ενδιαφέρει πολύ, ας είναι και σε άλλον νήμα. Ευχαριστώ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Και μιας και αναφέρθηκε ο όρος sugar daddy και η ηλικία που τα παράτησε ο kman..

Στο instagram της δικιάς μου,πέρα από τα dm  και τα δημόσια σχόλια κάθε τύπου που λαμβάνει, εμφανίστηκε προχθές ένα παράξενο φρούτο..

gBCYlZT.jpg

που όταν τον τσέκαρα να δω αν είναι κανά μπαρμπάδι, εξεπλάγην..

RhCVqtJ.jpg

οπότε χορηγός κορόιδο γεννιέσαι,δε γίνεσαι..

Θα ήθελα να απαντήσω προσωπικά σε αυτό το ποστ, καθώς όπως προείπα δε θέλω να ξαναγράψω στο νήμα αυτό, αλλά όταν όταν έχω έναν σοβαρό συνομιλητή, θα κάνουμε ανταλλαγή know how. Φίλε ΒΠ, επειδή τα έχω δει και εγώ αυτά τα κρούσματα, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα και σε παρακαλώ να σχολιάσεις επί τούτου. Έχει ξεπεταχτεί εδώ και 5 χρόνια περίπου, μία καινούργια γενιά πλουσιόπαιδων (ενίοτε και πολύ εμφανίσιμων μάλιστα), οι οποίοι έχουν μάθει τα πάντα έτοιμα στο πιάτο από μικροί. Τα πάντα όμως.... Οπότε αν αυτοί έχουν μία έτοιμη μπίζνα που παράγει κάθε χρόνο 2-3 μύρια plus, το να δίνουν 6.000 το μήνα για 3 μουνιά επιπέδου 9, είναι σαν να δίνουμε εμείς αναλογικά με τα έσοδα μας 300 ευρώ το μήνα για 3 μουνιά. Οπότε γεννάται το ερώτημα. Κορόιδα? Οι απλά άνετοι και εμφανίσιμοι, που με σπόρια για τα οικονομικά τους, συντρίβουν τον ανταγωνισμό, ναι μεν χαλώντας την πιάτσα, αλλά όχι εις βάρος τους αφού περνάνε ζάχαρη.. Θα ήθελα απόψεις επί τούτου, καθώς το φαινόμενο θα ενταθεί την επόμενη 10ετία με τόσα rising markets.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Σε πολλά απο αυτά που γράφεις θα συμφωνήσω.

Το να μας τσουβαλιάζεις όμως όλους σε ένα τσουβάλι είναι προφανώς άδικο.

Ιδίως αν το τσουβάλι περιέχει τον ΚΜΑΝ2 που είναι μια κατηγορία μόνος του. :grin: :grin:
Μολις ειδα το ποστ του και ετοιμαζομουνα να απαντησω ,οταν ειδα οτι ειχες κανει παραθεση και εσυ φιλε mind οποτε το συνεχιζω απο εδω ...

Σωστος σε πολλα απο αυτα που γραφει ,αλλωστε εχουμε τονισει εκατονπενηνταμια φορες οτι η Ελλαδα και ειδικα Αθηνα ειναι παμφθηνη πλεον στις πουτανες. Ο πληθυντικος που χρησιμοποιει ομως αφηνει υπονοουμενα για ολα τα μελη.
δηλ ερχεται ενας τυπος να μας μιλησει για πουτανες ,γουστα και τις τιμες τους με υφος σαραντα καρδιναλιων  :grin:
Στον υποφαινομενο που εχει παιξει στο πληρωμενο απο Μοσχα μεχρι Λονδινο και Νεα Υορκη , και σε σενα που εχεις παρομοια εμπειρια σε ολα τη μηκη και πλατη του κοσμου.

Ασε που προσωπικα περασα απο ολα τα σταδια που αναφερει εδω πριν καν υπαρξει το σαη  :grin: :grin: :grin:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Και μιας και αναφέρθηκε ο όρος sugar daddy και η ηλικία που τα παράτησε ο kman..

Στο instagram της δικιάς μου,πέρα από τα dm  και τα δημόσια σχόλια κάθε τύπου που λαμβάνει, εμφανίστηκε προχθές ένα παράξενο φρούτο..

gBCYlZT.jpg

που όταν τον τσέκαρα να δω αν είναι κανά μπαρμπάδι, εξεπλάγην..

RhCVqtJ.jpg

οπότε χορηγός κορόιδο γεννιέσαι,δε γίνεσαι..
Απο που ειναι αυτος, κοιταξες?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Η πρωην Σοβιετια αξιζει για γκομενες και σεμι προ ακομα και τωρα αλλα με σαφως λιγοτερες ευκαιριες, με την προυποθεση ομως να εισαι μονιμος/ημιμονιμος. Ας διαφωνουν καποιοι ,,, επιμενω σε αυτο οτι και λενε γιατι απλα το εχω ζησει πολλακις.

1000lei(50 ευρω) με gap 20ετιας και βαλε για ολη την νυχτα μετα πρωινου :grin: ειχα δωσει το τηλ της στον Μιδα νομιζω προπερσυ ,την πηρε καποια στιγμη οταν ανεβηκε, μιλησανε αλλα δεν ταιριαξε να βρεθουνε για διαφορους λογους.

