Άκου, όλο σου το λάθος βρίσκεται εδώ. Ότι νομίζεις ότι "ρίχνεις" μία γκόμενα προσπαθόντας να την ευχαρηστήσεις.
Είναι ο πρώτος τρόπος που όλοι πάνε να ρίξουν γκόμενες στα 15. Και όταν είσαι 15 και έχεις να κάνεις με 15χρονα, πιάνει.
Ως ενήλικας, ακόμα πιάνει σε κάποιες περιπτώσεις. Όμως είναι ο χειρότερος τρόπος, ειδικά όταν μιλάμε για γκόμενες μη υψηλή γυναικεία αυτοπεποίθηση, εκεί είναι καταστροφικό.
Για περαιτέρω επεξηγήσεις σε παραπέμπω στο βαφτηστήρι σου, τον ΒΠ,ο οποίος το έχει κατανοήσει αυτό, που τον ξεσήκωσες παλιότερα αρα σου "χρωστάει" μπορεί να σου μεταφέρει και λίγη γνώση.
ΥΓ. Ο κμαν δεν είναι ο μόνος που το ακολουθεί αυτό, η πλειοψηφία των ανδρων έτσι σκέπτεται.
Οι γκόμενες χρειάζονται ένα λόγο για να πάνε μαζί σου.Εδω μια φορά είχα γαμήσει μια Πολωνέζα και έψαχνε μετά για δύο ώρες να βρει ένα λόγο που το έκανε και όταν τελικά τον ανακάλυψε έμεινε κατευχαριστημενη.
Γενικά οι γκόμενες θέλουν να εκλογικευουν τις συμπεριφορές τους,αλλιώς θεωρούν ότι τις ρίχνεις.
Εδώ μιλάμε πας να πιάσεις πολύ χοντρό ψάρι και έχεις μόνο μια ευκαιρία,δε σου δίνεται άλλη για τα επόμενα 5 χρόνια.Οποτε πρέπει να τα δώσεις όλα.
Αν δεν προσέφερα πακέτο διακοπές σε καλό νησί,δεν επρόκειτο να δω ξανά τη γκόμενα,αυτό ήταν το μίνιμουμ.
Θα σου πω κάτι.Απο πότε έχεις να πας Τσεχία,Σλοβακία?Κυνηγάς καθόλου εκεί?Όχι βέβαια γιατί τις θεωρείς παιγμένες χώρες και οικονομικά ανεπτυγμένες και δυτικοποιημένες πλέον,οπότε θεωρείς εκ των προτέρων ότι δεν έχεις καμιά ελπίδα.
Δηλαδή δε δοκιμάζεις καν,ενώ εγώ τις έχω stand by.
Συνεπώς μιλάμε για Σλοβακες.Τι εμπειρία έχεις με Σλοβακες της νέας γενιάς?Περίπου μηδενική εμπειρία να πούμε οπως και το 99% εδώ μέσα?
Εγώ όμως κουβάλησα μια ντουζίνα Τσέχες στην Ελλάδα πριν μια δεκαετία και ξέρω πώς λειτουργούν.Που οι Σλοβάκες είναι πολύ διαφορετικές αν και ξαδέρφες και πάντα τις αποφεύγω.
Άρα το ερώτημα in concreto είναι πώς είναι πιθανόν να ανταποκριθεί μια εικοσιτριαρα μοντέλα Σλοβακα με καλή δουλειά συν επαγγελματικό μοντέλο όταν έχεις να τη δεις 3 χρόνια,σε έχει γνωρίσει μόνο δέκα λεπτά και είναι 20 χρόνια μικρότερη από εσένα και 12 πόντους ψηλότερη.
Εσύ ως λογικά σκεπτόμενος δίνεις απόλυτα μηδενικές πιθανότητες.Εγω όμως σαν έμπειρος πέουλας παίζω ενάντια στη μπάνκα με υψηλό ρίσκο και προσπαθώ να γυρίσω όλα τα δεδομένα ώστε το μειονέκτημα να το κάνω πλεονέκτημα.
Αν πας να το παίξεις κάποιος ή να τη σουτάρεις άμα δεν κάτσει,δεν κερδίζεις τίποτα απολύτως.Αν την εκβιάσεις για σεξ,πάλι δεν κάνεις τίποτα.Μπορει να έχεις και βαριές συνέπειες αφού η κοπέλα είναι γνωστή.
Συνεπώς πρέπει να παίξεις τα χαρτιά σου προσεκτικά όντας σε μειονεκτική θέση εξ αρχής,δηλαδή έχεις έναν άσσο και όλα τα άλλα φύλλα είναι χάλια οπότε πρέπει να μπλοφαρεις αναγκαστικά.
Στηρίζεσαι πολύ στις συγκυρίες.
1.Θα κοιμηθεί μαζί μου στο ίδιο κρεβάτι?
2.Θα πίνει ή δε θα πίνει?
3.Θα δεχτεί δώρο?
4.Πως θα αντιδράσει στο κλαμπ?
5.Πώς θα αντιδράσει στα αλλα καμάκια που σίγουρα θα ενδιαφερθούν?
κτλ
Είναι γενικά Game όπου το μόνο θετικό είναι ότι δέχτηκε να έρθει και από εκεί και πέρα υπάρχουν χίλιες δυνατές πιθανές εξελίξεις.
Δεν είναι γκόμενα που την ξέρεις έχεις βγει ξανά μαζί της κτλ.Δεν κάθεται καν αρκετό χρόνο μιλάμε για διήμερο μόνο και πρέπει όλα να τα συμπυκνωσεις σε 48 ώρες υπό συνθήκες πίεσης.
Δηλαδή όλες οι αρχικές προϋποθέσεις είναι εναντίον σου,υπάρχουν χίλιες αιτίες να χάσεις την παρτίδα.
Και αυτό που κατάφερα πολύ ήταν,στηρίχτηκα στις καύλες που προκαλεί στις γκόμενες το νησί,στη διασκέδαση από τα άλλα καμάκια και στην εμπειρία που έχω από παρόμοιες καταστάσεις.Με χαντακωσε βέβαια η τρομερή κούραση,ήρθα μετά από ξενύχτι στη δουλειά με μηδενικό ύπνο και έφτασα τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο, τρομερή ζέστη να μην μπορείς να κοιμηθείς και η γκόμενα να καταφτάνει την επόμενη μέρα.
Ήταν γιατί πήρα έκτακτη άδεια,η γκόμενα μου είπε ότι θα είχε ελεύθερο τριήμερο δύο βδομάδες πριν.Φυσικα πληρώνεις και τιμές φωτιά σε αεροπορικά,ξενοδοχεία αφού κλείνεις σε hot season τελευταία στιγμή.