Η πρωτη φωτο ειναι δικια μου(διπλα η αδερφη της και οχι της "δουλειας" οποτε κρυβω τα χαρακτηριστικα) σε ρεστωραν που ειχαμε βγει ολοι μαζι
Η δευτερη δικια της απο διακοπες που ειχε παει(νομιζω Ταυλανδη)

ΥΓ. οταν βρισκεσαι στην πηγη το νερο ειναι παντα καθαροτερο/δροσεροτερο και κοστιζει λιγοτερο με την βασικη προυποθεση που ανεφερα
ΥΓ2. δεν ψαχνουμε να παντρευτουμε η να παρουμε επιβεβαιωση :grin: να περναμε καλα και σχετικα φθηνα γουσταρουμε.

Συνημμένα

• nastia1.jpg
    nastia1.jpg
    255,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • nastia2.jpg
    nastia2.jpg
    104,1 KB · Εμφανίσεις: 47

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτές τις γνωρίζεις εδω κι εκεί.Μπορει να γνωρίσεις μια σούπερ μουνα στο αεροδρόμιο να μην έχεις καμία επαφή,να της γράψεις μετα απο ένα χρόνο και να έρθει να σε δει.Μου έχει τύχει αρκετές φορές.
Περιμένεις απλώς μέχρι να χωρίσει απο το γκόμενο,να βρει χρόνο απο τους ξένους Ρωμαίους και κάνεις την κρούση.Στις γκόμενες αρέσει αυτό το  no strings attached,να μην είσαι κολλημένος.Μια Τσέχα που γνώρισα το 2004 ήρθε έτσι Ελλάδα το 2007 και την πήγα Σκιαθο.
Και τώρα ακόμα έχω Πολωνεζες,Ρωσίδες κτλ σε standby.

Ρε φιλαράκο άντε να δεχθούμε ότι για το κέφι σου η τη φαντασίωσή σου χρυσοπληρώνεις αρπακτικά για να τα γαμάς.

Πρέπει να δεχθούμε ότι χρυσοπληρώνεις αρπακτικά και για να μην τα γαμάς ???

Η μήπως οι λόγοι για αυτό είναι τα  ''no strings attached'' ??? :grin: :grin:

Αφησέ το γιατί απλά το γάμησες και ψόφησε το θέμα !!

Η μάλλον  το χρυσοπλήρωσες, δεν το γάμησες, και ψόφησε πανηγυρικώς !!!

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά όπως βλέπεις, αρχίζουν να μας τσουβαλιάζουν και να μας παίρνουν όλους για μαλάκες εδώ μέσα !!!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
1000lei(50 ευρω) με gap 20ετιας και βαλε για ολη την νυχτα μετα πρωινου :grin: ειχα δωσει το τηλ της στον
Το lei (η ron) ειναι το νομισμα της Ρουμανιας τυπε, οχι της Ουκρανιας.
Eπισης 1000 lei ειναι 200+ ευρο, και οχι 50.

Καπου τα μπερδεψες :cheesy:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε παρακαλώ, ανάπτυξε το θέμα, για να είμαι έτοιμος σε μια δεκαετία plus.... Με ενδιαφέρει πολύ, ας είναι και σε άλλον νήμα. Ευχαριστώ.

Εντάξει όταν βρώ χρόνο θα γράψω κάτι !! :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

για Μολδαβια αναφερεται ο φιλος Τασος και οχι για Ρουμανια. Ηταν για χρονια ημιμονημος κατοικος Κισιναου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356

Δεν τα μπερδευω ποτε φιλε
για Μολδαβια αναφερομαι  :grin: :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μολις ειδα το ποστ του και ετοιμαζομουνα να απαντησω ,οταν ειδα οτι ειχες κανει παραθεση και εσυ φιλε mind οποτε το συνεχιζω απο εδω ...

Σωστος σε πολλα απο αυτα που γραφει ,αλλωστε εχουμε τονισει εκατονπενηνταμια φορες οτι η Ελλαδα και ειδικα Αθηνα ειναι παμφθηνη πλεον στις πουτανες. Ο πληθυντικος που χρησιμοποιει ομως αφηνει υπονοουμενα για ολα τα μελη.
δηλ ερχεται ενας τυπος να μας μιλησει για πουτανες ,γουστα και τις τιμες τους με υφος σαραντα καρδιναλιων  :grin:
Στον υποφαινομενο που εχει παιξει στο πληρωμενο απο Μοσχα μεχρι Λονδινο και Νεα Υορκη , και σε σενα που εχεις παρομοια εμπειρια σε ολα τη μηκη και πλατη του κοσμου.

Ασε που προσωπικα περασα απο ολα τα σταδια που αναφερει εδω πριν καν υπαρξει το σαη  :grin: :grin: :grin:

Σωστός !!! :hi:

Κάποιοι εδώ μέσα έχουμε ζήσει και έχουμε παίξει μπάλα σε  εποχές που η κύρια πηγή πληροφόρησης ήταν όχι το Internet αλλα οι ταξιτζήδες !! :grin: :grin:

Και μας τη λένε κιόλας !!!  :grin:

Δεν πειράζει !! Καλά να είμαστε όλοι και καθένας με τις απόψεις του και τα γούστα του !! :hi: :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πενηνταρης με λεφτα εισαι ωριμος,αφραγγος εισαι ναυαγιο τι παραπανω θες να ξερεις χαχαχαχ
τωρα μιλαμε για ελλαδα που θα μπορεις να βρισκεις 30-35.
στην ουκρανια τωρα με την ιδια ηλικια οδυσσο μονο η αζερα θα σε πλισιασει και θα σου μιλησει.
γενικα ουκρανια γουσταρουν μονο νεους,δικους τους και αν εχεις και λεφτα εισαι θεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom